marți, 29 septembrie 2015

Portaluri Conștiente pentru Gaia


Mytre și Arcturienii

De Suzanne Lie

Mă uit din nou la acel loc din biroul meu în care i-am văzut prima dată pe Mytre și pe Arcturian. Da, sunt încă acolo, în exact același fel cum i-am văzut prima dată. De îndată ce îmi dau seama că sunt aici îmi deschid computerul pentru a nota mesajul lor.

Dragă Suzille,
Amintește-ți că aici și acolo sunt termeni trei dimensionali. Când ne-ai perceput prima dată în realitatea ta trei dimensională legată de timp, ai deschis portalul prin care ai putea să ne percepi ori de câte ori alegi să te uiți.

Cu alte cuvinte, ceea ce tu percepi este un portal deschis pe care eu, Mytre, și Arcturianul, am lăsat o amprentă. Această ”amprentă” este ca și o cheie care deschide portalul ca tu să poți din nou, și la infinit, să percepi dimensiunile mai înalte ale realității.

Noi, Mytre și Arcturianul, servim drept ”poarta” acestui portal. Prin urmare, atunci când ne percepi amprenta, este ca și cum ai deschide poarta acelui portal. Ceea ce dorim să-ți spunem acum este că acest portal nu se află în biroul tău fizic. Portalul se află de fapt în propriile tale stări de conștiință mai înalte.

Motivul pentru care tu percepi portalul în fața ușii din interiorul biroului tău este că acesta este locul în care tu meditezi în mod frecvent, creezi și îi ajuți pe alții. Ți-am apărut în fața ușii ca și un mesaj simbolic în Limbajul Luminii ”Poți să deschizi acest portal (ușă) ori de câte ori dorești să ai o experimentare a ”coridorului” prin care poți intra în diferite încăperi – portaluri.”

Când deschizi ușa să ieși din acea încăpere, intri în coridorul prin care poți să-ți găsești calea către toate încăperile din casa ta, inclusiv către ușile din față și din spate. Înțelegi acum, prin intermediul Limbajului Luminii, care este motivul pentru care ți-am apărut în fața acelei uși?

Vă sugerăm tuturor celor care citiți acest mesaj să aplicați această analogie casei voastre. Prin asta ne referim la faptul că așa cum ușa casei voastre fizice este locul în care sinele vostru fizic trăiește, există anumite portaluri în viața voastră fizică care sunt portaluri către unde/când sinele vostru multidimensional trăiește.

Spunem ”unde/când” pentru că odată ce conștiința voastră trece prin acest portal întreg spațiul 3D și timpul 3D trece în AICI-ul și ACUM-ul cinci dimensional. Nu este un proces de trecere treptată prin spațiu pentru a petrece timp în dimensiunea a cincea. Cea de-a cincea dimensiune este infinit AICI în ACUM.

Prin urmare, pentru a avea experiența fizică de a călători printr-un portal și a ajunge în dimensiunea a cincea, VOI creați o serie de imagini și experiențe în propria voastră imaginație pentru a vă convinge conștiința trei dimensională că ceva s-a schimbat și realitatea voastră a devenit o alta.

Când vă ”imaginați” experiența de a păși prin portal îi dați creierului vostru 3D un răgaz pentru a trece într-o stare mai înaltă de conștiință. Creierul vostru 3D a fost instruit că voi sunteți defecți într-un fel și că aveți nevoie de timp înainte de a vă putea ajusta la o stare de conștiință mai înaltă.  

Cu toate acestea, odată ce ați ”dobândit” acea stare de conștiință mai înaltă, voi ați lăsat ca toate iluziile de timp și spațiu să se întoarcă la AICI-ul în care sunteți ACUM. Odată ce conștiința voastră este în ACUM, voi sunteți UNA cu portalul și UNA cu nenumăratele voastre expresii mai înalt dimensionale ale SINELUI.

În portal voi sunteți liberi de iluzia că trebuie să fiți mai buni și să vă reparați sau îmbunătățiți sinele fizic în vreun fel. Din perspectiva sinelui vostru cinci dimensional voi sunteți creatorul perfect al realității voastre fizice.

Putem auzi întrebarea voastră colectivă cum ar fi ”De ce mi-aș crea boala, vătămarea, sărăcia, singurătatea, etc., etc.” Lista mizeriilor umane continuă mai departe. Aceste mizerii umane sunt foarte reale din perspectiva conștiinței voastre trei dimensionale.

Atâta timp cât conștiința voastră este limitată la dimensiunea a treia, veți continua aceste experiențe. Acesta este motivul pentru care expansiunea conștiinței voastre în dimensiunile mai înalte ESTE ascensiune. ”Acolo unde se află atenția voastră – Acolo sunteți și voi.”

Așa cum trebuie să apăsați pe acceleratorul automobilului vostru 3D pentru a merge mai repede, trebuie să vă ”împingeți conștiința în frecvențele mai înalte” pentru a vă accelera percepția realității într-o dimensiune mai înaltă a realității.

Din fericire, această percepție colectivă a realității se expansionează din ce în ce mai mult pentru a vă consolida conceptul de dimensiuni mai înalte. Prin urmare, opuneți o mai mică rezistență colectivă la accelerarea conștiinței voastre în dimensiunile mai înalte.

În trecut, cei care au căutat să experimenteze în mod conștient dimensiunile mai înalte ale realității au trebuit să se retragă în ashramuri pe vârfuri de munte izolate, insule sau zone care să fie izolate de statica conștiinței colective umane.

Umanitatea ca și colectiv își expansionează treptat conștiința în undele cerebrale mai înalte prin care poate percepe ceea ce înainte a fost considerat ”imposibil” și probabil ”nebunie” de către colectivul liniilor temporale din trecut.

Un lucru de care cei treziți sunt pe deplin conștienți este că au existat multe forțe ale întunericului care v-au controlat realitatea. Aceste forțe ale întunericului au știut că dacă vă țin în frică v-ar putea controla cu ușurință. În plus, acești întunecați se hrăneau de fapt cu frica voastră. La fel cum Ființele de Lumină se umplu cu frecvențele mai înalte de lumină pentru a-și reface formele, ființele întunericului se umplu cu frecvențele mai joase ale fricii pentru a-și reface formele.

Dragi ascendenți, nu vă dăm aceste informații pentru a vă îndemna într-o bătălie împotriva întunericului. ”Bătălia împotriva ” a orice crează o mare furie și teamă, care vă coboară de fapt conștiința. Desigur, există povești de război celebre de mare eroism din timpul ”războiului”.

Le mulțumim și îi apreciem pe acești oameni bravi care au privit întunericul în față și au ales să nu acționeze din frică ci din IUBIREA pentru cei pe care îi protejau. De-a lungul nenumăratelor voastre ere de mare întuneric pe Pământ, războiul a fost adeseori singura cale de ”luptă împotriva întunericului”.

Din fericire, acea eră a ajuns la sfârșit. Cu toate acestea, ca în toate finalurile, întotdeauna există un ”timp” în care vechiul și noul co-există. Deoarece atât de mulți oameni trăiesc în zone devastate de război, facem un apel la ascendenții noștri să-și deschidă portalurile interioare pentru a deveni portaluri de lumină ”individuale” și/sau ”de grup”.

Ca și portal puternic pentru Gaia veți începe.
(Serviciul vostru este mult mai puternic dacă este un grup coeziv, dar dacă preferați puteți deschide singuri un portal.)
  

Ceremonia pentru Gaia


Deschideți-vă conștiința la Portalul vostru Personal spre SINE.

Fuzionați-vă conștientizarea/conștiința cu cele mai înalte frecvențe ale propriului vostru SINE Multidimensional.

Observați cum SINELE Mai Înalte ale tuturor membrilor din grup se unesc în UNUL.

Intim și în mod conștient conectați-vă cu propriul vostru SINE Mai Înalt, precum și cu toate SINELE Mai Înalte ale grupului vostru.

Permiteți frecvențelor mai înalte ale SINELUI Mai Înalt de Grup să curgă prin portalul vostru.

Observați cum portalul vostru de grup transmută într-un portal interdimensional.

Ca și grup – comunicați cu SINELE Mai Înalt al grupului vostru și/sau cu Gaia pentru a determina locația în care Elementalii alocați au cea mai mare nevoie de ajutorul vostru.
Este bine dacă grupul vostru dorește să facă acea determinare înainte de ceremonie.

Pentru a-i oferi cel mai mare ajutor lui Gaia toate grupurile vor lucra pe aceiași Elementali timp de două săptămâni. Elementalii Pământului vor fi primii.

Calibrați-vă atenția/conștiința pe portalurile locației alese a lui Gaia.

Alăturați-vă în Conștiința Unității cu grupul vostru fizic și mai înalt dimensional.

Deschideți-vă și activați-vă portalul cerându-le Sinelor voastre mai înalt dimensionale să trimită Iubire Necondiționată și Focul Violet în membrii grupului de pe suprafața lui Gaia.

Expansionați-vă conștiința pentru a include și Miezul lui Gaia.

Veți începe cu Elementalii Pământului și veți lucra cu ei pentru un timp Pământesc de 2 săptămâni.

25 Septembrie – Elementul Pământ
   9 Octombrie – Elementul Apă
 23 Octombrie – Elementul Aer
   6 Noiembrie – Elementul Foc și Finala

Noi, Familia voastră Galactică, vă cerem să deschideți aceste ”portaluri conștiente” care să conecteze frecvențele mai înalte ale SINELUI vostru Multidimensional cu chiar esența Pământului. Spunem ”portaluri conștiente” pentru că acestea sunt, de fapt, portaluri vii. Creierul vostru trei dimensional a fost învățat că unele lucruri sunt vii și că altele nu sunt vii. Această învățătură este mai mult ”munca celor întunecați”.

Dacă copacii ar fi fost vii, cum i-ați fi putut tăia? Dacă apa era vie, cum ați fi putut-o polua? Dacă cerul era viu, cum ați fi putut permite ca dârele chimice să existe? Dacă focul ar fi fost viu, cum l-ați fi putut folosi pentru a distruge în loc să inițieze? Dacă Pământul ar fi fost viu cum l-ați fi putut distruge pentru a câștiga bogăție sau surse de energie?

Apropo, aceste ”surse de energie” au fost necesare doar pentru că frecvența lui Gaia a căzut atât de mult încât omenirea a uitat de toate sursele de energie liberă care erau disponibile în cristalele Ei. Desigur, cristalele sunt vii și pot alege să spună NU instrucțiunilor distructive.

După ce cristalele au fost atât de prost folosite de către Atlanți, ele au ales ca și colectiv să ”adoarmă”. Numai atunci când iubirea necondiționată și conștiința multidimensională sunt trimise într-un mod iubitor în ele, vor decide dacă vor să se ”trezească” și să aibă încredere în acel om.

Atât de multe creaturi de-ale lui Gaia au ales să ”aibă încredere” în oameni, lucru care a dus la moartea lor. Omenirea a fost pierdută în întuneric nenumărate secole, linii temporale, realități paralele și alternative. Având în vedere că omenirea a fost cea care a permis întunericului să pună stăpânirea pe lumea sa, omenirea este cea care trebuie să ajute la readucerea lumii sale în LUMINĂ.

Ființele plante, animale, minerale și cetaceele au încercat să-și apere planeta, dar omenirea a ajuns să fie atât de pierdută în întuneric, încât chiar și ca și colectiv, ele nu au putut-o salva pe Gaia. Omenirea este cheia Ascensiunii Planetare. Prin urmare, ca ea însăși să poată ascensiona, ea trebuie să elibereze căile sale egoiste de ”Vreau să ascensionez ca să pot pleca de aici.”

Gaia este o planetă a ”cauzei și efectului”. Pentru a ascensiona dincolo de dimensiunea a treia, omenirea trebuie să-și asume responsabilitatea pentru EFECTUL CAUZELOR lor. Ne dăm seama că nu întreaga omenire va fi în stare să-și asume responsabilitatea în viața lor prezentă. Prin urmare, ei nu vor ascensiona pe cont propriu și nici măcar cu Gaia până când nu-și acceptă propria putere interioară și nu o folosesc pentru a-și ajuta planeta.

Din fericire, există și alte planete pe care se pot încarna pentru a-și continua procesul lor de energie emisă este energie care se întoarce/primită. Adevărul este că mulți dintre cei care nu și-au adus aminte legea cauzei și efectului fac parte dintre codașii pe care Gaia i-a primit pe planeta sa pentru a le mai da o șansă.  

Suntem conștienți de faptul că nici unul dintre cei care sunt atrași să citească aceste informații nu fac parte din acel grup. Vă împărtășim din nou aceste informații pentru a vă aminti, dragi Luptători pentru Lumină, că sunt unii care nu vor fi în stare să accepte eforturile voastre de a-i ajuta.

Vă rugăm să nu percepeți refuzul lor de a-i ajuta ca și pe un eșec personal. Noi, Familia voastră Galactică, am avut aceiași experiență de a NU fi în măsură să-i ajutăm pe cei pierduți în dimensiunea a treia. Dacă aveți tendința de a percepe drept eșec ajutorarea unei persoane, uitați-vă în aura acesteia.

Cu percepțiile voastre expansionate veți fi în măsură să vedeți dacă ei NU sunt conectați prin chakra lor coroană cu lumile mai înalte. Veți vedea și dacă inimile lor sunt închise și/sau dacă aura lor are multe dungi de negru, maro și roșu murdar.

Atunci când și dacă întâlniți astfel de oameni, trimiteți-le iubire necondiționată și focul violet. Apoi, lăsați-i cu viața lor. Nu vă așteptați ca un copil de clasa a întâia să meargă la liceu. Sunt unii oameni care vor avea nevoie de câteva runde de încarnări înainte de a fi în stare să accepte lumina. Când sunt pregătiți să accepte acea lumină, darul vostru de acceptate necondiționată îi va ajuta.

Vedeți cât de importanți sunteți VOI? Noi vedem și vă mulțumim. Și Gaia vă mulțumește. În încheiere vă amintim să vă notați visele și experiențele din meditație. Poate că nu veți fi în stare să le înțelegeți încă, dar dacă le-ați notat, într-o zi, le veți găsi ”din întâmplare” și veți înțelege în TOTALITATE semnificația lor.

Fiți răbdători cu sinele vostru și cu Gaia. Amintiți-vă că VOI ați venit pentru Gaia! VOI sunteți deja ascensionați în propria voastră conștiință multidimensională și vă întoarceți la aceste aspecte ale SINELUI vostru mult mai des decât vă puteți imagina.

Prin urmare, folosiți-vă minunata voastră imaginație (care este gândire cinci dimensională) pentru a vă MENȚINE PORTALUL DESCHIS. Deoarece noi suntem liberi de povara timpului și spațiului, noi suntem ÎNTOTDEAUNA în Portal pregătiți să vă întâmpinăm.



Traducere Monica Poka

luni, 28 septembrie 2015

Actualizarea Energiei: Intrarea în Dimensiunea a 5-a


De Matt Kahn

Pe măsură ce intrăm în conștiința 5D, ajungem la un nou orizont al posibilităților în care toate punctele de referință precedente nu ne mai pot ajuta în disecarea realității în diferite categorii ale polarității. În loc de a ne simți triști în timp ce sperăm să fim fericiți sau chiar să ne simțim fericiți în timp ce nu sperăm să evităm orice tristețe viitoare, nu suntem nici triști și nici fericiți. În absența unui sentiment de înalt sau observarea unui scăzut, ne întoarcem la punctul zero, dar fără un semn definitoriu al sosirii.

Poate că pentru voi, punctul vostru de intrare v-a lăsat fără un sentiment de cine sunteți, inclusiv dispariția oricărei identități spirituale sau atribut pentru care ego-ul vostru a petrecut atât de mult timp străduindu-se cu disperare să-l întrupeze sau capteze. Poate că nu aveți nici un sentiment legat de unde vă aflați în timp și spațiu, ceea ce vă poate face să vă imaginați că sunteți undeva cu mult în urma a ceea ce ați anticipat că veți atinge.

duminică, 27 septembrie 2015

Energiile Valului – X inundă Pământul – Quan Yin


De Jenny Schiltz

Venim la voi pentru a sărbători în timp ce energiile valului –X  inundă planul pământesc schimbând totul în jurul vostru. Cum vă afectează aceste energii ale valului X este total diferit pentru fiecare persoană și înțelegem că acest lucru poate crea incertitudine și îndoială în câmpul vostru. Unii dintre voi fac pași profunzi în gândire și ating o claritate uimitoare. Alții simt mai mult energiile și bucuria pe care acestea o aduc pe măsură ce intrați în și vă conectați cu câmpul unificat. Alții simt simptomele fizice, lucru care le pun în umbră intensitatea pe care ele o au. Unii nu simt prea mult acest val și acest lucru crează frică. Înțelegeți că totul este afectat de acest val într-o măsură diferită și că nimeni nu este ”lăsat în urmă”. Această credință este doar o iluzie care crează frică și vă limitează abilitatea a primi energiile care vă înconjoară în aceste momente.

Gândiți-vă la un spectacol simfonic. Când stați mai departe puteți auzi muzica, dar nu puteți distinge instrumentele individuale. Cu cât mai mult vă apropiați de muzică, cu atât mai ușor distingeți instrumentele individuale, iar când sunteți foarte aproape, puteți distinge și subtonurile și armoniile subtile. Acest lucru are o legătură directă cu vibrația voastră și cu cât de multă densitate ați curățat din forma voastră. Sunteți în stare să distingeți și să folosiți doar ceea ce nivelul vostru vibrațional este în măsură să proceseze în aceste momente. Pentru unii asta înseamnă locurile din față la spectacolul simfonic în timp ce pentru alții înseamnă să-l asculte încet în fundal. Nimic nu este nici corect nici greșit, ci perfect pentru stadiul în care vă aflați în dezvoltarea voastră.

Înțelegeți că, cu toate că acest val crează un impuls de curățare și creștere, el nu va părăsi pământul până când puterea sa nu va disipa codurile care îl însoțesc. Prin urmare, pe măsură ce avansați mai departe în călătoria voastră, voi veți fi în măsură să accesați toate codurile atunci când sunteți pregătiți. Și aceia dintre voi care aud doar de la distanță simfonia, o vor auzi în cele din urmă ca și cum ar sta pe scaunele din față, odată ce sunt pregătiți. Pe măsură ce fiecare dintre voi curăță mai multă densitate și frică din forma voastră, eliberându-vă astfel cel mai înalt aspect pentru a fuziona mult mai complet, veți accesa în mod natural codurile care sunt împământate în pământul vostru în acest moment. Nu trebuie să vă temeți că ați ratat o fereastră de oportunitate. Permiteți-vă să fiți exact acolo unde sunteți, opunându-vă puțin vieții, temându-vă puțin, pentru că astfel vă veți deschide să primiți tot ceea ce puteți primi în acest moment.

Acelora dintre voi care găsesc că interacțiunile lor le trezesc emoții profunde și situații de viață insuportabile, vă cerem să priviți aceste situații ca și pe un cadou. În aceste momente cei care vă provoacă cele mai mari tulburări sunt cei care vă ajută să excavați ceea ce a fost adânc îngropat, poate chiar ascuns și vouă înșivă. Acest lucru poate fi foarte tulburător deoarece voi intrați în contact cu aspecte ale voastre care au nevoie de schimbare sau eliberare. În fiecare moment puteți alege. Cineva poate să se dezlănțuie împotriva emoțiilor și circumstanțelor văzând nedreptatea, sau poate recunoaște în tăcere că chiar și cele mai dureroase situații și interacțiuni sunt menite să ajute. Prin exprimarea recunoștinței pentru claritatea viziunii, descoperirea emoțiilor ascunse care trebuiesc vindecate, veți trece prin aceste lecții mult mai rapid.

Mulți dintre voi simțiți cum vă trage înapoi trecutul, amintirile, situațiile și relațiile din trecut. Acestae sunt trase afară din voi pentru ca să le puteți examina, uita la lecția pe care o conțin și să decideți intenționat că nu mai aveți nevoie să o luați cu voi mai departe în lumea voastră. Din momentul în care le-ați rezolvat și vindecat complet, veți descoperi că în mod natural nu mai simțiți durerea, numai experiența sufletului. În acest fel vi se oferă oportunitatea de a vă elibera lăsând în urmă trecutul care nu mai este necesar a fi dus mai departe. Permiteți-i acestui val de energie incredibil să vă ajute să vă lucrați toate acele probleme care nu mai aparțin noului. Când vă apare spontan o amintire, uitați-vă la lecția ei, la darul ei și dați-i drumul prin simpla sa observare. Emoția este cea care vă aduce tot ceea ce creați în fiecare moment. Voi aveți puterea de a trece prin tot ceea ce viața de pe pământ v-a învățat și să vă amintiți cine sunteți.

Cu o imensă bucurie și celebrare,

Quan Yin


Conversație personală cu Quan Yin

Jenny: Am vorbit cu AA Raziel în această dimineață despre proces și de ce este cu adevărat nevoie ca să ascensionezi, iar el mi-a spus cel mai profund lucru. A spus ”Este o diferență între a te strădui să ascensionezi și a te strădui să-ți amintești. Una îți spune că trebuie să lucrezi pentru a o obține, cealaltă îți spune că deja ești.”

Quan Yin: Da! Ceea ce tu faci este să-ți amintești și prin amintire cureți tot ceea cu ce ai ales să te întrupezi: credințele, lecțiile, densitatea sunt curățate. Aceasta este munca ta, să cureți tot ceea ce nu ești tu cu adevărat și să-ți amintești cine ești. Faci acest lucru neopunând rezistență la ceea ce are drept scop să te ajute. Cea mai grea parte este rezistența, odată ce ai eliberat rezistența și vezi frumusețea a tot ceea ce s-a întâmplat, vei intra în curgerea universului. În această curgere are loc manifestarea.

Jenny: Constat că locul în care opun rezistență curgerii este în relația cu copilul meu. În planurile pe care și le-a făcut, să joace sport la colegiu și să obțină astfel o bursă. Recent a fost rănită, a avut o intervenție chirurgicală majoră la umăr și nu este încă clar dacă va mai putea juca vreodată. A fost o adevărată luptă să-mi amintesc să văd că totul se întâmplă cu un anumit motiv și pentru binele nostru cel mai înalt. La un anumit nivel știam că totul se desfășoară așa cum trebuie, dar la un altul m-am trezit dorindu-mi să pot manifesta un corp pe deplin vindecat astfel încât să-și poată urma mai departe calea. Am înțeles perfect că aceasta este o lecție de permitere și încredere, dar totuși am descoperit că sunt nerăbdătoare.

Quan Yin: Ești nerăbdătoare pentru că ai vrut să manifești pentru alții, să-i ajuți să-și creeze viața care tu ai crezut că este cea mai bună pentru ei, dar nu poți. Odată ce te stăpânești pe tine însuți, ești aici să-ți stăpânești relațiile și prin stăpânire vreau să spun că pur și simplu ai de dat drumul și să vezi frumusețea procesului. Și prin acceptarea că totul are drept scop creșterea, crești și tu cu adevărat.

Jenny: Mulțumesc.

Quan Yin: Nu-ți face griji, o faci foarte bine, obții claritate.

Sper ca întrebările și răspunsurile mele să vă ajute și pe voi așa cum m-au ajutat pe mine. Vă trimit tuturor și mie însămi întreaga iubire pe care o putem gestiona. Fiți binecuvântați și să primiți vindecare.


Jenny


Traducere Monica Poka

sâmbătă, 26 septembrie 2015

Care Realitate este Realitatea Adevărată




De Suzanne Lie

Arcturienii vor să aud ceea ce ei îmi spun, să traduc și să vă transmit vouă. Ei ne arată cum să împărtășim tot ceea ce am învățat. Acesta este modul în care mesajele sunt trimise afară în realitatea noastră în expansiune. Prima dată le primim și apoi le împărtășim. În acest fel, ne îndeplinim însărcinarea pe care ne-am ales-o înainte de a ne lua acest vehicul pământesc.

Pe măsură ce îndeplinim ceea ce ne-am oferit voluntar să facem înainte de a ne lua această formă, ne vom aminti cum să ne transmutăm conștiința astfel încât să fim pe deplin conștienți de frecvențele noastre mai înalte în timp ce ne purtăm încă vehiculul pământesc. În acest fel, toate ”problemele noastre 3D” care ne-au provocat cândva dificultăți trei dimensionale transmută în expresiile lor mai înalt dimensionale. Da, până și problemele noastre sunt ”multidimensionale”.

Din momentul în care recunoaștem că acesta este ACUM-ul pentru a elibera orice ”probleme vechi”, noi le putem trimite Iubire Necondiționată și să le ardem cu Focul Violet. Ne dăm seama, de asemenea, că aceste ”probleme” sunt nenumărate forme gând, amintiri, mirosuri și imagini pe care le-am stocat în mintea noastră inconștientă. Când intrăm în disponibilitatea noastră de a ne ”elibera” problemele, ele încep să-și facă apariția în viața noastră de zi cu zi.

Acesta este momentul în care devenim conștienți de ceea ce ne-a împiedicat să fim cea mai pură expresie a sinelui nostru. Aceste ”probleme” sunt, de fapt, amintiri ale sinelui nostru. Unele dintre ele sunt din această realitate, iar unele dintre ele sunt din alte realități.

Oricum, ele toate sunt revelate ACUM pentru că noi ne-am oferit voluntar să ne mutăm percepția noastră conștientă a SINELUI în conștiința noastră cinci dimensională. Procesul mutării în conștiința noastră cinci dimensională este ca și săritul pe o trambulină. La început nu poți să sari foarte înalt.

Dar, pe măsură ce construim un impuls sărim un pic mai sus și apoi mai jos, mai sus și apoi mai jos. În acest fel intrăm în stări de conștiință mai înalte pentru a avea aceste experiențe minunate. Dar apoi, când ne întoarcem la conștiința noastră de bază, aceasta este mai joasă pentru că noi ne-am extins gama percepțiilor.

Prin ridicarea în sinele nostru patru/cinci dimensional, ne amintim și ne percepem sinele noastre trei și patru dimensionale dintr-o perspectivă mai înaltă. Din această perspectivă mai înaltă și mult mai detașată ne vizualizăm toate întrupările noastre fizice ca realități paralele, alternative și simultane în această linie temporală sau în altele.

Din perspectiva noastră mai înaltă, noi putem, de asemenea, observa toate câmpurile de energie pe care le-am lăsat pe Pământ și care mai plutesc încă în jurul zonelor de habitat trei și patru dimensionale ale lui Gaia. Din această perspectivă mai înaltă mai putem observa și modul în care gândurile și emoțiile noastre au o mare putere.

Ne este tuturor destul de clar faptul că conștiința noastră se expansionează pentru că noi percepem realitatea într-un mod diferit de felul în care am făcut-o în vreo întrupare, indiferent de câte vieți ne-am fi luat într-un vehicul pământesc 3D. Prin urmare, noi știm că ceva unic se petrece în acest ACUM.

Aceia dintre noi care sunt primii care își dau seama că această viață este cu adevărat unică și specială, sunt cei care s-au oferit voluntar să fie Trezitorii. Ne-am oferit voluntar să trezim atât de mulți oameni câți putem. Am ales să servim asemeni Prințului din Frumoasa Adormită în care noi trimitem ”sărutul” iubirii noastre necondiționate altora.

Pentru că noi am experimentat acest ”sărut” al iubirii de la SINELE nostru mai înalt, sinele nostru fizic este în stare să treacă dincolo de conceptul celei de-a treia/patra dimensiuni în frecvența în care NU există nici o diferență între ”aici și acolo” și nici o diferență între Cer și Pământ, tu și eu sau persoană și planetă.

Când nu există nici o diferență/decalaj între ”în-între” nu există separare. Deoarece știm că nu există separare, știm că nu există viață sau moarte. Există numai creație. Din faptul că ne dăm seama de marea noastră putere de ”creație” vine cea mai mare responsabilitate a noastră.

Cum ar fi dacă noi toți am ȘTI că noi chiar ne-am creat fiecare parte a vieții noastre?
Cum s-ar schimba viețile noastre?
Ne-am iubi necondiționat creațiile sau le-am judeca?

Pentru a fi siguri că nu ne judecăm pe noi înșine, trebuie să ne amintim să ne oferim nouă înșine Iubire Necondiționată și Focul Violet. Asta înseamnă să ne spunem:

”Îmi Iubesc Necondiționat sinele și mă scald în gloria Focului Violet”

Trimițându-ne în mod constant acest mesaj, vom fi în măsură să ne amintim că fiecare amintire ne oferă oportunitatea de a ne transmuta viața, realitatea și toate creațiile noastre. În fiecare moment avem șansa să transmutăm toate formele gând pline de frică, furie, pierdere și/sau tristețe pe care le-am creat în toate întrupările noastre.

Aceste întrupări pot fi în dimensiunea a treia sau a patra. Dar, înainte de a ne putea aminti pe deplin sinele, trebuie să ne amintim cum NOI, ca sinele nostru multidimensional, ne-am oferit voluntar să ne luăm un vehicul pământesc pentru a o ajuta pe Mama Gaia.

Prin această realizare, conștiința noastră se expansionează din ce în ce mai mult în dimensiune a cincea unde NU există separare și NU există judecată. În dimensiunea a cincea nu există nici măcar o judecată legată de faptul că această viață a fost una bună sau această viață a fost una rea. Din perspectiva noastră mai înaltă, noi suntem conștienți că toate viețile noastre 3D sunt holograme pe care noi le-am creat, noi am jucat în ele, noi am pierdut sau noi am câștigat.

Acesta este ACUM-ul pentru a ne Iubi pe noi înșine pentru că am jucat în această hologramă, să ne dăm seama de tot ceea ce am câștigat și să spunem

”În regulă, acum mergem Acasă. Aceasta a fost o hologramă interesantă.”

Cu toate acestea, aceasta este cea mai importantă parte a călătoriei noastre acasă.

În timp ce ne deconectăm de la hologramă ne dăm seama că ”ACEASTA este partea vieții noastre care este REALĂ”

 Link către înregistrarea în limba engleză a întâlnirii de la Echinocțiul din acest an


Traducere Monica Poka



Bucătarul Cosmic


Această canalizare în direct a fost oferită
în Woodridge, Ilinois în 26 Iulie 2015 de
către Kryon prin Lee Carroll

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic.

Dragă Ființă Umană, tu nu ești în dimensionalitatea noastră și noi recunoaștem acest lucru. Voi nu ne puteți vedea așa cum vă vedem noi. Acesta pare a fi un test, iar voi sunteți conștienți de el. Cu toate acestea, nu este un test al Ființei Umane, ci mai degrabă este un test al energiei. Cât de departe veți merge cu energia divină pe care o descoperiți în voi? Cât de departe veți întinde mâna pentru a întâlni mâna Creatorului din voi? Voi sunteți o piesă din creația binevoitoare a pământului, deghizată ca Ființă Umană în formă corporală, inconștienți de semințele voastre creatoare sau măcar de modul în care ați ajuns aici. Asta sunteți voi. Cu toate acestea, în forma voastră liniară, voi continuați să puneți toate întrebările liniare comune ”Cum ar trebui să fac asta sau aia? De câte ori ar trebui să o fac? Cât de des? Ce durată?”

Toate întrebările pe care voi le puneți sunt minunate – dacă noi am fi liniari. Dar nu suntem. Mulți dintre voi sunteți confuzi în legătură cu ce să faceți în continuare și cum să o faceți. Întotdeauna întrebați și de sincronizarea implicată. Nu este de mirare că puneți aceste întrebări liniare, pentru că ele dovedesc faptul că sunteți conștienți de calea voastră spirituală. Acest lucru este onorat! Dar vă spunem din nou, chiar dacă voi întrebați într-un mod liniar, intelectual, noi suntem în măsură să vă răspundem numai într-un mod intuitiv, conceptual. Cu toate acestea, din cauza faptului că voi auziți numai într-un mod liniar, nu veți înțelege nimic pentru că antena înțelegerii voastre este liniară.

Voi așteptați după lista voastră 3D ce să faceți, sau așteptați un răspuns liniar, practic, la o întrebare practică. Dar ceea ce noi vă vom oferi vor fi concepte care să vă ajute să vă orientați în lucrurile care sunt chiar dincolo de ceea ce voi cereți. Vă oferim, de asemenea, în mod constant conceptele iubirii chiar și atunci când ne întrebați ”cât de mult, cât timp”. Aș vrea să vă relaxați – voi toți – în brațele lui Dumnezeu chiar acum.

 Izolarea de Spirit

Credința spirituală organizată de pe această planetă este într-o energie foarte veche, a supraviețuirii. Aceasta plasează sufletul într-o stare de izolare, într-o cutie liniară umană. Sistemele voastre spirituale nu vă văd absolut deloc sufletul ca și parte a lui Dumnezeu. El este suspendat cumva într-un loc în care va supraviețui sau nu va supraviețui. Dacă nu faceți lucrurile umane liniare în mod corect, sufletul vostru etern va fi pedepsit sau răsplătit în consecință. Dragilor, vă sună aceste informații ca și cum ar fi Creatorul, sau ca și ceva ce omul a creat pentru voi? Aș vrea să vă debarasați de conceptul că sufletul vostru este cumva în întuneric și că este legat de acțiunile umane. Sufletul vostru este parte din voi și din mine. Noi suntem înrudiți; noi suntem aceiași de-a lungul întregii istorii și există o nouă energie pe planetă care literalmente strigă la voi printr-un transmițător la care nu sunteți încă destul de acordați. Vreau să vă relaxați și să simțiți iubirea acestei mari schimbări de paradigmă. Este atât de important pentru voi să înțelegeți cât de integrați suntem cu voi!

Este o atât de mare neînțelegere în legătură cu adevărata relație dintre Oameni și Dumnezeu. Când meditați, știți că am fost împreună cu voi toată ziua. Înțelegeți acest lucru, nu-i așa? Suntem conștienți de viața voastră și de toate circumstanțele. Existența voastră și sufletul vostru îi sunt în totalitate cunoscute lui Dumnezeu!

Aș vrea să vă apropiați lucrurile mai ușor și cu mai multă răbdare și înțelegere. Poate că ați putea spune ”Dragă Spiritule, nu înțeleg ce se întâmplă și nu înțeleg ce ar trebui să fac în continuare. Sunt puțin confuz/ă. Ce ar trebui să fac?” Ce vă așteptați să vă spunem? ”Fă patru pași, întoarce-te spre stânga și fă cinci respirații profunde?” [Kryon râde] Nu va fi așa. Răspunsurile noastre vin din sincronicitatea, schimbarea și conceptele pentru voi.

”Kryon, care este sincronizarea pentru situația mea?” Răspunsul la această întrebare este întotdeauna același. Ai răbdare până când sincronicitatea se dezvăluie. Dar acesta nu este un răspuns liniar și mulți sunt frustrați din această cauză. La urma urmei, acest răspuns nu este pe nici o dată sau oră. Dragilor, este momentul să înțelegeți mai pe deplin sincronicitatea.

Metafora Bucătarului

Vă voi prezenta acum o nouă metaforă. Vom găti o mâncare. Acum, acest lucru îl face pe partenerul meu să devină foarte nervos, deoarce el habar n-are de gătit. Relaxează-te doar. [Vorbindu-i lui Lee]

Gătirea unei mâncări fine este o artă pe această planetă. Vouă vă place mâncarea și cei mai buni bucătari sunt cei care încep devreme și pregătesc și pregătesc și pregătesc. Într-o bucătărie profesională, sunt mai mulți bucătari, dar în această metaforă nu este decât unul.

Poate că ați gătit pentru o familie mare, iar acum vreți să pregătiți o mâncare exotică, poate puțin diferită de orice rețetă existentă. Poate că sunteți acel tip de bucătar care-și inventează propria rețetă și își folosește intuiția de bucătar? Oricare ar fi cazul, adeseori începeți prin amestecarea ingredientelor în curs de pregătire. Unii dintre voi vor pune, de fapt, aceste ingrediente în recipiente, pregătite să fie puse împreună în ceea ce urmează a fi preparat la momentul potrivit. La început nu le amestecați. Mai degrabă veți avea un bol cu salată verde, un bol cu orez și probabil câteva legume. Apoi, vor fi sosurile și sucurile naturale cu care mâncarea va fi pregătită și care vor fi adăugate mai târziu.

Sunt unele ingrediente care vor fi baza mâncării și care sunt gătite la o temperatură mai joasă și scoase afară atunci când temperatura crește. Acestea pot fi puse de o parte și apoi gătite mai târziu, pe măsură ce mâncarea de bază este preparată. Sunt apoi condimentele – înainte, în timpul și după gătirea mâncării. Și pe acelea le veți pune în diferite recipiente și boluri. Ca un mare bucătar, în prealabil, ați putea chiar amesteca condimentele.

S-ar putea să le pregătiți chiar cu o noapte înainte, deoarece ar putea fi unele componente ale mâncării care este necesar să fie frăgezite sau marinate într-un anumit fel, poate chiar pre-pregătite, pentru ca să fie potrivit pregătite în finalizarea mâncării. În cele din urmă ele vor fi puse laolaltă în toată frumusețea și eleganța lor. Aroma va fi minunată, gata de a fi consumată, cu un gust admirabil. Când sunt combinate cu anumite tipuri de sosuri și cu anumite băuturi, acesta este un festin plin de iubire și mare apreciere. Felicitări! Pentru că, ca și bucătar, chiar știți ce faceți.

Bucătăria Învie

Acum am de gând să schimb metafora, așa că fiți pe fază. Povestea noastră continuă și paradigma realității bucătăriei voastre tocmai a suferit o schimbare. Fiecare ingredient din fiecare bol are acum o conștiință unică. De asemenea, nici un ingredient din nici un bol nu are habar de ceea ce vreți voi să faceți – nici unul. Ingredientele nu au habar nici despre mâncarea finală. Ele sunt doar ingrediente care stau acolo, dar pentru că acum au conștiință, ele pot avea acum și o atitudine! Ei bine, nu neapărat o atitudine negativă, dar cu siguranță una de curiozitate.

Voi sunteți bucătarul și voi sunteți creatorul mâncării. Ca și bucătar, ați așezat toate ingredientele în jurul vostru în boluri și în recipiente etanșate, pregătindu-le să fie gata de folosit. Haideți să spunem, de exemplu, că una dintre ele este salata verde. Ea poate fi chiar una dintre primele ingrediente care trebuiesc pregătite pentru că trebuie să fie răcită. Este posibil să fi fost pusă la frigider într-un recipient etanș cu 24 de ore înaintea servirii mâncării! Dar ea stă acolo în frigider, singură – și dintr-o dată se plânge ”De ce sunt eu în frigider? Uite, n-am putut să ajut, dar am observat că atât de multe lucruri se petrec. Eu sunt singură. Ce se întâmplă? De ce sunt eu în acest frigider și cât timp va mai trece până când mă voi întâlni cu legumele? Acest lucru este inacceptabil.”

Acum, legumele sunt înnebunite pentru că și ele se așteptau să se fi întâmplat ceva până acum (legumele sunt de multe ori așa). Ele așteaptă și așteaptă, dar bucătarul tot altceva pregătește – sosul. Sosul habar n-are de nimic (cam așa este sosul). El este pur și simplu ferict să fie acolo, indiferent de orice altceva. El nu știe pentru ce este agitat și ce urmează să se întâmple. Este pregătit pentru orice s-ar întâmpla dar este conștient de o ciudată asezonare cu care este amestecat. Este un pic neliniștit (nimic nu este mai rău decât un sos anxios).

Dragilor, în această metaforă, Spiritul gătește o mâncare împreună cu voi pentru viața voastră, dar aceasta întotdeauna va fi gătită cu alții. Metafora este aceasta: În care bol cu ingrediente sau recipient vă aflați voi? Cum veți fi pregătiți? Cât timp va trece până când celelalte ingrediente vor ajunge să fie într-un anumit fel împreună cu voi, astfel încât mâncarea finală să fie gata? Sunteți de acord cu faptul că este nevoie de un anumit timp pentru pregătire? S-ar putea să vă alăturați cu unele boluri acum, dar încă nu există finalizarea și lucrurile sunt blocate. Cât va dura? Uneori bolurile sunt combinate, doar ca să stea ceva mai mult acolo!

Toată această planificare cu alții depinde de sincronicitate. Și ea trebuie să fie coordonată. Când anumite boluri cu ingrediente se întâlnesc unele cu altele și sunt gata, ele sunt pregătite. Dar apoi amestecul poate că trebuie conservat un timp. Deci, dacă sunteți salata verde și spuneți ”Dragă Spiritule, eu aștept! Cât va dura asta? Ce ar trebui să fac? Ești acolo?” Răspunsul adevărat este ”Calmează-te salată verde!”

[Râsete]

Adeseori când ajungeți să deveniți religioși și frustrați, spuneți ”Salată verde, roagă-te!”

[Asta este gluma lui Lee, nu a lui Kryon. Mai multe râsete]

Ingredientele acestei mâncări minunate sunt adunate și pregătite frumos și cu eleganță. Ele participă la mâncare în sincronizarea dată de bucătarul șef. Dar fiecare ingredient este în totalitate inconștient de modul în care se va alătura celorlalte ingrediente sau dacă acest lucru va avea măcar loc. Sunteți nerăbdători, nu-i așa? Ca și ingrediente vreți să știți când, unde și peste cât timp. Bucătarul știe pentru că bucătarul se uită peste toate ingredientele și cunoaște planul. Când sunt puse laolaltă, dragilor, acest lucru are loc pe neașteptate și dintr-o dată. Dar chiar și atunci, este mai multă acțiune, pentru că mai sunt și alte ingrediente care mai trebuiesc adăugate chiar și la mijlocul pregătirii mâncării și chiar și la masă în timpul servirii!

Cum vă descurcați cu asta? Sunteți implicați în pre-prepare sau mai târziu, în timpul gătirii? Poate că sunteți sarea care se adaugă la urmă? Nu știți, nu-i așa? Și asta-i problema. Cât de multă încredere aveți în bucătar? Vă fierbe la foc mic, fără nici o glumă, ca să aveți încredere că cel ce este Creatorul, bucătarul șef, vă gătește mâncarea care să fie soluția finală pentru ceea ce voi ați cerut. Când se întâmplă acest lucru, indiferent despre ce este vorba, vor fi implicați întotdeauna și alții. Chiar și atunci când cereți o vindecare personală, aceasta îi va implica și pe cei din jurul vostru. Este o mâncare care este preparată cu multe ingrediente. Înțelegeți acum că pentru a avea un răspuns și alte Ființe Umane vor fi implicate? Înțelegeți că acestea au liber arbitru?

Acum, haideți să facem această mâncare și mai complicată! Fiecare ingredient, nu numai că are o atitudine, dar are acum și liber arbitru! Poate spune nu. Imaginați-vă cu ce se confruntă bucătarul în acest moment. Legumele se retrag! Va trebui să procurați alte legume. Acest lucru va întârzia puțin gătitul mâncării. Acum, legumele sunt procurate și pregătite. Wow! Acestea sunt legume chiar mai bune! Așa că toate celelate ingrediente trebuie să mai aștepte puțin, dar ele nu știu de ce. Acum salata este mai frustrată decât oricând, ambalată și așteptând în întunericul rece. Dar mâncarea este în continuare în procesul preparării ei pentru că, vedeți voi, bucătarul este foarte răbdător.

Elegant, acesta este sistemul. Este frumos, și greșit înțeles de către aproape voi toți! Voi vreți ca mâncarea să fie gata acum! Știu că înțelegeți această metaforă. Deci, care este locul vostru în scenariu? De când a început pregătirea mâncării? Este vreun final la orizont? Sunteți încă nerăbdători? Vreți finalizarea acum? Face un ocol aparent cumva? O puteți gusta, dar nu este încă gata?

Bucătarul vă cunoaște numele, dragii mei. Bucătarul vă iubește, dragilor, și tot ceea ce v-am spus este binevoitor față de voi. Ceea ce voi sunteți, într-adevăr, este salata verde și așteptați de atât de multă vreme! Ați fost răciți și poate chiar tocați. Apoi ați ieșit, dar ceva s-a întâmplat și ați fost băgați înapoi la rece! Apoi, brusc bucătarul descoperă că ingredientele s-au amestecat într-un mod neașteptat și că mâncarea își schimbă brusc direcția. Urmează să fie altceva! ”Înapoi în frigider, salată verde!”

Ceea ce are loc în cele din urmă este ceva ce voi n-ați fi putut proiecta niciodată într-un mod liniar. Contrar tuturor așteptărilor, rezultatul poate lua o direcție diferită – poate una mai bună decât a mâncării inițial planificate, pentru că ingredientele care au pășit în față pot să o facă chiar mai completă. Vedeți voi, bucătarul vede toate ingredientele tot timpul. Voi vedeți una singură – pe voi. Nimic nu este prea complex pentru bucătar.

Ce ziceți de asta? Sunteți dispuși să înțelegeți sincronicitatea? Să vezi cum funcționează toate înseamnă să ai răbdare și încredere în bucătar. V-am cerut acest lucru și înainte, chiar în lucrurile care păreau imediate, cum ar fi vindecarea. Uneori procesele de pe planetă care necesită răspunsuri imediate sunt pur și simplu o parte din marea imagine de ansamblu. Uneori nu veți înțelege de ce legumele s-au retras sau chiar de ce moartea pare să triumfe. Mâncarea finală este una mai mare decât vă puteți voi închipui, dragilor. Dar dincolo de toate astea, vrem să știți că niciodată nu ne-am deconectat de la voi – niciodată. Vedeți voi, noi vă știm pe nume. Voi sunteți familia noastră. Nu poate fi mai clar de atât că mâna noastră vă este întinsă. Mâncarea este una bună. Aveți încredere în bucătar. Răbdare!


Traducere Monica Poka


joi, 24 septembrie 2015

Noul Pământ și Limbajul Luminii


De Suzanne Lie

Bună, eu sunt un Întâmpinător pe Noul Pământ. Avem aici un acord că ori de câte ori apare o nouă ființă, ne oprim din ceea ce facem pentru a-i oferi ajutor. Spun ”ființă” mai degrabă decât ”persoană”, pentru că în această versiune de o frecvență mai înaltă a Pământului intră și forme de viață non-umane.

De fapt, multe dintre plantele și animalele care au ajuns ”pe cale de dispariție” în Matricea Pământului sunt în viață și bine pe Noul Pământ. Din moment ce toate formele de viață de aici sunt conștiente și capabile să comunice cu alte forme de viață, noi suntem în măsură să ajutăm plante, animale și elementali, precum și oameni.

Pentru noi este o experiență minunată să putem comunica cu animalele, plantele și cu Silfidele (Elementalii Aerului), Ondinele (Elementalii Apei), Gnomii (Elementalii Pământului) și Salamandrele (Elementalii Focului). Aceste Ființe minunate nu vorbesc engleza, așa cum fac eu acum, dar nici noi n-o facem.

Pe Noul Pământ toate formele de viață vorbesc un limbaj care este liber de timp și spațiu. Este limbajul pe care întotdeauna l-au vorbit oamenii, animalele, plantele și elementalii. Prin urmare, noi suntem destul de uimiți și de încântați că putem comunica cu ele. De asemenea, este o experiență uimitoare pentru noi, mai ales pentru noii oameni care s-au simțit întotdeauna separați de Mama Natură, să intre în comuniune cu toate plantele, animalele și elementalii.

miercuri, 23 septembrie 2015

Gaia Vorbește despre Elementalii săi - Gnomii Vorbesc



De Suzanne Lie

Loialii mei Ascendenți,
Sunt Mama voastră Pământ. Membrii Tărâmului meu Elemental sunt Ființe de energie puternice care mă ajută în mod constant să-mi creez și mențin forma mea fizică. Expresiile cu frecvența cea mai înaltă ale Tărâmului Elemental, pe care voi le cunoașteți ca și Pământ, Aer, Foc și Apă, sunt Elohim, care sunt creatorii și deținătorii formei mele trei dimensionale.

Elohimii își au sălașul în dimensiunile opt la doisprezece pentru a-și ghida asistenții din Tărâmul Devic care rezonează la dimensiunile de la cinci la opt. Spiritele Deva primesc ”Idealul Devin” de la Elohimi și transferă aceste Calități Divine Tărâmului Elemental.

Elementalii sălășluiesc în dimensiunile patru înalt și cinci pentru a crea forma și a vizita fluxurile de viață care poartă forme în dimensiunile trei și patru ale realității multidimensionale ale lui Gaia. Elementalii ajută în crearea formelor pentru fluxurile de viață patru dimensionale și apoi ajută aceste fluxuri de viață să-și expansioneze forma în dimensiunea a treia.

Aș dori ca acum să vă focalizați asupra dragilor mei Elementali care au lucrat cu foarte mare sârguință ca să ajute nenumăratele mele forme de viață să-și transmute forma aleasă de ele, în dimensiunea a cincea. Elementalii le asistă de zor pe ființele mele umane, animale și plante să-și ridice rezonanța din frecvențele trei/patru dimensionale în frecvențele patru/cinci dimensionale.

În cele din urmă și omenirea se va transmuta în expresiile ei cinci dimensionale. Tranziția din expresia trei dimensională în expresia patru dimensională nu este prea dificilă deoarece ea implică doar expansiunea conștiinței trei dimensionale în aura patru dimensională.

Dați-mi voie să vă reamintesc că eu, Gaia, îmi văd toate formele mele de viață ca expresii egale ale întrupării mele. Prin urmare, plantele, animalele și oamenii (animale mai înalte) mei sunt TOATE egale în inima mea. Știu că oamenii mei s-au pierdut în iluzia că expresia lor este superioară expresiilor plantelor și animalelor.

Această concepție eronată le-a permis celor pierduți să provoace o mare distrugere copiilor mei plante și animale, precum și pământului, apei, vremii și atmosferei mele. Din fericire, oamenii mei ascendenți își amintesc treptat că ÎNTREAGA viață este UNA.

Această amintire le permite oamenilor mei ascendenți să mă ajute în procesul ascensiunii planetare. Din nefericire, mulți dintre oamenii mei mai sunt încă adormiți și continuă să dăuneze altor expresii ale formei mele. Elementalii mei au vindecat daunele provocate în nenumărate zone ale corpului meu planetar, dar nu pot ține pasul cu comportamentul distructiv al oamenilor. 

Elementalii mei îi ajută acum pe oamenii mei ascendenți în speranța că acești oameni iluminați îi pot vindeca pe oamenii distructivi. Le voi permite acum Elementalilor mei să vorbească pentru ei înșiși. La fel ca multe dintre formele mele de viață, Elementalii mei trăiesc în Conștiința Unității. De fapt, singurele forme de viață care experimentează conștiința individuală sunt oamenii mei.

Această conștiință individuală a fost în același timp o binecuvântare și un blestem pentru omenire și pentru mine. Vorbind în numele tuturor membrilor planetei mele, spun ”Vă mulțumesc oameni dragi pentru întoarcerea voastră escaladantă la Conștiința Unității. Eu, Mama voastră, sunt foarte mândră de faptul că voi încă mai dețineți ”scânteia individualității” voastre în timp ce vă amintiți și să vă îmbrățișați Conștiința Unității expansionate.”

Pentru oameni individualitatea a fost o consecință a intensei mele polarități. Din fericire, pentru că eu mă întorc la expresia mea cinci dimensională a Conștiinței Unității, nu voi mai fi împovărată de provocările intensei separări a frecvențelor mai joase ale realității.

Cu toate acestea, este dificil pentru Tărâmul meu Devic să-și mențină formele stabile în timp ce atât de multe gânduri negative, emoții și concepte de dominare îmi umplu aura planetară. Din fericire, oamenii mei ascendenți își amintesc puterea creatoare a gândurilor și a emoțiilor lor. Ei învață și să-și echilibreze atributele divine ale înțelepciunii, puterii și iubirii.

Prin urmare, înainte ca Elementalii mei să vină în față pentru a comunica cu voi, aș dori să le mulțumesc dragilor mei oameni ascendenți că-și amintesc isprăvnicia pe care au promis să o mențină asupra corpului meu. Elementalii mei, care lucrează cu sârguință la revenirea formei mele în expresia sa cinci dimensională, sunt foarte încântați să se bucure de cooperarea oamenilor mei ascendenți.

Un comentariu de final pentru oamenii mei ascendenți, vă rog să vă amintiți că și voi aveți în corpul vostru Elementali care vă ajută în procesul vostru de ascensiune. Pe măsură ce vă amintiți să cooperați cu proprii voștri Elementali interiori, veți descoperi că transmutarea formei voastre va avansa într-un mod din ce în ce mai armonios și iubitor.

Primii mei Elementali care vin să vă vorbească sunt Elementalii Pământului, Gnomii.


Gnomii, Elementalii Pământului, vorbesc:

Bună Acumuitate Oameni Dragi,
Spunem ”Acumuitate” pentru că noi experimentăm numai ACUM-ul, așa cum o fac toți Elementalii. Noi experimentăm timpul numai prin percepția oamenilor noștri. Spunem ”oamenii noștri” pentru că noi trăim într-o unitate completă cu corpurile umane prin care curgem.

Noi, Elementalii Pământului suntem adeseori cunoscuți oamenilor drept Gnomi. Noi am fost implicați în vindecarea imenselor vătămări pe care oamenii le-au adus corpului lui Gaia, precum și alor lor proprii. Oamenii nu numai că au introdus în corpul lor o grămadă de substanțe toxice, dar au pus multe substanțe toxice și în corpul lui Gaia.

Aceste toxine au dăunat tuturor formelor de viață de pe corpul sacru al lui Gaia. Nu vom intra în enumerarea multelor moduri în care oamenii au otrăvit pământul și au perturbat echilibrul naturii pentru că acum suntem aici pentru a vă mulțumi.

Dragi oameni treziți și ascendenți, vrem să vă mulțumim pentru curățarea multora dintre rănile voastre personale și planetare care au rezultat din lunga călătorie a omenirii prin nopțile întunecate ale uitării. Noi îi putem percepe instantaneu pe oamenii care sunt în procesul vindecării corpurilor lor personale, precum și a corpului lui Gaia, pentru că ei acceptă mai multă lumină în forma lor.

Ei iau în ei această lumină, care le împinge întunericul inconfortabil la suprafață pentru a fi vindecat, deoarece ei sunt pregătiți să se curețe pe ei înșiși pentru a ajuta mai mult la ascensiunea planetară. Noi Gnomii putem transmuta mult mai ușor frecvențele trei/patru dimensionale ale omenirii prin ajutorul conștient dat de oamenii ascendenți.

De asemenea, ne ajută foarte mult atunci când oamenii își amintesc să-și trimită iubirea lor necondiționată comunităților noastre pământești, muntoase, din peșteri și de sub pământ. Când noi, Gnomii, suntem împuterniciți prin iubirea necondiționată a omenirii, putem lucra mult mai complet împreună cu oamenii pentru a curăța mizeria negativității lor trei și patru jos dimensionale.

Procesul prin care noi curățăm oamenii este similar îndepărtării florilor moarte de pe o plantă. Preaiubitele noastre flori își iubesc fiecare componentă a lor și își răspândesc forța de viață în mod egal prin ființa lor. Când oamenii îndepărtează florile moarte, energia care s-a îndreptat cândva spre vindecare poate să se îndrepte spre o nouă creștere.

În același fel, atunci când noi ajutăm oamenii să primească în ei mai multă lumină, le putem aminti în același timp că această lumină va revela orice întuneric interior, care este de obicei o versiune a fricii. Este de FOARTE mare ajutor pentru noi atunci când oamenii își transmută gândurile, emoțiile și acțiunile astfel încât să nu mai creeze răni astrale pe corpul fizic al lui Gaia. Odată ce aceste răni sunt create, noi, Elementalii, trebuie să ne concentrăm pe vindecarea lor.

Pe de altă parte, dorim să le mulțumim oamenilor care ne ajută acum la transmutarea vătămărilor care au fost create de uitarea omenirii și nevoia de a domina. Motivul pentru care oamenii au fost atât de distructivi se datorează faptului că ei și-au uitat propria lor putere.

Mulți oameni au uitat că ei au puterea de a crea sau dăuna ”pur și simplu” prin gândurile și emoțiile lor. Această putere uitată este cea pe care noi, Elementalii, dorim să o abordăm. Dacă vreți să rămâneți pe Gaia în timp ce ea transmută în expresia sa cinci dimensională, trebuie să vă amintiți că FIECARE gând și FIECARE emoție a voastră se va manifesta.

Din fericire, există o realitate prag a Noului Pământ, care va continua să aibă o scurtă întârziere între gânduri, emoții și manifestare. Cu toate acestea, chiar și în acea realitate NU veți fi în măsură să vă atașați atenția și percepțiile la NICI o matrice cinci dimensională dacă cădeți în frică. Atunci când cădeți în frică, rezonanța voastră cade înapoi în dimensiunea a patra joasă și a treia.

Noi, Gnomii, lucrăm mult cu Matricea lui Gaia, care se aseamănă cu oasele din corpul uman. Matricea crează și susține formele și iluziile Zonei 3D locuibile a Pământului în același fel în care oasele voastre vă susțin vehiculul vostru pământesc.

Dacă sistemul de susținere a oricărei forme de viață nu este puternic, atunci întreaga formă de viață va fi slăbită. Este minunat, și atât de profund  apreciat, faptul că mulți oameni participă la ceremonii de vindecare pentru Mama Pământ a lor.

Datorită dorinței voastre de a ne ajuta, vă cerem să ne ajutați în vindecarea Matricii lui Gaia astfel încât Ea să-și poată transmuta Matricea în formatul ei de o frecvență mai înaltă. Suntem conștienți și de distrugerea deliberată pe care oamenii întunecați au creat-o pe corpul lui Gaia și de daunele create de lăcomia pentru mai mult și mai mult, mai mare și și mai mare.

Cu toate acestea, asta este o problemă pe care voi oamenii ar trebui să o rezolvați. Știm că masele se trezesc din lungul lor somn al îndoctrinării și dominării. În fiecare zi se trezesc din ce în ce mai mulți oameni care se ridică pentru dreptul lor de a avea o viață fericită și pentru a-și lua puterea înapoi.

În lunga noapte întunecată a ultimilor 12.000 de ani, mulți oameni au suferit foarte mult. Din fericire, sunteți suficient de treziți ca să vă putem aminti cu multă iubire să fiți responsabili de propriile voastre gânduri și emoții. Vă rugăm să rețineți că fiecare gând al vostru se manifestă și că fiecare emoție a voastră îi dă viață acelei manifestări.

Dacă ați putea vedea multele forme gând pline de frică pe care noi trebuie să le ”pensăm de pe corpul lui Gaia”, atunci cu toții ați fi foarte rușinați. Sunteți conștienți de faptul că vă lăsați gunoiul fizic pe pământ, în apă, pe cer.

Pe măsură ce percepțiile voastre se expansionează în frecvențele mai înalte, veți deveni din ce în ce mai conștienți de gunoiul patru dimensional pe care oamenii îl răspândesc în aura corpului lor, a caselor lor, a locului lor de muncă și în fiecare loc în care își pierd stăpânirea conștiinței și cad în frică.

Dacă ne chemați, vă vom ajuta să vă amintiți că VOI sunteți creatorul realității voastre. Vă întrebăm acum, ce gânduri ați avut astăzi? Ce emoții ați experimentat? Dacă nu știți ce să răspundeți la întrebarea noastră, atunci uitați-vă doar la modul în care s-a desfășurat ziua voastră.

Voi ați creat această zi. Dacă doriți să aveți o zi mai bună, atunci FIȚI stăpânul propriei voastre energii. Fiți conștienți de faptul că noi, Tărâmul Elemental, suntem obligați să creăm ceea ce voi gândiți și simțiți. Amintiți-vă să recunoașteți și să simțiți puterea înțelepciunii voastre și înțelepciunea iubirii voastre.

Suntem bucuroși să vedem că unii dintre voi încep să-și transmute vehiculul bazat pe carbon într-un Corp de Lumină cristalin. Vă rugăm să vă amintiți că fiecare om este UNA cu Gaia. Prin urmare, pe măsură ce fiecare dintre voi vă transmutați propria voastră formă fizică, elementalii voștri cinci dimensionali vă vor părăsi corpul prin intermediul fiecărei expirații pentru a fi inhalați de un alt om, animal, plantă sau formă gând.

Da, și plantele și formele gând inspiră. Cum ar putea altfel primi lumina? Desigur, modul în care ele inhalează este diferit de al vostru. Dar, trebuie să vă reamintim să vă obișnuiți cu formele de viață care poartă forme care sunt foarte diferite de forma voastră umană. De asemenea, în timp ce expirația voastră călătorește prin mediul vostru și este inhalată de către alți oameni care transmută, acești alți oameni se conectează cu esența voastră.

Apoi, într-o zi, cercul se va închide, iar voi veți simți acea ”esență a voastră înșivă” într-o persoană pe care n-ați mai întâlnit-o niciodată. Prin acest mod de împărtășire a respirației voastre lumea voastră bazată pe carbon va transmuta într-o lume bazată pe cristalin.

Amintiți-vă că noi, oameni și Elementali, suntem o echipă care poate lucra ca UNUL pentru ascensiunea planetei noastre. Începeți prin a simți energia noastră elementală în corpul vostru. Vedeți-ne în corpul vostru, pe/în pământul vostru, în grădinile voastre și sub copacii voștri.

Le suntem extrem de recunoscători acelora dintre voi care crează ceremonii de vindecare și vă ridicați pentru drepturile lui Gaia. Cu toate acestea, vă cerem un pic mai mult. Vă cerem să vă amintiți că VOI vă creați realitatea prin gândurile și emoțiile voastre.

Dacă conștiința voastră devine întunecată și plină de frică, ne dați de făcut o grămadă de muncă în plus. Pe de altă parte, atunci când conștiința voastră este plină de lumină și iubire necondiționată, ne ajutați mai mult decât v-ați putea imagina vreodată.

Noi, Elementalii Pământului lui Gaia, vă mulțumim anticipat pentru ceea ce noi ȘTIM că veți face!





Traducere Monica Poka