Pagini

joi, 23 mai 2024

E.T. fizici și non-fizici și primul contact

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem întotdeauna foarte fericiți să ajutăm omenirea în evoluția conștiinței voastre. Acesta este scopul nostru principal în conectarea cu voi toți, iar pentru aceia dintre voi care încă nu și-au dat seama de acest lucru, suntem non-fizici. Noi nu avem corpuri fizice și nici nave pe care să le putem ateriza acolo pe Pământ. Cu toate acestea, există Arcturieni fizici și există nave care sunt Arcturiene și vă puteți conecta cu alte ființe care provin din sistemul nostru stelar de origine. Unii oameni presupun că suntem toți Arcturieni, dar nu suntem. Noi suntem doar o grupare de conștiință non-fizică care are o perspectivă unică pe care vrem să v-o predăm și vouă tuturor. Acum, există și alți e.t. fizici cu nave care sunt și ei conectați la omenire în moduri foarte reale și ei sunt cei mai potriviți să facă primul contact cu voi toți. 

Sunt, desigur, Pleiadeeni și Înalții Albi, și alte ființe care vă asistă și care fac acest lucru din culise, chiar dacă au corpuri fizice. Dar susținerea non-fizică pe care o aveți cu toții este enormă și depășește cu mult orice ce am putea face pentru voi în tărâmul fizic. Mulți vă uitați la cer și după e.t. să vină pur și simplu și să salveze omenirea. Vă gândiți că scopul extratereștrilor este să vină să-i ia și să-i ducă pe toți cei buni într-o altă lume, eventual pe un alt Pământ sau credeți că scopul e.t. este să vină și să înlăture toate inechitățile, toate sistemele, guvernele, corporațiile și capii acestor entități astfel încât omenirea să poată prospera fără interferența poftei de lăcomie și putere. 

Așa cum venim la voi în această formă non-fizică, sau fără formă, și vă oferim învățături, știm că unii dintre voi sunteți frustrați. Știm că unii dintre voi simțiți că lucrurile sunt atât de nedrepte pe Pământ, încât învățăturile noastre sunt puțin prea woo-woo, puțin prea mult ca un basm, dar asta doar pentru că nu știți cât de puternici sunteți. Dacă ați ști că voi creați toate astea și ați face-o pentru propria expansiune și evoluție, atunci v-ați uita mai mult la voi înșivă să fiți unul/una dintre cei care eliberează omenirea din robie și ați recunoaște că cei care sunt extratereștri și în corpuri fizice așteaptă ca voi toți să recunoașteți cât de puternici sunteți, pentru că ei nu vor să fie văzuți ca zei și salvatori. Ei vor să-i vedeți ca pe egalii voștri. Ei vor ca voi să recunoașteți că aveți tot atât de multe de împărtășit cu ei pe cât au ei cu voi. 

Așa că, vă rugăm să nu puneți toate ouăle în coșul extratereștrilor care aduc tehnologia lor avansată ca să rezolve toate problemele Pământului. Nu așa funcționează. Trebuie să căutați pacea interioară, echilibrul, compasiunea și iubirea necondiționată în voi înșivă și să faceți asta cu bucurie ca să vă ridicați nivelul de conștiință până în punctul în care chiar sunteți pregătiți să stați față în față cu una dintre aceste ființe mai înalt vibraționale pe care să le vedeți drept prietenii și colegii voștri atunci când vor ateriza. 

Acesta este țelul vostru; asta este misiunea voastră; acesta este scopul vostru; asta este menirea acestei vieți a voastre. Niciodată n-a fost vorba despre înfrângerea întunericului de către lumină, întotdeauna a fost vorba despre faptul ca lumina să aleagă să fie lumină în ciuda prezenței întunericului și, prin urmare, să-și integreze întunericul interior și să ajute întunericul de acolo să vadă lumina din interiorul lor. Puteți face asta chiar acum. Nu trebuie să așteptați până când toți ceilalți o vor face. Nu trebuie să așteptați masa critică, ca 144.000 de indivizi să o facă toți deodată. O puteți face chiar acum și să schimbați totul, și asta suntem aici să vă învățăm.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.