joi, 18 ianuarie 2018

VOI sunteți Voi, și Ei nu sunt


Brenda Hoffman

Dragilor,

Profundul vostru disconfort din ultimele zile este rezultatul ajustării la noul vostru voi 5D. Chiar dacă o astfel de ajustare ar părea relativ ușoară având în vedere că atât voi cât și Pământul sunteți 5D, voi v-ați întors la 3D pentru rezolvarea unor probleme și alte domenii. După cum ați văzut în ultimele zile, nu vă mai puteți întoarce la 3D.

Așa că vă simțiți de parcă toată greutatea lumii ar fi pe umerii voștri. Pentru că până când nu vă acceptați statutul vostru de ființă 5D în întreaga voastră ființă, nu aveți abilitățile de a combate frica și furia.

Probabil că vă gândiți că o astfel de schimbare vă este dăunătoare și vouă și altora pentru că sunteți lipsiți de apărare. Dar, dimpotrivă, aveți o apărare mai puternică și mai bună decât ați avut vreodată pe Pământ. Și totuși ezitați din nou și din nou să acceptați aceste puteri.

Frica voastră de a nu fi pedepsiți, de a-i pierde pe cei dragi sau de-a fi prea puternici, v-au forțat să fiți o ființă 5D cu multe acțiuni 3D. Drept rezultat, ați cerut ajutor, în masă, să vă eliberați de pătura voastră de securitate 3D. Așa că acum vă simțiți singuri, goi și înspăimântați. Nu pentru că așa ar trebui, ci pentru că vă temeți să-l revendicați pe deplin pe noul voi.

Garantat, majoritatea dintre voi, dacă nu toți, ați fost pedepsiți pentru că v-ați arătat adevăratele puteri în timp ce vă aflați în 3D. Dar acelea au fost alte vremuri și voi ați fost un alt voi.

Înainte de a veni pe Pământ în această viață, v-ați stabilit un scut protector care v-a însoțit până acum câteva zile. Un scut care v-a permis să plutiți între 3D și 5D.

Convingerile voastre înainte de a intra în această viață au fost că ați putea să renunțați cu ușurință la scutul vostru de protecție odată ce atingeți un anumit nivel 5D. Deși acele nivele 5D au sosit acum câteva zile, voi continuați să vă agățați de obiceiurile voastre 3D. Obiceiurile nu mai sunt productive, cele pe care le-ați dezvoltat de-a lungul a eoni de vieți pământești.

Așa că au fost îndepărtate – doar pentru a vă trage într-o frică mai mare decât ați anticipat. Poate că o analogie potrivită ar fi cea în care ați trăit într-un cartier în care v-ați temut pentru siguranța voastră fizică atunci când ați ieșit din casă. Apoi v-ați mutat într-un alt cartier mai sigur în care voi și familia voastră nu v-ați mai temut. Dar, când ați revenit în fostul vostru cartier, ați simțit nevoia să purtați o armă sau un cuțit ca să vă protejați.

Ceea de ce nu v-ați dat seama încă este că nu este nevoie să vă întoarceți în acel cartier sau că trebuie să mergeți cu un tanc sau orice alt dispozitiv v-ați imagina care să vă protejeze pe voi și pe cei din jurul vostru de vătămare.

Nu mai aveți nevoie de protecții 3D cum ar fi o armă sau un cuțit, deoarece protecțiile personale și ale societății sunt mult mai sofisticate și mai puțin vătămătoare fizic. Totuși, vă este frică să vă implementați noile protecții, așa că vă simțiți dezgoliți și ușor de rănit chiar dacă exact contrariul este noua voastră realitate.

Dați-vă voie să vă afișați noile abilități. Seamănă cu descărcarea uni nou program de calculator doar pentru a fi frustrați că apăsarea butoanelor vechiului program nu mai funcționează.

Dați-vă voie să curgeți în noile voastre abilități în loc să fiți înspăimântați de pierderea vechilor voastre abilități, care nu vă mai sunt confortabile.

Sunteți o ființă nouă într-un corp nou. Lăsați să fie, cu toate surlele și trâmbițele, toate care au fost ale voastre de-a lungul eternității cu excepția momentelor în care ați fost pe Pământul 3D și poate pe alte planete 3D.

Voi nu sunteți 3D așa cum nu sunt nici abilitățile voastre. Pentru că nu ați îndrăznit să vă permiteți să fiți fără măcar un strop de ajutor din partea Universelor, acum vă simțiți dezgoliți într-o lume haotică.

Priviți în jurul vostru și apoi priviți în voi. Voi nu mai sunteți 3D și nici abilitățile voastre nu mai sunt. Dați-i voie acelui adevăr să facă parte din noul voi. Și apoi, dați-vă voie să curgeți în noile voastre abilități.

Desigur, fiind devotații păstrători ai luminii care sunteți, doriți un răspuns imediat la cererea voastră de a vă accesa noile abilități. Aici există o mică curbă a învățării după cum mulți dintre voi ați descoperit recent. Așa că, vă simțiți singuri, neprotejați și vulnerabili chiar dacă sunteți mai în siguranță și mai capabili decât ați fost vreodată într-un mediu 3D.

Nu vă face nici un bine să apăsați acel buton și această cheie dacă nu înțelegeți ce înseamnă să faceți acest lucru. Așa că, vă accesați manualul noilor voastre abilități în somn sau în momentele voastre de visare cu ochii deschiși.

Diferența dintre accesarea informației în 3D și 5D este curgerea informației. În 3D sunt ar trebui și de făcut. În 5D este vorba despre a lăsa fluxul de informație să vină ușor și fără nici un efort.

Fricile voastre actuale sunt nefondate și destul de inutile chiar dacă poate sunt de așteptat pentru că vă aflați într-un loc nou în ființa voastră. Voi sunteți conținuți de sine și, prin urmare, protejați de sine. Trebuie doar să-i dați voie acestui gând să devină o convingere – ceea ce se va întâmpla în următoarele câteva zile. Apoi fricile și temerile voastre vor deveni de domeniul trecutului și un pic ridicole, lucru care este valabil pentru multe dintre fricile și temerile din trecut, cum ar fi îngrijorarea că nu veți învăța niciodată să citiți când ați mers la școală.

Sunteți pe deplin capabili de oricare și de toate abilitățile pe care vi le doriți. Pentru că dacă aceste abilități nu ar face parte din noua voastră ființă, nu vi le-ați dori. Așa că dați-vă voie să curgeți în convingerea că voi sunteți 5D – nu bucăți de 3D acoperite de 5D – ci în întregime 5D cu noi interese, abilități și puteri. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.