luni, 30 martie 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 29 Martie 2015


Primit prin Marilyn Raffaele

Dragii noștri, Salutări tuturor în acest sezon de sărbătoare Creștină. Să știți că moartea și învierea pe care vi le amintiți cu ocazia Paștelui au fost menite să vă ofere tuturor, Creștini precum și ne-Creștini, învățături spirituale profunde.

Primăvara aduce cu ea noi începuturi, chiar și pentru cei care ar putea încerca din greu să evite noile începuturi. Le vorbim acum celor care cred că curba lor de învățare este încheiată și că au acum dreptul să stea în spate și să se bucure de ”bătrânețe”. Cei care se află în această categorie vor fi foarte surprinși atunci când schimbările vor începe să le perturbe această iluzie îndrăgită. Toată lumea trebuie să fie pregătită pentru schimbare atât în interior cât și în exterior indiferent de vârsta umană și de manifestările sale.

Refuzați să acceptați orbește în conștiință credințele și fricile legate de îmbătrânire care vă sunt neîncetat aruncate în față de către corporațiile voastre care caută doar să profite de frica voastră de îmbătrânire și deteriorare. Vârsta umană individuală nu contează în călătoria spirituală, pentru că în realitate fiecare este atât de bătrân pe cât este Dumnezeu.

Vă subliniem schimbarea pur și simplu pentru a vă reaminti acum tuturor celor de pe Pământ să nu stați prea confortabil în iluzie, pentru că voi toți ați făcut alegerea să faceți parte din acest timp puternic de schimbare în scopul de a evolua spiritual și apoi, la rândul vostru, să-i asistați pe alții.

Un câmp de energie umplut cu Lumină poate să-i ridice pe cei receptivi și pregătiți fără a fi necesar să fie rostite cuvinte și de multe ori și fără o conștientizare conștientă. Asta este ceea ce s-a petrecut în povestea femeii care a atins tivul hainei lui Isus și a fost vindecată. Nu a fost haina, ci a fost câmpul de energie foarte iluminat al lui Isus. Ea a fost foarte receptivă și a fost astfel ridicată în frecvența mai înaltă a conștiinței sale în care boala nu există.

Mulți dintre voi începeți să experimentați faptul că alții vă caută – întrebându-vă ce știți, ce s-ar putea să simțiți despre asta sau aia, sau ce credeți – sfatul. Nu știu exact ce caută, dar vă simt Lumina. Când acest lucru se întâmplă, amintiți-vă întotdeauna să vă mențineți în compasiune și nu în simpatie, pentru că prin simpatie vă aliniați cu energia celuilalt.

Fiecare suflet caută Lumina pentru că aceasta este punctul central al Sinelui adevărat care să fie amintit, dar ca și cu toate lucrurile, și acesta este interpretat în funcție de starea de conștiință individuală. Chiar și cei care par să trăiască în cea mai densă energie trei dimensională caută inconștient pacea și armonia Luminii deși acțiunile lor discordante pot indica contrariul. Un ucigaș crede că el face ca lucrurile să fie mai bune pentru el într-un anumit fel.

Grupul Arcturian dorește să vă vorbească despre Înviere – un termen puternic îmbibat cu învățăturile Creștine despre crucificarea/răstignirea lui Isus și apoi întoarcerea lui din morți și părăsirea mormântului. Mesajul ascuns, mai profund este că numai prin moartea vechiului pot veni noi începuturi. Acest lucru a fost predat, și crezut de mulți, că povestea învierii are legătură numai cu o singură persoană – Isus. Este timpul să înțelegeți că evenimentele nașterii, morții și învierii sunt toate învățături profunde date lumii cu iubire necondiționată de către Isus, nu menite să-i fie atribuite numai lui singur.

Moartea și învierea au fost experimentate de către toți cu o intensitate variabilă pe parcursul vieților. Voi toți ați făcut-o. Moartea și învierea au loc tot timpul, servind la ridicarea sufletului la noi nivele de conștientizare spirituală prin experiențe fizice, emoționale și mentale până când în cele din urmă ajunge la finala și profunda moarte și înviere în care sufletul își amintește în cele din urmă de sine însuși.

Ideea că această experiență ar aparține unuia singur, a lipsit omenirea de multe lecții vitale și puternice care v-au fost oferite printr-un mare sacrificiu de acest învățător iluminat.

Toți sunt în și ai UNEI Conștiințe Divine. Isus, ca ființă evoluată și Maestru al Luminii, s-a încarnat pentru a fi un exemplu, arătând omenirii că, Calea se află în interior, dar conștiința celor mai mulți nu a fost în stare să accepte acest lucru și a ales mai degrabă să-l transforme într-un Dumnezeu așa cum mulți încă o mai fac. Același lucru este valabil și pentru Siddhartha care a devenit Buddha și cu toate marile Lumini spirituale de-a lungul timpului.

Mereu și mereu, indivizii ne-treziți au interpretat învățăturile mistice în acord cu starea lor de conștiință mai puțin evoluată. Apoi, în entuziasmul lor ei au continuat să-și organizeze interpretările și au divinizat mesagerul inițial ca fiind separat și mai special decât oricine altcineva. Ei venerează mesagerul, pierzând astfel în totalitate mesajul.

A sosit timpul să lăsați în urmă toate vechile concepte și credințe și să intrați în propria voastră putere, dragilor. Este timpul să acceptați și să credeți că voi și toți ceilalți sunteți expresii ale Divinului, chiar și cei supra-umbriți de ignoranță și energie densă. Este timpul să vă revendicați Filiația voastră Divină, Unimea voastră și Divinitatea voastră.

Paștele reprezintă o ieșire din mormântul falselor credințe și concepte și este adeseori pre-cedat de orice experiență dureroasă a crucificării care ar putea fi necesară în scopul dizolvării acelor concepte ferm deținute care formează lumea voastră personală.

Învierea este universală – este Pasărea Phoenix care renaște din propria-i cenușă, este trezirea lui Siddhartha Gautama sub copacul Bodhi și este Maestrul Isus ieșind viu cu Lumina Divină din mormânt.

Așa cum nașterea în iesle este simbolul unui nou sine născut în circumstanțe umile, așa este și Paștele povestea voastră prezentată cu atât de multă iubire de către un mare Maestru al Luminii. Aceasta este povestea voastră, ieșind din secolele de trăit în dualitate și separare, amintindu-vă în cele din urmă.

Ridicați-vă dragilor. Sărbătoriți, revendicați-vă SINELE și trăiți, pentru că în Lumină nu mai există crucificare /răstignire, numai Înviere.

Noi suntem Grupul Arcturian 3/29/15




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.