vineri, 18 aprilie 2014

Onorarea


Înaltul Consiliu de pe Orion
10 Aprilie 2014


Primit prin Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

Astăzi am dori să vă împărtășim un mesaj despre Onorare: ce înseamnă acest cuvânt și ce înseamnă aceasta, cel mai important, din punct de vedere energetic în lumea voastră chiar acum. Când spunem ”în lumea voastră” nu ne referim doar la lumea voastră, la planeta pe care sunteți, ci la lumea voastră personală din acest moment. Onorarea este un cuvânt care are multă putere și glorie atașată lui deoarece voi vă uitați la contextul în care cuvântul Onorare este folosit și acesta este un cuvânt al exaltării. Este un cuvânt al energiilor expansive. Există o admirație. Există un respect care este acordat în utilizarea cuvântului Onorare oriunde îl întâlniți.

Așa că întrebarea noastră de astăzi devine: Cum vă Onorați pe voi Înșivă? Cum extindeți acel nivel al iubirii și al respectului pentru voi înșivă și vă Onorați pe voi înșivă, lucru care pune energia a cine voi sunteți și a ceea ce faceți pentru voi înșivă la un cu totul alt nivel decât asta ”ar trebui” și asta ”nu ar trebui”.  Ar trebui-urile și Nu ar trebui-urile cuprind o mulțime de judecăți despre ceea ce este ”corect și greșit” și ”bun și rău” și dacă sunteți sau nu sunteți plini de succes în legătură cu acest aspect. Când aduceți energia Onorării către voi înșivă voi extindeți acest nivel al respectului pentru voi înșivă în călătoria Sufletului vostru. Deci, care sunt domeniile din viața voastră în care voi vă puteți Onora pe voi înșivă pentru ceea ce sunteți ca oameni, pentru cine sunteți pentru voi înșivă, pentru cine sunteți față de oamenii cu care veniți în contact, pentru modul în care vă trăiți viața? Cum vă puteți Onora pe voi înșivă? Care sunt atitudinile care sunt Onorabile în viața voastră? Le puteți ridica și recunoaște și să vă simțiți în incredibila energie a cine sunteți voi ca Suflet pe calea voastră? În momentul în care intrați în starea de a vă Onora pe voi înșivă, voi pășiți dincolo de negru și alb, de ”ar trebui” și de ”nu ar trebui”, de judecată. Vă ridicați pe voi înșivă în Lumină datorită faptului de a vă Onora pe voi înșivă.

Vă încurajăm pe fiecare dintre voi să Onorați pe cine sunteți, realizările voastre și ce aduceți ca aport personal în viața voastră. Asta ar putea avea legătură cu orice interacțiune pe care o aveți cu alți oameni, dar în special cu interacțiunile pe care le aveți cu voi înșivă. Vă puteți Onora pe voi înșivă tocmai pentru alegerile pe care le-ați făcut și pentru punctul în care sunteți? Puteți Onora ceea ce ați învățat din aceste experiențe? Puteți Onora viața pe care ați ales-o cu toate experiențele sale așa cum ați fost ghidați de Sufletul vostru, mergând într-o direcție din ce în ce mai pozitivă, chiar dacă în acest moment unele dintre circumstanțele omenești s-ar putea să nu le simțiți a fi chiar ușoare?

Dincolo de acest fapt, cum îi Onorați pe ceilalți oameni din jurul vostru? Din nou, acest fapt merge dincolo de respect, dincolo de judecată, dincolo de ”mai bun” sau ”mai rău”. Puteți să-i Onorați pe oamenii din viața voastră și rezultatele pe care ei le-au obținut, felul în care ei interacționează cu alți oameni, exact în același fel în care vă puteți Onora pe voi înșivă? Simțiți starea de a vă Onora pe voi înșivă. Simțiți energia expansiunii care însoțește această stare. Acea energie pe care o simțiți cum se expansionează sunteți voi în timp ce vă conectați mai profund cu Adevărul Sufletului vostru. Acest lucru vă expansionează într-o realitate energetică mai înaltă a cine sunteți voi pe măsură ce începeți să vă Onorați pe voi înșivă și să expansionați această energie a Onorării către alți oameni.

Vă invităm să vă jucați cu această idee și să simțiți energia Onorării care conține o realitate vibratorie care este foarte rafinată, foarte delicată și foarte subtilă. Ea transcende tărâmul judecății trei dimensionale. Pe măsură ce începeți să vă Onorați din ce în ce mai mult pe voi înșivă și pe cei din jurul vostru, nevoia de a fi conștienți de realitatea alb-neagră a celei de-a treia dimensiuni, va slăbi. Lucrând cu energia Onorării vă va permite să începeți să îmbrățișați și să aduceți în viața voastră mai mult din acele frecvențe înalt dimensionale pe care atât de mulți dintre voi doresc să le integreze. Bucurați-vă de Onorarea voastră înșivă! Bucurați-vă de Onorarea celor din jurul vostru! Bucurați-vă de Onorarea frumuseții pe care o vedeți în natură! Și vedeți cum acest fapt poate expansiona și schimba modul în care experimentați viața de zi cu zi.

Fiți binecuvântați.


Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.