duminică, 21 septembrie 2014

Adama: Modul Lemurian de a Crea Armonie


Salutări Maeștrilor. Aruncați o privire în urma voastră în timp ce această vară puternică, care a fost plină de intense energii transformatoare, se încheie. Atât de multe realizări majore v-au pavat calea până în acest moment. Ascensiunea nu este o simplă plimbare. Inima voastră în eterna sa înțelepciune știe foarte bine acest lucru. Dar încă mai există acele momente în care vă pierdeți abilitatea de a vedea întregul. Mai sunt momente în care vă deconectați și uitați de marile realizări pe care le-ați finalizat deja cu atât de multă perfecțiune. Respirați adânc pentru a vă găsi liniștea în zilele voastre zgomotoase. Oferiți toată recunoștința păzitorilor din jurul vostru care v-au condus către acest moment.

Atât de multe realizări mai sunt pe drum. Folosiți-vă vederea interioară pentru a vedea toate schimbările și toate provocările pe care tocmai le-ați finalizat ... cu excelență. Transformările din viața voastră vor transforma lumea din jurul vostru.

”Cum să-mi găsesc pacea când peste tot în jurul meu este atât de multă durere, agonie și disperare?” Lumea este în haos. ”Cum rămâne cu acele suflete dragi care au căzut victime ale tuturor turbulențelor planetare cauzate de războaie, agresiune și teroare?” Mulți dintre voi aveți aceste întrebări în minte.
Pacea este o esență extrem de fragilă a transformării planetare prin care voi TOȚI mărșăluiți. Toate acele suflete prețioase care și-au dat viața continuă să vă trimită o energie de susținere plină de iubire din cealaltă parte a vălului. Ele doresc să vadă că eforturile lor nu au fost inutile.

Scenariul global care se desfășoară în planul fizic este necesar să fie înțeles la nivelul inimii. Pacea din inimile voastre va crea pace la nivel global. Toți cei care și-au dat viața pentru această pace sunt bravi maeștri ai luminii care s-au deghizat în victime. Ei nu sunt victime. Susținerea și prezența lor iubitoare este cea mai mare contribuție pentru umanitate, ca în sfârșit aceasta să-și găsească pacea și armonia sa originală care este în perfectă aliniere cu vibrația iubirii eterne a universului.

Voi toți sunteți acum martorii unor importante ajustări. Contribuția voastră este o altă parte importantă a evenimentelor planetare. Propria voastră vibrație și prezența conștientă în propria voastră viață poate calma escaladarea forței. Respirați în pace și creați armonie. Nu pot să subliniez suficient de tare importanța abordării iubitoare lipsite de prejudecăți și prezența voastră conștientă în propria voastră viață. Esența iubitoare din inima voastră este pregătită să manifeste pacea în jurul vostru. Doar hrăniți-o cu gândurile voastre, cu faptele și sentimentele voastre. Umanitatea va experimenta miracole atunci când veți fi capabili să le manifestați.

Încercați să vă păstrați vibrația la cel mai ridicat nivel în fiecare moment din viața voastră. Simțiți bătăile inimii Mamei Pământ și simțiți iubirea ei radiantă pentru Tatăl Cer. Într-adevăr, inima universului este conectată cu inima lui Gaia PRIN VOI. Dacă hrăniți această conexiune a inimii în fiecare moment din viața voastră, acest lucru va influența enorm evoluția realității din jurul vostru. Păstrați-vă focalizarea pe inima voastră și această atitudine iubitoare va crea o realitate pașnică și armonioasă pentru voi, pentru cei dragi vouă și pentru întreaga planetă.

Da, nu este nimic nou în acest mesaj. Acesta este modul străvechi de a crea pace, acesta este modul Lemurian de a crea armonie. Acestea sunt vremuri în care această ”binecunoscută” înțelepciune este necesar să fie reamintită și profund însămânțată în realitatea voastră. Fac apel la fiecare inimă să implemeteze această înțelepciune în fiecare segment al prețioasei voastre existențe pământești.

Voi sunteți maeștrii ai luminii în întruchiparea voastră umană. Prin naștere voi aveți dreptul să vă amintiți cât de profund este conectată existența voastră la iubitoarele bătăi de inimă ale cosmosului din jurul vostru. Pacea, iubirea și armonia sunt cele trei componente importante ale ”Muzicii sferelor” din cosmos. Aceasta a fost una din multele manifestări sacre ale Trinității în timpul Lemuriei. Aceste trei componente sunt cele de care planeta voastră are cea mai mare nevoie pentru a putea să reintegreze câmpul realității multidimensionale – câmpul care există etern în jurul planetei voastre.

Această abordare conștientă poate și va deschide poarta pentru mult așteptata reconectare a lui Gaia cu realitățile mai înalt dimensionale. Aceasta se numește ascensiune. Voi sunteți cei care nu numai că veți fi martorii acestui cel mai așteptat eveniment ca să se întâmple, dar voi sunteți și cei care puteți să-l susțineți cu înțelepciunea redescoperită a inimilor voastre. Fiecare efort contează. Fiecare gând conștient, fiecare faptă și acțiune au un efect imens asupra întregului. Fiecare respirație de-a voastră își are propria conexiune cu inima lui Gaia.

Sunt atât de multe mesaje despre importanța respirației. Și despre importanța de a fi conștient, și despre importanța puterii de a fi conectat cu alte inimi care fac același efort. Aveți aici modul Lemurian de a ”dansa” acest lucru în realitate.

Manifestarea Lemuriană Pace – Iubire – Armonie

În fiecare dimineață vom trimite iubirea noastră, codurile păcii eterne și armoniei inimii lui Gaia odată cu răsăritul Soarelui. Vom face acest lucru împreună cu voi de la sălașul nostru de pe Muntele Shasta. Voi o veți face din spațiul inimii de la voi de acasă. Puteți să vă alăturați nouă la fiecare răsărit de Soare dacă așa simțiți. Nu este necesar să fiți alături de noi în fiecare dimineață, numai dacă așa simțiți să faceți. Dar alegeți una. Dedicați o dimineață în fiecare săptămână pentru a lua parte la Ceremonia Dansului Pentru Pacea Planetară. Vom respira împreună cu voi. Vă vom simți inima așa cum și voi o veți simți pe a noastră. Este simplu, dar totuși este o contribuție extrem de puternică pentru Pace, Iubire și Armonie pe planetă și pentru fiecare inimă omenească.

Această metodă nu ar putea să fie mai simplă. Trimiteți iubire timp de cinci respirații profunde către inima iubitoare, bătândă, cristalină a lui Gaia. Apoi mai faceți cinci respirații profunde pentru a conecta bătăile inimii lui Gaia cu cele ale Universului direct prin Soarele care răsare. Apoi mai faceți cinci respirații profunde pentru a conecta atât inima lui Gaia cât și pe cea a Universului la rețeaua cristalină a lui Gaia. În această metodă simplă de respirație prin Soarele care răsare, puteți simți cum bătăile inimii noastre devin una cu bătăile inimii voastre. Dansați cu Soarele și dansați cu noi. Inima voastră va recunoaște ritmul. Mișcările voastre blânde vor ridica vibrația corpului vostru. Conectarea inimii voastre va răspândi IUBIRE, PACE și ARMONIE pe tot cuprinsul planetei.

Nu există o altă metodă mai puternică și mai simplă. Conexiunea pe care voi o faceți din inimă o face să funcționeze. Noi suntem doar umili participanți. Nu este nici o interferență divină – este singurul mod în care acest lucru este permis și susținut de nivelul universal cel mai înalt. Vă mai așteaptă schimbări importante. Nu trebuie să vă temeți, dar fiecare efort este prețios și vă face să fiți mult mai pregătiți. O țesătură planetară de inimi iubitoare este cel mai puternic dar și instrument cu care voi puteți opera. Învățați să-l folosiți. Nu numai că pacea lumii va fi mai aproape, dar și toate celelalte milioane de efecte pe care ”creația conștientă iubitoare” le poate aduce se vor manifesta prin această realizare. Fiți alături de noi cu respirațiile voastre conștiente în zori și simțiți prezența noastră iubitoare în timp ce ea rămâne cu voi pe tot parcursul zilei.

Suntem aici pentru a ajuta și suntem atât de pregătiți să apărem în realitatea voastră fizică iubitoare, pașnică și armonioasă. Pregătiți-vă planeta pentru noi. Acesta este un moment foarte special în istoria voastră umană. Noi cei care suntem din dimensiunile mai înalte suntem mai aproape de voi decât oricând. Suntem aici. Inimile noastre bat ca una. Haideți să ne întâlnim la răsăritul Soarelui. În timp ce Soarele se rotește în jurul planetei vibrația iubitoare care emană din inimile voastre o învăluie pe Gaia într-o armonie pașnică, eternă pe tot parcursul zilei. Acest înveliș este ținuta ei cristalină nou calibrată. Rețeaua cristalină a unității este activă. Vibrația Iubitoare a Muntelui Shasta vă cheamă pe toți. Haideți să creăm Pacea, Iubirea și Armonia planetară împreună.

Adama și Kata


http://www.lemurianawakening.com/

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.