marți, 13 februarie 2018

Exprimarea Adevărului Vostru

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

În această capsulă a înțelepciunii Arhanghelul Metatron se focalizează asupra îmbunătățirii abilității voastre de a vă spune adevărul. El descrie care este scopul chakrei gâtului și ce înseamnă de fapt să vă spuneți adevărul. Arhanghelul vă încurajează să eliberați energiile care nu sunt necesare legate de exprimarea adevărului vostru în timp ce vă ajută în vindecarea și reformarea chakrei gâtului vostru susținută de către Creator.

”Așa că, în această capsulă doresc să mă focalizez asupra exprimării adevărului vostru. Acum, când vă gândiți la exprimarea adevărului vostru, conștientizați mai întâi că chakra gâtului vă ajută în exprimarea adevărului vostru. Prin urmare, chakra gâtului vostru trebuie să fie curată, vindecată și puternică în capacitatea ei de a exprima atât verbal, cât și doar prin sunetul vocii voastre adevărul vostru cel mai profund, adevărul sufletului vostru. Prin urmare, ne putem imagina chakra gâtului aproape ca pe un mușchi care trebuie antrenat astfel încât să poată exprima cu adevărat vibrația sufletului vostru și a Creatorului cu acuratețe și într-un mod adecvat, astfel încât voi să puteți exprima, să puteți auzi și alții să poată auzi și să identifice vibrațiile adevărului în sunetul vocii voastre.

Este potrivit, de asemenea, să înțelegeți că intenția voastră este extrem de importantă; așa că intenția chakrei gâtului vostru, intenția voastră pentru chakra gâtului ar putea fi că aceasta reprezintă o exprimare a adevărului divin în fiecare moment al realității voastre. Deci, chiar și atunci când sunteți liniștiți, chiar și atunci când sunteți într-o stare meditativă, chakra gâtului vostru poate pulsa vibrațiile adevărului, vibrațiile sufletului vostru și ale Creatorului din sursa sa, din centrul chakrei gâtului vostru în câmpul vostru auric și în jurul vostru. Amintiți-vă, ca ființe fizice, auzul vostru este limitat deoarece voi puteți auzi numai o anumită gamă de sunete. Chakra gâtului vostru poate crea sunete și vibrații care sunt în prezent dincolo de auzul vostru. Par ca și cum ar fi lipsite de sunet, dar în alte dimensiuni ale Universului Creatorului, aceste sunete silențioase ar fi extrem de puternice, de intense și ar avea exprimări profunde ale adevărului din ființa voastră. Amintiți-vă că sunetul, împărtășește o mie de cuvinte, împărtășește atât de multă înțelegere încât cuvintele nici măcar n-ar putea-o explica. Așa că este important să înțelegeți intenția chakrei gâtului vostru.”

Această Capsulă a înțelepciunii este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 47 min și 36 sec, care conține informații importante legate de chakra gâtului, și meditația propriu-zisă de 24 min și 15 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 26. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea și prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.