marți, 31 ianuarie 2017

Apăsarea Butoanelor Voastre – Consiliul


Prin Ronald Head

Vă auzim spunând ”Ceva important se întâmplă!” Să știți că ceea ce simțiți, ca o enormă impresie, nu este altceva decât acumularea a nenumărate schimbări despre care vă vorbim de ani de zile. Pe măsură ce din ce în ce mai multe dintre aceste schimbări se fructifică, vor exista momente în care acest sentiment se va împinge el însuși în prim-planul conștiinței voastre.

Uneori veți atribui acest lucru unei situații curente, cum ar fi un val de energie care vine, de exemplu. Alteori, veți avea doar un sentiment de pierdere a ceva. Dar dacă sunteți în stare să vă întindeți simțurile suficient de mult, veți fi aproape întotdeauna în stare să simțiți construirea impulsului schimbărilor la nivel de planetă.

Unul dintre lucrurile care devin evidente este că indivizii își au ”butoanele apăsate”. Sunt foarte multe schimbări necesare care nu au început încă să se manifeste. Iar timpul trece puțin cam succint acum datorită a ceea ce a fost o mare rezistență la schimbare. Status quo-ul li s-a părut a fi cel mai bun multora care au dorit să-și mențină pozițiile, puterea și luxul, lucruri care sunt cu adevărat efemere în cel mai bun caz. Ceea ce voi ați făcut ca și grup, a fost să vă încarnați în locuri și în grupuri de suflete care ar reacționa în anumite moduri dacă anumite lucruri s-ar întâmpla. Cu alte cuvinte, ați exploda dacă cineva v-ar apăsa butoanele.

Ei bine, acele butoane sunt, în multe cazuri, apăsate, unele intenționat și unele nu. Dar apăsătorii de butoane descoperă că nu sunteți atât de ușor de controlat precum au presupus ei că ați fi. Și vor descoperi că rezultatul lucrurilor pe care ei le-au pus în mișcare se extind în direcții pe care nu le-au anticipat. De exemplu, cineva decide să amenințe pe altcineva cu o demonstrație a puterii feminine. Dar acum, vedeți voi, sunt multe milioane de femei pe tot cuprinsul planetei voastre care au văzut acum fără putință de tăgadă exact cât de multă putere au. Și acum s-ar putea să fie o idee mai bună să evite să facă din nou acest lucru.

Am vorbit recent despre amețitoarea cantitate de schimbări pe care le veți experimenta în această perioadă. Și dacă vă țineți ochii deschiși, puteți vedea acum că se întâmplă. Și încă nu și-a atins întreaga forță. O mare parte din ea vă este încă ascunsă, dar puteți fi siguri că viețile voastre se află chiar în mijlocul unui potop imens de schimbări. Multe dintre acestea trebuie să se producă pentru că vechile structuri nu vor fi pur și simplu în măsură să continue. Ceea ce este construit pe frică, pe control, pe întuneric nu va fi în măsură să continue. Nu fiecare schimbare va fi confortabilă pentru toată lumea. Dar voi sunteți pe calea către noua lume pe care ați visat-o.  

Deci, cum treceți prin această perioadă? Am spune, ocupați-vă de ceea ce aveți de făcut astăzi. Astăzi practicați să fiți acea ființă centrată pe inimă care ați învățat că sunteți. Nu trebuie să vă ocupați de tot ceea ce se întâmplă în viețile celorlalți. Nu este obligatoriu să știți tot ce se întâmplă în fiecare oraș și în fiecare sat de pe planeta voastră. Nu spunem că nu ar trebui să fiți plini de compasiune. Spunem că este suficient să fiți plini de compasiune acolo unde vă aflați. Acesta este motivul pentru care vă aflați acolo. Sarcina voastră, pe care ar trebui să alegeți să o acceptați, este să ancorați lumina acolo unde vă aflați. Vă asigurăm că secretarii noștri nu vor refuza să vă recunoască acțiunile. Din contră, voi, acolo unde sunteți, așa cum sunteți, cine sunteți, scrieți o istorie pe care o puteți visa doar.

Vă vom reaminti ceea ce v-am spus în urmă cu doar câțiva ani. Nu s-a crezut că ați putea realiza tot ceea ați realizat. Dar ați făcut-o. Ați schimbat destinul unei întregi planete. Și această schimbare merge atât de departe încât este de neimaginat.

Voi sunteți salvatorii voștri. Voi sunteți co-creatorii unei noi lumi. Voi sunteți cel mai îndepărtat lucru posibil de neputință. Să știți acest lucru și nu puteți da greș.


Traducere Monica Poka 

luni, 30 ianuarie 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian 29 Ianuarie 2017


Prin Marilyn Raffaele

Dragilor, în aceste vremuri de conflict și stres global vă reamintim realitatea – că totul este bine și se desfășoară așa cum a fost planificat. Să știți că voi sunteți actori într-o grandioasă producție teatrală scrisă și produsă de către voi. Dimensiunea a treia nu este adevărata voastră casă și atunci când vă veți întoarce din nou la adevărata voastră casă veți privi aceste timpuri ca și puternice creații necesare pentru a împinge conștientizarea omenirii în aducerea aminte.

Rezistați tentației de a adăuga și mai multă energie negativă condițiilor lumii, mai degrabă permiteți-i în mod conștient iubirii să curgă către ele, indiferent de ceea ce vedeți. Iubirea este tot ceea ce există și, prin urmare, ea este cheia și liantul pentru fiecare soluție. Condițiile exterioare îi ridică rapid pe mulți în înțelegerea faptului că iubirea este singura putere și, prin urmare, singura soluție la orice situație. Mulți dintre cei care nu au considerat niciodată până acum iubirea ca fiind mai mult decât un sentiment uman, se trezesc.

Iubirea este singura soluție pentru că iubirea este tot ceea ce este. Gândirea limitată v-a făcut să credeți că iubirea este doar o emoție, și aceasta este credința care i-a împiedicat pe foarte mulți să-și deschidă inima unui sens mai înalt al iubirii. Iubirea este esența conștiinței Unimii. Totul în UNU poate fi doar în și a acelui UNU – fiecare formă de viață alcătuită din aceiași substanță și conectată energetic. Această energie de legătură este ceea ce lumea numește iubire.

Asta nu înseamnă că se presupune că ar trebui să vă placă tot ceea ce vedeți, sau că nu vă este îngăduit un răspuns emoțional, ci înseamnă că voi, ca și ființe spiritual evoluate, sunteți în măsură acum și este necesar să începeți să priviți dincolo de aparențe și să recunoașteți că ceea la ce sunteți martori este actul final al unei puternice drame despre separare, una care a servit timp de eoni, și încă mai servește, ca și ”școală de trezire”.

Sunteți pregătiți și a sosit momentul să intrați mai deplin într-o conștiință a adevăratei Iubiri – Iubirea care este liberă de limitarea conceptelor trei dimensionale pe care o trăiți și o exprimați în fiecare experiență a vieții de zi cu zi. Iubirea este realizarea lui UNU. Ca și indivizi treziți sunteți pregătiți să începeți să traduceți fiecare situație, recunoscând că ”băieții răi” sunt Ființe Divine la fel de deplin ca și ”băieții buni” în jocul evolutiv. De fiecare dată când faceți acest lucru adăugați mai multă Lumină la conștiința lumii.

Sinele nu poate fi lăsat afară din ecuație dar iubirea de sine poate fi dificilă pentru oricine care mai deține despre ceea ce constituie spiritualitatea validă. Iubirea de sine devine naturală și eliberează judecata/sila de sine pe măsură ce indivizii ajung să înțeleagă că emoțiile sau experiențele negative ale trecutului sau prezentului sunt instrumente pentru o înțelegere mai profundă scrise, de fapt, în scenariu de către sine/Sine.

Emoțiile pot fi experimentate numai dacă energia unei anumite emoții rezonează cu câmpul de energie al cuiva – memoria celulară, corpul emoțional, etc. Odată ce vă dați seama de acest lucru, sunteți în măsură să vă folosiți răspunsurile emoționale ca și ghizi pentru a înțelege ceea ce mai păstrați încă în sistemul vostru de credință. Binecuvântați și mulțumiți-le tuturor emoțiilor (asta este iubire de sine) atunci când apar în loc să le întâmpinați cu rezistență în convingerea că ele sunt bariere în calea spiritualității și ceva de ce trebuie să scăpați.

Frecvențele mai înalt dimensionale le suprascriu automat pe cele mai dense. Pe măsură ce practicați iubirea, veți descoperi că emoțiile negative care vă deranjează astăzi dispar treptat în neantul care sunt de fapt, adeseori fără nici o conștientizare până când vine o zi în care vă dați seama că modul în care răspundeți la ele s-a schimbat considerabil.

Vedeți și fiți recunoscători pentru perfecțiunea căii de trezire pe care v-ați ales-o – realizarea Unimii obținută prin experiențele separării. Pământul este o școală dificilă dar una în care voi înșivă ați ales să învățați. Sunt suflete pe alte planete care evoluează în moduri mult mai puțin dificile fără intensul sentiment al separării care este experimentat pe Pământ. Absolvirea ”Școlii Pământ” duce la obținerea titlului de Doctor în Unime pentru că voi ați experimentat, de fapt, un sentiment de separare.

Aveți încredere că toate acțiunile, emoțiile și experiențele sunt aspecte necesare ale procesului vostru de evoluție. La un moment dat fiecare suflet alege să se trezească și din acel moment nimic nu mai este întâmplător și nu există accidente. Alegerea este făcută adeseori la un nivel mai înalt de conștiință când Sinele Mai Înalt stabilește că ”fie că-i place sau nu” individul este pregătit.

Nu opuneți la nimic rezistență, dragilor, pentru că rezistența doar conferă putere la ceva ce nu are putere de la sine însăși pentru a se menține, numai puterea credinței voastre. Acest lucru este dificil în aceste vremuri de aparent atât de mare turbulență. Încercați să nu vă cufundați în știri, negativitate și frică, ci folosiți-vă mai degrabă de ceea ce conștientizați și practicați adevărul dându-vă seama că nimic nu are puterea de a vă separa de cine și ceea ce sunteți.

Da, sunt multe lucruri pe care nu le înțelegeți sau cu care nu rezonați chiar acum, dar ceea ce la ce sunteți martori este lupta vechiului pentru a rămâne intact. Scena exterioară prezentă acum servește la trezirea multora care până acum au trăit fără să gândească cu adevărat, acceptând pur și simplu și crezând orice le era spus de către guverne, biserici, conducători, experți, etc. dându-și puterea lor personală înnăscută în acest proces.

Fiecare individ trebuie ca la un moment dat să-și îmbrățișeze adevărata identitate și să-și revendice puterea Divină conferită – dacă nu în această viață atunci în alta, dar energia este intens prezentă acum pentru toți cei pregătiți și care aleg să facă acest lucru. Voi înșivă ați ales să fiți prezenți să fiți aici pentru această sărbătoare energetică. Condițiile existente acum în lume servesc la a ajuta majoritatea să devină conștientă de lucrurile care se petrec și care înainte au fost în mod intenționat măturate sub preș în scopul câștigului personal.

Nu vă fie teamă, dragilor, pentru că Lumina și tot ceea ce ea conține este menținută la infinit de către Legea  Divină, în timp ce iluziile formate de conceptele și credințele false nu sunt altceva decât baloane cu învelișul cojit.

Energia IUBIRII este singura energie și, prin urmare, singura putere. Să nu uitați acest lucru niciodată și dați-vă voie să vă reveniți din a mai da putere aparențelor. Iubirea Divină este tot ceea ce este pur și simplu pentru că ea este tot ceea ce este – O Conștiință Divină omniprezentă, omnipotentă și omniscientă. Dacă asta este tot ceea ce este, atunci cum ar putea să fie vreodată ceva cu adevărat separat și în afara ei? Din ce ar fi făcut?

Energia marii iluzii a separării și dualitatea care o însoțește au format lumea trei dimensională care voi ați ajuns să credeți că este lumea reală, dar care este, de fapt, ultima treaptă a unei scări foarte înalte.

Omenirea, în general, este în procesul de a urca pe această scară evolutivă. Aceia dintre voi care citiți aceste mesaje ați făcut deja acest lucru, în caz contrar, ele nu ar avea nici un înțeles pentru voi. Cu toate acestea, în momentele de stres pentru fiecare există tentația de a păși înapoi pe acea treaptă de jos familiară.

Sunteți pregătiți să integrați iubirea în cea mai adevărată formă a sa, dragilor, o Iubire care recunoaște Divinitatea fiecărei persoane, loc, lucru, experiențe, etc. și care nu exclude NICIODATĂ propriul sine deoarece nimeni nu este sau nu poate fi vreodată în afara lui UNU.


Noi suntem Grupul Arcturian 1/29/17


Traducere Monica Poka

duminică, 29 ianuarie 2017

A Deveni un Auriu – Partea 1-a


De Sha-ier prin Suzanne Lie

Salutări, Eu sunt Sha-ier,
Sunt un reprezentant al Comandamentului Ashtar. Sunt acum în perioada de formare pentru a mă alătura Celor Aurii. Au fost multe inițieri prin care a trebuit să trec înainte de a putea să-mi purific componenta umană a SINELUI pentru a putea să fuzionez pe deplin cu SINELE meu Multidimensional și să-mi încep transmutarea înapoi în a fi Un Auriu.

Pentru a-mi începe re-unificarea cu SINELE meu Auriu, am fost instruit să-mi împărtășesc fluxul conștiinței din Sinele meu Fizic trei dimensional prin Sinele meu Astral patru dimensional în SINELE meu Corp de Lumină cinci dimensional.

În primul rând, și cea mai derutantă componentă a împărtășirii mele, este că toate aceste versiuni ale SINELUI meu Multidimensional există simultan în ACUM-ul lui UNU. În ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni NU există separare. Prin urmare, toate versiunile SINELUI meu, și la fel și ale voastre, Multidimensional există simultan.

SINELE meu Corp de Lumină cinci dimensional servește pe una dintre multele Nave Stelare care se află în jurul lui Gaia. Prin urmare, prin comunicările în ACUM-ul SINELUI meu Corp de Lumină, sunt onorat să ajut omenirea în pregătirea sa pentru ascensiunea planetară.

În acest ACUM sunt ghidat să îmi împărtășesc experiențele cu alții, pentru că oamenii învață adeseori cel mai bine de la cei care au stabilit un exemplu pentru ei. Prin urmare, voi începe cu prima mea recunoaștere a faptului că eram FOARTE diferit de alți oameni.

Prima mea gustare a modului în care eram diferit a început la grădiniță. Părinții mei erau membri ai Comandamentului Ashtar care au decis să poarte o formă umană pentru a-i înțelege mai bine pe cei care purtau un corp fizic pe Pământul fizic.

Deoarece ei erau întotdeauna foarte deschiși cu mine în legătură cu succesiunea noastră, ei discutau adeseori despre viața lor pe Nava Stelară. Când eram foarte tânăr, ei au rămas legați de pământ, deoarece vroiau ca eu să stabilesc o legătură deplină cu oamenii din jurul meu, dar doreau și să-mi cunosc adevăratul meu SINE.

Așa că, ei mi-au spus că au venit de pe o altă planetă din Sistemul Stelar al Pleiadelor. Cred că mi-au spus acest lucru pentru că le lipsea foarte mult viața lor de acolo, dar eu eram prea tânăr ca să înțeleg cu adevărat cât de diferit eram de ceilalți copii. Asta până când am desenat o Navă Stelară și le-am spus tuturor că eu de acolo am venit.

Rezultatul a fost că am avut atât de multe necazuri pentru că aș fi mințit, sau poate că aș fi avut o problemă psihologică, încât părinții mei au trebuit să se mute repede cât mai departe și să-și schimbe numele. După asta, n-am mai spus nimănui ”secretul” meu de teama că se vor speria de mine.

Cu toate acestea, când eram foarte tânăr, nu m-am simțit ca și cum m-aș fi ”potrivit”. Apoi, după ce secretul a fost spus, iar eu a trebuit să-mi părăsesc toți prietenii, mi-am ținut viața pentru mine însumi. Pe măsură ce am crescut mai mare, în vârstă de aproximativ 10 ani, unul dintre părinții mei era de obicei pe Navă în timp ce celălalt stătea pe Pământ cu mine. 

Să am doar un singur părinte alături de mine a fost foarte dificil, pentru că îmi lipsea foarte mult să fim o familie întreagă. De asemenea, nu-mi mai plăcea școala pentru că mă obosea să nu pot fi sinele meu. Nu mă potriveam cu adevărat la școală și nici nu-i puteam spune nici unuia dintre prietenii mei cine eram eu cu adevărat.

De asemenea, nici nu eram foarte sigur cine eram. Când le ceream părinților mei mai multe informații, ei îmi spuneau întotdeauna că atunci când voi fi puțin mai mare mă vor lua pe Navă. În cele din urmă, când am împlinit 13 ani și mi-am început procesul de a deveni adult, părinții mei mi-au spus că acesta este ACUM-ul ca eu să vizitez Nava.

Cu toate acestea, ei m-au avertizat în mod repetat că NU era o idee bună să-mi împărtășesc experiențele cu alții. Din nefericire, eram un preadolescent tânăr și entuziast și nu le-am respectat sfatul. Atâta timp cât am fost copil poveștile mele au intrat în categoria ”nu-i așa că-i drăguț?” sau ”despre ce vorbește?” Cu toate acestea când am ajuns aproape adolescent mi-am dat seama că poveștile mele îi făceau pe unii să se simtă atât de inconfortabil încât unii dintre ei nici nu doreau să fie în preajma mea.

Puțin câte puțin, am devenit ”copilul nebun” cu ”povești ciudate”. Acesta este momentul în care ne-am mutat din nou. Partea cea mai bună a acestei mutări a fost că ne-am luat o ”vacanță” pe chiar aceiași Navă despre care visam de mai multă vreme decât îmi puteam aminti.

În timpul acelei vizite pe Nava noastră m-am simțit în sfârșit ”normal”, deoarece toți ceilalți adolescenți erau ca mine. Cu toate acestea, cei mai mulți dintre ei nu fuseseră niciodată pe Pământ și erau foarte curioși să-mi audă povestirile. Am încercat să le vorbesc despre părțile bune în a fi pe Pământ și numai un pic despre cât de înfricoșător era acolo, uneori.

Adevărul este că viața mea pe Pământ doar părea a fi ”normală”. Desigur, oamenii erau împușcați, batjocoriți, dădeau faliment și sufereau de boli îndelungate înainte să moară. Asta era doar ”viața normală pe Pământ”. Cu toate acestea când am împărtășit aceste povestiri cu noii mei prieteni care au trăit întotdeauna pe Navă, au fost șocați.

”Cum se simte să-ți fie frică?” m-au întrebat.
”Cum este să trăiești într-o realitate bazată pe timp și separare?” a fost o altă întrebare.
”Cum a fost să vii aici când ai crescut acolo jos?” m-au mai întrebat.

La început am fost destul de popular deoarece toată lumea era interesată de ceea ce aveam de spus. Dar după o vreme am început să văd că erau diferiți de mine. Părinții mi-au spus că ei erau cu mult mai ”evoluați” decât mine, dar că îi voi ajunge din urmă foarte repede.

Din nou, ca întotdeauna, au avut dreptate, dar ”evoluția rapidă” a mea a fost foarte dificilă. Cu toate acestea, acum știu că aceia dintre voi care vor ascensiona cu Gaia vor avea și ei o ”evoluție rapidă”. Acesta este motivul pentru care mi s-a cerut să-mi împărtășesc experiența cu aceia dintre voi care nu ați vizitat Nava sau v-ați uitat vizitele.

Voi începe prin a explica cum am experimentat prima mea sosire fizică pe Navă. Pe de o parte, am simțit că parcă m-aș întoarce acasă. Îmi purtam corpul de lumină cinci dimensional, ceea ce a fost surprinzător pentru că în timpul multelor mele ”vizite în stare de somn” pe Navă, mi-am purtat corpul astral patru dimensional.

Mi-a trebuit un timp să-mi dau seama că de fapt îmi purtam Corpul de Lumină pentru că toată lumea din jurul meu purta, de asemenea, un Corp de Lumină. Prietenii mei, cu care m-am jucat în imaginația mea încă de când eram mic copil, m-au salutat instantaneu. Și ei își purtau Corpul de Lumină.

Prin urmare, toate comunicările noastre erau instantanee, deoarece vorbeam în Limbajul Luminii. În timp ce vorbeam Limbajul Luminii cu prietenii mei, mi-am dat repede seama că ei erau ”prietenii mei imaginari” încă de când eram copil și am simțit cum conștiința mea se expansionează dincolo de inima și mintea mea pentru a îmbrățișa întreaga Navă.

Pentru o sclipire de moment EU AM FOST Nava și Nava a fost eu. În acel moment al ACUM-ului, am experimentat o Revizuire a Vieții, a fiecărei vieți pe care am avut-o vreodată pe planeta Pământ. Aproape că am leșinat din cauza năvalei informațiilor care mi-au umplut Sufletul, dar ”noii/vechii” mei prieteni m-au înconjurat și mi-au trimis Iubire Necondiționată.

Când mi-am revenit, și asta s-a întâmplat repede datorită ajutorului dat de prietenii mei, am întrebat ”Ce a fost asta?”

Toți prietenii mei au zâmbit și au spus ”Doar ți-ai recalibrat sinele pentru că de această dată vei rămâne pe Navă pentru a ajuta la Aterizări.”

”Să rămân pe Navă?” am întrebat. ”Dar familia mea, cum ea cum rămâne? Le voi lipsi și se vor întreba unde sunt. Nu vreau să-i sperii.”

”Nu-ți face griji”, mi-au replicat prietenii într-UN singur mesaj telepatic, ”De familia ta este încă nevoie pe Pământ, dar te vor vizita aici cât de des pot.”

”Stați puțin”, am spus. ”Cred că am fost plecat prea mult timp. Îmi pot aminti vag sinele-copil uman jucându-se cu Prietenii de Lumină Strălucitoare, cum le spuneam eu. De fapt, așa cum vă spun vouă! Dar când am ajuns adolescent m-am gândit că toate acestea sunt prostii și m-am comportat ca și prietenii mei.”

”Da”, au răspuns ei într-un glas, ”de asta te-am adus aici. Trebuie să fii unul dintre oamenii ”care își amintesc” că ești multidimensional în timp ce încă mai porți un vehicul pământesc.

Te-am adus aici când ești încă adolescent pentru că generația ta va fi adultă atunci când vor începe aterizările. Asta este, sperăm că vom putea ateriza în acel ACUM. Știm că nu putem aștepta mai mult cu aterizările noastre pentru că oamenii sunt pe punctul de a-și distruge planeta.”

”Distruge planeta?”, am întrebat eu. ”Generația noastră va distruge planeta?”

”Nu, generația voastră îi va opri pe ceilalți să distrugă planeta.”

”Dar cum vom face asta? Suntem doar copii.”

”Nu mai sunteți ”doar copii”. Voi sunteți generația care se trezește la o Nouă Formă a realității. Sunteți cu toții în pragul maturității și sunteți cu mult mai treziți decât au fost părinții voștri. De asemenea, voi faceți parte din aceiași generație cu copiii care se trezesc ai Illuminati.”

”Prin urmare, polaritățile a ceea ce a fost numit cândva ”putere interioară” și ”putere asupra” vor fuziona pe măsură ce noua generație de copii ai Illuminati vor deține suficient de multă Lumină ca să nu mai poată fi prostiți de către părinții și familia lor.”

”Vin și ei aici sus?” am întrebat.

”Oh, da, acesta este motivul pentru care pot susține Lumina chiar dacă părinții lor încearcă să-i îndoctrineze în întunericul ”putere asupra altora”. Generația voastră s-a maturizat încă din copilărie și în adolescență cu ajutorul unui flux de lumină mai înaltă care intră și se mișcă prin vehiculele voastre pământești.”

”Am făcut-o?” am întrebat. Apoi s-a întâmplat un lucru uimitor. În loc să-mi răspundă cu vocea lor, noii mei prieteni s-au adunat în jurul meu și mi-au trimis ceea ce mai târziu am învățat că este un ”Mesaj de Lumină”.

Nu am auzit nici un cuvânt, dar am experimentat cea mai frumoasă experiență de iubire necondiționată și acceptare totală. La început, am fost atât de copleșit de sentimentele mele încât nu m-am putut concentra pe prietenii mei. Cu toate acestea, ei m-au atins cu toții și au așteptat răbdători ca eu să accept acest nou mijloc de comunicare.

Când am putut în sfârșit vorbi, am spus ”Wow, ce-a fost asta?”

Într-un glas ei au spus ”Acesta a fost Limbajul Luminii”.

”Ei bine”, am răspuns eu, ”dacă acesta este Limbajul Luminii, atunci acesta vreau să fie singurul mod în care să  comunic de acum încolo!”

”Da”, au răspuns ei în Limbajul Luminii, ”este singurul mod în care vei comunica aici. Dar atunci când vei vizita Pământul, vei fi unul dintre mulții învățători care îi vor învăța pe alții Limbajul Luminii.”

”Hei, stai puțin”, am spus eu într-un mod jenant de nepoliticos. ”Nu vreau să mă întorc acolo!”

Instantaneu mi-am dat seama că mă comportam ca un adolescent pământean răsfățat și am început să-mi cer scuze.

”NU”, au spus ei într-un glas, ”Nu-i nevoie să-ți ceri scuze. Pentru că încă îți mai poți aminti diferența dintre realitatea ta 3D și realitatea 5D de aici de pe Navă, ai fost rugat să-ți asumi această misiune.”

”În regulă”, am spus eu încercând să fiu politicos. ”Lumea 3D – 5D? Sunt chiar derutat acum.”

Atunci Lisara, care în curând va deveni ghidul meu personal și cea mai bună prietenă, și-a pus brațul în jurul meu și a spus ”Nu-ți face griji prieten drag, aici nu există ”timpul” așa cum îl știi tu. Prin urmare, nu este nici o grabă să-ți amintești SINELE.”

Noțiunile de ”fără timp” și ”să-mi amintesc SINELE” înotau în capul meu, dar singurul lucru pe care mă puteam concentra era brațul cald al Lisarei din jurul meu, precum și o amintire îndepărtată că sinele meu pământesc a fost demult suprimat.

Confuz și privind în gol, am auzit-o vag pe Lisara spunându-mi ”Vino, îți vom arăta acum Nava.”

M-am simțit atât de mângâiat de vocea ei blândă și de camaraderia pe care o simțeam, încât știam oarecum că ea va fi cea mai bună prietenă a mea, așa că am lăsat-o să mă conducă pe drumul spre noua și cea mai uimitor de minunată viață.



Traducere Monica Poka

vineri, 27 ianuarie 2017

Mesaj de la Heru


Prin Elaine Degiorgio

Stând în Sacra Prezență Eu Sunt cu Heru și Echipa mea de Ghizi spirituali, Heru mi-a cerut să împărtășesc mesajul său despre Creație.
Eu, Heru, sunt unul dintre Zeii Creatori. Suntem un grup de Ființe pe care Creatorul Prim le-a creat înaintea acestei Creații, astfel încât noi suntem mai bătrâne decât acest Univers.

Ochii mei pot să vadă ceea ce ai voștri nu pot, iar aceasta este imaginea directă a minunatei naturi a preaiubitului nostru Creator. El este o Ființă fără început sau sfârșit, fără formă și totuși formată în același timp, minunată de privit, mai strălucitoare decât toți Sorii puși laolaltă. Și nu numai strălucirea, ci și puritatea acelei Lumini este incredibil de privit. Din Creator izvorăște lumina nelimitată, izvorăște energia infinită, izvorăște însuși spațiul de care materia se agață. Acest spațiu este proiecția gândirii Creatorului Prim și, astfel, Creatorul fiind infinit, a creat Spațiul Infinit.

În acel Spațiu Infinit, Creatorul Prim a creat multe Creații, din care acest Sistem de Universuri este doar una. În Spațiul acestei Creații sunt agățate, asemenea petalelor unei bijuterii în formă de lotus, Univers după Univers, după Univers, după Univers, suspendate în acest Spațiu Infinit și sunt agățate cu susținerea liniilor de energie. Apoi, în fiecare Univers, după cum știți, sunt multe Lumi și Galaxii.

Această Creație este atât de variată încât aș compara-o cu unul dintre delicios de frumoșii voștri trandafiri floribunda, a căror tufe înfloresc în cascadă floare după floare, după floare, fiecare atât de rafinată în tiparul ei și în parfumul ei și în individualitatea ei.

Creatorul a îmbibat în fiecare atom și în fiecare Univers, propria sa conștiință, propria sa conectare la sine. Este aproape o oglindă holografică în care ați putea privi. Ați putea privi în orice parte a acestei Creații și ști că Creatorul este acolo – prezent, văzând că vă uitați, privind prin ochii voștri, uitându-se la Creație și oglindind-o înainte și înapoi oferindu-vă această experiență caleidoscopică care nu se încheie niciodată.

Structura de bază a Creației, de la cea mai mică particulă până la alinierea Universurilor, este construită în totalitate pe Principiile Geometriei Sacre care sunt predate în unele dintre cercurile voastre ezoterice.

Universurile mai vechi, mai apropiate de Centrul Creației, sunt mult mai bazice și simple în exprimarea Principiilor Geometriei Sacre. Pe măsură ce călătoriți spre exterior, în Universurile mai noi, fiecare braț al spiralei, ca să spunem așa, arată Universuri din ce în ce mai complexe și diverse ca natură. Universul în care voi trăiți acum se află spre marginea exterioară și are un grad mai mare de complexitate. Acest proces este proiectat să fie o spirală fără de sfârșit, să continue întotdeauna cu o complexitate crescătoare și o frumusețe tot mai mare.

Și este proiectat să existe comunicare între Universuri – Ambasadori, schimburi educaționale, toate astea – astfel încât să poată exista plăcere în experimentarea fiecărei noi fațete pe măsură ce aceasta este creată, a fiecărei culori care este descoperită, a fiecărei noi forme care poate fi creată, ”fractalizată” din formele originale în infinite variații. Și în asta nu există un sfârșit a ceea ce poate creat și descoperit.

Fiți binecuvântați,

Eu sunt Heru 25/1

Elaine Degiorgio

Traducere Monica Poka

miercuri, 25 ianuarie 2017

Noi suntem Familia voastră Galactică

Arcturienii prin Suzanne Lie

Voi sunteți Noi și Noi suntem Voi

Sue Lie: Bună tuturor. Am decis astăzi sau poate că am auzit astăzi. Nu sunt sigură. Uneori când ne auzim Sinele Mai Înalt sau Ființele Mai Înalt Dimensionale nu suntem siguri dacă vine de la noi sau vine de la ele. De fapt, asta este ceva bun deoarece este o formă de fuziune – așa-i Shawnna?

Shawnna Donop: E adevărat și presupun că pe măsură ce ne expansionăm conștiința nu mai suntem cu adevărat separați. Mai degrabă devenim O SINGURĂ conștiință cu un flux constant de ghidare.

SL: Da, desigur, și acel constant flux de ghidare a fost întotdeauna aici, dar frecvența conștiinței noastre nu a fost în măsură să-l prindă deloc – încă! Prin urmare, este nevoie să medităm și să ne ridicăm conștiința pentru a fi în măsură să pornim volumul mesajelor care circulă tot timpul, dar noi pur și simplu n-am știut. Totuși, începem ca ACUM să știm acest lucru. Oamenii chiar se conectează la ele, nu-i așa?

SD: Cred că putem simți cu toții energiile, frecvențele mai ridicate și fluxurile de informații, ghidare și Iubire Necondiționată care intră.

SL: Da, probabil că acesta este motivul pentru care am primit de la Arcturieni un mesaj să apelez la tine Shawnna. Au ceva de transmis ce vor ca noi să dăm mai departe.

Mai întâi aș dori să vorbesc puțin despre primirea unui mesaj. Când am început să primim pentru prima dată mesaje inter-dimensionale, a trebuit să medităm și să facem diferite lucruri ca să ne recalibrăm cumva pentru a primi mesajul. Dar, ACUM, mesajele vin rapid și furios, nu-i așa?

SD: Categoric, și este atât de simplu încât îți ia doar un moment să te conectezi la ele. Cu certitudine se simte că conexiunea este mai puternică decât oricând.

SL: Da, cu siguranță este foarte puternică. De fapt, acum am să-i introduc pe Arcturieni. Shawnna, ai dori să pui câteva întrebări? Vom avea doar o conversație rapidă și un salut pentru toată lumea din partea Arcturienilor.

Arcturienii: Bună ziua tuturor, noi suntem Arcturienii. Suntem atât de fericiți să vedem cum vă treziți. Din perspectiva noastră, este primăvară deja, iar voi sunteți milioane de flori înflorite. În conștiința voastră, voi sunteți ca un buchet de flori de lotus care v-ați trimis rădăcinile adânc, adânc în solul Mamei Gaia.

Voi v-ați deschis ”Floarea Vieții” frecvențelor mai înalte ale Luminii și Iubirii care intră pe planetă. Nu vă ia mai mult de un moment să stați liniștiți astfel încât să simțiți Kundalini urcându-vă pe coloană pentru a întâmpina Lumina. Shawnna, simți asta?

SD: Da, categoric. Asta este o descriere perfectă. Doar te aliniezi cu acea intenție și cu frecvența Iubirii Necondiționate și ridicarea energiei mai înalte este pur și simplu automată.

A: Da, și este important pentru noi să împărtășim cu voi toți că nu este nevoie de nici un ”timp” ca să vă pregătiți pentru această experiență pentru că sunteți cu toții atât de treziți acum. Dețineți cu toții atât de multă Lumină.

Ne puteți chema acum în același fel în care vă chemați soțul sau colegul/colega de cameră, sau copiii. Suntem chiar AICI. Așa că, tot ceea ce aveți de făcut este să vă acordați un moment și să spuneți,

”Dragi Arcturieni, am dori un mesaj rapid”
și whoos, a sosit un mesaj.

Prin urmare, chiar acum, vă vom îndruma să vă acordați un moment pentru a vă asigura că coloana voastră vertebrală este dreaptă. Așa că, fie că sunteți în picioare, așezați sau culcați, asigurați-vă că aveți coloana vertebrală dreaptă.

Doriți să vă păstrați coloana vertebrală dreaptă pentru că de îndată ce vă trimitem Lumina noastră, energia voastră Kundalini va începe să se ridice. Acest lucru se întâmplă tot mai des acum pentru că sunteți pregătiți să transmutați în Corpurile voastre de Lumină.

ACUM, faceți o respirație numărând
unu,
          doi,
                     trei
și simțiți Lumina Mai Înaltă în timp ce aceasta se adună la baza coloanei voastre vertebrale.

Pe măsură ce Lumina Mai Înaltă se adună la baza coloanei voastre vertebrale ea urcă încet
trece de Prima voastră Chakră,
       trece de cea de-a Doua voastră Chakră,
             trece de cea de-a Treia voastră Chakră,
                    în cea de-a Patra voastră Chakră, Chakra Inimii
                          în Inima voastră Înaltă,
                                în Chakra Gâtului vostru,
                                      și în cel de-al Treilea Ochi al vostru.

Apoi, simțiți cum Lumina Mai Înaltă se îndreaptă către Chakra voastră Coroană
      pentru a se întâlni cu sursa.
             Simțiți cum Sursa vine în și fuzionează cu Chakra voastră Coroană.
                      SIMIȚIȚI cum Sursa fuzionează cu Chakra voastră Coroană.

Voi sunteți cu toții reprezentanți ai Sursei.

Și fiecare dintre voi reprezintă o versiune ușor diferită a Sursei pentru că planeta Pământ este atât de diversă. Nu-i așa că-i minunat că Gaia este diversă, că sunt oameni de pe fiecare planetă și fiecare galaxie pe Planeta Ei. Dacă aceste ființe nu au mai fost aici înainte, ele sunt ACUM.

Dacă vă puteți folosi imaginația și privi cerul, veți vedea o armada de nave care vă înconjoară planeta, trimițându-vă Iubire, trimițându-vă Lumină și încurajându-vă spunând,

”Voi sunteți minunați, VOI Ascensionați, iar NOI suntem atât de fericiți că vă alăturați Familiei noastre Galactice.”

Acordați-vă un moment, luați acest mesaj în voi, simțiți acest mesaj, simțiți, știți, amintiți-vă și împărtășiți acest mesaj:

Eu sunt membru al mai marii mele Familii Galactice.
Eu am venit pe Gaia să ajut la Ascensiunea Planetară.

Vă mulțumim că sunteți VOI și vă rugăm să vă amintiți Mantra de mai sus. Scrieți-o. Spuneți-o în timp ce gătiți, în timp ce conduceți și sunteți în trafic, în timp ce vă plimbați, în timp ce schimbați scutecele copilului, în timp ce stați la coadă la magazinul alimentar.

Amintiți-vă să vă amintiți să-i spuneți SINELUI vostru că:

”Eu SUNT un membru al Ascensiunii Planetare a lui Gaia!”

Binecuvântări tuturor, dorim să vă mulțumim foarte mult că v-ați acordat un moment din ceea ce rămâne timpul vostru trei dimensional ca să ascultați și/sau citiți mesajul nostru.

Shawnna, este ceva ce i fi vrut să spui în încheiere?

SD: Aș dori să reamintesc că suntem cu toții reprezentări unice a UNEI surse a Iubirii și Înțelepciunii. Este minunat că fiecare dintre noi poate contribui la crearea acestei armonii minunate.

Este minunat că noi TOȚI contribuim la și ne împărtășim mesajele unii cu ceilalți. De asemenea, vă mulțumim fiecăruia dintre voi că străluciți atât de puternic.

A: Da, străluciți departe, străluciți departe. Binecuvântări tuturor. Îți mulțumim foarte mult Shawnna că ne-ai ajutat să împământăm aceste informații și pentru marea ta contribuție.

De asemenea, dorim să vă mulțumim tuturor celor ce ascultați mesajele noastre.
În încheiere, dorim să vă reamintim că noi suntem Familia voastră Galactică. Vă rugăm să vă amintiți că:

Noi suntem VOI
și
Voi sunteți NOI


Împreună, Lumina noastră strălucește ca UNA.
În timp ce ne expansionăm realitatea în dimensiuni din ce în ce mai înalte!


Traducere Monica Poka

marți, 24 ianuarie 2017

Mesaj despre Energia Venusiană

Imagine Josephine Wall

De Elaine Degiorgio

Vorbesc din perspectiva conștiinței Venusiene deoarece, ca și energie arhetipală, ea conectează foarte mult cu femininul. Ea conectează în mitologia voastră cu iubirea, cu păsările, cu porumbeii, cu florile, cu deschiderea inimilor. Poezia și drama voastră, sculptura și picturile voastre poartă toate aspectul feminin al lui Venus. Această energie a fost aici încă din timpul Atlantidei ajutând și inspirând; ea este mama, cea care hrănește, nu numai pentru omenire, ci și pentru însăși Pământul.

Venus și tărâmul florilor pot părea a fi două vibrații diferite, dar dați-mi voie să vă spun că tărâmul vostru al florilor este foarte evoluat și a existat o îmbinare a impulsului feminin cu devașii florilor. Florile au deschis un portal pentru a întâmpina și a-i permite femininului să fie întotdeauna prezent pe Pământ; și astfel această energie, pe care unii o numesc energia zeiței, este întotdeauna prezentă în flori în momente ale schimbării umane – nu numai în momentele nașterii și a morții, ale întâmpinării și plecării, ci și în fiecare aspect al relațiilor voastre, în toate stările experienței umane.

Noi suntem aici când sunt multe lacrimi pe planetă, cum ar fi în război sau într-un dezastru natural, pentru că florile vor înflori mereu. Chiar și atunci când apare o mare fisură pe suprafața Pământului, noi vom fi prezente și pentru bogați și pentru săraci. Și astfel, eu sunt aici ca vindecătoare, ca mamă, ca feminin, lucrând cu florile, pentru că schimbul de flori între două ființe umane este o punte de-a lungul căreia poate curge iertarea.

Cât de important este să vă ofer acest mesaj, pentru că este necesar ca această planetă să meargă înainte într-un mod echilibrat, ca și casă și mediu blând pentru omenire, animale, păsări și plante, iar acest lucru implică vindecarea dezechilibrului dintre sexe, dintre cele două polarități de pe planetă. Într-adevăr, atunci când poate exista o recunoaștere deplină a vibrației feminine ce curge atât prin bărbați cât și prin femei, o conștientizare că fiecare ființă are în ea ambele aspecte, masculin și feminin, numai atunci poate avea loc o vindecare completă. De asemenea, o conștientizare ridicată în acest domeniu va aduce ceva, poate chiar mai important, capacitatea de a înțelege și a vă simți conectați cu orice formă de viață de pe această planetă.

În acest moment, voi vă aflați în mijlocul unei crize, un sacrificiu al multor, multor creaturi pentru a trezi ființele umane la responsabilitățile lor. Ați avut un mare val cu elementele, în special cu elementul apă. Poluarea apei este iar o reamintire a lipsei de conectare. Mai ales delfinii au intrat în atenția voastră pentru a vă arăta ce înseamnă iubirea necondiționată. Acesta este rolul lor, acesta este scopul lor. Ei se oferă în totalitate pe ei înșiși pentru a învăța omenirea calitățile altruiste de a fi, și astfel, ei permit să fie distruși, să fie sacrificați pentru nevoile, lăcomia și avariția omenirii. Dar ei fac acest lucru cu iubire.

Vedeți voi, prietenii mei, delfinii se află în curs de a trece prin faza finală de a-și câștiga individualitatea așa ca și oamenii, și pentru a facilita acest lucru, multe dintre spiritele care se află acum în familia delfinilor, au fost încarnate cândva în corpuri umane. Cu această înțelegere, ele poartă cunoașterea de care au nevoie pentru a face acest sacrificiu special în corpul acestui mamifer, pentru că el va atinge unele dintre speciile voastre într-un mod în care puține lucruri ar putea-o face. Dar, faptul de a-i vedea afectați de poluare va fi suficient pentru a face omenirea să abordeze această problemă gravă? Ar face-o cu siguranță dacă se ajunge în punctul în care oceanele încep să moară; și nu există nici un mers înainte pentru această planetă. Dacă ar fi să vedeți delfini murind cu miile, aruncați pe plajă de valuri, ar fi ca și cum ei ar spune ”Vă rugăm să înțelegeți ce-i faceți planetei voastre, oceanelor voastre.” Este singurul mod în care schimbarea poate avea loc, așa cum se vede din perspectiva lor.

 În zilele Atlanteene au existat spirite care puteau trece din formă umană în formă de delfin atunci când doreau și au devenit foarte familiarizați cu elementul apă în timp ce aveau și o înțelegere a ceea ce se întâmplă în conștiința lui homo sapiens. Printr-un act de serviciu iubitor delfinii vin acum să trezească omenirea. Acesta este motivul pentru care unii dintre voi sunteți capabili să faceți acea conexiune cu ei, pentru că ei simt iubirea pe care o aveți pentru ei și vor veni atunci când voi îi chemați.

Celor care sunt conștienți, așa cum sunteți voi, le este evident ce trebuie făcut; dar pe planeta voastră sunt mulți oameni care sunt adormiți, inconștienți. Și în cel mai simplu mod, tot ceea ce se întâmplă cu delfinii și cu toate celelalte creaturi marine, atrag atenția nu numai asupra situației lor și asupra situației planetei ca întreg. Deficitul de apă și poluarea apei sunt probabil cele mai critice probleme cu care se confruntă planeta voastră. Acesta este un apel care trebuie auzit.

Prietenii noștri cu Pene

Sunt apoi păsările care zboară libere; care scad repede ca număr; și acesta este un mesaj pentru omenire. Ele au tot cerul să se exprime, dar totuși își vor face cuib în copacii din grădina voastră, ele vor veni să vă viziteze atunci când le invitați. Ele vă vor cânta, iar rezonanța cântecului lor poate aduce armonie în viața voastră. Cu micuțele lor ființe, ele exprimă sunete minunate pentru că cântecul păsărilor este un mare vindecător pentru omenire. Când ascultați notele complicate și efectul combinat al cântecului păsărelelor, acesta vă transmite întregul cosmos.

După cum știți, Universul este ținut laolaltă, este țesut laolaltă prin sunet, prin vibrație. Păsările sunt mari țesătoare pentru planeta voastră, ele zboară prin aer împreună cu elementalii aerului și prin cântecul lor ele trec sunetul prin aerul care permite regatului copacilor, regatului plantelor, regatului mineral și regatului animal să-și găsească echilibrul. Atunci când inima umană este deschisă cântecului păsărilor se întâmplă același lucru; ele vă transmit propriul lor cântec de libertate. Nu este o întâmplare faptul că un corp atât de micuț poate produce un sunet care merge atât de departe. Ați auzit sunetul crescător al cântecului ciocârliei? Ciocârlia se ridică, se ridică, se ridică sus în înaltul cerului și nota sa este clară. Deci, aceste păsări vă dezvăluie cât de sus puteți urca. Da, mai mult de atât, ele poartă, ele manifestă o vindecare prin sunet care vine de la nivele aflate departe de planeta voastră, aducând note care să permită realizarea echilibrului. Muzicienii din istoria voastră au fost inspirați de cântecul păsărilor, acei muzicieni care s-au apropiat de ele cu inima deschisă au folosit aceste simfonii magice.

Pasărea este liberă și știe că este liberă. Atunci când le vorbiți, nu contează dacă le vorbiți englezește pentru că sunetul vocii voastre este cel care rezonează. Cântecul păsărilor are legătură cu vibrația și energia, iar gândul îmi fuge la uguitul porumbeilor și la exemple mai blânde de ciripit, dar poate că nu v-ați simți foarte confortabil cu țipătul răgușit al pescărușilor. Cum ar putea fi acesta frumos și vindecător? Depinde unde căutați și încotro vă întoarceți urechea; este vorba despre perspectivă. Vă uitați la o specie care s-a încarnat pentru a ajuta în special elementalul apă. Pescărușul zboară deasupra mării, el trebuie să țipe tare pentru restul grupului său. Pescărușul este o pasăre interesantă pentru că ea păzește coastele țării noastre. El are un țipăt răgușit pentru că este atent la orice schimbare. Rețineți, voi vă uitați la el din punctul de vedere al unor ființe umane care ascultă un sunet care nu este foarte delicat pentru urechile voastre. Dar acest sunet se conectează cu pământul și cu apa într-un mod foarte special.  

V-ați gândit la energiile care intră pe pământul vostru venind de la mare? Acele energii sunt uneori destul de negative. Dar țipetele puternice ale păsărilor marine le spintecă, le pun în mișcare, le dispersează așa cum ar face-o artificiile voastre, cu o mare bubuitură. Astfel are loc o schimbare și apoi o curățare, o reformare. Pescărușul are un alt scop decât al vostru, el are un singur rol de jucat în această țesătură din care faceți parte cu toții, iar când intuiția vă permite să descoperiți care este scopul, vă veți uita la vindecarea pe care o aduce cu o un nivel mai apreciativ de conștientizare. El nu va mai fi aspru și neplăcut, el va avea un scop. Respectați-le scopul așa cum îl respectați pe al vostru propriu. Asta este tot ceea ce trebuie să faceți.  

Este momentul să acționăm.
Această planetă iubită este într-un moment critic acum. Din punct de vedere ecologic sunt multe lucruri care au fost puse în mișcare și care sunt foarte dificil de inversat. Într-adevăr, în unele locuri oamenii vor fi nevoiți să se adapteze unor schimbări dramatice ale mediului și habitatului lor; acest lucru se întâmplă deja. Adevărata problemă este că dacă această deconectare crește, apare o mai mare separare de viață, atunci această planetă nu va fi în măsură să vă asigure leagănul în care să creșteți.

Prin procesul vostru de gândire voi deveniți conștienți de o problemă, a fost Boala Olandeză a Ulmului (o ciupercă a ulmilor care este răspândită de gândacii din scoarța ulmului. Este o tulpină virulentă a unei ciuperci care a apărut în America de Nord la începutul secolului 20 și care a distrus majoritatea ulmilor americani în multe zone n.t.)  și acum Castanii au probleme. Mai sunt puțini oameni dispuși să se conecteze și să-și ofere ajutorul. Cei care o fac, prin iubirea lor pot aduce vindecare.

Acum este momentul conștientizării pentru a aduce vindecare și susținere Mamei Pământ. Acum este momentul să mergem înainte împreună ca și o echipă a IUBIRII, LUMINII și UNITĂȚII, ca o Echipă care să aducă Energiile Divine Mamei Pământ.

Binecuvântări.


Elaine Degiorgio

Traducere Monica Poka

luni, 23 ianuarie 2017

Promisiunea Mamei Pământ făcută Vouă

Imagine Josephine Wall

Prin Natalie Glasson

Salutări, frumoase bijuterii de pe Pământ, onorez lumina care voi sunteți și pe care o emanați. Onorez continua voastră conectare cu Creatorul divin; onorez adevărul pe care voi îl dețineți. Eu sunt Mama Pământ cunoscută și ca Zeița Gaia, inima mea și tot ceea ce Eu sunt este cu voi acum. În fiecare moment din conștientizarea voastră conștientă a Pământului eu sunt prezentă și merg alături de voi, fuzionând și sintetizând cu întreaga voastră ființă. Noi suntem UNA. Atunci când voi ați intrat în realitatea Pământului, voi mi-ați dăruit lumina și conștiința voastră pură, cerându-mi să vă protejez și să vă ocrotesc lumina, să vă împământez adevărul în Pământ. Momentul în care v-ați împărtășit lumina cu mine a fost acum multe vieți; a fost un moment de grație și binecuvântare divină în timp ce ne-am integrat creând o legătură de încredere atât de profundă. Onorez și păstrez această experiență sacră pe care am avut-o împreună cu voi în inima și în sufletul meu. Voi onora și ocroti lumina voastră până în momentul în care sunteți pregătiți să vă eliberați din ciclul reîncarnării în realitatea pământească. În momentul conectării noastre, cu atât de mult timp în urmă, și eu mi-am împărtășit lumina și conștiința cu voi ca și dar din partea mea, voi le mai păstrați și acum în inima și în sufletul vostru. Darul meu pentru voi atunci a fost că vă voi ghida întotdeauna pe calea voastră de explorare și descoperire pe Pământ, promisiune care este valabilă încă.

duminică, 22 ianuarie 2017

Individualitate și Unime


Din ciclul De ale mele

De ce acest subiect care este încă foarte delicat și greu de imaginat? Pentru că se pare că asta trebuie să scriu ACUM. Sunt foarte puțini oameni, mult prea puțini în acest moment, care pot cocheta măcar cu noțiunea de Unime. Cu ceea ce înseamnă lipsa de separare dintre ființe și lucruri, dintre ceva și orice altceva.

De ce oare? Pentru că noi am fost învățați să privim/percepem/recunoaștem doar formele/aspectele fizice a tot ceea ce ne înconjoară. Ba mai mult de atât, până și în perioada sarcinii, mama își gândește copilul ca pe ceva separat de ea. Chiar dacă în perioada de sarcină fătul face parte integrantă din ea, mama ”vede” ființa care va fi separată de ea în momentul nașterii.

Am fost învățați să ne raportăm întreaga realitate, precum și toate experiențele de viață, doar la aspectul lor fizic. La ceea ce putem vedea, auzi, pipăi, gusta și îi putem da o formă, dar și aici doar în exteriorul nostru. În ceea ce privește auzul l-am acceptat ca fiind adevărat, deși sunetul nu are o formă fizică. La fel și cu mirosul, dar dacă colectivul uman a decis că aceste simțuri sunt cele care configurează realitatea considerată adevărată, le-am acceptat ca fiind singurele percepții care pot defini realul/realitatea noastră.

Problema care apare este că tot mai multă lume își dă seama că lucrurile nu stau chiar așa. Oameni care se gândesc și chiar spun același lucru în același moment, emoțiile care se răspândesc într-un colectiv de oameni format din mai mulți indivizi, iar exemplele pot continua.

Bineînțeles, pot fi găsite o sumedenie de explicații fizice și este cel mai ușor și mai lipsit de bătăi de cap lucru care poate fi făcut. De ce să-ți bați capul cu ceea ce se ȘTIE deja? Pentru că viața ne dovedește contrariul. Pentru că știința modernă ne dovedește contrariul. Pentru că noi simțim tot mai acut contrariul.

Vine un moment în care nu mai poți fugi de cât de evident este faptul că totul este interconectat cu totul și atunci apar o sumedenie de gânduri noi, dar mai ales de frici și neacceptări. Cum adică, eu să fiu UNA cu cerșetorul de la colțul străzii, cu criminalul din pușcărie sau cu politicianul corupt, hoț și mincinos? Cum să fiu UNA cu cățelul meu, pisica mea, copacul din pădure, piatra de pe stradă și altele asemenea? Baliverne new-age născute în mintea ”dusă cu pluta” a unora care au luat-o pe ulei.

SAU ai putea studia toate aceste lucruri dintr-o perspectivă nouă. Ai putea căuta, și găsi, informații disponibile tuturor despre câmpurile de energie din care este formată întreaga viață. Ai putea să-ți faci propria cercetare în domeniul cuantic, al ADN-ului și a modului în care circulă informația prin intermediul câmpurilor de energie de diferite frecvențe.

Ce îi încurcă cel mai mult pe cei care nu vor să se urnească din călduțul ”așa a fost întotdeauna și așa este”, este faptul că radioul, televizorul, telefonul, internetul funcționează pe baza unor unde care nu pot fi percepute cu nici unul dintre simțurile noastre fizice. Că aerul pe care îl respirăm nu poate fi văzut, deși el există, că gândurile pe care le avem nu putem pune mâna deși ne fac de multe ori viața un chin, sau o imensă bucurie.

Din fericire, tot mai mulți oameni acceptă că dincolo de percepțiile considerate unice, mai există și altceva. Un mare merit în acest lucru îl au tinerii zilelor noastre care au o minte suficient de deschisă și de ne-viciată de ”așa a fost întotdeauna și așa este” sau ”așa este pentru că așa zic eu”.

Pentru că am amintit, și nu întâmplător, de gânduri, suntem, totuși, aproape cu toții, de acord că există un câmp pe care am convenit să-l numim ”Conștientul Colectiv”, un câmp care cuprinde TOATE gândurile pe care ființele umane le emit, de unde își iau informații și unde trimit informații.

Această noțiune de Conștient Colectiv este un prim pas în acceptarea faptului că suntem cu toții conectați la un anumit nivel. Adică, că în timp ce avem acces la întregul Conștient Colectiv, totalitatea gândurilor noastre umane, putem alege care gânduri din această ”Unime” de gânduri le găzduim și le considerăm a fi ale noastre, deși ele sunt în același timp ale tuturor.

Și astfel ne manifestăm individualitatea în interiorul Unimii. Este un prim pas pe care dacă l-am făcut, putem merge mai departe cu acceptarea faptului că nimic nu este separat de nimic. Ceea ce se întâmplă însă este că în acest punct mulți se blochează pentru că își imaginează că în momentul în care acceptă Unimea la nivel de Tot Ceea Ce Este, ei își pierd individualitatea, că aceasta pur și simplu se dizolvă în ”oceanul” Unimii.

Individualitatea nu se pierde nici în cadrul Unimii, decât la nivele la care mintea noastră nici nu poate ajunge încă. Ceea ce Unimea aduce, este nu o dispariție a individualității, ci o creștere a bazei informaționale la care individul poate să se conecteze. Altfel spus, ai un meniu mai bogat la dispoziție din care poți alege.

Este adevărat că acceptarea acestui adevăr aduce cu sine un alt mod de raportare la Tot Ceea Ce Este și o schimbare totală a modului de a FI. În momentul în care conștientizezi și accepți faptul că nu poți fi afară din Unime orice ai face, modul tău de raportare la ceea ce te înconjoară, indiferent de forma sa de manifestare, se schimbă total.

La unii apare frica și refuzul de a accepta acest adevăr, în timp ce la alții apare o relaxare și o încredere sporită în tot ceea ce întâlnesc în noul lor mod de existență: al Unității cu Tot Ceea Ce Este. Ei privesc viața dintr-o cu totul altă perspectivă și posibilitatea de a avea noi teritorii de cercetat este de-a dreptul entuziasmantă. Și așa cum viața bate filmul, și experiențele ce derivă din această acceptare te duc mult dincolo de limita a ceea ce este cunoscut și bătut în cuie.

Pe Pământ, noi ne aflăm în multe nivele de frecvență raportat la populația umană. De la dimensiunea a treia până la dimensiuni care mai suportă forma fizică. Asta din punctul de vedere al percepției umane la nivel de formă manifestată fizic. Și totuși, suntem populația umană, rasa umană ca întreg formată din aproximativ 7 miliarde de indivizi. Putem alege, fiecare dintre noi, să fim individul sau să fim omenirea. Deși, această alegere este doar la nivel de minte umană, pentru că noi oricum suntem Omenirea Planetei Pământ.

Cea mai bună analogie pe care o pot face este cu corpul uman care deși este compus din miliarde de celule care formează organe, țesuturi, membre,etc. este totuși UN singur corp care funcționează ca un întreg unitar.

Oricum, direcția în care ne îndreptăm, ca Planetă și locuitori ai Ei, este direcția Unimii, a Unității cu Tot Ceea Ce Este. Cu cât mai repede vom conștientiza și accepta acest lucru, cu atât procesul prin care trecem va fi mai ușor de dus, mai lin și mai plin de revelații, de magie în cele din urmă, pentru că este de-a dreptul magic să te întorci la unitatea cu Sursa din care ai apărut.


Namaste!

Monica Poka