Pagini

luni, 6 mai 2024

Mesaj de la Grupul Arcturian 21 Aprilie 2024

Marilyn Raffaele 

Dragi cititori, bine ați venit la mesajul nostru care este menit să învețe și să împuternicească. 

Nu sunteți pe Pământ din întâmplare, ci mai degrabă faceți parte dintre multele suflete curajoase și trezite care s-au oferit voluntar să ajute Pământul în procesul ei de ascensiune către alinierea cu adevărata ei expresie spirituală. Știați că pentru a face acest lucru va trebui să intrați în densitatea trei dimensională, să trăiți și să funcționați dintr-un corp material dens și să fiți supuși creațiilor unei conștiințe colective bazate pe dualitate și separare. 

Experiențele trei dimensionale negative nu sunt de obicei la fel de întâmplătoare pentru cei evoluați spiritual precum sunt pentru cei care nu sunt și trăiesc pe deplin dintr-o stare de conștiință trei dimensională, cu excepția cazului în care experiențele sunt alese ca experiențe de învățare. Este așa pentru că o conștiință evoluată nu deține atât de multe credințe false de manifestat. Cu toate acestea, în acest moment energiile de rezonanță înaltă care curg pe Pământ ca parte a procesului ei de ascensiune expun și activează energia de rezonanță scăzută rămasă pentru toți indivizii. 

S-ar putea să fi observat că în ultima perioadă viața a devenit un pic mai haotică și desincronizată – lucruri care se strică, planuri care se rătăcesc, electrocasnice care nu mai funcționează, cade internetul, probleme cu asta sau aia, etc. Rutina voastră de odinioară care mergea fără probleme pare să nu mai funcționeze fără probleme. 

Prezența în creștere a energiilor intense ale luminii forțează tot ceea ce rezonează la nivele mai joase să iasă la suprafață și să se manifeste ca parte a procesului de curățare. Nimeni nu poate regresa din starea de conștiință atinsă deja, așa că nu vă gândiți că ați regresat cumva spiritual dacă lucrurile par mai haotice. 

Majoritatea oamenilor nici măcar nu sunt conștienți că simpla energie a multor credințe menținute în conștiință se poate manifesta, pentru că în trecut energiile de o rezonanță mai joasă nu au făcut-o de obicei. Zicale obișnuite cum ar fi: ”Dacă nu-i una, e alta.”, ”Când plouă, plouă.”, ”Întotdeauna mi se întâmplă asta.” 

Aceste zicale comune și aparent inofensive despre viață sunt impersonale, dar au fost acceptate în sistemul de credință al multora. Deoarece energia de pe Pământ devine din ce în ce mai rafinată și pentru că nu există conștiință neexprimată, chiar și aceste zicale, pur și simplu obișnuite, se vor manifesta la fel precum convingerile majore. Nu vă temeți de asta și nu le dați putere dacă vă treziți că le gândiți automat din când în când, ci mai degrabă folosiți experiența ca să fiți mai conștienți, amintindu-vă că conștiința este substanța formei. 

Mulți își petrec întreaga viață căutând fericirea acolo unde ea nu există și nu va fi niciodată găsită –  în conceptele despre fericire ca fiind ceva ce trebuie atins în lumea exterioară. Pentru că asta este singura lume pe care ei o cunosc, caută fericirea în toate modurile în care li se spune că sunt necesare ca să găsească împlinirea, chiar și atunci când unele dintre aceste moduri nu le reflectă inima și intuiția. 

Acești oameni trăiesc vieți epuizante într-o cursă continuă să găsească și obțină partenerul, școala, aparența fizică, locul de muncă, faima, casa, prietenii potriviți, o grămadă de lucruri și bani cu convingerea că odată ce au obținut aceste lucruri își vor găsi fericirea. De cele mai multe ori chiar și când aceste lucruri au fost obținute, dorul interior profund pe care fiecare suflet îl are să se reunească cu Sursa, rămâne și va rămâne în timp ce ei își continuă căutarea putând da vina pe oameni, circumstanțe și chiar pe Dumnezeu pentru nefericirea lor. 

Cele mai multe sinucideri rezultă din conceptele despre fericire nematerializate sau din vinovăția pentru deciziile luate și acțiunile întreprinse. Pentru că nu știu cine sunt ei cu adevărat, aceștia se judecă după standardele materiale crezând că sunt ratați nevrednici. În realitate, chiar experiențele care i-au adus în acel punct sunt de cele mai multe ori experiențele pe care ei înșiși le-au pus în contractul lor înainte de a se naște ca să evolueze la noi nivele de conștientizare. Cu toate acestea, pentru că moartea este într-adevăr o iluzie, ei se vor întoarce pe Pământ mai înțelepți și mai evoluați, pregătiți să accepte orice provocări. 

Fericirea adevărată și durabilă este o stare de conștiință. Nu vine și pleacă ca multele credințe despre fericire care sunt doar concepte acceptate. Fericirea adevărată și durabilă este dreptul din naștere al fiecăruia în virtutea faptului că este conștiință divină individualizată, dar atâta timp cât o persoană se crede separată de Dumnezeu și tot ceea ce Dumnezeu este, ea blochează fluxul aspectului susținerii sinelui, menținerii împlinirii sinelui al adevăratului său SINE. Nu sunteți o mică parte din Dumnezeu, sunteți plenitudinea, dar cei mai mulți nu au știut și nici măcar nu au fost interesați să știe acest lucru, deoarece hipnotismul lumii materiale pare atât de real. 

Adevărata creativitate (nu ceva copiat de la altcineva sau ceea ce este cunoscut deja) este o calitate a Conștiinței Divine care curge și se extinde în fiecare viață succesivă. Nu există un așa-zis copil minune, ci doar indivizi care de-a lungul vieții au atins un nivel ridicat de experiență într-un anumit domeniu (muzică, matematică, artă, medicină/vindecare etc.) și pur și simplu este starea lor de conștiință în această viață. 

Călătoria spirituală poate fi foarte dificilă la început, pentru că la trezirea la adevăruri mai profunde, cei mai mulți cred că această nouă conștientizare le va aduce tot ceea ce au căutat întotdeauna și o va face, dar numai după ce va deveni starea lor de conștiință atinsă. Într-o explozie de entuziasm spiritual, mulți vor spune; „Arată-mi drumul, sunt pregătit.” dar când le sunt arătate toate ”chestiile” la care trebuie să se uite, să renunțe la ele și să treacă dincolo, adeseori intră în panică și încep să aibă îndoieli. 

Adevărata călătorie spirituală poate începe doar atunci când există dorința de a renunța la toate conceptele religioase anterioare despre Dumnezeu, om și spiritualitate. Doar o conștiință goală și ne mai aglomerată cu credințe de dualitate, separare și două puteri este capabilă să accepte, să hrănească și să crească în adevărul real. Acesta este adeseori un moment de luptă pentru căutătorii trezirii pentru că multe dintre credințele lor, mai ales cele religioase, sunt profund înrădăcinate în conștiința lor. 

Este important să trăiți din cel mai înalt simț al adevărului în orice moment, deoarece multe lucruri care v-au fost întotdeauna familiare ies din aliniere cu energiile care vin acum. Acesta este motivul pentru care unii care își dau seama (la un nivel mai profund) că nu sunt capabili să atingă nivelele de energie necesare alinierii cu noua energie aleg să plece, iar apoi când sunt pregătiți pentru energiile de o rezonanță mai înaltă ale noului Pământ, se întorc. 

Adevărata fericire nu înseamnă să ai, să dobândești sau să arăți a fi ceva ce valorează lumea trei dimensională. Fericirea este rezultatul și experimentarea automată a completitudinii pe deplin prezentă deja care există în și ca fiecare persoană.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 4/21/24

 

Traducere Monica Poka

Sursa


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.