duminică, 21 ianuarie 2018

Pe de-a-ntregul uman și pe de-a-ntregul divin (Atlantida – Egipt – Acum)


Jeshua canalizat de Pamela

Dragi prieteni, eu sunt Jeshua, eu sunt prietenul și fratele vostru. Vă rog să simțiți chiar acum legătura dintre voi ca grup. Sunteți aici împreună cu un motiv. Amintiri vechi sunt trezite în timp ce vizitați vechile temple și morminte de aici. Unele dintre aceste amintiri sunt dureroase și deranjante. Amintirile dureroase sunt energii care mai fac încă parte din sufletul vostru și ele caută rezolvare, eliberare. Voi puteți fi eliberatorul lor. Atunci când sunteți împreună cu suflete asemănătoare vouă, acest lucru vă ajută pentru că nimic nu este mai încurajator decât faptul de a te simți recunoscut și înțeles de o altă ființă umană care se află împreună cu tine în această realitate pământească. Nici îngerii și nici ghizii nu vă pot oferi acel tip de consolare pe care o simțiți în prezența unor prieteni cu o gândire asemănătoare. Este ceva foarte prețios atunci când vă întâlniți familia de suflet pe Pământ. Vă puteți susține reciproc și făcând acest lucru aduceți o energie nouă și revigorantă pe Pământ. Așa că vă rog să simțiți legătura dintre voi toți și împământați această energie. Simțiți energia care curge prin inimile voastre, sunteți uniți. Atunci când simțiți această energie împărtășită, conectați-o la Pământ; dați-i voie Pământului să vi se alăture în reunirea voastră.

Ați evoluat foarte mult din vremea vechiului Egipt. În acea perioadă a existat un impuls cosmic care a pătruns acest pământ, și după cum am spus și mai devreme, voi ați fost în interiorul acestui impuls. Cea mai înaltă parte a voastră, partea cea mai cunoscătoare și mai evoluată a contribuit la acest impuls de la nivel de suflet. Această parte a voastră iubește Pământul și prețuiește omenirea. Voi sunteți aproape ca un părinte pentru omenire și Pământ. Cu toate acestea, în acel moment omenirea nu a putut integra sau întrupa pe deplin mesajele voastre, energia voastră. Așa că ați decis să veniți pe Pământ să vă încarnați din nou și să înțelegeți din interior dificultățile, densitatea și dualitatea de pe Pământ.

În acel moment o parte din voi își încheiase deja călătoria. Înaintea vechii civilizații a Egiptului, a mai existat o civilizație numită Atlantida, iar voi ați fost profund implicați în exprimarea cunoașterii voastre în această civilizație. A existat multă ambiție în voi, dar și o înțelegere greșită a vieții umane și a emoțiilor umane. Inima umană din voi nu era trezită încă. Dar, spre sfârșitul Atlantidei, când lucrurile au ieșit din echilibru și au fost dezastre și distrugeri, inimile voastre s-au deschis. A fost un moment de criză profundă, dar el v-a dat voie să coborâți, să coborâți în zona inimii voastre. În timp ce înainte erați mai focalizați pe puterile voastre psihice, minte și chakra voastră coroană, la sfârșitul Atlantidei energia sufletului vostru s-a trezit la un nivel mult mai profund și mai încarnat. Energia iubirii și, de asemenea, energia umilinței (smerenia) s-a născut în inima voastră. V-ați dat seama că ați forțat lucrurile, că ați împins lucrurile prea departe și că acel voi este nevoie să îngenuncheze și să respecte realitatea de a fi om. Apoi (după dispariția Atlantidei) ați dorit să trimiteți energia iubirii și compasiunii și înțelepciune Egiptului. Și după cum am spus, ați început să aveți vieți umane aici, dar a fost foarte greu să combinați partea voastră înaltă și evoluată cu natura foarte brută și densă a realității.

Simțiți această greutate, durerea pe care ați simțit-o din acele vremuri vechi. Voi ați fost pionieri ai conștiinței. Acest lucru v-a făcut să vă simțiți diferiți și singuri de foarte multe ori. Simțiți acea singurătate, acel sentiment de deconectare. Simțiți curajul și smerenia de care a fost nevoie ca să vă luați toate acestea pe umerii voștri. Vă cer să abordați aceste amintiri vechi pentru că ele vor să fie vindecate.

Sunteți din nou aici și sunteți împreună acum. Imaginați-vă că în mijlocul acestui cerc se află o piatră, o piatră mare. Piatra este rece și grea. Ea conține durerea singurătății voastre și întunericul, sentimentul de separare pe care l-ați simțit în viețile de până acum. Simțiți și cât de multă iubire se află în această piatră și care nu a putut fi exprimată și simțită în trecut.

Vă cer acum să trimiteți iubire din inima voastră în mijlocul acestei pietre. Puteți vedea raze aurii de lumină care intră în piatră, încălzind-o din afară. Această durere vrea să fie vindecată, este pregătită să fie vindecată.

În mijlocul pietrei se află un copil. Este copilul vostru. Este acea parte din voi care a vrut să trăiască și să se exprime liber, dar nu a putut face acest lucru de foarte multă vreme. Acum el simte razele aurii din inima voastră și se trezește.

Vă rog să vedeți cum, pe măsură ce copilul se trezește, piatra se transformă într-o piatră prețioasă cu multe, multe culori strălucitoare în interior. Ca un curcubeu. Acesta este darul vostru pentru Pământ. Și Pământul vrea să vă răspundă: primiți energia ei. Simțiți copilul din această piatră, el face parte din voi toți. Simțiți-l venind la voi. În sfârșit și-a găsit părinții. Sinele voastre mai înalte pot coborî pe Pământ acum.

Dați-i voie copilului să intre în voi și dați-vă voie să fuzionați cu el. Simțiți ceea de ce are nevoie de la voi. De ce energie aveți cea mai mare nevoie în acest moment al vieții voastre?

Dacă onorați copilul din voi, înseamnă că onorați viața și onorați faptul de a fi oameni. Sunteți pregătiți să treceți dincolo de acest ciclu de vieți în care ați fost împărțiți între înalt și jos, partea voastră umană. Trăiți ca un copil. Trăiți spontan cu o inimă deschisă. Puteți avea cu adevărat încredere în instinctele voastre. Nu trebuie să le revizuiți în mod continuu și să le cântăriți dintr-o perspectivă spirituală. Spiritualitatea voastră a coborât, a intrat în inima voastră și acum vrea să se nască pe deplin și să fie integrată în zona pântecelui vostru, în chakrele voastre mai joase. Acesta este ultimul pas.

Aveți așa o ezitare și așa niște rețineri să-i dați voie energiei voastre să coboare complet. Simțiți-o acum. Dați-i voie să coboare, energiei sufletului vostru, în pântecele vostru, în chakra voastră rădăcină, prin picioarele voastre și în tălpile voastre. Conectați-vă cu Pământul. Aveți încredere în emoțiile voastre, aveți încredere în imaginația voastră. Sunteți aici pentru a experimenta bucuria și ușurința. Aceasta este energia vindecătoare pe care o căutați. Ați devenit atât de senzitivi și când chakrele voastre mai joase nu sunt pe deplin împământate, când nu sunteți pe deplin prezenți în acea zonă, senzitivitatea voastră vă poate face să vă înecați în energiile exterioare. Inima voastră poate fi prea deschisă, să simțiți o prea mare responsabilitate, să absorbiți prea multă energie de la alți oameni. Și nu aceasta este misiunea voastră acum. Este să vă întoarceți la sinele vostru întregit. Să nu mai fiți divizați, ci să fiți o ființă umană, respectându-vă pe voi înșivă, respectându-vă granițele, și din acest respect de sine și un sentiment de delimitare să vă manifestați în afară din inima voastră.

Simțiți-vă cu putere pentru o clipă în chakra voastră rădăcină, la baza coloanei voastre vertebrale. Dați drumul tuturor corzilor energetice și a atașamentelor față de lucrurile sau energiile exterioare. Fiți cu voi înșivă.

Imaginați-vă că în jurul vostru este un spațiu sacru. Aceasta este casa voastră. Este cine voi sunteți și cine ați devenit pe parcursul acestei lungi călătorii. Respirați în acest spațiu. Simțiți-vă protejați de propria voastră energie. Și stați în acest spațiu oriunde v-ați afla, oriunde mergeți. În acest spațiu voi sunteți pe de-a-ntregul divini și pe de-a-ntregul umani. Sunteți întregi.

Vă mulțumesc că sunteți aici cu mine. Eu sunt cu voi.


© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.