vineri, 17 august 2018

O curățare și purificare profundă și temeinică a întregii voastre ființe și a omenirii


A fi prezenți în alinierea voastră cu Creatorul prin experimentarea curățării și actualizării celulare

Lord Melchizedek

Aceasta este o meditație puternică focalizată pe crearea unei noi structuri celulare de lumină în Ashramul Universal, supravegheat și susținut de către Lordul Melchizedek, Echipa Medicală de Vindecare Universală și de Discipolii Melchizedek. Veți fi ghidați să creați și să întrupați o nouă structură celulară de lumină care să susțină ascensiunea voastră actuală și să vă ajute la o curățare profundă și temeinică a întregii voastre ființe, inclusiv a vieților trecute, generațiile și civilizațiile trecute, de fapt, a orice ce are un impact negativ asupra ființei voastre. Prin acest proces de curățare Lordul Melchizedek vă ghidează să fiți conștienți de și în prezența esenței ființei voastre și a existenței Creatorului în voi. Cea mai mare misiune a sa prin această meditație este să vă asigure spațiul în care să vă aflați în prezența Creatorului fără nici un fel de distrageri care v-ar putea influența energetic ființa și calea pe Pământ. Actualizarea celulară susține sănătatea și vitalitatea întregii voastre ființe.

”Eu, Lord Melchizedek, și multe ființe din Nivelul Universal, vrem să împărtășim cu voi o curățare care vă ajută să existați în momentul prezent ca adevărul vostru în aliniere cu Creatorul. Dacă vă puteți imagina pe voi înșivă stând pe Pământ într-un moment în care sunteți în mod predominant influențați de către trecut și viitor, am dori să fiți influențați de către prezentul vostru, asta însemnând alinierea voastră prezentă cu tot ceea ce Creatorul este, tot ceea ce este binecuvântarea generoasă a Creatorului și astfel veți experimenta curgerea divină a Creatorului. Veți crea libertate, eliberare, expansiune în ființa voastră, veți descoperi că este mai ușor să fiți adevăratul vostru sine, că este mai ușor să vă conectați la energiile Creatorului, că va fi mai ușor pentru voi să manifestați tot ceea doriți pentru că veți fi eliberați de limitările, de imprimările, de influențele energiilor de care nu sunteți în mod curent conștienți dar cu care sunteți totuși profund conectați și acesta este un aspect esențial al procesului vostru de ascensiune și al procesului vostru de vindecare; este o parte esențială a procesului de iluminare, este o cale de a vă da voie să vă predați, aproape să vă detașați de realitatea pământească pentru că sunteți pregătiți, pentru că sunteți pregătiți să întrupați aspecte mai înalte ale Creatorului și nu pentru că ați dori să vă eliberați de Pământ sau pentru că ați dori să părăsiți Pământul și provocările sale, ci pentru că acceptați Pământul, vă acceptați pe voi înșivă și adevărul vostru și sunteți pregătiți să mergeți mai departe ca Creator, să existați energetic în momentul prezent.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 46 de min și 36 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 35 de min și 03 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 38. Veți fi apoi ghidați pe platforma 

unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.