vineri, 6 martie 2015

Despre Coridor – Nuri, Suzanne și Arcturienii



Transcrierea Conversației cu Nuri Akyol despre coridor din 21.02.2015

Sue: Bună ziua tuturor, eu sunt Sue Lie și am o conversație cu Nuri Akyol și noi doar vom purta această conversație și vom vedea încotro se îndreaptă. Am dorit să o împărtășim cu voi toți ca un fel de model de urmat în care este absolut în regulă să stai jos cu oameni care o pot face și pot conversa despre ceea ce se întâmplă în realitatea noastră. Sunt o grămadă de sentimente diferite acum nu-i așa Nuri?
 Nuri: Cu siguranță Sue.

Sue: Nu este energia atât de tare, de rapidă, de fierbinte și atât de intensă? Ai recunoscut acest lucru?

Nuri: Trebuie să spun – în moduri diferite. Așa cum vorbeam mai devreme despre asta, visele mele sunt din ce în ce mai intense și sunt în stare să-mi amintesc mai mult din ele. Se simte ca și cum aș rezolva unele chestii. Poate că o oarecare karmă este eliberată la un nivel diferit. Se întâmplă unele lucruri acum. E o călătorie cu roller coaster-ul.

Sue: Este interesant pentru că eu doar discutam pe email cu cineva care nu era la curent cu acest proces. Erau începători și se întrebau de ce au astfel de sentimente neobișnuite. Ceea ce eu spuneam era că noi ne deschidem Portalurile de Ascensiune ACUM și că trebuie să le curățăm. Am intrat, și a fost o binecuvântare sau un blestem amintindu-mi alte vieți ale mele. Ce mizerie! Era o grămadă de frică acumulată.
         Din fericire, în esență există frică și iubire. Orice altceva este o emoție bazată pe frică sau o emoție bazată pe iubire. Așa că, oamenii ca tine și ca mine care sunt pe cale de multă vreme, fac acordarea fină și se întreabă dacă ea va fi cu adevărat făcută. Vom termina vreodată cu reglarea fină?

Nuri: Trecem prin Ascensiune în mod conștient. Așa că suntem conștienți de fiecare lucrușor care este îndepărtat, curățat, rezolvat precum și că acest lucru cere atât de multă dăruire, angajament și răbdare.

Sue: Da, subliniază răbdarea. Sublinierea este pe răbdare mai ales pentru oameni ca noi. Am început să scriu despre acest lucru în 1993, dar nu-mi pot aminti niciodată cum am trecut prin el. Am putut vedea întotdeauna aceste alte realități și să le trăiesc pe toate. Ori de câte ori trecem prin și recunoaștem și curățăm alte încarnări ale noastre, atunci nu numai că ne curățăm propriul Portal al Ascensiunii, dar curățăm și mizeria pe care am făcut-o în Portalul de Ascensiune al lui Gaia.
        Lăsați-mă ca în primul rând să definesc Portalul nostru de Ascensiune. Portalul nostru de Ascensiune se află în interiorul propriului nostru corp fizic, în interiorul lui kundalini a noastră, care se află în centrul coloanei vertebrale și în creierul 3D. Apoi ne expansionăm conștiința în miezul lui Gaia pentru a conecta miezul propriului nostru Portal de Ascensiune cu miezul miezului nostru PENTRU a-l conecta pe acesta cu cristalul central al lui Gaia din miezul Ei. De fiecare dată când facem această conexiune, urcăm din ce în ce mai sus în conștiința noastră și apoi suntem capabili să tragem mai multă energie multidimensională prin miezul nostru, prin Portalul nostru de Ascensiune în miezul Portalului de Ascensiune al lui Gaia. 

Nuri: Da, aceasta este o parte foarte importantă pe care tu ai atins-o. La început, înainte de a fi început să particip la Școala ta de Conducători Multidimensionali eram foarte focalizat pe Ascensiunea mea personală. Deși, prin focalizarea pe Ascensiunea ta personală, servești Ascensiunea Planetară. Cu toate acestea, m-ai făcut să înțeleg la un nivel mai profund, și acesta a rezonat cu mine, că sunt aici pentru a o ajuta pe Gaia să Ascensioneze. Și acest lucru a atins o coardă foarte profundă din mine. L-am simțit ca adevăr și acesta a fost însoțit și de un profund sentiment de pace.

Sue: Da, pentru că nu ești singur, ești cu întreaga planetă, minunata ființă a lui Gaia.

Nuri: Da, da și asta a fost cumva împuternicitor pentru ființa mea și sunt foarte recunoscător pentru asta. Deci, o trăim conștient. Fiecare pas mic pe care îl urcăm pe scara conștiinței – scara conștiinței lui Jacob. Suntem conștienți de fiecare lucru mic. Sunt convins că sunt părți ale acestui proces pe care nu le trăim în mod conștient, ceea ce este bine, pentru că nu este necesar să știu totul.
        Cu toate acestea, spun – felicitări nouă. Știi ce vreau să spun? Suntem suficient de curajoși pentru a fi aici în acest moment special și a lua parte la acest nou și mare experiment. Deci, mă gândesc că este bine să ne amintim și de acest lucru.

Sue: După cum ai spus, în timp ce gândim în termeni de conștiință planetară, noi gândim în termeni de unitate a conștiinței. Înainte de a fi în stare să-mi dau seama că acesta era un eveniment planetar, m-am simțit foarte izolată. M-am simțit aruncată în derivă pe o planetă ostilă. Dar apoi am început să-mi dau seama că eu/noi/noi toți cei care am ales să ne încarnăm în acest moment, eram de fapt purtătorii esenței întregului nostru sine multidimensional în interiorul nostru. Arcturienii au spus acest lucru de multe ori.
         Noi am ales să luăm o amprentă de la sinele nostru Galactic, care noi suntem deja, și am pus-o în vehiculul nostru pământesc. Vehiculul nostru pământesc este un hibrid al Sinelui nostru Galactic și al sinelui nostru fizic. Când combinăm acest fapt cu sinele nostru planetar, atunci suntem ferm împământați pentru a putea aduce cu mult mai multă energie. Dacă aducem numai un pic de energie astrală, nu este nevoie să fim atât de împământați. Dar dacă aducem energie cinci/șase/șapte/opt dimensională, trebuie să ne asigurăm că ne-am împământat micul nostru vehicul Pământesc.
        Acestea sunt frecvențe cu adevărat înalte. Când ne conectăm cu Gaia într-un mod profund noi intrăm în Unitatea Conștiinței. Acesta este un lucru foarte important pentru că nu știu care este procentul celor treziți, dar nici unul dintre noi luat singur nu este suficient de puternic pentru a face acea diferență în Ascensiunea Planetei. Dar pentru că noi suntem treziți și multidimensionali, numărul nostru nu progresează 1,2,3,4,5. El progresează exponențial 1,2,4,8,16, etc.
        Am auzit, de asemenea, că coeficientul de lumină al celor care sunt treziți este de zece ori mai puternic decât al celor care nu sunt treziți și probabil cu mult mai puternic decât al celor care sunt membri ai cabalei și pierduți în întuneric. Prin urmare, cheia este să ne conectăm unii cu ceilalți.

Nuri: Și cu Gaia în același timp.

Sue: Și cu Gaia, categoric! Gaia ne ajută să rămânem altruiști și ne ajută să ne păstrăm conștiința mai înaltă pentru a intra în conștiința Planetară și a începe să ne dăm seama că nu suntem numai forma fizică pe care o purtăm, noi suntem ȘI Planeta pe care trăim.

Nuri: Da, exact. În primul rând, eu sunt și în procesul de a citi Cărțile Perspective Pleiadeene asupra Ascensiunii chiar acum și procesul este remarcabil. Cu cât citesc mai mult, cu atât mai mult îmi integrez SINELE Multidimensional. Cu cât mai mult citesc, cu atât mai mult mă cunosc pe mine însumi. Este ca și cum anumite tipare sau coduri sunt activate și este o călătorie remarcabilă. Infuzia informațiilor mai înalt dimensionale în ființa mea este uimitoare.
          În al doilea rând, aș dori să fac o punte către Coridorul Arcturian pentru că sunt la acea parte din carte în care citesc despre Coridorul Arcturian. Ceea ce a mai rezonat cu mine a fost partea că ceea ce este în interior, este și în afară. Deci, în primul rând este nevoie să ne deschidem portalurile personale și să le facem atât de pure și de curate pe cât putem – dizolvând karma din încarnările trecute, etc.
       Apoi, cu cât suntem mai capabili să ne purificăm portalurile personale cu atât suntem mai capabili să ne conectăm din interior și din exterior la portalurile personale ale oricui altcuiva și ale lui Gaia în același timp. Deci, așa cum pare, există și un efect exponențial. Ai ceva gânduri legate de acest fapt?

Sue: Da, cu siguranță. Este vorba despre starea de conștiință despre care am vorbit atât de mult.

Nuri: Ai vreo părere despre cum funcționează Coridorul Arcturian, înăuntru și în afară, și despre felul în care sunt conectate unul cu celălalt?

Sue: Cred că cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru a răspunde la această întrebare este să îi chemăm pe Arcturieni.

Nuri: Și-au manifestat din nou prezența?

Sue: Da, sunt din nou aici. Au ciocănit din nou. Ei ciocănesc într-un anumit loc din creierul meu și spun ”rândul nostru”. Îi voi aduce înăuntru.

Arcturienii: Binecuvântări Nuri și vouă tuturor celor ce ascultați această întregistrare. Suntem fericiți că sunteți cu noi în acest ACUM. Dorim să împărtășim cu voi un exemplu despre ce poate experimenta cineva în Coridorul nostru Arcturian. Coridorul Arcturian este un câmp imens de energie de pachete trans-mutaționale.
          Atunci când fiecare dintre Ascendenții noștri vizitează Coridorul Arcturian, ei se aliniază cu un pachet de energie care este specific nevoilor lor individuale. Prin urmare, atunci când ei intră în Coridor, nu contează în ce fază a Ascensiunii sunt în mod conștient, deoarece ei vor atrage în mod automat spre ei acel pachet de energie care rezonează la o frecvență ușor mai înaltă decât conștiința lor.
         Acum haideți să ne întoarcem la plimbarea înăuntru în Coridorul nostru. ”Plimbarea-înăuntru” este asemănătoare modului în care voi ați intrat în corpul vostru fizic. Mulți dintre voi cei care ați ales să luați parte la mesajele noastre sunteți printre voluntarii noștri care au ales să se plimbe înăuntru, să vă bi-locați din voi înșivă din tărâmurile Galactice și Celeste într-un vehicul fizic Pământesc. Ați făcut această alegere deoarece ați știut că Chemarea Trâmbiței pentru Ascensiune urma să sune.
          În acest ACUM ați fi început să vă amintiți că aveți o Misiune. Misiunea voastră este să ajutați la transmutarea iubitei ființe cunoscută sub numele de Gaia. Dorim să vă reamintim tuturor că Gaia nu este o stâncă mare aflată în cer. Gaia este o ființă vie. Așa cum vă uitați la fiecare ființă umană și puteți simți că există o esență în acea ființă care o face să fie vie, și în Planeta Pământ există o esență care o face pe Gaia să fie vie.
         Această esență a fost foarte lezată de către omenire. Prin urmare, le cerem tuturor minunaților noștri copii pământeni care primesc acest mesaj să intre în Coridorul nostru Arcturian. Tot ceea ce este necesar să faceți pentru a intra în Coridor este să spuneți ”Doresc să intru în Coridorul Arcturian”. Apoi sunteți intrați. Simpla voastră dorință de a intra în Coridorul nostru este tot ceea ce aveți nevoie pentru a obține invitația noastră necondiționat iubitoare.
        Acum, fiecare dintre voi va experimenta Coridorul în funcție de propriile amintiri personale, amintirile multidimensionale și experiențele din viața voastră personală. Și pe măsură ce intrați în Coridor veți începe să simțiți că ceva este un pic diferit. Ai observat asta Nuri? Ai spus ”Sunt în acest Coridor acum și ceva este un pic diferit”. Aceste lucruri, senzații, sentimente și gânduri care sunt diferite nu pot fi explicate prin creierul vostru trei dimensional.
          Ele sunt total străine de orice ați mai experimentat în viața voastră fizică pentru că sunteți într-un câmp de energie cinci dimensional. Cel mai bun mod de a vă ridica conștiința este să trăiți în această stare de conștiință. Așa cum se spune, dacă vreți ca copiii voștri să fie iubitori – iubiți-i. Dacă vreți ca copiii voștri să fie buni – fiți buni cu ei. Dacă vreți ca copiii voștri să respecte tot ceea ce înseamnă viață – fiți respectuoși cu ei și cu întreaga viață care vă înconjoară.
          Când intrați în Coridorul Arcturian intrați într-un câmp energetic care se bazează sută la sută pe Iubirea Necondiționată. Iubirea Necondiționată poate servi un pic ca și  un Roto-rooter (un aparat folosit în serviciile de curățare a instalațiilor sanitare și de scurgere n.t.). Iubirea Necondiționată se va muta în conștiința și în vehiculul vostru trei dimensional și va scoate la suprafață tot ceea ce stă în calea Procesului de Ascensiune, atât al vostru cât și al lui Lady Gaia.
           Deoarece aceste obstacole ies la suprafață astfel încât să le puteți identifica și iubi liber, pentru ca apoi conștiința voastră să se mute în mod constant în frecvențe din ce în ce mai înalte. Din moment ce starea voastră de conștiință vă determină frecvența percepțiilor, veți percepe din ce în ce mai multe confirmări că vă transmutați înapoi în Corpul vostru de Lumină.
          Așa ca și atunci când vă aflați într-o stare de profundă deprimare și vă uitați la lume, ea vă va părea violentă și înfricoșătoare. Veți vedea numai sarcinile plictisitoare trei dimensionale pe care le aveți de făcut. Pe de altă parte, dacă vă expansionați conștiința în frecvențele mai înalte patru și cinci dimensionale, începeți să vă dați seama că nu sunteți doar o persoană în interiorul unui corp. Începeți să vă amintiți că sunteți UNA cu întreaga viață. Nu numai cu toată viața de pe Gaia, ci cu întreaga viață.
           Dar mai întâi începeți să vă dați seama că sunteți una cu întreaga viață umană. Apoi începeți să vă dați seama că sunteți una cu întreaga viață Planetară, apoi UNA cu întreaga viață din Sistemul Solar, apoi una cu întreaga viață din Galaxie și chiar din Univers. Voi ACUM sunteți în acest proces de imensă expansiune a conștiinței voastre.
          A fi în Coridorul Arcturian, care este un loc pe care îl puteți contacta în interiorul vostru, nu este ceva ce să fie în exteriorul vostru. Coridorul este și în interiorul vostru. Vă amintiți de momentele în care vă gândeați că sinele vostru de o frecvență mai înaltă era deasupra voastră și sinele vostru de o frecvență mai joasă era sub voi? Acum descoperiți că amândoi sunt în voi.
           În miezul coloanei voastre vertebrale, în miezul lui Kundalini a voastră care este vie în coloana voastră vertebrală, voi sunteți deja expresia vie a sinelui vostru multidimensional total. Acesta este procesul de a aduce această amintire afară, în realitatea voastră fizică și în realitatea voastră interioară unde intrați în deplină siguranță și unde vă puteți dezvălui și exprima în totalitate lumina și iubirea voastră pentru întreaga viață. 

Nuri: Vizualizez un soi de cocon. Acest cocon oferă condiții foarte sigure în care puteți elibera ceea ce este de eliberat. Este corect să spunem că în acest cocon sunteți îngrijiți și hrăniți de această Iubire Necondiționată care vă oferă cu toată delicatețea și finețea securitatea de a vă conecta cu miezul vostru?

Arcturienii: Da, categoric. În Coridor nu există nici început și nici sfârșit pentru că el este multidimensional. Când găsim o planetă care este pregătită să-și înceapă procesul de Ascensiune, o înconjurăm în același mod în care vorbeați voi și creăm un cocon din Coridorul nostru în jurul Planetei. Potrivit modului în care oamenii percep timpul, am format ”recent” un astfel de cocon în jurul Pământului. Au avut loc câteva evenimente care ne-au transmis mesajul că există suficiente ființe, un procent destul de mic dintre aceste ființe sunt oameni, care sunt pregătite pentru ascensiunea în frecvențele mai înalte ale realității.
         Oamenii de frecvența cea mai joasă cunoscuți sub numele de Cabala, sunt în curs de a fi eliberați de pe Planetă pentru că ei nu sunt în măsură să reziste câmpului energetic al Coridorului Arcturian. Unul dintre cele mai importante lucruri care se produce atunci când noi învăluim Planeta cu un Coridor Arcturian asemeni unui cocon, este că mulți oameni nu pot ”suporta căldura” cum s-ar spune. Prin urmare, ei sunt de acord să părăsească planeta.
            Pentru că Pământul este o planetă a liberului arbitru nu putem ca pur și simplu să intrăm și să spunem ”În regulă, voi ieșiți de aici. Trebuie să plecați.” Dar ei pot spune, ”Stai, frecvența asta este prea înaltă. Nu pot face asta.” Atunci le spunem că suntem fericiți să-i ducem într-o zonă de o frecvență mai joasă în care se pot pregăti în mod treptat să-și expansioneze conștiința în dimensiunile mai înalte. Cei care nu sunt capabili să recunoască în mod conștient întunericul din ei, vor descoperi brusc că sunt cumva departe de planetă și într-o versiune mai jos dimensională a realității.

Nuri: Și acest lucru s-a întâmplat deja.

Arcturienii: Într-adevăr, se petrece în ACUM.

Nuri: Și din ce în ce mai mult presupun. Este corect și că există diferite intensități și în Coridorul Arcturian depinzând de starea de conștiință a persoanei?

Arcturienii: Da, după cum am spus, acolo sunt pachete de energie. Spunem pachete de energie deoarece acestea nu sunt secvențiale, nu sunt legate de timp și totul se petrece în ACUM. Fiecare pachet de energie intră în câmpul energetic al unei ființe după ce aceasta a absorbit, a învățat din și a integrat pachetul de energie precedent. În acest fel, nimeni nu va ajunge să fie copleșit și fiecare se va muta în siguranță într-o frecvență ușor mai înaltă a realității. Fiecare pachet de energie, formă gând, este suficient de înalt pentru a vă provoca, dar nu atât de înalt încât să vă streseze.
           Apoi, pe măsură ce vă adaptați la și integrați fiecare frecvență a energiei, voi eliberați acel pachet de energie pentru a-l accepta pe următorul de o frecvență ușor mai ridicată. În acest fel vă mutați în frecvențe din ce în ce mai înalte. Este ca și cum ați dori să înotați în ocean. Băgați degetele de la picioare în apă până când vă obișnuiți cu ea. Apoi, după un timp, apa nu mai este atât de rece și s-ar putea să o simțiți chiar călduță, astfel încât să puteți înota într-o apă mai adâncă și să vă simțiți bine.

Sue: Aceia dintre noi care ne dăm voie să ne predăm profund procesului de Ascensiune înțelegem că acesta este un proces în care dăm drumul, dăm drumul, dăm drumul. Pentru că pe măsură ce ne mișcăm prin această experiență de a ”da drumul”, noi suntem în coridor și toate istoriile noastre trecute legate de întuneric, frică, furie, toate aceste situații și toate gândurile noastre conștiente și inconștiente ies la suprafață pentru a fi eliberate. Noi nu ne mai putem minți pe noi înșine. Pentru că adevărul este evident. Așa că tot ceea ce avem de făcut este să spunem,

”Te iubesc necondiționat, te binecuvântez și-ți dau drumul.”

            Este vorba despre transmutarea tuturor sentimentelor de frică din noi. Acest lucru nu este atât de dificil pentru aceia dintre noi care suntem pe cale de ceva vreme pentru că noi suntem pregătiți și dornici să ne transmutăm viața. Am lucrat la asta de-a lungul timpului și a fi în stare să o transmutăm într-un câmp de energie în locul unei situații este o mare ușurare.
           Ceea ce se întâmplă este că noi intrăm într-o stare de aliniere și suntem mult mai pașnici și mai calmi. Prin urmare, corpul nostru emoțional se liniștește. Ceea ce se întâmplă este că, deoarece corpul nostru emoțional s-a liniștit, conexiunea dintre creierul nostru 3D și mintea noastră multidimensională se deschide. Începem să recepționăm acele frecvențe mentale care ne-ar fi ars creierul dacă nu am fi fost în această stare de pace și armonie.

Nuri: Are atât de mult sens. Eu simt deja ca și cum creierul meu s-ar scurt-circuita.

Sue: Absolut, și eu simt la fel. Știm când începe să se scurt-circuiteze pentru că atunci devenim anxioși sau depresivi. Acesta este momentul în care avem nevoie să spunem ”Bine, destul! Acum am de gând să mă distrez puțin, acum am de gând să mă uit la un film, acum am de gând să mă duc în vizită la un/o prieten/ă, acum am de gând să fac o plimbare, acum am de gând să ies în grădina din spate – suficient.”
         Este nevoie să ne oprim și să integrăm. Apoi când totul este integrat, și vom simți acest lucru, vom spune ”În regulă, ahhh, pot respira din nou, așa că voi mai lua un pic mai mult.” Dar dacă tot continuăm să luăm și nu integrăm în conștiința noastră ceea ce am luat, gândurile, emoțiile și viața de zi cu zi vor fi atât de nervoase și de încordate încât nu le vom putea împământa. Apoi ne vom opri din primit pentru că ceea ce primim nu este împământat. Vedeți voi, există un ”sistem de rupere” automat astfel încât să nu ajungem a fi prea copleșiți.
         Și cel mai important, trebuie să ne amintim că nu facem acest lucru pentru propriile noastre dorințe egoiste. Noi suntem aici pentru planetă. Așa că, orice dobândim noi împământăm în planetă, și nu facem acest lucru pentru ca corpurile noastre să fie în siguranță ci pentru că o iubim pe Gaia. Gaia are nevoie de ajutorul nostru și noi ne împărtășim experiența în mod iubitor cu Ea.

Nuri: Categoric. Este interesant și mulțumesc pentru asta. Îmi oferă un punct de referință și îmi permite să fiu mai în ACUM. Îmi amintește că atunci când simt că creierul meu se ”scurt-circuitează”, am nevoie de o pauză în care să fac ceva vesel, să mă uit la un film sau să fac o plimbare. Asta este bine de știut. Mulțumesc.

Sue: Și eu îți mulțumesc foarte mult Nuri că mi te-ai alăturat în descărcarea ”Mesajului de la Arcturieni”.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.