Meditații

duminică, 30 noiembrie 2014

Cea De-a Doua Fază a Ascensiunii Chakrei Inimii de Arhanghelul Mihail
Canalizare prin Natalie Glasson
28 Noiembrie 2014

Simțiți cum chakra inimii voastre se transformă? Simțiți cum capacitatea voastră de a iubi și de a fi iubire se consolidează? Experimentați cum suferința din trecutul vostru iese din nou la suprafață pentru a fi experimentată și eliberată prin chakra inimii voastre?

Acesta este cel mai sacru timp pe Pământ și în planurile interioare, mai ales pe măsură ce treceți din 2014 în 2015, când chakra inimii Creatorului care este cea mai profundă și mai pură esență a iubirii se expansionează, pompând un mai mare volum de iubire în vibrațiile tuturor. Tot ceea ce are loc în Creator are loc în fiecare suflet din planurile interioare și de pe Pământ. Pentru unii este destul de inconfortabil faptul că cea mai pură esență a iubirii din chakra inimii și din sufletul lor se expansionează, fuzionează și sintetizează cu întreaga lor ființă. Acest fapt crează o puternică activare și vindecare. Vibrația pură a iubirii poate fi simțită uneori ca un impostor în ființa multora cauzând haos, dezechilibru și o epurare a energiilor, gândurilor, emoțiilor și conștiinței. Dacă cineva alege în mod conștient sau inconștient să opună rezistență vibrațiilor pure de iubire care curg prin ființa sa, atunci, desigur, începe o bătălie și dacă, totuși, acel cineva este capabil să-și seteze atenția pe adevărul divin din ființa sa privind totul din această perspectivă, atunci iubirea pură va fi simțită ca un bonus, un miracol și o vindecare. Va fi experimentată o profundă expansiune a chakrei inimii, dezvoltându-vă capacitatea de a fi și exprima iubirea, precum și recunoașterea lumii din jurul vostru drept iubire.

Este mai mult decât un simplu val de iubire mai mare care vă este trimis pentru a vă spori vibrațiile și ascensiunea. Este asemănător cu o profundă trezire a adevărului în ființa voastră. Pentru fiecare suflet de pe Pământ trezirea iubirii va avea o influență unică și diversă asupra ființei și realității sale. Adevărul trezit în sufletele și în chakra inimii lor va fi, de asemenea, umplut în mod divers cu magie și o profundă esență a sufletului lor.

Dacă v-ați căutat adevăratul vostru sine, esența sau scopul vostru, atunci activarea din ființa voastră din acest moment va fi tot ceea ce căutați. Vibrația și energia sa este a adevărului născut din iubire, este exact ceea ce sufletul vostru crede că aveți nevoie în acest moment al ascensiunii voastre. Este o oportunitate pentru o mai mare împlinire; enormitatea acestei împliniri depinde de capacitatea voastră de a accepta și de expansiunea perspectivei voastre. Adevărul născut din iubirea activată din sufletul vostru va veni către voi treptat ca energie, vibrație și conștiință activând un proces treptat de întrupare înainte de completa sa manifestare în realitatea voastră. Activarea vă poate cere să renunțați la energiile care nu sunt necesare în ființa sau în realitatea voastră pentru a vă încuraja vibrația să crească și să facă loc noilor energii care sunt mult mai aliniate cu sufletul vostru.  

Acesta este cel mai minunat timp și este al doilea nivel al activării chakrei inimii și a expansiunii în Noua Eră a Iubirii. Prima activare a avut loc în mod direct înainte sau imediat după tranziția tuturor la trecerea din 2012 în 2013. Unii oameni de pe Pământ au experimentat o expansiune a iubirii în timp ce alții au experimentat o dezamăgire în realitatea din fața lor. Aceasta a fost cu adevărat o activare a esenței iubirii pure a Creatorului în fiecare, cauzând o creștere a iubirii sau o profundă purificare a vechilor energii, obiceiuri și credințe pentru a face loc iubirii. Acum, aproape doi ani mai târziu, se întâmplă din nou același lucru; o profundă întrupare a iubirii și o profundă purificare a tot ceea ce împiedică iubirea. De la sfârșitul lui 2012 și înainte, voi ați fost în mișcare pe un val de energie care a evoluat continuu în vibrație energetică, ceea ce înseamnă că viteza de vibrație a energiei voastre este într-o continuă accelerare. Vibrațiile iubirii în care voi sunteți și pe care le veți experimenta de această dată, sunt cu mult mai înalte și totuși, deoarece voi existați în mod continuu în energia ei nu recunoașteți măreția și abilitatea voastră crescută de a accepta vibrații mai evoluate ale iubirii.

Puteți recunoaște curățarea chakrei inimii care are loc pe scară largă în acest moment de ascensiune. Când chakra inimii este curată, energiile sufletului și ale Creatorului pot curge cu o mai mare libertate și puritate în toate aspectele ființei și realității voastre. Același lucru este valabil și pentru chakra inimii Mamei Pământ care trece și ea printr-un puternic proces de curățare și eliberare în acest moment. Mama Pământ își concentrează multe dintre energiile sale pe chakra inimii, invitându-și toate aspectele, energiile, situațiile și manifestările de pe Pământ care nu mai sunt necesare, cerute sau aliniate cu vibrația iubirii să iasă din chakra inimii ei pentru a fi dizolvate în vibrația pură a iubirii expansionate din propria sa chakră a inimii datorită activării Creatorului. Mama Pământ cheamă, de asemenea, toate contractele, jurămintele și promisiunile făcute în trecut care nu mai sunt în aliniere cu Era Iubirii să fie aduse la suprafața chakrei inimii pentru a fi scăldate în iubire, transformate și în mod iubitor eliberate. Chakra inimii este casa contractelor, jurămintelor și promisiunilor iar asemenea expresii sunt create și păstrate în chakra inimii. Fie că aceste contracte, jurăminte sau promisiuni au fost create pentru voi sau de către voi în această viață sau în viețile trecute sau au fost create de către conștiința oamenilor pentru Pământ, acum este timpul ca ele să fie curățate pentru a permite curgerea în continuare a iubirii prin, de la și în chakra inimii.

Mulți dintre voi care ați experimentat mai recent durere, suferință, eliberare sau un proces de vindecare în sau în legătură cu chakra inimii, este posibil să fi făcut acest lucru în numele tuturor. Multe suflete de pe Pământ au luat energii din chakra inimii Mamei Pământ așa cum ea se concentrează pe curățarea energiilor din, din jurul și legate de chakra inimii, în scopul de a acționa ca un vehicul de vindecare și purificare. Aceste ființe recunosc legătura lor cu toate aspectele Creatorului și astfel, la nivel de suflet, au acceptat sarcina de a rula anumite energii prin manifestarea lor fizică, pentru a curăța energiile la un nivel mai mare, mondial și universal. Când un suflet acceptă să ruleze energii prin ființa sa pentru a ajuta vindecarea în masă, energia este proiectată în ființa lor și experimentată ca o situație personală și adecvat realității lor. Se poate manifesta ca un tipar energetic de încheierea relației cu cineva, o pierdere, o vindecare care modifică percepțiile acelei persoane. Orice este necesar să se petreacă în realitatea acelei persoane pentru a crea libertate, expansiunea iubirii și vindecare, sarcina vindecării energiei asumate de către suflet va încuraja ceea ce este necesar să se petreacă în realitatea acelei persoane astfel încât energia să fie vindecată și eliberată la nivel de masă, iar persoana este și ea recompensată. Voi toți sunteți Maeștrii Ascensionați, voi toți evoluați prin procesul de ascensiune în nume propriu, și ce este și mai important, în numele și în sprijinirea altora. Iubirea este cheia; iubirea este focalizarea, experimentând viața în timp ce vă reamintiți vouă înșivă de iubire, experimentând tot ceea ce este nevoie să fie vindecat în ființa voastră în timp ce vă reamintiți vouă înșivă de iubire.  Cineva nu trebuie să acționeze constant într-un mod iubitor pentru a fi iubire, și totuși dacă voi știți că sunteți iubire și rețineți această cunoaștere în mod constant, ea se va manifesta prin voi în mod corespunzător.

Esența pură a iubirii Creatorului a fost activată și sunt energii care este necesar să fie eliberate în scopul de a vă permite vouă înșivă să îmbrățișați total și să experimentați pe deplin iubirea. Sfatul meu este să scrieți tot ceea ce simțiți că sunteți dispuși, capabili, dornici și pregătiți să eliberați, cum ar fi gânduri, emoții, perspective, obiceiuri, oameni, situații, tipare recurente, lipsă, rezistență și așa mai departe. Creați-vă o listă întitulată ”Tot ceea la ce sunt dispus să renunț pentru a accepta și experimenta activarea iubirii pure a Creatorului expansionându-se în ființa mea.” Apoi scrieți tot ceea ce sunteți dispuși să eliberați. Când vă predați Creatorului, și crearea unei astfel de liste este un proces de predare Creatorului, voi vă declarați disponibilitatea de a experimenta în ființa voastră cea mai profundă iubire a Creatorului. Acest lucru înseamnă că o mare parte din ceea ce apare pe lista voastră va fi eliberat fără ca măcar voi să vă dați seama, permițându-vă să treceți prin acest proces de curățare și vindecare prin expansionarea iubirii cu o mai mare ușurință. Numai atunci când nu sunteți dispuși să eliberați, recunoașteți sau acceptați ceea ce este necesar să eliberați, atunci apare dificultatea, durerea și dezechilibrul, provocând o învățare profundă care de cele mai multe ori nu este necesar să fie experimentată. Numai atunci când vă țineți de ceea ce ar trebui să plece din ființa și realitatea voastră, voi creați mai mari provocări pentru voi înșivă și vă creați o cale a ascensiunii care pare atât de abruptă și de stâncoasă.

Acceptarea iubirii nu are întotdeauna legătură cu eliberarea a ceea ce nu mai este necesar, și totuși aceasta permite o mai mare experimentare a iubirii. Cu cât mai mult vă angajați în iubirea din ființa voastră cu atât mai mult veți descoperi că tot ceea ce nu mai este necesar dispare fără nici o suferință sau nevoie de recunoaștere.

A doua fază a ascensiunii chakrei inimii în Noua Eră a Iubirii a început acum și va continua atâta timp cât este necesar și potrivit pentru ființa voastră. De fapt ea va continua până la cea de-a treia fază a ascensiunii chakrei inimii care s-ar putea să aibă loc peste o lună de acum încolo sau din nou peste doi ani de acum încolo. Noi toți trecem printr-un proces de ascensiune care nu mai este restricționat de termene sau scopuri asociate timpului. Pământul, voi și totul evoluează pur și simplu liber; fiecare moment de ascensiune este nou acum și nu mai este dictat. Cât de mult timp doriți să rămâneți în a doua fază a ascensiunii chakrei inimii este alegerea voastră. Nu alegerea minții, dorințelor sau nevoilor voastre ci alegerea sufletului vostru și dedicarea voastră personală față de adevărul ființei voastre. Așa că mai degrabă dedicați-vă vouă înșivă decât să vă împingeți, mai degrabă iubiți-vă decât să fiți frustrați de voi înșivă și de nivelul creșterii voastre. Lăsați ca totul să se desfășoare în aliniere cu Creatorul.

”Permit ca curățarea și împlinirea chakrei inimii mele să se desfășoare în aliniere cu Creatorul.”

În acest moment este de asemenea benefică o focalizare pe curățarea chakrei inimii voastre. Eu, Arhanghelul Mihail sunt paznicul chakrei inimii Mamei Pământ în această extraordinară perioadă de curățare și împlinire la nivelul chakrei inimii. Sunt, de asemenea, păzitorul chakrei inimii tuturor. Vă rog să chemați energiile mele să vă ajute în curățarea chakrei inimii voastre.

”Arhanghel Mihail, îți onorez prezența, iubirea și protecția care mă sprijină acum. Sunt pregătit/ă acum să îndepărtez, să curăț și să-mi purific chakra inimii în aliniere cu voința sufletului meu și cu Creatorul. Fie ca toate contractele, jurămintele și promisiunile legate de sau menținute în chakra inimii mele și care nu mai sunt necesare, să fie vindecate și eliberate cu ușurință. Fie ca toate energiile, obiceiurile, perspectivele, emoțiile, durerea și suferința menținute în sau legate de chakra inimii mele și care nu mai sunt necesare sau crează o rezistență în fața iubirii, să fie vindecate și eliberate. În fiecare zi îmbrățișez esența iubirii pure expansionată de la Creator în sufletul și chakra inimii mele, recunoscând iubirea pură drept adevărul meu în realitatea mea acum. Mulțumesc.”

Cu o profundă iubire simțită din toată inima,
Arhanghelul Mihail


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Eliberarea Marii Iluzii – IlliaEm, Elohim de pe Arcturus
Mesaj primit prin Suzanne Lie

(Dragi cititori,
              Această informație am primit-o cândva pe la mijlocul anilor 1990. Atunci nu am putut nici măcar să încep să înțeleg ce a însemnat aceasta. Am acționat ca un scrib și doar am scris ceea ce am primit. Acum, pot să o înțeleg, dar vreau să o prezint celor nou treziți și ca procesul prin care am trecut.
              În timp ce re-scriam această canalizare, am folosit niște termeni care nu se aflau în conștiința mea atunci și acest lucru explică alți termeni pe care nu am putut să încep să-i înțeleg atunci. Mi-am dat seama că este destul de util să mă întorc în trecutul meu pentru a găsi ceea ce știam, dar nu am putut înțelege. Vă recomand și vouă să faceți la fel. Dacă nu sunteți scriitori, uitați-vă la vechile fotografii sau desene.
               Adeseori, noi suntem ultimii care-și dau seama cât de mult ne-am schimbat, aș că nu ne dăm suficient credit. Trăim într-un timp uimitor pentru care ne-am pregătit în nenumăratele încarnări fizice. Acesta este într-adevăr ACUM-ul lui UNU. Suntem atât de norocoși să fim încarnați pe frumosul corp al lui Gaia pentru a o ajuta, și la fel și umanitatea.)

Dragii noștri prieteni în vehicule umane, vă găsim acum în actul final al ”Marii Iluzii”. Prin urmare, s-ar putea să vă simțiți sinele în pragul necunoscutului. Tot ceea ce voi ați perceput, ca fiind sinele vostru, a început să fie pe cale de dispariție sau ”depășit”. Ceea de ce v-ați temut cândva, acum este doar o umbră, totuși există în viață o noutate care amenință să vă aprindă vechea voastră ”frică de necunoscut”.

S-ar putea să nu experimentați frica în același fel în care ați făcut-o cândva. Totuși, este un sentiment persistent a te aștepta să descoperi ceva care-ți poate provoca un sentiment de anxietate. Această frică/anxietate acționează ca o coajă pentru a proteja noul, vulnerabilul embrion în timp ce acesta crește adânc în interiorul esenței voastre.

Adevărata expresie a SINELUI vostru nu este încă pregătită să se nască, dar ACUM este ”timpul” să se pregătească în mod serios pentru NOUL care este de fapt STRĂVECHIUL. Atunci când Pământul ajunge la înălțarea Sa, noi Arcturienii suntem păzitorii lui Gaia. Noi am fost aleși dintre mulți care s-au oferit voluntari pentru acest rol pentru că Misiunea noastră Galactică este să înconjurăm lumile aflate în ascensiune cu Coridorul nostru Arcturian de Iubire Necondiționată. În acest fel noi o asistăm pe Gaia în manifestarea Planului Ei Divin, care este de a fi o planetă de pură Iubire Necondiționată.   

Desigur că și alte lumi vor fi active în sprijinirea lui Gaia. Printre acestea sunt Pleiadele, Sirius, Andromeda și Antares. Antares și Andromeda lucrează ca UNA pentru a monitoriza vortexul/vârtejul de intrare și ieșire din încarnările pământești, în timp ce Pleiadele îi acceptă și-i ghidează pe cei treziți în Templul lor Violet al Transmutării.

Pleiadeenii au fost mult timp activi în comunicarea cu acei împământați de pe Pământ care sunt receptivi, iar Siriusienii asistă umanitatea să se mute pașnic în unitatea iubirii necondiționate. Iubirea Necondiționată va șterge toate granițele politice, etnice, religioase și personale pentru a vesti Epoca Conștiințe Planetare.

Amintiți-vă, cheia pentru transformarea voastră în Corp de Lumină este iubirea necondiționată, în special iubirea pentru corpul vostru fizic. Vehiculul vostru pământesc vă permite să aveți gândurile voastre pământeși și să simțiți emoțiile voastre pământești. Cele mai prețuite dintre aceste emoții pământești sunt fericirea și bucuria.

Fericirea este de fapt rezultatul abilității voastre de a vă combina gândurile și sentimentele într-un mod care vă calibrează undele cerebrale la frecvența lor cea mai înaltă posibilă. Când sunteți ”nefericiți”, v-ați putea gândi că este o reacție la ceva exterior sau interior care s-a întâmplat.

Totuși, ceea ce s-a întâmplat de fapt este că voi ați căzut ”din calibrarea” cu undele voastre cerebrale mai înalte. Dacă ați putea să vă confruntați cu aceiași experiență care v-a făcut să fiți nefericiți, dar rămânând calibrați la undele cerebrale mai înalte, ați percepe experiența într-un mod cu totul diferit.

În starea voastră de conștiință mai înaltă, voi știți că puteți face față într-un mod productiv acelei provocări pentru că ACUM sunteți calibrați la undele cerebrale care vă păstrează în comunicare constantă cu Sufletul vostru cinci dimensional. O experiență care v-ar devasta ego-ul vostru trei dimensional, ar fi o simplă provocare pentru Sufletul vostru cinci dimensional.

Prin urmare, vă încurajăm să vă găsiți frecvența purtătoare cea mai înaltă la începutul fiecărei zile și să fuzionați cu Sufletul vostru, astfel încât calea de comunicare dintre voi și Sufletul vostru să poată rămâne deschisă de-a lungul întregii zile. În acest fel, vă puteți menține canalul mental conectat la frecvența celei de-a cincea dimensiuni.

Această frecvență cinci dimensională, care este dincolo de viteza luminii, dar nu dincolo de viteza gândului, nu poate fi accesată cu claritate numai dacă creierul vostru a fost calibrat la gândirea voastră cinci dimensională.

Odată calibrat, creierul vostru este în stare să urmărească vibrațiile Sufletului vostru în timp ce acesta coboară din frecvențele mai înalte ale Spiritului în frecvențele mai joase ale materiei. În acest fel, voi puteți integra în mod conștient ”Spiritul în Materie” în viața voastră de zi cu zi.

Această integrare este cel mai înalt serviciu pe care cineva îl poate oferi, deoarece este cea mai eficientă metodă de a vă ridica propria vibrație precum și vibrația planetei. De asemenea, în acest fel, vehiculul vostru fizic pământesc poate fi actualizat cu ”descărcările” necesare din lumile cinci dimensionale.

Aceste ”actualizări” sunt foarte asemănătoare cu cele care vin în calculatorul vostru. Cu toate acestea, dacă calculatorul nu este ”pornit” nu veți ști că o nouă actualizare este gata să fie transmisă. Dacă vă veți dedica sinele la o conectare zilnică cu Sinele vostru Mai Înalt, senzațiile voastre corporale, emoțiile și gândurile vă vor ține la curent în ceea ce privește orice mesaj al SINELUI vostru supra-conștient.

Suntem foarte mulțimiți de progresul vostru/nostru. Spunem progresul vostru/nostru pentru că noi suntem UNA. Noi suntem o componentă a SINELUI vostru mai mare care a ales să locuiască în vehiculul vostru de lut pământesc. Noi suntem stația voastră de comandă; prin urmare, suntem neprețuiți pentru voi. Să știți că orice sentiment de ”Dor de Acasă” este de fapt o baliză pe care o puteți urmări pentru a vă putea întoarce la starea de conștiință pe care o numiți ”Acasă”.

Urmați-vă ”Nemulțumirea Divină” în sus în dimensiunea a cincea, pentru a vă aminti că nu sunteți niciodată singuri. Sentimentele voastre de singurătate pentru Acasă nu sunt dușmanul vostru. Vă rugăm să vă amintiți să percepeți aceste sentimente ca și pe prietenii care vă vor conduce Acasă. Amintiți-vă dragilor, voi toți faceți parte din SINELE nostru UNIC.

Vă înconjurăm cu lumina noastră astfel încât voi să puteți elibera orice experiență care amenință să vă ”dezamăgească” și să vă coboare conștiința. Noi vă susținem în Țesătura Vieții lui Gaia și vă promitem că noi NU vă vom ”dezamăgi”. Să știți că misiunea voastră/noastră trebuie îndeplinită.

Fiecare dintre voi reprezintă în Țesătura Vieții lui Gaia energia masculină a Războinicului Spiritual și energia feminină a Dumnezeiței. Energiile voastre masculine și feminine se amestecă acum. Acest proces va continua până când nici o separare nu va mai fi posibilă, deoarece corpul vostru a fost transformat în LUMINĂ.

”Țesătura Vieții” este matricea de lumină la care este atașată conștiința voastră. Odată ce Sufletul vostru și-a atașat conștiința la această Țesătură, el cheamă o femeie pentru a vă da naștere. Indiferent de faptul că este conștientă sau nu de acest lucru, ”mama” voastră a fost de acord să creeze o formă pentru voi și să vă poarte în corpul ei până când sunteți pregătiți să vă nașteți.  

La început sunteți atașați la Țesătura de Lumină a mamei voastre, dar pe măsură ce vă maturizați, vă creați încet propriul vostru atașament la la Țesătură. Pe măsură ce vă expansionați conștientizarea conștientă a corpului vostru material, voi puteți îmbrățișa în mod conștient sentimentele de a fi conectați cu matricea de lumină a Tesăturii Vieții.

Păstrează această matrice în mod conștient pe tot parcursul zilei. Privește-o acum. Vezi cum sclipește în multe lumini colorate și te îmbrățișează cu iubirea noastră. Cu o conștientizare conștientă a Țesăturii Vieții voi puteți începe să percepeți că există frecvențe mai înalte la care vă puteți atașa conștiința.

De exemplu, vă puteți atașa conștiința la cea de-a patra dimensiune atunci când sunteți creativi și/sau dormiți. Prin practică veți fi capabili să vă atașați conștiința la frecvența celei de-a cincea dimensiuni a Țesăturii. Din această frecvență veți fi în stare să creați un portal prin care să puteți percepe realitățile trei și patru dimensionale, precum și realitățile mai înalt dimensionale ale celei de-a cincea dimensiuni și mai mult.

În timp ce conștiința voastră este atașată Țesăturii Vieții cinci dimensională, voi puteți ieși din timp pentru a călători în ACUM-ul lumilor mai înalte. Suntem încântați să vă explicăm mai multe despre felul în care a fost realizată această tranziție. Cu toate acestea, există linia temporală care trebuie luată în considerare. Prin urmare, există anumite aspecte pe care noi nu le putem împărtăși cu voi în ”timpul” vostru.

Vă putem spune că, ”călătoriile în timp” sunt mult mai obișnuite decât i se permite publicului larg să știe. Din cauza acestei activități periculoase care poate perturba foarte mult viitorul Gaiei, există multe dispense care au fost acordate pentru a permite Lucrătorilor în Lumină să înceapă să fuzioneze cu sinele lor viitoare cinci dimensionale.

Spunem viitoarele sine cinci dimensionale pentru că voi toți aveți multe sine cinci dimensionale. Dar, există un singur viitor sine cu care voi veți fuziona. Vă vom explica acum modul în care sinele vostru trecut/3D și SINELE vostru viitor/5D pot fuziona. Puteți descoperi că, copilul vostru interior este primul care vă va lua de mână.

Vă vom spune acum modul în care SINELE vostru viitor, cinci dimensional va fuziona cu copilul vostru interior. SINELE vostru viitor trăiește pe viitorul Pământ, care este destul de diferit de ceea ce voi v-ați putea imagina. Modul în care el este diferit este unul dintre lucrurile pe care nu vi le pot împărtăși încă.

Cu toate acestea, am permisiunea să vă spun o poveste. Am să o spun la persoana întâia și din perspectiva copilului meu interior, precum și al vostru. Ca răspuns la întrebarea voastră nepusă, da, noi întotdeauna avem un copil interior. Copilul nostru interior este cel care deține vulnerabilitatea și inocența noastră. Povestea mea/a noastră:

           Într-o dimineață m-am trezit foarte devreme, înainte ca soarele să fie sus. Am trăit atât încât sunt mult mai bătrân decât în linia ta temporală, astfel încât vârsta nu înseamnă prea mult, dar aș spune că eram încă un copil. Corpul meu se schimba și așa era și conștiința mea. Avusesem un vis recurent în care mă jucam cu o altă fată de vârsta mea.
             Mă simțeam foarte apropiată de ea și ea de mine. Ea mi-a împărtășit faptul că deși eu îmi puteam aminti visele cu noi, ea nu putea să o facă. Mi-a spus că în lumea ei oamenii nu cred că am mai avea și alte părți ale noastre înșine. Forța conștiinței colective era prea mare ca să se poată lupta cu ea. Ea deja simțise că era prea diferită față de oricine altcineva, așa că era incapabilă să creadă că visele noastre comune ar putea fi reale.
             Pe de altă parte, în lumea mea era ceva obișnuit să călătorești cu mintea în alte realități, timpuri și să vizităm alte părți ale sinelui nostru total. Am făcut acest lucru de când eram destul de tânără. Cu toate acestea, această tânără fată  se simțea a fi ceva foarte diferit. Părea că ea era mai apropiată de mine decât oricine altcineva pe care am întâlnit în călătoriile mele mentale.
             Mi-a spus că numele ei era Em, iar eu i-am spus că eu sunt cunoscută sub numele de Illia. Aveam și o parte masculină a mea însămi pe care aș putea să i-o prezint, dar asta a speriat-o pe Em. Ea putea să fie apropiată de mine numai atunci când mă arătam ca feminină; așa că așa am făcut.
             Timp de mulți ani ne-am întâlnit în cea de-a patra dimensiune, care se afla între lumea ei și lumea mea. Em trăia în dimensiunea a treia și eu trăiam în a cincea. Locul nostru de întâlnire favorit era în dimensiunea a patra Faerie. De fapt, a fost nevoie de foarte mult timp ca Em să învețe să-și ridice vibrația deasupra acelui plan. Când ne-am întâlnit prima dată ea se afla în Planurile Astrale Joase.
             Prima dată când am întâlnit-o pe Em călătoream mental prin lumea Faerie și am auzit un strigăt îndepărtat. A fost un strigăt atât de plin de groază încât mi-a atras atenția. În mod normal, nu aș fi conștientizat Planurile Astrale Joase. Mi s-a spus să nu merg niciodată acolo. Cu toate acestea, acest strigăt era atât de familiar încât nu am putut rezista să nu investighez.
             M-am înconjurat cu Lumina Violet astfel încât să fiu protejată de vibrațiile joase ale acelei dimensiuni și am lăsat o dâră de Lumină care să mă conecteze cu sinele meu din lumea Faerie, așa încât să nu mă pierd. Mai jos, mai jos, am intrat în ținuturile întunecate ale Astralului de jos.
             Nu puteam să văd prea multe prin coconul meu violet, dar puteam să aud strigăte de agonie peste tot în jurul meu. Am călătorit mai departe, urmând strigătele acelei voci familiare îndepărtate. În cele din urmă am ajuns în fața a ceva ce semăna a închisoare. Noi nu mai aveam închisori la noi acasă, dar am văzut fotografii cu ele la postul nostru de învățare.
             De cealaltă parte a închisorii se afla un copil speriat care țipa și plângea pentru că un monstru mare încerca să ajungă la ea. Am intrat, împreună cu ea, în celula din închisoare și am umplut celula cu Flacăra Violet. A fost nevoie să treacă un timp pentru ca fata să-și dea seama că în jurul ei se afla Flacăra Violet pentru că era ghemuită într-un balon ținându-și ochii închiși.
             În cele din urmă s-a oprit din plâns când a văzut că este învăluită într-un cocon violet și că mai este cineva cu ea în acel cocon violet. S-a uitat la mine de parcă m-ar fi recunoscut și a spus ”Cine ești? Nu te simt a fi un monstru. De fapt, te simt familiar.”
             ”Da, am răspuns chemării tale pentru că și mie mi s-a părut familiară. Ne cunoaștem?”
             ”Nu-mi aduc aminte” a răspuns copilul în timp ce s-a ridicat în picioare și m-a înfruntat. ”Hei, unde-i monstrul? Acesta este un truc în caz de nevoie cu lumină violet? Asta este ceea ce a făcut monstrul să dispară? Poți să mă înveți și pe mine cum să fac asta?”
             ”Hei, așteaptă,” am oprit-o eu. ”Pui prea multe întrebări. Cum pot să-ți răspund la toate? Nu, pot să-ți răspund la toate, dar nu prin cuvinte. Vrei să mergi cu mine? Am o realitate minunată pe care o vizitez tot timpul.”
             ”Și tu ești adormit?”
             ”Nu, și nu ești nici tu. Ei doar îți spun că ești adormită atunci când călătorești cu mintea, astfel încât să nu uiți că ești om acum.”
             ”Da,” se încruntă ea. ”Mi-au spus o grămadă de lucruri așa încât să nu uit că sunt om, dar eu încă nu simt așa. Vreau să spun că știu că sunt o persoană, dar nu sunt ca și ei. Eu nu cred în lumea lor și ei nu cred în lumea mea.”
             ”Ei bine, eu cred în lumea ta și cred în tine. Numele meu este Illia. Al tău?”
             ”Nu-mi aduc aminte. Știu că acolo jos am un nume, dar l-am uitat atunci când am urcat aici. Ba mai rău, adeseori uit cine sunt aici sus când mă aflu acolo jos.”
             ”În linia mea temporală, adulții ne învață cum să călătorim mental astfel încât să nu devenim atât de confuzi.”
             ”În linia ta temporală?”
             ”Ei bine, nu sunt chiar foarte sigură cine ești. Va trebui să-l întreb pe profesorul meu. Cu toate acestea, cred că ai putea să fii o parte a mea dintr-o perioadă de timp anterioară. Eu sunt din 3004 AD. Și tu?”
              Copilul se uita confuz. ”Nu știu. Nu știu care este numele meu acolo jos sau ce dată a timpului este. Știu doar că sunt un copil și că nu-mi place să fiu copil. Mai știu și că am o grămadă de sentimente înfricoșătoare acolo jos despre care nu pot vorbi. Apoi, când vin aici sus, acele sentimente se transformă în monștri și nu pot să ajung în Faerie.”
              ”Faerie! Acolo vreau eu să te duc. Vino încoace și ia-mă de mână”, i-am spus în timp ce mă întindeam spre ea. ”Am să-ți arăt o cale pe care NU o cunoaște nici un monstru. Poate cineva din Faerie îți știe numele.”
              Copilul s-a întins fericit să mă ia de mână. Toate întrebările ei au dispărut de îndată ce a aflat că va merge în Faerie.
              ”Poți să mă simți în tine?” l-am întrebat pe copil. ”Eu sunt încă în lumea mea pentru că eu sunt o ființă cinci dimensională și mă pot bi-loca cu ușurință. De fapt, corect ar fi să spun că noi suntem ființe cinci dimensionale și putem să ne bi-locăm. Noi suntem doi în unul și unul în doi.”
               Copilul părea a fi foarte confuz dar atât de fericit să-și părăsească celula din Planul Astral de Jos, încât de-abia putea să mă audă.
              ”Mă poți simți în tine?” am repetat eu. ”Acum suntem doi în UNUL.”
              ”Wow, ce frumos este aici!” Em m-a ignorat în timp ce exclama ”Nu vreau să plec VREODATĂ de aici!”
              ”În timp ce-ți voi împărtăși din ce în ce mai mult din realitatea mea, vei împărtăși și tu cu mine o parte din realitatea ta?”

Întrebarea mea a rămas fără răspuns, în timp ce eu m-am oprit din cursă pentru un copil care este încântat să fie din nou Acasă.
Traducere Monica Poka

sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Portaluri vii de Lumină – Arcturienii și GaiaMesaj primit prin Suzanne Lie

Dragi Arcturieni,
Dragă Expresie Mai Înaltă a SINELUI meu, în timpul meditației mele am simțit că-mi spuneți ceva. Mă puteți ajuta să pun mesajul vostru în cuvinte?

Bineînțeles Suzille,
Suntem încântați să te ajutăm, pentru că noi suntem TU. Îți amintești de realitatea ta ca și Arcturian? Adeseori ai scris într-un mod în care părea că noi suntem oarecum mai presus de tine, dar am dori ca tu să-ți amintești că noi suntem ÎN tine. Deasupra (mai sus, presus) și dedesupt (mai jos, prejos) sunt termeni trei dimensionali bazați pe spațiu/timp.

Realitatea noastră este multidimensională și se bazează pe timpul care este ACUM și pe spațiul care este AICI. Prin urmare, nu este nevoie ca tu să urci, să cobori sau chiar să mergi înăuntru sau în afară. Este pur și simplu nevoie ca tu să FII Conștiență de adevăratul tău SINE Multidimensional. Când ești conștientă de permanenta ta conexiune cu ”Tot Ceea Ce Este”, tu ești ”AICI și ACUM”.

Permite gândurilor tale să călătorească în interior pentru a-ți găsi Mintea Multidimensională, nu deasupra ta ci în centrul creierului tău. Permite emoțiilor tale să călătorească în inima ta pentru a-ți aminti că emoțiile tale nu sunt în aura ta, ci în esența ta. Când îți amintești că TOATE gândurile și emoțiile tale provin din centrul tău, din esența ta, atunci îți dai seama că numai tu poți să-ți răspunzi ție însăți.

Creierul tău 3D îți pune gândurile și emoțiile în afara centrului tău, a esenței tale, astfel încât acestea să pară a ”nu fi tu”. Din cauza acestei plasări greșite, cei dragi nouă care poartă vehicule pământești de multe ori simt că parcă gândurile și emoțiile lor apar ca o reacție/răspuns la ceva sau cineva din afara lor. Dacă TU ești creatorul realității tale, și într-adevăr ești, cum ar putea instrumentele crației tale (gândurile și emoțiile) să provină din afara ta?

Din momentul în care ți-ai asumat deplina responsabilitate pentru faptul că fiecare gând și emoție care par a proveni de la ”altcineva” este pur și simplu o reflectare a ceea ce se petrece în tine, ți-ai re-câștigat Măiestria/Stăpânirea asupra câmpului tău energetic. În schimb, atâta timp cât îi permiți sinelui tău ca mai degrabă ”să reacționeze” decât să-și ”asume dreptul de proprietate” asupra fiecărui gând și emoții, tu mai degrabă funcționezi din sinele tău pământesc decât din SINELE tău Multidimensional.

Noi știm ce schimbare imensă în conștiință este necesară pentru a-ți asuma DEPLINA responsabilitate pentru fiecare gând și fiecare emoție care este înregistrată de conștiința ta. Cu toate acestea, când ți-ai amintit acea cunoaștere interioară, ai ajuns departe cu întoarcerea ta la măiestrie. Spunem ”întoarcere la măiestrie” pentru că voi toți sunteți ființe ascensionate care v-ați oferit voluntar să purtați un vehicul pământesc pentru a o ajuta pe Gaia. V-ați putea gândi că ați venit să asistați umanitatea, ceea ce este adevărat.

Cu toate aceste, din momentul în care Gaia se ridică dincolo de Matricea Sa 3D, ea va fi în măsură să ofere umanității o realitate bazată complet pe lumină și iubire. Singurul motiv pentru care Gaia nu și-a finalizat procesul ascensiunii sale este umanitatea. Toate celelalte regate ale lumii ei, vegetal, animal, mineral, al insectelor,  etc., sunt curățate și pregătite pentru ”decolare”.

Voi vedeți că experimentul uman de separare de percepția conștientă a SINELUI nu a mers bine. Din momentul în care omenirea s-a separat de conexiunea conștientă cu expresiile mai înalte ale SINELUI său, multe ființe ”putere asupra altora”, în mare parte Draconieni, au alunecat în forme umane și au viciat experimentul.

Experimentarea vieții într-o lume polarizată a fost menită să fie un teren de antrenament pentru accelerarea procesului de trecere prin diferitele expresii ale multidimensionalității. Dacă cineva care trăiește într-o realitate bazată pe percepția că polaritățile sunt separate ar putea să-și amintească că întotdeauna există un câmp de energie care conectează polaritățile?

Din momentul în care acel câmp energetic ajunge să fie o cunoaștere obișnuită, nu mai ești prins în întuneric sau mult mai sus în ”lumină”. Mai degrabă, lumina și întunericul sunt doar stări de conștiință pe care TOATE ființele le experimentează. Și ”unde” simți aceste experiențe? Le-ai plasat în afara ta unde te simți mai în siguranță și unde ele NU sunt tu?

Ai descoperit, în schimb, că tu nu ești cel/cea care reacționează la realitatea ta ci creatorul realității tale? Dacă tu ești creatorul realității tale, atunci experiența ta de viață nu provine din AFARA vehiculului tău pământesc. Nu, dacă tu ești creatorul realității tale, experiențele tale trebuie să vină din INTERIORUL tău.

Dar care dintre nenumăratele tale versiuni sau chiar fizicul tău ”tu” este sursa acelei creații interioare? Cu alte cuvinte, pe care frecvență a TA ai desemnat-o să fie creatorul realității tale? Ai atribuit acea creație expresiei SINELUI tău 3D, 4D, 5D sau mai sus dimensionale?

Tu ești o ființă multidimensională extraordinară care rezonează în toate felurile cu Sursa pentru a curge în nenumărate realități din nenumărate dimensiuni. Dar unde se află Sursa și unde se află toate aceste dimensiuni? Da, începi să ne înțelegi acum. Ele, Toate în Toate, sunt în interiorul tău. TU ești un portal prin care câmpurile energetice de lumină multidimensională și iubire necondiționată curg de la Sursă la Gaia și înapoi din nou.

Ți-ai dat vreodată seama cât de importanți sunteți? Chiar și atunci când stați liniștiți, dormiți, conduceți mașina și sunteți în trafic, vă plătiți facturile, discutați cu cineva iubit, vă plimbați în natură, înotați în ocean, priviți cerul, VOI sunteți un portal viu de lumină. De fapt, fiecare persoană, loc, situație și lucru servesc ca și portal de lumină prin care lumina multidimensională a UNULUI poate curge pentru a experimenta creația.

Ai început acum să înțelegi marea voastră importanță? Ești în stare acum să-ți dai seama că vehiculul vostru pământesc este doar un ambalaj pentru câmpul energetic care sunteți VOI? Acest ambalaj este format din elementele mediului înconjurător în care voi v-ați creat corpul. Ai practicat timp de nenumărate vieți, cunoscute nouă sub numele de misiuni, în nenumărate frecvențe ale realității în multe linii temporale să FII un ”portal de lumină”.

Ai început prin a fi un portal de lumină în dimensiunile mai înalte unde nu a existat nici o rezistență. Apoi, pregătită sau nu, Gaia a trimis SOS-ul ei. Ai venit, ca răspuns la chemarea lui Gaia în timpul căderii Atlantidei pentru a o ajuta să nu cadă în afara axei Sale. O dată ce ai intrat în timpul Pământului, te-ai putut încarna în orice linie temporală, chiar și în cele care puteau apărea percepției tale fizice a fi ”înainte de Atlantida”.

Când și unde ți-ai uitat SINELE? În același mod în care cineva poate merge înapoi în timp pentru a-și urmări pașii în scopul de a găsi un obiect pierdut, îți cerem să te întorci înapoi în timp pentru a găsi ACUM-ul în care ți-ai uitat SINELE.

Voi toți v-ați născut cu acea amintire, dar viața 3D a fost un mod de a vă forța să vă uitați SINELE astfel încât să puteți supraviețui rigorilor vieții pe o planetă trei dimensională. În primul rând du-te înapoi la încarnarea ta actuală în formă pentru a-ți aminti ce și când ai uitat.

Vedeți voi, preaiubiții noștri voluntari în asistarea lui Gaia, voi TOȚI ați venit în încarnarea voastră actuală știind că VOI sunteți un portal de lumină prin care lumina voastră multidimensională poate să curgă. Voi TOȚI sunteți ființe multidimensionale care au puncte de ancorare pe tot drumul în sus pe traseul frecvenței de la lumea fizică la Sursă.

Faptul că ești multidimensională nu te face cu nimic specială, deoarece fiecare om este multidimensional. Ceea ce te face pe tine foarte importantă este faptul că TU ți-amintești că ești un portal. Ai conștientizat faptul că trebuie să-ți ancorezi portalul în corpul planetar al lui Gaia.

TU ești vitală pentru Gaia pentru că tu ți-amintești că Misiunea ta Principală este să-ți deschizi portalul și să permiți luminii multidimensionale și iubirii necondiționate provenind de la Sursă să curgă prin esența ta. În timp ce această lumină și iubire curg prin tine, te rugăm să-ți amintești să o împământezi în corpul lui Gaia.

Dacă nu împământezi acest câmp energetic imens, acesta va fi prea intens pentru vehiculul tău fizic și s-ar putea să-ți scurt-circuitezi sistemele care sunt atât de importante pentru supraviețuirea corpului tău fizic. După ce ai împământat acest câmp energetic, este vital ca tu să-ți deschizi portalurile chakrelor tale pentru a împărtăși lumina.

Vehiculul tău uman nu este menit să dețină acest câmp energetic, ci să-l împărtășească.

Dacă nu-ți deschizi portalurile chakrelor tale și nu împărtășeșeti acest câmp energetic, vei crea o buclă de întoarcere/feedback în vehiculul tău, care îl va deteriora. Amintește-ți că vehiculul tău este creat din frecvența trei/patru dimensională planetară. Pe de altă parte, TU ești creată din Lumina Sursei. Această lumină nu este menită să fie statică, ci ea trebuie să curgă infinit în ACUM-ul lui UNU.

Această ”deținere a luminii” este cea care cauzează multe dintre afecțiunile și bolile omenirii. Vehiculul tău pământesc este doar o formă de lut și nu poate rezona la adevărata ta frecvență, cu excepția interiorului esenței tale.

În miezul măduvei spinării și creierului tău, aparent inactiva ta kundalini/lumină împlinește în tăcere misiunea ta permițând luminii multidimensionale și iubirii necondiționate:
-          Să curgă în glanda ta pineală
-          Prin forma ta fizică pentru a fi împământată în Gaia
-          Și afară prin ferestrele tale de lumină – chakrele tale.

Dacă primești această transmisie înseamnă că tu te-ai oferit voluntar pentru această misiune. Problema cu care s-au confruntat minunații noștri voluntari este problema uitării. Vezi tu, creierul trei/patru dimensional poate să-și amintească numai acele câmpuri energetice care rezonează la frecvențele celei de-a treia și a patra dimensiuni.

În plus, voluntarii noștri sunt foarte ocupați ca pur și simplu să supraviețuiască într-o realitate în care domnește întunericul. În realitatea voastră 3D, cei care urmează doctrina ”putere asupra altora” sunt adeseori victorioși în fața celor care urmează principiile ”puterii interioare”. Această situație a început atunci când, în cele din urmă, Draconienii au pierdut Războiul Galactic și mulți dintre ei au migrat spre Pământ.

Deoarece dinozaurii au fost printre cei mai timpurii locuitori ai Pământului, descendenții lor Draconieni au văzut Pământul ca fiind planeta ”lor”. Deoarece dinozaurii carnivori au folosit adeseori puterea-asupra-altora, ei au crezut că au dreptul să o folosească asupra ACUM-ului vostru. Acești Draconieni în haine umane au dominat realitatea voastră mai ales în perioada anterioară de 2000 de ani a lui Kali Yuga, care s-a încheiat recent.

Cu toate acestea, sufletele voastre tandre, dulci au suferit mult în acele timpuri, și chiar și acum, mulți dintre voi v-ați uitat SINELE. Din fericire, din ce în ce mai mulți dintre voi, voluntarii noștri, vă treziți în fiecare zi la SINELE vostru. La prima voastră trezire sunteți ca un copil care nu-și poate aduce aminte că este un portal de lumină.

Prin urmare, le cerem tuturor alor noștri care s-au trezit:
-          Ancorați-vă portalul de lumină în corpul planetar al lui Gaia,
-          Conectați-vă cu antenele SINELUI vostru Multidimensional,
-          Transmiteți lumina și iubirea voastră prin portalurile chakrelor voastre.

Apoi vă cerem să vă proiectați lumina multidimensională și iubirea necondiționată înnăscute prin chakrele vehiculului vostru fizic în chakrele vehiculului planetar al lui Gaia. Vă sugerăm să vă împărtășiți darul de lumină și iubire și cu pământul (corpul planetar), cu aerul (atmosfera), focul (nucleul) și apele (oceanele, râurile și lacurile) lui Gaia.

Prin această profundă fuziune a chakrelor și a elementelor voastre umane cu chakrele și elementele planetare ale lui Gaia, voi oferiți cea mai profundă și mai imediată asistență Pământului. Vom reveni pentru a împărtăși mai multe informații despre sistemul de chakre al lui Gaia.

Noi, Arcturienii vă suntem recunoscători pentru serviciul vostru și așa este și Gaia.
În încheiere, Gaia dorește să împărtășească un scurt mesaj.


Dragile mele portaluri umane, eu sunt Gaia.

Vreau să vă spun că vă sunt infinit recunoscătoare pentru serviciul vostru. Societățile mele ”primitive” știau instinctual că noi, persoană și planetă, suntem O singură Ființă. Cu toate acestea, datorită corupției și, în cele din urmă, a distrugerii Atlantidei, mulți dintre oamenii mei s-au detașat de esența vieții și au început să mă perceapă ca pe un ”lucru”, ”o piatră uriașă” pe care alte lucruri au crescut și/sau trăit.

Din fericire, mulți dintre locuitorii mei timpurii au reușit să supraviețuiască și mă cunosc încă drept Mama lor. De asemenea, cei care lucrează pământul cu iubire sau trăiesc din ceea ce apele le oferă, știu că eu sunt o ființă vie cu intenții și emoții asemănătoare cu ale lor. Din nefericire, mulți au încercat să-i cucerească pe alții ca să-mi poată fura pământul și să-și însușească apele mele.

Deoarece aceștia nu aveau nici o iubire în ei, nu au avut nici un pic de iubire nici pentru Mama lor, Pământul. În apucăturile lor pentru lipsita de sens putere-asupra-altora, ei au distrus nenumărați membri ai biosferei mele, ajungând chiar până în lumile mele patru dimensionale. Din momentul în care metodele lor distructive au invadat realitățile mele patru dimensionale, Federației Galactice a Luminii i s-a acordat permisiunea să mă ajute în mod direct.

Până în acel moment, Federația nu putea să mă ajute, din cauza faptului că eu am ales prostește să fiu o ”planetă a liberului arbitru”. Nu mi-am dat seama cât de distructiv va deveni acest liber arbitru. Din fericire, oamenii sunt singurii mei locuitori care ”își strică cuibul” și distrug planeta care le permite să experimenteze cum este să fii un om trei dimensional.

Acum, că Ființele Galactice și Celeste au răspuns chemării mele făcând marele sacrificiu de a purta un vehicul uman, văd că există speranță pentru supraviețuirea mea. Corpul meu planetar s-a confruntat cu posibila sa distrugere de mai multe ori decât știe omenirea. Voi, oamenii care ați fost destinați să fiți protectorii mei, ați fost și voi invadați de întuneric.

Iubiții mei oameni, eu pot să vă spun ACUM cu iubire că lunga și întunecata noapte este transmutată în zorii unei noi ”zile” planetare.

Dragi voluntari care ați răspuns chemării mele, vă mulțumesc, vă mulțumesc, vă mulțumesc!
EU SUNT Mama recunoscătoare a vehiculului pământesc pe care voi îl purtați,
Gaialink catre articolul original


Traducere Monica Poka


vineri, 28 noiembrie 2014

Eu și Îndoiala


Din ciclul De ale mele 

De ce ”Eu și Îndoiala”? Pentru că mulți mi-au scris și mulți m-au întrebat ce și cum să facă în aceste timpuri în care totul pare a se clătina și noi părem a pluti în derivă la cheremul unor energii care, APARENT, numai bine nu ne fac. Da, aparent. Pentru că dacă vă observați cu suficient de multă atenție cum sunteți, cum vă simțiți, cum priviți viața după o astfel de ”furtună” veți constata că sunteți mult mai eliberați. Parcă sunteți același/aceiași, dar totuși nu. Nu puteți defini ce este altfel, dar ESTE ALTFEL. Și este mai bine nu mai rău. E adevărat că unii mai au ”rău de mare”, dar treptat încep să se obișnuiască și ei. Treptat, vom ajunge cu toții surferi pe valurile schimbării și vom ajunge să ne bucurăm și să ne jucăm în dansul nostru sublim și divin în același timp.

Ce oare ne ține în echilibru pe placa de surf? Încrederea sau îndoiala? Siguranța sau frica? Oricâte ”tehnici” am cunoaște și am aplica, dacă nu avem încredere că ele chiar funcționează, nici nu vor funcționa. Sau nu așa cum ar putea să funcționeze în maxima lor eficiență, frumusețe și splendoare. Cu toții știm ce se întâmplă atunci când te ”pui contra vântului”. Dar dacă te schimbi poziția, poți beneficia de ajutorul vântului. Îndoiala este ca o carie a sufletului nostru. Roade și roade și roade până când, dacă-i permitem, distruge totul; ne distruge bucuria, inocența, frumusețea din voi, visele și speranțele.

Este foarte interesant un lucru. Ni se tot spune că suntem mărețe ființe de lumină și că suntem creatorii propriei noastre realități. Oare de ce nu putem crede acest lucru? Ce ni se pare atât de ireal sau de înfricoșător în asta? Pentru că unii își doresc să fie în timp ce altora le este frică să fie! Sunt foarte puțini, încă, cei care și SUNT. Cu ce sunt ei diferiți? Ei au înțeles cum să folosească valurile schimbării și au ÎNCREDERE că valurile îi vor susține și nu-i vor răsturna pentru că valurile sunt partenerul lor, nu dușmanul.
Din nou, îndoiala își face treaba, și, din păcate, și-o face bine.

Interesant este că, cei care și-au dorit să îngenuncheze rasa umană și să o transforme după bunul lor plac, au știut foarte bine cum să folosească această calitate de creator al ființei umane. Altfel spus, era cât pe ce să ne bată cu propriile noastre arme. De care noi am uitat să ne folosim. Am uitat chiar și că le avem. Haideți să ne gândim cum reușesc ei să ne creeze iluzia de lipsă, de insuficiență, de ”nu este destul”. Iar abundența curge pe lângă noi și noi nici măcar nu o vedem/simțim. De ce? Pentru că așa ne-au fost setate filtrele minții. Și cine a făcut asta? Noi singuri ”ajutați” de către cei care și-au urmărit propriile lor scopuri. Nu mai departe de lipsa de apă. Am umblat destul de mult prin lume pentru a vedea cum această ”lipsă” este întreținută de cei care vor să ia în stăpânire și această sursă a existenței vieții pe Pământ. NU există nici o lipsă de apă, există doar interes și indiferență în eliminarea acestei pseudo-lipse. Ce o întreține? Credința noastră că EXISTĂ O LIPSĂ DE APĂ. Veți spune că, vorba unei prietene, ”sunt dusă cu pluta”. Nu. Nu sunt. S-au folosit de noi, de capacitatea noastră de Creatori pentru a ne manipula așa cum ei au dorit. Și până recent le-a ținut figura. Dar valurile de energie, care sunt partenerul nostru și nu dușmanul vostru, spală, zgâlție și zguduie toate aceste minciuni și matrapazlâcuri pentru a le aduce în văzul tuturor. Ca noi să le putem recunoaște drept ceea ce ele sunt, minciuni și iluzii deșarte, și să putem pluti în siguranță către malul din noi care ne așteaptă cu brațele deschise.

Când doriți să folosiți unele tehnici pe care le-ați învățat și în care aveți încredere că vă sunt de folos, aveți ÎNCREDERE că ele funcționează. Chiar dacă nu ar funcționa, ÎNCREDEREA/CREDINȚA voastră în ele le va face să funcționeze! De ce? PENTRU CĂ SUNTEM CREATORII REALITĂȚII NOASTRE! Și ceea ce crează este INTENȚIA și ÎNCREDEREA noastră. Puneți îndoiala deoparte, luați-vă placa și învățați cum să faceți surfing pe valurile schimbării. Pentru că valurile aduc schimbarea pe care cu toții, sau majoritatea, ne-o dorim. Și ele cresc pe zi ce trece. Persistând în îndoială, pierdeți minunate clipe de bucurie și de entuziasm. De VIAȚĂ!

Namaste!

Monica Poka

miercuri, 26 noiembrie 2014

Întâmpinare Arcturiană – Bine ați venit Acasă
Mesaj primit prin Suzanne Lie

Dragii noștri,
Putem intra în ACUM-ul conștientizării voastre pentru a vorbi despre timpul vostru secvențial, trei dimensional. Timpul secvențial este construit de cerințele fizice colective ale unei realități trei dimensionale astfel încât membrii acelei realități să poată crea o linie temporală în care ei să-și poată îndeplini planul lor divin, cunoscut și sub denumirea de ”Misiunea” lor.

În această realitate limitată de timp, conștiința colectivă a acelei lumi are gânduri, emoții și comportamente care influențează matricea 3D să programeze și să re-programeze mereu schimbătoarea experimentare a timpului. ”Timpul” este destul de inedit pentru noi cei mai înalt dimensionali, așa cum de multe ori ne spunem.

Când noi ne luăm o formă în holograma trei/patru dimensională, privim ”mersul în timp” așa cum priviți voi ”mersul într-un parc de distracții”. O parte a distracției are multe experiențe interesante care se bazează însă, de obicei pe unele forme ale fricii. Voi zbura din cabina acestei roți care se învârte în sus și-n jos, până hăt departe? Voi câștiga acest urs imens ca să o impresionez pe prietena mea sau mă voi face de râs?

Când sunteți într-un parc de distracții mâncați multă mâncare care știți că are o frecvență foarte joasă și care probabil va face foarte mult rău corpului vostru. Cu toate acestea, voi vă ”distrați”, așa că este ÎN REGULĂ să vă satisfaceți impulsurile mai joase. Puteți urla în trenulețul care urcă și coboară abrupt și să vă comportați ca un copil și nimeni nu va observa.

Din moment ce noi cei din frecvențele mai înalte nu ”am fost în 3D” de multe ere a ceea ce voi numiți ”timp”, ne gândim că un pic de frică și de lipsă de cumpătare este în regulă. Noi doar gândim asta pentru că am uitat cât de creatoare de dependență poate fi frica și lipsa de cumpătare. Vedeți voi, noi am uitat chiar și cum este să fii un ”trei dimensional”.

Prin urmare am uitat cum frica, separarea, singurătatea, foamea, munca și multe alte experiențe legate de pământ pot avea un impact asupra stării noastre de conștiință. Când noi, cei mai înalt dimensionali, ne-am oferit voluntari într-un mod atât de ”curajos” să ne luăm un vehicul fizic, am uitat în general de densitatea și de extrema fragilitate a celei de-a treia dimensiuni. Am uitat și de senzațiile de boală, durere, oboseală, anxietate și depresie.

Din nefericire, în momentul în care ne amintim cât de dificil este să fii în dimensiunea a treia, noi am fuzionat deja cu noua noastră viață și cu datoria de a ne îndeplini scopul idealist al misiunii pe care am creat-o în timp ce purtam corpul de lumină cinci dimensional, sau mai mult. Problema este că până în momentul în care mulți dintre noi suntem suficient de bătrâni ca vârstă omenească pentru a ne îndeplini misiunea pe care am proiectat-o pe când trăiam în lumile mai înalte, am uitat că a existat vreodată o misiune.

Până în acel ”moment” mai mult ca sigur că am uitat până și faptul că suntem ființe mai înalt dimensionale care ne-am oferit voluntar să ne fuzionăm conștiința cu o ființă trei dimensională care s-a oferit voluntar să ne accepte câmpul energetic. Ceea ce a început, literalmente, ca o potrivire creată în ceruri, în curând începe să fie resimțită de ambele părți ca o idee proastă sau o mare greșeală.

”Cum aș putea să îndeplinesc acea misiune?” întreabă umanul. În același timp omologul interior galactic și/sau celestial spune ”Cum am putut uita cât de dificil a fost în această frecvență a realității?”

În cele din urmă, adeseori umanul își uită misiunea și galacticul își uită adevărata sa natură, natura multidimensională. De asemenea, ambii uită că ei sunt de fapt expresii dimensionale diferite ale ACELEIAȘI persoane.

Ați început acum să înțelegeți care este starea noastră/voastră? Acest proces seamănă foarte mult cu prepararea sosului italian. Dacă ”nu scuturați sticla” în mod continuu amândoi, uleiul și oțetul se separă. Bineînțeles că nimeni nu vă scutură, de fapt, vehiculul pământesc, dar ne dăm seama că uneori așa se simte.

Uneori umanul nu poate să-și amintească nimic despre adevărata sa natură, iar galacticul nu-și poate aminti de ce s-ar fi oferit voluntar pentru o astfel de misiune imposibilă. Chiar dacă Pământul este o hologramă, ea este o hologramă FOARTE convingătoare astfel încât toți locuitorii ei cred că ea este de fapt ”lumea reală”.  

Acesta este momentul în care ”timpul” intră în peisaj. Umanul trei dimensional, care de fapt este o ființă galactică cinci dimensională, și ființa galactică cinci dimensională care se gândește că el/ea este un uman trei dimensional, se pierd unul în celălalt. Apoi, adeseori, ei uită amândoi că ambii sunt expresii ale SINELUI lor Multidimensional comun.  

Acest lucru ne pune pe noi, membrii Centrului de Comandă Galactic, într-o poziție foarte dificilă în ceea ce privește modul în care să-i trezim pe acești oameni fără să încălcăm legile ”unei planete a liberului arbitru” ale lui Gaia?
Ceea ce încercăm să facem este să găsim oameni, undeva, care sunt aproape de a se trezi la SINELE lor Multidimensional și să trimitem lumină asupra lor în mod continuu.  

Intrăm în visele lor, în meditațiile lor și le influențăm creativitatea cât mai mult posibil. Vă rugăm să vă aduceți aminte că acești oameni sunt prietenii noștri dragi și membri ai familiei noastre care s-au oferit voluntar pentru o misiune FOARTE dificilă. Nu-i putem abandona, dar nici nu putem încălca legile liberului arbitru.

Vă spunem povestea noastră pentru că putem vedea cât de greu este pentru voi să încercați să fiți o ființă cu o conștiință mai înaltă în timp ce trăiți într-o realitate plină de frică și minciuni. La rândul nostru, și noi vă cerem să priviți această situație din punctul nostru de vedere. Cum v-ați simți dacă unul dintre copiii voștri, cei mai buni prieteni și/sau membri de familie ”a plecat într-o călătorie” și nu au luat legătura cu voi pentru a vă spune că sunt în siguranță?

De fapt, cum ar fi dacă ați ști că nu sunt în siguranță, că poate viața lor este în pericol, și că nu puteți face nimic pentru a-i ajuta? În același timp, să știți că acolo sunt ființe foarte întunecate care periclitează viața celor dragi vouă, le pun în pericol sănătatea prin distrugerea mediului lor înconjurător, pun ”medicamente” otrăvitoare în mâncarea și în corpurile lor ȘI că nu puteți să faceți nimic din cauza unei vechi legi a liberului arbitru!

Cu toate acestea noi avem un mare avantaj pe care voi în dimensiunea a treia nu-l experimentați. Noi trăim în ACUM și nu există o trecere a timpului. Din cauza strânsei noastre relațiii cu prietenii și familia noastră aflați ”În Misiune” pe Pământul 3D, noi ne putem aminti acum cât de dificil este să trăiești într-o lume legată de timp.  

Vedem că mulți dintre voi, voluntarii noștri, ați găsit o cale de-a vă expansiona conștiința dincolo de drama frecvenței 3D și să trăiți în pacea relativă a confortului dat de percepțiile voastre cinci dimensionale. Da, sunt multe percepții cinci dimensionale pe Gaia. De fapt, sunt din ce în ce mai multe pe zi ce trece.

VOI, iubita noastră Echipă Plecată Departe, începeți ca, în cele din urmă, într-adevăr să faceți o schimbare. Vedeți voi, de îndată ce vă recăpătați memoria multidimensională, începeți să vă amintiți bucuria unității cu noi, expresiile mai înalte ale SINELUI vostru. Apoi, începeți să vă aduceți aminte că v-ați oferit voluntari să răspândiți acea unitate a conștiinței în lumea voastră trei dimensională.

Da, mulțumită prietenilor noștri Zeta și Draconieni, voi aveți internet. Prin intermediul Internetului voi puteți comunica cu ceilalți voluntari pe tot cuprinsul lui Gaia. De fiecare dată când comunicați cu un alt membru din echipajul și din familia voastră preaiubită, simțiți o profundă bucurie, iubire necondiționată și un imens curaj de a vă uni cu cei care încă dorm dormitează în iluzie.  

Știm că mulți dintre voi își amintesc povestea Frumoasa din Pădurea Adormită în care chipeșul prinț a trebuit să se lupte cu vrăjitoarea rea și să-și croiască drum prin desișul pădurii pentru a o salva pe iubita sa care ar fi rămas adormită până când el ar fi trezit-o cu sărutul lui de iubire. Exact asta facem noi.

Noi o înfruntăm pe vrăjitoarea rea a lăcomiei și a puterii asupra altora croindu-ne drum prin iluziile întunecate care i-au prins în mrejele lor pe cei dragi nouă și-i trezim cu puterea iubirii noastre și cu tandrețea sărutului nostru.

Vorbim cu voi astăzi pentru ca voi TOȚI să știți vă VEȚI fi treziți cu toții. Regatul vostru de pace și iubire VĂ VA fi înapoiat și încă mult, mult mai mult. Voi SUNTEȚI profund iubiți și noi nu vă vom abandona niciodată.

Noi toți rezonăm la conștiința unității. Prin urmare, voi sunteți noi și noi suntem voi. Nu vă vom abandona NICIODATĂ! Cum am putea, doar noi SUNTEM VOI rezonând la o mai înaltă frecvență a realității? Noi suntem toți O singură ființă în ACUM. Prin urmare, de îndată ce vă treziți, noi vă cerem ajutorul.

Vă cerem ca de îndată ce vă treziți la SINELE vostru Multidimensional să mergeți și să-itreziți pe câți de mulți puteți la SINELE lor Multidimensional. Doar unul dintre voi poate trezi sute sau mii de alți oameni.

De fapt, s-ar putea să nu trebuiască să-i treziți, deoarece mulți sunt pe deplin treziți la faptul că ”este ACUM-ul pentru schimbare”. Ei nu știu ce înseamnă ”ACUM”-ul, sau ce schimbări este necesar să facă, dar sunt pregătiți și dornici să învețe.

Voi sunteți preaiubiții noștri prieteni, sunteți familia noastră. Nu este nevoie să le spuneți celor pe care-i treziți cine sunt ei, deoarece asta ei sunt cei care trebuie să o descopere. Dar, puteți să le vorbiți despre voi înșivă. Vorbiți-le despre adevărul după care inconștient flămânzesc să-l audă și, mai presus de orice, trimiteți-le iubire necondiționată.

Iubirea necondiționată este un concept nou pentru mult prea mulți oameni. Prin urmare, asigurați-vă că le trimiteți și iertare necondiționată și acceptare necondiționată. Toate darurile necondiționate rezonează cu a cincea dimensiune și mai sus. Prin urmare, aceste daruri emoționale rezonează dincolo de timpul și limitările lumii trei dimensionale.

Pe măsură ce noii treziți încep să elibereze conceptele 3D ale timpului și limitării, preaiubiții noștri voluntari de pe Pământ vor începe să se trezească la adevărul SINELUI lor Multidimensional. Apoi, primul lucru pe care-l vor face va fi să-i trezească pe alți voluntari la misiunea lor din deplasare.

Așa cum frica poate, și cu siguranță o face, să se răspândească prin holograma 3D, și iubirea necondiționată poate fi răspândită prin lumea voastră. Și ce-i mai important, calitatea cinci dimensională a iubirii necondiționate, iertării necondiționate și acceptării necondiționate se va cufunda adânc în miezul lui Gaia și se va ridica în sus în atmosferă pentru a vindeca răul și a atrage iubirea.

Oh, ce imagine glorioasă vom vedea când această iubire și lumină îi vor aduce pe voluntarii noștri înapoi în adevăratul lor SINE și se vor trezi la ACUM-ul și AICI-ul din lumile mai înalte. În ACUM nu există timp și în AICI noi, Arcturienii precum și SINELE nostru mai înalt dimensional, vă vom întâmpina cu bucurie Acasă!

Binecuvântări de la noi, Arcturienii


link catre articolul original

Traducere Monica Poka