marți, 31 martie 2015

Eu și Răbdarea



Din ciclul De ale mele

Se pare că una din marile provocări din această perioadă este răbdarea. Observ că oamenii, inclusiv eu, sunt din ce în ce mai nerăbdători. Pe unii dacă-i întrebi de ce sau unde se grăbesc, nici măcar nu știu să-ți răspundă. Se manifestă la nivel inconștient și dacă nu suntem atenți ne trezim luați de val. Și nu numai că oamenii nu mai au răbdare unii cu ceilalți, nu mai au răbdare cu ei înșiși. Parcă ceva îi gonește.

Ieri am avut din plin ocazia să-mi exersez răbdarea, ocazie cu care mi-am adus aminte de o frumoasă lecție de răbdare și respect pe care mi-a oferit-o Maestrul meu (și al multor altora) de Qigong, D-l Lin Kai Ting, pe care noi, elevii săi îl numim cu atât de mare drag Master.

Ne aflam în tabăra de Qingong organizată de Federația Națională de Qigong din România la Sovata. Era prin 2008 – 2009 și ne aflam la masă, seara, după o zi plină de activitate. După ce am terminat masa, la un pahar de bere fără alcool, Master ne spune că în chineză se mai spune, atunci când închină paharul, și cambei. Asta însemnând într-o traducere aprozimativă ”până la fund”. Pe noi ne-a pufnit râsul și am început să-i explic că, în limba română cambei, înseamnă cam bei, adică bei prea mult. Explicația a durat ceva mai mult pentru că noi ne amuzam teribil și se făceau tot felul de glume.

Master se uita senin la noi și ne asculta explicațiile presărate cu remarci malițioase. Seara a trecut într-o notă de veselie și ori de câte ori închinam spuneam ”Cambei” uitându-ne mustrător unii la alții și izbucnind în râs. La finalul serii, asistenta lui Master, doamna Monica Onea, mi-a spus că ori de câte ori Master amintește de cambei, toată lumea începe să-i explice ce înseamnă. Am pur și simplu amuțit. Master era deja de mai bine de 15 ani în România, oare câți îi explicaseră până acum ce înseamnă în limba română ”cam bei”? Și el a rămas atent până la capăt ascultând explicațiile mele și fața lui trăda curiozitate nu amuzament, nu acel ”mă lași” că am auzit asta deja de atâtea ori, pe care poți să-l citești pe fața oamenilor uneori.

Nu numai că nu mi-a spus că știe deja, dar m-a făcut să simt că îi spuneam ceva ce n-a mai auzit. Atât de mult respect, atâta răbdare și atâta bunătate m-au lăsat pentru restul serii într-o tăcere plină de respect. Am simțit valoarea tăcerii, valoarea respectului și răbdării ”pe pielea mea” cum s-ar spune. Am avut ocazia și onoarea să-i fiu aproape o perioadă de câțiva ani, perioadă în care am avut ocazia să învăț multe de la Domnia sa. Pe unele le-am înțeles abia mai târziu, dar ori de câte ori îmi aduc aminte de clipele petrecute împreună colțul gurii mele fuge într-un zâmbet de iubire și respect.

Așa că ieri am aplicat una dintre învățăturile lui Master. De fapt, mai multe. Mi-am exersat răbdarea atunci când parcă vorbeam chineza de nu mă înțelegea nimeni. Am explicat din nou și din nou ce doream să spun. Și am înțeles că de multe ori oamenii nu au răbdare ei cu ei înșiși, că abandonează o discuție pentru că se tem să nu fie priviți de sus. Dragii mei, această frică este doar în voi, voi o emanați și cei din jurul vostru o preiau și vi-o returnează. Vi se pare că această judecată este a lor, dar, fe fapt, ea este a voastră reflectată de ei înapoi către voi. VOI nu aveți răbdare cu voi și presupuneți că nici ceilalți nu au răbdare cu voi.

Vom avea din ce în ce mai mare nevoie de răbdare, și în primul rând de răbdare cu noi înșine. Încă nu am ajuns nici măcar la stadiul de nou-născuți pe Noul (mai vechi decât vechiul) Pământ și nu avem răbdare, ce ne vom face când vom încerca să mergem de-a bușilea, nu mai vorbesc de în picioare? Iubirea de sine include, și încă în mare parte, răbdarea cu noi înșine. De ce nu avem răbdare? Unii pentru că se compară cu ceilalți, alții pentru că au impresia că trebuie să ajungă undeva sau să dobândească ceva. Dacă aveți răbdare cu voi înșivă veți afla că nu avem de mers nicăieri pentru că suntem și am fost întotdeauna acolo unde dorim să ajungem și că avem și am avut întotdeauna ceea ce credem că avem de obținut.

Nu uitați că ”Cu răbdarea treci marea”, ”Graba strică treaba”, etc. Numai atunci când ai răbdare poți deveni un observator atent a tot ceea ce este în jurul tău și poți lua deciziile cele mai potrivite. Când nu ai răbdare, ai ieșit din centrul tău de echilibru și ești vulnerabil pentru că devii implicat și nu mai vezi ansamblul. Nu mai ești TU stăpânul ci nerăbdarea ta.

Ceea ce vine spre noi nu va putea fi gestionat dacă nu avem răbdare. Mare parte din nerăbdarea care se manifestă este din cauza marilor schimbări energetice subtile care au loc la nivel inconștient pentru majoritatea. Sistemul nervos ne este întins la maximum și dacă nu ne oferim momente de pauză în care să avem răbdare cu noi, cu corpul nostru, vom claca.

Este în acest moment o mare nervozitate pe planetă, nervozitate care alimentează starea de nerăbdare, de anticipare a ceea ce urmează. Partea din noi care ȘTIE este în alertă. TOT ceea ce trebuie să facem este să avem RĂBDARE și să STĂM ÎN CENTRUL NOSTRU DE ECHILIBRU pentru a vedea unde ce avem de făcut, unde este necesar să intervenim, când și cum. În stare de dezechilibru nu o vom putea face. Și asta nu este o noutate. O știm cu toții din propria noastră experiență. 

Ni s-au dat atât de multe instrumente cu care să ne ajutăm în menținerea echilibrului, avem atât de mult ajutor disponibil, haideți să le folosim și să de-tensionăm situația. Putem ”împrăștia” cu ușurință starea de ne-răbdare, doar să vrem cu adevărat. Vă rog să vă iubiți atât de mult încât să aveți RĂBDARE cu voi înșivă, pentru că atunci veți avea și cu ceilalți. Este FOARTE IMPORTANT! Acesta este mesajul pe care Sinele meu mi-l trimite și pe care îl împărtășesc cu voi cu dragă inimă și din tot sufletul.

Namaste!

Monica Poka


Iluminarea se Arată Din Ce în Ce Mai Mult în Fiecare Zi



De Bob Fickes

Citind comentariile voastre zi de zi, devin din ce în ce mai entuziasmat! Inima mea este plină de bucurie. Atât de mulți experimentați semne clare ale Iluminării. Este cu adevărat inspirator. Fiecare dintre voi vă schimbați perspectivele și lumina strălucește prin ele. Fiți Lumina și bucurați-vă de binecuvântări în fiecare zi. Nu vă faceți griji cu privire la ceea ce faceți. Doar străluciți-vă lumina și iubirea și faceți ceea ce puteți mai bine. Cel mai important lucru este să vă bucurați de fiecare zi și să vă trăiți viața pe deplin conștienți. Cu cât lumina și iubirea voastră strălucesc mai puternic, cu atât fiecare zi va deveni mai bună decât cea de dinaintea ei. Iluminarea are legătură cu strălucirea Luminii și trăirea Iubirii. Aduceți bucurie în viața voastră astăzi și mai multă bucurie va apărea mâine. Copilul Interior vă va ajuta să vă jucați. Maestrul Interior vă va ajuta să vă dați seama că Iluminarea voastră este aici și acum. Tot viitorul se topește în Eternul Acum.



link catre articolul original

Traducere Monica Poka

luni, 30 martie 2015

Procesul Ascensiunii – Partea a 2-a – Arcturienii și Familia Voastră Galactică



De Suzanne Lie

Pe măsură ce vă continuați procesul de ascensiune, pentru că acesta este într-adevăr un proces, conștiința voastră se expansionează în frecvențe din ce în ce mai înalte. Prin urmare, veți fi în măsură ca în mod conștient să percepeți și să colectați câmpuri de energie și forme gând din frecvențe din ce în ce mai înalte. Prin ”colectați” vrem să spunem că din momentul în care percepeți un câmp de energie, acesta va aștepta în aura voastră până când veți decide ce vreți să ”faceți” cu el.

Cu alte cuvinte, nu mai sunteți un observator pasiv al vieții. Forțele cu adevărat creatoare și/sau distructive din realitatea voastră, formele gând și câmpurile de energie vă permit să alegeți dacă doriți să hrăniți acea energie cu frică SAU să îi transmiteți iubirea voastră necondiționată și să o transmutați cu Focul Violet.

Mai mult, câmpul de energie și formele gând pe care le trimiteți în realitatea voastră se vor întoarce din ce în ce mai rapid. Prin urmare, nu veți mai putea fi ”inconștienți” de ceea ce se petrece în realitatea voastră. Cea mai bună parte a conștientizării voastre extinse este că vă puteți observa propriile voastre câmpuri de energie și forme gând pentru a vedea dacă vreți să le trimiteți în lume sau să le transmutați cu iubire necondiționată și Foc Violet.

Cu alte cuvinte, deveniți multidimensional conștienți de sinele vostru și de realitatea voastră. Dacă sunteți într-o stare de frică, care apare adeseori din cauza faptului că sunteți stresați, obosiți, flămânzi sau v-ați implicat într-o formă gând negativă, o puteți instantaneu elibera și transmuta în ACUM. Cu toate acestea, dacă ajungeți să vă implicați în Matricea 3D, nu veți fi conștienți de ceea ce precede crearea realității voastre.

Dacă gândurile și emoțiile voastre sunt bazate pe iubire, veți fi fericiți atunci când ele se întorc la voi. Cu toate acestea, dacă cădeți într-o gândire și emoții pline de frică, și acestea se vor întoarce la voi foarte repede. Deoarece Gaia este o Planetă a ”cauzei și efectului”, ascensiunea Ei se bazează pe nenumărate ”cauze” (forme gând și câmpuri de energie) care se întorc la planeta Ei pentru a-I facilita procesul.

Prin urmare, dragi Emisari ai Luminii, aveți grijă la ce gânduri și emoții trimiteți în lumea voastră, deoarece ele se vor întoarce la voi din ce în ce mai repede. Pe de altă parte, cei care sunt departe de a-și fi expansionat conștiința și trăiesc încă în frecvența ”putere-asupra-altora”, nu-și vor primi energia ”înapoi în conștientizarea” lor pentru încă puțin din ”timpul” vostru.

Acest lucru ar putea părea nedrept pentru cei care nu înțeleg că ascensiunea este un proces de stăpânire completă asupra vehiculului vostru. Când nu înțelegeți acest lucru, s-ar putea să deveniți nerăbdători din cauza faptului că nu înțelegeți că VOI sunteți cei care-și măsoară viteza ascensiunii prin rata/viteza de frecvență a conștiinței voastre pe care VOI o creați prin propriile voastre gânduri și emoții.

În ascensiunile din trecut, oamenii trebuiau să studieze pentru cel puțin șase vieți precum și întreaga lor viață înainte de ascensiunea lor. Toți s-au confruntat cu mari provocări, trebuiau să meargă în Planurile Astrale și să vindece TOATE acțiunile lor egoiste și adeseori au trăit timp de decenii într-o sărăcie lucie, meditație constantă și un imens sacrificiu de sine.

Termenul de ”ascensiune” a devenit modernizat în lumea voastră în ”ia-o repede” și ”unde trebuie să plătesc pentru asta?” Voi ”plătiți pentru ascensiunea voastră” cu controlul complet și total al fiecărui gând și al fiecărei emoții. Prin urmare, nu întrebați ce poate face ascensiunea pentru voi, ci ce puteți face voi pentru ascensiune.  

Mai mult de atât, în era voastră, ascensiunea nu este doar pentru un singur individ, ci pentru întreaga planetă. Prin urmare, omenirea, care se presupune a fi specia cea mai evoluată de pe Pământ, trebuie să se elibereze de atașamentul său de a fi om. În acest fel, vă puteți aminti că o foarte mică părticică a celei mai joase frecvențe din SINELE vostru Multidimensional s-a ”conectat” la această realitate 3D.

Când v-ați conectat la realitatea voastră prezentă, în timp ce aveți nenumărate alte realități care rulează simultan în ACUM, ați făcut-o prin intermediul ”frecvenței semnăturii” voastre. Frecvența semnăturii voastre este scânteia individualității voastre care trăiește într-un vehicul pământesc ”individual” pe care voi îl purtați în scopul de a participa la proiectul holografic al vieții în cea de-a treia/patra dimensiune.

Frecvența semnăturii voastre este frecvența de bază a SINELUI vostru Multidimensional. Aspectul 3D al frecvenței semnăturii voastre se întrepătrunde cu alte frecvențe ale semnăturii voastre 4D și curg în unitatea conștiinței cu frecvențele semnăturii voastre în 5D și dincolo. În toate versiunile nenumărate ale realității voastre voi sunteți aceiași frecvență a semnăturii.

Odată ce vă percepeți realitatea prin percepțiile voastre mai înalte ale formelor gând și câmpurilor de energie, voi începeți să recunoașteți cum fiecare formă gând personală afișează frecvența semnăturii creatorului ei. Sunt, de asemenea, și ”grupuri de forme gând/câmpuri de energie” ale grupurilor care sunt atât de unite încât au o ”frecvență a semnăturii de grup”.

Acest grup este legat în mod intim și este în măsură să facă excursii în conștiință ca O singură ființă. Grupul seamănă mult cu membrii unui aeroplan, cu excepția faptului că se cunosc și se iubesc necondiționat unii pe ceilalți. Unele dintre aceste grupuri sunt mici și unele sunt destul de mari. Oricum ar fi, membrii acestor grupuri sunt atât de aliniați unul cu celălalt încât formele lor gând individuale pot fuziona cu ușurință într-o formă gând de grup.

Odată ce gândirea voastră se expansionează în dimensiunea a cincea și dincolo, voi vă mutați în ”Conștiința Unității”, pentru că voi sunteți pe punctul de a ascensiona. Prin urmare, voi începeți să colectați toate formele gând și câmpurile de energie pe care le-ați creat vreodată în timp ce ați fost conectați la Matricea 3/4D. Prima dată începeți cu ceea ce ați creat în încarnarea actuală.        

Apoi, conștiința unității voastre începe să fuzioneze cu toate nenumăratele versiuni ale SINELUI vostru. Prin urmare, conștiința voastră cinci dimensională caută să se unească cu toate acele forme gând și câmpuri de energie pe care le-ați creat vreodată în TOATE încarnările voastre trei dimensionale.    

Toate aceste forme gând și câmpuri de energie se reunesc în frecvența semnăturii expeditorului pentru a exista ca UNA. Cu alte cuvinte, pe măsură ce conștiința voastră se expansionează în frecvențe și dimensiuni din ce în ce mai înalte, toți ”marcatorii” voștri, toate elementele și derivatele frecvenței semnăturii voastre, se reunesc în crescuta unitate a conștiinței cu mereu-expansivul vostru sentiment de SINE.      

Prin urmare, odată ce toate elementele gândurilor, emoțiilor și acțiunilor voastre din actualul vostru vehicul pământesc sunt reunite cu frecvența semnăturii voastre, voi începeți să colectați formele gând și câmpurile de energie din toate încarnările voastre pe Gaia.

Ascensiunea NU are legătură cu plecarea. Ascensiunea înseamnă asumarea deplinei responsabilități pentru fiecare formă gând și fiecare câmp de energie pe care l-ați creat vreodată în timp ce ați deținut o formă pe Pământ. Înțelegeți modul în care adunați toate componentele frecvenței semnăturii voastre, SINELUI vostru, pentru a rezona în Conștiința Unității cu creatorul realității voastre, VOI?

În timp ce vă continuați Misiunea de a o asista pe Gaia cu ascensiunea Ei planetară, voi trebuie să adunați, iubiți necondiționat și transmutați tot ceea ce ați gândit, simțit și făcut vreodată în timp ce ați purtat un vehicul pământesc. Odată ce v-ați adunat toate formele gând și câmpurile de energie din toate încarnările voastre pe Gaia, voi începeți procesul transmutării tuturor acestor elemente înapoi în expresiile lor înnăscute cinci dimensionale.

Contribuția voastră la ascensiunea planetară este cea a transmutării elementelor voastre personale pământ (simbolizând acțiunile voastre), aer (gândurile voastre), foc (spiritul vostru) și apă (emoțiile voastre) care curg în pământul, aerul, focul și apa planetei.

V-ați oferit voluntar să intrați în această încarnare pentru a ajuta la ascensiunea planetară. Prin urmare, voi sunteți Căpitanul Navei, cel care pleacă ultimul. Prin urmare, voi rămâneți cu planeta (nava) pentru a deschide portalurile în dimensiunile mai înalte chemându-vă toate elementele SINELUI vostru ca să lucreze ca UNUL în propria voastră frecvență a semnăturii. 

Pe măsură ce conștiința voastră se expansionează pentru a îmbrățișa SINELE vostru Multidimensional, vă amintiți promisiunea pe care ați făcut-o de a o asista pe Gaia să ascensioneze înapoi în SINELE Ei Planetar Multidimensional. Vă veți ține această promisiune expansionându-vă conștiința voastră personală în conștiința planetară. În acest fel, în timp ce vă transmutați sinele vostru personal, vă transmutați și sinele vostru planetar.

În timp ce rezonați la conștiința planetară, voi oferiți elementalii voștri personali ai pământului, aerului, focului și apei să curgă în conștiința unității cu pământul, aerul, focul și apa care rezonează cu planeta Gaia. Astfel, orice transmutare o creați în propria voastră formă, ea este automat împărtășită cu forma lui Gaia.

În acest fel, toate elementele trei dimensionale sunt transmutate în elementali cinci dimensionali. Pe măsură ce continuați să lucrați în această manieră multidimensională, frecvența semnăturii voastre se întoarce la deplina sa expresie multidimensională. În acest punct voi nu mai aveți nevoie să ”ascensionați” pentru a merge în dimensiunea a cincea și dincolo, deoarece v-ați amintit că voi ați fost ÎNTOTDEAUNA în dimensiunea a cincea.

Voi nu ați ”părăsit” lumile mai înalte pentru a ”veni” în vehiculul vostru pământesc. În schimb, v-ați extins conștiința voastră multidimensională, miezul propriei voastre frecvențe multidimensionale a semnăturii, pentru a percepe conștient matricea trei/patru dimensională.

Ați uitat cât de ușor iluzia separării vă poate coborî conștiința umplându-vă cu frică. De fapt, în cele din urmă, voi ați uitat că sunteți multidimensionali. Apoi, v-ați blocat în roata vieții și a morții patru dimensională în care v-ați născut în 3D – ați murit – pentru 3D și ați devenit conștienți de 4D, apoi ați murit în 4D și v-ați întors în 3D – și apoi ați luat roata de la capăt.

Ați crezut că ați trăit și ați murit și ați trăit și ați murit și ați trăit și ....Odată ce ați intrat în Matricea 3D/4D, ați început să uitați că VOI n-ați plecat niciodată nicăieri. VOI v-ați extins conștientizarea într-o altă frecvență a realității. Acesta este ACUM-ul pentru a vă expansiona conștiința înapoi în dimensiunile mai înalte.

Dar mai întâi, voi trebuie să vă colectați TOATE părțile SINELUI vostru astfel încât să le puteți transmuta.
Apoi veți împărtăși această transmutare cu Gaia.

În plus, veți împărtăși TOATE transmutările ale TUTUROR realităților Pământului pe care le-ați experimentat vreodată pe Gaia în orice linie temporală. Cu amintirea voastră personală, frecvența semnăturii, voi puteți trimite puterea iubirii voastre necondiționate și Focul Violet în fiecare viață paralelă sau alternativă pe care ați experimentat-o pe Gaia.

Odată ce v-ați adunat toate expresiile voastre umane ale sinelui pe Pământ, vă adunați expresiile non-umane. Da, mulți dintre voi au ales să ia forme de animale, plante precum și a unor ființe mai înalt dimensionale cum ar fi Zânele, Deva și Spiritele supra-luminate.

Provocarea pe care ați promis să o îndepliniți înainte de a vă fi luat orice formă pe Pământul trei sau patru dimensional este că, ați promis să rămâneți ”conștienți” în timp ce vă adunați SINELE. Pentru a rămâne conectați la SINELE vostru Multidimensional voi nu puteți permite nici unui gând, emoții, comportament sau/și dorințe să apară din ”inconștientul” vostru.

De fapt, voi ați promis ”Fără sine inconștient.” Voi ascensionați, și dacă alegeți să vă împliniți contractul pe care l-ați făcut înainte de a vă fi luat vehiculul pământesc, va fi nevoie să rămâneți pe deplin conștienți de propriile voastre gânduri și emoții.

Vă rugăm să înțelegeți că odată ce frecvența voastră se întoarce la dimensiunea a cincea, formele gând și câmpurile voastre de energie se vor manifesta în realitatea voastră FOARTE repede. Dacă aveți un gând bazat pe frică și îl umpleți cu emoția fricii, el se va manifesta aproape instantaneu. Amintiți-vă, în dimensiunea a cincea nu există ”timp”!

Înțelegeți de ce trebuie să rămâneți stăpâni asupra gândurilor și emoțiilor voastre?

Dacă ați putea să vă vedeți realitatea din perspectiva noastră, ați vedea nenumărate gânduri de ascensiune, unitate, iubire necondiționată și Foc Violet care sunt închise brusc de un gând negativ, de nesiguranță, frică și/sau vreun gând egoist care doar atinge marginea conștiinței voastre.

Voi nu mai sunteți copii în formare. Frecvența lui Gaia se mută în dimensiunea a cincea. De fapt, există anumiți ”ACUM” în care dimensiunea a cincea o atinge pe Gaia pentru a crea ”miracole” minunate care se extind dincolo de timp și spațiu pentru a transmuta tot timpul și spațiul de pe planeta Pământ.

Pe de altă parte, mai există ”acte aleatorii de violență”. Cele mai multe dintre aceste acte de violență provin de la oameni. Prin urmare, omenirea este cea care trebuie să le iubească necondiționat și să le transmute. Amintiți-vă, Gaia este o planetă a liberului arbitru care are la bază învățarea legii cauzei și efectului.

Noi, Galacticii și Celeștii, avem nevoie de voi, Emisarii noștri ai Luminii, pentru a percepe aceste forme gând și câmpuri de energie ÎNAINTE ca ele să intre în pământul lui Gaia și să se manifeste. VOI aveți abilitatea de a vă trimite iubirea voastră necondiționată și Focul Violet în Miezul acelor forme gând și câmpuri de energie negative, astfel încât ele să nu se manifeste.

Cel mai bine puteți face acest lucru spunând ”REFUZ să particip în acea realitate posibilă și trimit Iubire Necondiționată și Focul Violet.” În acest fel nu numai că vă păstrați conștiința personală deasupra fricii, dar serviți și la transmutarea acelui câmp de energie sau forme gând înainte ca ea să se manifeste.

Vă puteți imagina cât de suprinse vor fi forțele ”putere-asupra-altora” atunci când vor înțelege că formele lor gând putere-asupra-altora sunt transmutate în putere-în-creații?

Finalizăm acest mesaj în recunoștință și mulțumindu-vă TUTUROR celor care v-ați recâștigat stăpânirea asupra propriilor voastre gânduri și emoții și serviți în același timp ca ”echipajul nostru de curățenie” pentru a opri frica și distrugerea în timp ce stați în forma potențială a formei gând sau câmpului de energie.

Noi suntem membrii Familiei voastre Galactice și Celeste. Contribuția noastră pe care noi ne-o aducem, bravii noștri voluntari în a o asista pe Gaia, este de a vă ajuta instantaneu ori de câte ori ne chemați. Intrați doar în SINELE vostru, și veți găsi darul nostru infinit.

Binecuvântări,
Arcturienii și Familia voastră Galactică.



link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Mesaj de la Grupul Arcturian 29 Martie 2015


Primit prin Marilyn Raffaele

Dragii noștri, Salutări tuturor în acest sezon de sărbătoare Creștină. Să știți că moartea și învierea pe care vi le amintiți cu ocazia Paștelui au fost menite să vă ofere tuturor, Creștini precum și ne-Creștini, învățături spirituale profunde.

Primăvara aduce cu ea noi începuturi, chiar și pentru cei care ar putea încerca din greu să evite noile începuturi. Le vorbim acum celor care cred că curba lor de învățare este încheiată și că au acum dreptul să stea în spate și să se bucure de ”bătrânețe”. Cei care se află în această categorie vor fi foarte surprinși atunci când schimbările vor începe să le perturbe această iluzie îndrăgită. Toată lumea trebuie să fie pregătită pentru schimbare atât în interior cât și în exterior indiferent de vârsta umană și de manifestările sale.

Refuzați să acceptați orbește în conștiință credințele și fricile legate de îmbătrânire care vă sunt neîncetat aruncate în față de către corporațiile voastre care caută doar să profite de frica voastră de îmbătrânire și deteriorare. Vârsta umană individuală nu contează în călătoria spirituală, pentru că în realitate fiecare este atât de bătrân pe cât este Dumnezeu.

Vă subliniem schimbarea pur și simplu pentru a vă reaminti acum tuturor celor de pe Pământ să nu stați prea confortabil în iluzie, pentru că voi toți ați făcut alegerea să faceți parte din acest timp puternic de schimbare în scopul de a evolua spiritual și apoi, la rândul vostru, să-i asistați pe alții.

Un câmp de energie umplut cu Lumină poate să-i ridice pe cei receptivi și pregătiți fără a fi necesar să fie rostite cuvinte și de multe ori și fără o conștientizare conștientă. Asta este ceea ce s-a petrecut în povestea femeii care a atins tivul hainei lui Isus și a fost vindecată. Nu a fost haina, ci a fost câmpul de energie foarte iluminat al lui Isus. Ea a fost foarte receptivă și a fost astfel ridicată în frecvența mai înaltă a conștiinței sale în care boala nu există.

Mulți dintre voi începeți să experimentați faptul că alții vă caută – întrebându-vă ce știți, ce s-ar putea să simțiți despre asta sau aia, sau ce credeți – sfatul. Nu știu exact ce caută, dar vă simt Lumina. Când acest lucru se întâmplă, amintiți-vă întotdeauna să vă mențineți în compasiune și nu în simpatie, pentru că prin simpatie vă aliniați cu energia celuilalt.

Fiecare suflet caută Lumina pentru că aceasta este punctul central al Sinelui adevărat care să fie amintit, dar ca și cu toate lucrurile, și acesta este interpretat în funcție de starea de conștiință individuală. Chiar și cei care par să trăiască în cea mai densă energie trei dimensională caută inconștient pacea și armonia Luminii deși acțiunile lor discordante pot indica contrariul. Un ucigaș crede că el face ca lucrurile să fie mai bune pentru el într-un anumit fel.

Grupul Arcturian dorește să vă vorbească despre Înviere – un termen puternic îmbibat cu învățăturile Creștine despre crucificarea/răstignirea lui Isus și apoi întoarcerea lui din morți și părăsirea mormântului. Mesajul ascuns, mai profund este că numai prin moartea vechiului pot veni noi începuturi. Acest lucru a fost predat, și crezut de mulți, că povestea învierii are legătură numai cu o singură persoană – Isus. Este timpul să înțelegeți că evenimentele nașterii, morții și învierii sunt toate învățături profunde date lumii cu iubire necondiționată de către Isus, nu menite să-i fie atribuite numai lui singur.

Moartea și învierea au fost experimentate de către toți cu o intensitate variabilă pe parcursul vieților. Voi toți ați făcut-o. Moartea și învierea au loc tot timpul, servind la ridicarea sufletului la noi nivele de conștientizare spirituală prin experiențe fizice, emoționale și mentale până când în cele din urmă ajunge la finala și profunda moarte și înviere în care sufletul își amintește în cele din urmă de sine însuși.

Ideea că această experiență ar aparține unuia singur, a lipsit omenirea de multe lecții vitale și puternice care v-au fost oferite printr-un mare sacrificiu de acest învățător iluminat.

Toți sunt în și ai UNEI Conștiințe Divine. Isus, ca ființă evoluată și Maestru al Luminii, s-a încarnat pentru a fi un exemplu, arătând omenirii că, Calea se află în interior, dar conștiința celor mai mulți nu a fost în stare să accepte acest lucru și a ales mai degrabă să-l transforme într-un Dumnezeu așa cum mulți încă o mai fac. Același lucru este valabil și pentru Siddhartha care a devenit Buddha și cu toate marile Lumini spirituale de-a lungul timpului.

Mereu și mereu, indivizii ne-treziți au interpretat învățăturile mistice în acord cu starea lor de conștiință mai puțin evoluată. Apoi, în entuziasmul lor ei au continuat să-și organizeze interpretările și au divinizat mesagerul inițial ca fiind separat și mai special decât oricine altcineva. Ei venerează mesagerul, pierzând astfel în totalitate mesajul.

A sosit timpul să lăsați în urmă toate vechile concepte și credințe și să intrați în propria voastră putere, dragilor. Este timpul să acceptați și să credeți că voi și toți ceilalți sunteți expresii ale Divinului, chiar și cei supra-umbriți de ignoranță și energie densă. Este timpul să vă revendicați Filiația voastră Divină, Unimea voastră și Divinitatea voastră.

Paștele reprezintă o ieșire din mormântul falselor credințe și concepte și este adeseori pre-cedat de orice experiență dureroasă a crucificării care ar putea fi necesară în scopul dizolvării acelor concepte ferm deținute care formează lumea voastră personală.

Învierea este universală – este Pasărea Phoenix care renaște din propria-i cenușă, este trezirea lui Siddhartha Gautama sub copacul Bodhi și este Maestrul Isus ieșind viu cu Lumina Divină din mormânt.

Așa cum nașterea în iesle este simbolul unui nou sine născut în circumstanțe umile, așa este și Paștele povestea voastră prezentată cu atât de multă iubire de către un mare Maestru al Luminii. Aceasta este povestea voastră, ieșind din secolele de trăit în dualitate și separare, amintindu-vă în cele din urmă.

Ridicați-vă dragilor. Sărbătoriți, revendicați-vă SINELE și trăiți, pentru că în Lumină nu mai există crucificare /răstignire, numai Înviere.

Noi suntem Grupul Arcturian 3/29/15




Traducere Monica Poka

duminică, 29 martie 2015

Remodelarea Conștiinței voastre și Schimbarea Lumii


De Bob Fickes

Conștiința este un instrument uimitor care poate fi modelat și format în orice vă doriți să creați. Voi trebuie doar să știți cum să vă descoperiți conștiința în voi prin meditație. Dar așa cum noi nu ne putem vedea pe noi înșine fără o oglindă, nici conștiința nu poate fi văzută fără meditație. Asta înseamnă că cel mai uimitor instrument al nostru de a ne schimba viața este în mod normal ascuns percepției noastre. Ne uităm atât de mult la lumea din jurul nostru pentru a ne rezolva problemele încât uităm să privim în interiorul nostru și să ne schimbăm conștiința. Toate soluțiile la orice problemă pot fi obținute dacă învățăm cum să ne schimbăm matrița sau forma conștiinței noastre. Schimbându-ne conștiința ne schimbăm modul în care simțim, modul în care gândim și modul în care creăm. Când conștiința noastră devine o experiență reală, ea devine o prezență tangibilă în viața noastră care poate fi modelată în orice abilitate pe care ne-am putea-o imagina. Dacă conștiința noastră și-o poate imagina, noi o putem crea. Dar dacă nu știm cum să ne simțim conștiința în interior și privim doar la lumea exterioară, nimic nu se va schimba.

Când ne uităm la lumea de probleme, credem că din cauza faptului că ele sunt în afara noastră, trebuie să așteptăm ca problema să se schimbe sau ca oamenii din jurul nostru să se schimbe înainte ca ceva pozitiv să poată avea loc. Nu ne dăm seama că dacă ne schimbăm modul în care noi vedem lumea din jurul nostru, lumea se va schimba. Când ne simțim mai iubitori și fericiți, toți cei din jurul nostru vor începe să se simtă în siguranță cu noi și își vor deschide inimile ca să ne ajute. Un simplu zâmbet poate face o altă persoană să zâmbească împreună cu noi. Asta înseamnă că acum universul este prietenul nostru în loc să fie dușmanul nostru de la distanță. Universul vede ce avem nevoie și ne ajută să-l dobândim. Remodelându-vă conștiința într-un vehicul de iubire și de fericire va remodela lumea în care trăiți.

Toate ființele umane ilustre cum ar fi Einstein și Edison și-au folosit conștiința interioară pentru a descoperi o nouă realitate. Odată ce au realizat noua realitate din propria lor conștiință, ei au urmat calea cercetării și au experimentat modul în care își pot forma ideea într-o realitate tangibilă. Cele mai mari descoperiri au început în interiorul conștiinței mai întâi și apoi au găsit calea de a se exprima în lumea din jurul lor.

Ceea ce vedem astăzi în noi a fost creat prin gândurile și sentimentele pe care le-am avut ieri. Tot ceea ce vedem, inclusiv modul în care oamenii se comportă, în jurul nostru își au originea în noi cei de ieri. Dacă ne schimbăm punctul de vedere și ne mutăm conștiința în forma iubirii și luminii, atunci lumea se va transforma încet într-o nouă viață de iubire și lumină care a fost creată mai întâi în interiorul nostru. Lumina și iubirea pe care o creăm din inimile noastre și din interiorul conștiinței noastre, va înlocui încet vechile obiceiuri de a crea și aștepta probleme. Una după alta problemele vor dispărea. Atunci când creăm din conștiința noastră lumea se va schimba în acord cu așteptările noastre. Dacă vreți să schimbați lumea, începeți prin a vă schimba pe voi înșivă. Fiți atenți la ce vă așteptați! Așteptați-vă la miracole și le veți crea. Așteptați-vă la probleme și le veți consolida.

Înseamnă acest lucru că de îndată ce încep să fiu mai iubitor, toată lumea din jurul meu se va schimba repede? Nu! Asta înseamnă că ne schimbăm pe noi înșine și avem încredere că această schimbare îi va influența încet și pe cei din jurul nostru. Niciodată nu ne așteptăm ca dacă plantăm o sămânță de măr mărul să crească peste noapte! Natura niciodată nu se schimbă brusc. Cu cât mai mult îi ia să crească, cu atât pomul va fi mai mai puternic. Dați-i lumii voastre și oamenilor din jurul vostru suficient timp să se schimbe treptat și pentru totdeauna. Aveți încredere că acest lucru se întâmplă chiar dacă nu vedeți rezultate imediate. Toate lucrurile au nevoie de timp.

Creați-vă viitorul acum și permiteți-i universului să orchestreze rezultatul. Cel mai bun rezultat va avea loc atunci când universul va fi primit suficient de multă iubire și intenții bune pentru a face ca acest lucru să se întâmple. În fiecare zi remodelați-vă conștiința în viața pe care o iubiți. Schimbați-vă întâi pe voi înșivă și apoi radiați acea nouă iubire de viață către tot ceea ce este în jurul vostru. Iubirea este contagioasă. Iubirea se multiplică. Remodelați-vă conștiința cu din ce în ce mai multă iubire și priviți cum lumea din jurul vostru se remodelează într-o lume mai bună și mai iubitoare.



link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Înfruntarea Celei mai Dificile Karme


De Bob Fickes

Fiecare pas pe care-l facem în viața noastră ne aduce ceva nou de făcut sau de descoperit. Chiar și atunci când ne confruntăm cu o karmă dificilă, aceasta este chiar în grafic și cu siguranță face parte din calea noastră către Iluminare. Karma apare întotdeauna la momentul potrivit. Karma nu apare niciodată prea devreme dar nici nu întârzie. Când o Karmă dificilă își face apariția, ea face parte din lecția noastră de viață pe care o avem de experimentat pentru a face următorul pas.

Karma este învățătorul nostru și nu ne dă niciodată o lecție pe care nu o putem rezolva. Învățătorul știe ce este pregătit elevul să învețe. Învățătorul nu ne dă niciodată o lecție pe care nu o putem învăța, dar ne va da întotdeauna o lecție care este mai solicitantă decât ultima noastră lecție. Învățătorul dorește ca noi să ne dezvoltăm abilitățile astfel încât să putem fi mult mai puternici și mai eficienți în viitor. Motivul pentru care noi am ales această viață cu atât de multe provocări este ca, în cele din urmă, să ne dăm seama că putem realiza orice dorim. Atunci când ne Iluminăm, ne dăm seama că putem face orice! Dacă există ceva ce simțim că nu putem face, atunci aceasta este următoarea noastră lecție!

Întotdeauna există provocări la care ne gândim că nu le putem face față. Depășirea rezistenței noastre pentru a înfrunta provocarea este un pas măreț către împlinirea a ceea ce noi am considerat a fi imposibil. Atunci când o înfruntăm și o depășim, ne simțim mult mai încrezători în noi înșine. Am putut face ceva ce nu am crezut vreodată că am putea face. În Iluminare ne confruntăm cu Infinitul! Chiar înainte de Iluminare ne confruntăm cu cea mai mare provocare cu care ne-am confruntat vreodată. Aceasta este de obicei o decizie pe care trebuie să o luăm, prin care pare că riscăm tot ceea ce știm și avem. Dacă suntem dispuși să facem oricum acel pas, chiar dacă riscăm tot ceea ce iubim, el este pasul final care ne duce la Iluminare.

Nu vă fie frică! Sfârșitul este aproape! Atunci când lucrurile arată cel mai rău, acesta este pasul final care ne duce dincolo de toată frica în Infinita Satisfacție a Iluminării. Dacă suntem cu adevărat Iluminați, nici măcar moartea nu ne poate provoca. Moartea este o iluzie. Ea pare a fi sfârșitul, dar este doar începutul Vieții Infinite în Iluminare. Când ne uităm mai îndeaproape la moarte, și ne scoatem masca fricii, vedem Iubirea Infinită și Viața Infinită din spatele Măștii.   


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Procesul Ascensiunii – Arcturienii și Familia voastră Galactică



De Suzanne Lie

Liniștit și introspectiv schimbările sunt lente, dar totuși au loc în mod constant în conștiința voastră. Începeți acum să pierdeți ”timpul” în viața voastră de zi cu zi și să aveți, în același timp, scurte experiențe de a fi în ACUM. În FĂR’de timpul lui ACUM nu există așteptări, dezamăgiri, eșecuri sau chiar victorii, deoarece acestea sunt toate concepte legate de timp. S-ar putea să simțiți pentru un moment aceste concepte în ACUM, dar de obicei ele ”trăiesc” în trecut sau prezent.

De exemplu, ”așteptările” trăiesc în viitor, ”dezamăgirile” trăiesc în trecut, ”eșecul” este o frică care vă poate bântui din trecut sau v-ar putea speria în viitor, iar victoriile sunt ceva ce dețineți din trecut sau o speranță pentru viitor. Cu toate acestea, în ACUM nu există trecut sau viitor.

Viața în dimensiunea a treia v-a instruit să trăiți în trecut sau în viitor, dar vă oferă foarte puține modele de a trăi în ACUM. Prin urmare, pe măsură ce începeți să experimentați ceea ce se simte aproape ca un moment înghețat al ACUM-ului, pentru creierul vostru 3D este dificil să-l înțeleagă.

Confuzia creierului vostru 3D este importantă pentru procesul de Ascensiune, deoarece aceasta vă aduce aminte să vă apelați SINELE Multidimensional. Timpul este foarte atractiv pentru că este familiar. De asemenea, este foarte ușor să te pierzi în conceptul că ceva vine ”înainte” sau ”după”. Creierul vostru 3D este obișnuit cu secvențe.

Fără timp, nenumăratele realități coexistă în ACUM. Cu toate acestea, aceste realități par a fi ”separate” una de cealaltă atunci când le experimentați prin intermediul conștiinței voastre 3D. Dar, atunci când sunteți în afara timpului, nu există experiențe trecute sau așteptări viitoare. Toate realitățile sunt între-țesute în ACUM-ul lui UNU.

Când percepțiile voastre sunt limitate la dimensiunea a treia, nu puteți percepe tapiseria ornată a ACUM-ului. Din fericire, pe măsură ce percepțiile voastre mai înalte ale clarauzului, clarvederii și clarsimțirii intră în direct prin stările voastre mai înalte de conștiință, deveniți conștienți de faptul că există multe dimensiuni diferite precum și realități paralele și alternative, rulând toate în același ACUM.

Pentru a fi mai preciși, toate realitățile voastre sunt întrețesute în ACUM-ul lui UNU. Când începeți să experimentați personal scurte momente de a fi întrețesut cu UNUL, acest lucru poate fi destul de derutant, uimitor, să-ți taie răsuflarea. Prin urmare, s-ar putea să aveți nevoie să vă creați ceva ”timp” pentru a vă putea obișnui cu această nouă versiune a realității.

La început, s-ar putea să vă amintiți că aceste multe sentimente, imagini, gânduri și experiențe au loc toate deodată, dar creierul vostru 3D nu are mijloace prin care voi să puteți împărtăși acest lucru cu alții. Cu alte cuvinte, voi sunteți în stare să înțelegeți acest ”limbaj al luminii” 5D, dar nu-l puteți vorbi – încă.

Astfel, abilitatea de a înțelege un nou limbaj vă precede abilitatea de a exprima acest nou limbaj. În acest caz vorbim de limbajul formelor gând și a câmpurilor de energie. Această formă de limbaj, la fel ca și limbajul luminii, vine în pachete de informații.

În locul unui flux de cuvinte secvențiale într-o propoziție, apoi într-o frază, apoi o pagină, aceste mesaje vin ca și pachete de fișiere întrețesute. Aceste fișiere nu sunt ”citite” într-un mod separat, secvențial. Ele sunt toate ”simțite” în ACUM.

Mintea voastră multidimensională este capabilă să recepționeze aceste fișiere și să le simtă în acest mod, dar creierul vostru 3D nu este capabil să traducă această informație. Prin urmare, sunteți chemați să vă expansionați conștiința în dimensiunea a cincea astfel încât să puteți citi/simți mesajele stocate în mintea voastră multidimensioanlă.   

Traducerea pachetelor de energie a formelor gând, câmpurilor de energie și a limbajului luminii în limbajul vostru 3D este de obicei realizată prin intermediul poveștilor, artei, muzicii și dansului. Traducerea acestor mesaje în viața de zi cu zi este una dintre provocările reprezentanților noștri care poartă un vehicul pământesc în ACUM-ul vostru.

O altă sarcină dificilă pentru cei care se întorc la sinele lor multidimensional este să re-definească conceptul de ”sine”. În timp ce purtați un vehicul 3D cei mai mulți dintre voi vă considerați încarnarea prezentă ca și ”realitatea primară” a voastră. Dar, pe măsură ce percepțiile voastre se expansionează din ce în ce mai mult, veți simți o legătură din ce în ce mai profundă cu realitățile mai înalt dimensionale.

Când deveniți conștienți pentru prima dată de lumea voastră multidimensională, adeseori deveniți foarte singuratici pentru realitățile mai înalt dimensionale de care abia începeți să vă amintiți. Este ceva ciudat de familiar în legătură cu aceste ”alte realități” care trec brusc prin meditațiile și percepțiile voastre mai înalte.

Aceste ”realități mai înalte”, cum le-ați putea numi, se simt atât de sigure și de confortabile în juxtapunere cu încercările și greutățile lumii fizice. Vreți să vă întoarceți la acel loc de care vă amintiți, înapoi la acea siguranță și iubire necondiționată.

Mulți dintre voi devin nerăbdători cu aparenta încetineală a procesului vostru de ascensiune, lucru care se întâmplă de obicei din cauza faptului că voi gândiți în termeni de omenire în loc să gândiți în termeni planetari. Timpul planetar este cu mult diferit de timpul omenesc și mulți dintre voi au uitat că ați venit să ajutați planeta să ascensioneze.

De fapt, realitatea voastră principală nu este viața voastră pământească, ci expresiile voastre mai înalte ale SINELUI. Creația începe în miez/centru și se mută în matricea 3D pentru a fi observată ca o realitate trei dimensională. Din fericire, acum că conștiința voastră se expansionează, voi sunteți din ce în ce mai capabili să identificați câmpurile de energie și formele gând inter-dimensionale.

Cu conștiința voastră în continuă creștere, aveți momente de ”sângerare prin” în care percepeți câmpurile de energie mai înalt dimensionale, simultan cu câmpurile de energie 3D. Când vă acordați la aceste câmpuri de energie și forme gând mai înalt dimensionale, în timp ce rămâneți conștienți de vehiculul vostru pământesc, vă întoarceți la conștiința voastră multidimensională.

Diferența dintre un câmp de energie și o formă gând este că un câmp de energie provine de la întreaga viață, în timp ce o formă gând provine de multe ori de la un individ sau de la un grup. Deoarece individualitatea așa cum o cunoașteți voi este o experiență trei dimensională, multe forme gând sunt trei dimensionale.

Cu toate acestea, există și forme gând colective și forme gând planetare, care sunt începutul întoarcerii voastre la conștiința și percepțiile multidimensionale. Suntem bucuroși să vă anunțăm că din ce în ce mai mulți dintre voi au început să perceapă în mod conștient realitatea în acest mod multidimensional.

Înainte, când aveați brusc ”o simțire” nu considerați că aceasta ar fi fost o formă gând, mai ales o formă gând multidimensională. Dar acum, din cauza crescutei ”scurgeri dimensionale” există mai multe forme gând multidimensionale care plutesc prin realitatea voastră așteptându-și manifestarea.

Această situație se produce din cauza faptului că vălul iluziei dintre dimensiunile 3 /4 și dimensiunea a cincea și dincolo devine din ce în ce mai subțire. Prin urmare, imagini, sunete, mirosuri și sentimente care dispar atunci când încercați să le percepeți intră în conștientizarea voastră conștientă în timp ce voi vă relaxați în SINELE vostru Multidimensional.

Fiți atenți la aceste percepții. Nu vă îngrijorați de ceea ce ar putea spune alții despre procesul vostru. Vă puteți împărtăși experiența cu alții sau puteți să o păstrați adânc în voi. Oricum vă veți întoarce la SINELE vostru Multidimensional.

Acesta este ACUM-ul în care trecutul și viitorul începe să fuzioneze în UNA. Toate amintirile și iluzille voastre de separare, legate de timp se vor evapora în lumina frecvențelor mai înalte.

Una din sarcinile pe care ați ales să o acceptați înainte de a vă lua forma voastră umană a fost să fiți un ”Păstrător al Pământului”, astfel încât să puteți deschide cât mai multe portaluri posibil în miezul lui Gaia. Odată ce ați deschis un portal, îl veți binecuvânta cu iubire necondiționată și îl veți transmuta în adevărata sa formă multidimensională cu ajutorul Focului Violet.

Când deschideți un portal, sau portaluri, atât în Gaia cât și în lumile mai înalt dimensionale, veți primi din ce în ce mai multă ”cunoaștere” legată de motivul pentru care v-ați luat un vehicul pământesc în acest ACUM. Cu alte cuvinte, deschizându-vă propriul vostru portal veți recâștiga accesul conștient la ceea ce ați crezut odată că este ”pierdut”. Când acest lucru se va întâmpla, veți dori să vizitați unele dintre viețile voastre cele mai uimitoare și mai instructive.

Deschizându-vă portalul, percepția voastră a ”normalului” va deveni multidimensională. Vă pregătiți să faceți un ”salt cuantic” de la realitatea trei/patru dimensională într-o realitate cinci dimensională. În această realitate 5D, totul există în ceea ce sinele vostru 3D va determina ca ACUM.

Cu toate acestea, termenul ACUM, care este ”timpul să o fac acum” pentru conștiința voastră 3D, este transmutat în ACUM, însemnând că NU există nici o separare în timp. Nu există polarități, indivizi sau evenimente. Întreaga viață curge împreună așa cum curg moleculele de apă pentru a forma un râu, lac sau ocean, și cum curg împreună toate moleculele de aer pentru a forma cerul și atmosfera.

Cum va fi capabil creierul vostru 3D să îmbrățișeze o asemenea realitate?

Nu vă faceți griji cu privire la această întrebare. Așa cum timpul, câmpurile de energie și formele gând sunt separate în polarități în cea de-a treia dimensiune, ele sunt unite în AICI-ul și ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni și dincolo.

Vă cerem să vă aduceți aminte de abilitatea voastră cinci dimensională de a percepe câmpurile de energie și formele gând dinainte ca ele să-și fi coborât rezonanța în dimensiunea a treia a voastră. Cu alte cuvinte, aveți încredere în SINELE vostru atunci când aveți ”sentimentul” că un câmp de energie sau o formă gând a venit în conștientizarea voastră.

În loc să le expediați ca ”doar un câmp de energie” sau ”doar un gând”, amintiți-vă că energia și gândurile sunt vii și că au venit în conștientizarea voastră pentru a vă da un mesaj multidimensional. Aceste mesaje multidimensionale vin în pachete de energie care nu au cuvinte, ortografie sau caracteristici fizice.

Aceste pachete de informații provin din dimensiunea a cincea și dincolo și vă fac semn să ”simțiți” iubirea necondiționată a acelui mesaj. Vă amintim faptul că există și câmpuri de energie și forme gând care își au originea în dimensiunea a treia.

Aceste mesaje vor fi, în cel mai bun caz, simțite ca iubire umană, care este foarte ispititoare, sau frică umană, care este ceva ce veți dori probabil să evitați. Deoarece câmpurile de energie și formele gând trei dimensionale sunt adeseori doar frecvența mai joasă a unui mesaj multidimensional, expansionați-vă conștiința pentru a vedea dacă puteți să percepeți frecvențele mai înalte. Suzille își aduce aminte că atunci când era copil își dorea să se vadă în oglinda drăguță de pe bufetul bunicii ei, dar era prea scundă și putea să-și vadă în ea doar ochii și ce era deasupra lor.

La început, s-ar putea să simțiți același lucru în legătură cu mesajele mai înalt dimensionale, din care puteți percepe doar o parte. Dar nu vă faceți griji, pe măsură ce ”creșteți” veți fi în stare să experimentați în mod conștient frecvențe din ce în ce mai înalte ale câmpurilor de energie și formelor gând care intră în realitatea voastră. Pe măsură ce cel de-al Treilea Ochi al vostru continuă să se deschidă și puterile voastre mai înalte încep să se manifeste în viața voastră de zi cu zi, va fi nevoie să vă disciplinați sinele pentru a alege să perceapă conștient aceste pachete de energie.

Apoi veți ști la care pachete multidimensionale vă veți conecta și care sunt pachetele mai jos dimensionale pe care poate că veți dori să le iubiți necondiționat și să le transmutați cu Focul Violet. Motivul acestei disciplinări este că propriile voastre forme gând și câmpuri de energie se vor manifesta din ce în ce mai repede.

Prin urmare, timpul vostru de zăbovire în-între crearea și/sau perceperea unei forme gând și manifestarea acelei forme gând este foarte mult diminuat. De fapt, în dimensiunea a cincea și dincolo, NU există timp. Așa că, ceea ce voi gândiți despre și/sau vă așteptați să se întâmple se va manifesta instantaneu.

Acest lucru este valabil și pentru câmpurile de energie/formele gând iubitoare cât și pentru cele pline de frică. Împreună cu acest dar sau provocare, veți atrage spre voi și inițieri. Ori de câte ori frecvența voastră se pregătește să treacă în octava următoare, voi ajungeți la marginea, la bariera în-între dintre frecvențele mai joase și cele mai înalte.

Această ”margine” nu poate rezona la frecvența mai înaltă care urmează, așa că așteaptă cu răbdare o ființă ascensionată care să o transmute într-o frecvență mai înaltă. Veți ajunge în frecvența în care tot ceea ce a stat vreodată în calea trecerii la octava următoare TREBUIE să fie abordat.

Prin urmare, în viața voastră vor apărea situații care vor forța sau permite (în funcție de starea voastră de conștiință) propriului vostru întuneric/frică interioară să iasă la suprafața conștientizării voastre pentru a putea fi transmutat și iubit liber în mod conștient.

Este o diferență de simțire între experiența de a avea un gând negativ și manifestarea lui pentru că nu vă stăpâniți gândurile și experiența de ”este timpul să faci o oarecare curățenie în casă pentru că treci într-o frecvență mai înaltă”.

Este foarte util să fiți în stare să discerneți între cele două simțiri diferite, astfel încât atunci când ajungeți la ”Este timpul să faci curat în casă”, să NU VĂ ÎNVINOVĂȚIȚI.

Sentimentul de ”Ok, am făcut-o din nou. Trebuie să-mi amintesc să refuz să particip la acea realitate, să-i trimit iubire necondiționată și să o ard cu Focul Violet”, vă reamintește că nu ați fost atenți la voi înșivă.

Pe de altă parte, atunci când este momentul să ”faceți curat în casă”, ceva apare de nicăieri și voi întrebați, ”Wow! De ce s-a întâmplat asta?” Așa se simte atunci când este momentul să faceți curat în casă. Această situație vă arată că sunt lucruri la care trebuie să le ”dați drumul”.

Odată ce ați trecut prin acest proces de eliberare, cerurile se deschid! Veți ști unde sunteți în această curățare pentru că tocmai a apărut de nicăieri. Se simte ca și ”Ok, momentul inițierii. Trebuie să fac curat pentru că merg mai departe.”

Nu vă vor plăcea aceste situații pentru că ele NU sunt distractive, dar trebuie să le DAȚI DRUMUL, DAȚI DRUMUL, DAȚI DRUMUL. S-ar putea să vă auziți spunând ”Nu există nimic ce să nu pot face, trebuie să ELIBEREZ, ELIBEREZ, ELIBEREZ.”

Acest proces de eliberare este ATÂT de important pentru că această eliberare este o componentă importantă a Ascensiunii! Acest proces de Ascensiune este de fapt un proces de eliberare. Trebuie să DAȚI DRUMUL la tot ce este fizic, la fiecare lucru. Tot ceea ce este neîncheiat, tot ceea ce vă doriți, TOT! Nu este distractiv, nu este ușor, dar este vital și ESTE parte a procesului.

Nu vă judecați sinele gândind ”Oh nu, cum am putut să-mi fac una ca asta. Trebuie să mă opresc...” NU AȚI FĂCUT ASTA! Nu este ”vina” voastră. Sinele vostru ego trece printr-o curățare profundă, astfel încât VOI să puteți deveni mult mai conectați la SINELE vostru Multidimensional.

Vă mulțumim dragi voluntari curajoși pe Pământul ascendent. Noi, sinele voastre mai înalte și membri ai Navei voastre Mamă, vă salutăm. Continuați să faceți treabă bună! Și veniți Acasă să ne vizitați cât de des posibil.

Amintiți-vă că voi ”lucrați” chiar și atunci când dormiți. Asta dacă nu cumva ați venit Acasă pe navă ca să ne vizitați.

Arcturienii și Familia voastră Galactică



link catre articolul original

Traducere Monica Poka

sâmbătă, 28 martie 2015

Renașterea Păsării Phoenix: Echinocțiul și Eclipsele Martie/Aprilie 2015


De Celia Fenn

Preaiubită Familie de Lumină, acesta este unul dintre cele mai puternice și mai inspiratoare de venerație momente din Evoluția voastră Planetară! Ați intrat într-o perioadă de intense schimbări și de schimbări dimensionale care schimbă profund însăși natura planetei. În acest moment al Echinocțiului de Primăvară pentru emisfera Nordică și de Toamnă pentru emisfera Sudică, energia Renașterii și Regenerării este puternic activată în manifestarea Noii Realități și a Noului Pământ.

Pasărea Phoenix este simbolul pentru această energie puternică a Focului care crește pe Pământ și își face munca sa de Transmutare și Transformare. Din Cenușa Vechiului, Noul este însămânțat și răsare!

Energia Păsării Phoenix este deosebit de puternică la Echinocțiul din Martie, împreună cu Eclipsa Solară și cu Luna Nouă. Noile Coduri Solare de Lumină sunt instalate, și un Nou Început așteaptă Planeta.

Acestea vor fi urmate pe data de 4 Aprilie de o Eclipsă Totală de Lună și de o Lună Plină, în care elementul Apă va fi elementul dominant de transformare. Codurile Lunare vor fi imprimate pe Apele Cosmice și pe Apele Pământului pentru a aduce în existență o ”Nouă Creație” și un ”Cer Nou și Pământ Nou”.

În același timp, există o mare deschidere la Nivelele Galactice, iar Pământul nu numai că se ancorează în Dimensiunile 6 și 7 dimensionale ale Conștiinței Mai Înalte, ci se și reconectează în mod direct cu Maeștrii și Învățătorii Galactici de pe Sirius și Orion care sunt pregătiți să împărtășească din nou înțelepciunea Ascensiunii și Conștiința Mai Înaltă cu cei care sunt deschiși să primească aceste învățături și înțelepciune.

Schimbarea Solară: Noile Coduri Solare și Renașterea Păsării Phoenix la Echinocțiu/Lună Nouă În Pești


Echinocțiul, Luna Nouă și Eclipsa Solară se aliniază în 20 Martie, care este de asemenea și începutul Semnului de Foc al Berbecului și care începe anul Zodiacal. Energia de Foc a Berbecului energizează energia Păsării Phoenix, în timp ce aceasta izvorăște într-un act de Regenerare și Recreare pentru Pământ.

În momentul Echinocțiului, când are loc schimbarea anotimpurilor și când ziua și noaptea au aceiași durată, este ca și cum Pământul ar face o respirație profundă, sau o pauză, în călătoria sa în jurul Soarelui. În același timp, toate ființele vii își reajustează mecanismele interioare de menținere a timpului, pentru a-și permite să se conecteze cu profundele schimbări din energiile sezoniere și elementale care au loc. Acest lucru este chiar mai puternic atunci când există și o Lună Nouă care este la rândul ei o Lună de Foc (Phoenix), și când acea Lună de Foc mai este și în Eclipsă, permițând ca Noile Coduri Planetare Solare să fie integrate în Ciclurile Luminii Solare în sistemul Solar/Solaris.

Ca și cetățeni ai pământului, veți simți aceste schimbări puternice în propriul vostru corp fizic, în societatea și în mediul vostru înconjurător.

În Corpul vostru Fizic veți primi Codurile de Foc ale Codurilor de Lumină Solare prin Glanda voastră Pineală în Corpul de Lumină și în Corpul Fizic. Aceasta este o Lumină Diamant și Aurie intensă care activează foarte puternic. S-ar putea să experimentați aceste activări ca și pe o intensă Bucurie și Extaz, deoarece energiile de Aur și de Diamant activează la nivel celular. S-ar putea să simțiți, de asemenea, o presiune intensă în sistemul vostru fizic, care se traduce în aspecte fizice cum ar fi migrenele, hipertensiune arterială, spasme musculare, dureri în zona Plexului Solar și mici ”accidente” domestice deoarece energiile instabile pot să vă arunce într-o stare de neîmpământare. Vă îndemnăm să faceți eforturi și să vă străduiți să rămâneți focalizați și împământați în această perioadă.

De asemenea, ați putea să descoperiți că oamenii din jurul vostru sunt furioși și explozivi și predispuși la explozii emoționale. Amintiți-vă, Dragilor, că fiecare integrează aceste energii și că cei care nu s-au trezit încă trebuie să facă acest lucru fără a putea beneficia de cunoașterea și informațiile care i-ar putea ajuta. Așa că sunt nerăbdători și furioși și nu sunt prea siguri din ce cauză. Treaba voastră este să rămâneți focalizați în Inima voastră și în energia Iubirii și Compasiunii, astfel încât această frumoasă energie a Inimii de Diamant să poată radia în Pământ.

În mediul vostru fizic, veți descoperi că Natura răspunde energiei Păsării Phoenix. În Emisfera Sudică, unde a fost o vară foarte fierbinte și uscată, au existat multe Incendii distructive spontane, în Africa de Sud, Argentina și Chile. În fiecare caz, zone imense de Pădure și Vegetație au fost consumate de acest Dans al Focului, deoarece Natura a facilitat energia Transformării și Schimbării, făcând loc semințelor Noului.

La fel în Emisfera Nordică, ar trebui să vă pregătiți pentru o ”Vară de foc”, deoarece această energie se deplasează prin intermediul Verii în rolul ei de clarificare și curățare și de a face loc pentru nou. Acest lucru va fi simțit cel mai puternic la nivel social, unde focul schimbării va arde în inimile oamenilor în timp ce ei se confruntă cu vechiul având intenția de a distruge ceea ce nu mai funcționează și de a însămânța schimbările necesare unui nou mod de viață.

Povestea Siriusiană a Păsării Bennu


Maeștrii Învățători ai Ascensiunii din sistemul Sirius i-au învățat pe strămoșii voștri, Egiptenii Antici, despre mecanismele Cosmice ale ciclurilor Distrugerii și Nașterii care stau la baza întregii vieți din Galaxia voastră.

Pasărea Bennu este numele pe care ei i l-au dat Păsării Cosmice a Creației. (Numele de Phoenix i-a fost dat mai târziu de către Greci.) Pasărea Bennu zbura pe deasupra Apelor Cosmice și cobora pe o Movilă care ieșea din Ape. Când Pasărea Bennu a început să cheme prin Sunet, Creația a început și Pământul a apărut ca o Planetă cu forme de viață.

Dar, așa cum Maeștri Siriusieni v-au învățat, era obiceiul ca Păsarea Bennu să se aprindă în Flăcări și să se distrugă pe sine după un Ciclu de timp. Dar, din Cenușa Păsării, o nouă Pasăre Bennu se va ridica și va zbura pentru a începe un Nou Ciclu al Creației.

Așa că, Preaiubiților, întotdeauna a existat numai O Pasăre Bennu în Creație, dar ea fost infinită și mereu s-a reînnoit pe sine în Focurile Creației.

Preaiubită Familie de Lumină, aveți privilegiul de a trăi într-un timp în care Pasărea Bennu trece prin acest proces de Distrugere și Reînnoire și să faceți parte din acest proces.

Schimbarea Lunară: Lună Plină și Eclipsă Lunară în Balanță și Apele Creației Recodând un Nou Echilibru într-o Stea/Planetă Multi-Dimensională


Pe 4 Aprilie, Luna Plină va cădea în Balanță (Berbec), casa Armoniei și Echilibrului. Vor exista în continuare tensiuni cu Energia de Foc în Berbec, dar Codurile de Lumină care intră pentru Eclipsa de Lună vor fi cele ale Apei, Elementul Galactic al Creației, amestecat cu Elementul Aer al Armoniei și Frumuseții.

Maeștrii Siriusieni v-au mai învățat și că Cosmosul și Galaxia sunt fluide, și v-au vorbit despre ”apele” Cosmosului, și despre Pământ ca despre o ”barcă” care naviga în Apele Cosmice. În această Cosmologie, Pământul a ieșit din Fluxul Galactic al Timpului și Spațiului și a luat existență și formă. ”Copacul Vieții” a crescut din acest impuls inițial al creației și multe dintre tradițiile voastre Spirituale de pe Pământ vorbesc și prezintă ”Copacul Vieții” ca și simbol al întregii creații de pe Pământ. 

În acest moment, energia apei va fi puternic recodată cu aceste Coduri de Lumină de Diamant ale Creației, Codurile Creației pentru Noul Pământ. Un Nou Copac al Vieții răsare pe Pământ!

Veți simți curgerea Energiei Apei ca și pe un îndemn de a fi Creativi, de a vă reînnoi viața și relațiile într-un fel și de a vă angaja cu Pământul și cu mediul vostru înconjurător în unele dintre aceste procese de reînnoire socială și de mediu. Preaiubiților, acesta este un moment foarte puternic pentru ”Nou”, pentru proiecte noi, cariere noi și noi direcții. În același timp s-ar putea să fiți surprinși de prăbușirea vechiului, deoarece vechile relații, cariere și proiecte care păreau atât de bune vor cădea brusc și se vor încheia. S-ar putea să fie nevoie să traversați golul/vidul pentru o vreme în timp ce urmați curgerea Creației Cosmice, dar puteți fi siguri că va apărea ceva nou în locul lor.

Ridicarea lui Osiris și Celebrarea Globală a Paștelui


Perioada dintre 3 și 6 Aprilie este sărbătorită ca și festivalul Creștin al Paștelui de către milioane de oameni de pe toată planeta. Acest lucru este făcut în amintirea morții și reînvierii/renașterii Avatarului Yeshua.  

Viața lui Yeshua este o reflectare a unei învățături mai timpurii dată de către Maeștrii pe de Sirius și Orion. Ei v-au învățat că o Ființă Radiantă de pe Orion numită Osiris a venit pe Pământ, împreună cu partenera sa, Isis. Împreună, ei au ajutat Omenirea în perioada de după distructiva traumă a căderii Atlantidei.

Maeștrii Siriusieni v-au învățat că Osiris a murit, și că a fost adus înapoi la viață ca și Maestru al Schimbării Dimensionale pentru a deveni infinit și Etern. Această faptă vitejească a fost celebrată anual în Egipt odată cu creșterea Râului Nil, iar procesul Ascensiunii și Renașterii a fost asociat cu Apa și cu intoarcerea Abundenței pământului.

Deci, atunci când Avatarul Yeshua și partenera sa, Maria Magdalena, au venit pe Pământ și ei făceau parte din învățăturile Ascensiunii și Transformării, sau Alchimiei. Moartea lui Yeshua și ”înălțarea” sa ulterioară la Forma Mai Înalt Dimensională este ceea ce se sărbătorește de Paști.

Și așa este, Preaiubită Familie de Lumină, moartea și renașterea Avatarului Cosmic a devenit un Șablon, sau model, sau arhetip pentru transformarea fiecărui om care și-a activat Corpul de Lumină în procesul Ascensiunii la Conștiința Mai Înaltă și Ființa Infinită.

Preaiubiților, această energie Avatar puternică, se va alătura puternicei energii elementale a Apei pentru a ridica conștiința Omenirii de pe Planetă în acest moment.

Ușile Dimensionale: Ancorarea celei de-a 6-a și 7-a Dimensiuni a Luminii pe Pământ

Tot în acest moment, procesul ancorării în Dimensiunea a 6-a și a 7-a a Luminii Mai Înalte a Pământului va fi încheiat.

Pământul este acum cu adevărat Multi-Dimensional, iar cei care și-au activat Corpul de Lumină Multi-Dimensional și și-au deschis și s-au centrat în Inimă, și s-au împământat în Chakra Steaua Pământului, vor avea și ei acum posibilitatea de a se muta în Dimensiunile a 6-a și a 7-a a Luminii și Conștiinței.

Dimensiunea a 6-a este Tărâmul Magic al Imaginației și al Creativității. Este o Dimensiune Curgătoare în care Lumina curge în idei și modele și în care visele care provin din acestea vor curge în manifestare.

Modul în care poate fi accesată Dimensiunea a șasea este prin creativitate, cântec, dans, poezie, muzică, film sau orice exprimare creatoare care vă ridică din realitatea ”lumească” în Tărâmul Magic al Posibilității Creatoare și Potențialului Pur.

Cei care stăpânesc Dimensiunea a 6-a vor fi Visătorii și Creatorii Realității Noului Pământ.

Dimensiunea a 7-a este Casa Spirituală, Shamballa, celor care au măiestrit Podul dintre Cer și Pământ și dintre Spirit și Materie. Este Casa Maeștrilor și Avatarurilor care au abilitatea de a curge cu Inteligența Divină Creatoare în scopul de a crea și manifesta în acord cu Planul Divin așa cum sunt ghidați de către Codurile Luminii Diamant care intră.

La rândul său, accesul în Dimensiunea a 7-a permite accesul în Dimensiunile a 8-a și a 9-a.

Dimensiunea a 8-a este Dimensiunea Solară unde Ființele de Lumină și Conștiință Pură lucrează direct cu Lumina Aurie și Lumina Diamant în manifestare în Sistemul Solar. Aceștia sunt Cei Strălucitori a căror radianță poate fi simțită ca Inspirație și Iubire.

Dimensiunea a 9-a este Dimensiunea Galactică în care Ființele de Conștiință de Diamant Pură dețin puternicele Forțe ale Creației și Distrugerii din Marele Soare Central.

Acestea sunt elementele primare ale Focului și Apei, primele două elemente ale Creației care au apărut din Vid/Gol pentru a crea Esența Manifestării Divine.

Și așa este, Preaiubită Familie a Luminii, atunci când lucrați pe Pământ cu Focul și cu Apa în timp ce mențineți Vidul/Golul în voi și așa creați, voi lucrați și cu modelele 9 Dimensionale ale Creației Inițiale. 

Preaiubiților, Cosmosul este o casă miraculoasă și voi sunteți acum în punctul în care lucrați cu puterile și pasiunile creatoare ale Inimii Galactice 9 Dimensionale. Fiți conștienți, conștientizați și simțiți cum propria voastră Inimă bate și pulsează ca răspuns la această nouă conectare la Inima Galactică.

Este momentul să celebrați Dansul Focului și Apei precum și Renașterea a Tot pe Noul Pământ.



link catre articolul original

Traducere Monica Poka