joi, 23 martie 2017

Cum îmi încep procesul Ascensiunii?


Un program de 10 zile inițiat de Inelia Benz

Ziua a zecea

Ferrari-ul modalităților de Ascensiune este Iubirea.

Dacă doriți să o luați pe calea cea mai rapidă pentru a ajunge acolo, atunci începeți să experimentați Iubirea cu fiecare ocazie. Acest lucru nu implică o altă persoană, cu excepția faptului, poate, ca să ne amintim ce este iubirea. Asta vă implică pe voi.

Aveți nevoie, de asemenea, de o practică zilnică de a sta centrați în inimă, meditație, de a vă liniști mintea și a permite Curgerea.

Pentru a experimenta Iubirea, este nevoie să vă deschideți inima pentru a o primi. Iubirea sunteți voi și tot ceea ce este în jurul vostru. Nu este lipsă de iubire în lume și nici o altă persoană nu vi-o poate da. Iubirea sunteți voi. Voi sunteți Iubire.

Dacă știți despre ce vorbesc, atunci începeți să deveniți conștienți de Centrul Inimii voastre, locul din mijlocul pieptului vostru aflat chiar în spatele sternului (osul pieptului). Fiți conștienți de acest loc de-a lungul zilei și în timpul meditației.

Dacă habar nu aveți cum să experimentați Iubirea pentru că viața v-a tratat cu asprime, atunci amintiți-vă de cineva, o persoană, un animal sau ceva ce ați iubit în trecut. Lăsați ca acel sentiment cald să apară și fiți conștienți de el. Acum deveniți conștienți de Centrul Inimii voastre.

Acesta este de departe cel mai bun mod de a vă începe procesul de Ascensiune.

După asta, stați în tăcere și lăsați Iubirea să curgă. Asta este o experiență atât de puternică încât uneori poate deveni copleșitoare. Persoana va simți de multe ori amețeli, eliberând emoții puternice prin plâns.

Cheia este să treceți dincolo de aceste emoții și reacții și să ajungeți la o stare de expansiune.

Ar putea dura săptămâni sau luni de practică pentru a deveni pe deplin confortabili cu această procedură. Continuați să o practicați.

De asemenea, verificați secțiunea Instrumente ale Ascensiunii de pe site-ul nostru pentru că puteți descărca multe materiale pe care să le folosiți pe parcursul zilei pentru a vă alimenta experimentarea unei frecvențe mai înalte.

În bucurie/lumină/iubire,

Inelia



Traducere Monica Poka

Calea de Centru a Păcii și a Calmului


Cei Aurii prin Suzanne Lie

Dragi Aurii,
Am trecut printr-o inițiere importantă în ceea ce privește schimbarea și relocarea. A fost extrem de stresant, dar în același timp foarte distractiv. Cu alte cuvinte, am sărit dintr-o polaritate în alta.

Vă contactez acum pentru a vă cere ajutor în a mă ghida, pe mine și pe cititorii mei, să găsesc Calea de Centru a Păcii și a Calmului. Cred că mi-ați răspuns deja, deoarece termenul de ”Calea de Centru a Păcii și a Calmului” nu a venit de la mine.

Da, dragă Scrib, noi, Cei Aurii, ți-am adus aminte de Calea de Centru a Păcii și a Calmului. Ea este o ”cale mai puțin umblată” chiar și pe o planetă care se află într-o tranziție atât de mare ca cea pe care o experimentează draga voastră Mamă Pământ.

Cei Dragi, spunem ”cei” pentru că știm că acest scrib va împărtăși răspunsul pe care l-a primit la solicitarea ei. Mai spunem ”cei” și pentru că știm că aceia dintre voi care citesc mesajul nostru vor împărtăși răspunsul nostru cu alții. Prin urmare, trimitem răspunsul nostru tuturor.

Dorim să împărtășim răspunsul nostru cu toți cei care sunt treziți și conștienți de marea transmutare care are loc pe tăcute în ACUM-ul vostru. De asemenea, dorim să vă mulțumim și să vă binecuvântăm pe TOȚI pentru anduranța (capacitatea de a rezista la eforturi fizice, răbdare n.t.) voastră și pentru consecvența scopului vostru.

Să ascensionezi o întreagă planetă este destul de provocator. Cu toate acestea, voi o asistați pe draga de Gaia, care și-a asumat marea provocare a polarității, puterii asupra altora și a timpului ca o componentă majoră a Sistemului Ei de Operare Planetar. După cum știți cu toții, cu cât mai mare este provocarea, cu atât mai mare este și victoria. Prin urmare, vouă tuturor vă este datorată o FOARTE mare victorie.

Am dori să vă putem spune ”momentul” în care această tranziție va avea loc. Cu toate acestea, deoarece ascensiunea în dimensiunea a cincea înseamnă că voi veți ”părăsi timpul” cum să vă putem da momentul de ”timp” în care nu mai este timp?

Nu este ca și cum ați călători pe un drum care la un moment dat se va sfârși sau să vă stabiliți o întâlnire la care veți ajunge, sau nu. Pentru un singur lucru: nu este vorba despre un ”tu” singular sau chiar de un ”voi” colectiv.

Această ascensiune are legătură cu planeta. Prin urmare, ”momentul ascensiunii” va fi simțit diferit de fiecare dintre locuitorii lui Gaia. De exemplu, momentul potrivit pentru omenire nu este același cu momentul potrivit pentru o pasăre, un șoarece, o frunză sau un copac.

Cele mai multe dintre creaturile Naturii trăiesc deja prin ACUM-ul Naturii. De fapt, numai oamenii măsoară timpul cu un ceas sau prin ceea ce fac ei. Numai oamenii se gândesc la ”timp” ca la o măsură pentru o anumită acțiune, un moment potrivit în care ei să ”meargă la lucru” sau chiar să ”meargă la culcare”.

Majoritatea oamenilor moderni, în marea lor aroganță, s-au gândit că numai ”timpul uman” este important. De fapt, ei întotdeauna au crezut că numai oamenii știau de timp. Cu toate acestea, cum știu toate animalele care migrează când este ”timpul” să migreze? Cum știe câinele unui copil când să aștepte în fața ușii pentru că prietenul lui vine de la școală? Cum știu pomii când să înflorească și păsările să-și depună ouăle?

Răspunsul este că toate ființele de pe Pământ, cu excepția oamenilor, nu se acordează la ”timp”. În schimb, ele se acordează la ”Natură”. Natura este ceasul întregii vieți de pe Pământ, cu excepția oamenilor. Prin urmare, Natura va ști cu ușurință care este ”timpul”/momentul în care dimensiunea a treia/patra va curge cu ușurință în dimensiunea a cincea.

Formele de viață care sunt acordate la Natură știu acest lucru pentru că ceasul lor interior nu ticăie la secunde, minute, ore și zile. În schimb, ceasul lor interior este acordat la NATURĂ.
Simultan:
Natura este acordată la Gaia
Gaia este acordată la Sistemul Ei Solar
Sistemul Solar al lui Gaia este acordat la Galaxia Calea Lactee
Galaxia Calea Lactee la un Superciorchine de Galaxii – și așa mai departe …

Așa cum vă puteți imagina, ”timpul” potrivit ceasului vostru fizic nu este experimentat în același fel ca ”timpul” acordat la o galaxie sau cu mult dincolo de acea galaxie. De asemenea, toate aceste exemple sunt din perspectiva Pământului trei dimensional.

Dați-ne voie nouă, Celor Aurii, să vă explicăm ”timpul” așa cum îl percepem noi, sau mai degrabă cum NU îl percepem. Deoarece noi, Cei Aurii, rezonăm la vârful cinci dimensionalului ACUM, noi rezonăm la zona de tranziție în care conceptele trei/patru dimensionale ale timpului sunt transmutate în conceptele cinci dimensionale ale ACUM-ului.

Interesant, din poziția noastră din vârful celei de-a cincea dimensiuni, noi experimentăm transmutarea ”timpului” liberi de orice senzație a unei schimbări de amplasare în ”timp”. Acest lucru se întâmplă pentru că noi NU experimentăm timpul deoarece noi curgem veșnic în ACUM-ul lui UNU.

ACUM-ul și UNU au o relație interesantă. ACUM-ul nu este limitat de nici unul dintre aspectele ”separării create prin timp”. În același fel, orice aspecte care sunt ”create prin distanța din spațiu” nu îl limitează pe UNU.

Cu alte cuvinte, dacă există numai ACUM, nu va fi nevoie de nici un timp pentru a călători într-un alt SPAȚIU.

În același fel, dacă NU există spațiu între acolo unde vă aflați și acolo unde mergeți, NU va fi nevoie de timp să călătoriți. Omenirea a fost legată de conceptul timpului încă de când a privit pentru prima dată cerul pentru a vedea Soarele ridicându-se deasupra orizontului ca în cele din urmă să fie înlocuit de Luna aflată în creștere sau în scădere.

Omenirea primitivă nu a fost capabilă să gândească în termeni de ”timp” deoarece ei au trăit pe pământ la fel ca toate celelalte ”animale”. Pe măsură ce oamenii au început să se diferențieze ei înșiși de ”animale”, pe care le-au vânat și le-au mâncat, ei și-au câștigat primul lor concept de separare. Ei nu era ”separați” de alți oameni deoarece făceau parte din același trib. Cu toate acestea ei au omorât și mâncat animale.

S-ar putea să credeți că acest comportament a fost cu atât de mult timp în urmă încât nu are nici o legătură cu omul modern. Cu toate acestea, în anumite privințe omul primitiv a fost mai înțelept decât omul modern. Ei nu au omorât ca sport sau din plăcere, ci pentru hrană și au folosit pieile animalelor pentru a-și face haine și locuințe.

Pe de altă parte, omul modern va ucide fără să mănânce sau să folosească în vreun mod ceea ce tocmai a ucis. De asemenea, cei mai mulți dintre oamenii moderni nu omoară de foame. În schimb ei ucid din ură, ca să se apere sau pentru un război pe care cineva l-a creat undeva departe astfel încât bogații să poată deveni și mai bogați.

Deci, cine este mai ”civilizat”, omul din vechime sau omul modern? Vă spunem acest lucru nu pentru a vă judeca societatea, ci pentru a vă aminti că ”timpul” nu a separat omenirea de străvechiul ei comportament. Tot ceea ce separă, sau mai degrabă actualizează, omul modern de omul din vechime este ”timpul și spațiul”. De-a lungul ”timpului” omenirea și-a schimbat mijloacele și motivele pentru a ucide.

Cu toate acestea, este probabil mai multă ”ucidere” pentru război și sport făcută de omul modern decât de omul din vechime. De asemenea, sunt mult mai mulți oameni acum decât au fost în timpurile din vechime, dar mare parte din comportamentul omenirii a rămas același sau a devenit chiar mai rău. Rețineți că vorbim despre ”comportament” și NU despre însușirile pozitive sau chiar cunoaștere.

Din fericire a avut loc o mare schimbare în ”starea de conștiință a omenirii”. Prin ”stare de conștiință” vrem să spunem frecvența realității la care rezonează conștiința lor. În ACUM-ul vostru, Lumina Mai Înaltă a încălzit-o suficient de multă vreme pe Gaia pentru a trezi zone ale creierului uman care nu au mai fost activate niciodată înainte, excepție făcând mintea unui ”geniu”.

În trecutul omenirii, câteva ființe multidimensionale au decis să intre într-un vehicul pământesc în anumite epoci de timp atunci când se părea că experimentul omenire era un eșec. Pentru că aceste câteva ”ființe mai înalt dimensionale care și-au luat un corp trei dimensional” au fost atât de avansate față de alți oameni, ele au fost numite ”genii”.

În ACUM-ul vostru sunt mii, sau chiar sute de mii de oameni care ar fi fost numiți un Geniu dacă se nășteau doar cu câteva sute de ani în urmă. Cu toate acestea, în ACUM-ul vostru sunt mulți, cu mult mai mulți oameni și, astfel, mai multe genii.

Dar, cel mai important, este un număr tot mai mare de oameni care ”privesc în sus” în dimensiunile mai înalte ale conștiinței lor în loc să ”privească în jos” la cum să obțină ceea ce doresc. Prin a ”privi în sus” vrem să spunem ”mai sus în frecvența conștiinței”, într-un efort conștient de a-și aminti de ce și-au luat un corp acum și ce au promis să facă în timpul acestei încarnări.

De fapt, mulți oameni sunt conștienți acum de alte nenumărate încarnări fizice ale lor, iar unii sunt capabili chiar să-și amintească că toate încarnările lor precedente pe Pământ i-au pregătit, oarecum, pentru ACEASTĂ încarnare.

Dar, de ce este mai importantă această încarnare decât celelalte?

În primul rând, faptul că un om își poate aminti că a avut mai multe încarnări pe Pământ înseamnă că este capabil să-și îmbrățișeze ”gândirea multidimensională” înnăscută. Această gândire multidimensională le permite oamenilor să gândească în afara timpului, precum și în afara spațiului.

În momentul în care un om nu mai este legat de timpul uman, colectiv care este determinat de ceasul construit de om, el poate începe să-și amintească că a mai fost om în multe alte încarnări, pe parcursul multor altor momente diferite pe Pământ.

Sunt atât de multe lucruri de amintit și învățat pentru a ascensiona o planetă încât voluntarii pentru orice ascensiune planetară dată vor fi nevoiți să se pregătească pentru această ”misiune” luându-și mai multe vieți preliminare, precedente în care să poată învăța despre:

·         ”Sistemul de Operare” pentru acea planetă
·         Istoria acelei planete
·         Scopul acelei planete și
·         Personalitatea acelei planete.

”Ce?” vă auzim pe toți strigând atunci când auziți de conceptul unei planete care are o ”personalitate”. Da, perceperea unei planete ca o ființă vie, inteligentă care a evoluat mult dincolo de a fi un om, este prea mult pentru ca ”ego-urile umane” să poată accepta.

Oamenii s-au bucurat multă vreme de ceea ce lor le place să gândească cum că ar fi ”cele mai evoluate” dintre ființele de pe Pământ. Cu toate acestea, oamenii care gândesc în acest fel sunt de obicei atât de ne-evoluați ei înșiși încât cred că singurele ființe de pe Pământ care au Suflet sunt oamenii.

Adevărul este că ÎNTREAGA viață de pe Pământ are Suflet, dar cei mai mulți oameni nu înțeleg cum definim noi cuvântul ”suflet”. Noi, Cei Aurii, precum și toate ființele care rezonează la dimensiunea a cincea și dincolo de ea, privim SUFLETUL ca pe ”scânteia lui UNU” care sclipește în forma noastră în momentul nașterii și întoarcerii în dimensiunile mai înalte în momentul morții fizice.

Cu alte cuvinte, aceiași scânteie spirituală a lui ”UNU” vă crează pe toți. Acest UNU nu este legat de nici o polaritate fizică de bine și rău sau orice concepte legate de timp în ceea ce privește nașterea și moartea. UNUL este INFINIT și rezonează mult dincolo de conceptele trei/patru dimensionale ale timpului și spațiului.

De fapt, UNUL este Creatorul întregii vieți care călătorește prin Marea Curgere a Timpului și Spațiului. Timpul și Spațiul curg împreună ca O SINGURĂ expresie a realității lui Gaia.

·     Timpul nu ar exista dacă nu ar exista Spațiul care să separe ”secundele individuale ale timpului”.
·        De asemenea, Spațiul NU are distanță dacă nu ar fi ”timpul” de care este nevoie ca cineva care merge într-un anumit loc să ajungă acolo.

Cu toate acestea, omenirea a ieșit acum în ”Spațiul Cosmic”, lucru care a expansionat conștiința omenirii dincolo de limitele Pământului și a atmosferei Ei în ”spațiul cosmic”. Dar acum omenirea începe să descopere ”spațiul interior” al propriei sale conștiințe.

Așa cum omenirea a privit cu mult dincolo de spațiu și de timp pentru a vedea o rachetă uriașă dispărând în cer, ea a început să călătorească și în ”spațiul interior” al propriei sale conștiințe. Acum un deceniu, sau chiar mai puțin, omenirea nu vorbea despre ”stări de conștiință”. Conștient însemna treaz și inconștient însemna ne-trezit și poate în comă.

În afara unui Ashram îndepărtat, oamenii nu meditau să-și găsească acel spațiu interior așa cum fac în acest ACUM. Și ceea ce oamenii învață pe măsură ce merg din ce în ce mai profund în interiorul propriei conștiințe este că ei NU sunt singuri.

Ei nu sunt singuri în interiorul propriei lor conștiințe și, pe măsură ce-și continuă meditațiile, descoperă că acele ființe invizibile din interiorul conștiinței lor îi înconjoară și în viața lor de zi cu zi.

Oamenii au mai descoperit și că atunci când își expansionează conștiința într-o ”stare de conștiință” mai înaltă, timpul devine distorsionat, iar ei descoperă un spațiu interior de care nu au știut niciodată înainte. Lucrul cel mai important este că pe măsură ce conștiința lor se expansionează din ce în ce mai mult, timpul și spațiul par a se contopi în ACUM-ul lui UNU.

Habar nu au ce înseamnă ”Acum-ul lui Unu” doar că, atunci când intră în aceste stări de conștiință mai înalte, timpul pare să aibă o viață a sa proprie și ei încep să simtă că nu mai sunt ”doar o” persoană. Cumva, dar ei nu știu cum, acolo este o altă realitate, un alt ei, care există dincolo de lumea fizică la care ei se vor întoarce la sfârșitul meditației sau a visului lor.

Această experimentare a unei ”alte realități care poate fi accesată numai mergând în interior” îi sperie pe unii oameni. Dar alți oameni devin extrem de curioși și doresc să afle mai multe despre ceea ce ei experimentează. Ei doresc, de asemenea, să descopere dacă și alți oameni experimentează această realitate nouă, interioară.

Pot doi oameni fizici să mediteze împreună pentru a intra în aceiași ”realitate interioară”? Sau poate O persoană meditează într-o lume interioară pentru a proiecta în afară iluzia că sunt doi oameni, când de fapt FIECARE este o parte a aceluiași UNU?

Pentru ACUM, acesta este un concept interesant la care să vă gândiți, să vi-l imaginați, credeți și experimentați în interiorul conștiinței voastre ca fiind ”Calea de Centru a Păcii și a Calmului” care vă poate duce la ACUM-ul lui UNU într-o altă versiune a realității!


Binecuvântări de la Cei Aurii.


Traducere Monica Poka

Ascensiunea și Moartea



Un program de 10 zile inițiat de Inelia Benz

Ziua a șasea

În email-ul anterior am aruncat o privire la sensul Vieții. Acum este momentul să aruncăm o privire Morții.

Moartea este dureroasă pentru noi cei care am fost lăsați în urmă.

O persoană care se confruntă cu moartea poate fi în diferite stări, de la teroare extremă la extaz. Dar la sfârșitul zilei constatăm că starea lor se va încheia în curând. Cu toate acestea, pentru noi este resimțită ca o pierdere mare și dureroasă.
Durerea pierderii poate a fi atât de mare încât să avem nevoie de ani de zile pentru a o depăși, dacă o vom face vreodată.

Adeseori, și mai ales cu cei cu care suntem foarte apropiați, avem un sentiment de continuitate, putem simți energia persoanei în jurul nostru chiar și după ce corpul lor a dispărut. Dar pur și simplu nu este același lucru. Nu-i putem atinge, nu-i putem auzi, nu putem împărtăși cu ei, nu-i putem îmbrățișa sau săruta. Toate lucrurile lor, proprietățile lor sunt lăsate acum în urmă și nu mai au nici un sens, excepție făcând poate energia lor reziduală.

Moartea este așa o pierdere în societatea noastră încât nu vorbim despre ea, nu ne uităm la ea, nu avem nici măcar posibilitatea de a o procesa cu prietenii și cu rudele deoarece și aceștia sunt prea ocupați să-și reprime durerea pierderii pe care o resimt ei înșiși.

Deci, cum devine moartea o parte atât de importantă a Ascensiunii? Ei bine, este inevitabil că noi vom muri și este inevitabil ca toți cei pe care îi cunoaștem și îi iubim să moară și ei. Cine o va face primul? Nimeni nu știe.

Odată ajuns în starea de Ascensiune, nu vei suferi din cauza propriei tale morți. O veți îmbrățișa cu un entuziasm la fel de mare ca și cel cu care ați îmbrățișat viața; văzând-o ca pe o altă aventură, o aventură la fel de incitantă cum este fiecare zi de viață.

Cu toate acestea, veți simți durerea altora pe moarte. Este foarte probabil că veți recâștiga curând contactul cu acei oameni care au trecut dincolo, cu excepția cazului în care ei se aflau într-un spațiu foarte întunecat atunci când au murit. Acesta din urmă durează mai mult până când devii suficient de conștient ca să fii în stare să-i contactezi pe cei vii.

Poate cineva Ascensiona după moarte?

Da. Dar numai în cazul în care aleg să o facă. Este mai bine să o faci în timp ce ești în viață. J

În bucurie/lumină/iubire,


Inelia


Traducere Monica Poka

Sensul Vieții …


Un program de 10 zile inițiat de Inelia Benz

Ziua a cincea

V-ați întrebat vreodată: Care este sensul Vieții?

Răspunsul este surprinzător de simplu J

Să EXPERIMENTAȚI VIAȚA ACUM.

Ați venit aici, pe Pământ, să experimentați. Fie că sunteți un copil diamant, cristal, indigo, curcubeu, hibrid, uman sau un copil Pământean, fie că sunteți iluminați, materialiști, denși, lumină, puteți vedea îngerii sau nimic. Sunteți aici pentru a EXPERIMENTA.

Ceea ce am venit să experimentăm aici este pe noi înșine complet, pe deplin și integral. Tot ceea ce suntem, ceea ce include tot ceea ce considerăm că face parte din noi. Fie că acest lucru include doar corpurile noastre, mințile, spiritul sau include ceea ce ne înconjoară, ghizii noștri spirituali, prietenii și familiile noastre pământești, interesele noastre. Orice ar fi, dacă ajunge în conștientizarea noastră, atunci suntem aici ca să experimentăm tocmai asta. Și de noi depinde să preluăm controlul asupra a ceea ce vine în conștientizarea noastră.

Dacă ați venit pe Pământ cu un înalt simț al misiunii, atunci sunteți aici cu o misiune.

Amintiți-vă totuși, și fiți avertizați că în ceea ce privește misiunea sunt unii care insistă ca voi să fiți de o anumită parte. Noi și Ei, Corect sau Greșit, Frumos și Urât, Bucurie și Suferință. Lumină sau Întuneric.

Gândiți-vă la asta. Sunteți aici ca să luați partea la ceva? Fiți sinceri.

Atunci când vă situați de o anumită parte voi contribuiți la dualitate și la tot ceea ce dualitatea atrage după sine.

Desigur, există o misiune, care după umila mea părere, întrece toate misiunile. Aceasta este misiunea de a EXPERIMENTA VIAȚA ACUM. FIȚI tot timpul în prezent și experimentați pe deplin fiecare secundă pe care o petreceți pe Pământ.

Rețineți, fiecare secundă este aleasă de voi. Puteți alege inconștient sau conștient. Deveniți conștienți de alegerile voastre.

În bucurie/lumină/iubire,

Inelia



Traducere Monica Poka

miercuri, 22 martie 2017

Sex și Iluminare


Un program de 10 zile inițiat de Inelia Benz

Ziua a noua

Când ne gândim la plăcerile carnale, sau plăcerile cărnii, primul lucru la care ne gândim este sexul. Desigur, există și alte plăceri ale cărnii, cum ar fi mâncatul, băutul, să te bucuri de natură, de muzică, artă, conversație … toate plăcerile pe care le dobândim prin simțurile noastre fizice, corpul nostru și mintea noastră.

Plăcerile carnale nu sunt incompatibile cu ascensiunea. De fapt, ele pot ajuta. Cu toate acestea, ele sunt o sabie cu două tăișuri, la fel ca orice modalitate bazată pe corp, minte sau spirit.

Pentru existența noastră pe Pământ, iubirea și plăcerea sunt strâns legate. Fizic vorbind, ele crează o grămadă de substanțe chimice asemănătoare. Spunem lucruri de genul ”Iubesc să dansez”, ”Iubesc să mănânc”, ”Iubesc sexul”.

Să te lipsești de ele nu este răspunsul. Să te complaci în fiecare plăcere poate deveni o capcană. Modul în care se transformă într-o capcană este ca sexul sau o plăcere fizică să fie deturnate de către ego, sau micul sine.

De exemplu, să luăm o uniune sexuală. Ambele părți sunt pe deplin conștiente că sunt ființe divine și doresc să creeze o sferă de iubire divină care este mai mare decât părțile individuale puse împreună. Acesta este un concept puternic. Intenția este cheia aici. Să te iubești și bucuri pe deplin unul de celălalt. Când cuvintele încep să devină de genul ”ești a mea/al meu și numai a mea/al meu”, ”nu vreau să te împart cu nimeni”, ”nu ești suficient/ă”, ”avem nevoie de alții ca să o facem mai bine” și alte energii de control și posesiune ies la suprafață, curgerea nu mai este ceea ce poate fi.

Ambele părți pot intra în ascensiune printr-o relație de plăcere cu înțelegerea să fie exclusiv unul cu celălalt atâta timp cât este nevoie. De fapt asta este chiar recomandabil.

Cu toate acestea, problemele apar atunci când exclusivitatea nu este o înțelegere, ci o necesitate cauzată de nesiguranță, control, frică, furie sau posesivitate.

Unele persoane spun că în timpul muncii de ascensiune devin excitate sexual. Astfel, o înțelegere a modului în care energia iubirii și cea a plăcerii sexuale sunt legate, fiziologic vorbind, ajută la depășirea acestei faze deoarece altfel acesta poate fi un punct de oprire pentru persoana în cauză. Punctul de oprire apare pentru că pentru mulți dintre noi energia sexuală și munca spirituală par a fi incompatibile din cauza educației primite.

Energia pe care o persoană o simte în timpul muncii de ascensiune, exercițiilor sau procesului, cea care o face să devină excitată, este iubirea divină. Se simte, de fapt, pe sine însăși/însuși. Adevărata sa esență. Cheia este să lăsați sentimentele fizice să se exprime pe deplin energetic și să le lăsați să se expansioneze cât de mult pot, cuprinzând întreg corpul, încăperea și întregul Pământ dacă este nevoie. Această energie este o parte a persoanei și trebuie să fie îmbrățișată de acea persoană.

Excitarea sexuală și libidoul adeseori vor crește atunci când călătoriți pe calea iubirii spre ascensiune, motiv pentru care de multe ori le sugerez elevilor mei să-și găsească un prieten sau o prietenă. Hei, de ce să nu te bucuri de experiență și să profiți din plin de ea!!!

În bucurie/lumină/iubire,


Inelia


Traducere Monica Poka

Suferința și Creșterea Spirituală



Un program de 10 zile inițiat de Inelia Benz

Ziua a opta

Suferința și durerea sunt o parte a ființei umane. Durerea va aduce cu ea răniri și pierdere. Acestea pot fi fizice, emoționale, mentale sau spirituale. Suferința este atașamentul la acea durere de-a lungul timpului.
Ca ființă umană noi am trăit multe vieți și am suferit fiecare tip de rănire, moarte și pierdere care este posibilă aici pe Pământ. Spiritul nostru a fost frânt de atât de multe ori încât părea imposibil ca noi să ne putem reveni vreodată din această stare.

Cu toate acestea, noi stăruim cu îndârjire.

Sunt unele ființe care au trăit cicluri complete ale existenței lor în alte tărâmuri. Deși acele tărâmuri le vor oferi experiențe foarte aparte, acestea nu se compară cu ceea ce ele pot experimenta pe Pământ. Nu că una ar fi superioară alteia. De fapt, mulți care și-au încheiat ciclurile aici pe Pământ se vor naște în acele alte tărâmuri pentru a experimenta și viața de acolo.

Când o ființă de o vibrație foarte fină vine într-o realitate foarte încărcată vibrațional cum ar fi a noastră, el sau ea va sosi cu un întreg anturaj care să facă această călătorie împreună cu el sau ea. Experiența sa aici pe Pământ va fi simțită de întregul grup, fiecare dintre ei experimentând cum este să FII uman.

Foarte multă vreme ființa fin vibrațională va rămâne conectată la realitatea sa din tărâmurile mai fin vibraționale și va trece prin viață din acea perspectivă. Ea va vedea foarte clar diferențele dintre modul în care ea experimentează ceea ce este viața și modul în care o experimentează oamenii, dar adeseori ea nu se va afunda tot timpul în experiența umană. Persoana se va simți tot timpul ca fiind pe dinafară, diferită și adeseori ”superioară” restului omenirii.   

La un moment dat, acea persoană ar putea alege să se afunde tot timpul în experiența umană, dar asta o va face să piardă contactul cu realitatea și familia ei vibrațională. Pentru că această ființă nu este echipată să supraviețuiască pe Pământ ca un pământean, adeseori ea va intra într-un ciclu profund și disperat al pierderii și durerii.

Este necesar acest lucru?

Numai dacă persoana dorește să experimenteze adevărata dualitate. O separare completă de sine și de alții.

Familia vibrațională a persoanei va simți pierderea la fel de mult ca și persoana care a intrat în deconectare. Nu pot face nimic pentru a se reconecta. Până în momentul în care persoana este pregătită și își expansionează percepțiile înapoi într-un spectru mai larg, un spectru suficient de larg pentru a cuprinde comunicarea (sub forma prezenței, iubirii, mesajelor) cu familia ei vibrațională.

Cum își poate lărgi persoana spectrul? Se poate întâmpla într-o clipă. Asta se face prin a deveni complet și cu totul uman ACUM. Experimentând momentul prezent pe deplin și nealterat prin simțurile sale, persoana este imediat conectată la întreaga sa ființă. Incluzând ceea ce face parte dintr-o familie mai fin vibrațională.

Dar mulți oameni care sunt aici nu provin din realități mai fin vibraționale. Ei sunt aici ca oameni și au fost oameni pentru atât de multă vreme încât au devenit dependenți de suferință. Aceștia din urmă cred că dacă nu suferă, nu vor evolua, nu vor aprecia frumusețea și fericirea și nu vor crește. Acestea sunt credințe false.

Tot ceea ce o persoană trebuie să facă pentru a aprecia, a fi fericită și a crește este SĂ FIE AICI ACUM și SĂ APRECIEZE, SĂ FIE FERICITĂ ȘI SĂ CREASCĂ. Să simtă iubirea necondiționată divină care este esența lui sau a ei și pur și simplu să experimenteze viața prin alegeri conștiente.

Așa cum un schior când coboară un munte, nu se ține de zăpada pe care alunecă, nu încearcă să rețină aerul rece, proaspăt care-i atinge pielea, nu se ține de copacii pe lângă care trece în viteză și nu se așteaptă să facă aceste lucruri după ce a schiat. Pur și simplu le experimentează în momentul prezent. Dar ar fi încercat să facă orice altceva decât să fie în momentul prezent, persoana nu ar fi experimentat cu adevărat schiatul, ar fi experimentat ceva complet diferit.

Suferința este menținerea durerii și după ce evenimentul sau incidentul a trecut. Aceasta include și așteptarea ca altceva să se întâmple.

Tot ceea ce o persoană câștigă din suferință este pur și simplu experimentarea suferinței. Nimic altceva.

Recent, o femeie a vrut ca eu să onorez și să respect calea suferinței pe care ea ales-o și mi-a ținut o prelegere despre modul în care Maica Tereza, Nelson Mandela și alți eroi au suferit și că dacă ei nu ar fi suferit nu ar fi putut face munca pe care au făcut-o pe Pământ. Ei bine, nu voi onora și respecta calea ei. O accept și înțeleg că este importantă pentru ea. Dar, după experiența mea personală, suferința este o completă și totală pierdere de timp și energie, cu excepția cazului în care cineva dorește să experimenteze suferința în sine. În această situație, are sens.

Ați sosit pe Pământ, v-ați încarnat în corpul vostru, ca o persoană bună, o ființă plină de lumină, înțelepciune și putere. Suferința nu vă face să fiți așa, vă face doar să vă pierdeți din strălucire o vreme.

După umila mea părere, aș spune ca în locul suferinței, mai bine să experimentați viața ACUM și să alegeți ceea ce este această experiență.

În bucurie/lumină/iubire,


Inelia


Traducere Monica Poka


Ce părere aveți despre ego?


Un program de 10 zile inițiat de Inelia Benz

Ziua a patra

Multe modalități spirituale și psihologice vor demoniza ego-ul.

Nu o faceți.

Ego-ul este un ”corp” pe care este nevoie să-l purtăm pentru a putea trăi și supraviețui în lume. El poate scăpa din mână și este una dintre principalele frâne ale procesului de ascensiune a cuiva.

Cu toate acestea, el este necesar.

Putem identifica cu ușurință ego-ul atunci când simțim o puternică emoție negativă. Fie că este frică, furie, frustrare, justețe, gelozie, invidie, intimidare … toate acestea sunt simțite de către ego. Ego-ul este deosebit de mândru să se apere de a greși sau de a fi insultat. Atunci când vă descoperiți a fi în aceste situații, să știți că ego-ul a preluat conducerea.

Atunci când depistez aceste tipuri de sentimente negative, le regăsesc adeseori într-o anumită parte a corpului fizic.

Data viitoare când simțiți o emoție negativă puternică, urmăriți unde se află în corpul vostru și apoi îmbăiați-o în iubire.

Ego-ul se va bate și lupta pentru a supraviețui.

Eu am ego? Bineînțeles că am. Toți oamenii au un ego și eu exist aici pe Pământ ca om. Îmi scapă uneori din mână? DA.

Pot fi arogantă sau să simt nevoia de a fi ”corectă”, să ignor sentimentele altora și pur și simplu în nevoie uneori.

Atunci când simt aceste lucruri, le urmăresc unde se află în corpul meu sau în câmpul meu de energie și le scald în iubire. Uneori sentimentele vor ajunge la mine și voi face ceva stupid, cum ar fi să argumentez sau să mă simt rănită.

Puteți folosi Exercițiile de Procesare a Fricii și schimba cuvântul ”frică” cu numele acelui sentiment de frecvență joasă.

Un lucru însă, luptele devin stupide și o pierdere de timp și de resurse valoroase. Timpul acordat ego-ului descrește și este mai puțin dăunător, în timp ce timpul de a exista în Unime crește.

În bucurie/lumină/iubire


Inelia


Traducere Monica Poka

marți, 21 martie 2017

Care este diferența dintre ”non dualitate”, ”Sursă” și ”Unime”?


Un program de 10 zile inițiat de Inelia Benz

Ziua a șaptea

Acești termeni sunt foarte des folosiți ca interschimbabili. Cu toate acestea, ei nu sunt deloc așa.

Non dualitatea înseamnă, de fapt, ”nu două”. Unimea înseamnă ”Unul”.

Să fii ”nu două” înseamnă că persoana a atins un nivel de conștientizare în care ea nu mai este împărțită în două. Acest lucru ar putea însemna ”bine și rău”, ”negativ și pozitiv”, ”lumină și întuneric”, ”divin și pământean”, ”corect și greșit”, ”noi și ei” și multe alte moduri în care avem tendința să ne împărțim pe noi înșine în două părți aici pe Pământ.

Unimea înseamnă că noi suntem TOTUL. Suntem compleți, întregi, integrați. Fără părți. Nici măcar un concept de părți. Unimea este dincolo de Sursă.

De asemenea, teoretic vorbind, o persoană care intră în non dualitate, s-ar putea spune că intră într-o realitate în care există numai ”bine”. În același fel, o altă persoană ar putea să intre într-o realitate în care există numai ”rău”. Aceste realități ar fi non duale, cu toate acestea, ele nu ar fi în Unime, ele sunt Sursa.

Unul dintre conceptele cel mai greu de acceptat pentru o persoană când aceasta intră în Unime, este că nu există nici o judecată a acțiunilor sau a persoanelor. În Unime, Isus și Hitler sunt egali și integrați. Ei sunt Una. În Unime nu există ”oameni aleși”. Nu există oameni.

Unimea este completă, pe deplin integrată.

În bucurie/lumină/iubire,


Inelia


Traducere Monica Poka


Cum se simte Ascensiunea?


Un program de 10 zile inițiat de Inelia Benz

Ziua a treia

Iubirea este cuvântul uman cel mai apropiat pentru a descrie starea de a fi una cu Sursa.

Extazul pur și necondiționat în a exista ca Iubire.

Fiecare persoană ascensionează în locul/nivelul pentru care este pregătit. Fiecare loc/nivel este unic și prețios. Nu există doi oameni care să aibă aceiași experiență.

Locul/nivelul nu este un loc/nivel spațiu/timp, ci o stare de a fi cine ești deja fără restricții sau frică.

În bucurie/lumină/iubire.


Inelia 


Traducere Monica Poka 

Dansul cu Întunericul


Jeshua canalizat de Pamela Kribbe

Dragi prieteni, eu sunt Jeshua. Vă salut pe toți. Sunt aici împreună cu voi ca un prieten care are aceleași idei, un egal al vostru; acceptați-mă ca și pe un frate al vostru. Vreau să fiu împreună cu voi și să vă țin de mână.

Pentru mine este mai ușor să văd viața dintr-o perspectivă mai înaltă și mai largă decât este posibil pentru voi la nivel pământesc. Este scopul vostru pe Pământ să fiți parțial cufundați în ignoranță, în apăsarea a ceea ce vă înconjoară pe Pământ și să experimentați în interiorul acestora. Să faceți acest lucru nu este cu siguranță ușor, dar își are scopul său.

Atunci când sunteți în tărâmurile mai înalte, în sferele celeste, așa cum sunt ele numite, acolo aproape că nu există rezistență. Luați experimentarea iubirii din jurul vostru ca pe ceva de la sine înțeles. Atrageți spre voi ceea ce vi se potrivește cel mai bine în ceea ce privește mediul și energiile pe care sufletul vostru le întâlnește. Are loc un schimb făcut cu ușurință între voi și mediul vostru, care este o reflectare a voastră, așa că sunteți relativ lipsiți de blocaje. Există încă o oarecare ”curățenie de făcut”, ca să spunem așa, dar totul se întâmplă cu fluiditate și ușurință, ceva ce s-ar putea să vă lipsească foarte tare în timp ce sunteți aici pe Pământ.

Aici jos, acea luminozitate și ușurință vă lipsesc și nu sunteți întotdeauna înconjurați de oameni asemeni vouă. Vă întâlniți cu multe nivele de conștiință diferite în viața voastră. De asemenea, vă nașteți ca un copil vulnerabil într-o energie familială care adeseori nu vă reflectă cea mai înaltă esență a voastră sau să se potrivească cu energia voastră naturală. Într-o energie familială supraviețuiesc adeseori frici și credințe limitate pe care voi le absorbiți ca un burete.

Și nu puteți face altfel, deoarece atunci când sunteți un copil pământean nu sunteți pe deplin în contact cu sufletul vostru și cu cunoașterea pe care o aveți la nivel de suflet. Ca tânăr copil sunteți pe deplin cufundați în materie, într-un corp, pentru a dobândi experiență pământească, ceea ce înseamnă că veți absorbi, fără a fi filtrate sau îngrădite, energii care de fapt nu vă aparțin. Doar mai târziu începeți să discerneți ce vă aparține vouă și ce nu.

Acum întrebați-vă – și este ceva ce trebuie să vă întrebați în mod continuu – ”De ce am intrat în acest dans, dansul cu iluzia, dansul cu seducția, dansul cu întunericul?” Pentru că întunericul vrea să fie transformat prin voi. Voi sunteți un înger de lumină. Voi ați vrut să vă asumați dansul cu materia și cu incertitudinea, pentru că este atât de multă iubire în voi.

O sursă foarte profundă, creatoare, inspirată locuiește în voi și asta este cine voi sunteți. Acesta este sufletul vostru, și în fiecare suflet acea sursă creatoare, acel flux de neoprit al vieții își dezvoltă propria sa strălucire unică. Voi sunteți propria voastră ființă – unică – nimeni altcineva nu mai este ca voi. Voi sunteți aici pentru a da formă, în modul vostru unic, iubirii în ființa voastră, să vă confruntați cu întunericul în voi înșivă și să-l transformați. Întunericul este, de fapt, egal cu necunoscutul, cu noul, o aventură. Și dacă vă temeți de asta, vă veți simți pierduți și nesiguri.

De cele mai multe ori, un suflet este atât de copleșit de nou, de necunoscut, de întuneric încât începe să se îndoiască de el însuși și spune: ”Nu pot să fac asta. Nu știu cine sunt sau unde sunt. Mi-am pierdut calea.” Sufletul are nevoie de conștientizarea de sine pentru a încheia această călătorie, pentru a o îndeplini cu bucurie. Acesta este motivul pentru care mă aflu acum aici pentru a vă reaminti de voi înșivă și de conștiința care dorește să se nască în voi.

Voi sunteți creatori – unii extrem de puternici – care sunteți aici pentru a îmbrățișa întunericul și a-l transforma. La început credeți că nu o puteți face, că veți fi înghițiți de întuneric, de ignoranță și vă pierdeți. Dar apoi vine un moment în care vă dați seama cine este cel care se uită la întuneric și îl experimentează. Cine este acea puternică sursă, acea ființă care s-a întors de atâtea ori pentru a dansa cu iluzia și ignoranța. Apoi privirea voastră se mută de la orientarea spre exterior pentru a se îndrepta spre interior descoperind cine sunteți voi.

De acum, toți sunteți angajați în acest proces; ați fost în această călătorie o lungă perioadă de timp. Descoperiți deja lumina în voi. Dar întotdeauna vine un moment în care vă îndoiți și vă întoarceți din nou privirea spre exterior și găsiți acolo vibrând acele energii negative care se bazează pe frică. Acele energii vă insuflă frică și acea experiență vă trage afară din voi înșivă.

Sunt aici pentru a vă ajuta să vă întoarceți din nou privirea spre interior către sursa de iubire și cunoaștere care voi sunteți. Uneori este frustrant pentru mine să văd că voi mă considerați a fi un învățător aflat deasupra voastră. Cu toate acestea, intenția mea este ca voi să vă mențineți focalizarea pe faptul că noi suntem egali, că voi purtați aceiași sursă a cunoașterii în voi pe care o port și eu și că nu este nevoie să vă vedeți neînsemnați în comparație cu mine. Nu aceasta este intenția; însăși acest lucru este o iluzie. Sunt aici pentru a destrăma acea iluzie și vă cer să cooperați cu mine să fac acest lucru, pentru că am nevoie de voi.

Am fost cândva un reprezentant al noii conștiințe pe Pământ și am putut planta doar câteva semințe. Posibilitățile au fost limitate în acel timp, dar în acest timp posibilitățile sunt mult mai mari. Imaginați-vă că voi sunteți una dintre acele semințe, dar una care acum dorește să germineze – este pregătită să germineze.

Imaginați-vă că vă vedeți pe voi înșivă într-un pat germinativ. Acolo vedeți sămânța aflată în pământ și simțiți potențialul vieții din acea sămânță. Soarele strălucește pe solul umed și fertil, iar voi vă imaginați cum acea sămânță dezvoltă rădăcini și încolțește. Simțiți-i rădăcinile în pământ și vedeți cum de-a lungul tulpinii sale apar mici frunzulițe verzi. Bucurați-vă de frumusețea acestei plante și simțiți că ea crește datorită atenției pe care voi i-o acordați prin încântarea și uimirea voastră.

Simțiți Pământul și modul în care ea întâmpină cu bucurie această plantă. Simțiți cum planta crește mai mare și mai puternică până când este ferm înfiptă în solul Pământului, iar frunzele sale sunt mari și capabile să preia ampla lumină a soarelui. Încetișor, această micuță plantă crește într-un copac magnific. Simiți cum acest copac este conectat cu Cerul și Pământul. Simțiți-i sistemul de rădăcini și cum acestea își trag hrana fără nici un efort. Acesta este un proces natural, așa că nu aveți nici un fel de probleme ca să-l simțiți. Trunchiul este solid și puternic, iar frunzișul este verde și bogat. Soarele strălucește asupra coroanei copacului și copacul absoarbe lumina, lumina de Acasă.

Vedeți dacă puteți menține această viziune și imaginați-vă că voi, așa cum sunteți acum în corpul vostru, stați jos sub acest copac și vă sprijiniți de trunchiul său. Absorbiți în voi energia copacului. Simțiți cum energiile Cerului și Pământului curg de-a lungul spatelui vostru și simțiți cât de bineveniți sunteți aici.

Este nevoie de voi aici pe Pământ ca transformatori de energie, dar munca pe care voi o faceți este în cea mai mare parte o muncă interioară. Atunci când spun ”este nevoie de voi” nu înseamnă că trebuie să faceți foarte multe. S-ar putea să vă simțiți inspirați să faceți anumite lucruri, dar în cea mai mare parte este vorba de a menține imaginea acestui copac. Sunteți aici datorită conștiinței puterii și inspirației care a încolțit în voi și asta este ceea ce contribuie la imaginea de ansamblu.

De fiecare dată când credeți în voi înșivă și aveți încredere în propria voastră putere și creativitate unică, voi schimbați conștiința colectivă a omenirii care a fost scufundată în frică și în victimizare. Au fost oameni la putere pe Pământ care i-au făcut pe supușii lor să se îndoiască de capacitățile lor. Ei au lipsit în mod sistematic oamenii de puterea lor și asta este, de asemenea, o moștenire cu care trebuie să vă confruntați. Chiar dacă trăiți într-o societate modernă, liberă, acea moștenire încă mai există. Este o moștenire a fricii, represiunii și îndoielii de sine. Nu subestimați puterea acelei moșteniri.

Este un pas mare să vă întoarceți spre voi înșivă prin a crede în voi înșivă și în puterea voastră unică. Acesta este un pas imens în conștiință, o întoarcere de 180 de grade. Acesta este motivul pentru care ceea ce încercați să faceți este atât de măreț și de impresionant. Aceasta este provocarea voastră, pentru că asta este ceea ce sunteți aici să faceți. Nimic nu vă captivează mai mult. Vreți să faceți acel pas către voi înșivă, încolțirea adevăratei voastre puteri aici pe Pământ după atâtea secole și după ce ați petrecut atât de multe vieți aici.

Ultimul pas este atunci când recunoașteți că frica care trăiește în voi este o iluzie. Există deja momente în care simțiți asta; atunci când primiți sclipiri ale adevăratului vostru potențial, a integrității voastre, a divinității voastre. Dar apoi deveniți din nou umbriți de frică, de îndoiala de sine care acoperă Pământul ca o pătură.

Această umbră este cu siguranță ceva ce nu se întâmplă doar la nivel individual. Este o pătură colectivă care înăbușă toți oamenii și cu cât mai mult doriți să ieșiți din ea, să vă eliberați de această moștenire veche, cu atât mai puternică este strângerea ei. Presiunea colectivă din jurul vostru este să rămâneți prinși și să nu vă desprindeți, pentru că în ființele umane există tendința de a dori să se potrivească în, să aparțină unui grup …

Dar evadarea este exact ceea ce voi vreți să faceți; să vă eliberați de acea presiune a vechilor poveri: ideile de păcătuire, eclipsarea de sine, supunerea. Voi vă puteți imagina acea energie veche ca pe o culoare gri închis, un noroi lipicios care vă prinde în capcana sa și vă înnămolește și vă ține blocați. Vă cer să nu vă luptați cu ea; pentru că atunci veți deveni și mai adânc blocați și poate chiar paralizați de mașinațiunile acelui noroi, a acelor energii vechi. În sensul că frica dorește să vă luptați cu ea pentru că asta face ca strângerea ei asupra voastră să fie mai puternică. Dacă vedeți frica ca pe un adversar formidabil, atunci veți pierde. Pentru că în ideea că frica este un inamic real, voi îi dați puterea voastră și astfel sunteți pierduți deja.

În esența sa, frica este o iluzie pe care dacă o înțepați ca pe un balon, se dezumflă. Ea nu este un dușman în sensul de un adversar real; este doar o idee care are putere asupra voastră. Nu este un lucru, nu este o ființă. Dacă aveți înțelegerea vulnerabilității care este în voi, care a fost în voi de când erați un copil nou-născut, și dacă începeți să vedeți vulnerabilitatea în alți oameni, atunci vă puteți ierta pe voi înșivă și pe ei pentru puterea pe care frica o are asupra voastră. Dacă vă situați pe o poziție de iertare și înțelegere, frica nu mai are nici o putere asupra voastră. Atunci deveniți cel care dăruiește, sursa iubirii. Deveniți mai degrabă măreți decât neînsemnați.

Atunci când sunteți măreți, frica nu mai are nici o putere asupra voastră, iar voi vedeți frica ca pe un strigăt de ajutor; mai întâi o vedeți în voi înșivă, iar apoi o vedeți în alții și acesta este punctul de vedere corect. Frica este un strigăt de ajutor. Frica este o nevoie, iar voi sunteți cei care puteți face ca această nevoie să dispară pentru că voi puteți umple golul, vidul.

Frica poate fi transformată prin iubire. Asta este cine voi sunteți și ceea ce voi puteți face. Vă cer să credeți acest lucru, iar eu voi înțelege chiar și atunci când pierdeți această perspectivă, acesta este motivul pentru care sunt întotdeauna prezent. Și cu mine mai sunt mulți care sunt implicați în acest proces măreț. Ei vor să vă ajute în ceea ce voi faceți – ghizii voștri, Îngerii voștri. Este foarte mult ajutor disponibil. Simțiți acel ajutor în acest loc și deschideți-vă lui. El este destinat ca voi să vă puteți folosi de energia noastră, așa că nu vă temeți să ne cereți ajutorul. Ne place să facem acest lucru. Noi suntem cu adevărat foarte strâns legați de voi.

Vă mulțumesc pentru atenția voastră.


Traducere Monica Poka