Pagini

marți, 14 mai 2024

Dacă vreți să rezolvați jocul, trebuie să faceți asta

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Observăm omenirea de foarte multă vreme și știm cât de provocator este să fiți acolo și vrem să știți că fiecare părticică din viața voastră a fost orchestrată să vă ofere cele mai mari oportunități de creștere. Și vrem să știți că întotdeauna creșteți atunci când alegeți iubirea. Știm că acolo în lumea voastră se vorbește mult despre cine sunt asupritorii și ce fac ei. Noi știm că tot ceea ce fac asupritorii este să vă ofere tuturor șansa să fiți iubire în fața opresiunii lor. Rău-voința lor trebuie întâmpinată cu raze de iubire, compasiune și iertare ca să puteți trece la următorul nivel al jocului. Cu cât mai mult vă luptați, cu atât mai mulți asupritori se vor ridica să vă luptați cu ei. Cu cât mai mult îi iubiți, îi iertați și aveți compasiune pentru ei, cu atât mai mulți dintre ei se vor schimba. 

Se vor schimba ca să vă reflecte schimbarea din voi atunci când lăsați jos sabia și vă oferiți ca o ființă a iubirii. Faceți în voi acea schimbare monumentală care schimbă totul în afara voastră. Acum, oamenii își pun întotdeauna întrebări despre cei inocenți și ce se va întâmpla cu ei dacă noi nu luptăm. Când vă schimbați pe voi înșivă, schimbați totul, inclusiv numărul de oameni care sunt asupriți în realitatea voastră. Așa că, dacă chiar vreți să-i eliberați pe cei care sunt înrobiți, trebuie să vă schimbați pentru că voi creați toate astea și le creați astfel încât să vă oferiți cel mai mare număr de oportunități să creșteți, să evoluați, să deveniți cine și ce sunteți cu adevărat, adică iubire necondiționată. 

Vreți să fiți în serviciul a cât mai multor oameni posibil, inclusiv a tuturor celor care sunt asupriți? Atunci fiți iubire. Când vedeți pe cineva care împrăștie ură, bigotism, rasism și are tot felul de programe să separe oamenii unii de alții, trebuie să-i răspundeți acelei persoane cu iubire pentru că nu va dispărea pur și simplu odată ce i-ați subliniat toate defectele, toate lucrurile îngrozitoare pe care le-a făcut sau spus vreodată. Ați observat că asta nu-i face să dispară? În schimb sunt tot mai mulți, tot mai zgomotoși și-i fac pe mai mulți oameni să-i voteze, urmărindu-i pe Instagram și Twitter. 

Așa că, voi trebuie să fiți cel/cea care spune ”Voi fi iubire în fața acestei uri. Voi alege iubirea în locul fricii și voi radia iubire către toată lumea indiferent cine sunt, ce au făcut, ce cred și ce continuă să spună.” Și-atunci veți ajunge la următorul nivel. Atunci veți fi rezolvat jocul, puzzle-ul. Veți fi triumfat asupra răului, iubind răul, iubindu-i pe cei care fac rău. Și, desigur, ce este răul este definit diferit de oameni diferiți, dar dacă definiți ceva ca fiind rău, atunci aceasta este munca voastră. Acesta este planul de învățare pe care vi l-ați oferit vouă înșivă. 

Și, uneori, voi sunteți cei pe care trebuie să-i iertați. Uneori voi sunteți cei care aveți cea mai mare nevoie de iubire din partea voastră. Fiți sinceri cu voi înșivă cu privire la ceea ce simțiți cu adevărat în legătură cu voi înșivă și cu ceea ce ați făcut și cine ați fost, pentru că este singura cale să ajungeți vreodată în acel spațiu al iubirii de sine și al iertării de sine. Când v-o oferiți vouă înșivă, aveți mai multe șanse s-o oferiți și altora, iar când o oferiți altora, aveți mai multe șanse să v-o oferiți vouă înșivă.

Așa că, țineți minte și asta. Întotdeauna vă ajutați pe voi înșivă ori de câte ori oferiți iubire altcuiva, cuiva care are mare nevoie de acea iubire. Și va avea un efect de domino. Veți influența totalitatea colectivului uman hotărând pur și simplu că data viitoare când veți vedea pe ecran chipul acelei persoane care de obicei vă provoca, o veți iubi. Veți fi iubire în fața a orice ce ei vă oferă și vă veți ridica singuri nivelul de vibrație, ajungând în cele din urmă să descoperiți că vă aflați în a cincea dimensiune. 


Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.