sâmbătă, 20 septembrie 2014

”Sistemul Căii Rapide”




Mesaj primit prin Lee Caroll în Mt. Shasta, California
în 14 Iunie 2014

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Sistemul Magnetic. În procesul numit canalizare, partenerul meu se dă la o parte și prin ceea ce numiți portalul glandei pineale vine un flux de intuiție pur în timp real. Acesta este livrat într-un mod pe care voi l-ați denumit canalizare și în acest proces este important ca și filtrele partenerului meu să fie date la o parte.

Filtrele sunt filtrele Umane ale corectitudinii, judecății și experienței Umane – toate lucrurile care pot prejudicia un mesaj ca acesta. Asta este ceea ce el a practicat timp de 25 de ani, să ajungă la un punct în care să poată fi deschis în asemenea măsură încât prejudicierea dată de gândire să fie foarte limitată. Cu alte cuvinte, el a trebuit să-și pună Umanismul deoparte și să permită mesajelor pure să curgă în el fără alterarea lor de ceea ce el crede că ar putea să însemne. În acest ansamblu sunt cei care pot discerne acest lucru [în sală] și care știu că mesajele sunt reale. Acesta este un lucru pe care contăm – că în locuri ca acesta sunt Lucrători în Lumină care cunosc diferența și vor fi capabili să simtă integritatea adevărului și puritatea mesajelor mele prin partenerul meu. Aceștia sunt cei care vor vedea că aici nu există nici o ordine de zi cu excepția uneia: Bucuria felicitărilor pentru ceea ce are loc aici.

În această dimineață v-am spus că nu a existat un astfel de lucru ca predestinarea. V-am spus că Ființa Umană este larg deschisă alegerii, iar pe parcursul acestei zile prezentările cercetărilor științifice și desfășurarea evenimentelor la nivel mondial sunt tocmai ecoul acestui lucru. S-ar putea ca oamenii să aibă alegerea de a ieși din vechea paradigmă a cuceririi unuia pe celălalt, a urii istorice și literalmente să schimbe ceea ce ați numi Natura Umană? Aceasta a fost tot timpul premisa, iar acum ați auzit astăzi acest lucru de la alții [la conferință] care nu sunt mediumi, ci mai degrabă oameni de știință. S-ar putea ca corpul să aștepte ca voi să faceți ca aceste forțe invizibile să devină disponibile? Credeți acest lucru? Nu este pentru prima dată când punem această întrebare. Așa că aș vrea să extind puțin acest subiect.

În ultimele trei săptămâni am început să vă dau informații despre un sistem ajutător pe care l-am numit o cale rapidă către iluminare, care urmează liniile a ceea ce ați fost învățați astăzi despre potențialele și posibilitățile care există în interiorul câmpului Uman. Unele dintre acestea s-ar putea să le fi auzit și mai înainte, dar acum le adun împreună într-un singur pachet la umbra muntelui [referindu-se la Mt. Shasta] astfel încât să puteți auzi acest lucru în direct.

Pentru a face acest lucru în mod succint, dragă Ființă Umană, vă voi da patru atribute a ceea ce voi numi un sistem ajutător care vă este acum disponibil și care este nou. Ați trecut de un marker important de timp în 2012, și literalmente voi sunteți acum în primii câțiva ani ai unor tipuri de puncte de decizie de care alte civilizații de pe alte planete nu au reușit să treacă – dar nu voi. Voi le examinați cu grijă, și vă uitați la ele chiar acum, suflete bătrâne. V-am spus că bulgărele potențialului s-a pornit, și iată că este aici. Acesta este bulgărele unei conștiințe mai înalte pe Pământ. Noi putem vedea aceste potențiale dintr-un punct de vedere al imaginii de ansamblu pe care voi nu-l puteți vedea. Este cu mult mai mult decât oricare dintre voi ar putea vedea în mod individual, și el a condus profețiile noastre pentru voi de ceea ce ar putea fi următoarea.     

Vă prezint sistemul căii rapide. S-ar putea ca credința voastră să fie mai puternică astăzi decât a fost vreodată înainte? S-ar putea ca această forță invizibilă, creată din ceea ce voi numiți mintea voastră, să declanșeze lucruri care sunt enorme în jurul vostru, schimbând mediul, corpul vostru și mai multe? Fiți pregătiți pentru unele controverse, dar acestea întotdeauna există. Aș vrea ca voi să aruncați tot ceea ce ați crezut că știți și să ascultați. Primul lucru pe care îl vom face va fi să vorbim despre înnăscut.

Înnăscutul

Înnăscutul este sistemul inteligent al corpului care se bazează pe gândirea intuitivă. Inteligența înnăscută a corpului nu vine de la sinapsele creierului, și v-am mai spus acest lucru. Este o întreagă canalizare cu privire la acest lucru pe care îl puteți revedea dacă doriți aici. Creierul Uman este bun la ceea ce face. El este un calculator chimic măiastru care stochează informații și apoi, când este stimulat, vi le dă înapoi ca să puteți supraviețui. Creierul vă ajută să decideți ce să faceți în continuare bazându-se pe datele din trecut pe care el le-a înregistrat. Asta nu este intuiție. Ăsta-i calcul.

Gândirea intuitivă nici măcar nu se simte ca o funcție sinaptică a creierului. Ea apare și dispare atât de repede încât nici nu sunteți siguri că măcar a fost acolo. Acest lucru în sine ar trebui să vă spună ceva – că acolo are loc un alt tip de comunicare care se prezintă complet diferit de gândirea creierului, prin ceea ce numim portalul pinealei. Sunt implicate mult mai multe decât atât, dar deocamdată o vom eticheta drept inteligență celulară – sistemul înnăscut al corpului.

Înnăscutul începe să se arate din ce în ce mai mult în percepția Umană. Pentru voi el este o cale rapidă care crează gânduri intuitive mai bune. Înnăscutul scoate la iveală ceva ce începe acum a fi de departe cea mai mare resursă pentru voi decât orice altceva înainte – și aceasta este înregistrarea Akashică a Ființei Umane. V-am mai spus acest lucru și înainte. Oamenii vor începe să-și aducă aminte de ultima dată când s-au învârtit pe aici, și de timpul de dinainte de asta [viețile trecute]. Este posibil să nu trebuiască să începeți de la zero de fiecare dată când vă nașteți? Alte mamifere nu o fac, dar voi o faceți! Este posibil ca voi să vă treziți și să vă amintiți anumite tipuri de lucruri care să vă ajute să învățați mai repede? Nu este logic ca voi să fiți capabili să vă amintiți înțelepciunea pe care ați adunat-o de-a lungul secolelor de viață pe Pământ?

Imaginați-vă un sistem de cale rapidă în care vă treziți în viața viitoare și nu mai trebuie să treceți prin greșelile făcute în cea de acum? Imaginați-vă! Imaginați-vă trezindu-vă și amintindu-vă ”Sunt din nou aici! Da, este real. Am trăit și înainte.” Imaginați-vă! Înnăscutul este partea corpului care ascultă înțelepciunea trecută a credinței. Acesta extrage din Akasha și începe să vă dea informațiile de care aveți nevoie, pentru că el știe că credeți în el și în conștiința sufletului bătrân pe care îl aveți, care se arată acum pe sine însuși. Este un nou sistem de cale rapidă către noi percepții și o schimbare în structura de bază a vieții voastre. Acesta este doar unul din cele patru sisteme.

Glanda Pineală

Cel de-al doilea sistem este sistemul spiritual al glandei pineale și acesta reprezintă comunicarea cu cealaltă parte a vălului. Glanda pineală este portalul către Sinele vostru Mai Înalt și acesta folosește intuiția – înnăscutul – pentru a vorbi cu voi. Glanda pineală vă ajută să știți că sunteți în contact. Acum, ascultați-mă un minut: Câți dintre voi știți că sunteți în contact? De multe ori răspunsul este: ”Ei bine Kryon, uneori mă simt în contact cu Spiritul și uneori nu. Uneori sunt într-o dispoziție proastă și nu sunt chiar atât de în contact.” V-ați dori să fiți 24/7 conectați tot timpul? Apoi când sunteți într-o dispoziție proastă, în loc ca creierul să preia conducerea și inima să bată cu nesiguranță și teamă, ați avea în schimb gânduri coerente și comunicarea ar rămâne larg deschisă. Cum credeți că s-au descurcat maeștrii cu stresul? V-ar plăcea să vă descurcați și voi în același fel? Ceea ce vreau să vă spun este că există un sistem de cale rapidă prin glanda pineală a corpului Uman care este pregătită să facă ADN-ul să funcționeze mai bine și, în acel proces, este mult mai multă stabilitate pentru voi. Îl vom numi factor de auto-echilibrare. Ființa Umană va fi capabilă să se auto-echilibreze instantaneu și imediat, indiferent de situație. Va fi capabilă să analizeze și să rămână centrată. Aceasta este evoluția. Acesta este un sistem spiritual, dragilor, pentru că forța invizibilă numită Dumnezeu vede credința voastră și începe să modifice lucrurile pe baza a ceea ce i-ați dat. Sună acest lucru ca și subiectul zilei? Este în fiecare parte a naturii. Acesta a fost numărul doi.    

Altă viață în Galaxie

Acum lucrurile ar putea începe să devină mai ciudate pentru voi. Aceste idei sunt controversate, așa că ascultați cu atenție, iar eu îl voi ruga pe partenerul meu să o ia mai încet. Aș vrea ca acest lucru să fie prezentat cu acuratețe și cu grijă în așa fel încât să nu existe nici o frică aici.

Dacă ar fi să vizitați cosmosul și să vorbiți cu viața inteligentă care este acolo și a fost cu milioane de ani înainte de a fi viață pe planeta voastră, acest lucru v-ar oferi niște concepte diferite la care să vă gândiți. Cum este timpul măsurat între diferitele sisteme culturale planetare? Al vostru este legat de soarele vostru și îl măsurați în ”ani”. Acest sistem nu va funcționa pentru ei. Pentru a crea un timp de referință semnificativ pentru voi toți, ați avea nevoie de ceva ce aveți toți în comun, o coerență pe care o împărtășiți cu toții, și într-adevăr există una.

Există o coerență a vitezei tuturor stelelor și a sistemelor solare în timp ce se mișcă în jurul centrului galaxiei. Nu contează locul în care ele se află pe discul care înconjoară centrul, ele toate se mișcă exact cu o aceiași viteză. Acesta este un standard galactic. Din moment ce aceasta este o viteză coerentă și toate stelele o experimentează, ea poate fi folosită ca o referință de timp pe care o înțelegeți cu toții. Când un sistem solar vorbește altuia, ele se raportează la ceea ce ați numit anul cosmic. Dar până când cuvântul an nu există în vocabularul lor, ei îl numesc rotații, care vine de la rotațiile din jurul centrului. Aceasta este o măsură de timp coerentă a cât timp este necesar ca sistemul vostru solar să facă o rotație în jurul centrului galaxiei voastre în spirală. Deci, toate sistemele solare au în comun acest lucru. Cât de multe turații credeți că a văzut omenirea, dragi Ființe Umane? Răspunsul este: Nici măcar n-ați avut una! Durează cam 230 de milioane de ani Pământești pentru a se învârti în jur o singură dată [o rotație].

Acum, de ce vă spun acest lucru: Pentru că acest lucru înseamnă că pentru voi ca Ființe Umane pe Pământ, există părți din spațiu pe care voi nu le-ați mai întâlnit până acum. Din moment ce nu ați făcut nici măcar o rotație, ”calea” completă a sistemului vostru solar este încă nedescoperită de voi, inclusiv ce atribute ale spațiului ar putea fi acolo și la care voi nici măcar nu v-ați aștepta. Cum ar fi dacă v-aș spune că voi ați început să intrați acum într-o ”zonă” foarte specială și ceea ce urmează să experimentați a fost stabilit de dinainte tot timpul? Nu este predestinare, dragilor, dar a fost întotdeauna acolo doar pentru cazul în care voi o puteți face ca rasă Umană. A fost cronometrată în mod corespunzător și perfect, și este pentru voi.

În această zonă nouă a spațiului, în care întregul vostru sistem solar intră, există un alt fel de fizică reprezentată de ceea ce oamenii de știință o văd ca un fel de radiație care este nouă. Sistemul vostru solar ajunge acum în aceasta. (Realitatea este că voi ieșiți dintr-un fel de ”nor” care v-a însoțit timp de eoni și acum sunteți pe cale să experimentați viața fără el.)

Prima emoție sau reacție la acest lucru ar putea fi frica, pentru că această radiație va începe să intersecteze mai întâi heliosfera [câmpul magnetic al soarelui]. Heliosfera soarelui este ceea ce se intersectează cu câmpul magnetic al planetei Pământ. Câmpul vostru magnetic face câteva lucruri pentru voi. El vă apără de acele lucruri pe care Soarele le emană și care ar putea fi periculoase pentru voi. Dar în plus, acesta este un proces de comunicare pentru ADN-ul vostru și transferă orice aspecte cuantice ale heliosferei direct în corpul uman prin intermediul câmpului în  ADN-ul vostru colectiv.

În urmă cu douăzeci și cinci de ani v-am spus că câmpul magnetic a fost necesar pentru viața voastră pe Pământ, iar acum acest lucru devine o realitate științifică. Molecula de ADN nu este o particulă cuantică, dragilor, dar are atribute cuantice. (Are un câmp care afectează rotirea electronilor într-un câmp cuantic.) Acest fapt științific s-ar putea să vă spună un pic mai multe despre ceea ce s-ar putea ascunde în acest sistem foarte special. În corpul vostru, în ceea ce noi numim câmpul încâlcit al ADN-ului, sunt sute de mii de miliarde de molecule din ADN-ul vostru, care se recunosc toate a fi una. Acest câmp se numește Merkaba.

Această nouă radiație, de care se apropie sistemul vostru solar, este proiectată să vă ridice vouă ADN-ul. Este un sistem de cale rapidă pentru civilizația Umană dacă ați trecut de precesiunea echinocțiilor – o schemă de care toți Anticii vorbesc și chiar și în doctrinele voastre religioase este referită ca o dificultate sau ”sfârșitul timpurilor”. Toate acestea au un scop și vor crea potențialul de a fi în măsură să evoluați mai rapid și mai repede într-o lume lipsită de război. Aceasta va permite noi invenții, capacitatea de a rezolva problemele de nerezolvat în 3D pe care le aveți chiar acum și chiar mai multe. Acesta este al treilea. Nu vă temeți de aceasta, dragilor! Vor fi câțiva oameni de știință care o vor vedea drept ceea ce ea este, și vor fi alții care se vor alarma. Vreau să o discerneți atunci când o veți vedea și să vă aduceți aminte ce v-am spus despre ea aici. Frica vă va schilodi măreția!

Muntele

Cel din urmă și final este rolul muntelui de lângă voi [referindu-se la Muntele Shasta]. Este posibil ca ADN-ul vostru să nu fie de aici? Dacă nu este, atunci de unde este? Asta este o temă recurentă la Kryon, că ADN-ul vostru a fost modificat începând cu aproximativ 200.000 de ani în urmă, și că aceasta este povestea creației voastre spirituale. Noi v-am spus că acest lucru a fost făcut cu intenția spirituală a Pleiadeenilor și că asta era și ceea ce se aștepta, și chiar la timp, și este ecoul a ceea ce Pământul a fost proiectat să fie. Ea vine de la Marea Sursă Centrală și a fost făcută cu iubire.   

Cele șapte surori, părinții voștri care v-au însămânțat, au prevăzut un sistem de trezire și o cale rapidă. Ei au plasat capsule ale timpului peste tot pe planetă, în număr de 24 în 12 perechi. Mt. Shasta este jumătatea unei perechi. Aceste capsule ale timpului nu sunt capsule ascunse cu lucruri care au fost puse deoparte în trecut, ci mai degrabă sunt uși temporale care să se deschidă la momentul potrivit și să răspândească înțelepciune. Momentul deschiderii acestor capsule nu este dat de ceas, dragilor. Mă ascultați? Mai degrabă se întemeiază pe credința și evoluția spirituală Umană.

Sună asta ca o temă? Este ceea ce vă spunem de 25 de ani. Ce aveți de gând să faceți cu asta? Momentul este acum și a sosit vremea ca sufletele bătrâne să se trezească, să genereze acest câmp invizibil de credință și să se axeze pe comunicarea intuiției și a informațiilor din Akasha. O să începeți să vă dați seama că sunteți mai mari decât v-a spus vreodată cineva, nu v-ați născut murdari, ci v-ați născut magnifici! Nici nu sunteți o victimă a circumstanțelor, ci mai degrabă sunteți acum la cârma bărcii vieții, pe care o puteți apuca și conduce oriunde vreți voi. Aceasta este cu adevărat o nouă energie pentru voi!

Aceasta este credința care în mod colectiv va propulsa capsulele de timp să se deschidă. Când o fac și timpul este potrivit, ele vă vor oferi ceea ce v-am spus înainte – legile lipsă ale fizicii, invenții pentru furnizarea apei și energiei pentru totdeauna și lentila cuantică. Lentila cuantică va folosi un proces cryoplasmatic, iar atunci când în cele din urmă veți ști să o folosiți și o veți miniaturiza [așa cum v-am spus înainte], primul lucru pe care știința va fi în stare să-l detecteze va fi că Ființa Umană are un câmp cuantic! Merkaba Umană va fi dezvăluită. Vor întoarce lentila asupra animalelor și asupra rocilor și asupra copacilor și vor vedea viața cuantică peste tot, chiar și în aer. Un nou concept despre viață se va deschide pe planetă și știința va trebui să rescrie toate regulile biologiei din cauza ei. Veți întoarce pagina cunoașterii, o pagină care nu poate fi subestimată, o cale rapidă în tipurile de dezvoltare științifică care vă va menține vii și sănătoși cu zeci de ani mai mult față de ceea ce experimentați acum. Veți trece încet din 3D într-o stare de conștiință și conștientizare mai înaltă, iar această conștientizare va rezolva atât de multe probleme.

Muntele a fost văzut ca misterios timp de eoni și chiar Anticii care au trăit aici au simțit acest lucru. Acesta este motivul pentru care vreți să fiți aici, nu-i așa? Muntele vorbește, și aici este o energie care vine de la cei care au așteptat acest moment! Este un sistem de cale rapidă pentru voi. Ceea ce în cele din urmă va veni nu va fi limitat la invențiile care vă sunt oferite sub forma dispozitivelor sau a noii tehnologii, pentru că este cu mult mai măreț de atât. Într-adevăr vine o tehnologie pentru creșterea nelimitată a unei hrane sănătoase, ape proaspete și energie, dar ”adevăratul” viitor vă va aduce înțelegerea care va permite ca ceva să intre în ADN-ul vostru și să-l expansioneze, astfel încât veți avea o nouă conștientizare a Sinelui. Oamenii vor începe să gândească în afara cutiei, rezolvând problemele Pământului una câte una, și vor începe să depășească modul de supraviețuire, de cucerire și vor începe să vadă într-un mod diferit celelalte Ființe Umane. Acesta este mesajul pentru această seară.

REZUMAT

Vreau ca voi să înțelegeți aceste lucruri, dragilor. Vreau să credeți toate aceste lucruri, oricât de ciudate sau de stranii pot să pară. Există un sistem aici, chiar există. Voi sunteți mai mult decât un sistem biologic cu o conștientizare și structură celulară. Sistemul complet include lucruri care poate că v-ați gândit că sunt ciudate și stranii dar aceasta face parte din gândirea evoluată – luarea în considerare a lucrurilor nevăzute, probabil unele uimitoare.

Am făcut recent afirmația că lucrurile nu vor reveni niciodată la normal pentru că normalul s-a schimbat. La ce credeți că s-a gândit știința medicală atunci când i s-a prezentat conceptul de germeni? Doar gândiți-vă – mici creaturi invizibile care de fapt vă pot ucide! Cât de bizar, cât de ezoteric! Ce amuzant! Au râs și au numit-o ”ficțiune ridicolă”. Apoi, odată cu apariția microscoapelor, acest lucru a fost validat, iar în prezent face parte din cunoașterea comună. Ei bine, vreau să vă spun că aici sunt lucruri invizibile care fac parte dintr-un sistem binevoitor, unul care este aici pentru a crea ajutor și sprijin. Dar conceptul pentru activarea acestora este conștiența credinței. Din nou, această ”ficțiune ridicolă” va fi oarecum validată de ceea ce urmează.

Din ce în ce mai multe Ființe Umane își întreabă propria conștiință și înnăscutul ”Există mai mult decât mi s-a spus?” Apoi încep să asculte, nu caută o voce ci informații care sunt intuitive și vin din înnăscut. Încep să simtă furnicături, validări și apoi încep să avanseze. Este atât de multă comunicare între voi și structura voastră celulară și pe care sunteți pe cale să o descoperiți. Și înnăscutul va alimenta această descoperire. Vă va ajuta să o luați la stânga, să o luați la dreapta și să știți ce este real și ce nu este real. Vă va ajuta la validarea integrității mesajului venit din cealaltă parte a vălului printr-un om care stă pe un scaun.

Nu mă credeți pe cuvânt. Vreau să validați acest lucru pentru voi înșivă în orice fel puteți și numai atunci când sunteți pregătiți. Cea care va face diferența pe planetă este credința voastră individuală, nu credința colectivă. Sunt milioane ca voi pe toată planeta, care se trezesc chiar acum și iau aceste tipuri de decizii de ”conștientizare”. Nu este un control central, ci unul colectiv, nu este nici o doctrină, nici un profet, nici finanțare și nici reguli de cult. Acesta este noul Om care știe în mod intuitiv despre șamanul interior.   

Energia din marea sursă creatoare este în fiecare Ființă Umană și este aceiași. Unii îi spun Spirit, iar alții îi spun Dumnezeu. Pământul este o planetă monoteistă care celebrează un singur Zeu. A sosit în cele din urmă momentul să vedeți că tot ceea ce este vine la o singură sursă, de la cea care este în interior și care este frumoasă și este pentru toți. A venit timpul să rezolvați diferențele și să mergeți mai departe.    

Eu sunt Kryon, îndrăgostit de Umanitate, spunându-vă adevărul în aceasta seară la umbra muntelui care conține semințele divinității voastre.

Și așa este.

KRYON               
 

Traducere Monica Poka     
                                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.