joi, 20 iulie 2017

Actualizare 20 Iulie 2017 - Misiunea


Dacă m-aș fi îndoit cumva că un imens val de treziri au loc, ultimele 2-3 zile m-au convins de-a dreptul prin interacțiunile cu foarte mulți oameni care îmi cer să-i ajut să-și afle misiunea lor pe Pământ. Mă veți întreba ce are una cu alta, iar eu am să vă spun că o persoană doar atunci pune astfel de întrebări când se trezește, când în mintea lui/ei a intrat suficient de multă lumină și cunoaștere pentru a accepta că viața nu înseamnă doar naștere, moarte și ce mai este între ele.

De îndată ce cineva află că nu a venit pe Pământ din întâmplare, accident sau pentru că părinții au scris la barză, începe într-un mod extrem de natural să se întrebe ”Păi bine, atunci eu de ce am venit?” Ah, această frumoasă și intensă întrebare care ne arde apoi aproape tot timpul ”Eu de ce am venit? Ce am eu de făcut aici pe Pământ? Care este Misiunea mea aici pe Pământ?”

Începem să căutăm, să investigăm, să ne cercetăm și pe dinăuntru și pe dinafară că doar doar vom afla răspunsul. Fiecare își imaginează la început că Misiunea lui este una măreață și va schimba lumea. Că este un erou sau o eroină al cărei nume va rămâne în istorie ca cel/cea care a schimbat lumea sau măcar un fel de Făt Frumos sau Ileana Cosânzeana contemporani.

Ei da, poveștile copilăriei în care cel apreciat, lăudat, eroul era Făt Frumos ne-au format un tipar pe care toți, fete sau băieți, am dorit să-l reproducem la maturitate într-un fel sau altul. Cine își amintește de grăjdarul, bucătarul, camerista, grădinarul, etc. lui Făt Frumos/Ileana Cosânzeana? Că balaur sau zmeu n-am vrut să fim nici unul, doar ei sunt cei răi, nu-i așa? Și iată cum semințele dualității au fost sădite în noi din fragedă pruncie.

Și astfel aducem cu noi imaginea eroului care împarte dreptatea, folosindu-și sabia, omorând balaurul sau zmeul și salvând fata. Multe fete, ajunse la maturitate chiar, își mai așteaptă încă Făt Frumosul pe cal alb care să le salveze de ele însele. Și tot așteaptă, și tot așteaptă....

Deci, fiecare ne imaginăm că Misiunea noastră este ceva grandios, ceva ce toată lumea să admire, să aprecieze și, de ce nu, să invidieze. ”Le arăt eu lor cine sunt eu.” Asta ține o vreme, mai mult sau mai puțin îndelungată, după care fie apare dezamăgirea, fie înțelegerea, deși undeva în adâncul nostru tipul de erou Făt Frumos nu moare și uneori ne mai chinuie și ne dă bătăi de cap.

Câți dintre voi își imaginează că Misiunea pe care v-ați ales-o este cu mult mai prozaică decât de-a fi Făt Frumos sau Ileana Cosânzeana? Că ceea ce faceți are o mai mare sau mică legătură cu Cine Sunteți cu Adevărat? Că singurul lucru care contează este să FIȚI Cine Sunteți cu Adevărat, indiferent de munca pe care o prestați sau rolul pe care vi l-ați asumat în această viață fizică?

Nu putem fi toți distribuiți în roluri de Feți Frumoși și Ilene Cosânzene pentru că am muri de foame și de frig nemaiavând cine să le facă și pe acestea. Imaginați-vă că atunci când Jocul Pământ a fost pus în scenă au fost scoase la distribuție nenumărate roluri pentru care au fost cu mult mai mulți solicitanți decât roluri. Am ales fiecare câte un rol și am fost fericiți că am fost acceptați în distribuție.

Ceea ce am cerut cu toții a fost ca rolurile să fie re-distribuite astfel încât să avem șansa să jucăm cât mai multe. Am avut și vieți de Feți Frumoși și Ilene Cosânzene de-a lungul milioanelor de ani, dar am jucat și roluri de valeți, agricultori, bucătari, grăjdari, casnice, războinici, învinși și învingători, Feți Frumoși și balauri, etc. Ce ne-am dorit, când Jocul a început, a fost să adunăm cât mai multă experiență posibilă din el.

Da, dar care-i Misiunea mea ACUM? Ah, da Misiunea mea ACUM 😊 În primul să mă trezesc la Cine Sunt Eu cu Adevărat sau credeți că asta-i chiar o Misiune floare la ureche? Dacă ați fi făcut-o nu ați mai întreba care este Misiunea voastră, nu-i așa? Cine Sunteți Voi cu Adevărat cunoaște răspunsul 😊

Haideți să zicem că cea mai mare parte a Misiunii noastre este să DESCOPERIM Cine Suntem Noi cu Adevărat și apoi, în al doilea rând și nu ultimul, este să-l TRĂIM pe acest Cine Suntem Noi cu Adevărat chiar dacă în viziunea omului din noi acesta, sau aceștia, nu este un Făt Frumos sau o Ileana Cosânzeana în carne și oase.

Oameni dragi, numai atunci când veți renunța la rolul de Salvator, de Făt Frumos sau Ileana Cosânzeana, de Eroul Care Schimbă Lumea Fizică veți putea începe să vă apropiați de Misiunea voastră de A FI Cine Sunteți cu Adevărat. De ce vă doriți să fiți Eroi, Salvatori, Feți Frumoși sau Ilene Cosânzene?

Ce se ascunde în spatele acestui tipar? Multe, foarte multe, dar pentru fiecare altceva. Totuși, frica de a fi comun, de a nu fi cu nimic deosebit de ceilalți, de a rămâne nebăgat în seamă este un factor comun al acestui tipar exploatat din greu de către ego-ul nostru uman. Vezi ”nu ești destul de bun”, ”nu ți se cuvine”, ”nu ești în stare”, etc.

Da, am spus ego-ul uman pentru că faptul că ajungeți în 4D, 5D nu înseamnă că nu aveți ego, înseamnă doar că rolul lui este cu totul și cu totul altul. Ce este, de fapt, ego-ul? Nu este decât un sistem care ne asigură individualitatea, posibilitatea de a experimenta ceva din punct de vedere individual, nu colectiv, lucru pe care îl putem face doar cu ajutorul lui.

Principala noastră Misiune ACUM este să ne trezim, să ne amintim Cine Suntem cu Adevărat, să-i ajutăm și pe alții să se trezească, dar prin ceea ce Noi Suntem cu Adevărat clipă de clipă nu prin ceea ce spunem sau facem dintr-o stare de cunoaștere intelectuală, ci dintr-una de conștiință atinsă.

Vi se pare puțin? Ei bine, mie mi se pare o Misiune Titanică pe care să o îndeplinim într-o singură viață după nenumărate altele trăite învăluiți în atât de multe văluri ale uitării de Sine. A, da. Nici o altă Misiune nu este posibilă decât DUPĂ îndeplinirea acesteia.

Așa cum nu poți proiecta un pod dacă nu ai cunoștințele necesare, nici nu poți îndeplini Misiuni pentru care nu ai starea de conștiință necesară. Da, știu, ce bine ar fi să știm care este Misiunea noastră exactă și să ne canalizăm toate eforturile în acea direcție. Tipic uman. Dar nu Divin. Divinul nu are nimic fixat, nu-i așa? Pentru Divin singura constantă este SCHIMBAREA.

Vi se pare o Misiune neimportantă să vă trăiți Viața în modul cel mai împlinitor posibil, sau alergatul după O Misiune este scuza pentru a nu o face? Nu ați observat că această căutare obsesivă vă îndepărtează tocmai de motivul pentru care sunteți AICI ACUM? De a TRĂI în acord și aliniere cu Cine Sunteți Voi cu Adevărat!

Misiunea .... nu vă distrage cumva atenția tocmai de la ceea ce este important și vă face să alergați după cai verzi pe pereți? Câtă nemulțumire și neîmplinire vă aduce acest cuvânt ”Misiune”? Câtă nesiguranță vă dă, când vă întrebați dacă sunteți sau nu pe calea Misiunii voastre?

Credeți că există măcar o clipă în care să nu fiți pe ea? Înseamnă că nu vă cunoașteți Sufletul 😊 Nu vi se spune că nu puteți accede un nivel de conștiință mai înalt până nu l-ați depășit pe precedentul? Ia ghiciți cine este examinatorul care vă dă diploma de absolvire și permisiunea de accedere? Dacă cumva spuneți Sufletul, ați ghicit.

Puneți deoparte ideea de Misiune fixă și finală pentru că suntem cu toții și tot timpul în Misiune. Nu vă mai lăsați manipulați de către ego sau alții în legătură cu această nouă găselniță de a vă ține pe loc sau încetini în trezirea voastră/noastră care este continuă și neîntreruptă. Să zicem că trezirea are doar început, dar este veșnică și fără sfârșit, așa cum suntem și noi.

O zi minunată și plină de o fericită anticipare vă doresc!

Munay!


Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.