Pagini

marți, 27 decembrie 2016

Acesta ESTE ACUM-ul


Arcturienii prin Suzanne Lie

Dragi Ascendenți,
Noi, Arcturienii, suntem cu voi ca întotdeauna și dorim să știți cu toții că ne puteți contacta ori de câte ori aveți nevoie de ajutor. Mulți dintre voi ne-ați întrebat despre supraviețuirea banilor voștri. Mulți dintre voi veți vedea sfârșitul banilor. Banii au fost, și încă mai sunt, creația celor întunecați, care sunt adeseori cunoscuți ca și Illuminati.

Banii în realitatea voastră sunt pur și simplu numere sau bucăți de hârtie și foarte puțini dintre ”banii” pe care oamenii îi primesc au vreo valoare. Aceștia nu au nici o valoare pentru că aurul care se presupune că ar trebui să ”susțină banii” nu este deloc afiliat cu deținătorii banilor.

Aurul are putere doar pentru că în ziua de astăzi oamenii au decis să creadă că banii au putere. Nu ”banii” sunt cei care au putere, ci cei care dețin banii și ”undeva” în sfera Illuminati, se presupune că aurul susține banii.

Vechii Incași aveau în realitatea lor atât de mult aur care nu avea însă nici o putere. Era doar o piatră strălucitoare. Ei împleteau obiecte frumoase pe care le foloseau drept bani. Aceste împletituri erau cele care aveau valoare deoarece ele purtau iubirea celor care le-au creat.

Cu toate acestea, în ACUM-ul vostru, banii au în primul rând ”putere asupra altora” și sunt ”un instrument de manipulare”. Foarte des, de fapt de cele mai multe ori, cei care au cea mai mare contribuție la lumea voastră au cu mult mai puțini bani decât cei foarte bogați care își păstrează banii sau îi folosesc pentru a avea putere asupra altora.

Banii au fost un mijloc de control pentru multe cicluri din realitatea voastră. Acesta este motivul pentru care Pământul cinci dimensional NU va avea nici un fel de bani. Pământul cinci dimensional are, în schimb, manifestarea instantanee.

Deoarece toate ființele cinci dimensionale au abilitatea de a manifesta instantaneu orice este necesar, nu există nici o nevoie de a vinde sau cumpăra. Mai degrabă mergeți la replicatorul vostru și vă creați. Filmul vostru Star Trek a prezentat corect ”replicatoarele”.

De fapt, voi le aveți și acum, dar Illuminati le-au luat și le-au ascuns. Dacă toată lumea și-ar putea pur și simplu replica tot ceea ce are nevoie, cum ar putea Cei Întunecați să vă facă să vă cheltuiți ”banii” pentru a obține ceea ce aveți nevoie?

De fapt, din momentul în care replicatoarele sunt distribuite ÎNTREGII omeniri, Cei Întunecați NU vor avea nici o putere asupra, decât prin orice acte de violență pe care le crează pentru a câștiga ”putere asupra” omenirii. Cu toate acestea, datorită nevoii lor de a avea putere asupra altora, conștiința lor este atât de joasă încât ei nu vă vor însoți în dimensiunea a cincea.

În cele din urmă, Cei Întunecați vor trebui să trăiască în Sistemul de Operare al lui Gaia în care ”energia trimisă este energia care se întoarce”. Deoarece Gaia intră constant în dimensiunile a patra înaltă și a cincea, timpul se va estompa și în cele din urmă va dispărea.

Apoi, ”timpul” scurs între momentul în care Cei Întunecați își trimit în afară controlul lor negativ și momentul în care acest întuneric se întoarce la cei care l-au expediat, va dispărea. Prin urmare, când Cei Întunecați trimit în afara lor frică și întuneric, ei vor primi instantaneu acea frică și întuneric.

Simultan, toți cei care au trimis iubire și lumină, vor primi instantaneu iubire și lumină. Binecuvântări ascendenților noștri! Zilele în care să vă ascundeți și să suferiți se vor sfârși.

Când ”NU” există timp între ceea ce cineva trimite și primește, Lumina și Iubirea se vor întoarce instantaneu la cei care au trimis-o. Tot așa, cei care trimit frică și întuneric, vor primi instantaneu exact frica și întunericul pe care ei l-au trimis.

Acesta este ACUM-ul în care Gaia va ascensiona.

În acest ACUM, cei care au trăit prin puterea asupra altora, nu vor mai fi capabili să-și atașeze conștiința, și prin urmare nici forma, planetei tot mai înalt dimensionale a lui Gaia. Prin urmare, frica și controlul asupra vieții cuiva trimis de către Cei Întunecați, se va întoarce instantaneu la ei.

Acest lucru nu este o pedeapsă. Acesta este mai degrabă un dar. Atunci când Gaia rezona la o frecvență mai joasă, Cei Întunecați nu au avut experiența întoarcerii căilor lor egoiste în viața în care le-au trimis. Așa că, ei nu au învățat această lecție.

În același fel, cei care au trimis iubire și lumină timp de mulți ani, și au suferit adeseori din cauza nedreptății lumii lor, vor fi capabili să primească binecuvântarea întoarcerii întregii iubiri și lumini pe care au împărtășit-o cu alții.

În acest fel, omenirea va învăța cu ușurință că trimiterea iubirii și luminii către alții crează un ciclu continuu de iubire și lumină. În acest ciclu energetic oamenii își vor aminti cu o mai mare ușurință Sinele Multidimensional, precum și Navele lor Stelare și Lumile Natale mai înalt dimensionale.

Ei își vor aminti și faptul că grija și protecția care a fost atât de necesară în toate încarnările trei dimensionale trecute, poate fi eliberată în siguranța și conștiința unității din realitățile cinci dimensionale.

Pentru că realitățile cinci dimensionale se bazează pe Iubirea Necondiționată și Lumina Multidimensională, fiecare trăiește în siguranța Iubirii și Luminii. Ne dăm seama că acest concept este aproape dincolo de acceptare pentru mulți dintre ai noștri care trăiesc pe Pământul trei dimensional.

Cu toate acestea, frecvența lui Gaia va începe să progreseze logaritmic în frecvențele mai înalte pe măsură ce ea intră în tărâmurile realității cinci dimensionale. Așa cum o floare lasă să cadă frunzele care au înconjurat și protejat ”bobocul” florii până când acesta a fost pregătit să înflorească, așa va fi lăsat să cadă și învelișul trei dimensional care a înconjurat-o pe Gaia.

Pe măsură ce Floarea Vieții lui Gaia cinci dimensională înflorește în adevărata sa glorie, ”frunzele” Pământului fizic care au înconjurat-o cândva vor fi curând uitate. În același fel, întunericul care acum vă ține lumea în frică va fi și el în curând uitat. Deja razele luminii mai înalte intră din ce în ce mai profund în miezul lui Gaia.

Miezul Pământului lui Gaia a rămas cinci dimensional, chiar dacă întreaga suprafață a planetei a fost puternic vătămată de jaful și războaiele care au fost create de către cei care au căutat ”puterea asupra” altora. Deoarece ei și-au petrecut viețile în exercitarea ”puterii asupra altora”, conștiința lor a devenit atât de joasă încât ei nu vor fi în stare să perceapă gloriosul ACUM în care Gaia își încheie înflorirea expresiei sale trei dimensionale în adevăratul Ei SINE planetar multidimensional.

Vă reamintim că pe măsură ce rezonanța voastră se întoarce la dimensiunea a cincea, acea energie pe care ați trimis-o de-a lungul multelor voastre încarnări pe Gaia se va întoarce la voi, cei care ați trimis-o. Pentru că cauza și efectul vor avea loc în aceiași încarnare, va fi mai ușor pentru cei ne-treziți să-și amintească și ei adevăratul lor SINE Multidimensional.

Și ei își vor aminti victoriile, eșecurile, iubirile și suferințele din alte încarnări, astfel încât să nu mai fie nevoie ca acele situații să mai fie repetate viață după viață, viață după viață. Pe măsură ce evoluția omenirii se accelerează și ea se mută în cele din urmă în cinci dimensionalul ACUM, oamenii vor fi în stare să vindece multele răni pe care ei le-au provocat Planetei lor Mamă.

Pe măsură ce Gaia se întoarce la SINELE Ei Planetar, curat, ascensiunea Ei planetară în dimensiunea a cincea și dincolo de ea se va accelera foarte mult. Simultan, cei care și-au oferit lumina, iubirea și dedicarea pentru a o ajuta pe Gaia și locuitorii ei, vor experimenta și ei o accelerare a procesului lor de ascensiune.

Pământul întotdeauna a fost menit să fie o ”Planetă Școală” în care locuitorii să poată învăța să-și stăpânească propriile lor câmpuri de energie. Cu toate acestea, Cei Întunecați au reușit ca temporar să întrerupă acel ”program de învățare” prin crearea unor astfel de frici și dominări încât locuitorii Pământului au fost reduși la simpla supraviețuire.

După cum oamenii informați știu, din ce în ce mai multe specii non-umane de pe Pământ ”sunt pe moarte”. Cu toate acestea, ele, de fapt, nu mor. Ele sunt mai degrabă relocate pe Pământul cinci dimensional. Această relocare este o formă de ascensiune prin acea că frecvența rezonanței lor dictează frecvența Pământului la care va adera forma lor.

Pentru că regnul animal trăiește în conștiința unității cu planeta, au grijă de familiile lor și sunt lipsite de lăcomie, ele trăiesc ca și membri ai planetei precum și a tărâmurilor astrale mai înalte. Prin urmare, ele se vor expansiona în mod natural în rezonanța mai înaltă, cinci dimensională a realității.

Pe de altă parte, Cei Întunecați care poartă corpuri umane NU trăiesc ca și membri ai planetei. Mai degrabă ei trăiesc ca și invadatorii ”putere asupra altora”ai planetei. Astfel, pe măsură ce ciclul Pământului trei dimensional se apropie de încheierea sa, ei nu vor fi în stare să-și atașeze conștiința sau forma la dimensiunile mai înalte ale sinelui planetar al lui Gaia.

Datorită alegerilor lor putere-asupra-altora, conștiința lor rezonează la o frecvență atât de joasă încât ei nu vor fi capabili să perceapă tranziția realității în dimensiunea a cincea. De aceea ei vor rămâne în realitatea care se încheie în loc să fie capabili să se alăture realității care începe.

Această situație nu trebuie înțeleasă ca și o pedeapsă. Cu toate acestea, pe măsură ce ciclul trei dimensional al lui Gaia intră în încheierea sa și rezonanța sa trece în frecvențele mai înalte ale realității, cei care s-au prins singuri în dimensiunile a treia și a patra de jos ale lui Gaia, nu vor fi în stare să perceapă și/sau experimenteze victorioasa ascensiune a lui Gaia.

Pe de altă parte, cei care au trimis iubire și lumină, precum și cei în serviciul altora și al lui Gaia, vor fi în măsură să perceapă frecvențele cinci dimensionale ale iubirii care îi va duce pe Gaia și pe ascendenții Ei locuitori înapoi în frecvența lor înnăscută cinci dimensională și mai mult.

Acest proces va fi asigurat de către frecvențele mai înalte ale luminii care curg în planeta lui Gaia precum și în toate formele Ei de viață. Cu toate acestea, doar cei care au învățat lecția lui Gaia ”energia trimisă este egală cu energia care se întoarce” se vor bucura de această experiență.

Cei care au trimis frică și control vor primi înapoi chiar frica și controlul pe care ei le-au forțat asupra altor oameni, precum și animale, elementali și corpul lui Gaia. Ei nu se vor bucura de acest proces.

Unii dintre ei își vor da seama ce le-au făcut altora și vor avea oportunitatea de a se adapta la lumina lor mai înaltă prin acordarea de ajutor plin de iubire altora. Prin ”serviciul în interesul altora” cineva își poate aminti că sistemul de operare al lui Gaia include ”energia trimisă este egală cu energia care se întoarce”.

Între timp, undele mai înalt dimensionale Delta și Gamma de lumină vor continua să intre în aura planetară a dragei de Gaia. Aceste frecvențe poartă frecvența transmutării întregii realități din dimensiunea a treia/patra în dimensiunea a patra/cincea.

Pe măsură ce omenirea este pregătită să îmbrățișeze același sistem de operare după care mare parte din regnul vegetal și animal au trăit întotdeauna, care este trăirea în AICI-ul ACUM-ului, oamenii vor începe să se trezească la faptul că Pământul este o sferă vie într-o rețea cosmică de frecvențe diferite, care alcătuiesc mai multe versiuni ale realității.

De fapt, în ACUM-ul vostru, valuri de frecvențe din ce în ce mai înalte intră în atmosfera voastră, planeta voastră și în întreaga viață, inclusiv omenirea, care trăiește pe Pământ. Vă rugăm să priviți videoclipul de mai jos cum aceste valuri de energie curg în jurul și prin corpul Planetar al lui Gaia.


Așa cum aceste valuri de lumină de frecvență mai înaltă intră în corpul Pământ al lui Gaia, ele intră și în corpul vostru uman pentru a activa rețelele neuronale din creierul vostru, precum și vehiculul vostru fizic într-un mod în care nu au mai fost NICIODATĂ activate în timpul oricăreia dintre încarnările voastre pe Pământ.

Pe măsură ce noi zone ale creierului vostru și în general sistemul vostru nervos sunt ”calibrate” la frecvențele mai înalte ale luminii, ADN-ul vostru ”deșeu” va fi declanșat.

Pe măsură ce acel 97% de ”ADN deșeu” este ”pornit” de aceste frecvențe mai înalte ale luminii, emisferele voastre stângă și dreaptă se vor uni pentru a vă activa ”gândirea întregului creier”. Această gândire cu întregul creier va facilita activarea conștiinței voastre cinci dimensionale.

Mai multe despre această gândire cu întregul creier puteți citi AICI.

Această activare ”înapoi în conștiința voastră cinci dimensională înnăscută” vă va permite accesul deplin la adevăratul vostru SINE Multidimensional, precum și la multele versiuni ale realității pe care SINELE vostru cinci dimensional este capabil să-l încorporeze în gândurile și emoțiile voastre zilnice.

Cu alte cuvinte, vă veți întoarce la SINELE vostru, pe Nava voastră Stelară, în Lumea voastră Natală și la expresiile mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru Multidimensional de care ați fost separați prin gândurile și emoțiile voastre limitate trei dimensionale.

Este acesta ”ACUM-ul” ca VOI să acceptați această activare? Gândiți-vă la asta, pentru că în curând s-ar putea să fiți solicitați să faceți această alegere.

Binecuvântări de la Arcturieni.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.