duminică, 29 martie 2015

Remodelarea Conștiinței voastre și Schimbarea Lumii


De Bob Fickes

Conștiința este un instrument uimitor care poate fi modelat și format în orice vă doriți să creați. Voi trebuie doar să știți cum să vă descoperiți conștiința în voi prin meditație. Dar așa cum noi nu ne putem vedea pe noi înșine fără o oglindă, nici conștiința nu poate fi văzută fără meditație. Asta înseamnă că cel mai uimitor instrument al nostru de a ne schimba viața este în mod normal ascuns percepției noastre. Ne uităm atât de mult la lumea din jurul nostru pentru a ne rezolva problemele încât uităm să privim în interiorul nostru și să ne schimbăm conștiința. Toate soluțiile la orice problemă pot fi obținute dacă învățăm cum să ne schimbăm matrița sau forma conștiinței noastre. Schimbându-ne conștiința ne schimbăm modul în care simțim, modul în care gândim și modul în care creăm. Când conștiința noastră devine o experiență reală, ea devine o prezență tangibilă în viața noastră care poate fi modelată în orice abilitate pe care ne-am putea-o imagina. Dacă conștiința noastră și-o poate imagina, noi o putem crea. Dar dacă nu știm cum să ne simțim conștiința în interior și privim doar la lumea exterioară, nimic nu se va schimba.

Când ne uităm la lumea de probleme, credem că din cauza faptului că ele sunt în afara noastră, trebuie să așteptăm ca problema să se schimbe sau ca oamenii din jurul nostru să se schimbe înainte ca ceva pozitiv să poată avea loc. Nu ne dăm seama că dacă ne schimbăm modul în care noi vedem lumea din jurul nostru, lumea se va schimba. Când ne simțim mai iubitori și fericiți, toți cei din jurul nostru vor începe să se simtă în siguranță cu noi și își vor deschide inimile ca să ne ajute. Un simplu zâmbet poate face o altă persoană să zâmbească împreună cu noi. Asta înseamnă că acum universul este prietenul nostru în loc să fie dușmanul nostru de la distanță. Universul vede ce avem nevoie și ne ajută să-l dobândim. Remodelându-vă conștiința într-un vehicul de iubire și de fericire va remodela lumea în care trăiți.

Toate ființele umane ilustre cum ar fi Einstein și Edison și-au folosit conștiința interioară pentru a descoperi o nouă realitate. Odată ce au realizat noua realitate din propria lor conștiință, ei au urmat calea cercetării și au experimentat modul în care își pot forma ideea într-o realitate tangibilă. Cele mai mari descoperiri au început în interiorul conștiinței mai întâi și apoi au găsit calea de a se exprima în lumea din jurul lor.

Ceea ce vedem astăzi în noi a fost creat prin gândurile și sentimentele pe care le-am avut ieri. Tot ceea ce vedem, inclusiv modul în care oamenii se comportă, în jurul nostru își au originea în noi cei de ieri. Dacă ne schimbăm punctul de vedere și ne mutăm conștiința în forma iubirii și luminii, atunci lumea se va transforma încet într-o nouă viață de iubire și lumină care a fost creată mai întâi în interiorul nostru. Lumina și iubirea pe care o creăm din inimile noastre și din interiorul conștiinței noastre, va înlocui încet vechile obiceiuri de a crea și aștepta probleme. Una după alta problemele vor dispărea. Atunci când creăm din conștiința noastră lumea se va schimba în acord cu așteptările noastre. Dacă vreți să schimbați lumea, începeți prin a vă schimba pe voi înșivă. Fiți atenți la ce vă așteptați! Așteptați-vă la miracole și le veți crea. Așteptați-vă la probleme și le veți consolida.

Înseamnă acest lucru că de îndată ce încep să fiu mai iubitor, toată lumea din jurul meu se va schimba repede? Nu! Asta înseamnă că ne schimbăm pe noi înșine și avem încredere că această schimbare îi va influența încet și pe cei din jurul nostru. Niciodată nu ne așteptăm ca dacă plantăm o sămânță de măr mărul să crească peste noapte! Natura niciodată nu se schimbă brusc. Cu cât mai mult îi ia să crească, cu atât pomul va fi mai mai puternic. Dați-i lumii voastre și oamenilor din jurul vostru suficient timp să se schimbe treptat și pentru totdeauna. Aveți încredere că acest lucru se întâmplă chiar dacă nu vedeți rezultate imediate. Toate lucrurile au nevoie de timp.

Creați-vă viitorul acum și permiteți-i universului să orchestreze rezultatul. Cel mai bun rezultat va avea loc atunci când universul va fi primit suficient de multă iubire și intenții bune pentru a face ca acest lucru să se întâmple. În fiecare zi remodelați-vă conștiința în viața pe care o iubiți. Schimbați-vă întâi pe voi înșivă și apoi radiați acea nouă iubire de viață către tot ceea ce este în jurul vostru. Iubirea este contagioasă. Iubirea se multiplică. Remodelați-vă conștiința cu din ce în ce mai multă iubire și priviți cum lumea din jurul vostru se remodelează într-o lume mai bună și mai iubitoare.



link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.