miercuri, 28 ianuarie 2015

Un Nou Început de Maestrul Kuthumi


Canalizat de Natalie Glasson
16 Ianuarie 2015

Salutări și multă iubire este extinsă în acest moment către fiecare suflet de pe Pământ. În procesul ascensiunii prin care noi toți trecem pe Pământ și în planurile interioare, voi sunteți foarte valoroși, prezența voastră are un anumit motiv și scop, și acesta este același pentru întreaga omenire. Mulți dintre voi ați călătorit viață după viață, cele mai multe dintre viețile voastre trecute au fost în serviciul altora pentru că voi i-ați susținut și observat pe mulți mișcându-se în și prin procesele lor de ascensiune devenind Maeștri Înălțați. În timp ce focalizarea voastră a fost și asupra propriei voastre evoluții spirituale, serviciul și sprijinul acordat altora v-a permis să observați procesul ascensiunii de multe ori. În timp ce acele suflete pe care voi le-ați ajutat să ascensioneze nu mai există pe Pământul fizic, voi ați rămas pentru a vă continua călătoria propriei evoluții spirituale și pentru a atinge propriul vostru proces de ascensiune, continuând totodată să acționați ca o sursă de sprijin pentru alții. Împărtășesc această informație cu voi acum pentru că doresc să vă reamintesc  înțelesul și scopul mai înalt al realității voastre pe Pământ în acest moment și să iluminăm și motivul pentru care ne canalizăm energia și înțelepciunea pentru a vă susține acum.  

În timp ce ați observat ascensiunea multora, ați adunat informații valoroase precum și frecvențe de lumină care v-au iluminat adevărul și au ridicat frecvența luminii propriei voastre ființe și a Pământului. O mare valoare a venit din viețile voastre anterioare pe Pământ. Pot fi unii Maeștri Ascensionați de care sunteți profund atașați și cu care simțiți o puternică legătură, este probabil cea mai familiară senzație care demonstrează că i-ați asistat în ascensiunea ca Maestru, bărbat sau femeie, în timp ce ei au fost pe Pământ și astfel o parte din ascensiunea lor există în ființa voastră. Acești maeștri, așa ca mine însumi Maestrul Kuthumi, canalizează acum înțelepciune și conștiință către voi, nu pentru a-și demonstra evoluția sau pentru a acționa ca și profesori, ei pur și simplu doresc să declanșeze amintirea și recunoașterea mai adâncă a adevărului vostru. În multe feluri, nu noi suntem cei importanți, ci voi, voi cei care ați rămas pe Pământ. Noi am deschis porțile și am pavat calea, însă noi am putut realiza acest lucru doar datorită sprijinului vostru și pentru a vă sprijini pe voi, misiunea și existența voastră pe Pământ acum. Noi toți, inclusiv voi, am știut că un timp de creștere și trezire spirituală spectaculoasă va avea loc pe Pământ, vremurile de aur.

Ați pășit în față pentru a fi prezenți pe Pământ în aceste mărețe etape ale evoluției omenirii pentru că voi v-ați cunoscut propria voastră tărie interioară și înțeleapta și iubitoarea putere. Vrem ca voi să știți, voi ne vedeți ca pe niște ființe așa cum aspirați să fiți voi înșivă, dar totuși rolurile au fost inversate, noi învățăm și evoluăm atât de mult prin observarea măreței și sacrei voastre existențe pe Pământ. A fost divin planificat ca voi să observați ascensiunea unor maeștri ascensionați astfel încât ei să poată apoi să vă susțină pe voi din planurile interioare. Ascensiunea noastră a fost tot pentru voi, astfel încât voi să puteți fi prezenți și un exemplu al luminii Creatorului în acest moment de vârf al ascensiunii. Voi adunați acum înțelepciunea și frecvențele de lumină care, la rândul lor, ne entuziasmează sufletele. Noi toți suntem uniți ca unul și astfel voi sunteți înrudiți cu sinele noastre mai înalte, s-ar putea să vă vedeți ca lipsiți, neputincioși sau deloc sacri; aceasta este doar o proiecție a ego-ului și o interpretare greșită. Vă rugăm să înțelegeți că înțelepciunea, intuițiile și frecvențele de lumină pe care le activați în interiorul ființei voastre în rutina voastră de zi cu zi sunt valoroase și esențiale pentru procesul ascensiunii tuturor sufletelor. Propria voastră ascensiune alimentează, în liniște și totuși cu putere, ascensiunea tuturor, deoarece noi toți suntem una, interconectați pe veșnicie. Cu cuvintele mele vă descriu ca speciali și extrem de valoroși pe Pământ acum, și eu vorbesc acum direct sufletului vostru, mai degrabă decât ego-ului vostru.

La Ascensiunea noastră au asistat puțini, la ascensiunea voastră asistă toți deoarece toate aspectele Creatorului se trezesc la interconectarea și unimea lor cu toate. Dedicați-vă propriei voastre ascensiuni știind că acesta este cel mai mare serviciu pe care îl puteți oferi și motivul pentru care sunteți aici acum. Și pentru că sunteți puternici primiți  cu ușurință frecvențele mai înalte ale luminii; sunteți înțelepți, deținând deja înțelepciunea Noii Ere în voi, și profund compasionali și iubitori. Voi sunteți într-adevăr echipați să trăiți pe Pământ în acest moment de ascensiune. Este momentul să vă folosiți abilitățile voastre sacre pentru a vă bucura cu adevărat de realitatea voastră de pe Pământ, o realitate entuziasmată cu lumina și iubirea Creatorului, iar acest lucru va crea o incredibilă expansiune în procesul ascensiunii.

Cu această cunoaștere care se dezvoltă în ființa voastră și care vine de la sufletul vostru, împreună cu sacrele frecvențe care se ancorează în ființa voastră, două schimbări vor începe să se manifeste pentru voi și pentru toți ceilalți. Va apărea o profundă dezvoltare și exprimare a creativității, dar nu din personalitatea voastră, ci din sufletul vostru. Această creativitate va fi entuzismată cu vibrațiile divine ale sufletului vostru, grupului vostru de suflet și a Creatorului, astfel sprijinind, încurajând și manifestând în mod fizic esența Creatorului pe Pământ. Poate că ați observat acest lucru în voi înșivă și în cei din jurul vostru, nevoia de a fi creativ, de implicare în diverse forme de artă, și cel mai important, exprimarea de sine într-un mod creativ. S-ar putea să fi observat și faptul că atunci când voi, sau ceilalți, vă angajați în aceste acțiuni creative de orice fel ar fi ele, ele sunt realizate cu ușurință și rapid permițând ca talentul pentru proiectul creativ să crească foarte mult. Mulți oameni se pot afla în situația de a lua în mână un instrument și a fi capabili să cânte la el într-un timp foarte scurt, sau să descopere că pot scrie, desena, cânta și așa mai departe, lucruri care în trecut păreau imposibile.

Energia Creatorului care activează și se extinde mai deplin decât oricând înainte, are nevoie de întrupare și exprimare pentru a ajuta manifestarea în continuare. Exprimarea Creatorului în acest moment are loc prin creativitate deoarece creativitatea Creatorului se va manifesta cu putere împreună cu pasiunea creând cu adevărat valuri minunate în întruparea și ascensiunea pe Pământ. Permiteți-vă să fiți deschiși dezvoltării propriilor voastre energii creative , deoarece Creatorul este cel ce se manifestă și expansionează prin voi.

Cea de-a doua mare schimbare care are loc în acest moment al ascensiunii se datorează energiilor crucificării care sunt ancorate pe Pământ și în ființa voastră. Această energie sacră care are multe scopuri, așa cum au fost descrise în comunicările anterioare, are rolul de a încheia ciclul care nu mai este necesar în realitatea, ființa și conștiința voastră. Fiecare suflet de pe Pământ are una sau mai multe lecții majore cu care a avenit pe Pământ pentru a le stăpâni în scopul de a accepta modelele energetice și codurile energetice pentru a ajuta în continuare ascensiunea. Aceste cicluri se încheie acum, lecțiile se încheie și astfel libertatea vă este acordată vouă de către voi înșivă. De exemplu, atunci când vă revedeți realitatea trecută s-ar putea să observați tipare cum ar fi lipsa abundenței, o sănătate imperfectă, pierdere sau eșec. Dacă este un tipar continuu pe care îl recunoașteți a fi fost prezent în cea mai mare parte a vieții voastre, atunci acesta este tiparul pe care sufletul vostru a venit să-l depășească, să învețe din el și să crească din el. S-ar putea să fi experimentat tipare ale lipsei abundenței care vor duce la primirea codurilor și șabloanelor energetice ale abundenței. Sănătatea imperfectă vă va permite să primiți codurile și șabloanele energetice ale sănătății absolute. Pierderea poate împământa energiile unității și puterea interioară în timp ce eșecul vă poate ajuta să accesați finalizarea la un nivel sacru. Energia crucificării începe să vă încurajeze să aduceți la finalizare aceste cicluri de învățare și creștere care au fost prezente în cea mai mare parte a vieții voastre pentru că a sosit timpul să experimentați valoarea acestor lecții, triumful și experiența de a obține codurile pentru energiile pe care sufletul vostru dorește să le acceseze și să le experimenteze pe deplin în realitatea voastră fizică. Crucificarea simbolizează încheierea ciclurilor unor lecții valoroase și a creșterii ghidate de către sufletul vostru, astfel încât energiile care vin ca urmare a învierii vă ajută și încurajează să experimentați energiile câștigate prin depășirea lecțiilor.

Vă încurajez să mă chemați pe mine, Maestrul Kuthumi, cerând energiilor mele să vă îmbrățișeze în momentele de liniște sau meditație.

Încurajați-vă să contemplați aceste întrebări pentru a înțelege unde este necesară focalizarea voastră, cum puteți beneficia într-adevăr de perioada de crucificare și să treceți cu ușurință prin această perioadă. Acest lucru s-ar putea să aibă nevoie de timp, spațiu și dedicare, totuși vă va oferi o libertate mai profundă din interiorul ființei voastre.

Care este/sunt principalul/ele ciclu/ri de creștere prezenteîn realitatea voastră fizică pe care nu le-ați depășit sau stăpânit încă pe deplin?
Care este energia pe care sufletul vostru o caută prin repetarea tiparelor?
Ce vă oprește să ancorați, activați și întrupați această energie sacră acum?

Acesta este un moment atât de important pentru sufletul vostru pe măsură ce în mod conștient depășiți procesele de creștere care înainte v-ar fi luat mai multe vieți. Vă permiteți să vedeți motivul pentru care v-ați născut pe acest Pământ și ce este ceea ce sufletul vostru caută să întrupeze și să devină la nivel fizic, astfel încât să creați un nou început pentru voi înșivă pe Pământ în acest fantastic moment de ascensiune.

Exemple de energii pe care sufletul vostru s-ar putea să le caute sunt: iubirea, credința, compasiunea, puterea, curajul, pacea, claritatea, devotamentul, unitatea, încrederea, fericirea, abundența și așa mai departe. Energii atât de simple care există în mod natural în voi și pe care totuși sufletul vostru dorește să le experimenteze și întrupeze în întregime.

Susținerea mea constantă și iubitoare este cu voi,
Maestrul Kuthumi


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.