marți, 4 august 2015

Limbajul Luminii și Chakrele Partea 1-a





Gaia și Arcturienii

De Suzanne Lie

Dragi cititori, voi publica mai multe informații pentru a vă ajuta să aveți o experiență mai profundă de recalibrare a Conștiinței, Chakrelor și Corpului vostru. Cu această aliniere și recalibrare, chakrele voastre pot servi uneia dintre cele mai importante, și în mare măsură uitate, abilități ale:

Limbajului Luminii și Sistemului de Chakre Uman

Dragilor, eu sunt Gaia și sunt aici împreună cu Arcturienii.
Vă rugăm să ne auziți vocea unificată, pentru că noi ne-am alăturat Esența, Gaia și Arcturienii, astfel încât Pământul și toți locuitorii săi planetari să treacă prin Coridorul Arcturian la întoarcerea noastră Acasă la adevăratul nostru SINE.

După cum vă amintiți, Coridorul Arcturian este portalul dintre dimensiunea a treia/patra către lumile mai înalte. În pregătirea pentru călătoria noastră finală afară din dimensiunea a treia/patra, prin Coridor și în adevărata noastră vibrație, Eu, Gaia mi-am alăturat Esența cu Arcturienii.

Asta înseamnă că TOȚI locuitorii mei și-au aliniat și ei Esența cu Mintea de Grup Arcturiană. După cum știți, mulți dintre oamenii mei nu s-au trezit încă conștient la SINELE lor mai înalt dimensional. Din această cauză, Colectivul Conștiinței Umane se mai ține încă de Matricea 3D.

Prin urmare, realitatea din jurul vostru este legată încă de tiparele iluziei. Cu toate acestea, aceste iluzii încep să se clatine, lucru care cauzează o mare frică celor ”ne-treziți”, deoarece ei nu se mai pot simți în siguranță în vechea lor realitate 3D. Cei ”ne-treziți” se agață în mod conștient de trecut, deoarece iluziile lor le spun că acela a fost un timp mai sigur.

Din cauza acestei agățări de trecut, frica lor îi forțează să trăiască în realitatea care se încheie în loc să îmbrățișeze realitatea care vine. Nu permiteți ca frica celor din jurul vostru să vă facă să vă îndoiți de iubitorul vostru SINE pe care l-ați descoperit în voi.

Voi ați descărcat și integrat Lumina cinci dimensională în conștiința voastră. Prin urmare, voi începeți să percepeți noua realitate care se ivește. Vă îndemn pe toți să ȘTIȚI că mesajele interioare pe care le-ați primit precum și dorința voastră de schimbare sunt din cauza stării voastre mai înalte de conștiință.

Regret că această tranziție este atât de solicitantă pentru Cei Treziți. Nu a fost în conformitate cu Planul Divin ca întoarcerea noastră la SINE să fie atât de dificilă, dar jocul 3D a fost mai provocator decâr ar fi putut oricare dintre noi prevedea.

Cu toate acestea, cei puțini i-au condus întotdeauna pe cei mulți în noile realități, astfel încât ultimul capitol nu este atât de diferit de cele precedente. Mergeți înainte, noii mei conducători curajoși, pentru că Arcturienii și cu mine suntem întotdeauna cu voi. Arcturienii ar dori acum să vă vorbească despre filtrul invers.

Arcturienii vorbesc
Noi suntem Arcturienii și vă vorbim prin Esența lui Gaia și a noastră combinată. Am descoperit că atunci când o Ființă, fie ea o persoană, o societate, o planetă, un sistem solar sau o galaxie este pregătită să treacă prin Coridorul nostru în dimensiunea a cincea și dincolo, este mai bine ca acestea să-și alăture Esența cu a noastră. În acest fel, noi suntem într-o comunicare constantă cu cei care ”Ascensionează Acasă”.

Vrem să vă vorbim acum despre filtrul invers. Pentru toate încarnările voastre trei dimensionale, conștiința vehiculului vostru pământesc a fost calibrată la ceea ce noi numim ”filtrul invers”. Acest filtru a servit la ”filtrarea afară” a dimensiunii a patra și mai sus. Prin urmare, voi ați putut percepe numai dimensiunea a treia și cele de sub ea.

Pentru ca SINELE vostru Multidimensional să se ”conecteze” la Jocul 3D voi a trebuit să vă treceți conștiința prin acest filtru invers. Pe măsură ce vă angajați, conștient sau inconștient, în procesul de recalibrare a vehiculului vostru pământesc pentru a putea accepta și integra din nou Lumina Mai Înaltă, vă vom ajuta să schimbați filtrul în fiecare din chakrele voastre astfel încât să puteți filtra-înăuntru dimensiunea a cincea și dincolo.

Mai întâi, veți integra Lumina Mai Înaltă în conștiința voastră,
Apoi, veți integra Lumina Mai Înaltă în Chakrele voastre,
Apoi, veți integra Lumina Mai Înaltă în corpul vostru fizic.

Intrarea în Jocul 3D
Pentru a vă conecta la acest joc voi a trebuit să ”apăsați butonul Accept” care a spus:
1.      Încercați acum să participați la Jocul 3D al Separării și Limitării.
2.      Prin urmare, veți experimenta o separare treptată de dimensiunea a patra și cele dincolo de ea.
3.      Veți experimenta și un crescut sentiment de separare de SINELE vostru Mai Înalt, precum și de TOATE realitățile mai înalt vibraționale.

Ați ales să intrați în acest ”experiment” deoarece ați crezut și/sau sperat că această LIMITARE în conștiință v-ar impulsiona într-o evoluție accelerată. Cu toate acestea, când ați intrat pentru prima dată în vehiculul vostru pământesc virtual al acestui teatru de joc 3D, în conștiința voastră a trebuit să fie plasat un filtru invers.

Acest filtru v-a scos automat tiparul șase dimensional al adevăratului vostru SINE, Suprasufletul vostru șapte dimensional și aspectele mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru Multidimensional.

Pe măsură ce timpul a progresat, ”timpul” fiind un fenomen specific  Jocului 3D dar necunoscut vouă în starea voastră naturală, dimensiunea a cincea și dincolo de ea au fost filtrate-AFARĂ din conștiința voastră.

Din momentul în care dimensiunea a cincea și mai sus au fost filtrate AFARĂ din conștiința voastră, ele au filtrate AFARĂ și din percepțiile voastre și, prin urmare, AFARĂ și din realitatea voastră. După pierderea forței de viață 5D Lemuriene și a forței de viață 4D Atlanteene, ați devenit ”inconștienți” și de dimensiunea a patra.

Desigur, au existat întotdeauna unii foarte ”neobișnuiți” care aveau o a ”doua vedere” care erau capabili încă să perceapă dimensiunea a patra. Mulți dintre voi, membrii Echipei de Ascensiune Planetară, ați făcut parte din acel mic grup.

Voi nu ați putut suporta să intrați în 3D fără nici o scutire de la limitele scârțâitoare ale celei de-a treia dimensiuni. Cu toate acestea, filtrarea afară a celei de-a patra dimensiuni și mai sus a devenit o regulă principală a celei de-a treia dimensiuni, mai ales în timpul Erelor Întunecate. Când ați ales să rupeți această regulă, mulți dintre voi ați fost sever pedepsiți. Prin urmare, cei mai mulți dintre voi ați ales în mod voluntar să vă limitați percepțiile pentru a vă proteja pe voi înșivă și familiile voastre.

Departe în ”timp”, când ați intrat prima dată în Jocul 3D, v-ați gândit că Jocul va fi o experiență bună, și în cele din urmă, poate că a fost. Cu toate acestea, din moment ce voi nu experimentaserăți niciodată individualitatea, habar n-ați avut cât de singuratică va fi.

De asemenea, pentru a crea o realitate, care să rezoneze numai la 3D, 2D sau chiar 1D, matricea a trebuit să fie extrem de polarizată. Cu alte cuvinte, polaritățile de bine/rău, lumină/întuneric, masculin/feminin au fost strict divizate.

Pierderea Inocenței
Înainte ca adevăratul vostru SINE să sară din Unitatea cu Iubirea Necondiționată din Curgerea lui UNU, voi nu ați experimentat niciodată răul, ura, întunericul sau prejudecata și nu ați avut nici un concept de cât de dăunătoare pot fi acestea Esenței voastre.

Voi erați ca un copil inocent care merge la un film de groază terifiant și din cauza inocenței și purității voastre, imaginile filmului de groază v-au corupt conștiința și percepția realității.

Chiar dacă a fost planificată o scădere treptată în rezonanță de-a lungul mileniilor, experiența 3D a fost totuși destul de copleșitoare. Așa că, cei mai mulți dintre voi ați decis că amintirea adevăratului vostru SINE era prea dureroasă și ați ales să-l uitați.

Asta este, până ACUM. Îndelung așteptatul timp al ”Întoarcerii la SINE” este cu adevărat în acest moment. Din nefericire, obiceiurile vieții 3D vă îngreunează foarte mult. În consecință, trezirea la Adevărul vostru uitat este extrem de dificilă, iar trăirea acelui Adevăr în viața voastră de zi cu zi este chiar și mai taxant.

În plus, majoritatea oamenilor sunt încă ”inconștienți” de adevăratul lor SINE și sunt încă adânc înrădăcinați în ”câștigarea” sau ”pierderea” Jocului. Problema este că atunci când câștigați, din perspectiva Sufletului/SINELUI vostru, vouă vi se pare că pierdeți din perspectiva sinelui vostru ego.

Toate ”jucăriile”, premiile și realizările pentru care ego-ul vostru a lucrat DIN GREU să le obțină, înseamnă atât de puțin pentru Sufletul vostru. Deoarece Sufletul vostru vrea doar ca voi să vă conectați cu el, el vă poate cere să vă eliberați de nenumăratele voastre atașamente fizice pentru a vă întoarce atenția spre interior.

Lumina în Schimbare
”Semnalul” de lumină pe care îl primiți de la Soarele vostru a progresat de la banda îngustă 3D la banda largă multidimensională, așa cum accesul la internetul vostru dial-up s-a expansionat la banda largă și la accesul prin satelit. Această expansiune are loc din cauza faptului că Sistemul vostru Solar intră în ACUM-ul întoarcerii la SINELE vostru Multidimensional personal și planetar.

Fiecare dintre voi este de fapt o componentă a lui Gaia. Mulți dintre locuitorii planetei Pământ fac parte din același Suprasuflet Galactic, precum și din același Suprasuflet Solar. Gaia intră ACUM în câmpuri de energie de o frecvență mai înaltă care oferă persoanelor și planetei ocazia de a se ”de-conecta” de la Jocul 3D și a se întoarce Acasă la SINELE lor Mai Înalt.

De fapt, întreaga planetă se ”de-conectează” de la Jocul 3D și ascensionează într-o frecvență mai înaltă. De asemenea, pe măsură ce Gaia și locuitorii ei intră într-o lumină mai înaltă, demodatele filtre inverse vor începe să se prăbușească.

Din ce în ce mai mult, frecvențele mai înalte se scurg prin vechiul vostru filtru 3D și intră în conștiința voastră pentru a activa unde cerebrale și stări de conștiință din ce în ce mai înalte. Acest fenomen poate cauza multă frică celor care nu sunt educați cu privire la ceea ce se întâmplă de fapt, acesta este și motivul pentru care trimitem aceste mesaje.

Actualizarea în Lumină, care este cel mai sigur să fie primită sub protecția Iubirii Necondiționate și a Focului Violet, poate fi cel mai bine integrată după ce v-ați recalibrat:

-          prima dată, filtrul conștiinței voastre,
-          apoi filtrul fiecărei chakre,
-          apoi filtrul vehiculului vostru pământesc,
-          apoi filtrul percepțiilor voastre.

Filtrul Conștiinței
Filtrul undelor voastre cerebrale 3D poate accepta numai percepțiile trei dimensionale. Prin urmare, voi puteți percepe conștient, interacționa și comunica cu dimensiunea a treia numai prin Conștiința Undelor Beta.

Filtrul undelor voastre cerebrale 4D poate accepta numai percepțiile trei și patru dimensionale. Prin urmare, prin intermediul acestor Unde Cerebrale Alfa, voi puteți percepe, interacționa numai prin intermediul limbajului de vis.

Undele Cerebrale Theta vă pot duce în călătorii către lumile mai înalte, dar numai Șamanii și Vracii antrenați pot percepe, înțelege și comunica cu aceste realități.

Undele Cerebrale Delta și Gamma sunt de obicei ”inconștiente” creierului vostru trei dimensional și sunt necesari ani de studiu și de meditație pentru ca cineva să perceapă, înțeleagă și să comunice cu aceste realități.

Pe măsură ce lumina mai înaltă le expansionează conștiința la din ce în ce mai mulți dintre locuitorii lui Gaia, percepția, interacțiunea și comunicarea în Limbajul Luminii va crește.

Când umanitatea folosește numai frecvențele limitate ale celei de-a treia dimensiuni și sub aceasta, voi nu aveți nevoie să accesați mai mult de 10-15% din creierul vehiculului vostru pământesc și cam aproximativ 3% din ADN-ul vostru. Comunitatea voastră științifică limitată 3D consideră restul creierului și ADN-ului vostru, ”deșeu”.

Vrem să vă spunem că Sursa NU ar fi creat nimic care să funcționeze la o rată de eficiență de 3%. Cu toate acestea, în timp ce voi funcționați NUMAI în Undele Cerebrale Beta, voi folosiți numai 3% din ADN-ul vostru și 10-15% din creierul vostru. Din fericire, pe măsură ce oamenii și planeta acceptă din ce în ce mai multă lumină înaltă, această frecvență mai înaltă a luminii va ”porni” acel 97% ”ADN Deșeu”.

Cu conștiința, chakrele și vehiculul vostru recalibrat AFARĂ din numai percepțiile conștiente trei dimensionale și ÎN întoarcerea la percepțiile voastre multidimensionale depline, conștiente, voi veți fi în măsură să percepeți Limbajul Luminii, să înțelegeți Limbajul Luminii și să comunicați prin Limbajul Luminii.

Revizuirea Chakrelor
Chakrele sunt mici vortexuri care se sprijină pe suprafața dublului vostru eteric. Cele două funcții ale lor sunt să absoarbă și să distribuie prana corpurilor voastre eteric și fizic și să unească lumea astrală, patru dimensională cu corpul vostru fizic.

Voi sunteți ACUM în procesul de recalibrare a chakrelor voastre astfel încât ele să poată servi la unirea lumilor cinci și șase dimensionale cu corpul vostru fizic.

Chakrele sunt ca și roțile cu un număr diferit de spițe: cu spițe mai puține la chakrele mai joase și cu un număr din ce în ce mai mare de spițe la chakrele mai înalte. Când prana năvălește în centrul chakrei într-un unghi drept, ea dă naștere la o forță secundară.

Această forță secundară baleiază în jurul chakrei creând cu lungimea sa de undă caracteristică o mișcare ondulatorie care prinde spițele și face ca chakra să se rotească.

Cu cât mai multă prana poate asimila o chakră, cu atât mai repede se poate roti, și cu atât mai mult poate lumea fizică interfața cu dimensiunile mai înalte.

Când sunteți în stare să asimilați prana cinci/șase dimensională, chakrele voastre se vor roti cu o viteză foarte mult crescută. Această rotire crescută a chakrelor voastre va modifica nu numai corpul vostru fizic, ci și fiecare aspect al vieții voastre.

Toate simțurile, percepțiile și posibilele voastre stări de conștientizare pot fi divizate în șapte categorii, fiecare categorie fiind asociată uneia dintre cele șapte chakre. Fiecare chakră reprezintă o anumită zonă a corpului vostru, a undelor cerebrale, dimensiunilor, experiențelor și stărilor voastre de conștiință.

Tensiunile care sunt simțite în psihicul vostru sunt simțite și în corpul vostru prin intermediul sistemului de chakre. Invers, tensiunile simțite în corpul vostru sunt experimentate și în psihicul vostru. Chakrele permit sinelor voastre inconștiente și supraconștiente să comunice cu mintea voastră conștientă.

Schimbarea Frecvenței voastre
Fiecare chakră vibrează la o frecvență diferită, care corespunde undelor cerebrale ale diferitelor voastre stări de conștiință. Undele cerebrale, la fel ca toate undele, sunt măsurate în două moduri. Primul este frecvența sau viteza impulsurilor electrice.

Frecvența este măsurată în cicluri pe secundă (cps sau HZ), variind de la 0.5 cps la 38 cps. A doua măsurătoare este amplitudinea sau puterea undelor cerebrale. Undele cerebrale focalizate spre exterior au o frecvență mai rapidă și o amplitudine mai mică, în timp ce undele cerebrale focalizate spre interior au o frecvență mai redusă și o amplitudine mai mare. 



Există cinci categorii de unde cerebrale:
Undele Cerebrale Beta, focalizate în totalitate spre exterior, pulsează între 13 și 39 cps.
Undele Cerebrale Alfa, un amestec de focalizare spre interior și spre exterior, pulsează între 8 și 12 cps.
Undele Cerebrale Theta, orientate în principal pe focalizarea spre interior, pulsează între 4 și 7 cps.
Undele Cerebrale Delta, focalizate în totalitate pe interior, pulsează între 0.5 și 4 cps.
Undele Cerebrale Gamma, focalizare multidimensională, cu pulsații mai mari de 1019  HZ.

Puteți vedea în ilustrație cum amplitudinea, sau puterea, crește pe măsură ce frecvența descrește. Când SINELE vostru Multidimensional este pe deplin integrat în vehiculul vostru pământesc, veți fi în stare să folosiți o combinație a tuturor celor patru tipuri de unde cerebrale. De fapt, sunt unde cerebrale de o frecvență extrem de înaltă, și de joasă, care vor deveni accesibile conștiinței voastre expansionate și care vă vor ajuta în călătoriile voastre inter-dimensionale.

Din momentul în care ați descărcat frecvențele cinci și șase dimensionale în conștiința voastră, chakrele voastre vor trebui recalibrate pentru a putea accepta, integra și folosi aceste vibrații mai înalte în viața voastră de zi cu zi. Din momentul în care chakrele voastre pot accepta și integra aceste frecvențe mai înalte, ele pot integra treptat și în condiții de siguranță frecvențele mai înalte în vehiculul vostru pământesc fizic.

Deoarece fiecare chakră guvernează o zonă diferită a corpului vostru, și a conștiinței voastre, integrarea Luminii Mai Înalte în fiecare chakră poate crea multe ”simptome ale transformării” în corpul vostru fizic și în realitatea voastră de zi cu zi.

Undele cerebrale focalizate pe interior, cu lungimea de undă cea mai lentă și cu amplitudinea cea mai mare, sunt mai aproape de coroana capului vostru, iar undele cerebrale focalizate pe exterior, cu lungimea de undă cea mai rapidă și cu amplitudinea cea mai mică, sunt mai aproape de baza coloanei voastre vertebrale.

Fiecare dintre cele șapte chakre se află într-o locație diferită de-a lungul coloanei vertebrale și face interfața cu o glandă endocrină corespondentă și nervul plexus. Doarece glandele endocrine și nervul plexus sunt punctele centrale de comunicare pentru toate interacțiunile intra-corp, integrarea Luminii Mai Înalte în glandele endocrine și în nervul plexus ajută foarte mult în procesul de integrare al Luminii Mai Înalte în întregul vostru vehicul.

Fiecare chakră reprezintă un aspect al sinelui vostru, precum și un aspect al realității voastre polarizate, trei dimensionale. Pe măsură ce fiecare chakră integrează vibrația cinci/șase dimensională din conștiința voastră, polaritățile acelei chakre încep să fuzioneze în Unime.

Gaia vorbește din nou
Dragi Oameni ai Corpului meu,
Pe măsură ce mă mut din ce în ce mai profund în frecvențele mai înalte ale luminii, câmpurile de energie de Lumină cinci/șase dimensionale sunt recepționate și descărcate, dar prea adesea ele nu sunt integrate suficient în sistemul meu planetar pentru a fi utilizabile.

Prin urmare, îi chem pe oamenii mei să mă ajute în acest proces. Deoarece mulți dintre voi v-ați integrat chakrele voastre personale cu chakrele mele planetare (vedeți seria de mesaje care se referă la acest subiect), atunci când voi vă re-calibrați chakrele voastre personale, voi mă ajutați foarte mult pe mine, mama voastră planetară, să-mi re-calibrez și eu chakrele.

Binecuvântări, fie ca oameni și planetă să revenim într-O Ființă la adevăratul nostru SINE Multidimensional.



Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.