luni, 21 iulie 2014

Mai multe transmisiuni din Antares – Comunicări prin Limbajul Luminii




Mesaje primite prin Dr. Suzanne Lie
7 Iulie 2014

(Când am primit aceste mesaje eram prea speriată de judecata din partea ”altora” pentru a le face publice. Faptul că le pot publica liniștită acum arată cât de mult lumea, și eu însămi, s-a schimbat în doar 19 ani. Este ușor să privim în jurul nostru și să vedem că lumea este aceași, dar de câte ori am privit în jurul nostru ca să vedem cât de mult s-a schimbat lumea noastră?

În timp ce citesc acum aceste mesaje, pot înțelege că ele au venit din unitatea ACUM-ului celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea. Prin urmare, aceste mesaje au venit ”prin mine nu pentru mine”, în maniera în care vin toate comunicările înalt dimensionale. Ființele mai înalt dimensionale ne percep ca pe un UN popor de pe O planetă. Prin urmare, ceea ce ei spun unuia dintre noi, ne spun tuturor.

A fost cam în acea perioadă, 1994 și 1995, când Arcturienii au început să-mi spună să fac un website. La mijlocul anilor 1990 a fost începutul unui val de transcendență, așa cum îl numesc Antarienii. Mulți nu sunt conștienți de faptul că a fost, totodată, și un val de mesaje inter-galactice în anii 1950, 1960 și la începutul anilor 1970. Cu aceste valuri bine ascunse, a trebuit să așteptăm până la mijlocul anilor 1990 și până la apariția Internetului. Apoi galacticii au putut relua conversațiile cu expresiile împământate ale SINELUI lor. Toate comentariile autorului sunt scrise cu caractere italice.)

7 Iunie 1995

Dragă Comandante Malteese
Sunt deschisă acum să comunic cu voi

CM Aici

Ne bucurăm că sunteți în măsură să comunicați cu noi. Sunt multe lucruri pe care le putem face unii pentru ceilalți. Da, și voi ne puteți fi de ajutor nouă. În prezent voi purtați o formă trei dimensională, ceea ce vă permite să interacționați cu vibrațiile joase pe care noi le putem doar observa. Această interacțiune este destul de necesară dacă transcendența în Unitate este să progreseze într-un mod armonios. Sunt multe moduri în care această transcendență poate fi experimentată la nivel personal, dar ea va avea loc.

Procesul transcendenței poate fi dificil sau curgător. Desigur, sunt cei care opun o mare rezistență la schimbare pentru că ei sunt conduși de frică. Această frică, care este adeseori ascunsă în fața celorlalți și chiar față de ei înșiși, crează o mare luptă în viața lor de zi cu zi. Cei care pot primi și acționa bazându-se pe mesajul nostru, îi pot ajuta pe unii dintre aceștia. Odată ce frica lor poate fi eliberată, acești opozanți pot fi aduși în armonie cu Scopul lor Divin.

Apoi procesul lor de transcendență va fi mult ușurat. Vedem deasemenea că există un mare număr de oameni care sunt conștienți de procesul marii schimbări în care este implicată planeta voastră. Facem apel la VOI toți să-i educați pe acești oameni.

Continuă ACUM. Totul este așa cum ar trebui să fie.
CM

(Mesajele mai înalt dimensionale vin adeseori către noi prin intermediul Limbajului Luminii în care ne sunt date mai degrabă imagini decât cuvinte. De asemenea, cuvintele sunt adeseori de natură imagistică. Așa cum este atunci când gândim în frecvențele mai înalte ale realității. În următorul mesaj Comandantul Malteese a comunicat cu mine/noi prin imagini verbale, lucru care este obișnuit pentru comunicările în Limbajul Luminii.)

11 Iunie 1995

Dragă Comandante Malteese
Sunt deschisă acum să comunic cu voi.

CM Aici

Suntem fericiți să comunicăm cu voi în ACUM. Sunteți pe cale să începeți o mare aventură. Va fi nevoie să vă eliberați de toate gândurile de limitare, pentru că acțiunile voastre vor depăși cu mult toate așteptările voastre din trecut. Prin urmare, este important ca voi să revizuiți, iertați și eliberați realitățile voastre anterioare/alternative de pe planeta Pământ. În acest fel voi vă puteți concentra mai bine pe ACUM-ul Scopului vostru Divin.

Sunt pe Pământ cei care vă vor conduce și îi vor conduce și pe alții. Acesta este modul în care va avea loc transcendența. Omenirea se va aduna împreună într-o unitate de iubire și acceptare pentru a crea o unitate cum nu se mai amintește să fi fost vreodată în linia voastră de timp. Ca să explicăm mai bine acest concept, am vrea să traducem Limbajul nostru de Lumină într-o imagine vizuală pe care o puteți folosi ca meditație.

Simțiți-vă ACUM pe voi ca pe o frumoasă perlă pe acest șirag.
Simțiți-i pe cei de deasupra voastră și pe cei de dedesubtul vostru.
Simțiți noțiunile de ”deasupra” și de ”dedesubt” fiind libere de orice judecată.

Dați-vă seama că aceste cuvinte sunt doar termeni pentru a eticheta frecvențele de vibrație.
Acest lucru va cere tot atât de mult curaj ca să mergeți printre ultimii, cât va cere ca să mergeți printre primii. Fiecare dintre voi de pe planetă se va trezi în momentul care este perfect pentru el/ea. Ca să înțelegeți mai bine ceea ce spunem:

Vedeți în fața voastră un minunat câmp cu flori.
Vedeți cum fiecare floare se deschide la momentul potrivit pentru ea.
Sunt flori care înfloresc mai devreme și sunt flori care înfloresc mai târziu.
Există, de asemenea, un moment în care majoritatea florilor sunt în plină floare.
Cu toate acestea, nu există nici o teamă sau judecată pentru mugurii care nu aleg să se deschidă.
Destinul lor este un secret numai de ei știut.

Ca să trăiți în Iubire va fi nevoie să vă eliberați de toate judecățile legate de procesele prin care trec alții. Cei care servesc Întunericul sunt la fel de importanți în acest moment ca cei care servesc Lumina. Banda dualității va fi ACUM întinsă la cele mai îndepărate limite ale sale ca să creeze o rețea care să cuprindă toată viața.

Simțiți cum marginile benzii sunt întinse pe cât de mult posibil.
Acum găsiți mijlocul acelei benzi.

Puneți-vă conștiința pe mijlocul acelei benzi și lăsați-vă percepțiile să se extindă astfel încât să îmbrățișeze ambele extreme.

Lăsați-vă conștiința să se extindă spre dreapta ca să vă simți Lumina.

Amintiți-vă și îmbrățișați fiecare amintire a întrupărilor voastre fizice, fiecare amintire a relațiilor voastre interioare și fiecare vis și creație a Luminii.
Simțiți-le ACUM și ÎNSUȘIȚI-VI-LE ca fiind ale voastre proprii.
Puneți-vă din nou percepția pe centrul benzii.
Acest centru este chiar în fața celui de-al Treilea Ochi al vostru.

Și ACUM bravi luptători, expansionați-vă conștientizarea către partea stângă a benzii, către marginile Întunericului.

Amintiți-vă și îmbrățișați fiecare amintire întunecată și dureroasă din viețile voastre fizice. Îmbrățișați frica, durerea, tristețea, furia și răul și însușiți-vi-le ca fiind ale voastre proprii.

Mergeți în extrema stângă a acestei benzi
În timp ce îmbrățișați și extrema dreaptă a acestei benzi.

Simțiți necesitatea călătoriilor voastre în Întuneric și amintiți-vă lecțiile pe care ele le-au scos la iveală pentru voi. Iertați-vă pe voi înșivă și pe toți cei care sunt încă în procesul de explorare a propriului lor Întuneric.

ACUM, puneți-vă în centrul acestui spectru din nou și extindeți-vă conștientizarea și acceptarea în întunericul cel mai întunecat și în lumina cea mai luminoasă.
Simțiți cum conștientizarea și acceptatrea a Tot Ceea Ce Este permite starea de plutire din centrul acestui spectru.
Lăsați ca acea stare de plutire să se ridice în centru și încet veți simți că acea linie a dualității a devenit o piramidă.  

Voi sunteți cheia de boltă a acelei piramide, și în același timp și fundația care este atașată de suprafața Mamei Gaia.

Găsiți centrul acelei fundații care este exact sub cheia de boltă.
Din acest punct extindeți spectrul ca să creați o piramidă orientată cu vârful în jos, având cheia de boltă încorporată în Inima Pământului.

Percepeți această imagine ca pe o arbaletă puternică și VOI sunteți săgeata.
Vârful săgeții este Esența voastră și Pământul este susținătorul penelor.

Vizualizați acum multe arbalete aliniate cu suprafața planetară cu o arbaletă puternică ancorată în fiecare punct de rețea.
Vedeți și cum FIECARE dintre voi își are propria arbaletă.
FIECARE dintre voi s-a oferit voluntar să se conecteze cu Mama ca să facă această lungă călătorie către vârful săgeții.
Având în vedere că Pământul este un glob, toate aceste spectre se potrivesc împreună într-o dublă piramidă. Aceste piramide au devenit arbalete puternice, armate și gata de zbor.
Aceste două piramide, alăturate la bază și cu baza pe suprafața lui Gaia, sunt conectate ACUM într-O stea imensă.
Această stea are mai multe puncte care așteaptă momentul în care toate săgețile transcend.

Vizualizați toate aceste săgeți din piramidele lor duble ancorate profund în miezul Pământului, ridicându-se în același timp mult deasupra Pământului.

Auziți cântecul balenelor rezonând din apă, în timp ce ele conduc cântarea pentru Unitate.
Auziți păsările aerului, în timp ce ele devin corul.
Auziți animalele Pământului, pe măsură ce-și ridică vocile ca să fie auzite.
Auziți Corul Celest al eterilor, în timp ce se alătură Cântecului Spiritului.

În curând momentul ACUM va da semnalul ca săgețile să fie încordate.
Lumina și Întunericul sunt bazele celor două piramide.
Aceste fundații se odihnesc cu grijă pe suprafața Mamei.
Săgețile își au penele adânc înrădăcinate în miezul Mamei unde ele se întâlnesc ca UNA.

Săgețile își așteaptă zborul.
În timp ce ele sunt lansate în Necunoscut, realitatea cunoscută de pe planeta Pământ și locuitorii Ei se vor transmuta în Steaua Pământului care Gaia a fost întotdeauna.  

Vedeți acum marea explozie de Lumină și Întuneric în care acestea devin UNA.
Pictați acest tablou în cel de-al Treilea Ochi al vostru și depozitați-l în Inima voastră Înaltă.

ȘI ACUM PUTERNICI LUPTĂTORI,

Pregătiți-vă pentru călătoria care poate fi doar amintită!


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.