sâmbătă, 24 februarie 2018

Co – Creația voastră și A Fi în Serviciu cu Ființele Stelare

Aprofundarea conexiunii voastre cu Ființele Stelare și învățarea modului în care puteți co-crea și fi în serviciu cu energia lor sintetizată

Echipa Colaborării a Ființelor Stelare

Această Capsulă a Înțelepciunii vă invită să vă conectați cu Echipa Colaborării a Ființelor Stelare și să primiți energiile lor, înțelepciunea și ghidarea. Echipa Colaborării Ființelor Stelare este formată din Ființe Venusiene, Ființe Celeste Albe, Pleiadeeni, Ființe de pe Sirius, Andromedani și Arcturieni. Aceste ființe doresc să vă susțină în recunoașterea și experimentarea esenței originare, energia și scopul tuturor Ființelor Stelare, în timp ce recunoașteți aceleași lucruri în propria voastră ființă. Ele doresc să susțină o frumoasă co-creație împreună cu voi, ajutându-vă să primiți și să întrupați co-creația voastră împreună cu Ființele Stelare. Scopul lor este să vă susțină în înțelegerea modului în care să vă folosiți co-creația cu Ființele Stelare pentru a fi în serviciul vostru înșivă și al omenirii. Ființele Stelare împărtășesc instrumente ale luminii cu voi ca să vă ajute să fiți în serviciu și să vă ajute, de asemenea, să întrupați activarea de Ființă Stelară care are loc în anul 2018.

”Noi, Ființele Stelare, dorim să vă invităm să recunoașteți esența noastră originală, adevărul Ființelor Stelare, dorim să vă invităm să vă recunoașteți propria voastră esență originală calitățile, culorile, vibrațiile sacre care crează esența, adevărul ființei voastre. Vă invităm să vă împărtășiți esența cu noi, iar noi, Ființele Stelare, ne vom împărtăși esența noastră cu voi. Făcând acest lucru, va avea loc o sintetizare a energiilor noastre și acest lucru va crea o lumină, o conștiință, va crea o manifestare. Vă vom invita să acceptați energia care este creată prin sintetizarea esențelor noastre originale în timp ce întrupați și primiți acest dar pe care îl împărtășim cu voi. Dorim și să ancorăm și să vă dăruim un instrument care să vă susțină în exprimarea acestei esențe originale, sinteza energiilor noastre. Vă vom invita să contemplați cu sufletul modul în care co-crearea cu aceste energii poate fi cel mai bine exprimată, cel mai bine transmisă Omenirii și Pământului și cum puteți fi în serviciu prin acțiuni sau intenții în transmiterea energiei pe care noi o creăm. Sinteza esențelor noastre originale va fi diferită cu fiecare suflet, fiecare ființă umană cu care ne sintetizăm energiile. Poate că esența voastră este bucurie și poate că esența noastră este beatitudine și astfel scopul vostru este creați bucurie și beatitudine, extazul fericirii în propria voastră ființă și realitate și să-i ajutați și pe alții să experimenteze același lucru.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 44 min și 45 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 31 de min.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 27. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.