sâmbătă, 31 ianuarie 2015

Jocul Vieții – Beta prin Undele Cerebrale Delta


Arcturienii

Prin Suzanne Lie

Vehiculul vostru pământesc este un câmp energetic care rezonează la frecvența mediului vostru înconjurător. Voi sunteți conștiința care rezonează la și însuflețește vehiculul pământesc pe care voi îl purtați. Vehiculul vostru pământesc vă permite să vă conectați la jocul video ”Pământul 3D”.

Sinele vostru avatar joacă acest joc video 3D, dar voi sunteți conștiința care a decis să se atașeze la un vehicul pământesc astfel încât să puteți juca ”Jocul Pământului 3D”. Cu toate acestea ați auzit că acest Joc al Pământului 3D este actualizat la un nou nivel ”Jocul Pământului Multidimensional.”

În acest joc video trebuie să încheiați cu succes un nivel al jocului înainte de a putea trece la un nivel mai înalt. Ați auzit că Jocul Pământului Multidimensional este mult mai plăcut.

Prin urmare, sunteți foarte porniți să încheiați nivelul final al Jocului Pământul 3D și să treceți la nivelul următor al jocului vieții.

Ați citit adăugirea pentru următorul nivel, care spune ”Jocul Pământul Multidimensional este un joc al percepției și conștiinței în care conștiința voastră vă direcționează percepțiile. Apoi, percepțiile voastre vă setează acea stare de conștiință pe care voi să o mențineți în acel nivel al jocului.”

Ceea ce se petrece în viața voastră afectează foarte mult ceea ce are loc în joc. De exemplu, dacă vă aflați printre prieteni și o familie iubitoare, vedeți fețe iubitoare, auziți conversații plăcute și simțiți iubire și unitate, conștiința voastră se expansionează în conștiința undelor alpha.

Cu conștiința undelor alpha vă puteți conecta la un nivel distractiv, creativ al jocului.

Progresiv, dacă vă aflați într-un grup de prieteni care împărtășesc aceiași viziune ca și voi, spirituali, cu care faceți o meditație profundă sau alte activități creative, conștiința vaostră se poate expansiona în conștiința undelor theta.

Conștiința theta vă plasează într-o parte avansată a jocului în care veți ajunge să experimentați călătoriile în dimensiunile și realitățile mai înalt dimensionale. Această parte a jocului este foarte specială.

Atenție, dacă sunteți la locul de muncă sau într-un alt loc în care nu vă bucurați a fi, și vedeți oameni furioși, stresați, auziți plângeri și ordine și simțiți anxietate și inacceptare, conștiința voastră cade înapoi în conștiința undelor beta a vechiului vostru ”Joc 3D”.

După ce ați avut aventurile distractive și creative ale nivelului alpha și călătoriile inter-dimensionale ale undelor theta, versiunea de modă veche beta NU mai are nici un haz. De fapt, este destul de deprimantă.

Acum sunteți furioși că ați fost limitați la nivelul beta. Ați avut o zi lungă și grea și vreți să vă distrați puțin în nivelul alpha sau să faceți o călătorie inter-dimensională în nivelul theta. De fapt, sunteți atât de furioși pe toate astea încât aruncați ”Jocul” de peretele din cealaltă parte a camerei.

În timp ce se lovește de perete, cutia se deschide și o bucățică de hârtie cade afară din ea. N-ați văzut niciodată acea bucățică de hârtie, așa că mergeți și o ridicați să vedeți ce scrie pe ea. Ceea ce citiți este:
”Când atenția ta este focalizată pe ceva ce iubești și împărtășești acel ceva cu altcineva, poți trece dincolo de jocul Pământul 3D în nivelul Jocului Pământul Multidimensional.”

”Ei bine, spuneți voi cu o voce mânioasă, ”Este ușor să scrii asta, dar poate că tu nu ai avut o zi atât de proastă cum am avut eu!”

Cu toate acestea, voi chiar vreți să jucați acest joc, așa că vă chemați cel mai bun prieten și vorbiți despre ziua voastră, despre noul joc pe care îl jucați și de ciudatele instrucțiuni pe care le-ați găsit când ați dat de perete cutia de plastic a jocului.

După o conversație distractivă cu multe râsete și camaraderie, vă simțiți destul de bine și decideți să vă conectați la joc – doar pentru o secundă. Spre surprinderea voastră, veți vedea un mesaj care spune:

”Datorită stării tale de conștiință mai înaltă te poți conecta la primul nivel al Jocului Pământul Multidimensional”.

”Oh la naiba”, vă gândiți în timp ce vă conectați la nivelul următor, încercând să ignorați întrebarea ”de ce jocul știe mai multe despre conștiința voastră decât voi”.

Sunteți foarte fericiți să jucați această parte a jocului deoarece este mult mai distractivă decât cele anterioare. Mai mult de atât, intrați cu ușurință în nivelul următor.

Din nou apare o atenționare din partea Jocului,

”Pentru a intra în următorul nivel este necesar să vă focalizați pe această meditație pentru cel puțin 15 minute.”

Sunteți atât de captivați de faptul că acest joc știe oarecum mai multe despre voi decât știți voi înșivă și vă focalizați pe cuvintele moi, iubitoare, pe minunatele imagini ale naturii și pe tonul sunetelor care deși sunt total nefamiliare, par a vă merge direct la inimă.  

Totul se simte atât de bine încât este aproape ca și cum ați ieși din timp. Apoi, brusc vă dați seama că a trecut o oră în ceea ce părea a fi câteva minute. Și vedeți că pe ecran este afișat următorul, și finalul, pas către ceea ce este Jocul Pământului Multidimensional.

Vă focalizați cu bucurie pe această parte a jocului, dar sunteți surprinși să descoperiți că vă treziți brusc. Este dimineața următoare și întârziați la lucru. Din anumite motive, gândul de a merge la acea slujbă pe care o urâți este copleșitor.

V-au mai rămas câteva ”zile de boală” așa că decideți să sunați și să anunțați o zi de boală. După ce ați dat acel telefon, vă întoarceți la calculatorul vostru pentru a vedea următorul mesaj,

”Felicitări, ai încheiat cu succes această parte a Jocului. Acum îți poți folosi ziua liberă pentru a-ți căuta o altă slujbă.”

”Bine”, vă spuneți vouă înșivă ”Asta începe să devină prea ciudat pentru mine”, încercând să închideți calculatorul. Dar încercați din nou și din nou să opriți calculatorul fără nici un succces.

”Asta este mult prea nebunesc. Precis visez,” și spunând asta vă ciupiți ca să vă treziți. Dintr-o dată auziți în spatele vostru ceva ce sună a fi un căscat zgomotos. Vă întoarceți pentru a vă vedea deschizându-vă larg brațele în timp ce vă ridicați, vă uitați la ceas și spuneți:

”Oh, NU, trebuie să mă grăbesc. Azi îmi încep noua slujbă!”


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.