vineri, 31 octombrie 2014

Transmisii Arcturiene către Emisarii noștri Inter-Galactici – Partea a 4-a



Aprinderea Corpului de Lumină


Mesaj primit prin Suzanne Lie
31 Octombrie 2014

Pe Pământ este o frecvență mai joasă la care Gaia îi va ”da drumul” pe măsură ce-și va elibera corpul Său planetar de vastele restricții ale Matricii 3D. Această Matrice a fost creată în perioada dispariției și căderii Atlantidei când Pământul a fost în pericol să fie total distrus. Matricea 3D a servit ca o ”plasă” care să prindă Pământul în timp ce acesta se prăbușea în frecvențe din ce în ce mai joase.

Din nefericre, plasa care a salvat Pământul a și prins-O în capcană. Apoi, treptat, ”plasa” de frecvență mai joasă a fost absorbită în corpul planetar al lui Gaia pătrunzând adânc în corpul Ei planetar. Numai miezul lui Gaia, care a fost protejat de către Lemurienii din Pământul Interior, a fost ferit de frecvența trei/patru dimensională a plasei care a servit la salvarea Ei.

Întocmai ca oamenii care au suferit o gravă accidentare a corpului lor, de exemplu piciorul, piciorul care a suferit acea accidentare poate fi pentru totdeauna mai slab decât piciorul care nu a fost accidentat. Asta este, ”pentru totdeauna” până în momentul în care în ei se aprinde Corpul de Lumină. Odată ce într-o persoană s-a aprins Corpul de Lumină, piciorul Corpului lor de Lumină, care rezonează cu dimensiunea a cincea și mai încolo, înlocuiește piciorul fizic.

În același mod, când Gaia se aprinde în ”Planeta de Lumină”, lucru pe care Ea îl va face, plasa Matricei 3D va fi eliberată. Eliberarea de ceea ce a fost cândva o protecție este foarte comună în natură. De fapt, acest lucru este o componentă vitală a ecosistemului de pe Pământ. Floarea protejează fructul, apoi ea se scutură, iar coaja fructului protejează miezul dulce.

Lemurienii și ceilalți membri ai Pământului Interior au protejat miezul dulce al lui Gaia prin administrarea constantă de iubire necondiționată și armonie cu întreaga viață. Voi, preaiubiții noștri Emisari, puteți și voi proteja dulceața iubitei noastre prietene Gaia cu iubirea voastră necondiționată și armonia cu întreaga viață.

După cum v-am spus în ultima noastră transmisie, iubirea necondiționată este cea mai bună apărare a noastră împotriva atacului celor întunecați. Ei știu că domnia lor se apropie de sfârșit. Din această cauză, sunt disperați și simt că nu este nimic de pierdut. Această disperare crează o mare frică în interiorul lor pe care doresc să o proiecteze asupra altora.

Această frică îi face neglijenți și haotici, ceea ce-i face și mai periculoși. Din fericire, în același timp, frica lor îi face să fie mai deschiși la schimbare. În timp ce au condus în tăcere din spatele scenei, creând războaie și susținând ambele părți astfel încât ei să câștige oricum, au fost încrezători și puternici.

Cu toate acestea, puterea bazată pe putere-asupra altora este complet limitată la planul fizic și la lumile astrale cele mai de jos ale dimensiunii a patra. Odată ce locuitorii Pământului aflați în procesul ascensiunii își expansionează frecvența dincolo de planurile astrale joase, ei sunt dincolo de ”atingerea” tentaculelor întunecate ale celor pierduți.

Starea voastră de conștiință este ”coaja” care vă protejează Corpul de Lumină aflat în curs de dezvoltare. Când vine ”primăvara”, care se apropie, veți fi capabili să vă aruncați coaja fizică și să vă întoarceți la adevărata stare a Corpului vostru de Lumină Multidimensional. Înțelegeți acum de ce este necesar să vă înconjurați în mod constant cu iubire necondiționată în timpul acestor vremuri de mare transmutare?

Nu există întuneric care să nu poată fi vindecat cu iubire necondiționată. Prin urmare, în timp ce voi trimiteți iubire lui Gaia pentru a-I vindeca corpul planetar, voi trimiteți iubire și celor care I-au vătămat corpul planetar. Știm că vă cerem foarte mult. Cu toate acestea, cheia pentru ascensiune este să iubiți necondiționat, să iertați necondiționat și să acceptați în mod necondiționat ÎNTREAGA viață.

Știm că să-i iubiți necondiționat pe cei care vă fac rău vouă și lumii voastre este o provocare. Cu toate acestea, numai iubirea necondiționată rezonează la o frecvență a conștiinței care este suficient de înaltă ca să vă aprindă Corpul de Lumină. De asemenea, puteți trimite în afară numai ceea ce aveți în interior. Prin urmare, puteți trimite în afară iubire necondiționată numai atunci când vă iubiți sinele în mod necondiționat.

Toată programarea negativă a celor întunecați se bazează pe NE-iubirea de sine. Când vă iubiți sinele, sau chiar mai bine, când vă iubiți în mod necondiționat sinele, voi creați ”floarea” care protejează ”fructul dulce” din voi.  

Voi aveți NEVOIE de această protecție pentru că voi toți sunteți chemați în serviciu activ. Pentru voi toți sună Chemarea Goarnei la acțiune ACUM. Vă cerem ca în primul și în primul rând să vă mențineți o stare înaltă de conștiință. În timp ce sunteți într-o stare de conștiință expansionată voi puteți recepționa cu claritate mesaje de la noi, expresiile mai înalte ale SINELUI vostru Multidimensional.

Cu multă iubire vă invităm să intrați în grupuri de oameni asemeni vouă astfel încât să puteți crea un sistem de susținere care să vă ajute în timpul vulnerabilei voastre experiențe de eliberare a propriei voastre Matrici 3D și a aprinderii adevăratului vostru Corp de Lumină.

Dragi Emisari Inter-dimensionali ai Luminii, vă rugăm să țineți minte că noi, expresiile mai înalte ale SINELUI vostru, suntem infinit ÎN miezul cofrajului vostru fizic. Vă cerem să simțiți în mod conștient emenațiile SINELUI vostru Multidimensional în timp ce ele curg prin miezul coloanei voastre vertebrale și în creierul vostru fizic.

În timp ce creierul vostru fizic rezonează la fluxul cinci dimensional al Corpului vostru de Lumină interior, voi aveți acces la Mintea voastră Multidimensională. În timp ce voi sunteți conectați cu Mintea voastră Multidimensională, voi sunteți conectați cu SINELE vostru Multidimensional.

Ne dăm seama că multele obstacole ale vieții voastre trei dimensionale vă pot coborî temporar conștiința. Cu toate acestea, noi mai ȘTIM și că voi sunteți NOI și că NOI suntem VOI. Prin urmare, suntem în legătură permanentă cu voi și ÎNTOTDEAUNA cu voi ca să vă ajutăm atunci când aveți nevoie de noi.

Vă rugăm să vă folosiți ”telefonul inter-dimensional” ca să ne chemați, iar noi vă vom trimite lumina noastră multidimensională și iubirea noastră necondiționată.

Familia voastră, Arcturienii și Membrii Federației Galactice.

link catre articolul original

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.