vineri, 30 ianuarie 2015

Ascensiunea Planetară


Arcturienii

De Suzanne Lie

Dragi cititori,
Este atât de multă informație în acest videoclip încât l-am postat din nou împreună cu transcrierea. Vă mulțumesc tuturor pentru interesul vostru. Intrăm în vremuri foarte importante acum. Sunteți pregătiți?

Noi, Arcturienii, precum și mulții noștri prieteni din Federația Galactică a Luminii suntem aici pentru a vorbi cu voi astăzi și a vă reaminti că voi sunteți în procesul zilnic al ascensiunii personale și planetare.

Spunem personale și planetare cu accent pe Planetare. Voi toți ați avut deja nenumărate încarnări și experiențe în dimensiunea a cincea și dincolo de ea. Pentru că voi toți sunteți ființe multi-dimensionale care v-ați oferit voluntar să vă reduceți frecvența și să bi-locați un element din conștiința voastră multi-dimensională în prezența fizică pe care acum o percepeți drept vehiculul vostru Pământesc.

Suntem aici pentru a vă reaminti că voi nu sunteți vehiculul vostru pământesc; voi purtați vehiculul vostru pământesc. Voi sunteți frumoasa și expansionata conștiință multi-dimensională care este implantată în ceea ce pare a fi ”doar o formă trei dimensională”.

Vrem ca voi să știți că această formă trei dimensională nu este decât modul în care voi vă puteți conecta la rețeaua trei/patru dimensională a rețelei multi-dimensionale, holografice a lui Gaia.

În acest program holografic, pe care l-ați putea foarte bine percepe ca pe un joc video, voi v-ați pus conștiința într-un vehicul Pământesc. Ca și cum cineva s-ar conecta la un joc video și și-ar alege un sine avatar, VOI sunteți avatarul pentru SINELE vostru Mai Înalt.

Sinele avatar este cel care joacă în acel joc video. Cu toate acestea, voi nu sunteți în jocul video, voi sunteți cel care-și dirijează sinele avatar cum să joace sperând că va câștiga acest joc video.

Dorim să vă amintim astăzi că voi nu sunteți sinele avatar – acesta este doar omul pe care l-ați îmbrăcat. Voi sunteți sinele vostru multi-dimensional care vă asistă.

Multe dintre problemele voastre au apărut din cauza faptului că frecvența lui Gaia a fost atât de mult coborâtă după căderea Atlantidei. După aceea, au existat unele experiențe de vârf precum și unele experiențe mai joase de finalizat în ultimii 2000 de ani ai lui Kali Yuga. Acești ultimi 2000 de ani ai Marelui Ciclu au fost foarte dificili pentru corpul lui Gaia și pentru oamenii, plantele și animalele ei. Pentru că Kali Yuga este ceasul cel mai întunecat de dinaintea ivirii zorilor.

Această ivire a zorilor este ACUM. Voi răsăriți la expresia cinci-dimensională a sinelui vostru. Astfel, voi v-ați conectat la versiunea holografică a pământului trei dimensional. Acum, pe măsură ce vă treziți la sinele vostru adevărat, multi-dimensional, voi începeți să simțiți că vehiculul vostru trei dimensional nu este adecvat pentru a vă conține în siguranță marile voastre câmpuri energetice.

Prin urmare, voi vă dați seama că este nevoie ca în primul rând să vă conectați cu mintea voastră multi-dimensională, care poate înțelege pe deplin și calcula ceea ce se petrece în ACUM-ul vostru. Apoi, prin acel portal al minții voastre multi-dimensionale voi vă puteți întoarce la perspectivele mai înalte ale realității.

Voi SUNTEȚI CEL din afara jocului video care vă asistați sinele avatar ca să câștige acel joc video. Bineînțeles că aceasta este o metaforă pentru că umanul voi nu experimentează viața voastră trei dimensională ca pe un joc video. Cu toate acestea din ce în ce mai mulți dintre voi își dau seama că există mult mai mult decât o viață trei dimensională.

Desigur, există mult mai mulți în jurul vostru care nu sunt deloc treziți la această experiență. Așa că, unii dintre voi vă simțiți foarte singuri și izolați, pentru că voi aveți contacte directe cu sinele vostru Pleiadean, sinele vostru Arcturian, sinele vostru Andromedan, sinele vostru Antarian, sau orice alt sine Galactic.

Aveți experiențe directe cu Maeștrii Ascensionați și cu alte ființe Ascensionate. Prin aceste experiențe directe primiți validarea de care aveți nevoie ca să știți că nu sunteți nebuni, nu sunteți schizofrenici și nici nu vă confecționați singuri experiențele. Dar da, sunteți diferiți de majoritatea oamenilor pe care îi veți vedea în jurul vostru.

Voi sunteți marii pionieri. Voi sunteți marii pionieri multi-dimensionali care și-au luat un vehicul pentru a vă trezi la adevăratul vostru SINE Multidimensional în timp ce purtați acel vehicul Pământesc. Mai mult de atât, sunteți chemați să vă amintiți misiunea pe care voi v-ați asumat-o voluntar înainte de a vă lua acest vehicul Pământesc.

Nu, sunt multe versiuni diferite ale misiunii așa cum sunt diferite versiuni de oameni. Așa că nu fiți preocupați de care este misiunea voastră. Pentru că pe măsură ce vă predați din ce în ce mai mult expresiilor mai înalt dimensionale ale sinelui vostru – din ce în ce mai mult vă permiteți să știți că visele voastre sunt realitate.

Sclipirile pe care le vedeți la marginea viziunii voastre sunt o realitate alternativă, sunt un portal către o realitate paralelă prin care sinele vostru multi-dimensional este capabil să perceapă. În schimb, sinele vostru trei dimensional spune ”Nu, nu este real. Sunt nebun/ă?”

Și atunci vă închideți aceste percepții. Vă spunem din nou, acesta este Acum-ul vostru. Acum este ACUM-ul pentru a crede că visele voastre, aspirațiile voastre, imaginația voastră, meditațiile voastre, sclipirile rapide care vă trec prin minte sunt adevărate pentru că ele TOATE sunt reale.

Realitatea trei dimensională este o proiecție holografică la care voi v-ați conectat. Poate vehiculul vostru trei dimensional fi afectat de această proiecție holografică trei dimensională? Categoric. Prin urmare voi trebuie să trăiți în cel puțin două realități pentru că noi avem nevoie ca voi să rămâneți conectați la Pământul trei dimensional.

Avem nevoie ca voi să lucrați cu Gaia, cu miezul ei, cu miezul ei de cristal, cu Lemurienii și în același timp să lucrați cu Ființele Celeste și cu Maeștrii Ascensionați și cu Federația Galactică a Luminii. Vedeți voi dragilor, VOI sunteți între. Voi sunteți între miezul lui Gaia de unde este proiectat jocul video și realitatea la care Gaia tânjește să se întoarcă.

Gaia și din ce în ce mai mulți dintre oamenii săi își aduc aminte că ei sunt ființe multi-dimensionale.

Nu este nevoie să vă schimbați. Nu este nevoie să deveniți mai buni. Este nevoie doar să vă amintiți că chiar acum sunteți, cum s-ar spune, vârful aisbergului – acel punctuleț al sinelui vostru multi-dimensional care este conectat la această proiecție holografică trei dimensională.

Voi nu sunteți acest vârf; sunteți avatarul care susține inter-conectarea la acest joc video al pământului trei dimensional. VOI sunteți frumoasa ființă multi-dimensională care s-a oferit în mod voluntar să se conecteze la această versiune a Pământului. Această versiune a Pământului este pregătită să închidă vechiul joc al separării, limitării și puterii-asupra-altora.

Noi, adică noi ființele mai înalte ale realității voastre, am descoperit că gradul de întuneric de care voi, dragii noștri, ați suferit pe pământul trei dimensional arată a nu fi un joc video foarte corect. Am decis că este nevoie ca acest joc video trebuie să se încheie. Acum, vă cerem să nu vă speriați pentru că noi spunem acest lucru. Pentru că voi sunteți controlorul, creatorul și esența vieții și realității voastre.  

Această tranziție trebuie făcută prin intermediul Unității Conștiinței și această unitate trebuie să înceapă în primul rând cu voi înșivă. Voi trebuie să vă uniți cu toate versiunile sinelui vostru multidimensional care vă sunt accesibile în timp ce încă mai purtați vehiculul vostru trei dimensional.

Ne dăm seama că din perspectiva vehiculului vostru 3D este dificil să treceți probabil chiar până și de sinele vostru șapte dimensional. Și pentru mulți, mulți – de fapt, pentru cei mai mulți dintre voi – este foarte dificil să intrați în conștientizarea corpului vostru de lumină cinci dimensional, lucru care este atât de util și de o importanță atât de vitală.

Amintiți-vă și că extensia, versiunea sinelui vostru mai înalt dimensional pe care veți fi capabili să vi-o amintiți și în care să pășiți pentru a trăi, este cea în care v-ați oferit în mod voluntar să vă mutați.

Unii dintre voi v-ați oferit în mod voluntar să vă mențineți întreaga viață în vehiculul vostru trei și patru dimensional pentru că ați hotărât înainte de a vă naște că aici serviciul vostru poate fi cel mai mare. Unii dintre voi v-ați oferit în mod voluntar să intrați în deplina conștientizare a corpului vostru de lumină cinci dimensional. Prin urmare, voi veți oferi cel mai mare serviciu din corpul vostru de lumină cinci dimensional.

Unii dintre voi se vor muta în versiunile voastre șase și șapte dimensionale, care nu au nici o formă astfel încât să poată fi recunoscute în planul fizic. Din acea componentă a sinelui vostru multidimensional veți putea oferi cel mai mare serviciu. Fiecare dintre voi se va conecta cu expresia sinelui vostru.

Vă veți conecta cu sinele voastre Galactice cinci dimensionale și mai mult,
Vă veți conecta cu sinele voastre Celeste șase dimensionale și mai mult,
Vă veți conecta cu Suprasufletul vostru șapte dimensional.

Vă veți conecta nu pentru că sinele vostru ego crede – wow – mă pot conecta la acest sine mai înalt. Nu, asta nu este o cursă. Voi ați hotărât această experiență înainte de a vă lua acest corp. Așa că, nu vă gândiți ”Oh, cum se face că pot merge doar atât de departe cu conectarea mea?”

Răspunsul la această întrebare este ”Pentru că asta este ceea ce te-ai oferit să faci. Această frecvență, chiar dacă pare a fi numai trei sau patru dimensională, este frecvența în care te-ai oferit să-ți proiectezi serviciul în corpul lui Gaia”.

Noi spunem în corpul lui Gaia – da. Cei mai mulți dintre voi vor lucra cu omenirea pentru că omenirea este cea care stă în calea expansiunii lui Gaia. Regatul elemental este pregătit să se mute. Regatul elementelor este pregătit să se mute, regatul vegetal este pregătit să se mute,  regatul animal este pregătit să se mute, atmosfera, oceanul sunt toate pregătite să se mute și să se expansioneze în dimensiunea a cincea.

Dar este omenirea, cei care au fost prinși în conștiința individuală, cei care au suferit foarte mult din cauza altor oameni. Aceștia sunt cei care au mare nevoie de cel mai mult ajutor. Cu toate acestea, nu vă pierdeți prețiosul vostru ”timp” în această hologramă a ascensiunii voastre personale.

Voi ați ascensionat deja. Prin urmare, vă amintim, din nou și din nou, voi v-ați luat o formă pentru a ajuta la ascensiunea planetară. Și, făcând acest lucru, mulți dintre voi v-ați găsit lucrând cu cele mai rănite componente ale Pământului – oamenii planetei.

Binecuvântări vouă tuturor! Noi, Familia voastră Galactică, putem vedea cum lumini mai strălucitoare se deschid, trezesc și se conectează din ce în ce mai mult în fiecare zi, fiecare oră, fiecare minut. Prin urmare, vă cerem ca în meditațiile voastre să mergeți dincolo de versiunea holografică a Pământului. Apoi puteți vedea viziunea uimitoare a tuturor luminilor oamenilor în timp ce se întorc la sinele lor multi-dimensional.

Binecuvântări și noi suntem aici.
De fapt, toate expresiile voastre sunt aici cu voi ACUM.
Arcturienii.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.