luni, 16 ianuarie 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian 15 Ianuarie 2017


Prin Marilyn Raffaele

Salutări dragi prieteni. Venim din nou în iubire pentru a intra în comuniune cu voi, conștienți de tot ceea cu ce vă confruntați acum în aceste vremuri rapid schimbătoare. Mulți dintre voi vă aflați în procesul integrării energiilor mai înalt dimensionale care vă pot face să vă simțiți epuizați și confuzi pe măsură ce problemele voastre fizice și emoționale care au legătură cu procesul de curățare ies la suprafață.

Toată lumea simte efectele noilor și mai înaltelor frecvențe ale Luminii care curg pe Pământ în acest moment. Chiar și cei care nu sunt interesați de astfel de lucruri nu pot evita efectele acesteia. Cei care nu înțeleg natura spirituală a ceea ce se petrece în acest moment își interpretează experiențele potrivit sistemului lor de credințe, crezând de obicei că ei au probleme fizice, emoționale sau mentale, după caz.

Vrem să vă vorbim despre modul în care starea voastră de conștiință atinsă îi afectează pe alții. Iubirea, în cea mai pură formă a sa, este o energie înalt vibrațională de Lumină pură care, atunci când sunteți aliniați cu ea, poate să ridice o altă persoană la nivelul persoanei care deține această rezonanță – una care recunoaște natura Divină a tot ceea ce este.

Rezonanța unei conștiințe pline de iubire necondiționată este simțită fizic, emoțional, mental și spiritual de către toți cei care vin în contact cu ea transformându-i pe mulți în lucrători în lumină fără ca ei să-și dea seama măcar.

Totuși mulți rămân încă inconștienți în legătură cu cine și ce sunt ei cu adevărat sau că energia pe care ei o radiază îi afectează pe cei din jurul lor și că ea se adaugă la energia universală a planetei ca întreg. Acesta este motivul pentru care este important să fiți conștienți de gândurile și credințele voastre și să nu vă gândiți că gândurile voastre nu rănesc pe nimeni dacă nu le spuneți cu voce tare.

Asta nu înseamnă că un căutător spiritual serios nu poate avea niciodată un gând negativ, pentru că acest lucru ar fi imposibil. Gândurile neinvitate care își pot găsi calea în capul vostru sunt impersonale. Cele care se aliniază cu interesele sau preocupările voastre personale își găsesc cu ușurință calea în gândirea voastră pentru că energia întotdeauna caută să se alinieze cu energiile asemănătoare. Un gând poate reprezenta energia unei îngrijorări sau frici pe care o mai purtați fie conștient fie dintr-o viață trecută.

Gândurile care apar în capul vostru sunt impersonale până în momentul în care pretindeți că ar fi ale voastre. Acesta este motivul pentru care nu există nici un motiv să credeți că sunteți un eșec spiritual dacă unele gânduri negative sau chiar violente intră plutind în mintea voastră atunci când vă așteptați cel mai puțin. Procesul de curățare aduce adeseori la suprafață gânduri și credințe pe care le-ați depășit. Nu este nevoie să fiți șocați sau să opuneți rezistență, pur și simplu recunoașteți-le drept ceea ce sunt fără să le dați vreo putere și treceți mai departe.

Gândurile au doar realitatea și puterea care le este dată. Mintea umană poate atrage doar ceea ce face parte deja din conștiința consensuală – ceea ce este deja cunoscut. Noile idei – invenții, artă, știință, tehnologie și intuițiile spirituale profunde etc. trebuie să apară din nivelele mai profunde ale creativității interioare de unde sunt aduse apoi în manifestare de către primitor și devin parte a conștiinței consensuale și sunt disponibile tuturor. Acesta este modul în care are loc evoluția și modul în care fiecare intuiție a voastră se adaugă la rezonanța unei conștiințe ascendente mondiale.

Voi vă purtați starea de conștiință peste tot pe unde mergeți pentru că conștiința este ceea ce voi sunteți. Rezonanța voastră îl poate ridica și deschide pe un altul care este receptiv la ea fără ca voi să conștientizați acest lucru sau să faceți pe cineva să nu vă placă. Pentru că energia caută să se alinieze cu o energie asemănătoare (unimea) este important să vă mențineți în compasiune și nu în simpatie atunci când îi ajutați pe cei care ar putea fi atrași de energia voastră în căutare de ajutor.

Când o persoană intră în simpatie, ea se aliniază cu energia celui care caută ajutor și de multe ori se regăsește în situația de a se simți golită. Pe de altă parte, compasiunea este conștientizarea dificultății altcuiva și oferirea de ghidare, dar acordată fără a intra în și alinia cu o energie de o rezonanță mai joasă.

Acesta este un punct deosebit de important pentru toți cei care lucrează ca și consilieri, terapeuți, etc. care se simt adeseori epuizați și deprimați după ce lucrează cu anumite persoane. Trebuie să învățați să vă mențineți propriul vostru câmp de energie plin de Lumină, să vă curățați spațiul de lucru după fiecare client, dacă faceți acest lucru ca și profesie, și să vă amintiți întotdeauna Natura Divină a fiecărei persoane cu care veniți în contact.

Este foarte ușor ca în aceste momente să vă aliniați cu gânduri de frică și negativitate. Scena exterioară de pe tot globul îi face pe mulți să îmbrățișeze frica pentru că ei interpretează ceea ce văd potrivit credințelor trei dimensionale. Mintea umană poate atrage doar ceea ce se află deja în conștiința consensuală – ceea ce este cunoscut deja și, prin urmare, este ușor să atrageți idei despre posibile situații dezastruoase atunci când eliminați frica.

Atunci când acceptați gânduri de frică, făcându-le ale voastre, le atribuiți o viață pe care ele nu o au în și de la sine. Nu opuneți rezistență și nu vă mustrați atunci când apare frica, ci pur și simplu în mod iubitor ridicați-vă energia spunându-vă ceva de genul ”Oh, te recunosc și nu mă mai preocupă asta ...”. Folosiți-vă propriile cuvinte, acele cuvinte care vă vor ajuta să vă schimbați conștientizarea din negativitate în adevăr.

Lăsați-vă gândurile să dea viață adevărului pe care voi îl cunoașteți în timp ce voi stați în momentul acum, amintindu-vă că indiferent de aparențe, numai Dumnezeu este putere. Trăind fiecare zi în acest mod, voi adăugați Lumină la conștiința universală mondială, ceea ce va face ca la un moment dat întreaga scenă exterioară să se schimbe pentru că conștiința este substanța din care scena exterioară este creată. Acest lucru nu se poate întâmpla peste noapte, este un proces.

Când mai mulți se unesc cu aceiași intenție, energia devine foarte puternică. Acest lucru se întâmplă indiferent de faptul că scopurile grupului sunt trei dimensionale sau spirituale. Este vorba de energia combinată a multora care poate deveni o forță a schimbării sau nu. Energia este neutră, modul în care ea este direcționată determină rezultatele, și aceste este modul în care ”magia” se manifestă.

Voi sunteți conștiință. Corpul vostru este în conștiința voastră, nu invers – voi nu sunteți conștiință în interiorul unui corp. Conștiința voastră a format corpul care este necesar pentru nevoile și lecțiile voastre în timp ce sunteți pe Pământ. Când vă dați seama de acest lucru veți descoperi că voi nu mai sunteți chiar într-atât obiect al credințelor lumești care spun că voi sunteți la mila corpului vostru.

Întreaga voastră lume se află în conștiința voastră – vremea, prietenii apropiați sau îndepărtați, familia, credințele. Totul există în conștiință și nu există nimic în afara conștiinței. Fiecare trebuie să se întrebe ”Ce întrețin în conștiința mea? Care sunt credințele, conceptele, ideile, etc. pe care le dețin?”

O conștiință evoluată spiritual a adevărului și Luminii se va manifesta în exterior în orice forme sunt necesare pentru binele vostru cel mai înalt (care s-ar putea să nu fie întotdeauna ceea ce voi credeți că ar fi binele vostru cel mai înalt). Mintea, fiind o cale de conștientizare, se bazează pe starea de conștiință a fiecărei persoane și apoi se manifestă în exterior. Conștiința voastră este substanța lumii voastre.

Acesta este motivul pentru care omenirii i-a fost spus din nou și din nou de către maeștrii că totul se află în interior. Pentru un ne-trezit această idee este considerată ridicolă, o idee frumoasă dar ne-practică, pur și simplu de ignorat de către intelectualii sofisticați. În realitate, acest adevăr profund este piatra de temelie a călătoriei evolutive, un adevăr care nu poate fi ignorat.

Voi sunteți creatori dar nu ați știut acest lucru. Conștiința unei omeniri adormite a format timp de eoni lumea în care vă regăsiți voi acum – conștiință manifestată ca și formă construind pe ea însăși ceea ce lumea este acum. După secole de luptă și evoluție a conștientizării, omenirea este pregătită acum să treacă dincolo de iluzie.

Conștiința voastră a Adevărului poate și schimbă lumea în fiecare moment acum, atât la nivel personal cât și global.


Noi suntem Grupul Arcturian 1/15/17


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.