vineri, 3 august 2018

Responsabilitatea: Poarta Voastră spre Ascensiune



Saint Germain prin Natalie Glasson

Cei pregătiți pot să se ridice și să întrupeze noul val de energie care simbolizează întruparea responsabilității pentru procesul vostru de ascensiune. Pentru unii, gândul de a-și asuma responsabilitatea pentru propria lor evoluție poate fi un proces descurajator care provoacă o mare nesiguranță și confuzie. Acest lucru se datorează lipsei încrederii în ei înșiși și în prezența Creatorului în interiorul și în jurul lor. Să-ți asumi responsabilitatea nu înseamnă că trebuie să te descurci de unul singur pentru a-ți găsi și urma propria cale spirituală sau să-ți atingi singur ascensiunea, aceste înțelegeri sunt născute din credințele ego-ului în separarea de Creator. Să-ți asumi responsabilitatea pentru propria ta ascensiune înseamnă să te deschizi și să te predai Universului Creatorului în timp ce-ți dai voie să fii călăuzit, având încredere că totul va fi bine și împlinitor. Deschiderea voastră către Universul Creatorului vă dă voie să fiți călăuziți în cel mai frumos mod să experimentați o magnifică învățare spirituală și de suflet, creștere și înțelegere. Când nu vă asumați responsabilitatea pentru propria voastră creștere și evoluție spirituală, vă lipsește direcția, conexiunea cu voi înșivă, înțelegerea nevoilor voastre, dați vina pe alții și vă așteptați ca alții să facă munca voastră spirituală, creșterea și evoluția pentru voi. Alți oameni sunt prezenți tot timpul în realitatea voastră pentru a vă ajuta, inspira, direcționa și a vă reflecta adevărul Creatorului. Cu toate acestea, pentru o creștere spirituală accelerată, este nevoie să fiți centrați în miezul vostru prin predarea voastră ghidării Creatorului având intenția co-creării în armonie cu Creatorul; asta înseamnă să-ți asumi responsabilitatea pentru propria ta creștere.

Întrebarea care promovează Acceptarea voastră înșivă

Întrebarea pe care vi-o puteți pune este: ”Cum pot să co-creez împlinire și creștere spirituală împreună cu Creatorul și cei din jurul meu?” Această întrebare vă ajută să vă dați seama că voi sunteți principalul creator și manifestator al realității și existenței voastre pe Pământ. Cu toate acestea, nu o puteți face singuri, prin urmare, co-creația este întotdeauna esențială. Este, de asemenea, esențial să recunoașteți mai întâi toate creațiile ca pe o energie aflată în voi care ia formă în moduri minunate și adeseori inexplicabile în realitatea voastră. Atunci când vă recunoașteți pe voi înșivă, creațiile voastre, pe cei din jurul vostru și pe Creator ca pe o energie, vă percepeți realitatea într-un mod diferit și înțelegeți că toate energia este născută din Creator și dorește să experimenteze conexiune pentru a se transforma și crea o nouă energie.

Atunci când vă predați Creatorului și sunteți dispuși să primiți călăuzire, ajutor și susținere din partea Creatorului în timp ce vă dați seama că scopul vostru este să primiți călăuzire și să acționați pe baza ei în moduri care să vă inspire și să vă împlinească, vă ridicați să primiți aceste noi valuri de energie care se ancorează în Pământ pentru a ajuta ascensiunea și vă asumați responsabilitatea pentru evoluția voastră spirituală.

Accesarea scopului vostru în Ascensiune

Atunci când cereți călăuzire cu privire la scopul, călătoria și experimentarea ascensiunii voastre, vă dați seama că momentele de trezire și realizare de sine și a sinelui interior vă oferă alegerea de a vă scufunda în lumină pentru a da voie ca miraculoase experiențe să aibă loc sau să rămâneți în limitările ideilor preconcepute. Când alegeți să acceptați lumina din ființa și din jurul vostru, voi creați o punte între realitatea voastră fizică și ființa voastră spirituală; acest lucru inițiază un proces de tranziție. În fiecare moment al existenței voastre ca ființă umană, voi sunteți o ființă de lumină spirituală conștientă și conectată cu Creatorul, care locuiește într-un corp fizic, dar adeseori focalizarea voastră principală este pe corpul fizic până în momentul în care între aspectul fizic și energia spirituală a ființei voastre o punte este restabilită și în mod continuu întărită. Conștiința trezită și înțelegerea inspirată despre voi înșivă pătrunde în mintea și în conștientizarea voastră sub forma unei integrări treptate. Veți observa că trezirea se repetă în nenumărate forme diferite, devenind din ce în ce mai avansată de-a lungul întregii voastre vieți.

Scufundarea în lumină și focalizarea pe crearea unei punți de lumină între sinele vostru fizic și cel spiritual, are loc atunci când vă predați Creatorului, deschizându-vă să primiți expansiunea Creatorului. Când alegeți să vă predați și să descărcați sau recunoașteți lumina Creatorului în ființa voastră, în special în momentele de confuzie, tulburare sau haos, voi vă asumați responsabilitatea pentru creșterea voastră spirituală, co-creați și vă atingeți scopul, dându-vă voie să progresați pe calea voastră spirituală cu ușurință și perfecțiune.

O experimentare și reamintire a scopului Ascensiunii voastre

Dați-vă voie să stați liniștiți, mulțumiți să vă experimentați realitatea materială solidă, bucurându-vă de experimentarea corpului vostru și a mediului vostru înconjurător, onorând energia în formă fizică.  

Când sunteți pregătiți, imaginați-vă o coloană de lumină violet care se manifestă în fața chakrei celui de-al treilea vostru ochi și care vă captează imaginația. Explorați energia violet atât cât doriți.

Imaginați-vă, simțiți sau conștientizați că vă scufundați cu capul înainte într-o lumină violet strălucitoare, entuziasmați de libertatea care v-a fost oferită în timp ce vă scăldați în lumina violet. Corpul vostru se simte lipsit de greutate, emoțiile voastre luminoase se intensifică, iar mintea voastră se limpezește. Puteți înota fără nici un efort urmându-vă intuiția și simțul interior al direcției prin lumină.

O lumină turcoaz se infiltrează în bazinul vostru expansiv de lumină violet, bucurați-vă de această lumină în timp ce observați cum se integrează și o lumină roșie, albastră și verde. Imaginați-vă, simțiți, conștientizați cum vă învăluiți în fiecare culoare pe măsură ce aceasta se manifestă, sunt atât de multe de explorat și de descoperit. Simțiți cum vă scufundați în fiecare culoare și experimentați vitalitate, libertate, energie și expansiune, lăsați-vă simțurile să se deschidă luminii.

O lumină albă, pașnică intră cu putere și sacralitate în conștientizarea voastră. Înotați în sus și scăldați-vă în puritatea luminii albe.

Cu acordul vostru, un flux de lumină aurie vă străbate axa centrală curgând până la baza ființei voastre.

Sunteți una cu tot ceea ce Creatorul este, acesta este destinul vostru, adevărul vostru și eterna voastră existență. Este ceea ce căutați în fiecare moment și acum experimentați în mod conștient. Misiunea voastră este să vă dați seama că căutați unimea cu Creatorul în realitatea voastră de zi cu zi și înțelegeți că fiecare experiență de pe Pământ vă oferă oportunitatea de a experimenta unimea.

Simțiți cum vă întoarceți în corpul fizic, tot ceea ce ați experimentat se adună în corpul vostru creând o energie în formă de trandafir în centrul inimii voastre. V-ați împlinit cea mai mare dorință din întreaga lume și Univers: să fiți una cu tot ceea ce Creatorul este și cu Universul. Întrupați această experiență pentru veșnicie și o puteți accesa oricând.

Prin împărtășirea acestei meditații cu voi, eu, Saint Germain, doresc să vă ofer ideea că ascensiunea este veșnic curgătoare, continuă, repetitivă în avansarea unor căi extraordinare, fluidă, în continuă evoluție și întotdeauna inspiratoare. Un sentiment de a fi călăuziți de o forță care este dincolo de înțelegerea voastră va fi cuplat cu o siguranță înțeleaptă care apare în ființa voastră. În multe feluri, nu există opriri și nici momente în care să vă îndepărtați de calea voastră, totuși un sentiment de a călători nicăieri cu rapiditate va apărea în mod simultan. De fapt, voi vă aflați în fiecare moment pe calea voastră aurie dobândind o mai mare conexiune și o legătură între energiile voastre fizice și spirituale cu o înțelegere a scopului vostru în procesul vostru de ascensiune. Amintiți-vă că realitatea voastră fizică este extrem de importantă în procesul vostru de ascensiune deoarece este pânza pe care voi să vă exprimați, experimentați și creați. Este o serie de numeroase expediții de explorare în interiorul și în jurul ființei voastre, însoțite de întrupări ale conștiinței și înțelegeri care descriu scopul și procesul ascensiunii voastre. Atunci când veți crea intenția de a vă asuma responsabilitatea pentru creșterea voastră spirituală îi veți da voie lumii Creatorului să vi se dezvăluie, experimentând cu o perfecțiune și sincronizare divină magia, beatitudinea, iubirea și adevărul Creatorului în ființa voastră. Înțelegerea scopului vostru este ușoară, este simplu să-l exprimați pe Creator în moduri frumoase, împlinitoare și creative care să vă susțină pe voi înșivă și pe ceilalți.

Eu Sunt o lumină care vă călăuzește în mod constant,

Saint Germain

link catre articolul original


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.