Pagini

sâmbătă, 4 mai 2024

Faceți asta și totul se va schimba

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte fideli nouă înșine în toate sensurile cuvântului. Nu vom pretinde niciodată că suntem ceva ce nu suntem și ne vom urma întotdeauna sentimentele. Suntem acum ființe care gândesc și simt fără să avem corpuri. Și, prin urmare, în dimensiunea a noua nu există minciună pentru că nu există nici o modalitate să ascunzi de o altă ființă sau colectiv ceea ce gândești sau simți. Suntem cu toții cărți deschise și este foarte eliberator să fim așa. Indiferent ce crezi că trebuie să ascunzi de altcineva va ieși probabil la iveală în cele din urmă și, oricum le comunici subconștient și non verbal. Așa că, ați putea la fel de bine să o verbalizați într-un mod care să vi se pară bun. 

Știm că conversațiile pe care le aveți cu alți oameni nu sunt întotdeauna ușoare, dar mai știm și că vă avantajează atât de mult să acceptați, să faceți pace cu orice ce vreți să-i spuneți altei persoane și apoi să o spuneți din acea stare de pace din voi înșivă. Adeseori sunteți cu toții surprinși de răspunsurile celorlalți la ceea ce aveți să le spuneți. Și acea povară grea, acea greutate pe care ați purtat-o atât de mult cu voi a dispărut și vă dați seama că de la început a fost inutil să o purtați. 

Aveți atât de multe în voi de împărtășit cu ceilalți. Sunt atât de multe pe care le puteți împărtăși cu semenii voștri, inclusiv permisiunea să fie exact cine sunt și să-și spună adevărul oricui au nevoie să și-l spună în viața lor. Fiți fideli vouă înșivă mergând unde doriți să mergeți, făcând ceea ce vreți să faceți și fiind cu oricine doriți să fiți în fiecare moment. Nu trebuie să țineți nimic în voi sau să suferiți în tăcere pentru că uneori veți spune ceva cuiva, iar acea persoană se va simți ușurată pentru că s-a simțit la fel. 

Sunt atât de multe avantaje ale deschiderii, inclusiv faptul că vă veți pregăti pentru a cincea dimensiune unde veți fi cu toții telepați și nu va exista nici o ascundere a nimic de nimeni. Acum, unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți comunica unei alte persoane este ceea ce simțiți. Și de multe ori veți crede că comunicați ceea ce simțiți când de fapt nu îi comunicați deloc. Trebuie să-i spuneți persoanei în cuvinte pline de emoție astfel încât să poată înțelege cu adevărat prin ce treceți și să aibă astfel șansa să aibă compasiune pentru voi. 

Să faceți asta va schimba totul. Va elibera blocajele. Vă va elibera de energia emoțională blocată și apoi vă va permite să simțiți așa cum vreți să simțiți și, prin urmare, să manifestați ceea ce vreți să manifestați în viața voastră. Veți vedea, de asemenea, dacă celeilalte persoane cu care sunteți chiar îi pasă de felul în care vă simțiți sau nu. Această informație este importantă pentru voi pentru vă vreți să fiți în preajma unor oameni care sunt conștienți de sentimentele lor, le exprimă și cărora le pasă și de sentimentele voastre. 

Cu toții puteți face asta, iar această perioadă de vacanță este o oportunitate minunată să faceți acest lucru cu cei din viața voastră pe care-i iubiți și care vă iubesc. Nu lăsați ca toată iubirea să fie condiționată. Deschideți-vă și fiți iubire în timp ce o faceți și dați tuturor șansa să facă același lucru și vă veți bucura de compania celor dragi cu mult mai mult atunci când o faceți.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.