vineri, 21 iulie 2017

Mesaj pentru Echipajul Nostru Împământat de pe Pământ


Crearea de Grupuri Bazate pe Intenții Împărtășite, Active

Arcturienii prin Suzanne Lie

Noi, Arcturienii, am dori să comunicăm cu Echipajul nostru Pământean împământat despre crearea Grupurilor trei dimensionale bazate pe intenții împărtășite, active. Suntem conștienți de faptul că această sarcină este destul de simplă într-un mediu cinci dimensional, dar poate fi foarte provocatoare în mediul trei/patru dimensional al Pământului.

Mai întâi vom începe cu cuvântul ”intenție”. Vom începe prin descrierea modului în care ”o intenție” și ”Limbajul Luminii” sunt unul și același lucru. Nici intenția și nici Limbajul Luminii nu pot fi văzute de către percepția voastră fizică. Atât intențiile voastre cât și Limbajul Luminii, pot fi doar simțite cu percepțiile voastre mai înalte patru și cinci dimensionale.

De fapt, intențiile voastre cât și intenția lui UNU, sunt destul de vizibile prin intermediul percepțiilor voastre cinci dimensionale. Dați-ne voie să luăm un moment din ”timpul” vostru pentru a vă explica termenii ”intențiile voastre” și ”intențiile lui UNU”.

Vom începe prin a vă da definițiile voastre trei dimensionale ale ”intenției”, care sunt: scop, țintă, intenție, țel, obiectiv și/sau plan. Toate ”intențiile voastre planificate” stau în gândurile și în emoțiile voastre pentru perioade de timp îndelungate înainte ca ele să se manifeste în viața voastră de zi cu zi.

Când nu vă îndepliniți în mod activ propriile voastre ”intenții” interioare, s-ar putea să vă simțiți dezamăgiți de voi înșivă. Unii dintre voi v-ați putea judeca chiar aspru pentru că nu ați îndeplinit intențiile pe care ceilalți le au pentru voi.

Reacțiile voastre la judecățile altora vor fi foarte diferite în funcție de conversația voastră interioară cu sinele vostru. S-ar putea să fiți foarte dezamăgiți în sinea voastră și să vă pedepsiți pe voi înșivă pentru că ”nu v-ați dus la îndeplinire intențiile planificate”.

Sau ați putea decide că aceste intenții nu au fost, de fapt, intențiile voastre, ci intenții pe care le-ați recepționat sau adoptat de la altcineva. În timp ce vă aflați în dimensiunea a treia este destul de greu să nu vă îndepliniți intențiile pe care vi le-ați stabilit pentru voi înșivă. Prin urmare, faptul de a vă supăra că nu ați îndeplinit intențiile altora pentru voi, vă va scoate complet din ”scaunul șoferului”.

”Cine este șeful vieții mele?” v-ați putea trezi că vă întrebați. Această întrebare, și mai ales răspunsul la această întrebare, este o componentă foarte importantă a procesului vostru de ascensiune. Am vrea să subliniem procesul VOSTRU de ascensiune, deoarece nimeni nu poate copia sau urma procesul de ascensiune al unei alte persoane.

Să vă trăiți procesul vostru de ascensiune înseamnă că v-ați așezat pe scaunul șoferului. Cu toate acestea, acest ”scaun al șoferului” este un ”scaun multidimensional” în care FIECARE expresie a SINELUI vostru Multidimensional trebuie să fie conștient și în mod activ la volan.

Este de ajutor și minunat să vă folosiți ”Conștiința Unității” pentru a vă urma, conduce și împărtăși călătoria cu alții. De fapt, împărtășirea intențiilor voastre cu alții care poartă și ei un vehicul pământesc, este foarte împuternicitoare. Asta înseamnă că este împuternicitor dacă aveți intenții similare și cantități similare de energie pe care sunteți dispuși să le puneți în intențiile voastre personale și/sau comune.

Dacă aveți aceiași intenție ca ceilalți din grupul vostru, dar ”ceilalți” NU îndeplinesc în mod activ acea intenție, câmpul vostru de energie nu va fi sincronizat cu acei oameni sau cu acel grup. Când membrii unui grup diferă prea mult în energia personală și multidimensională cu care doresc să contribuie la efortul acelui grup, câmpul de energie al grupului va cădea în ”șefi” și ”angajați”. În acest caz, șefii le vor spune angajaților ce să facă.

Cu toate acestea, atunci când aveți un ”Grup Activ de Intenție”, acolo NU există ”conducători” și nici ”adepți”. În schimb, există un grup de oameni în care fiecare persoană are un puternic sentiment de securitate în legătură cu contribuția sa și cu modul în care contribuția sa se va potrivi cu experiența de grup.

Câmpurile de energie de grup puternice se crează de fapt în dimensiunile mai înalte ale realității. Cu alte cuvinte, grupul a putut fi inițiat pe Pământ pentru că erau toți de pe aceiași Navă și/sau din aceiași versiune mai înalt dimensională a lui Gaia. De asemenea, este posibil ca membrii grupului să se fi cunoscut în alte încarnări și să pară a se ”recunoaște instantaneu unul pe celălalt” în viața lor fizică.

Uneori, grupurile puternice sunt inițiate într-o dimensiune mai înaltă a realității. De fapt, în acest ACUM, când Gaia își trimite în mod constant SOS-ul în dimensiunile mai înalte, grupuri de prieteni și/sau colegi, uneori chiar membrii de familie, se oferă voluntar să-și ia încarnări în același timp și loc 3D.

Cu toate acestea, din cauza urgenței de ajutor pentru planeta PĂMÂNT a lui Gaia, timpul care este necesar pentru ca copiii să crească ca adulți și ca toți membrii grupului să-și amintească contractele de dinainte de naștere, acesta nu este un mijloc solid de a aduna un câmp de energie multidimensional puternic.

Mai ales pentru motivul de mai sus, grupurile care s-au adunat pe Navele Stelare sau în Lumile Natale cinci dimensionale, conștient, sau inconștient, se întâlnesc pe Pământul trei dimensional și decid rapid să se alăture într-un grup.

Membrii acelui grup pot să spună adeseori ”Îmi pari atât de familiar. Te cunosc?” Apoi celălalt poate să-și amintească această persoană de pe navă sau nu și-o amintească. Dacă își amintește, atunci este confruntată cu decizia dacă dorește sau nu ”să-și asume riscul” de a-i spune ce-și amintește.

Prin urmare, noi Arcturienii, vă recomandăm să vă uitați la aura acelei persoane să vedeți dacă ea se extinde dincolo de vârful capului lor, iar apoi pare să dispară în dimensiunile mai înalte. Acea persoană s-ar putea să aibă nevoie de câteva zile pentru a decide dacă este pregătită să-și recunoască adevăratul sine în timp ce poartă un vehicul pământesc.

Spunem ”poartă un vehicul pământesc” deoarece ei (probabil că voi) poartă un vehicul trei/patru dimensional care cuprinde adevăratul lor SINE Corp de Lumină. SINELE lor Corp de Lumină este de obicei ascuns în miezul coloanei lor vertebrale ”umane”. Desigur, pentru că Corpul de Lumină rezonează la frecvența celei de-a cincea dimensiuni, el poate fi perceput numai de percepțiile cinci dimensionale și/sau de echipamentul cinci dimensional.

Mulți din ”Echipa noastră la distanță pe Pământ” sunt pe deplin conștienți de realitățile lor simultane de pe Navele sau planetele lor cinci dimensionale. Pe de altă parte, mulți din ”echipa noastră la distanță” au ales să ”nu-și amintească” până când este ACUM-ul în care o situație dată îi cheamă în ”Serviciul Activ”.

Chemarea bruscă în Serviciul Activ poate fi destul de provocatoare deoarece mulți dintre ei și-au uitat adevărata lor natură multidimensională. Poate fi extrem de provocator pentru cineva să-și schimbe în totalitate ”simțul de sine” într-o versiune mult extinsă față de ceea ce a cunoscut de-a lungul întregii sale încarnări.

Cei multidimensionali, care își iau un vehicul pământesc la naștere, în loc să ”intre în” mai târziu, au cele mai mari provocări. Acesta este motivul pentru care mulți dintre ”voluntarii” noștri aleg să experimenteze ceea ce pe Pământ este numit ”O Experiență în Preajma Morții”. Ceea ce se întâmplă într-o Experiență în Preajma Morții este că ”cel care moare” se întâlnește cu SINELE său Multidimensional.

Pentru a face acea re-ajustare a ”simțului de sine” acești voluntari au adeseori vise cu aterizarea OZN-urilor sau chiar percep un OZN în viziunea lor 3D. Din fericire, ”cei nou treziți”, cum își spun de multe ori, caută în mod înțelept informații astfel încât să poată înțelege mai bine ce se întâmplă cu ei.

Acesta este motivul pentru care ne-am început conversația vorbind despre diferitele tipuri de grupuri. Un câmp energetic de grup este încă o mare provocare pe Pământul 3D, în mare parte datorită îndoctrinării și propagandei făcute de către ”cei pierduți”.

Noi, Arcturienii, am vorbit de multe ori despre ”cei pierduți”, ”cei întunecați” și/sau ”Illuminati”. Ceea ce aceste denumiri au în comun este că ele îi reprezintă pe cei care NU doresc ca Gaia să ascensioneze în expresia Ei cinci dimensională.

De ce NU ar dori să trăiască în Iubirea Necondiționată și Lumina Multidimensională a unei realități cinci dimensionale?

Nu există un singur răspuns la această întrebare, dar răspunsul zdrobitor este că este vorba despre un grup de ființe care NU au un Corp de Lumină  la baza coloanei lor vertebrale care să își aștepte APRINDEREA în gloria și pacea celei de-a cincea dimensiuni.

Ei știu că NU se vor întoarce la Corpul lor înnăscut de Lumină pentru că și l-au VÂNDUT. Nu, nu și-au vândut Corpul de Lumină la un magazin sau la o piață de vechituri. Dar Corpul de Lumină este o ființă vie care are nevoie să fie hrănită la fel ca toate ființele vii.

Cu ce trebuie să-și hrănească cineva Corpul de Lumină pentru a-l păstra puternic și pregătit să explodeze în expresia sa cinci dimensională? Răspunsul este simplu. Ceea ce hrănește Corpul de Lumină este o ”masă” echilibrată de:
·         Iubire Necondiționată
·         Serviciu în slujba altora
·         Flacăra Violet a Transmutării

Illuminati nu și-au vândut Corpul de Lumină, dar și-au vândut ”Serviciul în slujba ALTORA” pentru a putea câștiga puterea asupra altora. Illuminati au renunțat la Serviciul în slujba altora pentru a se putea concentra asupra Serviciului lor pentru sine.

Atunci când au trăit NUMAI prin ”Serviciul pentru Sine”, ei și-au pierdut în întregime conexiunea cu Iubirea Necondiționată, Focul Violet și Lumina Multidimensională care rezonează cu dimensiunea a cincea și dincolo de ea. Prin urmare, cei pierduți NU pot nici măcar percepe aceste puteri mai înalte, cu atât mai puțin să fie în stare să le fure.

O evoluție interesantă este că unii dintre copiii Illuminati au văzut cum ”energia emisă este egală cu energia care se întoarce”. Ei nu au învățat compasiunea, iubirea părintească sau serviciul în slujba altora. Și cei mai mulți dintre ei NU sunt din Dimensiunile Mai Înalte.

Cu toate acestea, CHIAR unii dintre bravii Membri ai Navelor noastre s-au oferit voluntar să-și ia un Vehicul Pământesc în sânul Illuminati. Unii dintre ei s-au pierdut, dar unii dintre ei au fost capabili să-și amintească adevăratul lor SINE și au păstrat acea conexiune pentru că ei ”lucrează din interiorul întunericului ca să aprindă lumina”.

Prin urmare, vă cerem să nu-i condamnați pe toți Illuminati, deoarece unii dintre ei sunt ființe înalt dimensionale care și-au asumat marea provocare de a-și infuza lumina în întuneric. Vă reamintim tuturor că îi puteți ajuta trimițându-le Focul Violet ca să-i ajute.

Acest Foc Violet va servi la transmutarea întunericului în lumină. Vă cerem, de asemenea, să le trimiteți Iubire Necondiționată celor care au făcut marele sacrificiu de a trăi în întuneric pentru a-l transmuta în Lumină.

Inima voastră Înaltă va ști cine este cine, deoarece Inima Înaltă nu poate minți. Atunci când intrați în Inima voastră Înaltă, găsiți o mare protecție și o imensă vindecare. Pe măsură ce vă deschideți Inima Înaltă vă veți găsi și ATMA, care se află chiar deasupra Inimii Voastre Înalte.

ATMA voastră conține primele voastre 8 celule, precum și Flacăra voastră Întreită a ”Înțelepciunii Infinite, Puterii Multidimensionale și a Iubirii Necondiționate”. Cu Intenția voastră Activă vă rugăm să intrați în Inima voastră Înaltă pentru a vă activa propria voastră Înțelepciune, Putere și Iubire.

Noi, Arcturienii, vă vom ajuta dacă ne chemați!

Binecuvântări asupra grupurilor pe care le creați.


Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.