miercuri, 26 noiembrie 2014

Întâmpinare Arcturiană – Bine ați venit Acasă




Mesaj primit prin Suzanne Lie

Dragii noștri,
Putem intra în ACUM-ul conștientizării voastre pentru a vorbi despre timpul vostru secvențial, trei dimensional. Timpul secvențial este construit de cerințele fizice colective ale unei realități trei dimensionale astfel încât membrii acelei realități să poată crea o linie temporală în care ei să-și poată îndeplini planul lor divin, cunoscut și sub denumirea de ”Misiunea” lor.

În această realitate limitată de timp, conștiința colectivă a acelei lumi are gânduri, emoții și comportamente care influențează matricea 3D să programeze și să re-programeze mereu schimbătoarea experimentare a timpului. ”Timpul” este destul de inedit pentru noi cei mai înalt dimensionali, așa cum de multe ori ne spunem.

Când noi ne luăm o formă în holograma trei/patru dimensională, privim ”mersul în timp” așa cum priviți voi ”mersul într-un parc de distracții”. O parte a distracției are multe experiențe interesante care se bazează însă, de obicei pe unele forme ale fricii. Voi zbura din cabina acestei roți care se învârte în sus și-n jos, până hăt departe? Voi câștiga acest urs imens ca să o impresionez pe prietena mea sau mă voi face de râs?

Când sunteți într-un parc de distracții mâncați multă mâncare care știți că are o frecvență foarte joasă și care probabil va face foarte mult rău corpului vostru. Cu toate acestea, voi vă ”distrați”, așa că este ÎN REGULĂ să vă satisfaceți impulsurile mai joase. Puteți urla în trenulețul care urcă și coboară abrupt și să vă comportați ca un copil și nimeni nu va observa.

Din moment ce noi cei din frecvențele mai înalte nu ”am fost în 3D” de multe ere a ceea ce voi numiți ”timp”, ne gândim că un pic de frică și de lipsă de cumpătare este în regulă. Noi doar gândim asta pentru că am uitat cât de creatoare de dependență poate fi frica și lipsa de cumpătare. Vedeți voi, noi am uitat chiar și cum este să fii un ”trei dimensional”.

Prin urmare am uitat cum frica, separarea, singurătatea, foamea, munca și multe alte experiențe legate de pământ pot avea un impact asupra stării noastre de conștiință. Când noi, cei mai înalt dimensionali, ne-am oferit voluntari într-un mod atât de ”curajos” să ne luăm un vehicul fizic, am uitat în general de densitatea și de extrema fragilitate a celei de-a treia dimensiuni. Am uitat și de senzațiile de boală, durere, oboseală, anxietate și depresie.

Din nefericire, în momentul în care ne amintim cât de dificil este să fii în dimensiunea a treia, noi am fuzionat deja cu noua noastră viață și cu datoria de a ne îndeplini scopul idealist al misiunii pe care am creat-o în timp ce purtam corpul de lumină cinci dimensional, sau mai mult. Problema este că până în momentul în care mulți dintre noi suntem suficient de bătrâni ca vârstă omenească pentru a ne îndeplini misiunea pe care am proiectat-o pe când trăiam în lumile mai înalte, am uitat că a existat vreodată o misiune.

Până în acel ”moment” mai mult ca sigur că am uitat până și faptul că suntem ființe mai înalt dimensionale care ne-am oferit voluntar să ne fuzionăm conștiința cu o ființă trei dimensională care s-a oferit voluntar să ne accepte câmpul energetic. Ceea ce a început, literalmente, ca o potrivire creată în ceruri, în curând începe să fie resimțită de ambele părți ca o idee proastă sau o mare greșeală.

”Cum aș putea să îndeplinesc acea misiune?” întreabă omul. În același timp omologul interior galactic și/sau celestial spune ”Cum am putut uita cât de dificil a fost în această frecvență a realității?”

În cele din urmă, adeseori omul își uită misiunea și galacticul își uită adevărata sa natură, natura multidimensională. De asemenea, ambii uită că ei sunt de fapt expresii dimensionale diferite ale ACELEIAȘI persoane.

Ați început acum să înțelegeți care este starea noastră/voastră? Acest proces seamănă foarte mult cu prepararea sosului italian. Dacă ”nu scuturați sticla” în mod continuu amândoi, uleiul și oțetul se separă. Bineînțeles că nimeni nu vă scutură, de fapt, vehiculul pământesc, dar ne dăm seama că uneori așa se simte.

Uneori omul nu poate să-și amintească nimic despre adevărata sa natură, iar galacticul nu-și poate aminti de ce s-ar fi oferit voluntar pentru o astfel de misiune imposibilă. Chiar dacă Pământul este o hologramă, ea este o hologramă FOARTE convingătoare astfel încât toți locuitorii ei cred că ea este de fapt ”lumea reală”.  

Acesta este momentul în care ”timpul” intră în peisaj. Omul trei dimensional, care de fapt este o ființă galactică cinci dimensională, și ființa galactică cinci dimensională care se gândește că el/ea este un om trei dimensional, se pierd unul în celălalt. Apoi, adeseori, ei uită amândoi că ambii sunt expresii ale SINELUI lor Multidimensional comun.  

Acest lucru ne pune pe noi, membrii Centrului de Comandă Galactic, într-o poziție foarte dificilă în ceea ce privește modul în care să-i trezim pe acești oameni fără să încălcăm legile ”unei planete a liberului arbitru” ale lui Gaia?
Ceea ce încercăm să facem este să găsim oameni, undeva, care sunt aproape de a se trezi la SINELE lor Multidimensional și să trimitem lumină asupra lor în mod continuu.  

Intrăm în visele lor, în meditațiile lor și le influențăm creativitatea cât mai mult posibil. Vă rugăm să vă aduceți aminte că acești oameni sunt prietenii noștri dragi și membri ai familiei noastre care s-au oferit voluntar pentru o misiune FOARTE dificilă. Nu-i putem abandona, dar nici nu putem încălca legile liberului arbitru.

Vă spunem povestea noastră pentru că putem vedea cât de greu este pentru voi să încercați să fiți o ființă cu o conștiință mai înaltă în timp ce trăiți într-o realitate plină de frică și minciuni. La rândul nostru, și noi vă cerem să priviți această situație din punctul nostru de vedere. Cum v-ați simți dacă unul dintre copiii voștri, cei mai buni prieteni și/sau membri de familie ”a plecat într-o călătorie” și nu au luat legătura cu voi ca vă spună că sunt în siguranță?

De fapt, cum ar fi dacă ați ști că nu sunt în siguranță, că poate viața lor este în pericol, și că nu puteți face nimic să-i ajutați? În același timp, să știți că acolo sunt ființe foarte întunecate care periclitează viața celor dragi vouă, le pun în pericol sănătatea prin distrugerea mediului lor înconjurător, pun ”medicamente” otrăvitoare în mâncarea și în corpurile lor ȘI că nu puteți să faceți nimic din cauza unei vechi legi a liberului arbitru!

Cu toate acestea noi avem un mare avantaj pe care voi în dimensiunea a treia nu-l experimentați. Noi trăim în ACUM și nu există o trecere a timpului. Din cauza strânsei noastre relațiii cu prietenii și familia noastră aflați ”În Misiune” pe Pământul 3D, noi ne putem aminti acum cât de dificil este să trăiești într-o lume legată de timp.  

Vedem că mulți dintre voi, voluntarii noștri, ați găsit o cale de-a vă expansiona conștiința dincolo de drama frecvenței 3D și să trăiți în pacea relativă a confortului dat de percepțiile voastre cinci dimensionale. Da, sunt multe percepții cinci dimensionale pe Gaia. De fapt, sunt din ce în ce mai multe pe zi ce trece.

VOI, iubita noastră Echipă Plecată Departe, începeți ca, în cele din urmă, într-adevăr să faceți o schimbare. Vedeți voi, de îndată ce vă recăpătați memoria multidimensională, începeți să vă amintiți bucuria unității cu noi, expresiile mai înalte ale SINELUI vostru. Apoi, începeți să vă aduceți aminte că v-ați oferit voluntari să răspândiți acea unitate a conștiinței în lumea voastră trei dimensională.

Da, mulțumită prietenilor noștri Zeta și Draconieni, voi aveți internet. Prin intermediul Internetului voi puteți comunica cu ceilalți voluntari pe tot cuprinsul lui Gaia. De fiecare dată când comunicați cu un alt membru din echipajul și din familia voastră preaiubită, simțiți o profundă bucurie, iubire necondiționată și un imens curaj să vă uniți cu cei care încă dorm dormitează în iluzie.  

Știm că mulți dintre voi își amintesc povestea Frumoasa din Pădurea Adormită în care chipeșul prinț a trebuit să se lupte cu vrăjitoarea rea și să-și croiască drum prin desișul pădurii ca să o salveze pe iubita sa care ar fi rămas adormită până când el ar fi trezit-o cu sărutul lui de iubire. Exact asta facem noi.

Noi o înfruntăm pe vrăjitoarea rea a lăcomiei și a puterii asupra altora croindu-ne drum prin iluziile întunecate care i-au prins în mrejele lor pe cei dragi nouă și-i trezim cu puterea iubirii noastre și cu tandrețea sărutului nostru.

Vorbim cu voi astăzi pentru ca voi TOȚI să știți vă VEȚI fi treziți cu toții. Regatul vostru de pace și iubire VĂ VA fi înapoiat și încă mult, mult mai mult. Voi SUNTEȚI profund iubiți și noi nu vă vom abandona niciodată.

Noi toți rezonăm la conștiința unității. Prin urmare, voi sunteți noi și noi suntem voi. Nu vă vom abandona NICIODATĂ! Cum am putea, doar noi SUNTEM VOI rezonând la o mai înaltă frecvență a realității? Noi suntem toți O singură ființă în ACUM. Prin urmare, de îndată ce vă treziți, noi vă cerem ajutorul.

Vă cerem ca de îndată ce vă treziți la SINELE vostru Multidimensional să mergeți și să-i treziți pe câți de mulți puteți la SINELE lor Multidimensional. Doar unul dintre voi poate trezi sute sau mii de alți oameni.

De fapt, s-ar putea să nu trebuiască să-i treziți, deoarece mulți sunt pe deplin treziți la faptul că ”este ACUM-ul pentru schimbare”. Ei nu știu ce înseamnă ”ACUM”-ul, sau ce schimbări este necesar să facă, dar sunt pregătiți și dornici să învețe.

Voi sunteți preaiubiții noștri prieteni, sunteți familia noastră. Nu este nevoie să le spuneți celor pe care-i treziți cine sunt ei, deoarece asta ei sunt cei care trebuie să o descopere. Dar, puteți să le vorbiți despre voi înșivă. Vorbiți-le despre adevărul după care inconștient flămânzesc să-l audă și, mai presus de orice, trimiteți-le iubire necondiționată.

Iubirea necondiționată este un concept nou pentru mult prea mulți oameni. Prin urmare, asigurați-vă că le trimiteți și iertare necondiționată și acceptare necondiționată. Toate darurile necondiționate rezonează cu a cincea dimensiune și mai sus. Prin urmare, aceste daruri emoționale rezonează dincolo de timpul și limitările lumii trei dimensionale.

Pe măsură ce noii treziți încep să elibereze conceptele 3D ale timpului și limitării, preaiubiții noștri voluntari de pe Pământ vor începe să se trezească la adevărul SINELUI lor Multidimensional. Apoi, primul lucru pe care-l vor face va fi să-i trezească pe alți voluntari la misiunea lor din deplasare.

Așa cum frica poate, și cu siguranță o face, să se răspândească prin holograma 3D, și iubirea necondiționată poate fi răspândită prin lumea voastră. Și ce-i mai important, calitatea cinci dimensională a iubirii necondiționate, iertării necondiționate și acceptării necondiționate se va cufunda adânc în miezul lui Gaia și se va ridica în sus în atmosferă pentru a vindeca răul și a atrage iubirea.

Oh, ce imagine glorioasă vom vedea când această iubire și lumină îi vor aduce pe voluntarii noștri înapoi în adevăratul lor SINE și se vor trezi la ACUM-ul și AICI-ul din lumile mai înalte. În ACUM nu există timp și în AICI noi, Arcturienii precum și SINELE nostru mai înalt dimensional, vă vom întâmpina cu bucurie Acasă!

Binecuvântări de la noi, Arcturienii


link catre articolul original

Traducere Monica Poka




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.