duminică, 27 iulie 2014

Înapoi la Început - Mai multe mesaje din Antares




Adaug această Hartă Stelară Inter-dimensională Maiașă pentru că ea arată alinierea planetelor Arcturus, Pleiade și Antares (scrisă cu H) cu Sirius servind ca vârf acelei piramide interioare. Acestea sunt cele trei planete din galaxia noastră care sunt cele mai active în a ajuta Pământul în ascensiunea Sa. 


Primit prin Suzanne Lie

Extras cu transmisia primită din Antares

Cândva în Mai sau Iunie 1995 am început să primesc aceste mesaje din Antares.

Salutări.

Noi suntem din Antares.
Am venit să comunicăm cu voi pentru că voi ați format o veche alianță cu noi. Nu v-ați mai amintit această alianță până când implantul Orionian nu a fost eliminat. Acest implant a fost plasat în câmpul vostru eteric atunci când ați fost luați prizonieri de către aceștia.

Voi ați servit în legiunile noastre pe perioada mai multor încarnări. Nu ați fost capabili să vă recunoașteți această parte a voastră din momentul în care ați plasat-o în întuneric și ați judecat-o ca fiind ”greșită”. Înainte însă de a putea trece prin poarta Arcturiană, voi trebuie să faceți pace cu războinicul vostru.

Am venit să te întrebăm dacă ai fi dispusă să canalizezi informații pentru noi. Avem mesaje pe care am dori să le transmiți oamenilor de pe Pământ care sunt dispuși să le audă. Îți simțim îndoiala și frica de a te pune singură într-o poziție vulnerabilă. Această frică este neîntemeiată. Tu ești un mare războinic. În limbajul nostru cuvântul războinic înseamnă unul care este în luptă. 

Noi traducem cuvântul ”războinic” ca și cel care este curajos și nu se teme de luptă. Bătălia nu este prima alegere, dar va fi luată dacă este necesar. Cu toate acestea, noi pe Antares am rezolvat termenul luptă într-un mod evolutiv în locul unui mod involutiv. Tu ești foarte conectată cu noi pentru că ai fost o Nordică și deasemenea și o Celtică. Îți amintești acum curajul tău?

Am venit pe planeta voastră la sfârșitul anilor 1980 pentru a o ajuta pe Gaia în timpul expansiunii Sale în forma expresiei sale de o frecvență mai înaltă. Am lucrat cu sistemul imunitar al omenirii, care a fost foarte taxat de către poluanții din biosfera voastră.   

Unii dintre poluanți au fost eliberați de pe Pământ, iar alții au fost rezultatul unui război chimic care a avut loc pe cerul de deasupra planetei voastre. Vârful acelei bătălii în acel timp a fost deasupra orașului vostru Los Angeles. Acesta este motivul pentru care am venit să comunicăm cu tine. A sosit momentul acum ca tu să-ți deschizi memoria față de noi. Pentru a te ajuta în acest proces îți vom relata ”visul” pe care l-ai avut la prima noastră întâlnire:

Erai în Corpul tău de Lumină zburând deasupra orașului. Vibrația orașului Los Angeles este asemănătoare cu vibrația Atlantidei din timpul căderii sale. Comandantul nostru, Radulan, un nume care îți este familiar, a venit să te salute. A fost o reproducere a unei nave spațiale create pentru tine astfel încât să te poți simți mult mai confortabil.

Când ai intrat pe navă te-ai întâlnit cu foarte mulți prieteni din trecut, viitor și din realitățile paralele. Noi suntem un popor foarte dinamic. Energiile noastre sunt foarte diferite de cele ale Arcturienilor cu care voi ați comunicat până acum. Noi suntem foarte înalți după standardele voastre pământești, în jur de zece până la douăsprezece picioare înălțime (3.05 – 3.66 m n.t.). Pentru voi pielea noastră este de culoarea cuprului și ne bucurăm să purtăm părul lung, cam așa ca în picturile Celtice pe care le-ai colectat.

În această viață ți-ai ales un corp care poartă o mare parte din codurile genetice ale poporului nostru. Linia ta ca succesiune este cea a Europei Nordice. Ai simțit foarte puternic energia noastră atunci când ai fost în Norvegia și în Irlanda. Te-ai căsătorit cu un Norvegian. Nici unul dintre aceste incidente nu sunt accidentale.

Te-ai pregătit multe vieți pentru această sarcină. Da, simțim cum inimile voastre trag spre Arcturus. Într-adevăr ea este planeta ascensiunii voastre. Cu toate acestea, în momentul acestei prime întâlniri a noastre este necesar să-ți aliniezi energiile cu ale rasei noastre pentru sarcinile pe care le ai de îndeplinit.

În primul rând trebuie să faci pace cu războinicul din tine. Acesta a fost pasul final necesar a fi făcut pentru deschiderea inimii tale. Avem pentru tine misiuni pentru care te-ai oferit voluntar cu foarte, foarte mult timp în urmă după măsura voastră de timp. Desigur, timpul nu este așa cum îl puteți voi măsura din lumea voastră trei dimensională. După ce ați făcut tranziția de la dualitate la unitate, voi veți trăi în ACUM.

De fapt, noi vă vorbim din omniprezentul ACUM. Este sarcina noastră să vă ajutăm să înțelegeți funcționarea ACUM-ului, astfel încât să nu deveniți confuzi din cauza multelor schimbări cu care urmează să vă confruntați. De exemplu, deveniți cineva nou dar în același timp deveniți persoana care ați fost întotdeauna.

Mergeți în viitor în același timp în care mergeți și în trecut. Nu există timp și nici spațiu și nu există nici o separare între viitor – trecut sau nou – vechi. Totul pur și simplu ESTE. Așa cum ați învățat și înainte, planeta voastră se mișcă înspre ESTE, ACUM și A FI în cea de-a cincea dimensiune. Simțiți acest este, acum și a fi în legătură cu voi în timp ce comunicați cu noi.

Noi folosim cuvântul NOI pentru că noi nu mai suntem în dualitate și nu ne mai percepem ca ființe separate una de cealaltă. Din nou, când spunem ”nu mai” există o interferență a timpului. Este dificil să comunicăm în limbajul vostru fără interferența timpului sau spațiului.

Una dintre tehnicile care vă vor permite să vă expansionați conștiința este să comunicați cu noi folosind un limbaj liber de referiri la timp sau la spațiu. În ACUM limbajul NU este expus în șiruri de litere sau de sunete așa cum trebuie să facem noi acum pentru a putea comunica cu voi.

SPECTRUL 

Imginați-vă acum că suntem împreună cu voi. Vedeți-ne forma. Da, suntem foarte înalți după standardele voastre. Ne-am luat o formă mai densă decât cea pe care o purtăm de obicei pentru a vă ușura vederea noastră. Vedeți acum două ființe stând în spatele meu în partea mea dreaptă și în cea stângă? Acestea sunt emanații ale mele.

Totul este un spectru. Eu sunt o bandă de energie. În scopul de a comunica cu voi mi-am plasat conștiința la o anumită vibrație pe acel spectru. ”Aripile” mele care par a fi alte două persoane care stau în spatele meu în stânga și în dreapta mea, sunt benzile din spectrul meu.

Imaginațivă o panglică lungă care este elastică. Ea este ancorată în două puncte distincte. Punctele de ancorare sunt marginile spectrului. Acum aceste ”margini” sunt de fapt o iluzie. Cu toate acestea noi am ales învelișuri de utilizare așa ca învelișurile voastre pentru lumină și sunet.

În punctul din interiorul acestei benzi sau al învelitorii pe care eu îmi plasez conștiința, există un vârf de activitate care difuzează în afara și în spatele meu în ambele direcții pornind din acel punct al conștiinței.

Acum experimentați-vă pe voi înșivă ca pe un punct de pe spectrul vostru. Puneți trecutul la un capăt și viitorul la celălalt capăt. Acum mutați-vă conștiința înspre partea ”trecut” a spectrului și experimentați Atlantida. Simțiți-vă conștiința deplasându-se de-a lungul benzii spectrului și vedeți unele dintre celelalte vieți pe care vi le-ați amintit. Viața voastră din Atlantida are o ”nișă” pe spectru, deoarece acesta a fost punctul intrării voastre în dualitate.

Realizați acum că acest spectru este de fapt un cerc, așa cum este toată viața. Dacă vedeți banda ca un cerc voi puteți potrivi acel punct de rezonanță al intrării voastre în dualitate cu punctul ieșirii voastre din dualitate. Dacă vedeți acest spectru ca și pe un cerc, vă dați seama că nu există nici un început și nici un sfârșit, nici acum și nici mai târziu pentru că puteți călători în jurul cercului de mai multe ori.

De asemenea, puteți merge în orice direcție a cercului. Prin urmare, voi puteți începe din nou și din nou, sau încheia – din nou și din nou. Cu toate acestea, voi nu sunteți punctul. Voi sunteți spectrul. Punctul conștiinței voastre este doar un instrument pe care voi îl puteți folosi în acest moment al aducerii aminte până când veți putea să vă îmbrățișați mai mult din emanațiile voastre.

În realitate voi sunteți întegul cerc și puteți exista în toate ”spațiile” spectrului în același ”timp”. Nu trebuie să învățați acest proces. Trebuie doar să vi-l amintiți. Vedem în mintea voastră graficul spectrului de Lumină și punctele de pe acesta care sunt vizibile unui om trei dimensional. Acesta este un exemplu bun pentru ceea ce vă spunem. Acum puneți acel spectru într-un cerc prin conectarea ”capetelor” spectrului. Vă cerem să practicați expansionarea acelui spectru de vizibilitate până când veți putea vedea totul dintr-o dată.

Cum să faceți acest lucru? Vă mutați într-un punct de percepție deasupra cercului de Lumină. După ce ați dobândit abilitatea de a vedea întregul cerc, începeți să practicați cum deveniți acel cerc și vă deplasați punctul de conștientizare în jurul acestuia.

ELIBERAREA LUPTEI   

Vedem că vă luptați cu rănile lungii voastre bătălii pe Pământ. Renunțați acum la acea luptă și dați-le voie acelor răni să se vindece. Viața voastră va fi calmă și simplă pentru o bucată de vreme astfel încât voi să puteți intra într-o vindecare completă. Corpul vostru trece printr-o transformare considerabilă, emoțiile voastre sunt vindecate la un nivel mai profund decât v-ați fi imaginat vreodată a fi posibil, iar mintea voastră este expansionată dincolo de toate viețile voastre pe Pământ.

(Notă de la Sue. Este interesant că am fost ghidată să citesc acest mesaj acum. Au trecut 19 ani de când am primit acest mesaj și eu abia acum încep să intru în faza de care vorbesc aici Antarienii.)  

Permiteți-vă acum să vă bucurați de acest proces. Lumina va avea grijă de nevoile voastre. Renunțați la acea credință că trebuie să vă luptați pentru a supraviețui. Întotdeauna veți supraviețui pentru că voi sunteți Spirit. Spiritul este infinit.

Sunteți cu adevărat binecuvântați să aveți posibilitatea de a avea această experiență a transformării la prima mână. V-ați pregătit multe vieți pentru această experiență. Amintiți-vă să vă folosiți Merkaba. Trageți-o afară și meditați asupra tragerii. Integrarea sinelor voastre mai înalte în realitatea voastră curentă vă va fi de foarte mare ajutor.

Încheiați tot ceea ce ați început și FIți răbdători. Totul se desfășoară exact așa cum ar trebui. Amintiți-vă, chiar nu există timp, așa cum și voi știți. Prin urmare, nu există nici nerăbdare.

Comandantul Malteese


Traducere Monica Poka

sâmbătă, 26 iulie 2014

Mai multe mesaje din Antares - Curățarea Întunericului


Curățarea Întunericului

Primit prin Suzanne Lie în 17 Iulie 1995

(Revin pentru a vă oferi următorul mesaj pe care l-am primit de la Antarieni. Au fost unele părți ale acestui mesaj legate de posibilitatea distrugerii lumii noastre. Acesta este probabil unul din motivele pentru care am pus deoparte aceste mesaje și am uitat de ele. Datorită faptului că noi NU am creat aceste realități ca și un ACUM, iar acest lucru pare din ce în ce mai puțin probabil cu fiecare zi care trece, simt că pot debloca acea parte componentă a mesajului Antarian. Cred că este important ca noi toți ”să ne batem pe umăr sinele noastre.” Este evident că am supraviețuit în mod victorios fără să permitem ca posibila realitate a distrugerii să aibă loc. Felicitări Umanitate! Și mulțumiri vouă Galacticilor!)

Dragă Comandante Malteese, am auzit chemarea ta. Ai un mesaj pentru mine?

CM
Da, ați primit prima parte a comunicării mele. Am dori să vă vorbim astăzi despre atmosfera planetei voastre Pământ. Am lucrat din greu pentru a curăța efluviile întregului întuneric care a înconjurat lumea voastră și pentru a corecta anumite echilibre care au fost strâmb stabilite.

Am lucrat împreună cu lucrătorii în lumină care au făcut transmutațiile necesare pentru a devia orice realități negative posibile care ar fi putut apărea din această maltratare a planetei voastre natale. Sperăm ca prin această acțiune distrugerea să nu mai fie necesară.

În momentul translației finale în cea de-a cincea dimensiune, percepția unor oameni va fi că va avea loc o mare distrugere. Această frică le va permite celor care nu pot auzi șoapta să recepționeze țipătul ca pe o ultimă încercare de trezire a lor.

Acesta nu va fi necesar pentru cei care vor asculta și nu vor experimenta nici o distrugere, deoarece ei și-au acordat conștiința cu frecvența cosmică. Prin urmare, ei vor fi pregătiți pentru momentul translației în cea de-a cincea dimensiune. Cu toate acestea, voluntariatul de a trece printr-o realitate de tranziție vă poate taxa forma voastră trei dimensională.

(Sunt destul de sigură că am depășit această realitate a unei posibile distrugeri. Cu toate acestea, în 1995 lucrurile arătau destul de sumbru. Cu atât mai mult cu cât Galacticii puteau vedea posibilitatea lui  9-11, (septembrie 2001 n.t.) care chiar s-a petrecut, ca și pe posibilitatea celui de-al treilea război mondial care trebuia să fie rezultatul acelui eveniment. Sunt FOARTE fericită să spun că am reușit să ne acordăm conștiința la o realitate care se expansionează în dimensiunea a cincea din ce în ce mai mult pe zi ce trece.)

Astăzi, noi Antarienii  dorim să vă instruim în ceea ce privește modul în care vă puteți proteja singuri de frică și negativitate, care altfel v-ar putea afecta corpul fizic. Mulți dintre voi ați experimentat dificultăți în ceea ce privește chakrele a patra – inima, a cincea – gâtul, a șasea – fruntea (sau al treilea ochi cum i se mai spune n.t.)

Aceste dificultăți se manifestă pentru că voi v-ați deschis aceste chakre importante mai înalte, dar nu ați împământat această deschidere suficient de profund în corpul vostru fizic. Ori de câte ori are loc o creștere a Luminii, are loc și o creștere a Întunericului. Ați experimentat acest lucru, nu-i așa?

Permiteți-ne să vă explicăm acum de ce face acest lucru ca voi să simțiți dificultăți în corpul vostru fizic. Prin munca voastră interioară și comunicări conștiente cu dimensiunile mai înalte, voi v-ați deschis și extins foarte mult gama receptivității celui de-al Treilea Ochi al vostru. Cel de-al Treilea Ochi al vostru când este deschis este comparabil cu o stație telegrafică sau cu telefonul vostru, ceea ce înseamnă că el este un mijloc prin care voi puteți ”telefona acasă.”

Când extindeți gama frecvenței pe care o puteți recepționa în mod conștient, spectrul se extinde asemeni fasciculului de lumină al unei lanterne. Astfel gama se extinde atât în dimesiunile mai înalte cât și în cele mai joase. Prin urmare este foarte important ca voi să recunoașteți fiecare loc întunecat din voi înșivă, pentru că cei care s-ar putea să nu aibă cele mai bune intenții le vor observa cu siguranță.

Atunci când sunteți conștienți de propriul vostru întuneric interior, voi îl puteți conecta în mod conștient la spectrul atenției voastre, care include cea mai măreață lumină a voastră. În acest fel întunericul vostru va trăi în unitate cu expresiile voastre mai înalte și nu veți mai fi vulnerabili față de nici o ființă care trăiește în frecvența separării.

Dacă vă desprindeți conștientizarea voastră conștientă de întunericul vostru pentru a vă experimenta lumina, voi experimentați în continuare separarea. Vedeți voi, voi ați permis unei părți din voi să devină inconștientă, și astfel separată de o altă parte a voastră înșivă.

Când vibrați în separarea de orice fel voi sunteți sensibili față de cei care vibrează în separare. Astfel, dacă voi vă percepeți frica și întunericul ca fiind separate de voi, nu vă puteți proteja acea parte vulnerabilă a sinelui vostru de cei care doresc să vă extindă sau apeleze întunericul vostru interior.

Pe de altă parte, dacă v-ați unificat propriul vostru întuneric cu propria voastră lumină, atunci vă protejează propriul vostru cerc al conștientizării. Atunci când o parte din voi este în afara conștientizării voastre, voi creați o frică inconștientă, dacă acea parte este întuneric, și o speranță înconștientă, dacă acea parte este lumină.

Speranța este o vibrație mult mai înaltă decât frica, dar ea nu este legată de conștientizarea voastră conștientă, nu este o senzație care se poate folosi. Partea din Lumina voastră care este dincolo de conștientizarea voastră, va rămâne în continuare asociată cu ființele cu o vibrație luminoasă. În același fel, partea voastră Întunecată care este dincolo de conștientizarea voastră se va asocia cu ființele cu o vibrație întunecată.

În nivelele interioare aceste ființe de Lumină și Întuneric se luptă. Întunericul încearcă să vă atace, iar Lumina încearcă să vă apere. Este benefic să aveți o protecție pentru acele părți din voi pe care nu vi le-ați revendicat încă pentru ca acea bătălie neștiută să nu vă taxeze forma fizică.

Inconștientul vostru comunică cu voi prin intermediul sistemului vostru endocrin și acest lucru nu este, de obicei, perceput de către conștientizarea voastră trei dimensională. Din fericire, corpul vostru de vis patru dimensional este mult mai conștient de ceea ce este inconștient lumii voastre fizice. Prin urmare, visele voastre pot fi extrem de instructive.

Vedem că ați făcut o conexiune conștientă cu Îngerul vostru care vibrează la o frecvență foarte înaltă. Cu toate acestea, în scopul de a vă încorpora Îngerul în cercul conștientizării voastre, voi trebuie să faceți o conexiune conștientă și cu demonii care există la extrema opusă a benzii voastre energetice.

Înainte de a face această călătorie în Întunericul vostru, dați-nă voie să vă explicăm un pic mai multe despre spectrul conștientizării voastre. Vă amintiți că în prima noastră comunicare v-am instruit în ceea ce privește spectrul timpului și spațiului?



Această analogie este valabilă și pentru lărgimea de bandă a conștiinței voastre. Maeștrii Ascensionați și locuitorii altor lumi, așa ca și noi înșine, toți au o componentă Întunecată. Întunericul nu este ”rău” așa cum este adesea judecat. Întunericul este doar punctul de ancorare al Luminii. De asemenea, Întunericul este relativ.

Pentru o ființă a cărei vibrație rezonantă (sau centrul funcționării conștiente) este în dimensiunea a șasea, a opta dimensiune poate fi considerată Lumina ei, iar dimensiunea a patra poate fi considerată Întunericul ei. Pentru o ființă a cărei vibrație primară este dimensiunea a treia, Lumina sa va fi în dimensiunea a patra, iar Întunericul ei va fi în dimensiunea a doua.

Cum poate cineva funcționa în cea de-a doua dimensiune? În primul rând ar trebui să facem o diferență între ființele din dimensiunea a doua aflate în unitate, cum ar fi un stup de albine sau un banc de pești, și cea mai joasă frecvență a unui om fizic. Creaturile din dimensiunea a doua, în unitate, acționează ca o singură ființă. Pe de altă parte, ”cea mai joasă frecvență” doi dimensională a conștiinței umane este separată de alte ființe doi dimensionale precum și de propria lor conștiință mai înaltă.

Prin urmare, această influență doi dimensională, pe care de obicei ei nu o conștientizează, este egoistă pentru că conștientizarea lor în ceea ce privește lumea din jur este foarte limitată. Acest egoism este esența a ceea ce este considerat ”rău” sau ”diabolic” în societatea voastră. Acest egoism extrem permite persoanei să ia de la sau să facă orice oricărei alte forme de viață oricând dorește.

Din sinele lor de ”lumină” ei vibrează până la cea de-a patra dimensiune și sunt conștienți că există viață, alta decât a lor proprie. De fapt, o dată ce o persoană fizică se poate conecta la lumina sa mai înaltă patru dimensională, își dă seama că orice îi face unei alte forme de viață își face și sie însuși.

Vedeți acum cum oamenii trei dimensionali își au salvarea în propria lor lumină mai înaltă?

Și acum, Dragilor, vă luăm într-o călătorie în Întunericul vostru

Amintiți-vă că VOI sunteți Lumina expresiei luminii din interiorul VOSTRU. Aceste părți ale ”luminii” voastre sunt cheia pentru unitatea voastră cu tot ceea ce înseamnă viață. Acum aduceți-vă Complemenul Divin în inima voastră. Faptul de a vă susține Complementul Divin în inimă vă ancorează rezonanța primară în cea de-a cincea dimensiune.

Expresia voastră cinci dimensională vă oferă un acces conștient la sinele vostru Venusian șase dimensional și la sinele vostru Arcturian opt-zece dimensional, care și-a coborât rezonanța la cea de-a șaptea dimensiune pentru a se putea conecta cu voi.

Acum simțiți cea de-a cincea dimensiune Venusiană în jurul vostru.
Vedeți cerul gălbui, copacii violet și flora și fauna în timp ce ele plutesc înspre voi și vă învăluie cu iubire necondiționată.

(Una dintre primele conștientizări conștiente pe care le-am avut a fost că mi-am adus aminte de viața mea din cea de-a cincea dimensiune Venusiană. Antarienii mi-au adus aminte de această frecvență a mea însămi. Desigur, întotdeauna am simțit ca și MINE, dar am separat Lumina de sinele meu fizic și am uitat că de fapt aceasta eram EU pe o planetă cu o frecvență mai înaltă. Câți dintre noi am fost instruiți că ar fi îngâmfare sau un lucru rău să acceptăm în mod conștient că ceva cu adevărat minunat se află în NOI?)

Simțiți cum vă poate ajuta această expresie mai înaltă a VOASTRĂ în provocările voastre zilnice.
Simțiți acum cum spectrul vostru energetic se expansionează datorită acestui ajutor.
Acum simțindu-vă Lumina voastră, coborâți în vibrație până la punctul vostru de ancorare a Întunericului.

Acest punct de ancorare este cea mai joasă vibrație din bucla conștiinței voastre.
Acest punct de ancorare este locul de împământare a comunicării voastre cu tot ceea ce înseamnă viață.
Pe măsură ce coborâți în peștera psihicului vostru, luați cu voi un cristal de ametist pe care-l țineți în mâna dreaptă și un cristal de cuarț alb clar în mâna stângă.

Cristalele sunt încoronarea glorioasă a lumii doi dimensionale.
Aceste cristale vă protejează și vă ajută să rămâneți conștienți în timpul acestei călătorii a voastre.
Cel mai mare dușman al vostru este dușmanul din voi de care nu sunteți conștienți.

Ținând cristalele în mâini, începeți-vă acum călătoria.
Calea este întunecată și lipsită de lumină, cu excepția luminii pe care voi o aduceți în voi înșivă.
Conștientizarea propriei voastre lumini interioare este cea mai mare protecție a voastră.

Permiteți Complementului vostru Divin, sinelui vostru Venusian și sinelui vostru Arcturian, să vă însoțească.
Suma totală a luminii care emană din aceste părți ale sinelui vostru vă expansionează viziunea în zone ale întunericului vostru la care nu ați mai avut acces niciodată până acum.

Vedeți în fața voastră temnița propriului vostru întuneric.
Pentru a vă proteja, voi v-ați întemnițat fiecare dintre aceste părți ale întunericului vostru în speranța că amintirea lor nu vă va ataca pentru a vă umple de rușine și vinovăție.
Dar nu este nevoie de nici o judecată.

Cel mai bun lucru este să înțelegeți care este motivul pentru care punctul vostru de ancorare este cea de-a doua dimensiune. Această dimensiune este una a egoismului complet și total. Voi v-ați oferit voluntar să intrați în experimentul polarității și separării. Prin urmare, în timpul deconcentrării voastre din Unitatea cu UNUL, a fost necesar ca voi să vedeți cât de departe de unitate ați putea călători.

Cât de separați ați putea fi menținând în același timp un sentiment al adevăratului vostru SINE?
Această totală separare v-a permis să fiți complet egoiști pentru că voi nu ați fost conectați la, sau responsabili de, nimic altceva decât de voi înșivă. Nu ați fi putut fi conștienți de drepturile celorlalți pentru că altfel v-ați fi ridicat vibrația prin acel simplu act de gândire sau simțire a unui sentiment de unitate.

Priviți-vă temnița acum.
Singura lumină este cea pe care voi o radiați din sinele voastre înalte.
Dacă nu sunteți în mod constant conștienți de întunecimea voastră, ea vă va absorbi lumina.

ACUM, sunteți liberi să vă amintiți Lumina voastră.
Amintiți-vă întreaga voastră Înțelepciune, Puterea și Iubirea voastră.
Aceste calități divine sunt sursa radiației voastre personale de Lumină.

Pe măsură ce pășiți în coridorul temniței voastre voi vedeți șirurile de celule de pe fiecare parte.
Mirosul descompunerii este dezgustător pentru voi.
Vederea ororii vă face să doriți să închideți ochii.
Sunetele agoniei vă amenință cu diminuarea Luminii voastre.
Dar voi vă păstrați amintirea Sinelui vostru total.

Țineți cu fermitate cristalele în mâinile voastre.
Aceste cristale reflectă lumina sinelui vostru interior în cele mai întunecate zone ale temniței.
Amintiți-vă:
Voi sunteți Înțelepciune.
                 Voi sunteți Putere.
                         Voi sunteți Iubire.

(Mulți dintre acești ”prizonieri” au fost propriile mele vieți trecute/alternative. Îl las pe fiecare cititor să-și găsească proprii săi ”prizonieri” din încarnările sale anterioare.)

Mergeți acum la prima celulă.
În această celulă se află Vrăjitorul care a creat un monstru, pentru simplul motiv că a putut să o facă. A vrut să-și testeze puterea de a crea. Din moment ce a fost separat de tot ceea ce înseamnă viață, nu i-a trecut niciodată prin cap că acest monstru i-ar putea ataca pe alții.
În cele din urmă monstrul l-a atacat pe propriul său creator cauzându-i moartea.
De atunci monstrul și creatorul său au fost blocați în această luptă mortală.

Străluciți acum lumina cristalelor în această celulă.
Gratiile sunt o iluzie.
Treceți prin ele.
Monstrul și Vrăjitorul se întorc înspre voi și pentru o clipă își încetează lupta.
”Cine ești?” întreabă ei în același timp.
”Eu sunt suma a tot ceea ce Eu am fost.
                  Am venit acum aici pentru a vă revendica ca parte a mea însumi/însămi.”
”De ce am dori să ne alăturăm ție?” rânjesc ei.
”Nu avem de ales,” răspundeți voi. ”Eu sunt voi și voi sunteți Eu. Pășesc acum în voi și vă îmbrățișez cu Lumina mea. Niciodată nu am să vă judec și nici nu am să mă tem de voi. Când am fost copil am vorbit ca un copil și m-am purtat ca un copil. Acum Eu sunt al UNULUI și îi îmbrățișez pe toți copiii Sufletului meu.”

Lumina Sinelui vostru umple celula.
Monstrul și Vrăjitorul sunt transmutați și transformați în creatorul și creația pură.

Treceți apoi prin fiecare celulă pentru a înfăptui același act sacru.
Acolo este o Preoteasă Indiană a Întunericului și o Preoteasă a Ordinului lui Seth.
Acolo este o vrăjitoare rea din vremurile timpurii ale Angliei care folosea copiii mici pentru interesele sale.
Acolo sunt războinici vicioși cărora le-a păsat numai de sângele altora și de gloria pentru ei înșiși.
Acolo sunt femei manipulatoare care au atras bărbați în plasa lor asemeni păianjenului văduva neagră și bărbați cruzi și brutali care și-au transformat femeile în sclave pe care să le folosească pentru servirea și plăcerea lor.

Toate acestea precum și multe altele sunt ACUM absorbite în Lumina voastră.
Temnița este goală acum. Și acum trebuie să o transformați și pe ea.
Colbul Întunericului acumulat vă umple plămânii și vă face să vă fie greu să respirați.

”Trebuie să curăț acum această temniță cu Lumina mea. Trebuie să-mi însușesc aceste închisori ca fiind ale mele proprii,” strigați voi din lumina voastră interioară.
”Pășesc acum în fiecare celulă și mă iert pe mine însumi/însămi. Am învățat să fiu un/o creator/creatoare, dar afost atât de multă separare și limitare.”

”Sunt acum dincolo de timp și de spațiul separării.
Pot elibera acum conceptul limitării.
Sunt conștient/ă acum în inima și mintea mea de aceste închisori prăfuite.
Trec prin fiecare dintre ele înlăturând gratiile și curățând densitatea fricii, lăcomiei și egoismului.”

”Restitui ACUM aceste zone Mamei. Ea poate să-și revendice această dimensiune ca fiind a sa însăși. Ea le va reda fosta lor glorie.”

”Simt Mama dimprejurul meu. Peaiubită Mamă, Lady Gaia, cu venerație îți înapoiez aceste catacombe și peșteri. Fie ca tu să le umpli cu cristale.”

În timp ce vă întoarceți să plecați îi simțiți bucuria.

”Îți mulțumesc UNUL/UNA meu/mea! Pe măsură ce fiecare dintre oamenii mei își curăță propriul sine doi  dimensional, eu pot să-mi finalizez propria mea vindecare. Atunci ne vom putea ridica cu toții împreună în lumea unității și Iubirii Divine.”

Vă veți întoarce din nou și din nou la aceste peșteri.
Ele sunt cele mai profunde caverne ale Sinelui vostru.
IUBIREA va curăța aceste caverne.
ÎNȚELEPCIUNEA vă va spune când este momentul să vă întoarceți din nou, iar
PUTEREA va fi rezultatul muncii voastre.

Sunt Comandantul Malteese în serviciul vostru din nou.
Încheiat și terminat.

(Mulți dintre noi se simt ca și cum am fi ”pe fundul butoiului”, și acolo și suntem! Curățăm TOTUL din experiențele noastre trei dimensionale din timpul tuturor încarnărilor noastre astfel încât să ne putem înălța Acasă la adevăratul nostru SINE. Cu toate acestea, umanitatea a lăsat un mare efluviu pe și în corpul lui Gaia.

Din fericire, în timp ce noi ne curățăm propriul nostru corp pământesc, noi curățăm și corpul pământesc al lui Gaia. Noi am fost întotdeauna O ființă ca persoană/planetă. Cred că asta este ceea ce Antarienii mi-au spus într-o perioadă de mare întuneric pe Pământ de care doar câțiva oameni au fost conștienți. ACUM suntem conștienți și pe deplin treziți. Pe măsură ce ne curățăm ”temnițele întunericului”, noi suntem LIBERI să fim adevărații noștri Războinici ai Luminii.)

Publicat în data de 9 iulie 2014


Traducere Monica Poka

vineri, 25 iulie 2014

Un vis pe Val




Din ciclul De ale mele

Visele se pare că sunt cea mai ușoară cale de comunicare a noastră acum cu Sinele nostru Mai Înalt care se află în curs de fuziune cu Sinele Uman. Cea mai accesibilă și mai clară. De ce? Pentru că mintea umană conștientă nu poate interveni cu mecanismele ei de tipul ”despicării firului în patru”. Mintea umană este doar un mecanism, un instrument ca și multe altele pe care le-am lăsat să preia conducerea și să ne controleze. Interesant este că acceptăm conceptul de Minte Divină ca și instrument al Creatorului, dar când vine vorba de mintea umană, o împroșcăm cu noroi și desconsiderare. Este interesant de urmărit cum pe parcursul ultimilor ani vânătoarea de vrăjitoare și-a schimbat ”obiectul” în funcție de moda momentului. Tot timpul negăm ceva, tot timpul este ceva ce ne împiedică să fim noi înșine, cei care am vrea să fim. Dar oare chiar știm cine vrem să fim? Sau mai bine zis cum am vrea să fim? Avem câte o sclipire, câte o idee după care recădem iar în ”cine, ce este de vină că nu suntem așa”? Ca și pe vremea comunismului de la noi din România pe care unii și-l mai amintesc: ”Întotdeauna este cineva de vină, dar acel/aceea nu sunt eu.” Tot așa și acum. Altă Mărie dar cu aceeași pălărie. Nu sunt eu de vină ci ego-ul; nu sunt eu de vină ci mintea bat-o vina; nu sunt eu de vină ci energiile care mă dau peste cap. Tot timpul cineva trebuie să fie de vină.... dar nu eu. Și asta în zona așa-zis spirituală, că de viața de zi cu zi mai bine nu vorbim. 

Fiecare instrument care ne-a fost dat la întrupare, ne-a fost dat cu un anumit scop. Cum ne folosim de instrumentele pe care le avem la dispoziție este doar alegerea și răspunderea noastră. Și aici nu mai există nici un alt ”vinovat”. În loc să ne bucurăm de tot ceea ce avem la dispoziție și să învățăm să le folosim pe fiecare acolo și unde și când sunt potrivite, ne-am pus pe găsit motive care să ne susțină lamentarea și, de multe ori, lașitatea de a face acei pași care sunt potriviți pentru noi. Este greu de ieșit din zona de confort, dar dacă nu o facem va fi și mai greu. Avem de înțeles un lucru deosebit de important, pe care l-am mai spus și pe care-l repet: MUNCA TREBUIE SĂ O FACEM SINGURI! NOI PENTRU NOI! EU PENTRU MINE! Nu te poți sătura doar privind cum un altul mănâncă. Dar și dacă vrei să mănânci trebuie să-ți gătești sau să-ți cumperi mâncarea pe care dai bani ce provin din munca ta. Viața este manifestare, este bucurie, este iubire, este pasiune, este curgere și este multe altele, dar nu stagnare, nu delăsare, nu suferință, nu plângere, nu tristețe, nu boală, nu sărăcie și multe nu altele. Dar asta numai în cazul în care alegerea noastră face diferența. Nu poate alege nimeni pentru nimeni. Fiecare poate alege doar pentru el însuși. Am înțeles că am venit pe Pământ cu o treabă care mă privește în mod direct pe mine. Dacă mă împrăștiu ocupându-mă de treburile altora, când o mai fac pe a mea? Este minunat să spun ”timpul nu există”, dar oare de ce ne-a fost dat și setat timpul ca și parametru al celei de-a treia dimensiuni în care încă mai suntem cu un picior? Când ne vom opri să tot decretăm ce ne este sau nu ne este de folos, ce există și ce nu există stând și filozofând? În loc să nu ne privească cine, ce și de ce a setat timpul ca și coordonată a vieții pământene și pur și simplu doar să trăim! Să ne bucurăm de fiecare clipă a vieții noastre uitând de timp și de curgerea lui implacabilă? Afirmând că timpul nu există îl vom face să dispară? Oare?

Dar să mă întorc la visul meu pe val. M-am trezit în toiul nopții, continuând să visez și să scriu în același timp acest articol. Asta a fost acum trei nopți. Eram trează înregistrând în mintea conștientă cuvintele pe care le scriu acum și visând în același timp. Eram mai mulți oameni care făceam un fel de surf-călărie pe niște valuri de energie splendide. Culori extraordinare, diafane și care nu pot să spun că ar fi avut vreo densitate. Știu doar că ne susțineau și noi puteam dansa pe ele așa cum doream noi. Gândul nostru, mintea noastră le dirija. Cu cât eram mai concentrați și mai atenți la ce făceam cu atât distracția și zborul era mai fascinant. La un moment dat doi oameni s-au luat la întrecere, dar au făcut-o la modul care este mai bun decât celălalt. În acel moment ambele valuri s-au prăbușit. În acel moment toate valurile au pierdut din înălțime. Ne-am uitat unii la ceilalți și nu știam ce să facem. O voce mi-a șoptit: ”Bucură-te! Bucură-te din toată inima!” Și am început să mă bucur. Atunci valul meu s-a înălțat. ”Bucurați-vă!” – le-am strigat și celorlalți. ”Bucurați-vă de călătorie! Ăsta este secretul!” Unul a început să se bucure și să se înalțe. Atunci au început să se bucure cu toții. A fost o explozie de bucurie care a ridicat valurile tot mai sus și mai sus. Priveam cu bucurie unii spre ceilalți și valurile noastre dansau din ce în ce mai sus. Pluteam, râdeam, dansam și ne bucuram. Fiecare pentru sine și pentru ceilalți. ”Acum ai înțeles?” – am auzit. ”Am înțeles” – am răspuns. ”Am înțeles multe. Și mai am încă de înțeles.” Am simțit un zâmbet larg și o îmbrățișare. Și m-am trezit de-a binelea cu articolul în cap. Abia acum am apucat să-l scriu, dar cum timpul este doar o coordonată, cred că este scris exact când trebuia să fie scris. Sau transcris.

Așa că am de gând să-mi trăiesc viața pentru care am venit aici pe Pământ. Și asta o să-mi ia TOT TIMPUL și toată atenția. Nu pot să vă descriu în cuvinte senzația pe care am avut-o călărind – surfând valul, dar a fost ceva ce îmi doresc în experiența mea conștientă. Așa că, pe val oameni buni! Și aveți fiecare grijă de valul vostru dacă vreți să crească. Lăsați-l pe fiecare să-și vadă de propriul val. E treaba fiecăruia în parte.

Namaste!

Monica Poka

marți, 22 iulie 2014

Haos în Ordine, Ordine în Haos, Două Pământuri Noi și Energiile Christice




Înaltul Consiliu Pleiadean

De Anna Merkaba în 22 Iulie 2014

Restructurarea și reactivarea porților cosmice de lumină, viața și haosul în ordine și ordinea în haos, au început să se manifeste cu rapiditate în tot Universul în care vă aflați în prezent. Nou-sositele energii Christice, energiile Luminii, energiile Sursei și energiile Creatorului au fost declanșate în acest Univers, ajungând la Gaia pentru a inaugura următoarea fază a evoluționarului progres al omenirii. Energia care a fost generată de ceva timp în profunzimile interioare ale Sinelor Mai Înalte ale celor ce sălășluiesc pe Gaia a atins în cele din urmă punctul culminant și a fost distribuită și dispersată tuturor celor ce sălășluiesc pe planeta voastră. Tuturor celor ce sălășluiesc în conștiința în care vă regăsiți și voi înșivă a fi.

Prin Soarele Central din Alcyone în urma lunii pline, vine o nou-descoperită energie de lumină și iubire, abundență și prosperitate, sănătate și bunăstare, înțelegere și echilibru. În esență, decretul informațional care a fost revărsat asupra omenirii prin propriile voastre Sine Mai Înalte, a fost transmis în stabilizatorii de bază ai lui Gaia.

Din acest punct înainte, așa cum a fost cazul ultimelor câteva luni din timpul vostru pământesc, evenimentele care se dezvăluie în fața voastră pe toate scenele din realitatea voastră se vor accelera chiar și mai mult. Multe vor fi dezvăluite din nou umanității, multe vor fi aduse la suprafață pentru ca umanitatea să poată lucra cu ele. Multe au fost obținute deja de voi, lucrătorii în lumină ai acestui decret universal, multe au fost instituite, pentru că societățile voastre care sălășluiesc pe Gaia, odată cu creșterea energiilor sunt frământate într-un tip de realitate cu totul nou, într-un nou tip de guvernare, restabilind legi corecte și reguli echitabile pentru ca noua societate să iasă din interiorul aparentului întuneric care-și dansează ultimul său dans înainte de a fi complet și irevocabil eliminat de pe planeta Pământ.

Mulți dintre voi așteaptă astfel de schimbări cu fervoare și anticipare, cu toate acestea este suficient să spunem că acesta este angajamentul vostru de a vă bucura de călătoria pentru care ați venit aici, pentru a susține bucuria fiecărui pas al misiunii voastre, chiar dacă aceasta pare descurajantă din când în când. Pentru că prin bucuria, prin înțelegerea că într-adevăr voi sunteți cei care de bunăvoie și fără frică au pus piciorul pe Gaia, veți fi capabili să vă găsiți echilibrul pe care cu adevărat îl căutați. Echilibrul păcii și armoniei interioare în mijlocul schimbărilor rapide și energice care au loc pe Gaia, vă va ajuta să fiți în stare să oferiți binecuvântarea finală a unei înțelegeri prospere pentru o evoluție armonioasă care va propulsa omenirea mai departe până în punctul zero din care va începe eliberarea emoțională finală deschizând în cele din urmă porțile către adevărul a cine sunteți voi cu adevărat, pășind pe deplin, dezgoliți până la esență, într-o nouă realitate darnică pe care voi o alegeți.

Permiteți-ne să vă reamintim că ceea ce cu adevărat se întâmplă în acest moment pe planeta voastră, este că de fapt ea s-a împărțit în două planete și acum devine din ce în ce mai evident pentru mulți dintre voi că două lumi aparent diferite încep să se materializeze cu intensitate în fața voastră. Vouă vi se arată gloria noii lumi prin viziunile voastre și prin experiențele pe care le susțineți pe Gaia, și totuși voi rămâneți în starea duală a ceea ce se întâmplă în realitatea fizică a ființei voastre. Podul care separă aceste două lumi este plasat în conștiința voastră și numai de voi depinde să treceți pe acest pod pe care voi toți l-ați construit în noua lume sau să rămâneți în vechea paradigmă de gândire și să rămâneți blocați în roata karmică fără de sfârșit a vieții. Prin urmare, a sosit momentul pentru a încorpora pe deplin lumina din interiorul miezului Pământului și din interiorul miezului propriilor voastre Sine Mai Înalte și să fuzionați aceste energii împreună în scopul de a consolida calea dintre cele două lumi, în scopul de a permite celor ce doresc să ascensioneze într-o nouă paradigmă să-și ia zborul și să ajungă în sfârșit la destinația pe care ei și-au stabilit-o astfel încât să ajungă la trezirea completă la Sinele lor adevărat.

Și astfel, cu noile energii care au intrat pe Gaia dorim să vă informăm că un val de lumină susținător vă va însoți în următoarele trei luni ale încarnării voastre pământești. Tot ceea ce voi ați decis să faceți se va așeza în mod magic la locul său. Țineți seama de cuvintele noastre cu mare grijă, pentru că prin obstacolele aparente vor apărea noi oportunități pentru voi, noi oportunități pentru a canaliza energiile nou găsite în calea CORECTĂ pentru viața voastră.

Pentru că mulți dintre voi, și voi știți despre cine este vorba, nu vă trăiți viața la întregul vostru potențial, nu trăiți în acord și nici folosind pe deplin în avantajul vostru, legile universale stabilite pentru voi de către propriile voastre Sine Mai Înalte. Și astfel, celor care sunt indeciși în ceea ce privește momentul vostru prezent, și viitor, vă spunem să vă uitați din nou profund în interiorul vostru pentru a descoperi răspunsul.

Amintiți-vă că noi suntem cu voi întotdeauna. Frații și surorile voastre din lumină. Păzitorii voștri și familiile voastre de suflet care vă supraveghează, pregătiți să vă ajutăm în tot ceea ce voi sunteți. Pentru că într-adevăr așa este. Din străfundul inimii și sufletelor noastre vă mulțumim că sunteți aici în acest important și cu adevărat memorabil eveniment, pentru că lăsați lumina voastră să o scalde pe Gaia și pe toți cei care sălășluiesc pe ea, pentru că permiteți cheii inimilor voastre să aprindă pasiunea și începuturile fructuoase a unei noi realități în toată omenirea. Pentru că cu și prin lumina și iubirea voastră necondiționată pentru tot ceea ce există, această lume care se află înaintea voastră va putea înflori în ceea ce voi doriți să fie.

Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.

P.S. Pentru a vă ajuta în călătoria voastră am scris și publicat o carte. Aceasta este acum disponibilă pentru toată lumea atât în format tipărit cât și digital. Ea se numește ”Misiune pe Pământ – Ghidul unui Lucrător în Lumină către măiestria de sine”. În această carte am explorat subiecte cum ar fi: De ce te afli aici și ce faci pe Pământ. Cum ajung Semințele Stelare pe Pământ pentru a-și începe călătoria. De ce te simți așa cum te simți. Cum să comunici cu ghizii tăi. Cum să-ți descoperi scopul în viață. Cum să te eliberezi de toate. Cum să te reprogramezi pentru a te conecta de deplin cu adevărata ta esență. Cum să te eliberezi de vechile tipare de gândire și să institui o nouă realitate în viața ta. Cum să-ți schimbi viața și să o faci așa cum vrei tu să fie, și cel mai important cum să găsești legătura înapoi ACASĂ! Există o mulțime de lucruri pe care le discut în această carte. Vă invit să vă alăturați mie în această călătorie a descoperirii de sine în timp ce explorăm împreună ”CUM”, ”DE CE”și ”CÂND”. Pentru mai multe informații vă rog să vizitați:


Traducere Monica Poka


luni, 21 iulie 2014

Mai multe transmisiuni din Antares – Comunicări prin Limbajul Luminii




Mesaje primite prin Dr. Suzanne Lie
7 Iulie 2014

(Când am primit aceste mesaje eram prea speriată de judecata din partea ”altora” pentru a le face publice. Faptul că le pot publica liniștită acum arată cât de mult lumea, și eu însămi, s-a schimbat în doar 19 ani. Este ușor să privim în jurul nostru și să vedem că lumea este aceași, dar de câte ori am privit în jurul nostru ca să vedem cât de mult s-a schimbat lumea noastră?

În timp ce citesc acum aceste mesaje, pot înțelege că ele au venit din unitatea ACUM-ului celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea. Prin urmare, aceste mesaje au venit ”prin mine nu pentru mine”, în maniera în care vin toate comunicările înalt dimensionale. Ființele mai înalt dimensionale ne percep ca pe un UN popor de pe O planetă. Prin urmare, ceea ce ei spun unuia dintre noi, ne spun tuturor.

A fost cam în acea perioadă, 1994 și 1995, când Arcturienii au început să-mi spună să fac un website. La mijlocul anilor 1990 a fost începutul unui val de transcendență, așa cum îl numesc Antarienii. Mulți nu sunt conștienți de faptul că a fost, totodată, și un val de mesaje inter-galactice în anii 1950, 1960 și la începutul anilor 1970. Cu aceste valuri bine ascunse, a trebuit să așteptăm până la mijlocul anilor 1990 și până la apariția Internetului. Apoi galacticii au putut relua conversațiile cu expresiile împământate ale SINELUI lor. Toate comentariile autorului sunt scrise cu caractere italice.)

7 Iunie 1995

Dragă Comandante Malteese
Sunt deschisă acum să comunic cu voi

CM Aici

Ne bucurăm că sunteți în măsură să comunicați cu noi. Sunt multe lucruri pe care le putem face unii pentru ceilalți. Da, și voi ne puteți fi de ajutor nouă. În prezent voi purtați o formă trei dimensională, ceea ce vă permite să interacționați cu vibrațiile joase pe care noi le putem doar observa. Această interacțiune este destul de necesară dacă transcendența în Unitate este să progreseze într-un mod armonios. Sunt multe moduri în care această transcendență poate fi experimentată la nivel personal, dar ea va avea loc.

Procesul transcendenței poate fi dificil sau curgător. Desigur, sunt cei care opun o mare rezistență la schimbare pentru că ei sunt conduși de frică. Această frică, care este adeseori ascunsă în fața celorlalți și chiar față de ei înșiși, crează o mare luptă în viața lor de zi cu zi. Cei care pot primi și acționa bazându-se pe mesajul nostru, îi pot ajuta pe unii dintre aceștia. Odată ce frica lor poate fi eliberată, acești opozanți pot fi aduși în armonie cu Scopul lor Divin.

Apoi procesul lor de transcendență va fi mult ușurat. Vedem deasemenea că există un mare număr de oameni care sunt conștienți de procesul marii schimbări în care este implicată planeta voastră. Facem apel la VOI toți să-i educați pe acești oameni.

Continuă ACUM. Totul este așa cum ar trebui să fie.
CM

(Mesajele mai înalt dimensionale vin adeseori către noi prin intermediul Limbajului Luminii în care ne sunt date mai degrabă imagini decât cuvinte. De asemenea, cuvintele sunt adeseori de natură imagistică. Așa cum este atunci când gândim în frecvențele mai înalte ale realității. În următorul mesaj Comandantul Malteese a comunicat cu mine/noi prin imagini verbale, lucru care este obișnuit pentru comunicările în Limbajul Luminii.)

11 Iunie 1995

Dragă Comandante Malteese
Sunt deschisă acum să comunic cu voi.

CM Aici

Suntem fericiți să comunicăm cu voi în ACUM. Sunteți pe cale să începeți o mare aventură. Va fi nevoie să vă eliberați de toate gândurile de limitare, pentru că acțiunile voastre vor depăși cu mult toate așteptările voastre din trecut. Prin urmare, este important ca voi să revizuiți, iertați și eliberați realitățile voastre anterioare/alternative de pe planeta Pământ. În acest fel voi vă puteți concentra mai bine pe ACUM-ul Scopului vostru Divin.

Sunt pe Pământ cei care vă vor conduce și îi vor conduce și pe alții. Acesta este modul în care va avea loc transcendența. Omenirea se va aduna împreună într-o unitate de iubire și acceptare pentru a crea o unitate cum nu se mai amintește să fi fost vreodată în linia voastră de timp. Ca să explicăm mai bine acest concept, am vrea să traducem Limbajul nostru de Lumină într-o imagine vizuală pe care o puteți folosi ca meditație.

Simțiți-vă ACUM pe voi ca pe o frumoasă perlă pe acest șirag.
Simțiți-i pe cei de deasupra voastră și pe cei de dedesubtul vostru.
Simțiți noțiunile de ”deasupra” și de ”dedesubt” fiind libere de orice judecată.

Dați-vă seama că aceste cuvinte sunt doar termeni pentru a eticheta frecvențele de vibrație.
Acest lucru va cere tot atât de mult curaj ca să mergeți printre ultimii, cât va cere ca să mergeți printre primii. Fiecare dintre voi de pe planetă se va trezi în momentul care este perfect pentru el/ea. Ca să înțelegeți mai bine ceea ce spunem:

Vedeți în fața voastră un minunat câmp cu flori.
Vedeți cum fiecare floare se deschide la momentul potrivit pentru ea.
Sunt flori care înfloresc mai devreme și sunt flori care înfloresc mai târziu.
Există, de asemenea, un moment în care majoritatea florilor sunt în plină floare.
Cu toate acestea, nu există nici o teamă sau judecată pentru mugurii care nu aleg să se deschidă.
Destinul lor este un secret numai de ei știut.

Ca să trăiți în Iubire va fi nevoie să vă eliberați de toate judecățile legate de procesele prin care trec alții. Cei care servesc Întunericul sunt la fel de importanți în acest moment ca cei care servesc Lumina. Banda dualității va fi ACUM întinsă la cele mai îndepărate limite ale sale ca să creeze o rețea care să cuprindă toată viața.

Simțiți cum marginile benzii sunt întinse pe cât de mult posibil.
Acum găsiți mijlocul acelei benzi.

Puneți-vă conștiința pe mijlocul acelei benzi și lăsați-vă percepțiile să se extindă astfel încât să îmbrățișeze ambele extreme.

Lăsați-vă conștiința să se extindă spre dreapta ca să vă simți Lumina.

Amintiți-vă și îmbrățișați fiecare amintire a întrupărilor voastre fizice, fiecare amintire a relațiilor voastre interioare și fiecare vis și creație a Luminii.
Simțiți-le ACUM și ÎNSUȘIȚI-VI-LE ca fiind ale voastre proprii.
Puneți-vă din nou percepția pe centrul benzii.
Acest centru este chiar în fața celui de-al Treilea Ochi al vostru.

Și ACUM bravi luptători, expansionați-vă conștientizarea către partea stângă a benzii, către marginile Întunericului.

Amintiți-vă și îmbrățișați fiecare amintire întunecată și dureroasă din viețile voastre fizice. Îmbrățișați frica, durerea, tristețea, furia și răul și însușiți-vi-le ca fiind ale voastre proprii.

Mergeți în extrema stângă a acestei benzi
În timp ce îmbrățișați și extrema dreaptă a acestei benzi.

Simțiți necesitatea călătoriilor voastre în Întuneric și amintiți-vă lecțiile pe care ele le-au scos la iveală pentru voi. Iertați-vă pe voi înșivă și pe toți cei care sunt încă în procesul de explorare a propriului lor Întuneric.

ACUM, puneți-vă în centrul acestui spectru din nou și extindeți-vă conștientizarea și acceptarea în întunericul cel mai întunecat și în lumina cea mai luminoasă.
Simțiți cum conștientizarea și acceptatrea a Tot Ceea Ce Este permite starea de plutire din centrul acestui spectru.
Lăsați ca acea stare de plutire să se ridice în centru și încet veți simți că acea linie a dualității a devenit o piramidă.  

Voi sunteți cheia de boltă a acelei piramide, și în același timp și fundația care este atașată de suprafața Mamei Gaia.

Găsiți centrul acelei fundații care este exact sub cheia de boltă.
Din acest punct extindeți spectrul ca să creați o piramidă orientată cu vârful în jos, având cheia de boltă încorporată în Inima Pământului.

Percepeți această imagine ca pe o arbaletă puternică și VOI sunteți săgeata.
Vârful săgeții este Esența voastră și Pământul este susținătorul penelor.

Vizualizați acum multe arbalete aliniate cu suprafața planetară cu o arbaletă puternică ancorată în fiecare punct de rețea.
Vedeți și cum FIECARE dintre voi își are propria arbaletă.
FIECARE dintre voi s-a oferit voluntar să se conecteze cu Mama ca să facă această lungă călătorie către vârful săgeții.
Având în vedere că Pământul este un glob, toate aceste spectre se potrivesc împreună într-o dublă piramidă. Aceste piramide au devenit arbalete puternice, armate și gata de zbor.
Aceste două piramide, alăturate la bază și cu baza pe suprafața lui Gaia, sunt conectate ACUM într-O stea imensă.
Această stea are mai multe puncte care așteaptă momentul în care toate săgețile transcend.

Vizualizați toate aceste săgeți din piramidele lor duble ancorate profund în miezul Pământului, ridicându-se în același timp mult deasupra Pământului.

Auziți cântecul balenelor rezonând din apă, în timp ce ele conduc cântarea pentru Unitate.
Auziți păsările aerului, în timp ce ele devin corul.
Auziți animalele Pământului, pe măsură ce-și ridică vocile ca să fie auzite.
Auziți Corul Celest al eterilor, în timp ce se alătură Cântecului Spiritului.

În curând momentul ACUM va da semnalul ca săgețile să fie încordate.
Lumina și Întunericul sunt bazele celor două piramide.
Aceste fundații se odihnesc cu grijă pe suprafața Mamei.
Săgețile își au penele adânc înrădăcinate în miezul Mamei unde ele se întâlnesc ca UNA.

Săgețile își așteaptă zborul.
În timp ce ele sunt lansate în Necunoscut, realitatea cunoscută de pe planeta Pământ și locuitorii Ei se vor transmuta în Steaua Pământului care Gaia a fost întotdeauna.  

Vedeți acum marea explozie de Lumină și Întuneric în care acestea devin UNA.
Pictați acest tablou în cel de-al Treilea Ochi al vostru și depozitați-l în Inima voastră Înaltă.

ȘI ACUM PUTERNICI LUPTĂTORI,

Pregătiți-vă pentru călătoria care poate fi doar amintită!


Traducere Monica Poka