joi, 31 martie 2016

Prana, Chakre și Kundalini



De Suzanne Lie
Prana

Prana, care emană de la Soare, intră în atomii fizici care plutesc în jurul atmosferei terestre. Prana este într-o  relație directă cu Soarele. În zilele însorite, în atmosferă există mai multă prana, iar în zilele înnorate și noaptea, este mai puțină.

Prana este forța care face interfața cu dimensiunile a treia și a patra. Prana se formează în globule de vitalitate care determină atomii fizici să strălucească atunci când intră în ei. Combinația dintre emoțiile echilibrate și gândirea limpede provoacă o reacție în corp care îi permite acestuia să asimileze mai multă prana.

Prana este cunoscută ca și forța vitalității și ”suflarea vieții” a unui organism. Prana îi permite corpului astral să comunice cu corpul fizic prin intermediul dublului eteric sau învelișului. Prin învelișul eteric, prana curge de-a lungul nervilor corpului fizic amplificându-i percepțiile prin unirea lumii patru dimensionale cu lumea fizică trei dimensională. Prana intră în corpul nostru eteric, și în cele din urmă în corpul nostru fizic, prin chakre.

Chakrele

Chakrele sunt mici vortexuri care se reazămă de suprafața dublului eteric. Cele două funcții ale lor sunt să absoarbă și să distribuie prana corpurilor eteric și fizic și să unească lumea astrală patru dimensională cu conștiința fizică.

Prana curge în centrul chakrei dintr-un unghi drept. Chakrele sunt ca niște roți cu un număr diferit de spițe. Când prana intră în centrul chakrei, ea stabilește o forță secundară. Această forță secundară baleiază în jurul chakrei creând o ondulație cu lungimea sa de undă caracteristică, care prinde spițele și face chakra să se rotească.

Cu cât mai multă prana poate chakra asimila, cu atât mai repede se poate roti, și cu atât mai mult poate lumea fizică interfața cu lumea astrală.

Cu cât suntem mai conștienți de afluxul de prana, cu atât mai multă va intra în corpurile noastre fizice. Ființele mai jos dimensionale care nu au o conștientizare de sine, prin formele lor curge mai puțină prana. Pe măsură ce formele de viață devin din ce în ce mai conștiente de ele însele și de mediul lor, ele pot decide dacă vor să experimenteze mai mult din Planul Astral.

Dorința de a experimenta Planul Astral produce în corpul astral un impuls ca să deschidă un vortex, care este una sau mai multe chakre, prin care Planul Astral poate percepe lumea fizică și lumea fizică poate percepe Planul Astral.

În acest mod este stabilit un parteneriat între sinele noastre trei și patru dimensionale într-unul sau mai multe domenii ale vieții noastre. Prin curgerea de prana, corpul nostru fizic poate experimenta mai mult dimensiunea a patra și corpul nostru astral poate experimenta mai mult lumea fizică.

Atunci când Kundalini, cunoscută și ca Șarpele de Foc, se integrează cu prana, chakrele se însuflețesc și percepția lumilor mai înalte devine treptat conștientă.

Kundalini emană de la Soare și zace în centrul Mamei Pământ, tot așa cum zace și la baza coloanei noastre vertebrale. Kundalini este forța care ne cheamă să ne întoarcem Acasă la realitățile noastre mai înalt dimensionale.

Kundalini este, de asemenea, forța care poate transforma vehiculele noastre pământești în vehicule care sunt capabile să facă această călătorie.


Kundalini și Mama Divină

Kundalini este cea mai înaltă energie infinită, care este încolăcită și dinamică, la baza coloanei vertebrale umane. În Forța Kundalini este făcut contactul dintre energia creatoare divină infinită și energia sexuală, fizică finită.

Pentru ca Sufletul să-și câștige potențialul său spiritual cel mai înalt în timp ce este încarnat într-o formă fizică, este necesar ca marea masă a energiei Kundalini blocate în Chakra Rădăcină să fie eliberată pentru a urca până la Chakra Coroană.

Chakra Rădăcină, aflată la baza coloanei vertebrale, reprezintă conexiunea noastră cu energia feminină Dumnezeiță care se manifestă în corpul Planetei Pământ. Chakra Coroană, aflată în creștetul capului nostru, reprezintă energia masculină Dumnezeu care există ca și potențial pur în dimensiunile non-fizice. Această energie înaltă radiază pe Pământ în Kundalini și emanațiile prana de la Soare.

Când Dumnezeița Kundalini, Lady Shiva, a urcat pe coloana vertebrală pentru a-și întâlni Perechea Divină, Lordul Shiva, uniunea dintre Spirit și materie este consumată. În lumea Estică Kundalini este cunoscută ca și Zeița Shakti.

Când Zeița Shakti se trezește, Ea ne mătură în imensa Ei pasiune de a se reuni cu Lordul Shiva al Ei în Chakra Coroană. Acest Mariaj Mistic simbolizează combinarea energiilor feminine și masculine în corpurile noastre și trezirea conștiinței noastre multidimensionale.

După ce acest Mariaj va avea loc, vom fi suficient de clari pentru Sufletul nostru, cunoscut și sub numele de SINELE nostru Mai Înalt, pentru ca el să ne poată locui forma fizică și să-și trăiască Scopul Divin prin noi.

În lumea Vestică, Kundalini este simbolizată de simbolul medical al caduceului, tija cu doi șerpi încolăciți în spirală în jurul ei.

În partea de sus sunt două aripi care îi simbolizează pe Mercur sau Hermes care sunt mesagerii lui Dumnezeu. Caduceul este simbolul vindecării, sănătății și transformării.

Tija din centru simbolizează coloana vertebrală. În filozofia Yoga, canalul central este numit Sushumna și reprezintă împământarea, canalul neutru al celor trei părți ale lui Kundalini aflată în urcare.

Canalul din stânga este numit Ida și reprezintă partea feminină. Este încărcat negativ și se termină în nara stângă și are caracterstici de răcoare asociate Lunii.

Canalul din partea dreaptă este numit Pingala și reprezintă partea masculină. Este încărcat pozitiv și se termină în nara dreaptă și are carateristici de căldură asociate Soarelui.

Ida și Pingala reprezintă energiile feminine și masculine pe care noi toți le deținem, indiferent de sexul pe care îl avem.

Potrivit guru-lui Indian Muktananda, Kundalini are două aspecte. Un aspect este perceput adeseori ca energia cosmică exterioară a forței de viață spirituale. În China această forță este cunoscută ca și Qi (Chi), în Japonia este cunoscută sub numele de Ki,  în India este cunoscută sub numele de Prana, iar în Vest este cunocută sub numele de Sfântul Spirit – Sfântul Duh.

Cu toții avem o formă limitată de energie Kundalini care circulă prin corpurile noastre sau nu am fi în stare să trăim pentru că ea este cu adevărat ”forța de viață” a noastră. Kundalini este energia care străbate și influențează lumea așa cum noi o experimentăm.

Al doilea aspect al lui Kundalini este forma ascunsă sau interioară, care este de obicei ”adormită” sub forma unui mic bulb de energie situat la baza coloanei vertebrale în Chakra noastră Rădăcină. Această energie intră foarte devreme, în mod obișnuit, în stare latentă pentru că noi ne implicăm în procesul de a trăi.

Ca și copii trebuie să învățăm să ne identificăm cu procesele noastre bazate pe simțuri, mentale și emoționale precum și cu moștenirea genetică a corpurilor noastre fizice. Pentru a învăța să supraviețuim în lumea noastră fizică de multe ori ne-am separat de orice conștientizare a Sinelui nostru Mai Înalt.

Când Kundalini a noastră interioară se trezește, ea ne întoarce conștientizarea spre interior către Sursa noastră și ne oferă șansa de a descoperi cine suntem, de unde venim și unde se află adevărata noastră Casă. Această trezire este începutul călătoriei spirituale care ne dă posibilitatea să ne recâștigăm conștiința multidimensională.

Cu toate acestea, pentru ca energia Kundalini latentă să se ridice pe coloana vertebrală fără vreun incident fizic, energiile noastre feminine și masculine trebuie să fie echilibrate, iar chakrele noastre trebuie să fie curate.

Atunci când Kundalini se trezește, ea este o forță de transformare considerabilă care curge prin nadisuri (meridiane), canalele nervoase ale corpului și se ridică de la baza coloanei prin canalul Sushumna.

Când această forță intră în fiecare chakră, chakra își crește viteza de rotație. Viteza de rotație crescută varsă spre înafară toxinele, ceea ce ridică frecvența de rezonanță a fiecărei chakre.

Acest proces ar putea fi comparat cu schimbarea circuitelor noastre electrice de la 110 V la 220 V. Experiența este un amestec de fericire, bucurie, teroare și furie. Fiecare aminite și emoție blocată în fiecare chakră trebuie curățată.

Această curățare poate fi dureroasă, dar atunci când este încheiată putem experimenta viața cu un nivel de pace și bucurie care înainte era inimaginabil.

În acest timp special de transformare planetară, din ce în ce mai mulți dintre noi sunt în stare, sau vor fi în curând, să răspundă chemării Dumnezeiței Kundalini. Energiile masculine și feminine s-au aflat într-o luptă de dominare și manipulare pentru eoni.

Acum este MOMENTUL ca fiecare dintre noi să ne echilibrăm și fuzionăm propriile noastre energii feminine și masculine, yin-ul și yang-ul nostru. În acest fel yin-ul materiei și yang-ul spiritului pot fi combinate în conștiința noastră precum și în vehiculul nostru pământesc.

Ca și orice călătorie, călătoria Dumnezeiței Kundalini începe cu un singur pas. Acest pas este determinarea noastră de a sparge barierele minții noastre inconștiente pentru a debloca înțelepciunea, puterea și iubirea care sunt blocate în spatele vălului uitării noastre.

Atunci când ne-am vindecat istoria de frică și durere, Kundalini își poate începe ascensiunea prin Sushumna, chakră cu chakră. Cu toate acestea, prudența și răbdarea sunt vitale.

Forțarea trezirii energiei Kundalini înainte de a fi pregătiți fizic, psihologic și moral, ar putea avea consecințe grave. Nimeni nu ar trebui să o apeleze pe Dumnezeița Kundalini din curiozitate sau motive egoiste. Forța Kundalini este o energie cinci dimensională și așa cum o frunză uscată nu poate sta în vâlvătaia focului, ego-urile noastre neîmblânzite nu ar putea supraviețui ascensiunii Șarpelui de Foc a lui Kundalini.

Prin urmare, tot întunericul și frica care sunt prinse încă în fiecare chakră trebuiesc curățate. Această curățare poate fi dureroasă, dar atunci când ea este încheiată, putem experimenta viața cu un nivel de pace și bucurie care era cândva inimaginabil. Această curățare a întunericului din fiecare chakră este cel mai bine realizată prin iubirea necondiționată a sinelui nostru, chakră-cu-chakră.

Găsiți acest proces al iubirii necondiționate de sine, chakră-cu-chakră AICI.

În acest timp special de transformare planetară, din ce în ce mai mulți dintre noi sunt în stare, sau vor fi în curând, să răspundă chemării Dumnezeiței Kundalini. Energiile masculine și feminine s-au aflat într-o luptă de dominare și manipulare pentru eoni.
Acesta este ACUM-ul ca fiecare dintre noi să ne echilibrăm și fuzionăm propriile noastre energii feminine și masculine, yin-ul și yang-ul nostru. În acest fel yin-ul materiei și yang-ul spiritului pot fi combinate în conștiința noastră precum și în vehiculul nostru pământesc.

Ca și orice călătorie, călătoria Dumnezeiței Kundalini începe cu un singur pas. Acest pas este determinarea noastră de a sparge barierele minții noastre inconștiente pentru a debloca Înțelepciunea Infinită, Puterea Multidimensională și Iubirea Necondiționată care sunt blocate în spatele vălului uitării noastre.

Atunci când ne-am vindecat istoria de frică și durere, Kundalini își poate începe ascensiunea prin Sushumna, chakră cu chakră. Cu toate acestea, prudența și răbdarea sunt vitale.

Forțarea trezirii energiei Kundalini înainte de a fi pregătiți fizic, psihologic și moral, ar putea avea consecințe grave. Nimeni nu ar trebui să o apeleze pe Dumnezeița Kundalini din curiozitate sau motive egoiste.

Amintiți-vă că forța Kundalini este cinci dimensională. Prin urmare, ea este dincolo de timpul/spațiul dimensiunilor a treia și a patra și rezonează la ACUM-ul lui UNU cinci dimensional. Când Kundalini se ridică, ea transformă fiecare parte a vehiculului vostru pământesc trecând prin și transmutând fiecare chakră.

Transmutarea este actul de ridicare a frecvenței de rezonanță în octava următoare. În acest caz ”transmutarea fiecărei chakre” înseamnă că voi vă veți ridica rezonanța vehiculului vostru trei/patru dimensional, chakră-cu-chakră, în rezonanța celei de-a cincea dimensiuni. Când acest proces este finalizat, vă veți începe procesul de a deveni Corp de Lumină!




Traducere Monica Poka

Procesul Iubirii Necondiționate a Propriului Sine Chakră cu Chakră


Dragi și iubiți voluntari pe Pământ, dorim să vă spunem că anul vostru fizic 2016, este ACUM-ul în care Iubirea Necondiționată pe care ați împărtășit-o într-un mod atât de liber cu planeta lui Gaia, este direcționată și în propriul vostru corp fizic.

Sunteți ghidați să vă iubiți necondiționat pe voi înșivă pentru că intrați în următoarea octavă a serviciului vostru.
Prin urmare, va fi nevoie să vă regenerați și să vă vindecați vehiculul pământesc pentru octava mai înaltă a serviciului vostru.

Prin urmare, vă prezentăm:



7 Minute * 7 Chakre * 7 Săptămâni

Apoi, puteți aloca în fiecare zi 7 minute ca să ascultați meditația săptămânii.
Aceste meditații scurte vă vor ghida să vă iubiți necondiționat pe voi înșivă prin focalizarea pe minte, corp și elementul spiritual al chakrei din săptămâna respectivă.

Dragilor, deoarece Conștiința Unității este atât de vitală pentru ascensiunea personală și planetară, noi trimitem aceiași meditație multor oameni diferiți aflați în nenumărate alte locații pe Pământ. Pentru că oamenii și planeta împărtășesc aceleași elemente ale pământului, aerului, focului și apei, aceste meditații de 7 minute de Iubire Necondiționată pentru SINELE vostru, vor fi în mod automat împărtășite cu Gaia.

Vă cerem ca în fiecare zi să repetați aceste meditații săptămânale de 7 minue, care se focalizează pe Iubirea Necondiționată de SINE!

Este foarte recomandat să repetați acea meditație în fiecare zi a săptămânii. Sunt doar 7 Minute de Iubire Necondiționată PENTRU PROPRIUL vostru sine – începând cu prima chakră și urcând până la a șaptea chakră.

Dacă vă acordați numai 7 minute pe zi să vă amintiți, împământați și expansionați Iubirea Necondiționată pentru sinele vostru, vă puteți schimba viața. De asemenea, în timp ce vă iubiți necondiționat și vă vindecați pe voi înșivă, o veți iubi necondiționat și vindeca pe Gaia, pentru că fiecare gând și emoție a voastră curge în corpul lui Gaia și în întreaga voastră planetă.

După ce timp de 6 zile ați repetat meditația, în a 7-a zi puteți spune:

”Astăzi aleg să-mi împărtășesc Iubirea Necondionată cu miezul lui Gaia și cu Sinele meu Cel Mai Înalt pentru a-mi deschide și expansiona portalul MEU de Iubire Necondiționată.”




Mai multe informații despre această meditație și chakră găsiți AICI


Mai multe informații despre această meditație și chakră găsiți AICI




Mai multe informații despre această meditație și chakră găsiți AICI


Mai multe informații despre această meditație și chakră găsiți AICI


Mai multe informații despre această meditație și chakră găsiți AICI


Mai multe informații despre această meditație și chakră găsiți AICI


Mai multe informații despre această meditație și chakră găsiți AICI

IUBIREA NECONDIȚIONATĂ PE CARE VI-O DAȚI SINELUI VOSTRU

POATE FI ÎMPĂRTĂȘITĂ CU ORICINE

ȘI CU ÎNTREAGA VIAȚĂ

Cu toate acestea, nu puteți da ceea ce nu aveți.

Namaste!

luni, 28 martie 2016

Comunicarea cu Spiritul




Această canalizare în direct a fost oferită în Boulder, Colorado
 în 10 Ianuarie 2016 de către Kryon prin Lee Carroll

Salutări, dragilor, Eu Sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Mai sunt unii care continuă să spună că, canalizarea este un lucru ciudat. Ea nu se potrivește cu ceea ce ați învățat că ar putea fi adevărat. Deci, se cere a fi pusă întrebarea ”Care este adevărul și ce este real?”

Eu sunt un maestru magnetic. Mi-am întâlnit partenerul pe această planetă prin propria sa alegere în urmă cu 26 de ani. El v-a spus de multe ori povestea despre cum ne-am întâlnit și despre reticența sa în a crede că eu eram real. Poate că v-a povestit despre prima dată când a fost singur în întuneric și despre când s-a așezat prima dată pe scaun și a spus ”Dacă ești aici, atunci arată-mi!” În acel moment, înfățișarea lui, creierul lui, inima sa și glanda sa pineală s-au sincronizat toate și au așteptat un semn. Inginerul nu era un credincios, dar și-a exprimat interesul de a ”ști”.

Acest lucru mi-a permis să intru în percepția lui, dar el nu se aștepta la ceea ce a primit. Pentru că atunci când  ”se așeza pe scaun”, plângea. Era emoția care îl umplea, iar lacrimile au început să-i curgă pe obraji și a sărit imediat de pe scaun! Era mânios! Nu i-a plăcut! ”Asta a fost o formă de control”, a spus el. El nu ceruse să simtă nici o emoție, dar așa a trebuit să fie. Așa că a făcut-o din nou, și din nou și motivul este că inginerul, pseudo-savantul din el, a primit o relație bazată pe cauză și efect pe care nu și-o putea explica – așa că a făcut-o din nou. N-au fost cuvinte, nici mesaje, nici sfaturi, doar emoție. Dragilor, acesta este momentul în care inima sa s-a luminat și în care el s-a conectat la ceea ce era persoana lui reală. Acesta este momentul în care am fost în măsură să ieșim din capul lui și să privim în inima lui. A fost nevoie de ani de zile ca el să înțeleagă ce se întâmpla și să-i fie comodă situația, și în cele din urmă și-a dat seama că trebuia să împărtășească cu voi.

Partenerul meu le spune oamenilor că ”Dumnezeu a devenit mai mare” decât orice i s-a spus vreodată. A început să folosească termeni cum ar fi ”Maestrul Fizician al Universului este Dumnezeu”. Și-a dat seama că cu cât învățați mai mult despre știință, cu atât mai mult învățați despre Creator, și că nu există nici o separare între fizică și spiritualitate. Sunt bărbați și femei, cu libera lor alegere și logică, care au ales să se separe pe ei înșiși de măreția lui Dumnezeu.

Așa că, iată-ne aici, examinând ce ar putea fi adevăr și realitate. Cei care ascultă, fie cred fie nu că acesta ar putea fi un mesaj real și sunt încă curioși în legătură cu cine sunt eu. Dacă eu fac parte din voi? Dacă acel ”voi” care stă aici (voi înșivă) este mai mare decât vi s-a spus? Singularitatea prejudecății voastre spune că eu trebuie să fiu o entitate singulară, de foarte departe și, probabil, ciudată. Sunt unii care doresc să mă deseneze, să-mi pună piele și aripi, să-mi dea un nume, să mă facă înger și să mă facă singular. Eu sunt ”un singur lucru” pentru că voi credeți că voi sunteți ”un singur lucru” chiar dacă în realitate nu sunteți – nu prea. Dacă ați putea vedea esența a ceea ce voi numiți ”sufletul vostru”, v-ați da seama că sunt multipli în multipli de VOI, pentru că Dumnezeu nu este singular. Ceea ce voi numiți Dumnezeu, nu este ”un singur lucru”. Ceea ce voi vedeți ca fiind sursa creatoare nu este singulară și nu este ”un singur lucru”. Este o supă de energie divină și iubire binevoitoare într-un sistem de cuanticitate care nu poate fi cuantificat sau calificat. Aceasta este esența a tot ceea ce este și asta este și cine sunteți voi! Deghizarea pe care o aveți este percepția în 3D că sunteți singulari.

Vă treziți în fiecare dimineață și vă uitați în oglindă și vedeți singura față pe care ați văzut-o în toți acești ani, și asta este o glumă. Este un truc dimensional limitat. Sunteți cu mult mai mare decât atât! Cu toate acestea, pentru acest test, dragilor, și pentru această experiență planetară, așa trebuie să fie. Chiar dacă există acest văl pentru 3D, mulți dintre voi începeți să vedeți un adevăr mai mare. Cu cât mai mare devine adevărul, cu atât este mai binevoitor și mai frumos. Nu v-am dat niciodată un mesaj care să fie altceva decât felicitare – un frumos mesaj de iubire pentru voi, pentru ceea ce faceți pe planetă, pentru unde ați fost și ceea ce ați devenit, și de unde ați venit.

Nu v-am dat niciodată un mesaj în care să vă judec sau să vă spun că ar trebui să fiți altcineva sau să fiți undeva. V-am spus doar că, prin liberă alegere, vă este disponibil un set de instrumente minunat, ezoteric, pe care dacă îl deschideți vă va schimba viața. Aș putea începe enumerarea instrumentelor despre care am vorbit ani de zile, dar cel mai măreț dintre ele este capacitatea de a simți iubirea; capacitatea de a fi înceți la mânie; capacitatea de a schimba ceea ce voi numiți Natura umană; capacitatea de a vă vindeca pe voi înșivă; capacitatea de a sta pe această planetă în această viață, mai mult decât era așteptat.

În aceste ultime două zile i-ați auzit pe oamenii de știință spunându-vă aceleași lucruri pe care pe care noi vi le predăm de ani de zile. V-am spus cu ani în urmă că schimbările voastre climatice sunt ciclice. V-am spus că încălzirea precede răcirea în cicluri cunoscute și ați auzit astăzi explicația științifică a acestui fapt. V-am spus că nu voi ați creat schimbarea actuală, iar acum auziți știința spunându-vă același lucru [referindu-se la prezentarea făcută de către omul de știință Gregg Braden mai devreme în acea zi]. Studiul științific din spatele la toate acestea este pur și simplu studiul sistemelor sursei creatoare [Dumnezeu].

Ciclurile au fost create cu un motiv, iar raționamentul din spatele energiilor ciclice de pe această planetă, din viața voastră, biologice și economice, este totul acolo și face parte dintr-un grup de sisteme regenerabile de viață și sănătate planetară. Acestea sunt cicluri pe care voi le puteți măsura și anticipa, astfel încât să le puteți vedea și să vă simțiți în largul vostru cu schimbările. Vă puteți da seama de ele și să spuneți ”Vine din nou.” și apoi vă puteți pregăti sau să faceți ce doriți cu ele. Apoi, schimbările nu sunt un șoc, nu sunt o surpriză și v-am spus asta.

Dar în această situație, stați aici într-o energie care este nouă, pe care nu ați mai experimentat-o niciodată înainte. Civilizația pe care voi o numiți Pământ este pe marginea unei alegeri, dar această alegere nu este una care se întâmplă instantaneu. Părți din societățile voastre au lucrat cu ea 50 de ani. Dispensele schimbării energiei și ciclurile durează decenii. Ele nu sunt o ”furtună trecătoare”, așa cum spuneți voi, și mulți dintre voi au fost implicați în ceea ce noi numim trezire spirituală planetară pentru multă vreme. Aceasta este ca un pre-cursor al unui eveniment major. Aceasta a existat ca potențial chiar și acum 50 de ani, iar acum se manifestă.

Dumnezeu este în interior! Voi sunteți Dumnezeu și o parte a sistemului. V-am spus aceste informații frumoase chiar de la început. Nu este minunat să știți că nu există vreo entitate în cer care urmează să vă judece? În schimb, viața face parte dintr-un scenariu de iubire pe care voi l-ați creat și configurat pentru voi înșivă. Sistemul este binevoitor și va continua să fie, dar se întâmplă ceva. Vedeți voi, pe măsură ce energia începe să se schimbe pe planetă, ceea ce vă face să deveniți mai conștienți de aceste lucruri care v-au fost predate în acest sfârșit de săptămână, comunicările din cealaltă parte a vălului încep și ele să se schimbe ca și metodologie.

Conștiința Începe să Crească

În această dimineață într-o scurtă canalizare, v-am dat ca exemplu metodele folosite de părinții unui copil de opt ani spre deosebire de metodele pentru unul de 19 ani. Acest exemplu v-a fost dat ca voi să vă dați seama că așa cum conștiința voastră se schimbă de la cea a unui copil la cea a unui tânăr adult, același potențial îl are și natura Umană în general. Mesajele de la sursa creatoare către omenire, mai ales prin sufletele bătrâne, încep să arate diferit și să fie simțite diferit și sunt mult mai avansate. Acest lucru este înfricoșător pentru unii, deoarece reprezintă o schimbare.

Un  Exemplu și o Revizuire

Cu ceva timp în urmă v-am oferit sfaturi în legătură cu comunicarea cu Spiritul. V-am spus că Oamenii și Spiritul [Dumnezeu] comunică folosind paradigme diferite de timp. Percepția sincronizării dintre noi nu este aceiași. Într-o stare cuantică nu există timp. Pentru voi este greu să vă imaginați, dar timpul vă aparține. El nu este realitatea noastră. Timpul nostru este într-un cerc. Dacă doriți un indiciu din lumea voastră în legătură cu asta, uitați-vă la energiile cuantice care sunt descoperite în ceea ce privește timpul, și veți vedea că o perspectivă trei dimensională este foarte rigidă, pusă într-o cutie și segmentată. Dar de îndată ce ieșiți afară din dimensiunea a treia, nu intrați într-a patra, a cincea, a șasea sau a șaptea. Intrați în toate! După 4D, fizica devine multidimensională. Nu poate fi numerotată ca cinci, șase sau șapte, pentru că atunci ați continua să numărați într-un sistem liniar. Ați fi tot în 3D. Da, este derutant și acesta este motivul pentru care în 3D continuați să le numerotați, chiar dacă nu există un astfel de lucru ca ”dimensiunea a cincea”. Dar acest lucru vă ajută, din cauza percepției voastre asupra timpului și pașilor.

Mesaje de la Spirit

Cu toate acestea, dacă înțelegeți acest lucru, atunci vă dați seama de ce trebuie să gândiți diferit când unii dintre voi primesc mesaje de la Spirit care vă spun că aparțineți unui alt oraș [de exemplu]. Așa că mergeți acolo, iar lucrurile se vor întâmpla pentru voi. Dar mulți dintre voi săriți în sus, vindeți tot și vă mutați – și apoi nu se întâmplă nimic! Aceasta este o revizuire și v-am spus aceste lucru de multe, multe ori. Partenerul meu predă acest lucru și fraza pe care el o folosește este aceasta ”Cine ți-a spus să o faci acum?” Spiritul vă va revela lucrurile care sunt potențiale pentru voi cu mult timp înainte ca ele să fie de actualitate în 3D. Aceste mesaje sunt ghidarea voastră pentru viitor. Simțiți sincronizarea și fiți înțelepți. Mutați-vă atunci când simțiți că este potrivit să vă mutați. Acum, acesta este liberul arbitru, dar cu un mic imbold. Nu ar fi liber arbitru dacă Spiritul ar spune ridică-te și mută-te! Așa că, atunci când primiți aceste mesaje fiți circumspecți și înțelegeți că v-a fost dat un mesaj frumos, frumos care reprezintă un potențial mai mare pentru voi într-un alt loc. Apoi înțelegeți și priviți în jur și simțiți sincronizarea. Folosiți-vă puterea intuitivă și instrumentele pe care le descoperiți pentru a ști când să mergeți.

Aceasta a fost o revizuire a lucrurilor pe care vi le-am spus în trecut, dar sunt mult mai multe, dragilor. Sunt mult mai multe, pentru că lucrurile încep să se schimbe și pentru că Ființele Umane gândesc într-un anumit fel și reacționează într-un anumit fel, și este nevoie ca voi să știți ce este diferit în această energie.

Când învățați să citiți, trebuie să citiți abecedarul. Unii dintre voi își aduc aminte de această carte și cum neuronii s-au conectat și s-au adunat în corpul vostru și limbajul a devenit al vostru, ați recunoscut literele și cuvintele și ați început să citiți. Abecedarul a fost instrumentul care a fost folosit și pentru conștiința voastră, în societatea voastră, a funcționat. Acum aș vrea să vă întreb ceva: Unde este acel abecedar astăzi? Îl purtați cu voi? Răspunsul este că nu, bineînțeles că nu. Și asta din cauza faptului că tot ceea ce el conținea a fost absorbit în ceea ce voi numiți intelectul vostru și în ceea ce este cunoașterea și structura voastră celulară. Acum pur și simplu citiți.

Viziuni, Mesaje și Daruri Ezoterice

Aș vrea să încep să aplic toate acestea la modul în care Spiritul lucrează cu voi. Cum îi vom arăta unuia care nu crede ceva ce este dincolo de ceea ce se așteaptă? În mod normal, prin viziuni sau vise. Apoi persoana are liberul arbitru de a căuta informații despre ceea ce i-a fost prezentat sau nu. Asta doar îi trezește interesul.

Haideți să spunem că aveți un vis sau un sentiment foarte, foarte puternic despre ceva. În acest vis vi se arată ceva nou, iar neuronii încep să se conecteze și voi începeți să înțelegeți că acolo este mai multă viață decât ați fost învățați că ar fi. Vă dați seama că, de fapt, voi aveți o viziune validă! Treptat vă dați seama că aceste lucruri vă sunt arătate pentru a vă ajuta. Vă gândiți că este un dar și îl sărbătoriți. ”Nu este măreț Dumnezeu? Uite, primesc mesaje în mod regulat.” Apoi, dintr-o dată se opresc.

Când un dar izoteric dispare, ce fac oamenii în mod normal? De obicei, intră într-o cameră întunecată și spun ”Dragă Doamne, ce am făcut greșit? S-a oprit.” Prima impresie este că Omul a eșuat! V-ați gândit vreodată că, probabil, ar putea să fie chiar invers? De-a lungul timpului, și după multe viziuni și vise, s-a făcut o conexiune care este permanentă. Nu mai aveți nevoie de viziuni pentru că acum ele sunt intuitive și în interiorul vostru. Acum veți începe să umblați pe planetă având cunoașterea care obișnuia să vină la voi prin intermediul abecedarului – viziunea! Ce ziceți de asta? Ați absolvit. Deci, pentru aceia dintre voi care se întreabă dacă l-au pierdut, luați în considerare următorul lucru: Dacă în loc de asta, ați absolvit?

Vedeți voi, nu este ceea ce voi credeți. Unele dintre emoțiile și sentimentele timpurii care v-au adus aici, pe care le-ați iubit, s-au schimbat acum și voi umblați cu Spiritul într-un mod diferit. Spiritul este Acum în voi! Știți care este adevărul și nu mai aveți nevoie de acele lucruri simpliste care să vă ducă într-o stare de euforie sau de pace matură. Nu mai aveți nevoie de acea cârjă simplistă pentru a primi gânduri intuitive. Vi se cere în schimb să le generați voi înșivă. Aceleași sentimente și emoții pe care le-ați avut în vis sunt păstrate cu grijă în interiorul vostru. Puteți face acest lucru singuri. Puteți să o faceți singuri pentru că voi sunteți o parte a sursei creatoare care a absolivit și trece într-o conștiință mai înaltă. Aș putea să fiu mai clar de atât? Și ăsta este doar un lucru.

Nu Trebuie să se Întâmple Totul Deodată

Sunt unele lucruri despre care nu am vorbit niciodată. Voi presupuneți că lucrurile sunt liniare și singulare, deoarece așa sunt lucrurile din jurul vostru. Am vorbit despre a fi un suflet trezit. Dragilor, înțelegeți că este mai mult decât vi s-a spus despre lucrurile aflate dincolo de realitatea voastră. Atunci când faceți o conexiune cu miezul vostru spiritual, aceasta este foarte personală. Voi sunteți o parte a sursei creatoare și ați devenit atenți și treziți la alte potențiale și la incredibila iubire a unui Dumnezeu personal. Vă dați seama că sunteți parte din tot.

Sfârșitul de săptămână pe care tocmai l-ați petrecut trecând printr-o învățătură profundă legată de cicluri [vorbind celor care au participat la învățăturile prezentate de Gregg Braden], dacă ați fost atenți ați putut vedea că multele cicluri ale vieții sunt unice pentru paradigma pe care ați studiat-o. Există cicluri ale Pământului, cicluri spirituale personale, cicluri ale vremii, cicluri economice și chiar un ciclu personal al vieții voastre bazat pe experiențele pe care le-ați avut. Totuși, cumva, există ideea că dacă v-ați trezit la Spirit, totul se va întâmpla deodată. Dragilor, nu așa funcționează. Deschiderea la energiile ezoterice presupune practică și timp ca înțelepciunea să se dezvolte.

Multe suflete trezite sunt în încurcătură. ”Dragă Spirit, te-am descoperit! Știu că ești acolo și pot simți iubirea! Sunt treaz! Sunt treaz! Sunt treaz! Dumnezeu este măreț și eu îmi trăiesc adevărul. Îți mulțumesc că mi-ai dat o astfel de pace în legătură cu mine și viața mea. Dar de ce se întâmplă aceste lucruri în corpul meu? De ce nu mă pot scutura de acest obicei? De ce nu pot să primesc slujba pe care ai spus că aș putea? Eu cred în tine.” Apoi apare prejudecata umană: Intrați din nou în camera întunecată atunci când nimeni nu vă vede și întrebați ”Ce am făcut greșit?”

Cât de multă răbdare aveți cu acest proces, dragii mei? Toate lucrurile se întâmplă așa cum ar trebui să se întâmple în ciclurile pe care voi le-ați setat prin chiar trezirea voastră. Este un proiect frumos, locul potrivit la momentul potrivit, dacă aveți unele lucruri prea devreme sau prea târziu, sistemul nu va funcționa. Știți că, de fapt, voi sunteți cei care aveți controlul asupra acestui proces, și cu cât mai multe înțelegeți în legătură cu aceste valuri și cicluri și cu sincronizarea lor în situația voastră, cu atât mai mult vă puteți relaxa și spune ”Mulțumesc. Știu că vine.”?

Sunt unii în această încăpere care au așteptat vindecarea pe care au cerut-o. Noi știm cine sunteți. Știți că vine și că va veni așa cum este potrivit să vină atunci când momentul este potrivit? Astăzi se află opt oameni în această încăpere care au nevoie să se scuture de un obicei pentru a putea trăi mai mult. Voi știți cui îi vorbesc. Probabil că v-ați spus ”Ei bine, am încercat, dar nu funcționează.” Poate că există o sincronizare specială legată de acest lucru. V-ați gândit la asta? Ați ascultat ce s-a spus astăzi? V-ați uitat la ciclurile din viața voastră și v-ați dat seama că sunt momente care sunt mai potrivite pentru schimbarea voastră sau în care ar putea fi mai ușor să faceți o schimbare? Înțelegeți de ce există energie în astrologie și în numerologie? Este pentru că aceste lucruri din jurul vostru fac parte din voi și vă ajută cu sincronizarea și cu ciclurile.

Cu ani în urmă v-am spus că rețeaua magnetică a Pământului este parte a conștiinței voastre. Știința voastră v-a arătat că aceasta reacționează la conștiința voastră și că voi sunteți afectați de ea. Rețeaua magnetică a Soarelui face parte din toate acestea [heliosfera Soarelui] deoarece și ea afectează rețeaua. Acest lucru înseamnă că sistemul solar este conectat la voi și la conștiința voastră. Nu-i de mirare că astrologia funcționează. V-ați gândit la acest lucru? Sunt cicluri la care să vă uitați! V-ați uitat cu adevărat la acest gen de lucruri astfel încât să puteți înțelege că ar putea exista un moment mai potrivit în care este mai bine pentru voi să vă vindecați?

Răbdare cu Ciclurile

Unii dintre voi ați încercat să mergeți mai departe atât de multă vreme și să ieșiți din ciclul lipsei abundenței. Ați observat că este greu de fapt să mergeți mai departe cu asta? Un lucru se întâmplă și îl golește pe un altul. Așa că vă faceți griji în legătură cu asta și ea devine apoi parte a unui scenariu plin de frică. Ceea ce face ca acest lucru să fie și mai rău,  este faptul că voi nu ați înțeles că abundența vine în valuri, așa că sunteți din nou frustrați. Frica crează o deconectare de la Spirit și acest lucru este dificil pentru voi.

Dragilor, nu totul vine împreună imediat. Unul dintre lucrurile pe care trebuie să le înțelegeți este că mai întâi trebuie să aibă loc o trezire. Aceasta crează o cale spirituală pentru voi care se va maturiza cu timpul. Maturitatea va crea apoi o conexiune care vă permite să vedeți lucrurile care se întâmplă și să le vedeți în viitorul vostru. Acest lucru îi permite înțelepciunii să meargă înainte în mod corect. Voi vă însușiți lucruri (nu este vorba de lucruri fizice) de-a lungul drumului și apoi vă dați seama că Spiritul s-ar putea să aibă ceva mai bun! Un lucru duce la altul și pe parcursul timpului veți absolvi și ajunge într-un punct în care lucrurile încep să se așeze la locul lor. Apoi începe, iar voi vă veți găsi la momentul potrivit la locul potrivit aruncând afară acele obiceiuri pe care le-ați avut sau problemele legate de abundență pe care le-ați avut.

Unii dintre voi ați spus în retrospectivă ”Ei bine, a durat destul de mult!” Cu toate acestea, nu vă dați seama că totul a fost perfect sincronizat. V-ați gândit că a fost o pedeapsă, să așteptați atât de mult? V-ați gândit că n-ați fost demni? Dacă este așa, înseamnă că ați absorbit învățătura liniară a unor alte sisteme spirituale din jurul planetei, care vă spun că voi sunteți nevrednici în fața lui Dumnezeu – născuți păcătoși. Sunteți în această cutie?

Câți dintre voi ați renunțat? ”Ei bine, am luat parte la asta, dar nu știu despre cealaltă parte. Nu se întâmplă.” Probabil că nu înțelegeți că tot vine și că este în viitorul vostru? Când este ”prea mult” de așteptat? Ce faceți în timp ce așteptați? Vă scărpinați între degetele de la picioare și spuneți ”În orice moment acum, Spiritule.” Există vreo iritare? Poate că există chiar furie și o lipsă de înțelegere de ce durează atât de mult timp.

Dați-mi voie să vă ofer un indiciu și un secret: Mulți dintre voi blocați crearea a ceea ce cereți cu nerăbdarea, frica și chiar mânia voastră pe Dumnezeu. Voi blocați crearea ei. [Suspină profund] Sincronizarea poate să fi sosit și plecat! Oh, nu vă faceți griji, va fi un alt ciclu. Vă veți scărpina și atunci între degetele de la picioare? Acesta este momentul pentru afirmații. Cu maturitate și grație, vedeți-o ca împlinită în mintea voastră, în viitorul vostru și sărbătoriți faptul de a fi plini de abundență și sănătoși. Vedeți-vă având deja situațiile pe care vi le doriți pentru că, dragilor, noi vrem ca voi să stați aici.

Voi sunteți un creator al realității, dar nu o puteți face cu paradigmele 3D. Nu o puteți face așa cum v-ați ridicat gândirea. Nu o puteți face cu disciplină și pedeapsă și cu toate lucrurile care ați fost învățați că sunt căile lui Dumnezeu. Nu așa funcționează. Vă surprinde acest lucru? Dragilor, acest lucru este mult mai complex decât credeți voi și este totuși atât de simplu. Pe măsură ce vă treziți și descoperiți compasiunea și iubirea pentru voi înșivă, veți putea apoi să o generați și pentru alții. V-am mai spus asta. Mai întâi trebuie să vă iubiți pe voi înșivă! Aici este momentul în care începe să fie generată compasiunea, care este atât de pură. Ea este ceea ce vedeți în maeștri. Acesta este motivul pentru care oamenii vor începe să fie atrași înspre voi. Echilibrul și înțelepciunea se manifestă. Voi le radiați. Acesta este modul în care veți schimba planeta. Aceasta este compasiunea și ea va schimba mediul în jurul vostru.

O Energie Nouă, Instrumente Noi, Putere Nouă

Lucrurile se schimbă. A existat un moment în care v-am spus că îi puteți vorbi înnăscutului vostru [să vorbiți celulelor voastre] și să o faceți în tăcere. V-am spus să o faceți o dată sau de două ori că înnăscutul va auzi. Asta a fost demult, pentru că a vorbi dintr-o dată tare deține energia maestrului! Este propria voastră voce, vorbind în atmosfera din jurul vostru, întorcându-se înapoi în urechile voastre cu propria voastră conștiință, auzindu-vă pe voi înșivă spunând ceva care are mai multă putere decât a fost vreodată în istoria planetei! Cu schimbarea energiei, cu schimbarea magnetică, cu toate lucrurile despre care v-am vorbit, o nouă paradigmă este aici și vă oferă o putere cu mult mai mare cu propriul vostru corp.

Spuneți-vă adevărul cu voce tare și afirmați lucrurile care credeți că se află în potențialul vostru. Ele devin realitate, și cu cât mai mult le afirmați pentru voi înșivă, cu atât mai reale vor deveni. Știați că aveți puterea să vă ajustați propriul vostru ciclu? Repetați-vă afirmațiile în fiecare zi. Vă provoc! [Râsete] Pentru că le veți simți cum se întâmplă și veți ști că am dreptate. Este ca și cum ați exersa energia. Cu cât mai mult le auziți, cu cât mai mult le spuneți, cu atât mai mult neuronii se vor uni și o vor crea. Înțelegeți acest lucru? Voi conștientizați lucrurile și ele devin voi. Este un cerc – voi cu voi – și nu a fost niciodată mai puternic. Asta este diferența. Acest lucru este diferit de momentul în care v-am vorbit când am venit în 1987, diferit chiar față de acum 10 ani. Ați câștigat-o.

Dragilor, vă dăm aceste informații nu pentru că ați fi făcut ceva greșit, ci pentru că dorim să avansați cu această nouă energie care vă este atât de disponibilă chiar acum. Aș vrea să plecați din acest loc diferiți de cum erați atunci când ați venit.

Și așa este!

Kryon



Traducere Monica Poka


duminică, 27 martie 2016

Mesaje de dimineață cu Arcturienii


Întrebări și răspunsuri de dimineață cu Arcturienii

Prin Suzanne Lie

A: Bună dimineața Suzille!

S: Bună dimineața dragi Arcturieni.

A: Suzille, ești pregătită să-ți începi noua aventură?

S: Vreți să spuneți aventura următorului curs?

A: Nu, ne referim de fapt la aventura Ascensiunii.

S: Vreți să spuneți că aventura cursului este legată de aventura Ascensiunii?

A: Categoric! Ai putea spune că Cursul, așa cum îi spui tu, este o probă. Acesta este motivul pentru care ți-am spus să faci o altă sesiune de cursuri.

S: Suntem atât de aproape de procesul Ascensiunii?

A: Ei bine, Suzille, asta depinde de definiția pe care i-o dai tu Ascensiunii. Sunt câteva versiuni ale Ascensiunii. Este o Ascensiune emoțională – care este procesul câștigării stăpânirii asupra emoțiilor voastre până în punctul în care nu mai sunteți deranjați de ”reacțiile emoționale”. FĂRĂ reacții emoționale înseamnă că ați câștigat o stăpânire asupra emoțiilor voastre până la nivelul în care voi sunteți creatorul tuturor emoțiilor voastre.

Cu alte cuvinte, voi sunteți emoțiile voastre. Prin această afirmație vrem să spunem că nu vă veți mai îngădui vouă înșivă să vă încărcați cu emoțiile altor persoane, locuri sau situații. Când voi sunteți creatorul emoțiilor voastre, simțiți sursa care inițiază fiecare emoție în voi.

Atunci când cunoașteți sursa emoțiilor voastre, puteți determina o emoție care a pornit de la o persoană sau situație din afara propriului vostru câmp auric.

Când începeți să călătoriți cu Corpul de Lumină nu veți avea o formă materială în care sunteți separați de alții. Prin urmare, pentru a discerne sursa informațiilor va fi nevoie să simțiți punctul de inițiere al acelei emoții. Și, în ACUM-ul vostru, sursa ar putea să fie ceea ce ar putea fi numit ”un alt Corp de Lumină”.

Spunem ”un alt corp de Lumină” astfel încât creierul vostru trei dimensional să poată înțelege mai bine ceea ce explicăm. Cu toate acestea, nu există ”senzația de o altă ființă” în timp ce vă aflați în Corpul de Lumină. Există, în schimb, o senzație de câmpuri de energie care intră și care ies.

Atunci când un câmp de energie intră este ca un val care ajunge pe plajă, sursa este ”un alt” Corp de Lumină. Cu toate acestea, amintiți-vă că termenul de ”alt” Corp de Lumină este incorect pentru că nu există separare în frecvența realității în care cineva își poartă Corpul de Lumină.

Când noi/voi din dimensiunea a cincea și dincolo de ea comunicăm cu prietenii noștri Pământeni, noi/voi alegem adeseori să ne luăm o formă sau să ne înconjurăm Corpul de Lumină cu un ambalaj care pare a fi separat de ființa cu care noi comunicăm. Așa cum s-ar putea să ne percepeți în interiorul vostru atunci când canalizați, noi întotdeauna percepem întreaga viață în interiorul nostru.

Vedeți voi, noi nu avem exterior pentru că noi existăm în ACUM-ul lui UNU.

Timpul care vouă vă este necesar pentru a consemna conversația noastră, pentru noi nu există. Deoarece noi nu avem timp, noi nu avem secvențe în ACUM-ul nostru mai înalt dimensional. Noi suntem Aici – Acum. Când petreceți o mare parte din iluzia timpului vostru conversând cu noi, Arcturienii, senzația voastră de timp secvențial, trei dimensional poate deveni din ce în ce mai dificil de menținut.

Cum poate cineva identifica o picătură de apă într-un ocean? Cum poate cineva identifica moleculele de aer din cer? Nu puteți. Trebuie să percepți apa oceanului ca fiind UNA cu oceanul și moleculele de aer din cer ca fiind UNA cu cerul. Ele sunt ”oceanul” sau ”cerul”.

Atunci când canalizați mesajele noastre, voi trebuie să le traduceți în timp. Pentru percepția voastră, este nevoie de timp ca să scrieți pe o bucată de hârtie 3D ceea ce noi vă comunicăm din Acum-ul nostru.

Motivul pentru care mesajul de astăzi era nevoie să fie scris de mână este că scrisul de mână este foarte tactil și de cele mai multe ori poți curge mai profund în informații atunci când le scrii de mână cu ajutorul unui stilou și a unei hârtii.

Când mesajul este tastat, intervine o mașină care pare a fi ”între” mesaj și acel ”voi” care îl recepționează. În același fel atunci când canalizezi prin intermediul vocii tale, nu există nici o mașinărie.

Atunci când sunteți unul dintre scribii noștri, noi vă cerem să împărtășiti mesajele noastre cu cât mai mulți oameni posibil. Vă cerem să împărtășiți aceste mesaje pentru că acesta este Acum-ul măiestriei/ascensiunii personale și apoi planetare. Mulți dintre voluntarii noștri care și-au luat un Vehicul Pământesc au intrat în Acum-ul măiestriei/stăpânirii personale și apoi planetare.

În acest Acum al Ascensiunii într-o frecvență mai înaltă, Gaia își va menține în același timp și forma sa fizică, trei dimensională. În același mod, mulți dintre voluntarii noștri pe Pământ își vor menține forma lor fizică.

Acest sine dual de corp fizic trei dimensional și Corp de Lumină cinci dimensional vor continua să co-existe pentru o durată nedeterminată din timpul vostru 3D. Gaia, precum și toți voluntarii noștri, fac acest sacrificiu pentru a acorda mai mult ”timp” celor care sunt blocați pe Pământul holografic, trei dimensional.

De această dată le putem acorda capacitatea de a se deconecta de la acel program depășit și să se conecteze la ceea ce ei vor experimenta drept ”Noul Pământ”. Noul Pământ este de fapt un Pământ multidimensional, atemporal. Mai mult de atât, toți locuitorii fizici, legați de timp ai lui Gaia sunt de fapt, locuitori atemporali, multidimenisonali.

Sistemele de control pentru programul fizic 3D se află în Miezul de Cristal Central al lui Gaia care este înconjurat de cele patru Cristale de Temelie. Prin intermediul acestor cristale, ”câmpul energetic de bază” al lui Gaia este distribuit către toate zonele de suprafață ale planetei prin intermediul celor patru cristale de bază aflate în Nord, Est, Sud și Vest.

În Atma Inimii voastre Înalte umane, aveți și voi un ”miez de cristal” sub forma unei Flăcări Întreite vii. Programarea voastră inter-dimensională se află în Flacăra Întreită din Atma voastră. Toate programele inter-dimensionale sunt distribuite în întregul vostru corp prin intermediul Flăcării Întreite a Înțelepciunii, Puterii și Iubirii.

Pe măsură ce voi descărcați și integrați tot mai multă lumină multidimensională în vehiculul vostru pământesc are loc o schimbare multidimensională în Atma voastră. Această schimbare servește la ”deschiderea Atmei voastre”. Apoi, Atma voastră vă va activa Flacăra Întreită.

          Atma voastră este Protectorul Înțelepciunii voastre personale, pe care Flacăra voastră Întreită o transmută în frecvența mai înaltă a Înțelepciunii voastre Infinite.

           Atma voastră este Protectorul Puterii voastre personale, pe care Flacăra voastră Întreită o transmută în frecvența mai înaltă a Puterii Multidimensionale.

          Atma voastră este Protectorul Iubirii voastre personale, pe care Flacăra voastră Întreită o transmută în frecvența mai înaltă a Iubirii Necondiționate.

Aceste transmutări în miezul Inimii voastre Înalte inițiază procesul transmutării voastre în Corp de Lumină. Așa cum dezvoltarea voastră fizică începe în uterul mamei voastre, ”re-nașterea” voastră începe în propria voastră Inimă Înaltă.

Așa cum corpul vostru uman în faza de zigot, prima unire a spermei cu ovulul, începe rapid să se duplice/dividă după fertilizare, Corpul vostru de Lumină se expansionează cu rapiditate pe măsură ce voi intrați în Acum-ul transmutării voastre personale. Apoi vă veți alătura transmutării colective a familiei voastre infinite de Corpuri de Lumină.

Procesul transmutării în Corp de Lumină a fost meticulos explicat de către Pleiadeeni în cartea a cincea a Perspectivelor Pleiadeene asupra Ascensiunii, Prin Portal. Vă cerem să treceți prin acest proces ca și grup sau singuri. Din nefericirire nu vom fi în măsură să ne întâlnim într-o cabină sus în munți. Cu toate acestea, veți avea cu toții puterea multidimensională a imaginației.

(Dragi cititori, am inclus paragraful de mai sus astfel încât să puteți cumpăra cartea a 5-a la preț redus dacă doriți. Nu este făcută încă reducerea, dar verificați mai târziu.)

Vă rog să vă amintiți că tot ceea ce facem este pentru Draga noastră Mamă Pământ și pentru toți locuitorii ei. Voi sunteți deja ființe multidimensionale la care vă veți întoarce în Acum-ul lui Unu așa cum ați ales înainte de a vă lua vehiculul vostru Pământesc individual.

Noi, Arcturienii, facem eforturi să vă unim vehiculul vostru personal Pământesc cu vehiculul planetar al Pământului. Dorim să știți cu toții că apreciem profund sacrificiile pe care le-ați făcut în viața voastră pentru a vă dedica atenția în primul rând procesului de Ascensiune planetară.

Binecuvântări tuturor,
Arcturienii.


Traducere Monica Poka


Amintirea a Ceea ce Întotdeauna Ați Știut – Partea a 2-a


Arcturienii
Prin Suzanne Lie

Voi nu muriți. Moartea este o iluzie trei dimensională. Moartea este o iluzie care nici măcar în dimensiunea a patra nu există. Sinele vostru patru dimensional își amintește că atunci când ați trecut linia numită ”moarte” în lumea trei dimensională, ați descoperit că vă aflați într-o altă lume în care vă simțiți foarte vii.

Când vă amintiți acest lucru, vă amintiți din ce în ce mai mult viețile în care ați încercat să ascensionați și nu ați reușit. Dar ați trăit o viață bună, v-ați urmat practica spirituală și, la sfârșit, ați murit la fel ca toți ceilalți. Dar nu ați murit cu adevărat. Ați trecut în Planul Astral patru dimensional.

Uneori ați călătorit în dimensiunile mai înalte, iar alteori ați rămas în planul astral patru dimensional. Apoi, când v-ați simțit ca și cum ați fi trecut prin și învățat suficient despre viața în care tocmai ați ”murit”, ați ”murit” în viața voastră patru dimensională și v-ați născut într-o viață trei dimensională.

Apoi, acea viață trei dimensională progresa până când urma să ”muriți” în acea viață trei dimensională și să vă  ”nașteți” în viața voastră patru dimensională. Acesta este motivul pentru care dimensiunea a treia/patra este numită ”Roata Vieții și a Morții”.

Pe această ”Roată”, conștiința voastră este limitată de obicei la timpul/spațiul planurilor fizic și astral. Prin urmare, percepțiile voastre sunt limitate la dimensiunile a treia și a patra. În cele din urmă, conștiința voastră se expansionează suficient de mult ca voi să vă amintiți că sunteți o ființă multidimensională și că aveți forme conștiente pe mai multe planuri mai înalt dimensionale ale realității.

Atunci când vă amintiți acest lucru în timp ce încă purtați un vehicul fizic pământesc, conștiința voastră se expansionează foarte mult. Această accelerare a conștiinței are loc pentru că voi pășiți afară din matricea 3D/4D a timpului și spațiului.

În iluzia timpului, voi aveți un moment în care vă nașteți și un moment în care muriți. De asemenea, credeți că sunteți separați de ceilalți. Cu toate acestea, atunci când vă amintiți că sunteți o ființă multidimensională, conștiința voastră se expansionează dincolo de limitările timpului/spațiului.

Apoi, conceptele nașterii și a morții devin noțiuni trei/patru dimensionale care se referă numai la vehiculele voastre trei și patru dimensionale. Odată ce conștiința voastră se expansionează în ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea, ”sentimentul de sine” al vostru trece de la ”Eu Sunt un om care uneori poate vizta spiritul” la ” Eu Sunt un spirit care mi-am extins esența într-un vehicul fizic.”

Cu toate acestea, nu contează cât de des vă amintiți natura voastră multidimensională, s-ar putea să o uitați în timp ce sunteți în procesul vostru zilnic de a vă purta vehiculul Pământesc trei dimensional. Această ”uitare” legată de SINELE vostru Multidimensional are loc pentru că vehiculul pământesc pe care voi îl purtați vă limitează percepțiile la tărâmurile timpului și spațiului.

Este nevoie de timp ca să vă mișcați prin spațiu. Prin urmare, deveniți obosiți, pentru că sunteți ocupați cu munca și gândirea voastră. De asemenea, în vehiculul vostru pământesc, vă simțiți ”separați”, lucru care vă poate face să vă simțiți supărați, speriați sau singuri. Uneori vă îmbolnăviți. Iar această listă poate continua ...

Din fericire, odată ce vă amintiți pe deplin adevărata, multidimensionala voastră natură, începeți să aveți mai multe experimentări a propriului vostru Sine Mai Înalt Dimensional. Aceste experimentări vă expansionează foarte mult conștiința. Apoi, pe măsură ce conștiința voastră se expansionează, percepțiile voastre se expansionează pentru a îmbrățișa din ce în ce mai multe experiențe patru dimensionale.

Pe măsură ce continuați să vă percepeți tot mai mult aurele patru dimensionale, elementalii patru dimensionali, deveniți din ce în ce mai mult o ființă planetară și din ce în ce mai puțin ”doar o ființă umană 3D”.

Începeți să vă amintiți nenumăratele voastre vieți pe planeta voastră trei dimensională, precum și multele vieți în-între din Planul Astral patru dimensional. De asemenea, s-ar putea să începeți să vă asociați viața fizică cu viața voastră planetară și cu sinele vostru planetar.

Mai întâi vă gândiți la planetă ca la o ființă vie, iar apoi începeți să vă gândiți la voi înșivă ca la o ființă multidimensională care trăiește pe o planetă multidimensională vie. În cele din urmă veți progresa la a fi Planeta pentru că VOI și PĂMÂNTUL sunteți UNA.

Acest lucru se întâmplă atunci când îmbrățișați ceea ce ar putea fi numit ”sinele vostru animal”. Regnul animal nu are separarea pe care ”regnul uman” o are. Regnul animal are multe de împărtășit cu oamenii. Animalele nu ”își strică cuibul” pentru că ele se percep pe ele însele ca fiind UNA cu Pământul. Animalele trăiesc în conștiința unității, cum ar fi un  stol de păsări, o cireadă de zebre, un banc de pești.

De asemenea, animalele trăiesc în ACUM. Ele urmează ”curgerea Naturii” și știu în care moment pot merge în care loc pentru a găsi hrana de care au nevoie. Când puteți îmbrățișa conștiința unității regnului animal, conștiința voastră se expansionează în dimensiunile mai înalte precum și mai profund în forța de viață planetară a lui Gaia.

Apoi aveți experiențele întrebărilor ”Cum se simte să fii o Planetă?” Această întrebare vă catapultează înapoi în ”Cum se simte să fii o ființă multidimensională?”

Următorul progres de gândire ar putea fi ”Cum se simte să ai o conștiință cinci dimensională care se bazează pe Aici și Acum?” Odată ce vă amintiți eliberarea de separare, vă puteți aminti sentimentul de a trăi în Conștiința Unității cu întreaga viață.

Atâta timp cât vă purtați încă densul vostru vehicul pământesc, probabil că veți uita amintirile de mai sus, apoi vă amintiți un pic mai mult, apoi uitați, apoi vă amintiți și mai mult și apoi uitați.

În această amintire și uitare în continuă expansiune, voi săriți treptat în expresii din ce în ce mai înalte ale Sinelui, apoi împământați aceste percepții tot mai adânc în ”sinele vostru inconștient”.

Apoi, când vă întoarceți la sinele vostru zilnic, trei dimensional vă dați seama că ceva se simte foarte diferit. Treptat ajungeți la juxtapunerea a ”Acum Eu sunt în realitatea trei/patru dimensională” și/sau ”Acum sunt în realitatea mea patru și cinci dimensională.”

Un lucru foarte important de reținut este că atunci când vă experimentați sinele vostru cinci dimensional, veți părăsi ”timpul”. Prin urmare, nu este nevoie de timp sau efort să vă întoarceți la Sinele vostru cinci dimensional, și nu este nevoie de timp sau efort ca să vă întoarceți la sinele vostru trei dimensional.

La început s-ar putea să uitați tot ce s-a întâmplat și oricine ați fi fost când ați avut acel scurt moment, eliberați de timp, în SINELE vostru cinci dimensional. ”Timpul” în care voi ați fost SINELE vostru cinci dimensional este simțit probabil ca o secundă de către sinele vostru trei dimensional.

În acea secundă în care voi ați părăsit timpul, ați învățat foarte multe despre ”Cum să-ți amintești sinele adevărat, multidimensional și adevărata ta realitate multidimensională.” Cu toate acestea, creierul vostru trei dimensional se bazează pe timp și secvență. Prin urmare, s-ar putea să vă amintiți că s-a întâmplat ”ceva”, dar nu puteți găsi cuvintele cu care să descrieți acel ceva.

Gândirea voastră fizică poate crede că voi ”învățați” ceva, dar gândirea voastră cinci dimensională știe că voi vă amintiți ceea ce întotdeauna ați știut.

În timp ce vă aflați în conștiința voastră trei dimensională, focalizarea voastră este ”acolo” pe ce aveți de făcut. Pe de altă parte, când sunteți în conștiința voastră cinci dimensională, a face devine a fi, iar ”visarea” voastră devine perceperea adevărului pe care pe care l-ați știut întotdeauna!

Cu toate acestea, uitați ceea ce întotdeauna ați știut pentru că sunteți atât de implicați în ceea ce se întâmplă în ”afara voastră” în viața voastră trei dimensională a iluziei și conflictului.

În dimensiunea a cincea, gândurile și emoțiile voastre devin ”tiparul” realității pe care VOI o creați. De asemenea, vă amintiți că voi ați ales să vă luați un vehicul pământesc și că voi v-ați scris propriul ”plan” pentru care ați ales să vă luați un vehicul pământesc în acest ACUM.

De asemenea, conștiința voastră cinci dimensională își amintește ceea ce ați venit să faceți și cine ați venit să fiți, pentru că în dimensiunea a cincea a face și a fi sunt unul și același lucru.

Când v-ați conectat cu conștiința voastră cinci dimensională suficient de mult pentru a vă aminti alegerile voastre de dinainte de naștere, vă puteți aminti și de ce ați ales în mod special această viață pentru a începe să vă amintiți cine sunteți cu adevărat.

Odată ce aceste amintiri multidimensionale intră în memoria voastră trei dimensională, voi sunteți de obicei ”chemați în serviciul vostru activ”. Apoi începeți să vă experimentați pe deplin abilitatea de A FI SINELE vostru Mai Înalt în timp ce puteți FI și sinele vostru fizic.

Cu alte cuvinte, VOI ÎNCEPEȚI SĂ VĂ AMINTIȚI CEEA CE ÎNTOTDEAUNA AȚI ȘTIUT!



Traducere Monica Poka