marți, 21 februarie 2017

Kryon în Discuții Profunde dezvăluie cum să finalizați Procesul de Recalibrare în interiorul vostru


Prin Lee Carrol


Salutări dragilor, Eu sunt Kryon din serviciul magnetic.
Vreau, în sfârșit, să adresez astăzi grupului și celor care ascultă, un subiect despre care s-a scris, despre care am vorbit, dar în profunzimea căruia nu am intrat prea mult. Când precesiunea echinocțiilor a avut loc, ceea ce voi numiți 21 decembrie 2012, lucrurile au început să se schimbe și schimbarea a fost mai mare pentru cei implicați în munca ezoterică și, mai ales, pentru sufletele bătrâne. Schimbările despre care am vorbit că s-ar putea întâmpla, au început să se producă în mod regulat pe toată planeta în oamenii cu aceiași gândire. Cei care credeau că vine o conștiință mai înaltă, vindecătorii din toată lumea, cei care sunt numiți intuitivi, cei care sunt lucrători în lumină și care doar și-au continuat viața fără a scrie cărți sau altceva, ei au fost primii; ei au fost primii care au avut ceea ce numim o recalibrare.  

Acum, nu am vorbit cu adevărat despre acest subiect, nu în acest mod. V-am spus că 2013 va fi un an dificil. Este o afirmație generală dar nu toți au avut un an dificil - mulți au avut. V-am spus că era anul de început al recalibrării, că la unii recalibrarea va veni mai târziu, iar la alții imediat, dar nu v-am spus sau descris unele lucruri pe care s-ar putea să le simțiți. Creșterea este dificilă, schimbarea paradigmei pare uneori aproape imposibilă și toate acele lucruri vor începe să se întâmple. Planeta însăși urma să se schimbe, v-am oferit transmisii despre echilibrul dintre lumină și întuneric, v-am vorbit despre magnetismul care se schimba și chiar despre porțiunile din spațiu în care urma să intrați și care vor avea un efect asupra heliosferei soarelui vostru, efect care urma să fie simțit direct în rețeaua voastră magnetică. V-am vorbit despre toate acestea pentru ca voi să conștientizați că vor urma noi începuturi care vor avea câteva efecte interesante asupra multora dintre voi.

Sunt câțiva dintre voi care au nevoie să audă acest mesaj pentru a înțelege ce s-a întâmplat atunci, ce se întâmplă acum și să nu fie confuzi. Abilitatea de a transmuta frustrarea, frica și furia în ceea ce este pașnic, plin de bucurie, binevoitor - devine dificilă. Devine dificil, deoarece atunci când vă confruntați cu aceste situații despre care voi vorbi, primul lucru care i se va întâmpla unei ființe umane, pe măsură ce începe să treacă prin schimbare, este frustrarea și frica. Când se întâmplă ceva sunteți furioși pe Dumnezeu, sunteți furioși pe lume și vă întrebați cum de vi se poate întâmpla vouă... și sunt mulți care au trecut prin aceste situații, chiar și partenerul meu (Lee Carol).

Vreau să vă spun despre ce este vorba. Și înainte de-a face acest lucru vreau să vă spun că nu le-ați fi pierdut, pe nici una dintre ele. Viața pe care o trăiți chiar acum pe această planetă este viața pe care ați ales să o trăiți în acest timp al trezirii. În ultima voastră viață potențialul a ceea ce urma să se întâmple acum se contura deja pe această planetă, chiar și ”asul din mânecă” care nu s-a întâmplat încă, reprezenta un potențial care era acolo și aștepta. Și v-am mai spus acest lucru și înainte: ați avut o șansă la fel de mare să muriți în holocaust cât și să nu o faceți, dar exista potențialul de a trece acea punte numită 2012 și ați trecut-o oricum - AȚI TRECUT-O ORICUM. Potențialul recalibrării și toate frustrările care veneau odată cu el, le-ați știut înainte să veniți - și ați venit oricum.

Uneori vă întrebați cum de există atâta iubire și bunăvoință și de ce creatorul Galaxiei și a Universului v-ar ști numele. Este așa deoarece faceți parte din întreg, puteți fi furioși și frustrați dar faceți parte din întreg, din toată bunătatea care există acolo. Adevărul este adevăr și voi îl puteți respinge, dar voi faceți parte din întreg și astfel, din iubire. Știți ce s-a întâmplat cu atâtea suflete bătrâne, o asemenea energie a recalibrării, asemenea frustrări și frici... Să spunem în primul celor ce sunteți vindecători, poate citiți energiile și acest lucru înseamnă că sunteți vindecători, vindecați personalitatea oamenilor prin bunătatea și speranța lor și energia sufletului deschis. Un cititor face ceea ce face un vindecător, un vindecător face ceea ce face un cititor - este uneori greu de diferențiat. Și dintr-o dată, în 2013 sau dincolo de acest an, lucrurile pe care v-ați bazat că funcționează într-un anumit mod, au încetat să o facă. Nu era ceva mărunt, pur și simplu au încetat să funcționeze. Nu s-a întâmplat la toți în același mod, la unii a avut loc treptat, la unii o parte au încetat și celelalte au continuat, lucru care v-a dezechilibrat și apoi v-ați oprit. Și primul lucru, drag suflet bătrân, drag cititor, drag vindecător, primul lucru care s-a întâmplat a fost: De ce eu? Ați început să vă uitați la voi și ați zis: Știu că sunt un suflet bătrân, ajut planeta, fac asta, fac cealaltă și, dintr-o dată, nu mai pot. Și apoi ați spus: Doamne, ce am făcut greșit? Și apoi au apărut frica, frustrarea, tristețea, neîncrederea - toate atât de 3D. Și v-am spus că va sosi! V-am spus că recalibrarea poate însemna că stația radio pe care ați ascultat-o, care transmitea lucrurile de care aveați nevoie pentru o sesiune de vindecare, de citire, că frecvențele se vor ridica și se vor schimba, iar voi nu le veți mai putea recepționa decât dacă veți aștepta o perioadă și că va urma o perioadă în care nu se va întâmpla nimic și veți crede că le-ați pierdut.  Acum acestea încep să se întoarcă și s-ar putea să fi durat mai mult decât v-ați așteptat, dar vreau să vă spun că diferența dintre lumină și întuneric începe să fie observată cu adevărat. Energiile luminoase într-o cameră întunecată încep să fie cu adevărat observate, energiile întunecate într-o cameră luminoasă sunt cu adevărat observate. Și va frustra ambele părți. Și în toate acestea voi încercați să vă recalibrați. Unii dintre voi au intrat în frică, le vorbesc celor din afara acestei încăperi care au nevoie să audă acest lucru. Trebuie să începeți din nou, dragilor, nu vă opriți! V-am promis că se vor întoarce și vor fi mai puternice și acum este timpul pe care l-ați așteptat, acum este timpul. Sunt unii care au nevoie să audă acest lucru: ACUM ESTE TIMPUL!

Unii dintre voi ați fost frustrați și cinici pentru că nu a fost așa cum voi ați sperat! Puteți rămâne acolo sau puteți conștientiza că acum este timpul. Iubirea lui Dumnezeu este simțită mult mai puternic acum. În viața voastră, potențialul de a simți este mai puternic ca niciodată. Vindecătorule poți face acum dublu față de ce ai făcut înainte, mediumule pregătește-te pentru lucruri la care nu te-ai așteptat, cititorule vine ceea ce aștepți!

”Kryon, nu m-am așteptat să mă îmbolnăvesc!”. Chiar așa? Deci ați crezut că ADN-ul și toate atributele moleculare pe care le-ați purtat prin vechile energii vor rămâne vechi și voi veți fi bine? Asta ați simțit! Are sens acest lucru? Uneori, pentru a se recalibra, biologia unui om trebuie să înceapă de la zero și, uneori, chiar mai jos de zero. Și apare boala și începe să vă fie frică și spuneți: Doamne, asta este ce ai avut în minte pentru mine? Că voi fi lipsit de abilitățile mele, că voi avea o boală... Unde este bucuria în asta??? spuneți voi. Iar noi stăm acolo tot timpul și vă ținem de mână și vă spunem: aveți răbdare, aveți răbdare, aveți răbdare, aveți răbdare, aveți răbdare... 

Recalibrarea structurilor celulare înseamnă exact acest lucru. Când unui calculator i se pune un sistem nou, acesta este oprit, este scos din priză, stă acolo aproape mort până când apăsați butonul și se repornește și imediat apar toate atributele noi dar, mai întâi a trebuit să ajungă la zero pentru a se recalibra. V-ați gândit la acest lucru în frustrarea voastră? Vă puteți întreba ce se întâmplă în corpul vostru și de ce. Și acum vă spunem că sunt atribute care vă sunt disponibile, că nu mai trebuie să vă îngrijorați niciodată de acea boală  sau de orice altceva nepotrivit care se atașează de corpul vostru. Am spus-o, am spus-o ieri și o voi spune din nou: boala este o energie joasă, dar energia voastră mai înaltă poate exista în voi. Știați asta? Așa că dacă stați aici și vă simțiți rupți în bucăți tocmai v-am spus de ce, deoarece există în voi o conștiință mai înaltă care așteaptă să vi se ofere dacă voi îi permiteți. Sau puteți rămâne să vă bălăciți în ceea ce aveți.

Suflete bătrâne, sunteți atât de puternice! Sunt mulți care au nevoie să audă aceste lucruri chiar acum deoarece există atât de multe promisiuni, recalibrarea nu trebuie să vă distrugă dar, deja pe unii i-a distrus. De ce să o facă? Nu ați înțeles-o, nu v-ați așteptat la ea, poate că nu ați ascultat. Acesta este mesajul care va schimba totul pentru voi dacă vreți. Știți că și relația voastră cu Gaia a avut de suferit? Voi cei care oferiți îmbrățișări copacilor, ați fost dezamăgiți când nu ați mai putut vedea Devașii? Când vârful ierbii nu v-a mai cântat? Când comunicarea cu animalele nu v-a mai fost la fel de disponibilă? Și v-ați gândit că le-ați pierdut, că relația dintre voi și tot ceea ce a fost s-a rupt pentru totdeauna? Vreau să vă întoarceți înapoi în câmp și să vă deschideți larg brațele și să spuneți: Mulțumesc că v-ați întors! Pentru că totul va fi acolo, chiar dublu față de cât a fost. Pământul va vorbi cu voi și vă va cânta, iar lumina soarelui vă va încălzi. Florile vor înflori sub picioarele voastre deoarece voi pășiți pe acolo. Pământul va ști că sunteți un lucrător în lumină și un suflet bătrân și parte a schimbării - nu o victimă a ei! Sunt unii care au nevoie să audă acest lucru. Așa cum stați chiar acum: vă este frică? sunteți frustrați? v-ați dori ca totul să fie mai bine? Generez chiar acum o energie pentru a vă spune că pot fi și vor fi și că acesta este timpul.

Partenerul meu a petrecut o zi întreagă vorbindu-vă despre puterea conștiinței pe care o aveți în interior în modurile pe care eu i le-am oferit și despre care nu a mai vorbit înainte. Pentru a vă arăta că acesta este, într-adevăr, un timp nou care nu s-a mai întâmplat înainte în acest fel niciodată, despre proiectele pe care poate le-ați încercat înainte și pe care acum le ignorați dar care trebuie reluate. Lucrurile despre care ați crezut că sunt moarte și dispărute în viața voastră - Nu sunt! Toate lucrurile sunt variabile, schimbătoare, inclusiv voi, modul în care vă simțiți și viitorul vostru.

Aceasta este promisiunea pentru toate sufletele bătrâne care aud acest lucru, promisiunea pe care vi-o oferim acum: Recalibrarea s-a încheiat! S-a încheiat pentru noi! Dar s-a încheiat și pentru voi. Este timpul să adunați bucățelele, să mergeți mai departe și să vă revendicați ce este al vostru suflete bătrâne, adică înțelepciunea Pământului, eliminarea războiului, frumusețea și benevolența unei planete pline de pace pe care o veți crea în această viață, în viața următoare și în cea de după. Asta este cine sunteți voi! Și așa cum stați acolo întrebându-vă chiar și pentru un moment dacă ați înțeles sau nu - nu are nici un sens. Vreau să simțiți acest lucru: sunteți împuterniciți chiar acum să vă schimbați, să redeveniți ce ați fost și chiar mai mult, să eliminați ceea ce este înfricoșător și frustrant, bolile pe care credeți că le-ați căpătat și pe care acum le puteți pur și simplu alunga pentru că aveți o vibrație mai înaltă decât cea pe care bolile o pot suporta.   

Ați observat măcar că oamenii încep să reacționeze diferit față de voi, dragilor? Familia voastră începe să reacționeze diferit față de voi, dragilor? Unii dintre voi se simt mai ostracizați decât s-au simțit până acum deoarece se mărește decalajul dintre energiile vechi și cele noi, iar acest lucru înseamnă vechea familie se învârte în drame. S-a întâmplat ceva la Crăciun, ceva despre ce ați dori să vorbiți? Poate ați putut vedea pentru ultima dată că dramele care se învârt în jurul vostru nu vă mai afectează? V-ați îndepărtat chiar și de familia biologică în acești ultimi ani, pur și simplu din cauza schimbării. Decalajul se mărește. Acum câțiva ani am transmis că așa va fi. Acum câțiva ani v-am spus că bătălia finală pe Planetă va fi între lumină și întuneric, nu între țări.

Acum câțiva ani v-am spus să vă numiți lucrători în lumină și războinici ai luminii și acum știți de ce. Dar nu v-ați așteptat să duceți o luptă cu propria voastră biologie, nu-i așa? Cu propria voastră psihologie, cu propriile voastre amintiri, cu puterile pe care credeți că le aveți, nu-i așa? Și acum ați terminat. Vreau să ridicați bucățelele și să reconstruiți ceea ce credeți că ați aruncat. Vorbesc în mod special pentru 5 oameni din această sală și zeci dintre cei care ascultă și au nevoie să audă asta și să gândească diferit față de cum au făcut-o despre cine sunteți, ce se întâmplă în jurul vostru și ce va urma pentru voi. Este în natura umană să vă temeți de schimbare. Și acum vă spun că schimbarea s-a împlinit și atributele schimbărilor s-au încheiat. Unii dintre voi vă schimbați mai lent decât alții. Așa că dacă faceți parte dintre cei care se schimbă mai lent vă spun: prindeți curaj din faptul că schimbările care au loc de acum înainte sunt binevoitoare și pozitive. Dacă chemați o forță cuantică binevoitoare, va intra în corpul vostru și nu va mai pleca. Ce spuneți de asta? Există atât de multe promisiuni în încăpere și pentru cei care ascultă vocea mea - există o schimbare adevărată care are loc la locul de muncă, acasă, cu Gaia, cu natura voastră, în structura voastră celulară. Mesajul lui Kryon nu s-a schimbat niciodată și îl veți auzi din nou și din nou și din nou și trebuie să fie așa pentru a vă scufunda în el, iar aceia dintre voi care au nevoie să o facă, scufundați-vă.

Voi încheia cu acest mesaj: fiecare dintre voi este cunoscut de Dumnezeu, voi toți! Fiecare dintre voi aveți atributele vieților trecute, toate sunt cunoscute de Dumnezeu. Este un sistem minunat și voi stați în el. Nu sunteți singuri. Dacă vă veți simți vreodată singuri, doar întindeți-vă mâinile și simțiți cum mâna lui Dumnezeu o apucă pe a voastră, faceți un pas înainte și descoperiți ce se întâmplă. Când partenerul meu s-a așezat pe scaun, el a spus ”îți dau voie să-mi arăți cine ești”. Și i s-a arătat în felul lui de-a lungul multor perioade de timp și tot ce a trebuit să spună a fost: ”Arată-mi!” Asta este ceea ce cerem de la voi: este posibil ca lucrurile pe care le-ați considerat de neschimbat să poată fi schimbate? Și răspunsul este ”Da”, știu cine sunteți. Vă știu numele și știu cu ce vă confruntați. Vreau să zâmbiți chiar acum și să vedeți cum totul s-a aranjat. Atrageți chiar acum o realitate care există pentru voi care nu este în mod necesar în viitor, ci în acum și așteaptă precum o jachetă plină de culori, o jachetă pe care o îmbrăcați. Culorile sunt culorile păcii de pe Pământ, bucurie pentru omenire, viață lungă. Un Pământ care îl înțelege pe Dumnezeu nu pedepsește, este un Pământ care înțelege că există diferite moduri de venerare și toate sunt corecte. Vine, ridicați bucățelele și mergeți înainte. 

Și așa este!




Traducere Trifan Eleonora și Poka Monica


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.