sâmbătă, 28 martie 2015

Renașterea Păsării Phoenix: Echinocțiul și Eclipsele Martie/Aprilie 2015


De Celia Fenn

Preaiubită Familie de Lumină, acesta este unul dintre cele mai puternice și mai inspiratoare de venerație momente din Evoluția voastră Planetară! Ați intrat într-o perioadă de intense schimbări și de schimbări dimensionale care schimbă profund însăși natura planetei. În acest moment al Echinocțiului de Primăvară pentru emisfera Nordică și de Toamnă pentru emisfera Sudică, energia Renașterii și Regenerării este puternic activată în manifestarea Noii Realități și a Noului Pământ.

Pasărea Phoenix este simbolul pentru această energie puternică a Focului care crește pe Pământ și își face munca sa de Transmutare și Transformare. Din Cenușa Vechiului, Noul este însămânțat și răsare!

Energia Păsării Phoenix este deosebit de puternică la Echinocțiul din Martie, împreună cu Eclipsa Solară și cu Luna Nouă. Noile Coduri Solare de Lumină sunt instalate, și un Nou Început așteaptă Planeta.

Acestea vor fi urmate pe data de 4 Aprilie de o Eclipsă Totală de Lună și de o Lună Plină, în care elementul Apă va fi elementul dominant de transformare. Codurile Lunare vor fi imprimate pe Apele Cosmice și pe Apele Pământului pentru a aduce în existență o ”Nouă Creație” și un ”Cer Nou și Pământ Nou”.

În același timp, există o mare deschidere la Nivelele Galactice, iar Pământul nu numai că se ancorează în Dimensiunile 6 și 7 dimensionale ale Conștiinței Mai Înalte, ci se și reconectează în mod direct cu Maeștrii și Învățătorii Galactici de pe Sirius și Orion care sunt pregătiți să împărtășească din nou înțelepciunea Ascensiunii și Conștiința Mai Înaltă cu cei care sunt deschiși să primească aceste învățături și înțelepciune.

Schimbarea Solară: Noile Coduri Solare și Renașterea Păsării Phoenix la Echinocțiu/Lună Nouă În Pești


Echinocțiul, Luna Nouă și Eclipsa Solară se aliniază în 20 Martie, care este de asemenea și începutul Semnului de Foc al Berbecului și care începe anul Zodiacal. Energia de Foc a Berbecului energizează energia Păsării Phoenix, în timp ce aceasta izvorăște într-un act de Regenerare și Recreare pentru Pământ.

În momentul Echinocțiului, când are loc schimbarea anotimpurilor și când ziua și noaptea au aceiași durată, este ca și cum Pământul ar face o respirație profundă, sau o pauză, în călătoria sa în jurul Soarelui. În același timp, toate ființele vii își reajustează mecanismele interioare de menținere a timpului, pentru a-și permite să se conecteze cu profundele schimbări din energiile sezoniere și elementale care au loc. Acest lucru este chiar mai puternic atunci când există și o Lună Nouă care este la rândul ei o Lună de Foc (Phoenix), și când acea Lună de Foc mai este și în Eclipsă, permițând ca Noile Coduri Planetare Solare să fie integrate în Ciclurile Luminii Solare în sistemul Solar/Solaris.

Ca și cetățeni ai pământului, veți simți aceste schimbări puternice în propriul vostru corp fizic, în societatea și în mediul vostru înconjurător.

În Corpul vostru Fizic veți primi Codurile de Foc ale Codurilor de Lumină Solare prin Glanda voastră Pineală în Corpul de Lumină și în Corpul Fizic. Aceasta este o Lumină Diamant și Aurie intensă care activează foarte puternic. S-ar putea să experimentați aceste activări ca și pe o intensă Bucurie și Extaz, deoarece energiile de Aur și de Diamant activează la nivel celular. S-ar putea să simțiți, de asemenea, o presiune intensă în sistemul vostru fizic, care se traduce în aspecte fizice cum ar fi migrenele, hipertensiune arterială, spasme musculare, dureri în zona Plexului Solar și mici ”accidente” domestice deoarece energiile instabile pot să vă arunce într-o stare de neîmpământare. Vă îndemnăm să faceți eforturi și să vă străduiți să rămâneți focalizați și împământați în această perioadă.

De asemenea, ați putea să descoperiți că oamenii din jurul vostru sunt furioși și explozivi și predispuși la explozii emoționale. Amintiți-vă, Dragilor, că fiecare integrează aceste energii și că cei care nu s-au trezit încă trebuie să facă acest lucru fără a putea beneficia de cunoașterea și informațiile care i-ar putea ajuta. Așa că sunt nerăbdători și furioși și nu sunt prea siguri din ce cauză. Treaba voastră este să rămâneți focalizați în Inima voastră și în energia Iubirii și Compasiunii, astfel încât această frumoasă energie a Inimii de Diamant să poată radia în Pământ.

În mediul vostru fizic, veți descoperi că Natura răspunde energiei Păsării Phoenix. În Emisfera Sudică, unde a fost o vară foarte fierbinte și uscată, au existat multe Incendii distructive spontane, în Africa de Sud, Argentina și Chile. În fiecare caz, zone imense de Pădure și Vegetație au fost consumate de acest Dans al Focului, deoarece Natura a facilitat energia Transformării și Schimbării, făcând loc semințelor Noului.

La fel în Emisfera Nordică, ar trebui să vă pregătiți pentru o ”Vară de foc”, deoarece această energie se deplasează prin intermediul Verii în rolul ei de clarificare și curățare și de a face loc pentru nou. Acest lucru va fi simțit cel mai puternic la nivel social, unde focul schimbării va arde în inimile oamenilor în timp ce ei se confruntă cu vechiul având intenția de a distruge ceea ce nu mai funcționează și de a însămânța schimbările necesare unui nou mod de viață.

Povestea Siriusiană a Păsării Bennu


Maeștrii Învățători ai Ascensiunii din sistemul Sirius i-au învățat pe strămoșii voștri, Egiptenii Antici, despre mecanismele Cosmice ale ciclurilor Distrugerii și Nașterii care stau la baza întregii vieți din Galaxia voastră.

Pasărea Bennu este numele pe care ei i l-au dat Păsării Cosmice a Creației. (Numele de Phoenix i-a fost dat mai târziu de către Greci.) Pasărea Bennu zbura pe deasupra Apelor Cosmice și cobora pe o Movilă care ieșea din Ape. Când Pasărea Bennu a început să cheme prin Sunet, Creația a început și Pământul a apărut ca o Planetă cu forme de viață.

Dar, așa cum Maeștri Siriusieni v-au învățat, era obiceiul ca Păsarea Bennu să se aprindă în Flăcări și să se distrugă pe sine după un Ciclu de timp. Dar, din Cenușa Păsării, o nouă Pasăre Bennu se va ridica și va zbura pentru a începe un Nou Ciclu al Creației.

Așa că, Preaiubiților, întotdeauna a existat numai O Pasăre Bennu în Creație, dar ea fost infinită și mereu s-a reînnoit pe sine în Focurile Creației.

Preaiubită Familie de Lumină, aveți privilegiul de a trăi într-un timp în care Pasărea Bennu trece prin acest proces de Distrugere și Reînnoire și să faceți parte din acest proces.

Schimbarea Lunară: Lună Plină și Eclipsă Lunară în Balanță și Apele Creației Recodând un Nou Echilibru într-o Stea/Planetă Multi-Dimensională


Pe 4 Aprilie, Luna Plină va cădea în Balanță (Berbec), casa Armoniei și Echilibrului. Vor exista în continuare tensiuni cu Energia de Foc în Berbec, dar Codurile de Lumină care intră pentru Eclipsa de Lună vor fi cele ale Apei, Elementul Galactic al Creației, amestecat cu Elementul Aer al Armoniei și Frumuseții.

Maeștrii Siriusieni v-au mai învățat și că Cosmosul și Galaxia sunt fluide, și v-au vorbit despre ”apele” Cosmosului, și despre Pământ ca despre o ”barcă” care naviga în Apele Cosmice. În această Cosmologie, Pământul a ieșit din Fluxul Galactic al Timpului și Spațiului și a luat existență și formă. ”Copacul Vieții” a crescut din acest impuls inițial al creației și multe dintre tradițiile voastre Spirituale de pe Pământ vorbesc și prezintă ”Copacul Vieții” ca și simbol al întregii creații de pe Pământ. 

În acest moment, energia apei va fi puternic recodată cu aceste Coduri de Lumină de Diamant ale Creației, Codurile Creației pentru Noul Pământ. Un Nou Copac al Vieții răsare pe Pământ!

Veți simți curgerea Energiei Apei ca și pe un îndemn de a fi Creativi, de a vă reînnoi viața și relațiile într-un fel și de a vă angaja cu Pământul și cu mediul vostru înconjurător în unele dintre aceste procese de reînnoire socială și de mediu. Preaiubiților, acesta este un moment foarte puternic pentru ”Nou”, pentru proiecte noi, cariere noi și noi direcții. În același timp s-ar putea să fiți surprinși de prăbușirea vechiului, deoarece vechile relații, cariere și proiecte care păreau atât de bune vor cădea brusc și se vor încheia. S-ar putea să fie nevoie să traversați golul/vidul pentru o vreme în timp ce urmați curgerea Creației Cosmice, dar puteți fi siguri că va apărea ceva nou în locul lor.

Ridicarea lui Osiris și Celebrarea Globală a Paștelui


Perioada dintre 3 și 6 Aprilie este sărbătorită ca și festivalul Creștin al Paștelui de către milioane de oameni de pe toată planeta. Acest lucru este făcut în amintirea morții și reînvierii/renașterii Avatarului Yeshua.  

Viața lui Yeshua este o reflectare a unei învățături mai timpurii dată de către Maeștrii pe de Sirius și Orion. Ei v-au învățat că o Ființă Radiantă de pe Orion numită Osiris a venit pe Pământ, împreună cu partenera sa, Isis. Împreună, ei au ajutat Omenirea în perioada de după distructiva traumă a căderii Atlantidei.

Maeștrii Siriusieni v-au învățat că Osiris a murit, și că a fost adus înapoi la viață ca și Maestru al Schimbării Dimensionale pentru a deveni infinit și Etern. Această faptă vitejească a fost celebrată anual în Egipt odată cu creșterea Râului Nil, iar procesul Ascensiunii și Renașterii a fost asociat cu Apa și cu intoarcerea Abundenței pământului.

Deci, atunci când Avatarul Yeshua și partenera sa, Maria Magdalena, au venit pe Pământ și ei făceau parte din învățăturile Ascensiunii și Transformării, sau Alchimiei. Moartea lui Yeshua și ”înălțarea” sa ulterioară la Forma Mai Înalt Dimensională este ceea ce se sărbătorește de Paști.

Și așa este, Preaiubită Familie de Lumină, moartea și renașterea Avatarului Cosmic a devenit un Șablon, sau model, sau arhetip pentru transformarea fiecărui om care și-a activat Corpul de Lumină în procesul Ascensiunii la Conștiința Mai Înaltă și Ființa Infinită.

Preaiubiților, această energie Avatar puternică, se va alătura puternicei energii elementale a Apei pentru a ridica conștiința Omenirii de pe Planetă în acest moment.

Ușile Dimensionale: Ancorarea celei de-a 6-a și 7-a Dimensiuni a Luminii pe Pământ

Tot în acest moment, procesul ancorării în Dimensiunea a 6-a și a 7-a a Luminii Mai Înalte a Pământului va fi încheiat.

Pământul este acum cu adevărat Multi-Dimensional, iar cei care și-au activat Corpul de Lumină Multi-Dimensional și și-au deschis și s-au centrat în Inimă, și s-au împământat în Chakra Steaua Pământului, vor avea și ei acum posibilitatea de a se muta în Dimensiunile a 6-a și a 7-a a Luminii și Conștiinței.

Dimensiunea a 6-a este Tărâmul Magic al Imaginației și al Creativității. Este o Dimensiune Curgătoare în care Lumina curge în idei și modele și în care visele care provin din acestea vor curge în manifestare.

Modul în care poate fi accesată Dimensiunea a șasea este prin creativitate, cântec, dans, poezie, muzică, film sau orice exprimare creatoare care vă ridică din realitatea ”lumească” în Tărâmul Magic al Posibilității Creatoare și Potențialului Pur.

Cei care stăpânesc Dimensiunea a 6-a vor fi Visătorii și Creatorii Realității Noului Pământ.

Dimensiunea a 7-a este Casa Spirituală, Shamballa, celor care au măiestrit Podul dintre Cer și Pământ și dintre Spirit și Materie. Este Casa Maeștrilor și Avatarurilor care au abilitatea de a curge cu Inteligența Divină Creatoare în scopul de a crea și manifesta în acord cu Planul Divin așa cum sunt ghidați de către Codurile Luminii Diamant care intră.

La rândul său, accesul în Dimensiunea a 7-a permite accesul în Dimensiunile a 8-a și a 9-a.

Dimensiunea a 8-a este Dimensiunea Solară unde Ființele de Lumină și Conștiință Pură lucrează direct cu Lumina Aurie și Lumina Diamant în manifestare în Sistemul Solar. Aceștia sunt Cei Strălucitori a căror radianță poate fi simțită ca Inspirație și Iubire.

Dimensiunea a 9-a este Dimensiunea Galactică în care Ființele de Conștiință de Diamant Pură dețin puternicele Forțe ale Creației și Distrugerii din Marele Soare Central.

Acestea sunt elementele primare ale Focului și Apei, primele două elemente ale Creației care au apărut din Vid/Gol pentru a crea Esența Manifestării Divine.

Și așa este, Preaiubită Familie a Luminii, atunci când lucrați pe Pământ cu Focul și cu Apa în timp ce mențineți Vidul/Golul în voi și așa creați, voi lucrați și cu modelele 9 Dimensionale ale Creației Inițiale. 

Preaiubiților, Cosmosul este o casă miraculoasă și voi sunteți acum în punctul în care lucrați cu puterile și pasiunile creatoare ale Inimii Galactice 9 Dimensionale. Fiți conștienți, conștientizați și simțiți cum propria voastră Inimă bate și pulsează ca răspuns la această nouă conectare la Inima Galactică.

Este momentul să celebrați Dansul Focului și Apei precum și Renașterea a Tot pe Noul Pământ.



link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.