vineri, 21 noiembrie 2014

Mesaj Arcturian către Lemurieni



Primit prin Suzanne Lie

Dragi membri ai Lemuriei,
Vă vom vorbi în același fel în care le vom vorbi și oamenilor aflați la suprafață. După cum mulți dintre voi știți, atunci când Galacticii aterizează pe suprafața lui Gaia, voi, membrii Pământului Interior, vă veți trimite emisarii la suprafață pentru a-i ajuta și educa pe oamenii care vor fi amețiți și confuzi.

Acestea fiind spuse, vom continua să vă vorbim vouă, dragii noștri prieteni Lemurieni, deoarece voi sunteți cu adevărat umanii care vor urca la suprafață pentru a ajuta.

Dragi Reprezentanți Umani pentru Gaia, venim la voi în acest ACUM pentru a vă vorbi despre istoria timpurie a Pământului. Însămânțarea unei planete seamănă mult cu însămânțarea solului. Semințele sunt plantate cu speranța că ele vor crește și prospera.

În același fel, ființe de pe diferite planete, galaxii și dimensiuni și-au plantat ”semințele” în speranța că ele ar putea trăi, crește și prospera într-o lume (în termeni planetari) tânără. Cu toate acestea, mai degrabă decât semințele fizice, noi Galacticii am plantat semințe ale conștiinței.

Noi, Arcturienii, am fost printre primii Galactici care și-au trimis semințele conștiinței în forme de viață pe planeta Pământ. Prin urmare, noi suntem cei care am venit să vă aducem acest mesaj. Vă încurajăm pe voi toți să vă aduceți aminte de Familia voastră Galactică.

Aceia dintre voi care v-ați luat încarnări pe suprafața Pământului va fi nevoie să scuturați praful de pe pânzele de păianjen ale uitării din încarnările voastre din perioada Erei Peștilor. În cursul acestei perioade a lui Kali Yuga, care este menționată ca și Era Întunericului, omenirea a fost atât de departe de UNUL pe cât de mult a fost posibil.

De fapt, oamenii au crezut că Soarele se învârtește în jurul Pământului și că Pământul era cea mai evoluată planetă din toată Galaxia, sau chiar din Univers. Este nevoie să fii o persoană puternică ca să poți recunoaște că ai greșit în percepția realității tale.

Este nevoie să fii o persoană și mai puternică pentru a recunoaște multele minciuni care ți-au limitat expansiunea în SINE. Lucrul cel mai important  ACUM este să vă eliberați de frica de alte civilizații. Venim să vă reamintim că aveți multe expresii ale SINELUI vostru Multidimensional care în prezent dețin forme pe Navele Stelare, pe diferite planete și în diferite Galaxii.

Cele mai multe dintre aceste ființe galactice trăiesc în corpuri de lumină cinci dimensionale care există în ACUM-ul iubirii necondiționate. Cu toate acestea, mai sunt unii membri ai lumilor galactice Putere Asupra Altora care există în dimensiunea a treia/patra a Galaxiei noastre, precum și pe Pământ.

Cele mai multe dintre aceste ființe și-au schimbat calea odată ce, în cele din urmă, au pierdut Războiul Galactic. Cu toate acestea, mulți Draconieni au venit pe Pământ după ce au pierdut războiul. Draconienii sunt descendenții marilor dinozauri din istoria străveche a Pământului. De aceea, ei cred că Pământul este planeta lor.

Aceste ființe sunt principalul responsabil pentru căderea Lemuriei și Atlantidei, precum și a multora din războaiele pe care planeta voastră le-a suferit. Cu toate acestea, domnia lor a ajuns la sfârșit. Din cauza rezistenței pe care ei o opun iubirii necondiționate, rezonanța lor este incapabilă să se expansioneze în corpurile de lumină cinci dimensionale care vor sălășlui pe noul Pământ cinci dimensional al lui Gaia.

Din fericire, așa cum unii membri ai acestei civilizații rămân pierduți în întunericul  ”puterii-asupra-altora”, sunt alții care au devenit cinci dimensionali. Unii dintre ei s-au refugiat pe Pământ, așa cum ar fi sinele voastre, pentru a aștepta ocazia de a ascensiona și ei împreună cu planeta Pământ. Prin urmare, nu judecați pe cineva după specia căreia îi aparține sau după obiceiurile familiei lor extinse. Întreaga viață are ocazia de a i se alătura lui Gaia, și întreaga viață va fi întâmpinată cu bucurie.

Mulți, cum ar fi acest grup al Lemurienilor, trăiesc la un nivel aflat doar cu o jumătate de octavă deasupra celui al lumii fizice de la suprafața Pământului. Voi, dragii noștri prieteni Lemurieni, ați intrat pe/în Pământ înainte ca Ea să cadă în frecvența Sa cea mai joasă.

Datorită încheierii marelui ciclu al Precesiunii Echinocțiilor, Pământul este acum în aliniere cu Centrul Galactic. Astfel, frecvența de rezonanță a planetei crește încet și sigur.

De fapt, Pământul a intrat în Epoca sa de Aur la sfârșitul anului 2012 și Ea va rămâne în această epocă pentru 2000 de ani. Pe parcursul acestor 2000 de ani, lumina multidimensională și iubirea necondiționată vor curge direct din Centrul Galactic în inima lui Gaia. Prin urmare, ACUM este transmutarea lui Gaia și a TUTUROR locuitorilor Săi.

Gaia este pregătită ACUM, așa cum sunt pregătite regatele sale vegetal și animal. Numai omenirea mai este atașată de Matricea 3D și nu poate privi dincolo de ea. Din fericire, există în același timp mulți umani care sunt pe deplin pregătiți pentru transmutarea în frecvențele mai înalte ale realității. Dragi membri ai Pământului Interior, când ieșiți la suprafață, prima voastră misiune este să-i găsiți pe cei pe deplin treziți.

Apoi, așa cum noi vorbim cu ei atunci când îi aducem pe Navele noastre, voi le puteți vorbi așa cum ei umblă pe corpul preaiubitei Gaia. V-ați putea întreba când vor avea loc toate acestea, așa că dați-ne voie să vă răspundem la această întrebare. Tot ceea ce noi v-am spus se va întâmpla nu la un moment dat, ci într-o frecvență dată.

Numărul de umani care pot percepe această frecvență, care bineînțeles rezonează cu cea de-a cincea dimensiune, este în expansiune exponențială. Prin urmare, vă cerem din nou, să aveți răbdare în ACUM-ul vostru. Prețuiți fiecare moment al vieții pe care o trăiți ACUM.

În acest moment veți trăi în iubire necondiționată, și aceasta este cheia transmutării voastre în Corpul vostru de Lumină cinci dimensional.

Binecuvântări dragă umanitate. Când vă spunem că suntem CU voi, asta înseamnă că suntem IN voi, tot așa cum și voi sunteți ÎN unitate cu noi.


Arcturienii


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.