Pagini

miercuri, 1 mai 2024

Climatul energetic de astăzi

Jennifer Hoffman 

Climatul energetic de astăzi este incitant. Îi avem atât pe Marte cât și pe Venus încheindu-și ciclurile astrologice, trecând, în același timp, din cea de-a 12-a lor casă în prima lor casă. Asta este deplina realizare a divinului masculin și a divinului feminin, finalizarea căii de ascensiune într-un nou nivel de exprimare și dimensiune energetică. 

A 12-a casă naturală este casa dinaintea semnului tău Solar. Dacă ești un Berbec, soarele este Pești. Dacă ești Balanță, soarele este Fecioară. Asta este calea ascensiunii voastre, călătoria de la prima casă la a 12-a casă în care prima casă este semnul Soarelui vostru și a 12-a casă este semnul chiar de dinaintea primei voastre case. Această casă reprezintă, totodată, provocările vieții voastre, deoarece sunt lecțiile pe care trebuie să le depășiți ca să obțineți iluminarea. 

Acolo găsim cele mai mari lecții ale karmei noastre. Gândiți-vă la ea ca la legătura voastră cu problemele vieții anterioare, deoarece este chiar casa de dinaintea Soarelui vostru natal. 

Marte tocmai a trecut din Pești în Berbec, semnul său domniei sale. Venus tocmai a trecut din Berbec în Taur, semnul domniei sale. 

Această trecere de la a 12-a casă la prima casă este ca o întoarcere solară cosmică, dar la un nivel mult mai mare și ne afectează pe toți. 

Așadar, energia este înaltă, profitați la maxim de ea. Încheierile și finalizările abundă, dar ele fac loc unor conțineri și spații energetice mult mai mari și cu o frecvență mai înaltă care oferă oportunitatea unei exprimări mult mai înalte a energiei noastre. 

Fiecare are un plafon energetic, o limită superioară a frecvenței sale.

Odată ce a ajuns la acel plafon, nu poate merge mai departe. Fiți atenți la acest lucru, vă va scuti de multă durere în următoarele luni.



Traducere Monica Poka

link catre postarea originala



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.