duminică, 25 ianuarie 2015

Câteva idei legate de crearea Noului Pământ, așteptări și vindecare



Din ciclul De ale mele

S-a acceptat la nivel cvasi-general ideea creării Noului Pământ prin proiecția gândurilor creatoare în direcția construirii unui Nou Pământ care să arate cam așa cum și-l dorește fiecare. Da, este metoda prin care creăm tot ceea ce ne dorim. Dar, în acest moment, crearea Noului Pământ poate avea loc nu numai prin construirea lui, ci și prin de-construirea vechiului Pământ. De ce spun asta. Destul de multe persoane mi s-au plâns că nu știu cum să o facă pentru că nu au acest exercițiu, iar altele pentru că nu stau prea bine la capitolul vizualizare. Atunci am trimis o întrebare la care am primit următorul răspuns:

Nu toți avem aceiași misiune și unii suntem buni constructori, iar alții buni demolatori. Nici una dintre aceste calități, aptitudini nu este ineficientă acum, sau mai bună sau mai puțin bună decât cealaltă. Important este rezultatul. Sunt cei care au o puternică forță de vizualizare și sunt cei care pot găsi modul în care un tipar poate fi dezactivat. Ambele calități dacă sunt coroborate pot converge către același scop. Cei care se simt chemați pot de-construi vechiul Pământ, iar cei care simt o altă chemare, pot construi Noul Pământ. Importantă în acest moment este trezirea în masă a omenirii. Nu uitați că sunteți/suntem toți UNA și lucrăm toți ca UNUL.

Am simțit acest răspuns extraordinar de bun. Da, ca o echipă putem face fiecare ce ne pricepem cel mai bine pentru a ajunge acolo unde toți ne dorim. Este la fel de importantă dezactivarea vechilor credințe și tipare ca și construirea unor noi modele de gândire. Așa se poate lucra din două direcții. Adevărul este că dacă nu ți-ai dezactivat vechile credințe și tipare, cam greu te va lăsa mintea umană să construiești altele noi. Și cu fiecare tipar dezactivat, forța tiparului scade ajutându-i și pe alții să răzbească mai ușor. Iar această muncă, deși nu este cea mai ușoară, poate fi făcută de către mult mai mulți decât crearea Noului Pământ prin forme gând suficient de puternice ca să se poată ”materializa”. Ca într-un mușuroi de furnici, putem ”lucra” toți unindu-ne puterile, pentru a ne elibera în sfârșit de pietrile de moară care ne tot trag în jos. Deci, dacă vă simțiți chemați să demolați, asta faceți. Dacă vă simțiți chemați să visați, asta faceți. Nu este nimic ce să nu fie potrivit dacă Sinele vostru vă îndrumă așa. Nu contează ce fac ”alții”, contează doar îndrumarea pe care o primiți din voi înșivă. Bineînțeles, puteți alege să ascultați sau nu acea voce interioară.

De asemenea, mulți sunt dornici să facă lucruri pentru care nu sunt încă pregătiți suficient de bine. Sfatul meu pentru cei care vor mai mult decât pot duce este să-și analizeze foarte bine opțiunile și dimensiunea dorințelor și așteptărilor, pentru că aceste dorințe și așteptări sunt semnele unui ego deosebit de puternic și nu duc la nimic bun. Dimpotrivă, fac din ei ținte foarte ușoare pentru șarlatani sau chiar mai rău. Nu uitați să vă măsurați plapuma dragii mei, că altfel s-ar putea să regretați. Răbdarea și smerenia sunt calități de aur pe care fiecare ascensionat sau candidat la ascensiune trebuie să și le fi însușit. Ele fac parte din calitățile care asigură ”permisul de trecere”. Sigur, există și scurtături, dar nu cred că vreți cu adevărat să plătiți prețul pentru a afla că nu ați câștigat nimic, dimpotrivă, aveți de pornit și mai de jos de unde ați fost înainte. Fiecare este însă liber să aleagă ce dorește.

Legat de vindecare. Sunt unii care vor să primească un anumit răspuns de la o anumită Ființă de Lumină sau un anumit vindecător aflat la, ceea ce consideră ei, cel mai înalt nivel (care o fi ăla). Nu întotdeauna răspunsul potrivit pentru voi în acest moment se află la cel mai înalt nivel. Sigur, orice Ființă de Lumină vă poate da răspunsul, dar nu este sigur că îl veți și pricepe. Răspunsul îl veți primi cu siguranță, dar poate că nu sunteți voi la nivelul la care să-l și puteți înțelege. Cereți să primiți răspunsul potrivit pentru voi în acest moment de la Ființa de Lumină care dorește și poate să vă ajute cel mai bine. De obicei este Sinele vostru Mai Înalt, dar nu întotdeauna. În ceea ce privește vindecătorul sau persoana care poate să vă ajute, cereți același lucru: să fiți îndrumați către persoana care vă poate ajuta cel mai bine. Nu contează că nu are coadă de pacienți la ușă. Nu lăsați ego-ul să vă conducă, aveți încredere că veți primi ceea ce ați cerut. Nu uitați, ”la pomul lăudat nu mergeți cu sacul”.

AVEȚI ÎNCREDERE ÎN VOI! AVEȚI TOATE RĂSPUNSURILE DE CARE AVEȚI NEVOIE ÎN VOI!

Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.