duminică, 22 octombrie 2017

Claritatea Minții și Focalizarea Pură

Stimularea și curățarea minții și creierului vostru cu lumina Zeiței

De la Zeița Grației

Zeița Grației se extinde din Nivelul Cosmic al Universului Creatorului. În această Capsulă a Înțelepciunii ea aduce energia unității, activării și creativității din tărâmurile Zeiței pentru a promova claritatea minții și focalizarea pură. Zeița Grației împărtășește faptul că focalizarea și claritatea din mintea voastră sunt necesare acum pentru a vă ajuta manifestarea și abilitățile voastre creatoare în special în lucrul cu lumina. Împărtășește și faptul că va fi nevoie să ancorați și să manifestați lumina pentru a ajuta la ascensiunea voastră și evoluția spirituală a tuturor. Zeița Grației aduce o meditație focalizată asupra stimulării creierului vostru, a minții și a corpului vostru mental pentru a ancora mai multă lumină, pentru a crea schimbări și tranziții care să vă permită să experimentați o mai mare claritate și focalizare în mintea și gândurile voastre. Meditația ei este simplă, specifică și poate fi repetată în mod frecvent. Claritatea și focalizarea pură a minții voastre este puterea voastră și vă ajută mai departe în a vă accesa puterea interioară, în a o aduce pe deplin în manifestare în viața voastră.

”Este important în acest timp și să aduceți claritate și focalizare clară minții deoarece tot mai mult vă invităm să vă folosiți abilitățile manifestării și creației pentru a ancora mai mult lumina Creatorului în ființa voastră și în Pământ. Va sosi un timp în existența și ascensiunea voastră în care mari cantități de lumină vor fi ancorate în Pământ, iar voi veți fi atrași să acționați ca receptori creativi ai energiei și luminii din Universul Creatorului. Acest lucru înseamnă că vi se va da sau veți fi ghidați să formați o intenție, o intenție care nu va sprijini doar existența și ascensiunea voastră, ci va sprijini ascensiunea tuturor. Cu această intenție, acest gând în minte, această creație, veți primi lumina Creatorului, puterea lui potentă care va curge peste și prin ființa voastră.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 44 min și 19 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 27 min și 16 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este

Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 11. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Meditația în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.