miercuri, 16 noiembrie 2016

Faza de Haos – Quan Yin


Prin Jenny Schiltz

Actualizarea Energiei Ascensiunii, Maestra Ascensionată Quan Yin

Sunt fericită că am această ocazie să vorbesc cu voi astăzi. Înțelegem că mulți dintre voi simțiți marele flux care are loc în societatea voastră. Puteți spune că acea mare schimbare este deja asupra voastră, iar unii dintre voi vă întrebați dacă această schimbare pe care o simțiți este pozitivă. Dați-ne voie să vă asigurăm că este. La această afirmație unii dintre voi se vor simți destul de neîncrezători și vă întrebați dacă noi suntem conștienți de ceea ce se întâmplă pe planeta voastră. Nu numai că suntem foarte conștienți, dar suntem și în măsură să vedem imaginea de ansamblu și asta ne-am dori să înțelegeți.

În momentul creației există un haos care stabilizează și în acea stabilizare lucrurile pot fi apoi construite sau puse în funcțiune, dar mai întâi există haos. Atunci când râurile voastre sunt blocate de castori, râul trebuie să-și forțeze curgerea într-o altă direcție, la început există haos în acea nouă direcție și abia apoi se manifestă curgerea. Acesta este punctul în care vă aflați și voi. Sunteți în faza de haos. Ceea ce trebuie să rețineți este că din momentul în care haosul se stabilizează, noul poate să fie construit. Acesta este motivul pentru care v-am cerut să nu vă lăsați măturați de emoțiile lumii exterioare, pentru că atunci pur și simplu opuneți rezistență la aducerea în manifestare a noului. V-am cerut să vă uitați fiecare la ceea ce creați prin gândurile, vorbele și faptele voastre pentru că voi sunteți cei chemați să stabilizați haosul astfel încât să poată fi stabilită o nouă curgere.

Înțelegem că aceasta nu este o sarcină ușoară. Vă cerem ca voi să fiți pluta pentru rațiune, punctul zero dacă doriți. Vă cerem să vă întoarceți din nou și din nou la iubirea necondiționată, atunci când multe lucruri pe care le auziți în lumea voastră sunt în contradicție cu ea și sunt concepute pentru a ațâța. Vă cerem să fiți deschiși și să vedeți toate părțile, să îngăduiți chiar și o latură care nu a mai văzută niciodată până acum. Societatea voastră este construită pe conflict și dezinformare, adevărul de abia a început să fie dezvăluit. S-ar putea să vă întrebați de ce a fost făcut acest lucru, este simplu. Crimele, violențele comise față de aproapele vostru poate face pe cineva să creadă că este nevoie să ia poziție și să-și afirme convingerile de bază, dar este doar o iluzie că ați păși în puterea voastră. Când cineva este capabil să iubească necondiționat totul și să nu se lase angrenat în procesul de învățare al altora, el/ea expune de fapt adevărata definiție a ceea ce înseamnă să pășești în propria putere.

Acest lucru nu înseamnă că nu puteți avea o opinie sau o limită, chiar dimpotrivă. Este de înțeles că opiniile voastre sunt valoroase pentru voi și că ale altora sunt valoroase pentru ei și că ele nu trebuie să se potrivească. Este de înțeles că toți trec prin procesul de trezire cu o viteză diferită și în moduri diferite. Dacă cineva alege să se trezească în interior prin îmbrățișarea fricii și a separării pentru o vreme, acest lucru este perfect potrivit pentru experiența lor. Vă cerem să lăsați ca fiecare persoană să treacă prin propriul proces așa cum și vouă v-a fost permis să treceți printr-al vostru.

Mulți dintre voi vă luptați cu emoțiile fricii, furiei și indignării colective. Natura voastră senzitivă poate face să fiți cu ușurință copleșiți. Dacă aceasta este starea în care vă aflați, vă cerem să faceți un pas în spate și să aruncați o privire la realitatea voastră imediată. Înțelegeți că în acest moment conflictul interior al fiecărei persoane este oglindit în sfera conexiunilor voastre conștiente. Uitați-vă la relațiile voastre cele mai apropiate, la prietenii și familia voastră. Există armonie? Există ușurință? Apoi uitați-vă la relațiile voastre de muncă, relația voastră cu publicul larg. Unde este un dezacord? Unde vi se arată că aveți ceva de vindecat în interior? Aceasta este adevărata voastră realitate, orice altceva este ceea ce permiteți să vă influențeze din surse externe. Nu recomandăm ca oamenii să-și pună ochelari de cal la ceea ce se întâmplă în lumea exterioară, dar mai întâi trebuie să vă simțiți în siguranță în rolul vostru, în relațiile voastre.  

Dacă vă gândiți la fiecare sferă de conexiune ca la o călătorie din ce în ce mai îndepărtată de țărm, veți înțelege de ce este atât de important să vă construiți în mod continuu barca din ce în ce mai mare. Dacă cineva se află într-o barcă de rând, care poate fi suficient de mare pentru a întâmpina cu curaj dezacordul cu cei dragi, ar putea să descopere că ia apă atunci când încearcă să traverseze prin apele relațiilor de familie sau de muncă. Pe măsură ce vă exersați instrumentele neutralității și iubirii necondiționate, în timp ce lucrați prin tot ceea ce vă scoate din această stare de a fi, barca voastră devine mai mare și mai puternică.

Mulți dintre voi aveți roluri importante în stabilizarea energiilor Noului Pământ, a noilor rețele ajutând la vindecarea planetei și a locuitorilor ei. Voi sunteți stabilizatorii pentru zona voastră. Aceste roluri sunt foarte importante și este nevoie să fie echilibrați în interior pentru a le putea atinge. Menținerea echilibrului vostru este foarte importantă, chiar dacă asta înseamnă să vă îndepărtați de tot ceea ce vă împiedică să faceți acest lucru, pentru că acesta nu este un lucru egoist, este unul necesar.

Cu profund respect și admirație,

Quan Yin

Conversație cu Quan Yin

Jenny: Pot spune cu sinceritate că sunt șocată de cantitatea de venin care a fost aruncată asupra oamenilor în ceea ce privește opiniile politice. Orizontul îngust, generalizarea și negativitatea, chiar m-au surprins. O parte din acest șoc se datorează modului în care eu înțeleg că gândurile, cuvinte și emoțiile sunt lucruri. Multe arme au fost create și lansate în ultimul timp.

Quan Yin: Când cineva nu este conștient de acest lucru, nu înțelege ce a fost creat și folosit. Seamănă foarte mult cu un război. Acesta este motivul pentru care am trimis mesaje oamenilor să se decupleze de la, să se elibereze pe ei înșiși de acel câmp de luptă. Pentru o persoană poate fi o provocare foarte mare să-și păstreze curat câmpul de energie în mijlocul haosului. Acest lucru poate fi făcut, dar este nevoie de o barcă foarte mare.

Jenny: Acest portal 11:11 l-am simțit ca pe o lovitură de pumn. La un moment dat am simțit că portalul se află în interiorul meu și că îmi trăgea toată esența înăuntru. În mintea mi se părea că era ca și cum m-aș fi aflat într-o gaură neagră fiind propulsată înainte. Am vorbit cu aspectul meu cel mai înalt care mi-a spus că această Poartă Stelară nu a fost ”acolo undeva afară”, ci în interiorul fiecărei persoane. Că este necesar să fiu liniștită, să permit procesul și să mă bucur de uimitorul proces care avea loc.

Quan Yin: Da, este o concepție eronată obișnuită că portalurile și porțile stelare unt undeva în afara voastră. Totul este în interior și fiecare persoană este capabilă să activeze fiecare tranziție la nivelul la care poate să o facă.

Jenny: Fizic, mulți se luptă. Durerile de cap sunt ceva comun. Toți copiii mei le-au avut în ultimele două săptămâni. Am descoperit că baia cu sare Epson face minuni. Unii experimentează fluctuații în auzul și vederea lor. Unii au avut dureri de șolduri și umflături la extremitățile inferioare.

Quan Yin: Înțelegeți că toate acestea sunt normale atunci când cineva se acordează la frecvențe mai înalte. Totul în voi se schimbă. Este nevoie de o reglare a corpurilor voastre energetice și fizice. Acest lucru este cel mai ușor de făcut în timp ce dormiți, acesta este motivul pentru care unii dintre voi dormiți mai mult decât de obicei. Asigurați-vă că corpul vostru este  hidratat și alimentat cu mineralele esențiale, cum ar fi magneziul care este foarte important.

Jenny: Mulțumesc!


Quan Yin: Sunt bucuroasă să ajut în această tranziție frumoasă.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.