joi, 9 august 2018

Transformarea Pământului din Esența Voastră

Co-crearea unei noi fundații pentru a susține Noul Pământ

De la Îngerul Pământului

În această Capsulă sunteți întâmpinați de Îngerul Pământului al cărui scop este să supravegheze evoluția și ascensiunea Pământului și a Mamei Pământ. Îngerul Pământului deține conștiința fiecărui aspect al ascensiunii Pământului și dorește să fuzioneze cu voi pentru a co-crea Noul Pământ. Îngerul Pământului vorbește despre diferitele dimensiuni ale ascensiunii Pământului, cum fiecare este sacră și poate fi accesată de către voi pentru a vă împământa în actuala dimensiune a Pământului. Îngerul împărtășește inspirația că Noul Pământ este creat și se manifestă din ființa voastră, dar descrie și modul în care fiecare ființă se conectează cu o dimensiune diferită a Pământului. Este împărtășită o meditație în care sunteți invitați să fuzionați cu Îngerul Pământului și să vă activați esența ființei voastre unificate pentru a forma o nouă fundație energetică pentru Pământ și pentru tot ceea ce se află pe ea. Veți fi ghidați să observați transformarea și realinierea Pământului cu o nouă vibrație mai înaltă a dimensiunilor și evoluției Pământului. Astfel, perspectiva voastră asupra Pământului se va transforma și se va schimba. Co-creația voastră cu Îngerul Pământului o va susține pe Mama Pământ și toate ființele prezente acum pe Pământ.

”Pământul pe care voi îl experimentați reprezintă o singură dimensiune a Pământului. Există nenumărate dimensiuni ale Pământului pe care le puteți asemui cu capitolele unei cărți. Fiecare dimensiune manifestă un anumit aspect al ascensiunii Pământului și a tot ceea ce este prezent pe el.

Fiecare dimensiune a Pământului are un scop, lecții, inspirații care pot fi și sunt dobândite. Pământul este prezent în fiecare dimensiune. Omenirea și toate ființele sunt prezente. De asemenea, voi sunteți prezenți în fiecare dimensiune a Pământului, în fiecare stadiu al evoluției Pământului. Într-o anumită formă veți fi prezenți fie ca ființă fizică, poate într-o altă încarnare, fie poate ca ființă energetică aflată în serviciu din planurile interioare, dar foarte conectați și devotați Pământului. Așa că, dimensiunile, dacă am putea să le vedem pe toate, am putea urmări ascensiunea Pământului și a tuturor ființelor de pe ea. Așa cum cu ușurință vă puteți imagina, fiecare dimensiune vă poate apărea ușor diferită, deși veți putea mereu să recunoașteți Pământul și ființele care există pe ea, dar tranziția, evoluția, călătoria ar fi toate evidente.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 49 min și 25 de sec și care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 28 de min și 12 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 37. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.