luni, 20 februarie 2017

Dincolo de Dualitate


Maria Magdalena prin Pamela Kribbe

Dragi bărbați și femei,
Eu sunt Maria Magdalena. Sunt prezentă aici cu bucurie. Am fost o ființă umană la fel ca voi și mi-a plăcut să fiu o ființă umană!

Știu că voi simțiți adeseori că a fi om vă aduce o grămadă de poveri, dar vă rog să fiți conștienți de faptul că numai prin a fi om puteți experimenta revelații și emoții intense. Este adevărat că conștientizarea sufletului vostru este parțial acoperită de văl atunci când sunteți om și pe Pământ, dar această învăluire parțială vă oferă posibilitatea de a experimenta, foarte intim și profund, viața cu toate suișurile și coborâșurile ei. Profunzimea experienței voastre este cea care vă face, în cele din urmă, înțelepți. Pentru mine, fața unui bărbat sau femei în vârstă, o față plină de riduri cu ochi blânzi, este cu mult mai frumoasă decât fața unui înger. Eu onorez ființa umană.

Ființa umană este fie bărbat, fie femeie, iar genul lor este o parte profundă a cine ei sunt. Când treceți prin experiența de a fi om, genul vostru vă influențează foarte puternic modul în care răspundeți vieții. Când coborâți pe Pământ ca un suflet încarnat într-un corp uman, voi intrați în energiile colective masculine și feminine așa cum sunt ele pe Pământ. Astfel, voi toți, atunci când deveniți fie bărbat fie femeie, purtați unele dintre poverile trecutului.

Când alegeți să deveniți femeie pe Pământ, vă veți confrunta cu unele dintre problemele cu care femeile s-au confruntat timp de mai multe generații. Vă veți identifica în cea mai mare parte cu energia feminină, iar atunci când veți crește, vă veți gândi la voi înșivă, în primul rând, ca femeie. Vă cer ca dacă sunteți femeie, să vă simțiți foarte clar energia feminină, iar dacă sunteți bărbat, să vă simțiți foarte clar energia masculină. Acum vă cer să înțelegeți, cu toate că sunteți conștienți de această energie feminină sau masculină, că mai există un aspect al acestei conștientizări în interiorul vostru care merge dincolo de aspectul masculin sau feminin. Datorită faptului că această conștientizare merge dincolo de dualitate, puteți începe să simțiți energiile din dualitate.

În acest moment, are loc o schimbare în conștiință și unul dintre cele mai importante aspecte ale acestei schimbări este schimbarea relației dintre bărbați și femei. Bărbații și femeile au devenit înstrăinați unii de alții. Din cauza imaginii unilaterale din trecut, atât a bărbatului cât și a femeii, cele două sexe s-au înstrăinat unul de celălalt. Desigur, a existat violență între sexe, iar sexualitatea în sine, care este un domeniu sacru, a fost violată. În societatea din jurul vostru, prin intermediul revistelor, televiziunii și filmelor, voi vedeți foarte multe imagini ale sexualității și frumuseții, dar intimitatea reală și adevărată dintre femeie și bărbat este destul de rară, iar această situație este nevoie să se schimbe. Putem construi o lume nouă numai atunci când bărbatul și femeia încep să se iubească din nou unul pe celălalt.

Aș vrea să vorbesc mai întâi despre energia feminină. Atunci când o femeie se simte desconsiderată în energia ei feminină, ea se retrage din centrii de energie mai joși din corpul ei, mai ales din pântecele ei. Cazurile cele mai extreme de lipsă de respect sunt abuzul și violența sexuală, iar acestea pot fi atât de traumatizante pentru o femeie încât ea tinde să se disocieze de corpul ei. Sunt și forme mai puțin extreme de violență, cum ar fi cele în care femeilor li se spune să devină ca bărbații și să nu-și prețuiască energia lor feminină. Când adevărata lor natură este negată sau reprimată, sunt foarte rare cazurile în care o femeie să se simtă cu adevărat comod cu feminitatea ei și cu ea însăși.

În această eră, în special, este nevoie de inima femeilor pentru a schimba realitatea. Capacitatea de a se conecta profund cu alții, capacitatea de a empatiza, este atât de necesară pentru a construi punți între oameni și națiuni. Dar dacă femeile nu-și pot câștiga cu adevărat mândria de a fi ele însele și să-și ocupe locul lor de drept, energia frumoasei lor inimi nu va fi cu adevărat exprimată în lume. Așa că, vă rog pe fiecare dintre voi ca acum să călătoriți cu atenția voastră în zona pântecelui și să vă imaginați că în mijlocul lui se află o sursă de putere, de vitalitate, de lumină. Aici energia sufletului vostru se înrădăcinează în Pământ. Imaginați-vă că cu fiecare respirație atingeți această sursă de putere din interiorul vostru. Simțiți energia feminină a Pământului și lăsați ca energia Pământului să urce prin picioarele voastre.

Vedeți dacă puteți descoperi o fetiță în pântecele vostru. Cum arată? Se simte confortabil cu ea însăși? Este capabilă să se exprime pe ea însăși? Crede că este frumoasă? Se simte fericită cu propriul ei corp? Imaginați-vă că această fetiță este în pielea goală și aleargă liberă în natură; simte aerul, vântul, pământul de sub picioarele ei și se simte profund conectată cu Pământul și cu toate elementele. Nu este preocupată de felul în care arată sau ce ar crede alți oameni despre ea; este o fată sălbatică, dar inima ei este foarte pură. Aceasta este energia de care societatea are nevoie chiar acum. Adevărata energie feminină este sălbatică și jucăușă, dar este în același timp foarte deschisă și blândă.

Multe dintre tradițiile voastre sunt dominate încă de o formă de energie masculină care poate fi foarte rigidă și bazată pe reguli stricte, așa că aș vrea să spun ceva și despre această energie bazată pe masculin. Energia masculină a trecut printr-un mod de tipul supraviețuire în secolele trecute. Ea s-a simțit deconectată de la energia feminină și acest lucru înseamnă că bărbatul, ca individ, s-a simțit deconectat de partea lui sentimentală. Când băieții sunt instruiți să îndeplinească sarcini și să concureze pentru a se realiza în viață și să nu-și arate emoțiile, ei devin treptat deconectați de la energia lor feminină. Acest lucru duce la un sentiment de goliciune în interiorul lor și, totodată, la un fel de suspiciune și furie față de femei, așa că ei suferă exact ca și femeile, dar în alt fel. În timp ce femeilor nu le este permis să-și folosească puterea și tăria lor, bărbații sunt deconectați de la partea lor blândă și delicată, iar rezultatul este că bărbații și femeile devin înstrăinați unii de alții.

Acum este momentul pentru vindecare, acum este momentul să vă înțelegeți unii pe alții. În voi toți este o conștientizare care transcende atât masculinul cât și femininul pentru că voi toți ați avut vieți atât în corpuri de femei cât și de bărbați. Așa că atunci când le cer femeilor să-și recâștige propria putere și tărie, acesta nu este un act de ostilitate față de bărbați. Le cer femeilor să-și revendice independența, să se ridice ca frumoasa și înțeleapta femeie care sunt și să nu se bazeze pe nici un bărbat în viața lor, ci să-și folosească propria lor energie masculină. Când femeile fac acest lucru, bărbații vor simți că pot să se conecteze mai mult cu energia lor feminină, motiv pentru care este atât de important să vă echilibrați energiile masculine și feminine din interiorul vostru. Atunci când atât bărbații cât și femeile devin mai întregi în interior, devine mult mai ușor să ajungă la cei de sex opus. O relație de parteneriat dintre un bărbat și o femeie este o parte esențială a faptului de a fi om. Aceste relații pot fi o sursă de o atât de mare bucurie și inspirație, dar acest lucru se poate întâmpla numai atunci când ambele sexe își asumă responsabilitatea pentru propriile răni interioare și se tratează unii pe ceilalți cu respect.

În încheiere, vă rog să vă imaginați o persoană în viața voastră, poate din trecut, care este de sex opus și pe care ați cunoscut-o, sau cunoașteți, foarte bine și să vă folosiți energia feminină pentru a încerca să înțelegeți cu adevărat această persoană. Probabil că este ceva în comportamentul acestei persoane care v-a enervat sau v-a supărat, ceva ce nu ați înțeles cu adevărat. Încercați să fiți cât mai deschiși posibil și simțiți ce a dus această persoană la acest comportament sau cum se simte să fiți voi acea persoană. Chiar dacă nu înțelegeți pe deplin acea persoană, încercând să faceți acest lucru este un act de bunătate și construiește o punte către celălalt sex. Făcând acest lucru nu trebuie să renunțați la voi înșivă, puteți rămâne independenți și fideli vouă înșivă. Atunci când aveți o energie masculină puternică, puteți avea și o energie feminină puternică.


Vă mulțumesc tuturor că ați fost astăzi aici. Îmi place să fiu cu voi.

© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.