vineri, 31 octombrie 2014

Transmisii Arcturiene către Emisarii noștri Inter-Galactici – Partea a 3-a


Căsuța Poștală Galactică

Mesaj primit prin Suzanne Lie
29 Octombrie 2014

Dragii noștri Emisari ai Luminii care o ajutați pe iubita Gaia să ajungă ACASĂ în adevărata Sa frecvență,

Da, cam lungă introducerea, dar pentru noi aici nu există nici timp și nici o separare a cuvintelor. V-ați putea acorda, vă rugăm, un moment din ACUM-ul vostru pentru a SIMȚI mesajul nostru? Veți simți, nu cuvintele pe care le-am scris, ci unda purtătoare de iubire necondiționată care transportă mesajele noastre către voi din chiar Inima UNULUI nostru.

SIMȚIȚI cât de mult vă iubim și vă susținem. De îndată ce admiteți că VOI meritați iubirea noastră necondiționată și ghidarea noastră constantă, veți fi capabili să vă deschideți ”undei de frecvență” a mesajului nostru. Vă rugăm să permiteți ca aceste mesaje să intre în Inima voastră Înaltă și în stările mai înalte de conștiință, astfel încât să puteți traduce cât mai bine aceste forme de undă în sistemele limbajului vostru 3D.

Noi, SINELE vostru din dimensiunile mai înalte, suntem în procesul instruirii preaiubiților noștri voluntari să devină lideri. Pe măsură ce avansați cu repeziciune în următoarea eră a realității voastre, va fi vital să existe o anumită populație de oameni împământați care pot fi interfața dintre SINELE lor adevărat din dimensiunile mai înalte și vehiculul lor pământesc 3D.

Apoi, acești voluntari pot să-și împărtășească mesajul prin sinele vehiculului lor pământesc și să-l transmită locuitorilor lui Gaia aflați în procesul transmutării. Unii dintre voi vor conduce oameni, unii animale sau Elementalii. Elemetalii vor ajuta cu transmutarea pământului, aerului, focului și apei lui Gaia pentru a transmuta planeta trei dimensională.

Membrii Familiei noastre Cetaceene vor deveni conducătorii întregii lumi a apelor. Da, dragilor, în ACUM-ul vostru există multe ”lumi ale apelor” pe Pământ. Oamenii, ”Păstrătorii Pământului” și cetaceele, ”Păstrătorii Apelor”, vor lucra împreună pentru a o ajuta pe Mama Pământ în procesul întoarcerii Ei la adevarata Sa vibrație.  

Când combinați procesul ascensiunii voastre cu procesul ascensiunii planetare, nu numai voi o ajutați pe Gaia, ci și Gaia vă poate ajuta mai bine. Secretul ascensiunii planetare este Conștiința Unității cu întreaga Viață! Asta înseamnă ÎNTREAGA viață, inclusiv cei pe care i-ați perceput ca dușmani ai voștri.

Fiecare are lumină interioară, oricât de mică ar putea ea să pară. Dacă cineva nu ar avea lumină interioară, ar muri. Chiar dacă s-ar putea să nu fiți conștienți de ea, propria voastră lumina interioară este cea care permite conștiinței voastre să rămână în vehiculul vostru pământesc.

Pe măsură ce, Emisarii noștri Inter-dimensionali, vă treziți la capacitatea voastră înnăscută de a servi în tandem cu expresiile mai înalte ale SINELUI vostru Multidimensional, vă veți întoarce la conștiința voastră ascensionată în timp ce încă veți mai purta vehiculul vostru pământesc.


Înțelegem cât de dificilă poate să pară această sarcină conștiinței voastre 3D, acesta este motivul pentru care noi vă îndemnăm pe toți să ne permiteți să vă ajutăm să vă amintiți cum să vă conectați, și să rămâneți conectați, cu SINELE vostru Multidimensional.

***

Dragi Arcturieni,
Nu am reușit să finalizez mesajul de mai sus către noi, emisarii inter-dimensionali, dar acum am meditat și aș dori să continuați de acolo de unde ați rămas. Ajutați-mă vă rog să-mi amintesc ceea ce tocmai ne-ați spus în meditația mea.

Dragi Emisari,
Repetăm fericiți mesajul nostru stării voastre de conștiință actuale, care este sensibil mai coborâtă decât conștiința voastră de mai înainte. Cu toate acestea, prin această stare de conștiință sunteți mult mai în măsură să experimentați atât lumile fizicului cât și lumile divinului.

Le spunem dragilor noștri Emisari că ACUM este momentul pentru voi TOȚI să vă treziți pe deplin la adevăratul vostru SINE Multidimensional. Noi, membrii familiilor Galactice și Celeste, vă chemăm în serviciu activ.

Prin ”serviciu activ” ne referim la faptul că ACUM este momentul să vă trăiți în mod activ Misiunea pe care ați creat-o pentru voi SINELE vostru înainte de a fi intrat în această încarnare.

”Dar care este Misiunea mea?” ați putea întreba, ”Nu se poate să nu mi-o amintesc.”

Este în regulă, dragi membri ai familiei noastre, nu este nevoie să vă amintiți care este misiunea voastră în conștiința voastră trei/patru dimensională. Ați fost suficient de înțelepți să uitați acest ”secret” în stările voastre de conștiință mai joase până când a sosit ACUM-ul pentru ca ea să fie îndeplinită.

Ați trăit într-o realitate plină de minciuni și iluzii. Prin urmare, pentru a vă menține Misiunea pură, voi ați ascuns-o de conștiința voastră lumească. Vedem că tot mai mulți dintre voi v-ați extins conștiința în dimensiunea a cincea și mai încolo.

Prin urmare, vă amintiți tot mai mult din Misiunea voastră în fiecare zi. Așa a fost menit dintotdeauna, să nu vă amintiți SINELE vostru până când veți putea să vă ”ascundeți la vedere” în propriul vostru Corp de lumină. Înțelegem că percepțiile voastre fizice nu vă pot vedea Corpul de Lumină. Cum ar putea? Aceste percepții joase sunt calibrate numai pe lumea fizică a lui Gaia.

ACUM că voi, dragii noștri voluntari, v-ați trezit la conștiința voastră cinci dimensională, vag sau/și în mod clar începeți să percepeți motivul pentru care VOI ați ales să intrați într-un vehicul uman în timpul acestui ACUM de mare transmutare.

Începeți să aveți aceste gânduri, emoții și percepții înalte pentru că conștiința voastră oscilează înăuntrul și înafara dimensiunii a cincea și mai încolo. Noi v-am supra-iluminat de când v-ați luat această formă pentru a vă proteja cât mai mult posibil, precum și ca să vă putem ghida atunci când ajungeți să ne puteți percepe.

Ne-ați cunoscut sub multe nume, și noi le acceptăm cu bucurie pe toate. Noi nu suntem împovărați cu un ego trei dimensional, așa că nu ne pasă prin ce metode v-ați extins conștiința în lumile mai înalte. Noi doar suntem bucuroși că voi v-ați amintit că sunteți mult mai mult decât vasul de lut pe care-l purtați.

Pe măsură ce vă extindeți conștiința înspre noi, ea se extinde și mai mult. După cum probabil ați observat, pe măsură ce conștiința voastră se expansionează, voi începeți să vă vedeți realitatea dintr-o perpectivă mai înaltă. Ceea ce cândva a fost imposibil devine scopul vieții voastre, și ceea ce odată v-a tras în mlaștina uitării se diminuează pe zi ce trece.

Evenimentele care v-au coborât conștiința și v-au forțat în iluzie au fost foarte bine planificate de către cei cărora le este frică să se schimbe. Aceștia sunt cei care se află încă în spectrul ”putere asupra celorlalți” și care-și pot evalua propria putere numai simțind puterea dominației asupra altora.

Acești pierduți pierd din ce în ce mai multă putere în fiecare zi. Fiecare dintre voi care-și expansionează conștiința în dimensiunile mai înalte, patru și cinci, sunt cu mult dincolo de atingerea psihică a acestora. Apoi, când le trimiteți iubire necondiționată îi dezorientați complet.

Ei și-au bazat viețile pe a avea un control total asupra tuturor și a tot ceea ce ei ”au”. Când le trimiteți iubire necondiționată, voi le derutați matricea comportamentală, iar ei nu știu cum să răspundă. Din fericire, din ce în ce mai mulți dintre ei încep să ”privească în sus” în lumină pentru a găsi sursa acestei experiențe unice.

Cei care trăiesc în furie și dominație, în secret își doresc iubire și prietenie. Ei au fost instruiți să fie egoiști și importanți în fața altora. Prin urmare, voi îi puteți re-instrui trimițându-le iubire necondiționată și bunătate. Nu trebuie să faceți acest lucru în mod personal, iar ei nu vor ști niciodată cum primesc acest ajutor, sau de la cine.

Unii dintre ei vor opune rezistență puterii de vindecare a iubirii voastre necondiționate, dar alții o vor accepta cu bucurie. Veți vedea că mulți dintre voluntarii noștri foarte curajoși au ales să lucreze cu întunericul din interior. Unii dintre ei s-au pierdut temporar în întunericul pe care au ales să-l vindece, dar ei vor fi duși înapoi în dimensiunile mai înalte pentru a fi pe deplin vindecați.

Vă vorbim acum despre întuneric, pentru că intrați într-un ACUM în care există posibilități imense pentru schimbare. Unii dintre voi vor ilumina calea înspre dimensiunile mai înalte ale realității, unii dintre voi vor ajuta în aducerea ordinii în marele haos al schimbării, iar unii dintre voi veți fi decis să lucrați pentru vindecarea celor întunecați.

Pentru că lumea voastră este în punctul unei mari schimbări, cei întunecați care au condus prin frică, război, foamete și dezastre fizice provocate de către om, au ajuns să fie foarte speriați. În interior, ei știu că domnia lor se apropie de sfârșit, și că singurul lucru cu care ei nu se pot lupta este iubirea voastră necondiționată.

În timp ce voi le trimiteți iubire necondiționată (în loc de frică și furie) celor ce v-au condus în mod invizibil realitatea, voi distribuiți gloriosul dar al iubirii necondiționate fiecărei persoane, loc, situație și lucru. Da, dragii noștri, lucrurile sunt vii ele fiind impregante cu esența omului care le-a ”folosit”.

Sunteți cu TOȚII chemați să fiți membrii echipei noastre ”de curățenie”. Veți curăța frecvențele joase ale realității prin eliberarea lor din realitatea voastră prin iubirea necondiționată. Auzim întrebarea voastră colectivă ”De ce le eliberăm? Nu ar trebui să le cucerim?”

Vă reamintim dragă familie multidimensională, cucerirea este ceea ce ele v-au făcut vouă. Dacă returnați întunericul care v- a fost făcut vouă celor cărora vi l-au trimis, voi creați o alianță cu acel întuneric. Acesta este trucul lor necurat. Singurul lucru pe care ei nu îl pot face este să vă facă să acționați ca și ei, numai dacă voi nu-i ajutați.

Dacă voi le faceți lor ceea ce ei v-au făcut vouă, atunci ”voi acționați ca și ei” și ei v-au prins în țesătura lor de întuneric. În timp ce vă purtați vehiculul pământesc lumea fizică pare foarte importantă.

Percepțiile voastre fizice nu pot percepe fluxurile de lumină de frecvență mai înaltă care intră în realitatea voastră din ce în ce mai mult în fiecare zi. Simțurile voastre fizice nu pot auzi ghidarea noastră constantă, nici să simtă continua noastră iubire necondiționată.

Fără cunoașterea luminii multidimensionale și a iubirii necondiționate care spală în mod constant peste și prin voi, voi vă simți prinși și singuri pe o planetă ostilă. Acesta este, dragii noștri dragi, motivul pentru care noi trimitem aceste transmisii direct în VOI, membrii familiei noastre cerești și galactice.

Atât de mulți dintre voluntarii noștri au ajuns să fie confuzi și temporar pierduți în realitatea fizică pe care au venit să o vindece. Prin urmare, noi ne dedicăm energiile pentru a comunica cu aceia dintre voi care sunteți încă treziți la SINELE vostru.

Procesul ascensiunii planetare este ca o cursă pe distanță lungă. Cei care au început-o prea repede au ajuns să fie prea obosiți pentru a o continua. Cu toate acestea, este un ”furgon” care urmează din spate cursa pentru a-i ridica pe cei ce nu pot merge mai departe. Cei care au nevoie să se odihnească vor fi îngrijiți până când vor putea relua ”cursa”.

Cei care sunt în stare să continue ”cursa” în mod constant au înțeles că aceasta nu este o cursă pe care ei este nevoie să o câștige. Mai degrabă, aceasta este o cursă pe care ei doresc să o încheie. Pentru a finaliza această ”cursă” ei au nevoie să se menajeze. Este nevoie să se odihnească atunci când sunt obosiți, să mănânce atunci când le este foame, și să se împrietenească cu alți oameni care se află în această cursă.

Aceasta cursă pe care doriți să o finalizați este cursa înapoi la SINELE vostru. Nu fiți preocupați de cei care se simt ”ieșiți din cursă” și au fost ridicați de către furgon. Ei se vor întoarce în acest minunat efort de grup deîndată ce se vor fi odihnit. Acești oameni nu și-au găsit încă ritmul pe care îl pot susține pentru o perioadă mai lungă de timp.

Dragă familie, vă reamintim să aveți grijă de corpul vostru fizic. Vehiculul uman pământesc este foarte fragil în comparație cu adevăratul vostru Corp de Lumină și el are nevoie să fie hrănit, curățat, odihnit și hrănit cu iubire și râsete. În încheiere, dragi membri de familie, vă reamintim că este nevoie ca voi să vă îngrijiți cu mare atenție vehiculul vostru pământesc în mod regulat.

Vă rugăm să vă amintiți că adânc în interiorul coloanei vertebrale a vehiculului vostru fizic pământesc se află Corpul vostru de Lumină multidimensional. Noi vă trimitem mesajele noastre în Corpul vostru de Lumină interior, astfel încât voi să le puteți primi în mod clar.

Apoi, când aveți ”timp” să meditați, voi puteți intra în Corpul vostru de Lumină pentru a vă prelua mesajele, precum și iubirea necondiționată și lumina multidimensională pe care noi vi-o trimitem în mod constant în ACUM.

Noi înțelegem că vehiculul vostru pământesc este legat de timp și spațiu. Prin urmare, voi doar atunci veți putea să recepționați mesajele noastre când vă veți face ”timp” să intrați într-un ”spațiu” în care să puteți medita pentru a vă expansiona conștiința în frecvențele mai înalte ale luminii.

După ce veți medita, conștiința voastră se va fi expansionat suficient pentru a vă întoarce în voi înșivă și a recepționa orice mesaj personal pe care SINELE vostru Multidimensional l-a postat în Corpul vostru de Lumină cinci dimensional. În acest fel, Corpul vostru de Lumină este similar cu o ”Căsuță Poștală” din care voi vă ridicați mesajele pe care expresiile mai înalte ale SINELUI vostru vi le-au trimis de dincolo de timp și spațiu.

Vă rugăm să rețineți, noi suntem ÎNTOTDEAUNA alături de voi.
            Voi ÎNTOTDEAUNA puteți comunica cu noi.
                     Pentru că noi, familia voastră celestă și galactică, suntem ÎNTOTDEAUNA alături de voi.

Binecuvântări,
Noi suntem membrii Arcturieni ai adevăratului vostru SINE.
Ne vom întoarce în conștientizarea voastră, deoarece noi niciodată nu vă vom părăsi!


Traducere  Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.