duminică, 26 februarie 2017

Transformarea Umbrei Colectivului


Peggy Black și ’Echipa’

Suntem aici pentru a onora și sărbători trezirea voastră. Acestea sunt momentele unui nou ciclu, a unui nou început. Vă invităm să vă angajați în procesul de ascensiune care este în curs de desfășurare. Da, înțelegem că ceea la ce sunteți martori și observați nu se potrivește cu idealul vostru de ascensiune. Totuși, vă reamintim că această planetă nu va și nici nu poate ascensiona până când aceste energii dense necalificate/negative nu au fost transformate.

Aproape că putem auzi geamătul colectiv atunci când este citită această afirmație. Știm că ați făcut în mod activ tot ce ați putut mai bine pentru ca multe experiențe din linia voastră temporală să schimbe conștiința colectivă și să ancoreze o realitate care să susțină viața tuturor.

Recunoaștem adevărata voastră dedicare și serviciul vostru pentru acest proces global. Această dedicare concentrată și serviciul sunt cele care au făcut să fie scoase la suprafață aceste energii ascunse, adeseori suprimate și necalificate/negative.

Aceste tipare și atitudini emoționale de frică, corectitudine, prejudecată și furie au fost întotdeauna un aspect al câmpului de energie uman, ca și cel de a avea un sentiment de lipsă, de nevrednicie, nu suficient de bun, mai puțin decât, lipsa de speranță și neputința.

Acum, mai mult decât oricând, chiar aceste calități ale energiei sunt aduse în prim plan, în centrul etapei din momentul vostru prezent. Cele mai multe dintre aceste tipare și energii necalificate/negative au fost ascunse, negate și suprimate de către fiecare individ. Sunt unii care vor acționa din aceste energii emoționale într-un mod ascuns, manipulator și adeseori inconștient. Făcând acest lucru, ei chiar își distorsionează și folosesc abilitățile creatoare în acțiuni care dăunează și suprimă viața.

Aceste energii emoționale dense necalificate/negative sunt numite adeseori umbra individului. Ele au făcut parte din conștiința umană încă de la începutul liniei voastre temporale. Amintiți-vă că această planetă este o planetă a dualității, a contrariilor. Deci, această hologramă a oferit alegeri de bine/rău, corect/greșit, iubire/frică, separare/unime, lumină/întuneric, susținere a vieții/restrângere a vieții.

Fiecare pământean care a umblat pe această planetă este o ființă multidimensională a conștiinței divine, alegând să intre în acest cadru temporal și să experimenteze aceste emoții. Înțelegeți că fiecare este empatic, senzitiv și capabil să simtă câmpurile de energie care îl/o înconjoară. Cu toate acestea, majoritatea indivizilor sunt totalmente inconștienți de faptul că simt, răspund și acționează din emoțiile celor din jurul lor, a câmpului colectiv.

Doar imaginați-vă un moment, ca ființă divină ați intrat în acest câmp cuantic de energie numit pământ. Ați fost de acord să veniți în această dimensiune și realitate pentru a ajuta, a schimba și ridica conștiința. De fapt, ați fost entuziasmați să aveți posibilitatea de a experimenta energiile necalificate/negative și să le transformați folosindu-vă de instrumentele și conștientizarea voastră. Ați vrut să experimentați din nou senzațiile de a avea o formă fizică și să vă aduceți darurile și înțelegerea voastră unică dobândite în alte tărâmuri și dimensiuni. Ați dorit să vă continuați munca și serviciul în asistarea procesului de ascensiune al acestei planete și a omenirii.

Din conștientizarea voastră divină non-fizică, ați înțeles că aceasta este o dimensiune a contrariilor, care deține și crează energie densă, necalificată, spre deosebire de sinele vostru divin nelimitat al unimii. Ați fost conștienți și de faptul că din momentul în care v-ați întrupat într-o formă fizică, exista de obicei un văl al uitării care vă învăluia adevărata înțelegere ca ființă simțitoare. Totuși, darurile voastre divine vă rămân disponibile, astfel încât după intrarea în această realitate ca mic copil, senzitiv, empatic și telepatic, ați fost scufundați imediat în vibrațiile care vă înconjurau.

Copii fiind, ați simțit toate emoțiile care v-au fost oferite în casa voastră sau în împrejurimile voastre și totuși nu v-ați amintit cum să vă descurcați cu ele sau cum să le transformați. Cu toate acestea, ca o ființă empatică ce sunteți, voi ați preluat literalmente tiparele și emoțiile necalificate/negative ale celor din jurul vostru. Ați învățat repede să le reduceți la tăcere, să le reprimați sau să le negați.

Apoi, aceste energii necalificate, aceste tipare emoționale pot fi și au fost stocate în țesuturile, oasele, celulele și organele corpului fizic. Acest comportament uman a fost constant ere de-a rândul.

Acum are loc o trezire. Sinele umbră, emoțiile reprimate ale indivizilor ies la suprafață, ele sunt declanșate și se manifestă în afară. Amintiți-vă că emoțiile sunt contagioase.

Aceste emoții necalificate de furie, nedreptate, prejudiciu, frică, incorectitudine, inegalitate și suprimare, apar în deplinătatea lor pentru a fi scăldate în lumina adevăratei înțelegeri. Fiecare ființă multidimensională iluminată este un alchimist aici pentru a transforma toate tiparele și emoțiile necalificate, dureroase reprimate pe care le-a dobândit din experiențele sale de viață. Acestea sunt propriul sine umbră format din emoțiile reprimate dobândite de la alții și din experiențele de viață proprii.

Ca alchimist, voi personal aveți dreptul din naștere și responsabilitatea de a transmuta, de a converti toate emoțiile incoerente de durere, tristețe, furie, violență, respingere, de a fi neiubit sau abandonat în emoțiile coerente ale înțelegerii, iertării, păcii, onoarei, respectului și iubirii.

Acesta este momentul în care sunteți cei mai puternici. Acesta este momentul în care doriți să vă transformați și să vă ridicați. Atunci când simțiți orice emoție care ar fi considerată necalificată sau folosiți termenul, negativ, să știți fără nici o îndoială că sunteți conectați energetic, antrenați și legați la câmpul vibrațional mai larg al acelui sentiment sau tipar specific care a fost generat și oferit de alții.

Fără a judeca sau ezita, dați-vă pur și simplu seama că unele dintre vechile voastre emoții reprimate au fost declanșate sau activate. Vă invităm să pășiți în adevărata voastră esență ca un agent divin de lumină conștientă și să transmutați, eliberați energiile necalificate/negative pe care le simțiți. Aceasta este puterea aducerii aminte și a însușirii faptului că vă aflați aici, în această dimensiune, să faceți chiar această muncă.

De fiecare dată când curățați vreo prejudecată personală, eliberați o frică personală, de fiecare dată când schimbați un răspuns emoțional din furie sau judecată în iertare, iubire sau recunoștință, voi faceți o muncă globală la nivel personal.

Sunt multe căi pentru a vă transmuta propria voastră umbră formată din amintiri, emoții sau experiențe negative. Este nevoie de disponibilitate și intenție. Sunt multe procese și tehnici care sunt disponibile pentru această sarcină importantă. Folosirea sunetului este cea mai eficientă.

Ca un alchimist ce sunteți, amintiți-vă să afirmați ”Eu sunt pe deplin întrupat/ă, ancorat/ă în planetă și întotdeauna conectat/ă la Sursa Divină.” Puneți-vă conștientizarea în inimă, chemați ființele divine să vă ajute și susțină în timp ce transmutați energiile necalificate/negative pe care le simți sau pe care sunteți focalizați. Fiți conștienți de faptul că sunteți într-adevăr conectați la câmpul colectiv mai larg al acelei emoții.

Acum, în spațiul sacru pe care tocmai l-ați creat, dați-le acestor emoții necalificate/negative un sunet. Exprimarea emoțiilor folosind vibrațiile sonore pure, foarte asemănător cu butonul șterge de la calculatoarele voastre, este o metodă de a curăța emoțiile vechi care au fost stocate în fișierul corpului vostru. Probabil, copil fiind ați dobândit sau luat un tipar emoțional de la părinții voștri, de la alții sau dintr-o experiență dureroasă pe care nu ați înțeles-o la momentul respectiv.

Exprimarea acestor emoții vechi dar totuși active, prin folosirea vibrațiilor sonore, poate avea ca efect curățarea lor. Din momentul în care vechea emoție este ștearsă, amintiți-vă să numiți emoția pe care o doriți în locul celei vechi. Poate că este pace sau iertare sau grație. Acum faceți acea emoție sonoră. Asigurați-vă că vă recunoașteți meritul pentru această muncă și mulțumiți ființelor divine care au asistat la această transformare.

Să știți fără nici o urmă de îndoială că ați curățat și unele aspecte ale umbrei colective necalificate/negative a omenirii și ați înlocuit tiparele acestor de emoții cu o frecvență mult mai coerentă.

Acesta este serviciul unui maestru. Aceasta este puterea și practica unui alchimist. Amintiți-vă că voi sunteți aici pentru a transmuta și transforma energia prin potirul alchimic al inimii voastre.

Vă onorăm cu cea mai profundă recunoștință pentru această muncă. Sunteți un aspect foarte important al acestui proces de ascensiune. Toate ființele divine vă sunt disponibile atunci când le invitați.

Echipa



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.