miercuri, 15 noiembrie 2017

Detoxifierea Personalității Voastre și Sinteza cu Codurile Creatorului la Nivelul Grupului Vostru de Suflet

Vindecarea, sinteza și eliberarea durerii, a provocărilor și suferinței stagnante cu ajutorul Creatorului

Maestrul Djwhal Khul

În această capsulă a înțelepciunii, Maestrul Sintezei, Maestrul Djwhal Khul, vine să ne ghideze în eliberarea durerii, a provocărilor și suferinței stagnante a personalității care este prezentă în realitatea voastră acum. Maestrul își folosește energiile sale ale sintezei și Camera Sintezei pentru a fuziona codurile Creatorului, iluminarea și tiparele energetice deținute la nivelul grupului vostru de suflet cu existența voastră actuală pentru a vă detoxifia personalitatea, a elibera durerea și suferința, precum și pentru a ancora frecvențele mai înalte ale luminii și perspective noi pentru a vă ajuta ascensiunea și o avansare în continuare în procesul întrupării sufletului vostru. Acesta este un proces transformator, înalt vibrațional și iluminator care vă permite să abordați anumite zone limitatoare ale ființei și realității voastre, în timp ce primiți vindecarea și energiile de care aveți nevoie pentru a vă susține în a vă bucura de realitatea voastră pe Pământ. De asemenea, Maestrul Djwhal Khul împărtășește cu voi cum să vă creșteți viteza la care lumina voastră vibrează pentru a vă crește coeficientul de lumină și a vă ajuta să călătoriți în alte dimensiuni, ashramuri și planuri din planurile interioare.

”Prin detoxifierea personalității voastre, voi dați voie ca aspecte mai înalte ale sufletului vostru să fie întrupate, dați voie ca iluziile să fie dizolvate și adevărul să fie întrupat; vindecarea poate avea loc, dându-vă voie să fiți mai expansiv deschiși și să experimentați mult mai deplin conexiunea voastră cu Creatorul în realitatea voastră de zi cu zi. Eu am să vă susțin în curățarea și detoxifierea personalității voastre și în sintetizarea Codurilor Creatorului de la nivelul grupului vostru de suflet în ființa voastră. Există un scop pentru acest lucru și cred că este cel mai măreț scop dintre toate, este de a vă inspira și susține în a vă bucura de Pământ, în a vă bucura de realitatea voastră de pe Pământ ca Creatori, ca Sinele vostru Creator, ca Sinele vostru adevărat și Adevărul vostru bucurându-vă de fiecare aspect al Pământului cu toate simțurile care vă sunt disponibile, astfel încât să puteți înțelege și contempla Pământul în toate aspectele ființei voastre, ca toate numeroasele nivele sub  forma cărora Pământul și voi vă manifestați.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 45 min și 05 sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 28 min și 34 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 14. Veți fi apoi ghidați pe platforma 

unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Meditația în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.