joi, 31 decembrie 2015

Curățarea – Consiliul



De Ronald Head

Încă o dată vom începe prin a cere ca data zilei de astăzi să fie inclusă în mesaj. Astăzi este 30 Decembrie 2015.

Aproape toți cei care ne urmăresc mesajele cunosc frecvența undei permanente a Pământului numită Rezonanța Schuman. Această frecvență are efecte definite asupra ființei umane. Există, de exemplu, o corelație între creșterea constantă în frecvență din ultimii ani și percepția voastră asupra trecerii din ce în ce mai rapide a timpului.

Pentru aproape toate perioadele de când voi cunoașteți această rezonanță, ea a fost aproape constantă. În ultimii câțiva ani, ea a ajuns să fie mai mult decât dublă. Asta pare să corespundă trezirii conștientizării omenirii, nu-i așa? De fapt, pe măsură ce frecvența creștea, natura umană părea să se calmeze și să devină mai plină de compasiune. Ați început să căutați în interior din ce în ce mai mult.

Deci, de ce am cerut ca această dată să fie înregistrată? Ieri frecvența a atins un nou vârf. Acum, ea a fost bătută în cuie de ceva vreme. Uneori urcă puțin, așa cum aceste lucruri sunt măsurate. Ieri a fost un vârf de mai mult de 50 de Hz. Ați crezut că a fost remarcabil când a ajuns la 16 Hz.

Deci, ce avem a vă spune despre asta? Ei bine, v-am vorbit deja de ceva vreme, și prin mai multe canale, despre curățarea pe care energiile care intră vă ajută să o faceți. Și acest lucru este adevărat. V-am vorbit, de asemenea, și despre diferitele efecte pe care acestea le au asupra unora care au un anumit scop și asupra altora care au un alt scop, sau, cum s-ar spune, cei care se trezesc și cei care nu o fac. Și am mai spus că există un ultim puseu de curățare prin care veți trece în scurt timp. Ghiciți ce!

Imaginați-vă că ați încercat să curățați apa murdară din furtunul din grădină. Mergea destul de bine, dar tot a mai rămas un pic mai mult decât ați fi dorit. Așa că v-ați dus la robinet și l-ați deschis complet. Prin urmare, dacă ați simțit, sau simțiți, sau observați unele schimbări bruște în ceea ce se petrece în voi sau în jurul vostru, relaxați-vă. Este doar o altă curățare. Și dacă vă simțiți foarte bine, zâmbiți și bucurați-vă de ea. Gândiți-vă la ea ca și la un început promițător pentru noul vostru an.

Oh! Și nu uitați să vă țineți bine de draga voastră viață, cum spuneți voi.  



Traducere Monica Poka


Copyright © Ronald Head. Toate drepturile rezervate. Aveți dreptul să copiați și redistribuiți acest material, atâta timp cât nu-l modificați în nici un fel, conținutul rămâne complet, și să includă Copyright link: http://ronahead.com/

miercuri, 30 decembrie 2015

Fuziunea cu Cel Mai Înalt Aspect al vostru – Sananda – Frăția Albă Galactică


De Jenny Schiltz

Venim astăzi spre voi cu o informație importantă în ceea ce privește acest proces și ceea ce are loc la nivel energetic. Acumularea energiilor împinge fiecare persoană să-și ridice vibrația și să fuzioneze mai deplin cu sursa sufletului său; sinele său mai înalt. În acest moment fiecare ființă de pe Pământ este afectată de această schimbare, dar fiecare într-o măsură diferită. Nimeni nu este lăsat pe dinafară din aceste schimbări energetice, și asta include pământul, tărâmul elemental, plantele și fauna voastră, precum și toate ființele care au fost de acord să ia parte la această incredibilă călătorie de creștere a sufletului. Modul în care fiecare dintre voi este afectat depinde de munca care a fost făcută până acum.

În acest moment mulți dintre cei înainte inconștienți încep să simtă frământările de nemulțumire, de a dori mai mult sens și pace în viețile lor. Aceasta este etapa în care cineva poate experimenta mari perturbări în viața sa. Pentru unii acestea pot lua forma pierderii locului de muncă, relocării, schimbării relațiilor, chiar și pierderea celor dragi. În timp ce aceste lucruri pot fi dificil de înțeles, aceste schimbări ajută la eliminarea tuturor straturilor, sistemelor de credință și a personalităților care au fost adoptate în timpul vieții pe pământ. Tot ceea ce nu este în aliniere cu sinele autentic trebuie să plece. Numai prin schimbări drastice cineva începe să pună la îndoială tot ceea ce este în jurul său. Cât de mult va dura această fază de creștere depinde numai de persoană și de cât de ușor poate să dea drumul la toată rezistența. Unii sunt în stare să audă cele mai mici șoapte ale sufletului și să acționeze sub impulsul lor, unii s-ar putea să aibă nevoie de mai multă încurajare. Înțelegeți că nu există căi corecte sau greșite ca cineva să se trezească. Fiecare cale, fiecare alegere este o experiență care asigură creșterea sufletului. Acelora dintre voi care sunteți treziți, vă cerem să-i ajutați și conduceți pe frații și surorile voastre, fiind susținători și plini de compasiune. Acesta este un moment în care vindecătorii în toate formele vor fi foarte necesari.

Unii au experimentat deja schimbări drastice în multe domenii ale vieții lor și sunt acum pe calea încorporării tuturor aspectelor sufletului lor. Fiecare persoană de pe pământ are aspecte în tărâmul elemental, tărâmul angelic, ghizii săi și maeștri. Pe măsură ce cineva avansează pe această cale, încorporează aspectele fiecărei ființe care l-a ajutat în călătoria sa către sine. Fiecare aspect vă permite să vă amintiți mai mult natura voastră divină și măreția voastră pe măsură ce vă întoarceți la sursă. Pentru unii acest proces este destul de ușor, dar pentru alții este dificil. Depinde de cât de capabil este cineva să curgă cu schimbările și este în stare să dea drumul la tot ceea ce nu este în aliniere, pe măsură ce vă dați seama de scopul complet al sufletului vostru. Identificarea cu un singur aspect nu vă va permite să profitați de întregul potențial a TOT CEEA CE ESTE. Înțelegeți că voi sunteți toate aceste lucruri și totuși nici unul, la fel cum sunteți o persoană, dar toți sunteți UNA.   

Alții își fuzionează aspectele finale ale sufletului lor și făcând acest lucru descoperă că nu mai au un sine mai înalt în afara lor, ci ferm ancorat în ei. Aceasta este faza în care cineva devine maestrul care pășește pe pământ. Sufletul se va ancora în straturi și va ieși la suprafață din ce în ce mai mult pe măsură ce persoana înțelege și își curăță tiparele și tot ce nu este în aliniere. Acesta este timpul în care tot ceea ce a fost înainte înțeles și crezut va fi provocat. Ceea ce a fost crezut cândva a fi adevăr, nu mai este. Fiecare va fi chemat să-și stăpânească propriile sale gânduri și în același timp și manifestările hologramei din jurul lor. Pentru unii integrarea sinelui cel mai înalt poate induce anxietate deoarece trebuie să intre în ei pentru ghidare și să aibă încredere în tot ceea ce simt în loc să caute în afara lor. Niciodată încrederea nu a fost atât de importantă pe cât este acum. Cerem ca aceste suflete să pășească în rolurile lor de conducători și să ajute la ghidarea altora prin energii.

Toate aceste faze pot fi secătuitoare din punct de vedere fizic în timp ce corpul primește actualizări pentru toate sistemele și eliberează o densitate mentală și fizică nedorită. Multora actualizările sistemului electric le pot provoca simptome asemănătoare gripei. Este foarte important să vă mențineți hidratați în aceste momente deoarece un corp bine hidratat este în măsură să facă față mult mai ușor actualizărilor. Somnul, atunci când acesta este cerut, este esențial și el pentru ca aceste schimbări să poată avea loc. A fost convenit la nivel de suflet de către toată lumea ca toate codurile de lumină care vin pe pământ să continue să vină și fiecare va ajuta ca totul să se îndrepte către scopul lor destinat.

Suntem foarte mulțumiți de progresele făcute și asemeni vouă, putem simți construirea impulsului cu multă anticipare.

Fratele vostru în lumină,

Sananda


Conversație personală cu Sanada:

Jenny: A trebuit să râd când ai spus că unii aud șoapta sufletului și că alții au nevoie de mai multă încurajare. În ultimele săptămâni m-am simțit de parcă aș fi fost într-o revizuire a vieții, văzând unde mă îndeamnă ghizii, ghidându-mă în locuri în care pe care le-am ignorat multă vreme. A fost ca și cum spiritul mi-ar fi șoptit, apoi strigat, apoi m-ar fi lovit cu un ciocan și în cele din urmă cu un baros până când am strâns din dinți și pur și simplu am dat drumul. Pentru mine barosul a arătat ca o intervenție chirurgicală majoră, o vară într-o casă de convalescență, pierderea carierei mele și apoi a fermei. Totuși, pot vedea acum cât de mult am învățat prin fiecare ciclu, cât de multă experiență am câștigat și cum o pot folosi ca să-i ajut pe alții. Și pentru asta sunt recunoscătoare.

Sananda: Vei descoperi că cele mai întortocheate căi oferă cele mai mari lecții și creștere. Pentru că cei care sunt chemați să-i ajute pe alții, așa cum mulți dintre voi sunteți, este esențial să experimentați fiecare nivel, fiecare fază foarte profund. Cineva nu poate să-i ghideze pe alții numai dacă are o perspectivă care să rezoneze în interior cu persoana pe care o ajută.

Mulți sunteți duri cu voi înșivă, simțiți că ați eșuat în multe moduri. Vă cerem să încetați să vă mai vedeți în acest fel, ci mai degrabă să vedeți că ați câștigat înțelegerea mai multor faze și condiții umane și cum să treceți prin ele. Fiecare dintre eșecurile voastre percepute au fost de fapt o experiență pe care ați fost meniți să o aveți și să o depășiți.

Jenny: Mulțumesc, asta este de mare ajutor.

Am fost vizitată de curând, într-un vis lucid, de către bunica mea decedată.  Am fost surprinsă deoarece a trecut dincolo doar cu câteva luni în urmă. Mi-a spus că mai dețin o profundă furie, durere și probleme de abandon de când bunicul meu a trecut dincolo, chiar înainte ca eu să fi împlinit 9 ani. Mi-a explicat că ar trebui să văd despre ce este vorba, să recunosc aceste probleme și apoi să le dau drumul. Acestea sunt niște chestii profunde de care nu mi-am dat seama că sunt acolo și care îmi împiedicau întruparea sufletului. Am fost în stare să dau drumul la atât de mult, iar după aceea m-a cuprins o pace adâncă. Mi-a dat impresia că este o situație de tipul toată lumea pe punte și că primim ajutor din toate părțile.

Sananda: Da, toată lumea este ghidată și ajutată, cel mai des în timpul visului, de aceea somnul este atât de important în acest moment. El vă permite să integrați energiile, dar și să câștigați o mai mare înțelegere a limitărilor experimentate din perspectiva umană și să le eliberați.

Jenny: Nu toată lumea își amintește visele sau este în stare să vadă și/sau audă alte ființe și dimensiuni. Unii simt că sunt lăsați pe dinafară pentru că ei nu experimentează aceste lucruri.

Sananda: Toată lumea este ajutată, toți la diferite nivele și în momentul în care este potrivit pentru acel suflet. Mulți percep doar o fracțiune din ceea ce se petrece. Frica este cea care îi face să se judece pe ei înșiși și pe alții. Din perspectiva noastră, călătoria fiecărei persoane este perfectă așa cum este.

Sper ca întrebările și răspunsurile mele să vă ajute așa cum m-au ajutat pe mine. Vă țin pe toți în cea mai înaltă lumină și cea mai profundă iubire. Fiți binecuvântați cu toții. Vă mulțumesc tuturor celor care ați împărtășit și susținut această muncă. Acest lucru înseamnă mai mult decât veți ști vreodată.


Jenny


Traducere Monica Poka

Cum ar trebui să fie femeile și cum ar trebui să fie bărbații



Din ciclul De ale mele

Am tot văzut în ultimul pe timp distribuite pe rețelele de socializare, pe Facebook, articole scrise de diverse persoane, și femei și bărbați, despre cum ar trebui să fie femeile și cum ar trebui să fie bărbații. Bineînțeles, mă refer la cei care ar dori să aibă succes la sexul opus. Nu am să abordez acest subiect nici pro și nici contra, ci dintr-o cu totul altă perspectivă.

Ne naștem femei sau bărbați, în dimensiunea a treia/patra, pentru că asta este alegerea sufletului nostru care dorește să experimenteze realitățile Pământului din diverse perspective. Dar, corpul pe care sufletul îl alege nu reflectă esența sufletului pe care îl găzduiește.

Sufletul nu este nici feminin nici masculin, ci este și feminin și masculin în același timp, pentru că sufletul nu are nici gen și nici sex. Sufletul este energie. Iar energia nu este separată, deși în dimensiunea a treia și, din ce în ce mai puțin în a patra, suntem învățați că totul este separat. În dimensiunea a patra ȘTIM deja că separarea este o iluzie, în timp ce de la dimensiunea a cincea în sus nu putem trăi decât în unime.

Aceste lucruri sunt cunoscute deja de o mare parte a omenirii la nivel mental, dar în momentul în care vine vorba de aplicarea lor în viața noastră de zi cu zi, tot vechile căi sunt bătute. Adică, tu ești femeie trebuie să te comporți ca o femeie și să faci lucrurile pe care societatea i le-a hărăzit unei femei, iar tu ești bărbat și trebuie să te comporți ca un bărbat, așa cum societatea, familia, etc. se așteaptă de la tine.

În cazul în care faci altfel, vai și amar de capul tău, ”O femeie nu ar trebui să facă asta”, și ”Un bărbat trebuie să facă asta”. Să nu mai vorbesc de cazurile în care își fac publică existența cuplurile constituite din persoane de același sex. Să repet că sufletul nu are sex, ci caută doar experiențe care să-i satisfacă dorința și setea de experimentare? Probabil că ar trebui.

Bun. Haideți să admitem că sufletul nu are sex și că a venit la întrupare pentru a experimenta realitatea pământească din punctul de vedere al unei femei și apoi, sau înainte, al unui bărbat. Cred că în acest moment sunt foarte puține suflete pe Pământ, și aici includ copiii noilor timpuri, care să nu fi experimentat realitatea trei/patru dimensională a Pământului atât ca femeie cât și ca bărbat.

Aceste suflete și-au adunat experiențele pe care și le-au dorit și acum doresc să trăiască această realitate, aflată într-o puternică și continuă schimbare, așa cum ele sunt, de fapt. Ca suflete întregi, împlinite, fără nici o separare generată de un aspect exterior relativ. Ele pot să-și manifeste într-un singur corp atât latura feminină cât și latura masculină. Nu au nevoie de ceva exterior lor care să le ”întregească” pentru că ele sunt conștiente de unitatea lor indisolubilă.

Da, pot alege să formeze cupluri care nu mai sunt însă guvernate de aspectul exterior, ci de cel interior. Criteriile pe baza cărora cuplurile se formează și se vor forma în viitor sunt altele. Și unul dintre ele, foarte important, este nivelul de vibrație, rezonanța sufletului, nu aspectul exterior. Celor care sunteți tentați să-mi aruncați în față aspectul procreerii, am să vă spun că habar n-aveți cum se concep cu adevărat copiii. Dar acesta este un alt subiect.  

Din ce în ce mai multe Ființe Umane își vor demonstra auto-suficiența, adică lipsa nevoii de a se ”cupla” pentru a se simți întregi. Repet, asta nu înseamnă că cuplurile vor dispărea, dar ele se vor transforma și relația de cuplu se va schimba, așa cum se schimbă întreaga societate Pământească, fie că vreți, sau nu, să vedeți această schimbare care are loc chiar acum.

Se vorbește de destul de multă vreme de echilibrarea masculinului și femininului în aceiași Ființă Umană, dar oamenii sunt niște teoreticieni străluciți și niște practicieni execrabili. La teorie nu ne bate nimeni, dar când să punem în practică, este ca și în zicala ”La plăcinte înainte, la război înapoi.” Dragii mei teoreticieni, dacă nu veți fi modele și în practică veți fi ca și în povestea ”Regele este gol!”.

Iar celor care scrieți de zor articole despre cum ar ”trebui” să fie femeia sau bărbatul, vă recomand călduros să nu vă mai faceți publice frustrările, așteptările și neîmplinirile de orice fel, ci să vă puneți tastatura în slujba unității și a conectării, nu a separării și iluziei deșarte. Vorba lui Eminescu ”E ușor a scrie versuri/Când nimic nu ai a spune/Înșirând cuvinte goale/Ce din coadă au să sune.”

Priviți înainte dacă vreți să fiți un motor al unei societăți care acum se naște, altfel veți fi o frână care la un moment dat se va rupe. Puteți construi ceva nou sau puteți propti ceva ce oricum se va dărâma. Este la alegere. Să nu uitați însă că starea de conștiință este cea care vă determină realitatea. Și fiecare trăiește exact ceea ce proiectează din sine, pentru că ceea ce dai, este ceea ce primești. Întotdeauna.


Namaste!

Monica Poka

Interviu cu Steve Beckow – Partea întâi – Liniile Temporale




Dați click aici pentru a asculta în limba engleză înregistrarea completă

Punctul de Aprindere în Corpul de Lumină
Arcturienii

Interviu acordat în data de 7 Decembrie 2015 la emisiunea O Oră cu un Înger
Dr. Suzanne Lie – Invitat, Canal pentru Arcturieni
Steve Beckow – Gazdă, In Light Radio

Partea Întâia – Liniile Temporale


Steve: Am spus spre sfârșitul ultimei întâlniri că am dori să continuăm discuția intrând, poate, în acest concept evaziv al liniilor temporale. Nu știu dacă cineva poate să-mi explice foarte simplu cum vine treaba cu liniile temporale. Așa că m-aș îndrepta spre Arcturieni, care poate că ne-ar putea explica.

Arcturienii: Pământenilor, noi suntem Arcturienii și suntem fericiți să vorbim din nou cu tine, Steve.

SB: Mulțumesc că ați venit. Am sperat că ați putea expune tot acest subiect al liniilor temporale foarte simplu și clar, deoarece oamenii îmi scriu și mă întreabă ”În ce linie temporală sunt?” și ”Dar copiii mei, vin și ei în linia mea temporală?” Eu nu înțeleg deloc liniile temporale. Așa că, vă rugăm, ne-ați putea ajuta?

ARC: Da. Hai să începem prin faptul că linia temporală principală este, desigur, un concept trei dimensional. Deoarece, pe măsură ce intrați în dimensiunea a cincea, acolo nu este timp, este numai acum. Timpul este un concept trei, patru dimensional. El este activat acum pentru că atunci când voi curgeți în dimensiunea a cincea, va fi ca și cum v-ați scufunda într-un ocean. Și odată ce v-ați scufundat în acest ocean, toate viețile voastre sunt în mod continuu legate una de alta prin intermediul apei prin care ele curg. Acum, desigur, chestia este că, atunci când sunteți deasupra oceanului, toate viețile voastre sunt legate una de alta prin intermedul aerului pe care ele le respiră.

Cu toate acestea, cu percepțiile voastre trei, patru dimensionale, voi nu puteți percepe frecvența moleculelor de aer care vă leagă în unime. În timp ce, atunci când sunteți sub apă, care are o densitate mai mare dect aerul sau cerul, voi puteți vedea că acolo este un element care conectează fiecare ființă vie în unimea elementului apă.
Acum, elementul cerului conectează pe toată lumea care se află în afara apei, dar oamenii nu pot percepe acel concept atât de ușor pe cât o pot face atunci când sunt în apă.

SB: Hah! Ei bine, care este impactul liniilor temporale asupra noastră a tuturor celor care ascensionăm? Cum se vor arăta în viețile noastre astfel încât să le vedem?

ARC: Ei bine, aceasta este, desigur, o întrebare foarte vastă. Așa că vom face o clasificare de dragul gândirii trei, patru dimensionale. În dimensiunea a treia există linii temporale care sunt diferite de liniile temporale din dimensiunea a patra care sunt și ele diferite de liniile temporale – care nu vor fi niciodată numite linie temporală – din dimensiunea a cincea. Înțelegi ce spunem?

SB: Da, până acum.

ARC: Deci, vom începe cu dimensiunea a treia. Și, în dimensiunea a treia, după cum știi, fiecare realitate este o realitate vie prin interconectarea membrilor acelei realități. Așa că, pe Pământ există multe realități diferite. Există realitatea oamenilor care sunt treziți și știu că lumea este multidimensională și știu că există o schimbare foarte mare care are loc, coborând pe o scară a informației până la oamenii care știu doar că ”Dacă aș putea primi suficientă mâncare pentru cină, familia mea nu va muri de foame.”
Deci, toate acestea sunt versiuni diferite ale realității, frecvențe diferite ale realității. Așa că, atunci când vă gândiți la asta într-un mod trei dimensional, aceste frecvențe sunt realități care încă par a fi separate, pentru că percepția trei dimensională separă lucrurile.

Acum haideți să vorbim în termeni de linie temporală în dimensiunea a treia, de la începutul Pământului până în momentul în care ea și-a finalizat călătoria prin dimensiunea a treia, a patra și așa mai departe. Sunt multe linii temporale. Este Grecia Antică. Este Egiptul antic. Sunt Statele Unite moderne. Toate aceste ”linii temporale” nu sunt de regulă – noi spunem de regulă – întotdeauna identificabile prin oricare dintre civilizațiile care sunt vârful în acel ”acum”.

SB: Bine.

ARC: Sau ar putea să fie într-o ceață profundă, cum ar fi linia temporală a Ciumei Negre. Acea linie temporală, în lumea fizică, este ținută laolaltă de către o experiență comună care i-a făcut pe toți oamenii să stea în același ”timp”. Așa că, ea este numită linie temporală. Și este numită linie temporală pentru că ceva așa cum Egiptul, a fost, ați putea spune voi, o linie temporală lungă. Pe de ală parte, dacă ar fi să vă uitați la linia temporală oficială a Statelor Unite, aceasta este încă chiar o realitate copil.
Așa că, motivul pentru care aceasta este numită linie temporală este că are un punct de început și un punct de sfârșit, lucru care o face foarte trei dimensională. Pentru că se află în dimensiunea a treia, în realitatea în care oamenii gândesc în termeni de începuturi și sfârșituri. Ei trebuie să aibă o separare. Dacă a început, ar fi ca o naștere. Și astfel, orice ar fi făcut-o să înceapă nu face parte din acea linie temporală, ca să spunem așa. Și apoi s-a încheiat. Iar ceea ce se petrece în continuare nu este luat în considerare.
Dar, dacă mergeți în dimensiunea a patra, tot ceea ce a condus la apariția ei și tot ceea ce s-a încheiat după încheierea ei, este o componentă a acelei linii temporale, pentru că dimensiunea a patra este mult mai ”atotcuprinzătoare”. Aceasta este o undă cerebrală mai înaltă. Este o frecvență mai înaltă a realității. Și este o realitate pe care cei mai mulți oameni o vizitează prin intermediul viselor și a meditațiilor lor atunci când se află într-o stare de conștiință mai înaltă.
Percepția liniei temporale este într-adevăr rezultatul stării de conștiință a celui ce o percepe.

SB: Bun. Mulți oameni, atunci când se gândesc la liniile temporale, se gândesc că ”Sunt pe cale să ies de pe acest drum și soțul meu este pe cale să intre pe acest drum, numit linie temporală. Linia mea temporală este A, linia lui temporală este B. Va dispărea? Pentru că el este într-o linie temporală diferită, voi înceta să-l mai văd în realitatea mea?” Puteți discuta această percepție sau gândire, vă rog?

ARC: Ei bine, este vorba din nou de starea voastră de conștiință. Dacă starea voastră de conștiință este trei dimensională, iar un cuplu decide să meargă fiecare pe calea lui, diferită, atunci ei pot percepe acest lucru ca și pe o separare. Dar dacă vă gândiți la ea multidimensional: multe dintre ființele de pe nava noastră, cinci dimensionale și mai mult, nu trăiesc sub aceste constrângeri ale timpului, ele pot merge în misiuni separate, cum ar fi ca una să-și ia un corp pe Pământ și cealaltă să rămână pe navă.
Acum, cea care își ia un corp pe Pământ este legată de timp, cu excepția faptului că având o stare de conștiință atât de înaltă, ar putea fi într-o continuă comunicare cu partenerul de pe navă. Așa că nu există o separare între acea linie temporală de a sta pe navă și acea linie temporală de a intra într-un corp, deoarece ea se mută în afara timpului. Atâta timp cât aceasta rămâne într-o lume a timpului, ea este o linie temporală. Dar, odată ce intrați în lumea multidimensională, linia temporală are un înțeles total diferit, pentru că timpul este relativ în funcție de starea voastră de conștiință.

SB: Cred că preocuparea predominantă este că ”Îl voi pierde din vedere pe soțul meu într-o linie temporală mai joasă, o linie temporală trei dimensională.” Acum, desigur, eu știu asta ca ființă multidimensională, noi nu pierdem contactul cu prietenii noștri și cu familia care se află într-o dimensiune mai joasă. Nu pierdem legătura. Dar, cu toate acestea, oamenii concep linia temporală ca pe ceva ce-i desparte, separă și izolează.

ARC: Acesta este un mod foarte trei dimensional de a privi lucrurile. Aceiași situație ca și cu un soț și o soție care ar trebui separați, dacă există o stare de conștiință mai înaltă, multidimensională, ei vor continua să comunice deoarece ei nu sunt doar corpurile pe care le folosesc pentru a vizita acea ”linie temporală”. Ei sunt esență pură. Ei sunt conștiință.
Iar conștiința lor se întrepătrunde în interior cu conștiința completării sinelui lor, a complementului lor și a ființelor față de care nutresc iubire și admirație. Așa cum oamenii ar putea să se gândească ”Oriunde sunt, tot mă pot conecta cu Dumnezeu.” Pentru că Dumnezeu este mai presus de acea ”linie temporală” trei dimensională.

SB: Cred că Salusa a spus, cu mulți ani în urmă, că va fi un moment al separării, iar alții, mult mai recent, au spus ”da, suntem în el sau vine în curând”. Ne vom separa la un moment dat, nu-i așa? Cabala o va face, sau cei recalcitranți – oricum ați vrea să-i numim – fie vor muri, fie vor fi duși într-un alt cadru mai maleabil. Deci, există un moment de separare. Puteți discuta despre acest lucru?

ARC: Momentul separării este cel în care cei care intră în el intră intr-o stare care este numită ”ascensiune” și părăsesc timpul.

SB: Părăsesc timpul. Bine.

ARC: Și intră în frecvența ACUM-ului lui Unu.

SB: Bine, deci voi într-adevăr spuneți că separarea va veni cu ascensiunea.

ARC: Separarea este de cei care sunt pe Pământ și încă dețin o stare de conștiință joasă. Ei vor experimenta o separare. Dar cei care ascensionează vor fi în stare să acceseze acea ”frecvență a realității” dacă aleg să o facă. Acea abilitate nu se va pierde.

 SB: Corect. Vorbind despre asta ca și despre un moment definit al separării, așa cum a făcut Salusa ... este ceva care aderă la ascensiune sau va exista un moment înaintea ascensiunii în care oamenii vor părăsi planeta? Va exista un moment oficial al separării?

ARC: Acum, din nou, înțelegem că este foarte dificil de gândit în termeni într-o manieră atât de multi dimensională. Deci, într-adevăr vom spune ceea ce am spus și mai înainte ca și mod de explicare trei dimensional. Cei care ascensionează nu vor trebui să părăsească nimic. Ei își expansionează esența.
Ei vor fi în măsură să fie pe deplin conștienți în sinele lor cinci dimensional. Și dacă ei aleg să-i ajute pe cei din dimensiunea a treia, o vor face. De fapt, sunt multe ființe chiar acum pe planetă care sunt în această stare ... ei sunt pe deplin conectați cu sinele lor mai înalt și poartă un corp doar de dragul de a ajuta planeta sau de a-i ajuta pe oameni sau orice altceva ar ajuta.  
Acum, realitatea în care fiecare care are un corp face parte din acel grup este pentru că cei mai mulți oameni au uitat. Și, prin urmare, conștiința lor este blocată în acea frecvență joasă trei dimensională și la fel este și gândirea lor. Așa că ei pot gândi numai în termeni că ceva se încheie, moare, și ceva nou se naște. Pentru că ei nu sunt în stare să experimenteze că nașterea și moartea sunt concepte trei dimensionale care sunt legate de timp. Momentul în care vă nașteți și momentul în care muriți ... în Unul nu există naștere și moarte.
În Unu este existență, este viață și este iubire. Și acea realitate acum se amestecă, coboară în dimensiunea a treia. Și astfel, în loc să fie o dată limită dură care, bine, încheie ceea a început, este o amestecare sau o prelingere în (realitatea trei dimensională).
Dacă ați putea vede granițele dure care sunt în jurul planetei fizice și apoi ați percepe iubirea necondiționată, focul violet, divinitatea, conexiunea cu tot ceea ce este, cinci dimensionale, care coboară încet în și se preling în realitatea trei dimensională, cei care doresc să intre în această nouă realitate posibilă ar putea să se predea în frecvența mai înaltă simțind și începând acest proces al transmutării în corpul lor de lumină astfel încât să fie apoi în măsură să intre în această unime.
Acum, în cele din urmă va fi un moment în care frecvența Pământului va fi suficient de înaltă încât ființele întunericului să nu mai fie în stare să-și adere frecvența la cea a planetei și vor fi instantaneu trași în planul astral de jos unde își vor continua întunericul până când vor învăța că energia trimisă în afară este energia care se întoarce.
Este vorba, într-un fel, de o absolvire, învățarea că Gaia este o planetă a cauzei și a efectului. Pentru a absolvi această componentă trei dimensională a lui Gaia, cineva trebuie să învețe că energia trimisă în afară este energia care se întoarce. Și cei care încă mai trimit în afară întuneric, vor trebui să intre într-o frecvență în care să primească imediat înapoi acel întuneric până când învață să se oprească din trimiterea întunericului. Nu este vorba despre o pedeapsă, este vorba despre trecere/ratare.
Și apoi, sunt cei care nu vor fi în stare să facă această mare schimbare în conștiință și mulți dintre ei vor fi re-locați pe o altă planetă trei dimensională asrfel încât să-și poată continua acea experiență. În acest mod ei pot învăța treptat despre procesul de transmutare.

SB: Asta este ceea ce am vrut să indic ca fiind un moment de separare. Corect? Ceea ce voi tocmai ați descris.

ARC: Ai putea folosi acel termen trei dimensional. Dar nu este un ”moment” pentru că fiecare persoană îl va experimenta în propria sa stare de conștiință. Nu va fi un moment colectiv.

SB: Este interesant pentru că noi am primit aceste noțiuni de la Compania Cerului. În acest caz, Salusa a vorbit despre un moment al separării. El a fost cel care a vorbit despre termenele divine. Și apoi, când vom începe să aplicăm aceste noțiuni, vom intra în toate aceste probleme legate de ”oh, acesta nu este un concept cinci dimensional”. Este puțin frustrant pentru noi să ne fie dat un concept, iar atunci când încercăm să-l înțelegem, conceptul este treptat rafinat sau cu desăvârșire îndepărtat.

ARC: Omenirii îi place să fie în măsură să se uite la o linie temporală și să spună ”Dacă aș fi în stare să mă țin bine în următorii 25 de ani, atunci aș putea ascensiona.” Și asta le dă o stare de siguranță. Și asta este bine, pentru că atunci când trăiesc într-o stare de siguranță acest lucru le permite să își expansioneze conștiința.

Apoi, când încep să-și expansioneze conștiința, încep să-și expansioneze percepțiile și încep să perceapă lumea într-un mod diferit, să interacționeze cu lumea într-un mod diferit, să-și recunoască câmpurile de energie mai înaltă din jurul lor și își încep transmutarea în corpul de lumină și în abilitatea de a fuziona cu o frecvență mai înaltă. Deci, nu există o separare între timp și fără-timp, cu excepția oamenilor care gândesc cu înverșunare în termeni de timp.



Traducere Monica Poka

marți, 29 decembrie 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 27 Decembrie 2015



Prin Marilyn Raffaele

Dragi prieteni, venim cu bucurie și cu cele mai bune urări în această perioadă de vacanță.

Observăm că unii dintre voi experimentați tristețe și un pic de confuzie pentru că nu experimentați această perioadă așa cum erați obișnuiți. Aceia dintre voi care simțiți în acest fel, bucurați-vă în înțelegerea faptului că, conștiința voastră s-a schimbat și, prin urmare, sărbătorile nu mai rezonează în același fel. Încă de la ultimul Crăciun, mulți dintre voi ați evoluat și ați integrat mai multă lumină care, la rândul său, afectează modul în care voi experimentați, înțelegeți și trăiți fiecare aspect al vieții de zi cu zi, de la lumesc la cel mai profund.

Muzica de sărbători pe care o iubeați în trecut, acum a sunat cumva cam discordant. Promoțiile frenetice pentru chilipirurile de toate felurile sunt adeseori pur și simplu iritante și nu mai au nici o putere asupra voastră. Unii, care n-au făcut-o niciodată până acum, descoperă dureros de conștient cât de comercial a devenit Crăciunul. Totul se simte altfel în acest an, și acest lucru nu are de-a face cu vârsta sau cu responsabilitățile. Are de-a face cu faptul că ați devenit mult mai luminați.

Datorită atenției crescânde pe care i-o acordați intuiției, este mult mai ușor acum să recunoașteți o intenție comercială aflată în spatele unei reclame excesive plină de nostalgie și sentimente false. Vedeți cu ușurință că cea mai mare parte a lor nu are nimic de-a face cu adevărata și iubitoarea esență a Crăciunului, ci că are de-a face numai cu puterea voastră de cumpărare. Învățați să puneți de-o parte și să priviți în spatele cortinei lui ”Oz”.

Vă reamintim adevărata semnificație a Crăciunului și a Noului An. Această perioadă are o semnificație foarte puternică pentru că ea reprezintă adevăruri profunde care nu au fost recunoscute de către lume în general. Ca toate lucrurile în dimensiunea a treia, adevărul se manifestă în funcție de starea de conștiință individuală. O conștiință consensuală este formată din credința majorității stărilor de conștiință individuale.

Așa zisa ”a doua venire” precum și nașterea Christului de Crăciun este, de fapt, experimentarea personală a trezirii care îl așteaptă pe fiecare individ la un moment dat în călătoria sa evolutivă. Ea se referă la nașterea conștiinței Christice interioare și nu se referă numai la nașterea lui Isus/Jeshua acum 2000 de ani care a atins conștiința Christică în deplinătatea ei în timp ce era pe Pământ.

Treptat, prin multe călătorii, experiențe și vieți de străduință, smerita conștiință personală (ieslea) este pregătită pentru ca, copilul (adevărul) să se nască. Christul este întotdeauna născut în condiții umile pentru că un ego al conștiinței separării nu este pur și simplu deschis pentru a naște conștiința Christică.

La început, conștiința Christică nou născută este slabă și are nevoie de protecție deoarece ea poate fi ușor dată la o parte prin frică sau stinsă de părerile altora. O conștiință lumească a dualității și separării este serios amenințată de Lumina conștientizării și ar dori ca aceasta să nu apară deloc, întreprinzând adeseori diferite acțiuni împotriva ei.

Conștiința Christică nou născută trebuie ținută în tăcere și secret în inimă până când crește din ce în ce mai puternică și mai încrezătoare, devenind în cele din urmă o conștiință Christică iluminată pe deplin matură care nu mai are nevoie de protecție pentru că ea știe acum că ea este adevărata substanță și esența protecției și că nu este necesară nici o protecție față de nimic.

Astfel, urmează un Nou An (viață) pentru individul trezit – a doua venire a sosit.

Sărbătoriți sărbătorile cu toată iubirea și bucuria nou născutei voastre conștientizări mai înalte și veți fi o binecuvântare pentru toți cei din jurul vostru. Viața este menită să fie bucurie, iar separarea este un mit – o credință care nu are nici o lege ca suport. Îmbrățișând o mai profundă înțelegere a Crăciunului și a Noului An, vă va ajuta să aduceți iubire și bucurie în tot ceea ce faceți, pe tot parcursul anului.

CRĂCIUN FERICIT ȘI UN AN NOU FERICIT.


Noi suntem Grupul Arcturian 12/27/15


Traducere Monica Poka

Întrebarea tuturor – Consiliul



De Ronald Head

Întrebarea tuturor, întrebarea care ni se pune cel mai des este ”Sunt pe calea mea?”. Această întrebare este pusă în mai multe feluri. ”Care este scopul meu?” este una dintre întrebările favorite. În acest moment, la începutul noului vostru an, haideți să aruncăm o privire asupra acestor întrebări și să punem deoparte interpretările greșite. Ar fi momentul să înțelegeți care este cu adevărat scopul vostru.

Vrem să subliniem faptul că voi toți se pare că vă vedeți a nu face nimic important. Punctul vostru de vedere este relativ. Vă comparați pe voi înșivă cu alții. Nu aveți nici o modalitate, în starea voastră de conștientizare prezentă, să evaluați efectul pe care îl aveți asupra lumii. Toți păreți a crede că ar ”trebui” să faceți lucruri pe care și alții  le fac. Ei bine, am vrea să subliniem faptul că dacă voi ați face ceea ce altul face, atunci ar fi nevoie să fie altcineva care să facă ceea ce faceți voi. Acest univers nu are obiceiul să facă greșeli sau să lase nefăcute lucrurile care sunt de făcut. Acest lucru este rezonabil. Acest lucru este logic. Puteți înțelege acest lucru. Dar când imaginea voastră de ansamblu este în totalitate ascunsă vederii de către ceea ce voi percepeți a fi necesar, nu puteți nici măcar începe să vedeți acest lucru. Și acesta este motivul pentru care subliniem adeseori cât de importante sunt timpul petrecut în natură, meditația și altele asemenea. Voi nu vedeți pădurea, cum spuneți voi, pentru că vă holbați din greu la copaci.  

Așa că, haideți să ne uităm la scop, pentru a putea cuprinde ceea ce este el de fapt, și să purcedem din nou la împlinirea lui. Îl putem descrie într-un mod în care să poată fi înțeles de voi toți, indiferent de fila pe care o completați în caleidoscopul vieții.

În primul rând este necesar să înțelegeți că lumea la care luați voi parte este o lume organică, în continuă schimbare. Fiecare clipă este diferită de cea de dinaintea ei. Iar voi o puteți crea doar pe aceasta. Această clipă este cea mai importantă clipă dintre toate clipele! Și din fericire aceasta este cea în care vă aflați. Și din fericire pentru toți ceilalți, voi aveți exact ceea ce este nevoie chiar acolo unde sunteți.

Așa că – care este scopul vostru? Scopul vostru este să faceți cât mai bine puteți ceea ce știți să faceți cel mai bine în acest moment. Ați fi surprinși dacă vi s-ar spune că asta este exact ceea ce oamenii sunt programați să facă? Și mai mult, de cele mai multe ori ei acționează și spre binele cel mai înalt al celor din jurul lor. Voi îi spuneți ”a încerca să faci lucrurile care sunt potrivite”. Și frica pentru sine din cauza unei totale neînțelegeri a fost eliminată – ei bine, nu trebuie decât să vă imaginați acest lucru pentru a vedea unde vă duce.

Da, sunt unii care sunt complet scoși de pe calea lor prin conducerea lor într-o direcție greșită de către alții. Dar aceștia sunt mai puțini decât ați crede, iar balanța a înclinat în favoarea voastră.

Așa că, dați-ne voie să vă sugerăm un mod de a aborda acest an care vine, sau oricare altul, care să vă asigure că ”sunteți pe calea voastră” și că ”faceți ceea ce trebuie”. Credem că cel mai bine am putea descrie acest lucru dacă vi-l explicăm cu cuvintele pe care vi le-ați spune voi înșivă în interior.

”Eu sunt cel care se află aici pentru a face ceea ce se află în fața mea de făcut, pentru că nu este nimeni altcineva aici și acesta este locul care mi-a fost dat. Am să fac tot ceea ce știu mai bine să fac cu ceea ce am. Asta este tot ceea ce mi se cere și asta este de ajuns. Eu sunt de ajuns. Sunt recunoscător pentru această viață și pentru această oportunitate și voi face tot ce pot mai bine pentru mine însumi și pentru întreaga viață. Acesta este scopul pe care îl accept din propria mea liberă voință.”

Vedeți voi, prieteni dragi, dacă universul avea nevoie de mai mult de o persoană acolo unde voi sunteți, atunci acolo ar fi atât de mulți ei și ele câte ar fi nevoie. Și dacă voi n-ați fi necesari acolo unde sunteți, atunci v-ați afla în altă parte.

Așa că, felicitări! Sunteți pe cale să vă îmbarcați într-o nouă etapă a unei călătorii fantastice care este chiar după colț. Și din momentul în care înțelegeți că nu este nevoie să cărați cu voi acele așteptări ne-necesare de la voi înșivă, vă puteți bucura de ea la maximum!


An Nou Fericit!


Traducere Monica Poka

Copyright © Ronald Head. Toate drepturile rezervate. Aveți dreptul să copiați și redistribuiți acest material, atâta timp cât nu-l modificați în nici un fel, conținutul rămâne complet, și să includă Copyright link: http://ronahead.com/


luni, 28 decembrie 2015

Ascensiunea lui Arcturus #3 și Cel de-al Zececelea Văl al Iluziei



Din Cartea a 2-a, Perspective Pleiadeene asupra Ascensiunii

De Suzanne Lie

Mytre continuă:

Cei Fără de Formă, atât cei aflați în atmosfera planetară cât și cei aflați în miezul planetar, precum și Deschizătorii de Portaluri, știau că se apropia timpul pentru încheierea ciclului planetar. Plantele și animalele nu aveau nevoie să înțeleagă ceea ce se petrecea, deoarece ele trăiau în unitate cu planeta și acceptau orice eveniment planetar ar fi avut loc. Numai Cei Pierduți au rămas neinformați de faptul că transmutarea fiecărei molecule a formei era iminentă.

Cu toate acestea, Cei Pierduți puteau SIMȚI că o mare schimbare era pe cale să înceapă. Din moment ce Dumnezeul lor separat le spusese că a existat un început, ar fi fost nevoie să existe și un sfârșit. Prin urmare, singurul scenariu posibil pe care ei îl puteau crede era că SFÂRȘITUL era aproape. Deoarece Cei Pierduți erau incapabili să accepte un eveniment necunoscut, ei puteau să creadă doar că sfârșitul lumii era aproape.

În același timp, Deschizătorii de Portaluri se aflau într-o comunicare constantă cu Cei Fără de Formă. Așa că, ei și-au dat seama că din moment ce Cei Fără de Formă puteau crea o planetă, ei i-ar fi putut ajuta să-și transmute în siguranță realitatea înapoi în Unimea luminii multidimensionale și a iubirii necondiționate.

Având în vedere că Deschizătorii de Portaluri își expansionaseră conștiința suficient de mult pentru a-i experimenta în mod direct și personal pe Cei Fără de Formă, ei au crezut că ascensiunea într-o frecvență mai înaltă era reală. Ei puteau simți transmutarea energiei în miezul planetar, precum și în propriul lor miez personal.

Odată ce au integrat pe deplin această energie expansivă în ființa lor, ei au început să-și radieze propria lor  energie multidimensională dincolo de miezul lor în lumea din jurul lor. Cu alte cuvinte, Deschizătorii de Portaluri au devenit chiar portalurile pe care le-au deschis cândva pentru a găsi și cere ajutor.

Între timp, Cei Fără de Formă își creau de zor Coridorul lor Arcturian. Acest coridor era mai mult ca un imens canal de naștere prin intermediul căruia planete, sisteme solare, galaxii și universuri să poată fi protejate și îngrijite pe perioada intensei lor transformări în frecvențe mai înalte ale expresiei.

Cu toate acestea, numai Deschizătorii de Portaluri ar ști că se află într-un imens portal cosmic. Ei ar ști acest lucru deoarece ei au fost cei care au avut suficientă încredere în Cei Fără de Formă pentru a se preda în totalitate unei stări de conștiință unice pentru toate experimentările realității lor trecute, prezente sau viitoare.

Predarea lor a cuprins trecutul, prezentul și viitorul pentru că din momentul în care ei au intrat în coridor, au pierdut încet toate conceptele legate de timp. Prin urmare, memoria nu ar mai fi limitată la trecut, deoarece acolo există numai ACUM. Ba mai mult, în coridor nu exista iluzia de interior versus exterior.

Prin urmare, ei nu ar mai putea face diferența între evenimentele interioare și exterioare. Ei și-ar putea experimenta în mod direct ființarea numai în starea constantă de AICI și ACUM. La început, această expresie directă de a fi viață a fost unică și, prin urmare, provocatoare. Cu toate acestea, pe măsură ce se obișnuiau cu acest mod de ”a fi”, ei au uitat în curând orice altă expresie a realității.

În timp ce se află în această stare de a fi, ei pot experimenta în mod conștient transmutarea formei lor fără necesitatea de a ”muri”. De fapt, ei încep să experimenteze, și simultan uită, nenumăratele lor vieți în formă trei/patru dimensionale. Ei au reținut tot ceea ce au învățat, dar odată ce au început să se întoarcă la acel SINE adevărat, au fost într-o astfel de bucurie încât amintirile provocărilor lor din trecut au fost transmutate în victoriile ACUM-ului.

Când au intrat prima dată în Coridorul Arcturian, ei au trebuit să elibereze fiecare persoană, loc, situație și lucru care nu a ales să intre în coridor. Unele dintre aceste eliberări au fost destul de dificile, deoarece unele relații fizice erau făcute să nu meragă mai departe în coridor.

Deschizătorii de Portaluri erau triști să-i lase în urmă pe unii dintre prietenii lor care se pierduseră în iluziile pe care le credeau a fi reale. Cu toate acestea, Deschizătorii de Portaluri știau că timpul nu există. Prin urmare, în cele din urmă prietenii și familia li se vor alătura.

Fără să se îndoiască, Deschizătorii de Portaluri pe deplin treziți, au intrat în coridor cu o absolută predare și o eliberare totală a ceea ce nu putea, sau nu dorea, să li se alăture. Ei au intrat în coridor știind că trebuie să aibă încredere în ceea ce simțeau în inima lor și să elimine tot ceea ce crea dezordine în mintea lor.

Dar cum au intrat în coridor? A fost vizibil și discret, așa cum ar fi un pod fizic? Nu, aceasta a fost prima provocare, intrarea în coridor. Acesta nu era un Pod și nici nu era fizic. De fapt, nu era în fața sau în jurul lor. Coridorul era în ei. Dar cum puteau să intre în ceva care era în ei?

Deschizătorii de Portaluri trebuiau să se prăbușească în SINELE lor. Cu alte cuvinte, ei au trebuit să nege toate atașamentele de tot ceea ce părea a fi în jurul lor și să se lege în totalitate de ceea ce au găsit în Inima lor Înaltă. Spre surpriza lor, când au intrat în Inima lor Înaltă, au descoperit că tot ceea ce au iubit necondiționat în nenumăratele lor întrupări aștepta reuniunea cu ei.

Cei Fără de Formă le-au spus că iubirea necondiționată era forța de legătură a Universului. Cu toate acestea, cum puteau ei ști că iubirea necondiționată ar putea lega tot ceea ce ei au iubit într-o frecvență mai înaltă a realității în care se putea intra numai prin predarea în propria lor Inimă Înaltă?

Deschizătorii de Portaluri nu știau că ei au adunat în propria lor Inimă Înaltă fiecare realitate pe care au experimentat-o vreodată în toate excursiile lor în formă. Fiecare persoană, loc, situație sau lucru pe care ei l-au iubit necondiționat îi aștepta în ”ACUM”-ul acestei mărețe reuniuni.

Deschizătorii de Portaluri au colectat TOATE aceste realități trecute, prezente și viitoare și le-au fuzionat în ”ACUM”-ul ascensiunii lor. În acest fel, fiecare experiență de iubire necondiționată de care s-au bucurat a fost adusă în coridor.

Deoarece Deschizătorii de Portaluri își iubeau atât de mult și necondiționat planeta, ei au adunat în coridor și tot ceea ce iubeau în legătură cu planeta lor. Din nefericire, această adunare a experiențelor planetare în coridor ar fi făcut prăpăd în rândul Celor Pierduți care mai erau încă legați de planetă.

Cei Pierduți se mai țineau încă strâns de frică, victimizare și/sau putere-asupra-altora. Prin urmare, coeficientul de iubire și lumină pe care îl dețineau era destul de mic. Ei nici măcar nu-și puteau găsi Inima Înaltă, cu atât mai puțin să se prăbușească în ea. În plus, predarea era percepută ca și un eșec de către ei. Ei nu și-ar fi predat credințele îndelung menținute, și nici nu ar fi renunțat la ceea ce au muncit atât de greu ca să obțină.

Din nefericire pentru Cei Pierduți, Arcturienii care erau deținătorii formei planetare au fost fericiți să se alăture în coridor Deschizătorilor de Portaluri și Celor Fără de Formă. Prin urmare, porțiuni din matricea planetei au început să dispară percepției Celor Pierduți.

Cei care au crezut într-un sfârșit dezastruos au jucat acea poveste, în timp ce ceilalți își continuau comportamentele lor egoiste sau slabe. Pe de altă parte, unii dintre Cei Pierduți au găsit marele curaj de a-i ajuta pe alții să caute un loc sigur. Cât de surprinși au fost când au descoperit că acel loc sigur era de fapt în coridor.

Din nefericire, alți Pierduți se țineau de puterea lor-asupra-altora și/sau de mila lor de sine și de lipsa de control asupra propriei lor vieți. Acești Pierduți au urlat sau și-au chemat cu disperare Dumnezeul lor separat pentru că nu și-au putut găsi propriul lor miez Arcturian. Acesta este momentul în care a început povestea holografică.

***

Spre surprinderea mea, în acest punct al povestirii m-a copleșit o gamă imensă de emoții și am închis mânios holograma. De ce? De ce mi s-a arătat acest lucru? Mi s-a arătat această poveste pentru a-mi aminti că, în loc să-mi dezvolt în mod egoist propriile mele abilități, ar trebui să fiu acasă în Pleiade pe propria mea planetă?

Am ieșit în fugă din holocameră copleșit de confuzie și durere. Dar propriul meu popor? Cu ce se confruntă ei acum? Am jurat să fiu un protector al poporului meu și i-am părăsit pentru propria mea dezvoltare egoistă când ar trebui să fiu acasă protejându-i și ajutându-i. Aproape că alergam când m-am lovit de un Arcturian.

Simpla atingere a trupului și minții sale mi-a calmat emoțiile și mi-a centrat gândirea. Arcturianul a privit adânc în ochii mei și ne-am întâlnit suflet cu suflet. Am simțit răspunsuri la atât de multe întrebări nepuse curgând în conștiința mea. Respirația mea a încetinit, inima s-a calmat și mintea s-a liniștit.  

”Avem un musafir, am vrea să-l saluți și să faci un tur cu acesta pe Nava Mamă”, m-a informat telepatic Arcturianul. Am început să vorbesc, dar el m-a întrerupt telepatic pentru a-mi spune ”Vorbește doar cu inima ta.” Așa că a trebuit să mă centrez pe deplin, suficient cât să pot întreba telepatic încotro ar trebui să o iau și pe cine să caut.

Am simțit zâmbetul Arcturianului în inima mea în timp ce am auzit, ”Urmează-mă.” L-am urmat pe Arcturian în zona intrării principale și am văzut o ființă minunată de sex și origine planetară necunoscute. Arcturianul mi-a răspuns la întrebările mele nepuse, spunându-mi telepatic ”Ea/el este un hibrid uman și Arcturian și numele său este Kepier.”

Al Zecelea Văl
”Iluzia Morții”


”Bună. Lady Astrea, ești aici?”

Asta este ceva foarte neobișnuit. Ea este întotdeauna aici, de îndată ce ajung. Sau, poate, nu sunt eu încă aici? Dacă nu sunt încă aici, atunci habar n-am cum se călătorește în acest ținut. Nu contează cât de departe mă duc pentru că lumea din jurul meu se schimbă chiar dacă eu stau pe loc. Acest loc nu se simte a fi la fel. Nu pot explica acest lucru, dar este ceva diferit. Pare a fi la fel, dar nu se ”simte” la fel. Începe să mi se facă teamă. Cum am ajuns aici și cum pot pleca? De unde am venit? Îmi pot aduce cu greu aminte încotro merg. Trebuie să mă gândesc la Lady Astrea. Ea îmi poate citi gândurile și a spus că-mi va răspunde întotdeauna atunci când o chem în inima mea. Acest lucru ar trebui să fie ușor pentru că bate foarte tare acum.

”Dragă Lady Astrea, te chem. Ajută-mă. Îndrumă-mă.”

Dintr-o dată, am simțit un fel de vânt și am văzut o sclipire de Lumină. Acum totul continuă să arate la fel, dar se simte diferit. Se simte ca și locul potrivit și în fața mea stă Lady Astrea zâmbind ca o mamă iubitoare.

”Foarte bine, una mea, ți-ai amintit lecția și ți-ai păstrat credința.”

”Dar ce s-a întâmplat?” am întrebat eu.

”Era timpul ca tu să înveți discriminarea. În timp ce cineva călătorește în mintea sa, trebuie să învețe că procesul este foarte diferit de călătoria cu trupul. Lumea simțămintelor sale devine busola sa și gândurile sale îi direcționează mișcarea. Te-ai descurcat foarte bine pentru primul tău zbor solo.”

”Ce vrei să spui prin ”zbor solo”?” am întrebat eu foarte confuză.

”Înainte, te ghidam aici prin fasciculul gândurilor mele, dar acum tu ți-ai amintit unde vrei să te duci așa că te-ai direcționat singură. Crești, draga mea.

Dar vino acum, în curând îți vine rândul. Poți să-ți aduci aminte ce se întâmplă acum pe Pământ?”

”Păi, lasă-mă să văd. Trebuie să mă concentrez. Mi-e teamă că sunt mai degrabă supărată din cauza zborului meu solo, și după cum ai spus, când sunt emoționată îmi este foarte greu să mă concentrez.”

”Fă câteva respirații lungi și profunde draga mea, și concentrează-ți conștientizarea pe punctul din spatele frunții și dintre urechile tale. Acum simte-ți inima și vezi o rază de lumină care călătorește din inima ta până în acel punct. Îngăduie-i acelui punct să servească ca și un proiector, să-ți afișeze o imagine în interiorul frunții tale în punctul dintre și puțin deasupra ochilor tăi. Concentrează-te. Asigură-te că raza de lumină care vine din inima ta este intactă. Când este făcută acea conexiune, imaginea va apărea în mod automat.”

Este foarte dificil la început, dar Lady Astrea are întotdeauna dreptate. De îndată ce conexiunea este făcută văd o imagine, dar aceasta este foarte neplăcută. Văd o femeie foarte bătrână, micuță și fragilă, întinsă pe un pat de spital, cu niște tuburi care o conectează la niște mașinării. Știu că este pe moarte pentru că ”nu este în corpul ei”, ci mai degrabă plutește deasupra lui. Încep să plâng și acest lucru face ca imaginea să dispară.

”Cine este, draga mea?” spune Lady Astrea cu o voce calmă și reconfortantă.

”Este bunica mea. Acum îmi aduc aminte de ce am venit aici eu însămi de această dată. Am venit aici cu o cerere. Am vrut să eliberez ”Iluzia Morții” ca să o pot ajuta pe draga mea bunică în tranziția ei. Se pare că am făcut un fel de ceremonie pentru a o ajuta. Dar nu-mi amintesc prea multe acum.”

”Vino, una mea, Lady Leto te poate ajuta.”

În timp ce intru în cerc, de această dată cele două Lady sunt îmbrăcate într-un alb translucid. Arată ca două Ființe de Lumină frumoase și zâmbesc cu o iubitoare recunoaștere. Pentru prima dată, ele vorbesc:

”La cererea ta, draga mea, noi eliberăm ”Vălul Iluziei Morții”.

În timp ce ele ridică vălul, o aud pe Lady Leto spunând:

”Draga mea, tu chiar ai ajutat-o pe bunica ta în timp ce erai pe Pământ. Există un grad de frică în personalitatea ta în ceea ce privește călătoria astrală; prin urmare, tu nu ești în stare să treci dincolo cu o recunoaștere clară a ceea ce s-a întâmplat. Suntem bucuroși să te ajutăm să-ți amintești provocarea ta Pământească. Această amintire te va ajuta să-ți învingi frica.”

”Două ceremonii au fost făcute de fapt. Una a fost făcută în timp ce erai trează. Apoi ai cerut ca ea să fie continuată la un alt nivel în timp ce dormeai. Ceremonia din starea de veghe ți-o vei aminti de îndată ce treci înapoi de cealaltă parte. Cu toate acestea, trebuie să-ți amintești că limbajul de vis normal apare din creierul tău animal și nu din cortexul tău superior.

Pentru a-ți aminti experiența ta astrală sau din cel mai înalt somn trebuie să fii în stare să funcționezi la un nivel cortical înalt pentru a putea aduce informațiile dincolo în mintea ta Pământească conștientă. Pentru a dobândi această amintire este nevoie de multă practică și de un control total al emoțiilor tale, deoarece ele vor coborî automat cunoașterea în jos la creierul animal. Deoarece tu încă porți în tine frica de astral, și în acest caz frica de ”moarte”, nu ai fost în stare să aduci experiențele tale din vis în viața ta Pământească și experiențele tale Pământești în viața ta din vis.

Îți voi povesti acum ceremonia ta astrală. Maestrul Isus și Mama Maria au asistat ceremonia datorită credinței alese de bunica ta în această viață. Tu ai stat pe prag cu Lady Astrea și cu Arhanghelul Mihail, în timp ce eu am direcționat viziunea bunicii tale către Isus și Maria. Îngerul personal al bunicii tale i-a adus pe cei doi soți ”morți” aflați de cealaltă parte împreună cu alți membri de familie care trecuseră și ei dincolo. Bunica ta a devenit apoi conștientă de faptul că ”moartea” nu este sfârșitul, ci mai degrabă începutul. Cu toate acestea, ea ține încă la fiica ei și se teme să ia o decizie. Viața ei a fost centrată pe a învăța cum să trăiască pentru ea însăși. Ea s-a născut într-o epocă în care bunătatea unei femei era măsurată de capacitatea ei de a trăi pentru alții. Și asta a făcut și ea. Și acum, deoarece ea nu a trăit pentru ea însăși, ea trebuie să moară pentru ea însăși. Ai răbdare cu ea și iubește-o în timpul acestui proces.

Toată viața ea s-a înconjurat cu oameni puternici care nu i-ar fi acordat timpul necesar să facă lucruri pentru ea însăși sau să ia decizii pentru ea însăși deoarece nu era felul lor de a fi atât de ”înceți”. Acceptă-ți acum bunica în modul în care ea ia deciziile. Ea și-a câștigat informațiile necesare și este în mod constant și aproape conștient asistată de către Îngerul ei. Iubește-o și îngăduie-i să-și găsească propria ei cale de a-și învăța lecțiile și de a se desprinde în lumină.

După ceremonie ai venit aici în templul meu pentru îndepărtarea celui de-al Zecelea Văl și ai cerut ca acesta să fie ”Vălul Iluziei Morții”. ”Vălul Iluziei Morții” este într-adevăr fin. El tremură în bătaia vântului și este translucid în lumina Soarelui. Cineva aproape că poate vedea cealaltă parte, aproape că poate auzi chemarea celor dragi și aproape că poate cunoaște sensul vieții. Dar chiar dacă pasul este mic și vălul este subțire, odată făcut, acel pas este final. Odată trecut, vălul este mai dens, timpul s-a sfârșit și spațiul la fel. Acum inima și-a găsit Casa și dorul se poate stinge. Călătoria este finalizată.

Una mea, călătoria vieții nu merge de la naștere până la ”moarte”, ci mai degrabă de la ”moarte” la ”moarte”. Pentru că ”moartea” este o iluzie la scară cuantică. Tranziția ”morții” nu este un pas, ci mai degrabă un salt. De cealaltă parte a ”morții” viața trăiește în opusul ei. Deci pentru a ajunge la ”moartea” sa, acel cineva vine într-adevăr în Sinele său. Odată ce ”Vălul Iluziei Morții” este ridicat, acel cineva cunoaște eternitatea. El știe că este cu adevărat constant și cu adevărat una cu Universul.”

Maestrul Hilarion continuă: ”Nașterea și ”moartea” sunt unul și același lucru, diferă doar ca semantică. Când cineva moare de o parte a vălului, el se naște de cealaltă parte. Unul din motivele pentru care călătoriile în astral sunt atât de dificile este că el conține frica tuturor celor care nu cunosc acest lucru și s-au temut de această tranziție. Cu toate acestea, de îndată ce își pot găsi ghizii, ei sunt în măsură să treacă într-o vibrație mai înaltă. Apoi își lasă frica în urmă. Această frică a fost apoi absorbită de masa primară a formelor gând, iar aceste forme gând au devenit ”diavolii” și ”demonii” și alte forțe ale întunericului. Aceste forțe ale întunericului trăiesc cu frică și sunt respinse prin iubire.

Deoarece aceste ființe ale fricii trăiesc doar dincolo de văl, mulți le pot simți și interpretează aceste sentimente ca frică de ”moarte”. Cu toate acestea, ei experimentaeză de fapt ”frica de frică”. ”Moartea” nu este lipsa existenței, ci mai degrabă un alt tip de separare. În timp ce se află pe Pământ cineva este separat de cunoașterea conștientă și de interacțiunea cu prietenii și ghizii săi aflați de cealaltă parte. De cealaltă parte, odată ”mort”, cineva este separat de cunoașterea conștiență și prietenii și ghizii săi de pe Pământ. Cu toate acestea, chiar și această separare este o iluzie pentru că de fapt, totul este una. Separarea este o stare de conștiință, nu o stare de ”viață” și ”moarte”. Dacă cineva este în stare să atingă o stare de conștiință care permite comuniunea cu întreaga viață în timp ce se află în corp, această abilitate va fi trecută dincolo de prag. Amintește-ți că Pământul este o școală și că orice este învățat acolo este al vostru pentru eternitate. Conștiința este singura voastră comoară eternă.”

Apollo adaugă acum: ”Moartea” este ”viață” și ”viața” este ”moarte”. Dincolo de iluzia morții adevărul este că viața și ”moartea” sunt două fețe ale aceleiași monede. Cele două fețe ale monedei diferă numai în simbolurile pe care fiecare dintre ele le reprezintă. Viața și moartea sunt seturi diferite de simboluri care reprezintă existența într-o structură fizică de timp/spațiu, densă și un alt set de simboluri care reprezintă vibrația mai înaltă a existenței dincolo de fizic. Tranziția de la fizic la non-fizic este experimentată ca ”moarte” fie că acel cineva se poate sau nu întoarce. Prin urmare, este vital ca cineva să fie liber de iluzia morții și de fricile apăsătoare ale ”morții” care însoțesc adeseori existența fizică.

Una dintre lecțiile evolutive majore ale omului este să învețe că el nu este corpul, ci numai folosește corpul ca și pe o focalizare a atenției astfel încât lecțiile evolutive să poată fi învățate. Când omul se afla în partea de jos a scării evoluției, era necesar ca el să învețe să-și stăpânească corpul astfel încât să-l poată folosi în mod eficient. Acești ”dumnezei” în devenire s-au uitat împrejurul școlii lor Pământ pentru a găsi o structură fizică care să li se pară locuibilă. Ei au găsit un tip de maimuță care se putea ridica într-o poziție verticală pentru a vedea mai bine lumea și care avea și o forță de împerechere și tradiții tribale puternice. Aceste ființe păreau a fi cele mai potrivite ca structuri fizice disponibile, iar ”dumnezeii” știau că ei ar putea accelera evoluția speciilor prin locuirea lor cu ajutorul capacității lor mentale și spirituale mai înalte.

Cu toate acestea, mulți au ales să nu-și asume acest risc de a intra într-o structură atât de densă și au ales în schimb să-și țeasă un corp mai fin pentru ei înșiși din substanța eterică din jurul lor. Timp de mulți ani și eoni separarea dintre aceste două grupuri a fost respectată cu strictețe. Fiecare a simțit că celălalt a ales o cale diferită. Cu toate acestea, scopul final al fiecăruia a fost același: să-și ridice vibrația în Spiritul perfect.

Odată cu căderea Lemuriei și Atlantidei, regulile separării s-au relaxat. Multe dintre ființele fine s-au împerecheat cu cei cu corp de ”oameni-maimuță” și odraslele lor au accelerat și mai mult evoluția omului-animal. Cu toate acestea, calitățile omului-animal erau mai puternice și, în general, le-au depășit pe cele ale ființelor eterice. După căderea Atlantidei, multe dintre zonele Pământului au fost prea dense pentru ființele eterice și ele au fost obligate să se retragă în anumite zone în care vibrația putea fi menținută la o rată mai înaltă.

Cu toate acestea, pe măsură ce Pământul și-a continuat calea sa involutivă, multe dintre aceste locuri înalte s-au retras în eteri luând cu ele ființele mai puțin dense numite adeseori și Ființe Faerie (zâne, elfi, gnomi, etc.) Aceste Ființe Faerie stau pe pragul dintre cele două lumi. Ele au valori și filozofii foarte diferite de ale oamenilor, dar pentru că atât aceste Ființe cât și oamenii se trag din aceiași origine primară, sunt cu adevărat de același nivel evolutiv. Ființele Faerie care și-au ridicat conștiința au devenit Îngeri și Arhangheli, în timp ce oamenii care și-au ridicat conștiința au devenit Maeștri Ascensionați. Avansarea în Lumină poate fi dobândită de ambele părți ale vălului. Tărâmul Faerie, care nu este legat de timp și spațiu așa cum acestea sunt cunoscute în lumea fizică, nu experimentează schimbarea ca și ”moarte”. Dar ei trebuie să elibereze un ”corp” pentru a se putea expansiona într-un altul.

Acest tratat ți-a fost prezentat pentru a te ajuta să înțelegi că moartea este pur și simplu trecerea într-o nouă viață.”

În timp ce ies din cerc, mintea mea este o ceață de imagini și sentimente. Deși aceste lucruri sunt mai mult decât pot eu înțelege, am să le păstrez în mintea mea până când voi crește suficient de mult ca să o pot face. Mă întorc acum ...



Traducere Monica Poka