sâmbătă, 14 ianuarie 2017

Relația voastră intimă cu Ascensiunea lui Gaia


Arcturienii prin Suzanne Lie

O casă, o mașină și orice altă ”posesiune” cu care un om își împărtășește în mod regulat aura, este foarte mult afectată de aura omului, care se întrepătrunde cu câmpul de energie al fiecărui loc, persoane, situații sau lucru trei dimensional.

Toate realitățile se bazează pe energie. O parte din acea energie este de o frecvență atât de joasă încât atrage materie în jurul ei pentru a deveni o persoană, loc, ființă sau lucru. Mulți dintre voi veți observa că atunci când urcați în mașina unei alte persoane, puteți simți câmpul de energie al acelei persoane atunci când urcați în mașina ei/lui.

Această experiență de a percepe aurele patru și cinci dimensionale ale realității voastre înconjurătoare, vă expansionează conștiința și, prin urmare, abilitatea de a percepe frecvențele mai înalte ale realității.

Din momentul în care conștientizați frecvența mai înaltă a persoanelor, locurilor, situațiilor și câmpurilor de energie, conștiința voastră, și în cele din urmă și corpul vostru fizic, se va adapta lent, sau rapid, la acele frecvențe ușor diferite ale realității. Acest proces este numit adeseori ”Ascensiune”.

Această frecvență ușor diferită seamănă foarte mult cu primul vostru pas pe un munte înalt. Muntele este foarte înalt, iar voi s-ar putea să alegeți, sau nu, să urcați până în vârful lui. Prin urmare, voi vă conectați cu conceptul de a vă decide dacă aveți dedicarea necesară să ”urcați până în vârful muntelui”.

Dacă aveți dedicarea să stabiliți o relație intimă cu Gaia, voi veți percepe procesul de ascensiune ca pe un eveniment planetar. În ACUM-ul acelei percepții, conștiința voastră se expansionează dincolo de conștiința voastră umană trei/patru dimensională în conștiința voastră planetară cinci dimensională.

Odată ce Simțul vostru personal de Sine s-a expansionat pentru a vă include Sinele Planetar, conștiința voastră va începe să-și ”însușească” și să se adapteze mult mai deplin la Undele Gamma cinci dimensionale ale Sufletului lui Gaia. Da, Gaia este o ființă vie cu un Suflet Planetar, în același fel în care oamenii au un Suflet uman.

Pentru unii dintre voi poate fi foarte dificil să vă dați seama că sunteți doar o persoană individuală. Dacă vă aflați în această situație, atunci puteți rămâne în conștiința trei și patru de jos dimensională până când v-ați încheiat totala explorare de ”a fi individual”.

Să fii individual poate fi experimentat numai în dimensiunea a treia unde rezonanța principală a realității crează iluzia că fiecare persoană, loc sau lucru este separat de orice altă persoană, loc sau lucru.

Pe măsură ce Pământul își continuă călătoria Ei prin spațiu, Ea călătorește prin multe câmpuri de energie cinci dimensionale care se atașează lui Gaia și tuturor locuitorilor Ei. Aceste câmpuri de energie de lumină cinci dimensională vă activează acel 97% din ADN care a rămas latent până în acest ACUM al activării sale de către lumina mai înaltă.

Vă rugăm să vă amintiți că viața voastră trei dimensională s-a bazat numai pe 3% din ADN-ul și potențialul vostru multidimensional. Pe măsură ce frecvențele mai înalte ale luminii activează potențialele latente în întreaga viață de pe Gaia trei dimensională, iluzia separării, precum și timpul care este creat prin separare, va trece în LIPSA timpului și LIPSA separării cinci dimensionalului ACUM.

Întreaga realitate se va schimba, dar deoarece oamenii au ”liber arbitru” ei pot alege conștient sau inconștient să NU perceapă aceste schimbări. Vă rugăm să vă amintiți că toate percepțiile sunt în aliniere cu starea de conștiință a celui ce percepe.

Prin urmare, atunci când o persoană alege să rămână în conștiința undelor beta trei dimensionale, ea va fi calibrată să perceapă numai realitatea undelor beta, trei dimensională. Prin urmare, cei care aleg astfel, nu vor percepe nici o schimbare în realitatea lor – ÎNCĂ.

Pe de altă parte, cei care și-au expansionat conștiința în realitatea patru dimensională, a undelor astrale, vor avea vise foarte vii, iar imaginația lor va percepe posibilitatea unei lumi bazate pe unitate și egalitate pentru toți.

Aceia dintre voi care v-ați expansionat conștiința în conștiința undelor gamma, cinci dimensională, veți fi în stare să vedeți ”nevăzutul”. Veți începe, de exemplu, să percepeți aurele, având ”fulgerări” ale viitorului care devine adevărat, precum și un crescând simț de unitate cu întreaga viață.

Pe măsură ce conștiința voastră devine tot mai cinci dimensională, ceea ce înainte era cunoscut drept ”timp” va fi înlocuit cu o experimentare într-o continuă expansiune a fiecărui moment topindu-se în experiența în care vă angajați în acel ACUM.

Atâta timp cât conștiința voastră își continuă expansiunea în dimensiunea a cincea și dincolo de ea, veți intra în mod natural într-o relație intimă cu întreaga viață, incluzând întreaga planetă Pământ. În cele din urmă, vă veți expansiona ”simțul se sine” pentru a include a fi UNA cu Planeta.

Starea voastră de conștiință trei dimensională poate percepe mediul vostru înconjurător doar ca pe ceva ce este exterior vouă. Prin urmare, sinele vostru trei dimensional gândește adeseori în termeni de ”control asupra” în loc de ”co-operare cu”.

Din fericire, pe măsură ce gândirea voastră se expansionează de la control asupra la co-operare cu, conștiința voastră se expansionează în undele voastre cerebrale mai înalte. Odată ce conștiința voastră s-a expansionat, și percepțiile voastre se expansionează.

Pe măsură ce percepțiile voastre se expansionează în mod regulat în frecvențele mai înalte, voi veți fi în măsură ca lent, sau rapid, să fiți în stare să credeți că ceea ce percepeți este ”real”, chiar dacă acea percepție pare imposibilă gândirii voatre trei dimensionale. Ceea ce se întâmplă în acest ACUM este că din ce în ce mai mulți dintre voi începeți să percepeți în mod conștient dimensiunile patru înalt și cinci ale realității.

Desigur, puteți face acest lucru doar atunci când sunteți calmi și suficient de centrați pentru a-i permite respirației voastre să încetinească, auzului vostru să se expansioneze și vederii voastre să se focalizeze pe câmpurile de energie care sunt ”chiar dincolo” de realitatea voastră fizică.

Sunt multe percepții noi mai înalt dimensionale care acum ”intră on-line” în Mintea voastră Multidimensională. Apoi, pe măsură ce sunteți capabili să vă amestecați gândurile și emoțiile voastre zilnice cu Mintea voastră Multidimensională, voi veți percepe nu numai realitatea voastră trei dimensională ci și straturile mai înalt dimensionale ale acestor percepții.

Provocarea voastră ACUM este că rezonanța mai înaltă a lui Gaia dezvăluie multele minciuni care v-au fost spuse, precum și adevărurile care sunt acum posibile percepțiilor voastre mai înalte. Aceste dezvăluiri vă pot face viața 3D să pară cam cu ”hopuri”.

Cu toate acestea, pe măsură ce conștiința vi se expansionează în experimentarea conștientă a ”momentelor ACUM-ului” veți începe să înțelegeți ceea ce a fost cândva dincolo de a putea concepe măcar! În acest punct al expansiunii puteți deveni atât de dezorientați încât conștiința voastră poate cădea înapoi în gândirea trei dimensională.

Prima voastră excursie în dimensiunea a cincea poate părea a fi ”foarte scurtă” sau ”deloc” pentru că creierul vostru trei dimensional are dificultăți în reținerea unei amintiri care este ”în afara timpului vostru trei dimensional”.

Această problemă va fi rezolvată pe măsură ce acel 97% de ADN Deșeu al vostru este activat de către Lumina Mai Înaltă. Pe măsură ce frecvențele mai înalte ale luminii sunt aprinse, din ce în ce mai mult din ceea ce a fost cândva cunoscut ca și ”ADN-ul vostru deșeu”, multe adevăruri înnăscute, dar de mult uitate, vor fi amintite.

Cu toate acestea, numai Undele Gamma cinci dimensionale vă pot activa acel 97% ”ADN deșeu”. Din fericire, acest ”ADN deșeu” este activat ACUM de către frecvențele mai înalte ale luminii care sosesc pe Pământ.

Astfel, aceia dintre voi care ați folosit doar 2% din potențialul vostru veți folosi brusc, sau mai lent, până la 98% din potențialul vostru. În ACUM-ul acestui salt în potențialul vostru personal, veți fi chemați să decideți gradul vostru de implicare în Ascensiunea Planetară pe care doriți să îl păstrați în inima voastră.  

Această decizie va determina ceea ce este nevoie să schimbați și/sau să eliberați în scopul de a vă continua serviciul vostru dedicat față de Gaia. Unii oameni pot decide ”Nu, cred că nu cred în acest lucru numit ascensiune planetară. Eu vreau doar să pot crea o viață fericită pentru mine și pentru familia mea.”

Alții ar putea să spună ”Da, vreau să ajut în ascensiunea planetară în orice mod pot eu. Prin urmare, voi da drumul la ceea ce interferează cu capacitatea mea de a ajuta la Ascensiunea Planetară – indiferent despre ce ar fi vorba.” Pentru a vă îndeplini ”scopul” de a ascensiona împreună cu Gaia va fi nevoie să o iubiți pe Gaia cu mult mai mult decât vă iubiți scopurile și dorințele voastre trei dimensionale.

Dedicarea, devotamentul, implicarea, perseverența și loialitatea față de ascensiunea planetară sunt necesare pentru ca voi să vă puteți încheia procesul de întoarcere la expresia voastră cinci dimensională a SINELUI. Vă rugăm să vă amintiți că cea mai înaltă expresie a SINELUI vostru va fi alături de voi să vă ghideze prin multele provocări ale ascensiunii planetare.

Relația voastră apropiată cu alții, cu sinele vostru interior, cu ghidarea voastră mai înaltă și cu Mama voastră planetară Gaia vă va ajuta în ascensiunea voastră personală și planetară. De fapt, propriul vostru SINE mai înalt dimensional este cel care vă va ghida prin provocările vieții voastre de zi cu zi, relațiile voastre apropiate cu alții precum și în expansionarea relației voastre cu sinele vostru și cu planeta voastră Gaia.

Iubirea Necondiționată și dedicarea voastră personală sunt secretele împlinirii expansiunii voastre personale, de grup și planetare în frecvențele mai înalte ale realității. Vedem că mulți dintre minunații noștri Emisari pe Pământ au suferit, au plâns și au dat greș, dar ei au continuat indiferent de situație.

Noi vedem iubirea voastră necondiționată a unuia pentru celălalt, pentru familiile voastre, munca voastră, creația voastră, precum și dedicarea voastră pentru Misiunea pe care v-ați ales-o înainte de a vă lua această întrupare. Vedem și marea voastră dedicare și curaj.

Vedem sacrificiile pe care le faceți în scopul de a ajuta la ascensiunea personală și planetară. Vedem și ”provocările” pe care voi le-ați cerut în viața voastră de zi cu zi și în forma voastră fizică. Ați cerut aceste provocări pentru că sunteți pregătiți și hotărâți să vă expansionați conștiința în scopul de a vă pregăti pentru corpul de lumină, Corpul vostru de Lumină, care rezonează în interiorul coloanei voastre vertebrale, în energia voastră Kundalini.

Noi vedem cum SINELE vostru Corp de Lumină, în starea sa latentă de energie Kundalini, așteaptă trezirea ”șarpelui adormit” care este încolăcit în Prima voastră Chakră. Trezirea forței voastre interioare Kundalini va iniția transmutarea voastră în Corp de Lumină.

Când vă întoarceți la SINELE vostru Corp de Lumină cinci dimensional, vă veți da pe deplin seama că VOI sunteți relațiile pe care le aveți și VOI sunteți realitatea pe care voi ați creat-o.

Pe măsură ce vă întoarceți la SINELE vostru Corp de Lumină cinci dimensional, vă veți aminti cu toții că voi sunteți UNUL care s-a oferit voluntar să-și ia un vehicul pământesc pe Gaia în acest ACUM pentru a o ajuta pe draga Mamă Pământ în Ascensiunea Ei în PLANETA ei Corp de Lumină cinci dimensional.


Binecuvântări, noi suntem Arcturienii și întreaga voastră Familie Galactică.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.