duminică, 5 august 2018

Atenționări legate de actuala perioadă din punct de vedere astronomic



Primit pe email www.Earth–Keeper.com

Eclipsa Lunară Totală a Lunii Pline Sângerii, cea mai lungă Eclipsă a acestui secol, a avut loc în urmă cu 6 zile, dar energia sa este încă foarte intensă, în timpul scăderii sale, conducând la Eclipsa Solară din timpul Lunii Noi din 11 August 2018. Perioada de acum până la Eclipsa Solară din 11 August, la Lună Nouă, poate fi probabil cea mai provocatoare și mai eratică emoțional fază a anului … pentru toate semnele: apă, aer și, mai ales, foc și pământ.

În acest amalgam de energii, temperamentele se pot aprinde și exploda cu ușurință, adeseori fără nici o justificare. Probleme mici, care în mod normal nu v-ar deranja, se pot transforma în iritanți importanți provocând o reacție excesivă, o izbucnire necontrolată, nepotrivită. Acest lucru poate duce la regrete, deteriorarea relațiilor și la continuarea unor dispute. Încercările de a negocia sau rezolva acum conflictele, pot agrava și mai mult lucrurile.

Evitați să faceți din țânțar armăsar, mai ales până la Eclipsa Solară din 11 August, și, de fapt, ar fi prudent să evitați orice conflict în următoarele 3 săptămâni. Este foarte probabil să apară o lipsă de comunicare, neînțelegeri care sunt ceva obișnuit când Mercur este retrograd. Când mai este combinată și cu Marte retrograd (în august), această energie nu este cu siguranță cea mai bună pentru a soluționa conflicte, nici cel mai bun moment pentru a încheia acorduri, negocia afaceri sau finaliza contracte.

În această fază nu este foarte greu să puneți paie pe foc. Rațiunea poate fi într-un mod necaracteristic descentrată, destul de oscilantă și schimbătoare. Gândiți cu atenție înainte de a acționa. Puteți ajunge la decizii iraționale sau la concluzii greșite în acest moment. Puteți lua decizii atât de aiurea în această fază, atât de ”nu eu” încât, mai târziu, privind în urmă să vă întrebați ”La ce naiba mo-i fi gândit!”

Această multi-fațetată retro-astronomie se poate manifesta și ca o perioadă de îndoială și energie letargică … Un sentiment de anxietate, confuzie, lene, disperare și depresie. În această fază de mișcare înapoi extremă, s-ar putea să vă confruntați cu un progres frustrant de lent în proiectele, activitatea și relațiile voastre. S-ar putea să vă simțiți că ați fi blocați fără speranță, încleiați în melasă, prinși într-o stare de imobilitate. Este recomandabil să evitați furia, frica, îndoiala și depresia. Aceste emoții negative pot să vă arunce cu ușurință în adâncimi toxice, în această fază eratică și intensă.

Deci, țineți-vă bine pălăriile, centrați vagoanele.

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.