marți, 26 septembrie 2017

Trezirea Energiilor Voastre Celeste Vindecătoare



Experimentarea vindecării, conectarea cu Sinele vostru Celest și explorarea abilităților voastre Celeste Vindecătoare

De la Ființele Celeste Albe

În această Capsulă a Înțelepciunii, Ființele Celeste Albe vă ghidează să experimentați frumoasele, magicele și beatificele vibrații celeste ale Creatorului. Ființele Celeste Albe doresc să vă activeze Energiile Celeste Vindecătoare pentru a vă ajuta în etapa actuală a ascensiunii voastre, precum și să vă încurajeze să oferiți aceste vibrații excepționale omenirii și Pământului. Ființele Celeste Albe vă vor conecta cu cea mai potrivită Dimensiune Celestă, încurajându-vă să experimentați pe deplin această dimensiune. Ele vor trezi și vă vor conecta cu Sinele vostru Celest, ajutând la o profundă vindecare interioară. Trezirea Energiilor Voastre Celeste Vindecătoare vă va ajuta în experimentarea transmiterii voastre a acestor energii speriate și vă va încuraja să fiți creativi în vindecarea voastră și în transmiterea energiilor vindecătoare. Este o experiență cu adevărat beatifică și de trezire ghidată de profund iubitoarele și susținătoarele Ființe Celeste Albe.

”Conectarea cu sinele vostru celest va duce la eliberarea multor limitări din ființa voastră, va duce la vindecarea corpului vostru fizic, corpului vostru mental, corpului vostru emoțional, a întregii voastre ființe. Vă va oferi instrumentele și energia ca să puteți fi de folos nu numai vouă înșivă și celor dragi vouă, ci și întregii omeniri și Mamei Pământ, oferindu-vă instrumentele și energia potrivite pentru acest timp de ascensiune, astfel încât să le puteți transmite și ancora în tot și toate. Fiecare ființă de pe Pământ are un sine celest, fiecare ființă este conectată la toate dimensiunile Creatorului, există numai unime în unitate. Ascensiunea voastră, așa cum voi o vedeți, este încheiată deja, voi doar revedeți ascensiunea pe care ați experimentat-o deja. În timp ce-i faceți rezumatul, recapitulând, aproape că rescrieți activarea ascensiunii care tocmai a avut loc și care este ascensiunea voastră deplină, atât pe Pământ cât și în planurile interioare.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 47 min și 59 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 31min și 24 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este https://www.omna.org/și https://www.omna.org/capsules-wisdom-full-list/

Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 3. Veți fi apoi ghidați pe platforma https://dincolodeminesunteu.onfastspring.com unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Meditația în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.